Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Parapsykologia, PSI, rajatieto, kummitukset, salaliitot.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
tombstone
Susikoski
Viestit: 42
Liittynyt: Su Marras 14, 2021 1:29 am

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja tombstone »

Suuri korona-aiheinen keskustelu. Asiantuntija pohtivat koronaa ja rokotteiden merkitystä.

https://laitonlehti.net/2021/12/10/myyt ... alinen-co/
Avatar
Pink_Panther
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 98
Liittynyt: Su Huhti 08, 2018 6:10 pm

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Pink_Panther »

LOPPURAPORTTI - DR. CAMPRA
Kehonsisäinen nanoverkko
12. JOULUKUUTA 2021

https://www.orwell.city/2021/12/nano-network.html

La Quinta Columna on jakanut yhteenvedon kehon sisäisestä nanoverkostosta, joka muodostuu jokaisen ihmisen saaman koronarokotuksen jälkeen. Tämän yhteenvedon kirjoittaja on Mik Andersen, tutkimusblogin Corona2Inspect omistaja, joka on tunnettu tiedemies, joka on päättänyt tehdä yhteistyötä La Quinta Columnan ja tohtori Pablo Campran tutkimuksen kanssa salanimellä.

Tämä Andersenin kuvaama nanoverkko on se, joka mahdollistaisi väestön neurostimulaation tähän tarkoitukseen suunnitellun verkon kautta.

Monet viitteet vahvistavat, että neuromodulaatio on maailmanlaajuisen rokotuksen taustalla olevan operaation todellinen tarkoitus, joka ulottuu hermosoluja koskevien lakien säätämisestä joissakin maissa, päättyen ihmiseen asennetun nanoverkon tunnistamiseen ja käsittelyyn, mikä olisi erittäin edistynyttä sotilasteknologiaa.

Orwell City on tuonut tämän alun perin espanjaksi jaetun tiivistelmän englanniksi, joka on peräisin La Quinta Columnan ohjelmasta, jossa tämä kirjoitus esitetään.

Linkki: Rumble (video)
Ricardo Delgado: Juuri nyt näemme suurenmoisen tiedemiehen tekemän yhteenvedon, jota aiomme suojella salanimellä, jonka tunnet jo hyvin. Hän on tunnistanut kaikki kuvat tieteellisen kirjallisuuden parametreistä, jotka on otettu tohtori Campran tekemästä rokotteiden analyysistä.

Lähde: DocDroid (englanniksi) | La Quinta Columna (espanja)
No, tiedemiehen salanimi on Mik Andersen. Aiomme tehdä lyhyen yleiskatsauksen siitä, mitä kehon sisäiset verkot ovat. Nyt puhumme nanoteknologiasta. Erityisesti siitä, mitä eliitti yrittää tehdä. Se on tämän operaation tulevaisuus tai tarkoitus, jossa Elon Musk on tärkeä osa. Onko kukaan koskaan miettinyt, kuka on antanut Elon Muskille luvan lähettää tuhansia satelliitteja avaruuteen? Hänellä on vapaat kädet. Se on osa tavoitetta. Ja myös osa eliitin suunnitelmaa. Aloitetaan.

Kaavio yrityksen sisäisestä verkostosta. Katsotaanpa tätä kaaviota, ja sen avulla ymmärrämme kaiken.

Tässä kaaviossa voimme nähdä kaikki komponentit, jotka viedään kehoon jokaisen rokotuksen jälkeen. Yhdessä ne toimivat ihmiskehon seurantaverkostona. Ja toisaalta, kuten sanon, puhumme seurannasta, eli tiedustelusta. Mutta ehkä huolestuttavin asia on... Tämä on jo huolestuttavaa, koska koronarokotettu on leimattu johonkin karjaksi verrattavissa olevaan. Mutta kaikkein huolestuttavin asia on neurostimulaatio. Muista, että reititin lähettää signaaleja, mutta myös vastaanottaa ne.

Tässä tapauksessa nämä nanoreitittimet lähettävät tietoa elintoiminnoista, sydämen toiminnasta, muista elimistä, verensokerista jne. Voit myös lähettää signaaleja niille. Ja näiden signaalien lähettämisen seurauksena voi tapahtua muutoksia ihmisen biologiassa (terveydessä). Tai käyttäytymisen muutoksia, jos puhumme aivojen sisäisestä nanoverkostosta. Tässä tapauksessa puhumme kehonsisäisestä. Yhdessä ne toimivat ihmiskehon seurantaverkostona.

Nämä täällä näkemäsi kuvat on toisaalta poimittu tieteellisestä kirjallisuudesta ja niitä on verrattu Pfizer-rokotteeseen, jonka tohtori Campra on hankkinut optisella ja elektronimikroskopialla. Kehon sisäisen nanoverkoston osat: Tunnistettuja ovat hiilinanoputket ja niiden johdannaiset, grafeenikvanttipisteet, hydrogeeliuimarit, grafeenifraktaalinanoantennit, nanoreitittimet tai nano-ohjaimet, CODEC tai nanorajapinta. OK? Toisin sanoen enkooderit tiedon salaamiseksi viestinnässä (kehosta lähtevä ja kehoon tuleva informaatio).

Muista, että puhumme tekniikasta, jonka salaus puretaan, mutta se on erittäin edistynyttä sotilastekniikka. Ja tietysti kehitetty kansalaisyhteiskunnan selän takana. Itse asiassa sen 80 prosentin kansalaisyhteiskunnan selän takana, jotka ajattelevat, että tämä on rokote. Joten ensimmäinen asia, kuten sanon, on nollata kaikki luulot ja antaa ihmisille oikeat tiedot, vaikka se olisi järkyttävää koronarokotetuille. Nanoverkoston topologiassa puhutaan nanosolmuista, nanosensoreista, nanokontrollereista ja nanorajapinnasta. Tämä artikkeli on yhteenvetokaavio tämänhetkisestä tilanteesta.

