Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
Routalempi
Poliisikoira Rex
Viestit: 273
Liittynyt: Ma Elo 15, 2011 11:17 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Routalempi »

Diego kirjoitti: Pe Marras 12, 2021 12:42 am
Routalempi kirjoitti: To Marras 11, 2021 8:22 pm
Mutta entä jos kirjettä ei olisi kirjoitettu?

Tapaus olisi yhä katoaminen, eikä poliisi olisi uhrannut siihen sitäkään vähää.

Poikaporukat ja volvoilijat olisivat saaneet olla rauhassa, koska kukaan ei ollut kenenkään perässä siihen mennessä.
Jos katoaminen olisi ollut vain katoaminen, olisi poliisi siinäkin tapauksessa jatkanut "autoonnousemislinjan" tutkintaa. Millä perusteella se oltaisiin suljettu pois ja tutkittu katoamista vain onnettomuutena, itsemurhana yms.? Se, että katoamistapaus ei ole murhatutkinta, ei tarkoita, etteikö poliisi usein pitäisi henkirikosta yhtenä vaihtoehtona.
Totta, mutta sitten pitää puhua ”tutkimisesta”, ja se tarkoittaa tässä yhteydessä keissin pölyttymistä mapissa. Vastasivat varmasti puhelimeen, jos vinkkejä tuli, mutta mitä muuta konkreettista tapahtui ennen kirjettä?

Kysyn siis aidosti, koska en tiedä, eikä podcastissakaan tullut ilmi mitään tähdellistä. Tarkoitin vain, että vasta kirje avasi koko tutkimuksen siinä mittakaavassa, jossa on mahdollista saada jonkinlaisia tuloksia aikaan. Siinä tilanteessa ei ole uhreja lainkaan, vaan kaikki kivet käännetään ja syyttömyyttä todistetaan kysyttäessä.

Ei sillä, etteikö olisi voinut olla halu tutkia enemmän, mutta katoamisia on aivan liikaa, että jokaista ehtisi tutkia jollain tavalla. Tälläkin hetkellä taitaa olla noin 350 suomalaista kateissa. Uusia tapauksia tulee säännöllisesti, joten on ihan selvä, että ”tutkinta” ei varsinaisesti tarkoita mitään. Käytännössä maastoetsinnät ulkoistetaan vapaaehtoisille, koska silloin kun ei ole rikoksesta kyse, ei poliisi voi uhrata asialle sen enempää aikaansa ja resurssejaan.

Tästä kuulisin mielelläni lisää. Jos jollain on tietoa…voiko poliisi katoamistapauksissa hyödyntää esimerkiksi DNA-tutkimusta? Voiko poliisi edes kuulustella ihmisiä, vai onko kyse kuulemisesta (kaverillisessa hengessä)?

No, ehkä vastaan osittain itse tähän. Raisa Räisäsen katoamistapauksessa kaverit kuulusteltiin paperille vasta kun KRP alkoi tutkia asiaa tappona, kuusi vuotta tapauksen jälkeen. Näin siitäkin huolimatta, että kaverit ovat avainasemassa tapauksen tutkinnassa.

Tältä kantilta koko kirjeen rustaaminen 13 vuoden jälkeen on ihan älytön juttu. Syyllisen tekeminen syyttömästä kirjeellä on kovin lyhytnäköistä. Sillä tavalla saadaan Volvo-mies kuulusteluihin, mutta ei muuta.
skoone
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4648
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 9:59 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja skoone »