Seuraa Orwell Cityä Telegramissa. Kiitos, että luit!

— Orwellito.
Avatar
Modesty_Blaise
Sofia Karppi
Viestit: 421
Liittynyt: Ke Joulu 02, 2015 9:05 pm

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Modesty_Blaise »

Yhdistyneen kuningaskunnan (Iso-Britannia) ryhmä valittaa ihmisyyttä vastaan ​​tehdyistä rikoksista kansainväliselle rikostuomioistuimelle
TEKIJÄ PATRICIA HARRITY 10. JOULUKUUTA 2021 • ( 76 KOMMENTTIA )

https://dailyexpose.uk/2021/12/10/uk-te ... nal-court/

Yhdistyneen kuningaskunnan ryhmä kansan puolesta on jättänyt valituksen Kansainvälisen rikostuomioistuimen syyttäjälle 6. joulukuuta 2021. He syyttävät Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen virkamiesten ja kansainvälisten maailmanjohtajien tekemiä rikoksia erilaisista Nürnbergin säännöstön rikkomuksista, rikoksista ihmisyyttä vastaan, sotarikoksista ja Yhdistyneen kuningaskunnan kansoja vastaan ​​tehdyistä aggressiorikoksista.

Tiimi, joka taistelee oikeuden puolesta ja meidän kaikkien puolesta, toteaa, että:

"Yhdistyneessä kuningaskunnassa tehtyjen rikosten vakavuus ja laajuus, jota korostavat ihmisten määrä, joihin nämä rikokset vaikuttavat, että näitä rikoksia tehdään edelleen, tekijöiden laaja kirjo, toistuvat rikollisuusmallit ja rajalliset mahdollisuudet saattaa asianosaiset vastuuseen kansallisella tasolla. Nämä kaikki esille tulleet seikat puoltavat voimakkaasti tutkintaa”.

Uutiset lakivalituksesta ovat tulleet monille hyvään aikaan (linkki sivustolla).

Asiakirjassa luetellut tekijät (sivustolla).

Kantajat ilmoittavat, että he ovat yrittäneet ottaa asiansa esille paikallisen Englannin poliisin ja Englannin tuomioistuinjärjestelmän kautta tuloksetta. Ryhmää edustaa asianajaja Hannah Rose, ja muita hakijoita ovat:

Dr. Mike Yeadon, joka on entinen varapresidentti ja allergia- ja hengitystietutkimuksen päätutkija Pfizer n hengitysfarmakologiassa, entinen varapresidentti ja päätutkija allergia- ja hengitystietutkimuksesta Pfizerissä.

Piers Corbyn – astrofyysikko ja aktivisti, eläkkeellä oleva poliisi, Mark Sexton – John O’Loony – hautausyrityksen johtaja ja aktivisti, Johnny McStay – aktivisti ja Louise Shotbolt – sairaanhoitaja ja ihmisoikeusaktivisti.

Kansainvälinen rikostuomioistuin (ICC)

Hakijan mukaan he ovat yrittäneet ottaa asiansa esille paikallisen Englannin poliisin ja Englannin tuomioistuinjärjestelmän kautta tuloksetta

Juuri tästä syystä ICC:hen on otettu yhteyttä suoraan, siitä syystä, että jos ko. valtio ei halua tai ei pysty suorittamaan tutkintaa tai syytteeseenpanoa, ICC pystyy nostamaan syytteitä, mutta ICC ei pysty korvaamaan kansallisia rikosjärjestelmiä, vaan ainoastaan ohjeistamaan niitä.

Hakijoiden ryhmä on toimittanut ICC:lle asiakirjat, joissa on yksityiskohtaisesti esitetty lukuisia väitteitä teoista, jotka ovat johtaneet Nürnbergin säännöstön rikkomiseen, ja jotka ovat rikokset ihmisyyttä vastaan, sotarikokset ja aggressiorikokset Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Valituksessa ryhmä väittää, että "Laajojen oikeudellisten vaatimusten ja liitteenä olevien asiakirjojen perusteella syytämme niitä, jotka ovat vastuussa lukuisista Nürnbergin säännöstön rikkomuksista, rikoksista ihmisyyttä vastaan, sotarikoksista ja aggressiorikoksista Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta emme rajoitu yksittäisiin henkilöihin”.

Hakijat toteavat, että "Aikomuksemme on esitellä teille ja yksityiskohtaisesti, kuinka Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus ministereineen ja korkeimpien viranhaltijoiden osalta, jotka ovat tänä vuonna rikkoneet Nürnbergin säännöstöä, ei vain yhdeltä osin, vaan myös koskien useita asiakohtia."

Paisutetut Covid-luvut

Tarjoamalla yli kymmenentuhannen sanan asiakirjan, tiimi on kerännyt laajaa näyttöä siitä, että huolenaiheita on esiintynyt "koronaviruksen" varjolla tehtyjen, ehkäisyyn liittyvien toimenpiteiden tai siihen liittyvien interventioiden osalta.

Erityisen merkittävä ja tärkeä asia, jota tässä dokumentoidussa valituksessa käsitellään, on se, että covid-19-tapausten määrää on lisätty keinotekoisesti PCR-testien epätarkkuuden ja epäluotettavuuden vuoksi.

Voidaan väittää, että ilman näitä paisutettuja lukuja, ei olisi ollut tarvetta muille toimenpiteille ja interventioihin, jotka nyt syytehakemuksessa luokitellaan rikoksiksi ihmisyyttä vastaan.

Tiimi korostaa tosiasiaa, että covid-kuolema kirjataan, jos henkilö kuoli jostain syystä 28 päivän sisällä positiivisesta Covid-19-testistä (tämä vahvistettiin epätarkoilla ja epäluotettavilla testeillä).

"Nämä kuolemat kirjataan Covid-19:ksi riippumatta siitä, oliko Covid-19 tosiasiallinen kuolinsyy."

Flunssan, keuhkokuumeen ja hengitystieinfektioiden tunnusmerkkien muuttaminen ja vaihtaminen "covid-19 -taudiksi".

Lisäksi toinen tapa, jolla Covid-19-tilastoja on paisutettu keinotekoisesti, on yleisen influenssan, keuhkokuumeen ja muiden hengitystieinfektioiden "muuttaminen" covid-19:ksi. Hakijat lainasivat ONS:n tietoja, joiden mukaan vuonna 2018 influenssa- ja keuhkokuumekuolemia oli 29 516 ja vuonna 2019 26 398.

Vuonna 2020 influenssaan kuolleita oli kuitenkin vain 394 ja keuhkokuumeeseen 13 619.

Modesty Blaisen huomautus:

Tässä on vain osa laajasta julkaistusta artikkelista.
Hevosen pää minun, pirun pää hevosella, minun pää pirun.
Avatar
Modesty_Blaise
Sofia Karppi
Viestit: 421
Liittynyt: Ke Joulu 02, 2015 9:05 pm

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Modesty_Blaise »

Israel sanoo, että covid-tehosterokotteet ovat nyt LOPPUMATTOMIA
Sunnuntai, 12. joulukuuta 2021, kirjoittanut: Ethan Huff

Tunnisteet: badhealth, badmedicine, badscience, Big Pharma, tehosterokotus, tehosterokotus, COVID, väestökato, loputon, fasismi, kansanmurha, Israel, pandemia, Plandemic, piikkiproteiini, tyrannia, rokotesodat, rokotteet
Ohita sensuuri jakamalla tämä linkki:
Uusi
https://www.afinalwarning.com/577981.html
Kopioi URL-osoite
6 850

NÄKYMÄT
Kuva: Israel sanoo, että covid-tehosterokotukset ovat nyt LOPPUMATTOMIA
(Natural News) Israelin terveysministeriö (IHM) on antanut varoituksen, että israelilaisten on nyt valmistauduttava loputtomaan valikoimaan Wuhanin koronavirus (Covid-19) "rokotteita" ja niihin liittyviä "tehosterokotteita".

Maa on jo hyväksymässä neljännen pakollisen injektionsa, tehosterokotteen, mutta IHM:n rokotusten neuvoa-antavan komitean jäsen ja Israelin suurimman sairaalan apulaisjohtaja prof. Arnon Afek sanoo, että viides, kuudes ja seitsemäs rokote – joita seuraa päättymättömät koronarokotukset. – ovat seuraavana esityslistalla.

"Ne, jotka ajattelevat, että meidän ei tarvitse ottaa lisää tehosteita, ovat väärässä", Afek julisti. "Meidän on otettava 4. laukaus, 5. laukaus, 6. laukaus, 7. laukaus."

"Niin kauan kuin pandemia jatkuu Afrikan kaltaisissa paikoissa, joissa vain harvat ovat rokotettuja, uusia COVID-19-muunnelmia kehittyy ja tarve suojautua niitä vastaan ​​rokotteilla jatkuu", Afek lisäsi.

Nyt kun "Omicron" (moronic, suomeksi kaheli tai kahjo) variantti on saapunut, Israel rummuttaa koronatyranniaa paniikissa yrittääkseen päästä yksinkertaisen vilustumisviruksen edelle, joka vaikuttaa vain täysin koronarokotettuihin.

Pfizerin toimitusjohtaja Albert Bourla on innostunut ilmoituksesta, joka näyttää tekevän salaista yhteistyötä Israelin hallituksen kanssa pakottaakseen yhtiönsä koronaruiskeet israelilaisiin.

Bourla on ansainnut miljardeja tähän mennessä ja haluaa tienata miljardeja lisää. Siten hän on julistanut, että jokainen, joka vastustaa hänen suunnitelmaa, on "rikollinen", joka on suljettava keskitysleirille ja rangaistava.

Bourlan mukaan ihmisten on "tarve" vain ottaessaan kaikki "vuosittaiset uusintarokotukset", syynä on se, että hänen on pidettävä keinotekoisesti paisutetut osakevoittonsa virtaamassa hänen pankkitileilleen.

Pahat hallitukset käyttivät "jalka oven välissä -tekniikkaa" lämmittämään maailmaa loputtomille koronarokotuksille.

Vaikka Pfizerin ruiskeet saavat ihmiset sairastumaan. Levittämällä omicronia ja muita tulevia muunnelmia, Bourla ja hänen Israelin hallituksen salaliittolaiset vaativat, että väestö ottaisi niin monta koronarokotetta kuin käsketään.

BioNTech julkaisee myös kattavan kolmen annoksen "tehosterokoste" -sarjan erityisesti omicronille , joka tulee saataville lähikuukausina.

Uuden-Seelannin pääministeri Jacinda Ardern on täysin mukana koronarokoteohjelmassa, kun hän totesi äskettäisessä haastattelussa, että "tälle koronarokotusohjelmalle ei tule koskaan olemaan päätepistettä".

Se jatkuu ikuisesti, aivan kuten varoitimme. Että tämä olisi ollut pelkkä villi salaliittoteoria ilman totuutta, niin nyt kaikki toteutuu suunnitellusti.

Tämä "jalka ovella -tekniikka" on käännyttämistekniikka, jolla pahantahtoiset markkinointivoimat saavat kohteensa suostumaan johonkin pyytämällä heitä ensin hyväksymään jonkin vaatimattomamman pyynnön.

Tässä tapauksessa se aloitettiin yhdellä tai kahdella koronarokotuksella, mutta kehittyi sitten kolmanneksi tehostimeksi. Nyt Israelin hallituksen virkamiehet avaavat portit elinikäisille injektioille kaikille niille, jotka haluavat osallistua tähän "uuteen normaaliin".