Mrs Strike kirjoitti: To Marras 11, 2021 6:47 pm
skoone kirjoitti: To Marras 11, 2021 5:45 pm
Tällä kirjoittajalla ei taida olla ollut suurtakaan kosketusta ruotsin kieleen tai ruotsia puhuviin henkilöihin. Hänen tekstissään on lauserakenteita, joita voisi verrata uskonnollisissa kirjoituksissa esiintyviin lauserakenteisiin.
Kirjeen kirjoittajalla voisi olla eri syitä tuon kirjeen kirjoittamiseen 1. ehkä oli Piian täti, joka halusi todellakin poistaa epäilyt Piian kotiväen osallisuudesta Piian katoamiseen 2. ehkä oli Piian isän mainitsema luottoystävä, se adventistinainen 3. Jonkun Piian katoamiseen syyllistyneen henkilön äiti /ex-vaimo, joka tiesi tämän vaalean auton "registeri"-numeron omistajan?
Lainausta lyhennetty. Piian isän mainitsema luottoystävä: sanottiinko podcastissa, että olisi ollut nainen? Piikkiössä on eläkeikäinen kirjansitoja, mies. En tiedä onko adventisti, mutta muistaakseni hänellä on Piian ikäinen tytär. Itse yhdistin tähän henkilöön enkä ehkä kuunnellut tarkasti.
No, miehiäkin on monenlaisia! Kirjansitoja? Minulle kertoi kauan sitten eräs nikki tällä palstalla (yv:ssä) että hän muistaisi, että tällä tuntemattomalla (?) appiukolla oli kirjapaino. Olisiko tämä kirjansitoja ollut sitten töissä tässä kirjapainossa?
Muista lähdekritiikki!
Vanhakansa
Frank Drebin
Viestit: 394
Liittynyt: Ma Heinä 02, 2018 12:05 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Vanhakansa »

Villejä ideoita lisää... ehkä poliisin "isoksi osaksi kadonneeksi luulema" tutkimusmateriaali Piian katoamisesta onkin sittenkin isolta osaltaan yhä tallessa.

Nimittäin, poliisi on aivan väistämättä alkuun tiennyt, että Pontelassa oli lähinnä paimiolaisia. Kunnallislehteenkin tieto Pontelan osallistujista tuli erittäin todennäköisesti poliisilta. Vaikea uskoa, ettei paimiolaisiakin Pontelassa olijoita olisi jututettu.

Nyt kun asiaa ajattelee, niin Piikkiön poliisi olisi aivan varmasti pyytänyt tässä asiassa apua Paimion nimismiespiiriltä, Piikkiön/Kaarinan nimismiespiirin resurssit eivät ole varmaankaan riittäneet 120 Paimiolaisen jäljittämiseen ja jututtamiseen. Lisäksi Paimion poliisit ovat tunteneet Paimion nuorison paremmin. Tietohan on siihen aikaan kulkenut huomattavasti huonommin, joten Paimion poliisilla on varmaan ollut omista kuulusteluistaan ja tutkimuksistaan omat kansiot ja vaan tärkeimmistä löydöksistä on puhelimitse vaihdettu tietoa Piikkiön kanssa.

Josko siis olisikin niin, että tuo Paimion poliisien tutkimusmateriaali on jäänyt Paimion asemalle arkistoihin jonkun pahvilaatikon pohjalle pölyttymään, kun tapaus on pikku hiljaa vaipunut unholaan. Sitten kun 13 vuotta myöhemmin tuli vihjekirje, niin Kaarinan nimismiespiiri on lähettänyt omat pölyttyneet kansionsa KRP:lle, mutta silloiset poliisit eivät ole tienneet tai muistaneet, että Paimionkin poliisin haltuun on tästä jäänyt materiaalia.

Tämä voisi selittää esimerksiksi sen, että paimiolaiset nuoret, jotka toissapäivänä minfoon tulleen vihjeen mukaan olivat Pontelassa mukana tappeluissa ja näkivät myös Piian (mistä nimimerkki Sikapäivät2020 toissapäivänä kirjoitti) ja jotka olivat väitetysti myös kertoneet tietonsa poliisille, niin ovatkin kertoneet tietonsa Paimion poliisille ja pöytäkirjat näistä kuulusteluista ovat jääneet Paimion poliisin haltuun. Niitä ei välttämättä ole pidetty kovin luotettavina tai tärkeinä sillä hetkellä, esimerkiksi jos samaan aikaan Kaarinan poliisilla on ollut tieto, että Piian opettaja on nähnyt hänet Paraisten bussissa.