"Tämä tekniikka toimii luomalla yhteyden pyyntöä pyytävän henkilön ja pyydetyn välille", kirjoittaa Chris Menahan. "Jos pienempi pyyntö hyväksytään, niin suostuva henkilö kokee olevansa velvollinen jatkamaan hyväksymistä yhä suurempiin pyyntöihin pysyäkseen johdonmukaisena alkuperäisen suostumuspäätöksen kanssa."

”Tätä taktiikkaa käytetään monella tapaa, ja se on hyvin tutkittu taktiikka saada ihmiset noudattamaan pyyntöjä. Sanonta viittaa ovelta ovelle -myyjään, joka estää ovea sulkeutumasta jalallaan, jolloin asiakkaalle ei jää muuta vaihtoehtoa kuin kuunnella myyntipuhetta."

Kun liittovaltion sääntelyviranomaisilta kysyttiin tieteellistä perustetta uuden tehosteohjelman tukemiselle, he vastasivat, että heillä on "semmoinen tunne" enemmän kuin mikään muu. Tee injektiopäätöksesi sen mukaisesti.

Lisää viimeisimmistä uutisista Wuhanin koronaviruksen (Covid-19) ”rokotetyranniasta” löydät osoitteesta Fascism.news.

Tämän artikkelin lähteitä ovat:

InformationLiberation.com

NaturalNews.com
Hevosen pää minun, pirun pää hevosella, minun pää pirun.
Avatar
Modesty_Blaise
Sofia Karppi
Viestit: 421
Liittynyt: Ke Joulu 02, 2015 9:05 pm

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Modesty_Blaise »

"Tappajarokote" maailmanlaajuisesti, kohteena 7,9 miljardia ihmistä
Globaali tutkimus / Prof Michel Chossudovsky

https://truth11.com/2021/12/13/the-kill ... -people-5/

Kaikki Global Researchin artikkelit ovat luettavissa 51 kielellä aktivoimalla avattava "Käännä verkkosivusto" -valikko kotisivumme yläbannerissa (työpöytäversio).

Vieraile ja seuraa meitä Instagramissa osoitteessa @crg_globalresearch.

Jaa tämä artikkeli laajalti.

PÄIVITYS

Rokotekuolemien ja vammautumisien määrä on maailmanlaajuisesti nousussa.

Viimeisimmät viralliset luvut (lokakuu 2021) ovat viitteenä:

45 250 mRNA-Covid-19-kuolemaa EU:ssa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa (yhteensä) ja

7 418 980 miljoonaa koronarokotettua ilmoitti "haittatapahtumista".

Mutta vain pieni osa uhreista tai kuolleiden perheistä käy läpi ikävän prosessin raportoidakseen koronarokotteisiin liittyvistä kuolemista ja haittatapahtumista kansallisille terveysviranomaisille.

Lisäksi terveysviranomaiset ovat aktiivisesti mukana hämärtämässä "hyväksymättömästä" ja "kokeellisesta" Covid-19 "rokotteesta" johtuvia kuolemia ja vammoja.

Perustuu historiallisiin koronarokote tietoihin (elektroninen tuki kansanterveyden ja rokotteen haittatapahtumien raportointijärjestelmälle (ESP:VAERS, s. 6):

"Lääkkeiden ja rokotteiden aiheuttamat haittatapahtumat ovat yleisiä, mutta niitä ei ole raportoitu. … alle 0,3 % kaikista haittavaikutuksista ja 1-13 % vakavista tapahtumista ilmoitetaan elintarvike- ja lääkeviranomaiselle (FDA). Samoin alle 1 % rokotteen haittavaikutuksista ilmoitetaan. (painotus lisätty)

***

Vaikka emme pysty laatimaan tarkkoja arvioita, voimme määrittää suuruusluokan.

Kerro (kertolaskun avulla) viralliset luvut (rekisteröidyt ja tallennetut) asiaankuuluvalla parametrilla saadaksesi koronarokotteisiin liittyvien kuolemien ja vammautumisien TODELLISIA LUKUJA.
Erittäin korkeat luvut
Olettaen, että vain 10 % kuolemista ja haittatapahtumista ilmoitetaan (joka on erittäin konservatiivinen (varovainen) oletus Harvard Pilgrim Health Care, Inc:n, s. 6 mukaan)

Covid-19 "rokote" olisi aiheuttanut tämän arvion mukaan:

450 000 kuolemantapausta ja 74 miljoonaa "haittatapahtumaa" noin 830 miljoonan yhteenlaskettuun väestöön (Yhdistynyt kuningaskunta, EU, Yhdysvallat yhteensä).

Video: Covid-19 -rokote julkaistiin joulukuun 2020 puolivälissä tai loppupuolella.

Monissa maissa kuolleisuudessa tapahtui merkittävä muutos mRNA-rokotteen käyttöönoton jälkeen

[upotettu sisältö]
Lähde: HeathData.org
Hallitus valehtelee.
Se on tappava rokote.

Lisäksi virallisia lukuja manipuloidaan (vääristellään). Rokotteisiin liittyvät kuolemat johtuvat mukamas koronataudista, eli Covid-19:stä.

Vertaisarvioidut raportit vahvistavat rokotteisiin liittyvien kuolemien ja haittavaikutusten (vammojen) syyt, mukaan lukien muun muassa veritulpat, tromboosi, sydänlihastulehdus, sydämenpysähdykset ja ihmisten lisääntymiskyky.

ÄLÄ OTA ROKOTETTA.
OLE YHTEISTYÖSSÄ ROKOTETTUJEN KANSSA.
ILMOITA IHMISILLE YMPÄRISTÖLLE KORONAROKOTTEIDEN TERVEYSRISKEISTÄ.
OLE TIUKASTI ROKOTEPASSIA VASTAAN.
Poliitikkojen ja heidän Big Money -sponsoreiden legitimiteetti on asetettava kyseenalaiseksi.

Meidän on toimittava yhdessä kansallisesti ja kansainvälisesti.

Ensimmäinen tehtävämme on poistaa pelkokampanja ja sen vaikutukset

COVID-19-rokotusohjelma tulisi keskeyttää välittömästi maailmanlaajuisesti.

Michel Chossudovsky, 12. marraskuuta 2021

***

Johdanto
Älkäämme uskoko tähän harhaan. Koronarokotteet eivät ole vain "kokeellisia", koska ne ovat Big Pharman (suurten lääkeyhtiöiden) "tappajarokotteita", jotka muuttavat ihmisten genomia. Todisteet koronarokotteen rokottamisesta johtuvasta kuolleisuudesta ja sairastumisesta sekä nykyisestä (viralliset tiedot) että tulevista haitoista (esim. havaitsemattomat mikroskooppiset verihyytymät), ja nämä ovat ylivoimaisia todisteita.

Lukuisat itsenäisesti julkaistut tieteelliset tutkimukset vahvistavat koko ihmiskunnalle määrätyn Covid-19-mRNA-rokotteen todellisen luonteen.

Tavoitteena on panna täytäntöön 7,9 miljardin ihmisen maailmanlaajuinen rokottaminen yli 190 maassa, minkä jälkeen otetaan käyttöön digitalisoitu "rokotepassi". Tarpeetonta on sanoa, että tämä on tuottoisa usean miljardin dollarin operaatio Big Pharmalle.

Bill Gates ja WHO:n pääjohtaja Dr. Tedros

Maailmanlaajuista COVAX-rokoteprojektia koordinoivat maailmanlaajuisesti WHO, GAVI, CEPI, Bill and Melinda Gates Foundation yhdessä Maailman talousfoorumin (WEF), Wellcome Trustin, DARPA:n ja Big Pharman kanssa, jota varten Pfizer- GSK-kumppanuus perustettiin vain neljä kuukautta ennen Covid-19-kriisin puhkeamista tammikuun 2020 alussa.

Modesty Blaisen kommentti:

Tässä on vain osa julkaistusta artikkelista.
Hevosen pää minun, pirun pää hevosella, minun pää pirun.
Avatar
Pink_Panther
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 98
Liittynyt: Su Huhti 08, 2018 6:10 pm

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Pink_Panther »

Tutkimus: 5G-altistuminen "merkittävä tekijä" vakavampiin koronatapauksiin ja kuolemiin
Sunnuntai, 12. joulukuuta 2021, kirjoittanut: Ethan Huff

https://www.naturalnews.com/2021-12-12- ... eaths.html

Tunnisteet: 5g, haittavaikutukset, kotelot, solutornit, kemia, COVID, kuolemat, elektroniikka, sähkömagneettiset kentät, altistuminen, Glitch, matkapuhelimet, kansallinen bioteknologian tietokeskus, pandemia, fysiikka, planeetta, säteily, merkittävä tekijä, piikkiproteiini, tutkimus
Ohita sensuuri jakamalla tämä linkki:
Uusi
https://www.afinalwarning.com/577655.html
Kopioi URL-osoite
3,830

NÄKYMÄT
Kuva: Tutkimus: 5G-altistuminen "merkittävä tekijä" vakavampiin koronatapauksiin ja kuolemiin
(Natural News) National Center for Biotechnology Information (NCBI) on julkaissut uuden tutkimuksen, joka varoittaa 5G-teknologian vaaroista, mukaan lukien se asia, kuinka se suoraan myötävaikuttaa Wuhanin koronavirukseen (Covid-19) yleisesti liittyviin oireisiin.

Tutkimuksessa Beverly Rubik ja Robert R. Brown viittasivat aikaisempaan toukokuussa 2020 julkaistuun julkaisuun, joka osoitti "tilastollisesti merkittävän korrelaation radiotaajuisen säteilyn voimakkuuden ja SARS-CoV-2-kuolleisuuden välillä 31 maassa eri puolilla maailmaa".

He korostivat myös yhdysvaltalaista tutkimusta, joka osoitti, että maan alueilla, joilla on jo olemassa ja toiminnassa 5G-infrastruktuuri, havaittiin huomattavasti korkeampi covidin aiheuttamien vakavien sairauksien ja kuolemantapausten määrä riippumatta väestötiheydestä, ilmanlaadusta ja leveysasteesta.

Vain 5G vastasi kolmea erilaista tutkimuksessa käytettyä syy-analyysiä. Väestötiheys, ilmanlaatu ja leveysaste vastasivat vain yhtä tai kahta analyysiä, mikä tarkoittaa, että 5G oli todennettu syyllinen negatiivisiin covid-tuloksiin.

Rubik ja Brown käyttivät näitä havaintoja vertaillakseen WCR:n (langattoman viestinnän säteilyn), mukaan lukien 5G:n, biovaikutuksia ja yleisesti covidin aiheuttamia oireita, joita he sitten käyttivät luomaan luettelon päällekkäisistä fyysisistä vaikutuksista.

"Sekä WCR:n että COVID-19:n oireita olivat veren muutokset, kuten lyhytaikaiset rouleaux-oireet (veren paakkuuntuminen) ja pitkäaikainen hemoglobiinin lasku (vakavissa COVID-19-tapauksissa); oksidatiivinen stressi ja vauriot kudoksissa ja elimissä; immuunijärjestelmän häiriö, mukaan lukien T-lymfosyyttien ja kohonneiden tulehduksellisten biomarkkerien suppressio; lisääntynyt solunsisäinen kalsium, mikä helpottaa viruksen sisäänpääsyä ja replikaatiota; ja rytmihäiriöt (sydämen rytmihäiriöt), kertoi LifeSiteNews.