Yhtä kaikki, jokin selitys sille on, että iso osa tutkimusmateriaalista on kadonnut. Kaarinan poliisin täydellinen hutilointi on yksi mahdollinen selitys samoin kuin se, että joku olisi tahallaan hävittänyt materiaalia. Ei tämä selitys noita kahta paljon huonompi/epätodennäköisempi minusta ole.
sikapäivät2020
Hetty Wainthropp
Viestit: 468
Liittynyt: To Loka 08, 2020 12:02 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja sikapäivät2020 »

Paimion poliisi asema lopetettu vuosia sitten.Sen aikaiset paperit kalkkeeri papereineen :?: Veikkaus kun asema loppui,ne meni polttolaitokselle :?:
Vanhakansa
Frank Drebin
Viestit: 394
Liittynyt: Ma Heinä 02, 2018 12:05 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Vanhakansa »

sikapäivät2020 kirjoitti: Pe Marras 12, 2021 5:26 pm Paimion poliisi asema lopetettu vuosia sitten.Sen aikaiset paperit kalkkeeri papereineen :?: Veikkaus kun asema loppui,ne meni polttolaitokselle :?:
Joo lopetettu on, mutta kyllä ne paperit vielä jossain on - tai ainakin pitäisi olla. Teoriassa avoimia juttuja koskeva aineisto olisi kai toimitettu Kaarinan kihlakuntaan, johon Paimio yhdistyi ja vanhentuneet paperit Kansallisarkistoon. Ilmeisen ikuinen säilytysvelvoite noissa viranomaispapereissa kuitenkin on.
Eki-setä
Neuvoja-Jack
Viestit: 586
Liittynyt: Ma Joulu 17, 2018 8:27 am

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Eki-setä »

Kirjeen kirjoittamisen motiivi 13 vuotta katoamisen jälkeen?

On sanottu, että tutkintaa hidastettiin ja suorastaan vaikeutettiin, vaikka nuoren katoamisen selvittäminen pitäisi olla poliisin prioriteetilistalla hyvin korkealla. Jos tahallaan jarruteltiin, oli siihen varmasti painava syy. Mikä muu se voisi olla, kuin syyllisen tai syyllisten suojeleminen?

Voisi kuvitella, että vaikka tutkinta oli vuosien jälkeenkin nollapisteessä, jotakuta vaikutusvaltaista kalvoi pelko. Koska tahansa saattaisi ilmaantua vihje, joka asettaisi elämässään hyvin menestyneen syylliseen kiusalliseen valoon. Siksi päädyttiin rustaamaan kirje, jossa pervoksi tiedettyä tyyppiä tarjottiin vastuuseen Piian kohtalosta. Seksuaalirikollinen olisi sinänsä ollut täydellinen syntipukki, jos vain juoni olisi onnistunut.
Vekku11
Jane Marple
Viestit: 1013
Liittynyt: Ma Elo 15, 2011 10:54 am

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Vekku11 »

Mikko Paatero

vakava piittaamattomuus, 30 alueella 78-
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000126376.html
vuonna 2006

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mui ... #gs.foagcv

ei niin mairitteleva listaus

tuosta sentään ei tullut tuomiota.
https://yle.fi/uutiset/3-11833614


Ja tosiaan tuolla Kaarinassa vaikuttanut 1980-luvun lopulla. Vaikutusvaltaa ollut jo silloin, suvunkin puolesta.
Poika-Samila on siis tämä urakehitys likimain sama kuin isällään ollut, lienee "lyöty lukkoon" jo hyvissä ajoin. Sopiiko siihen mahdollinen vakavampi rikos, huonosti.
Mutta ei tähän ole meikäläisellä kättä pidempää. Toin nyt van esile nuo muutamat linkt ja jutut.
Vanhakansa
Frank Drebin
Viestit: 394
Liittynyt: Ma Heinä 02, 2018 12:05 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Vanhakansa »

Eki-setä kirjoitti: Pe Marras 12, 2021 8:36 pm Kirjeen kirjoittamisen motiivi 13 vuotta katoamisen jälkeen?

On sanottu, että tutkintaa hidastettiin ja suorastaan vaikeutettiin, vaikka nuoren katoamisen selvittäminen pitäisi olla poliisin prioriteetilistalla hyvin korkealla. Jos tahallaan jarruteltiin, oli siihen varmasti painava syy. Mikä muu se voisi olla, kuin syyllisen tai syyllisten suojeleminen?

Voisi kuvitella, että vaikka tutkinta oli vuosien jälkeenkin nollapisteessä, jotakuta vaikutusvaltaista kalvoi pelko. Koska tahansa saattaisi ilmaantua vihje, joka asettaisi elämässään hyvin menestyneen syylliseen kiusalliseen valoon. Siksi päädyttiin rustaamaan kirje, jossa pervoksi tiedettyä tyyppiä tarjottiin vastuuseen Piian kohtalosta. Seksuaalirikollinen olisi sinänsä ollut täydellinen syntipukki, jos vain juoni olisi onnistunut.
Vihjekirjeen kirjoittamisen motiiveja ja syvämerkityksiä on täällä pohdittu urakalla ja porukalla viimeiset pari päivää. Ellei tutkimus olisi muuttunut murhatutkimukseksi, kaikki tutkimukset teoriassakin Piian katoamisesta olisivat päättyneet kuolleeksi julistamiseen. Piia julistettiin kuolleeksi hyvin poikkeuksellisesti vasta 2011, yli 22 vuotta katoamisen jälkeen, osittain varmaan siksi, että 2002 tapauksen tutkinta muuttui murhatutkimukseksi. Mutta mielestäni normaalioloissa Piia olisi pitänyt julistaa kuolleeksi jo 1998, eli kymmenen vuotta katoamisen jälkeen. Nykyään aika on 5 vuotta. Onko syy kuolleeksi julistamisen lykkäykseen ollut se, että jotain rikosepäilyjä on ollut tai on ollut syitä olettaa Piian olevan elossa? Kuinka yleistä ja mistä syistä kuolleeksi julistamista lykätään? Tätäkin voisi tutkia, mutta se edellyttäisi sellaista tuntemusta lainsäädännöstä ja lain soveltamisesta, mitä minulla ei ole.

Mielestäni kenenkään syyllisen intresseissä ei missään tilanteessa ole ollut kirjoittaa vihjekirjettä. Tapaus oli jo vuosia sitten haudattu totaalisesti ja sen käytännön tutkinta oli lopetettu useita vuosia aikaisemmin. Kirjeen on mielestäni voinut kirjoittaa vain henkilö, joka on halunnut, että tapauksen tutkinta ei pääty koskaan ja mielestäni kirjeen kirjoittaja alleviivaamalla alleviivaa sitä, että haluaa tapauksen tutkimuksen muuttuvan murhatutkimukseksi.

Lisäksi, ennen vihjekirjettä mitään tutkimuslinjaa "autoon nousemisesta" ei minkään virallisen linjan mukaan ollut olemassakaan. Piia oli vain kadonnut, eikä kukaan ainakaan virallisesti epäillyt tai tutkinut mitään linjaa, johon olisi liittynyt autoja, pontelalaisia, perhettä tai mitään muutakaan.
perusasiamies
Roger Murtaugh
Viestit: 880
Liittynyt: Ke Maalis 18, 2015 8:12 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja perusasiamies »

Vanhakansa kirjoitti: To Marras 11, 2021 3:32 pm Jos olisi elossa, Piian motiivi olisi ollut olla kirjoittamatta yhtään mitään, jolloin katoamistutkinta olisi päättynyt aikaa sitten.
Olet kyllä varmaankin oikeassa tässä.