Langaton säteilyaltistus vähentää "pääantioksidantin" glutationin tasoa

Yksi erityisen huolestuttava havainto Rubikin ja Brownin tutkimuksessa on havaittava glutationin, elimistön "pääantioksidantin" väheneminen altistuessaan 5G:lle ja oikeastaan ​​kaikelle langattomalle säteilylle. (MUUT ASIAAN LIITTYVÄT: Donald Trump ohjasi miljardeja amerikkalaisten veronmaksajien dollareita tukemaan nopeampaa 5G:n käyttöönottoa.)

Ainakin kahdessa muussa tutkimuksessa on havaittu, että WCR-altistuminen korreloi huomattavasti alentuneisiin glutationipitoisuuksiin, joiden oireet vain sattuvat vastaamaan Fauci-flunssan (koronan) oireita.

Rubik ja Brown tekivät tutkimuksissaan erityisiä huomautuksia siitä, kuinka "matalien glutationipitoisuuksien löytäminen" kiinalaisilla viruspotilailla "tukee edelleen oksidatiivista stressiä osana covid-infektiota".

WCR on jo laajalti tunnustettu "fysiologiseksi stressitekijäksi", joka aiheuttaa haitallisia terveysvaikutuksia lisääntyneestä syöpäriskistä ja DNA-vaurioista ulottuen oppimis- ja muistiongelmiin.

Korrelaatio ei tietenkään aina tarkoita syy-yhteyttä, mutta tässä tapauksessa on enemmän kuin todennäköistä, että WCR – ja erityisesti 5G:n varhainen aktivointi Wuhanissa, planedemian keskuksena – myötävaikuttaa suoraan Wuhan-viruksen (koronan oireet) leviämiseen ja vakavuuteen.

"Todisteet COVIDin ja 5G:n sekä muun langattoman viestinnän säteilyn (WCR) välisestä yhteydestä koostuivat kahdesta päälöydöstä: tilastollinen korrelaatio COVID-19-oireiden/kuolleisuuden ja aluekohtaisen WCR-intensiteetin välillä, mukaan lukien 5G; ja päällekkäisyys WCR-vaikutusten ja COVID-19-oireiden välillä”, LifeSiteNews raportoi edelleen.

Eräs lukija kommentoi, että 5G-säteily ilmeisesti "sekoittaa" koronainjektioista löytyneen grafeenijohdannaisen, aiheuttaen verenvuotoa ja veren hyytymistä.

"Grafeenioksidi on metallin tapaan sähköä johtavaa, ja 5G vaikuttaa siihen", tämä henkilö lisäsi. "Grafeenioksidi ei koskaan poistu elimistöstäsi ja kerääntyy jokaisen piikityksen tai tehosteen yhteydessä."

Toinen kirjoitti, että vaikka NAC:n (N-asetyyli-L-kysteiinin) ottaminen on tehokasta, kuten artikkelissa mainittiin, D-vitamiinilla on paljon suurempi rooli suojauduttaessa koronavirusta ja muita hengitystiesairauksia vastaan.

"Jos sinulla on jo alhainen D-vitamiinipitoisuus, kuten monilla on, niin heti kun jokin virus hyökkää elimistöösi, nämä varannot ehtyvät entisestään, mikä johtaa sinut erittäin vaaralliseen tilanteeseen", tämä henkilö lisäsi.

Lisää uutisia 5G:n tuhoisista terveysvaikutuksista löytyy osoitteesta 5Galert.com.

Tämän artikkelin lähteitä ovat:

LifeSiteNews.com

NaturalNews.com
Avatar
Pink_Panther
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 98
Liittynyt: Su Huhti 08, 2018 6:10 pm

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Pink_Panther »

Teknologinen loinen: Sähkömagneettiseen perustuva langaton nano-anturiverkko
13. JOULUKUUTA 2021



La Quinta Columna ja sen yhteistyössä työskentelevät tiedemiehet syventävät päivittäin tietämystään nanoteknologiasta, jota rokotetaan väestöön.

Uusimmassa ohjelmassa biostatistikko Ricardo Delgado on kommentoinut tutkimuspaperia, joka osoittaa suoran yhteyden nanoverkon rakentamiseen ihmisen elimistöön, siis se asia, joka saa koronarokotetut luomaan MAC-osoitteita (bluetooth-yhteys ihmisen elimistöön).

Lisätietoja tästä tutkimuksesta on seuraavassa videossa, jonka Orwell City tuo tähän tilaisuuteen.
Linkki: Rumble (video sivustolla)

Ricardo Delgado: "Sähkömagneettisuuteen perustuva langaton nano-anturiverkko: sen arkkitehtuuri ja sovellukset."

Tässä pääsemme hyvin lähelle kaikkea sitä, mitä Mik Andersen – joka on suurenmoisen tiedemiehen salanimi – kuvaili Corona2Inspect-blogissa, kun hän tunnisti kaikki tieteellisessä kirjallisuudessa olevat mallit nanopartikkeleista, ja jotka löydettiin tutkimuksissa Pfizer-rokotteesta, siis ne, jotka tohtori/professori Campra (Almerian yliopisto, Espanja) on jo analysoinut – koronarokotteista otettujen ja tutkittujen kuvien perusteella.

Jos et tiedä ja olet koronarokotettu, sinun pitäisi tietää, että sinulla on kehossasi nanosensorien patteristo, nanoteknologiset nanoreitittimet, jotka toisaalta keräävät kaiken biolääketieteen henkilön elektrofysiologiset markkerit (tiedot) ja toisaalta tuottavat kehoon keinotekoisen hermosoluverkoston, joka korvaa ihmisen luonnollisen hermosoluverkon. Tästä syystä esiintyy outoa käyttäytymistä tai, jos olet koronarokotettu, niin saatat tuntea olosi jotenkin erityisen oudoksi. Kerromme sinulle, jos haluat tietää lisää näistä teknologisesta loisista. Tietenkin ne ovat toteutettu grafeenioksidilla (tai sen johdannaisilla).