Tuossa podcastissä mainitaan, että kirjeessä viitattu volvomies olisi maksanut uhrejaan hiljaiseksi. Ehkä kyseessä yksinkertaiseti on kosto tätä volvomiestä kohtaa joltain uhrilta, joka ei koe saaneensa tarpeeksi oikeutta itselleen. Tämä uhri olsisi myös pitänyt aidosti mahdollisena, että volvomies olisi sekaantunut tapaukseen ja halunnut poliisin tarkistavan asian. Tällöin kyseessä olisi tavallaan täysin satunnainen sivujuonne tässä Piia katoamisessa. Joku yhteys kirjeen kirjoittajalla pitää olla tuohon rekisterinumeroon kuitenkin, jotta sen on tiennyt tai saanut tietoonsa.

Eli kirje käynnisti murhatutkinnan, jonka takia perhekin joutui tietysti uudestaan tutkintaan. Voisiko nimimerkki Wexford sitten olla Piia? Tässä vaiheessa hänellä olisi ollut jo motiivia kääntää tutkimuksia pois kotiväestä.
wine_1
Harjunpää
Viestit: 307
Liittynyt: Ti Marras 20, 2018 12:02 am

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja wine_1 »

Itsemurha, onnettomuus ja omaehtoinen katoaminen on poissuljettu, koska murhana tätä tutkitaan.

Epäiltynä on perhe, lähipiiri ja tietysti ulkopuolinen tuntematon murhaaja.

Todennäköisin tekijä löytyy yleensä lähipiiristä ja Piian tapauksessa se olisi usein ystävä/kaveripiiristä sekä vastakkaista sukupuolta. Lähipiiri on puhutettu tarkasti ja Ristikankareiden talo tutkittu ruumiskoirien avulla, mutta se ei ole tuonut ratkaisua tähän tapaukseen.

Sitä mietin, että jos Heikin, Teijon ja appiukon tilalla olisi ollut äiti, sisko ja mummi, niin olisivatko he saaneet näin paljon epäilyjä osakseen? Veikkaan, että eivät olisi saaneet.

Kaikki linjat täytyy tietenkin pitää auki, koska mitään varmaa ei ole. Perhekin on tietysti näissä tutkintalinjoissa mukana. Kaiken luetun ja kuullun jälkeen tuntuisi kyllä hyvin oudolta, jos kotona olisi tapahtunut jotain.

Volvomiehen kohdalla puhutaan useista raiskauksista ja pahoinpitelyistä Kadonneet-ohjelmassa. Jokin tuomio on, mutta sitä ei Heinonen paljasta Viimeinen johtolanka -podissa ja ei ilmeisesti muista mitä kaikkea on, mutta sen muisti, että rahalla on hoidettu raiskaustapauksia.

Piia ei koskaan palannut -dokumentissa on aikajanalla, että Piia julistetaan kuolleeksi 17.9 2002.
SherlockRohde
Armas Tammelin
Viestit: 78
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 3:56 pm

Wexford ei ole Piia!

Viesti Kirjoittaja SherlockRohde »

perusasiamies kirjoitti: Pe Marras 12, 2021 10:44 pm Voisiko nimimerkki Wexford sitten olla Piia? Tässä vaiheessa hänellä olisi ollut jo motiivia kääntää tutkimuksia pois kotiväestä.
VIimeinen johtolanka -podcastista selvisi, että Piialla oli englannissa ja ruotsissa 9, ja peruskoulun päättötodistuksen keskiarvo 6,8 (muistaakseni). Eli muissa aineissa oli useimmissa 6. Jos on noin hyvä enkussa ja ruotsissa, on varmaan melko hyvä myös suomen kielessä. Wexfordin ulosannilla ei saisi mistään ruotsista tai englannista edes kasia, vaikka nuo olisivat äidinkieliä.

Wexfordilla on ollut peruskoulussa äidinkieli suurimman osan ajasta 5 tai 6.
Vanhakansa
Frank Drebin
Viestit: 394
Liittynyt: Ma Heinä 02, 2018 12:05 pm

Re: Wexford ei ole Piia!