Aion nyt hieman lähentää tätä tämän asian kuvausta. Katsotaanpa tätä paperia. Tässä artikkelissa sanotaan: "Nanomateriaalien ja nanoteknologian viimeaikaiset edistysaskeleet ovat tasoittaneet tietä nanometrin kokoisten integroitujen laitteiden rakentamiselle."

Tässä kerron teille, että nanoteknologia on kulkenut huomattavan pitkän tien kansalaisyhteiskunnan selän takana, saadakseen sen toimivaksi ja toteutukseen.

"Kutsutaan nanosolmuiksi."

Valitettavasti lääkäreillämme ei ole mitään tietoa tästä asiasta. Silti heidät on laitettu rokotusmaailman suurimmiksi puolesta puhujiksi ja edistäjiksi.

"Nämä nanosolmut koostuvat nanoprosessorista, nanomuistista, nanoparistoista, nanolähetin-vastaanottimesta, nanoantenneista ja nano-antureista, jotka toimivat nanomittakaavan tasolla. Ne voivat suorittaa yksinkertaisia ​​tehtäviä, kuten tunnistusta, laskentaa ja niiden aktivointi tuottaa mikrolaitteiden ja nanosolmujen / nanosensorien välisen yhteyden, joka on mahdollistanut uuden käyttöön otettavan verkkostandardin, nimeltä Wireless Nano-Sensor Network (WNSN), kehittämisen. Tämä artikkeli tarjoaa perusteellisen katsauksen langattomien nanosensoreiden verkosta (WNSN), sen arkkitehtuurista, sovellusalueista ja myös haasteista, jotka on otettava huomioon samalla, kun kartoitetaan mahdollisuuksia sen
toteuttamiseen eri sovellusalueilla."

Toisin sanoen puhumme nanoteknologiasta, joka luo uudella tavalla jo tuntemamme viestintäteknologian. Mutta tässä tapauksessa ihmisen kehon sisällä. Puhumme nanoviestinnästä. Ja tämä on rokote, hyvät naiset ja herrat, nämä kaikki Pfizer-, AstraZeneca-, Moderna- ja J&J Janssen-rokotteet siis. Ne kaikki ovat nanoteknologiaa nanoviestintää varten. Joten tällöin annetaan koronarokotetuille heidän tietämättään MAC-osoitteen langattomassa Bluetooth-tekniikassa. Mutta vastaanotat myös signaaleja kuin olisit teletekninen reititin.

Voit tarkistaa sen milloin tahansa. No, tässä on PDF, ja voit ladata sen. Tietysti se materiaali, joka täällä näkyy... Sen täytyy näkyä jossain. Se on samaa vanhaa materiaalia. Tässä se on.

"Antennit, erityisesti grafeenipohjaiset." Voitko lukea sen? Tässä ja aion korostaa sitä. Katsotaan antaako se (tietokoneohjelma) minun tehdä niin. "Grafeeni." Tässä se on. Näetkö? Ei se voisi olla mitään muutenkaan.

Ymmärrätkö, miksi he haluavat piilottaa rokotteista löytyvän grafeenin? Tai magnetismin tai biomagnetismin, jonka ilmiön grafeenijohdannaiset aiheuttavat rokotetuissa ihmisissä? Sinä ymmärrät, eikö niin? He kieltävät sen jyrkästi, kuten kaikki rikolliset. Loogisesti katsoen se, mitä pitäisi tehdä, on laittaa kaikki nuo ihmiset vankilaan.

Seuraa Orwell Cityä Telegramissa. Kiitos, että luit!

— Orwellito.
Avatar
Pink_Panther
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 98
Liittynyt: Su Huhti 08, 2018 6:10 pm

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Pink_Panther »

Teknologinen nanoloinen: Sähkömagneettiseen perustuva langaton nano-anturiverkko
13. JOULUKUUTA 2021

https://www.orwell.city/2021/12/technol ... itism.html

La Quinta Columna ja sen yhteistyössä työskentelevät tiedemiehet syventävät päivittäin tietämystään nanoteknologiasta, jota rokotetaan väestöön.

Uusimmassa ohjelmassa biostatistikko Ricardo Delgado on kommentoinut tutkimuspaperia, joka osoittaa suoran yhteyden nanoverkon rakentamiseen ihmisen elimistöön, siis se asia, joka saa koronarokotetut luomaan MAC-osoitteita (bluetooth-yhteys ihmisen elimistöön).

Lisätietoja tästä tutkimuksesta on seuraavassa videossa, jonka Orwell City tuo tähän tilaisuuteen.
Linkki: Rumble (video sivustolla)

Ricardo Delgado: "Sähkömagneettisuuteen perustuva langaton nano-anturiverkko: sen arkkitehtuuri ja sovellukset."

Tässä pääsemme hyvin lähelle kaikkea sitä, mitä Mik Andersen – joka on suurenmoisen tiedemiehen salanimi – kuvaili Corona2Inspect-blogissa, kun hän tunnisti kaikki tieteellisessä kirjallisuudessa olevat mallit nanopartikkeleista, ja jotka löydettiin tutkimuksissa Pfizer-rokotteesta, siis ne, jotka tohtori/professori Campra (Almerian yliopisto, Espanja) on jo analysoinut – koronarokotteista otettujen ja tutkittujen kuvien perusteella.

Jos et tiedä ja olet koronarokotettu, sinun pitäisi tietää, että sinulla on kehossasi nanosensorien patteristo, nanoteknologiset nanoreitittimet, jotka toisaalta keräävät kaiken biolääketieteen henkilön elektrofysiologiset markkerit (tiedot) ja toisaalta tuottavat kehoon keinotekoisen hermosoluverkoston, joka korvaa ihmisen luonnollisen hermosoluverkon. Tästä syystä esiintyy outoa käyttäytymistä tai, jos olet koronarokotettu, niin saatat tuntea olosi jotenkin erityisen oudoksi. Kerromme sinulle, jos haluat tietää lisää näistä teknologisesta loisista. Tietenkin ne ovat toteutettu grafeenioksidilla (tai sen johdannaisilla).