Viesti Kirjoittaja Vanhakansa »

SherlockRohde kirjoitti: La Marras 13, 2021 7:49 am
perusasiamies kirjoitti: Pe Marras 12, 2021 10:44 pm Voisiko nimimerkki Wexford sitten olla Piia? Tässä vaiheessa hänellä olisi ollut jo motiivia kääntää tutkimuksia pois kotiväestä.
VIimeinen johtolanka -podcastista selvisi, että Piialla oli englannissa ja ruotsissa 9, ja peruskoulun päättötodistuksen keskiarvo 6,8 (muistaakseni). Eli muissa aineissa oli useimmissa 6. Jos on noin hyvä enkussa ja ruotsissa, on varmaan melko hyvä myös suomen kielessä. Wexfordin ulosannilla ei saisi mistään ruotsista tai englannista edes kasia, vaikka nuo olisivat äidinkieliä.

Wexfordilla on ollut peruskoulussa äidinkieli suurimman osan ajasta 5 tai 6.
Tarkoitat nyt varmaan nimimerkki Tom on Boråsia, vihjekirjeen kirjoittajaa? Wexfordin kirjallinen ulosanti on erittäin hyvää.
Vanhakansa
Frank Drebin
Viestit: 394
Liittynyt: Ma Heinä 02, 2018 12:05 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Vanhakansa »

perusasiamies kirjoitti: Pe Marras 12, 2021 10:44 pm
Tuossa podcastissä mainitaan, että kirjeessä viitattu volvomies olisi maksanut uhrejaan hiljaiseksi. Ehkä kyseessä yksinkertaiseti on kosto tätä volvomiestä kohtaa joltain uhrilta, joka ei koe saaneensa tarpeeksi oikeutta itselleen. Tämä uhri olsisi myös pitänyt aidosti mahdollisena, että volvomies olisi sekaantunut tapaukseen ja halunnut poliisin tarkistavan asian. Tällöin kyseessä olisi tavallaan täysin satunnainen sivujuonne tässä Piia katoamisessa. Joku yhteys kirjeen kirjoittajalla pitää olla tuohon rekisterinumeroon kuitenkin, jotta sen on tiennyt tai saanut tietoonsa.
Minustakin tämä on hyvin mahdollista, ehkä jopa todennäköistä. Tai sitten kirjeen kirjoittaja tiesi volvomiehen sekaantuneen tapaukseen. Jompi kumpi, ei muut skenaariot ole minusta kovin uskottavia.
Ghost hunting
Angus MacGyver
Viestit: 6556
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Onhan kylillä merkkejä ollut, että porukka maksaa hiljaiseksi hyviä tyyppejä ja varmasti silminnäkijöitäkin, esimerkiksi Pontelan porukan. Eli raha ja maine haisee, yhtä osaa sitten pelotellaan hiljaseksi. Se kuka on kokenut kylän hierarkian niin tietää, teitty porukka ei puhu ja toiset kyttää.
Raindog
Alibin satunnaislukija
Viestit: 53
Liittynyt: Su Heinä 22, 2018 4:44 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Raindog »

Yksi merkille pantava seikka Piian tapauksessa on se, että asiasta ei juuri mediassa puhuttu katoamisen aikaan, vaan vasta Poliisi-TV:n jutun jälkeen, 13 vuotta myöhemmin. Kontrasti vaikkapa Kyllikki Saareen on valtava. Ylen podcastista selviää, että monelle piikkiöläisellekin oli uutta, että Piia oli edelleen kateissa. Mm. Piian koulun rehtori sanoi näin. On todella outoa, että Kaarinan paikallislehti ei kirjoittanut aiheesta juuri mitään katoamista seuranneina vuosina. En tiedä kuinka paljon lehdet yleensä kirjoittivat näistä katoamistapauksista 80-luvulla, mutta voisi kuvitella että paikallislehtiä nyt ainakin kiinnostaisi tällainen tapaus. Podcastissa Kaarinan lehden nykyinen päätoimittaja ihmettelee myös hiljaisuutta.
Vastaa Viestiin