Aion nyt hieman lähentää tätä tämän asian kuvausta. Katsotaanpa tätä paperia. Tässä artikkelissa sanotaan: "Nanomateriaalien ja nanoteknologian viimeaikaiset edistysaskeleet ovat tasoittaneet tietä nanometrin kokoisten integroitujen laitteiden rakentamiselle."

Tässä kerron teille, että nanoteknologia on kulkenut huomattavan pitkän tien kansalaisyhteiskunnan selän takana, saadakseen sen toimivaksi ja toteutukseen.

"Kutsutaan nanosolmuiksi."

Valitettavasti lääkäreillämme ei ole mitään tietoa tästä asiasta. Silti heidät on laitettu rokotusmaailman suurimmiksi puolesta puhujiksi ja edistäjiksi.

"Nämä nanosolmut koostuvat nanoprosessorista, nanomuistista, nanoparistoista, nanolähetin-vastaanottimesta, nanoantenneista ja nano-antureista, jotka toimivat nanomittakaavan tasolla. Ne voivat suorittaa yksinkertaisia ​​tehtäviä, kuten tunnistusta, laskentaa ja niiden aktivointi tuottaa mikrolaitteiden ja nanosolmujen / nanosensorien välisen yhteyden, joka on mahdollistanut uuden käyttöön otettavan verkkostandardin, nimeltä Wireless Nano-Sensor Network (WNSN), kehittämisen.

Tämä artikkeli tarjoaa perusteellisen katsauksen langattomien nanosensoreiden verkosta (WNSN), sen arkkitehtuurista, sovellusalueista ja myös haasteista, jotka on otettava huomioon samalla, kun kartoitetaan mahdollisuuksia sen toteuttamiseen eri sovellusalueilla."

Toisin sanoen puhumme nanoteknologiasta, joka luo uudella tavalla jo tuntemamme viestintäteknologian. Mutta tässä tapauksessa ihmisen kehon sisällä. Puhumme nanoviestinnästä. Ja tämä on rokote, hyvät naiset ja herrat, nämä kaikki Pfizer-, AstraZeneca-, Moderna- ja J&J Janssen-rokotteet siis. Ne kaikki ovat nanoteknologiaa nanoviestintää varten. Joten tällöin annetaan koronarokotetuille heidän tietämättään MAC-osoitteen langattomassa Bluetooth-tekniikassa. Mutta vastaanotat myös signaaleja kuin olisit teletekninen reititin.

Voit tarkistaa sen milloin tahansa. No, tässä on PDF, ja voit ladata sen. Tietysti se materiaali, joka täällä näkyy... Sen täytyy näkyä jossain. Se on samaa vanhaa materiaalia. Tässä se on.

"Antennit, erityisesti grafeenipohjaiset." Voitko lukea sen? Tässä ja aion korostaa sitä. Katsotaan antaako se (tietokoneohjelma) minun tehdä niin. "Grafeeni." Tässä se on. Näetkö? Ei se voisi olla mitään muutenkaan.

Ymmärrätkö, miksi he haluavat piilottaa rokotteista löytyvän grafeenin? Tai magnetismin tai biomagnetismin, jonka ilmiön grafeenijohdannaiset aiheuttavat rokotetuissa ihmisissä? Sinä ymmärrät, eikö niin? He kieltävät sen jyrkästi, kuten kaikki rikolliset. Loogisesti katsoen se, mitä pitäisi tehdä, on laittaa kaikki nuo ihmiset vankilaan.

Seuraa Orwell Cityä Telegramissa. Kiitos, että luit!

— Orwellito.
Avatar
Pink_Panther
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 98
Liittynyt: Su Huhti 08, 2018 6:10 pm

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Pink_Panther »

Grafeenioksidia havaittu Sinovac (CoronaVac), AstraZeneca ja Pfizer injektiopulloista
16. JOULUKUUTA 2021

https://www.orwell.city/2021/12/chile.html

Kuten chileläinen radioasema El Mirador del Gallo ilmoitti, Sinovacin, AstraZenecan ja Pfizerin rokotuspullojen analyysien tulokset paljastettiin Dirección Correcta -ohjelmassa vain muutama tunti sitten.

Tulokset ovat vakuuttavia ja lopullisia, ja ne vahvistavat saman nanomateriaalin läsnäolon, jonka professori Pablo Campra havaitsi. Tämä uusi raportti, siis on toinen riippumaton raportti maailmassa, liittyen COVID-rokotteiden todellisesta sisällöstä. Nyt se on pian saatavilla radion verkkosivuilla ja La Quinta Columnan verkkosivuilla. Tietysti tällaisessa raportissa menetelmät, tekniikat, menettelyt ja päätelmät ovat yksityiskohtaisia.

Seuraava ote raportista, jonka Orwell City tuo seuraajilleen, sisältää havaintoja ja kommentteja joistakin tämän työn tärkeimmistä näkökohdista otsikolla "Optinen ja elektronimikroskooppi ja niiden ottamien kuvien analyysi ja EDX-karakterisointi. Grafeenin nanohiukkasten (tai sen johdannaisten) havaitseminen rokotepulloissa ."

Linkki: Rumble (video sivustolla)

Ricardo Delgado: Tämä kuva on hyvin erikoinen ja tyypillinen. On melko todennäköistä, että siinä ei voi olla mitään muuta materiaalia, siis kuvassa, joka esittelee näitä kohokuvion ja taitteiden ominaisuuksia. Grafeeni on kuvissa yleensä taittunut reunoistaan. Epäilemättä tämä on grafeenia. Se on varmasti grafeenia. Olemme kyllästyneitä näkemään sitä näissä kuvissa. Näimme sitä myös alustavassa raportissa. Näimme sitä myös ns. "kalenterirokotteissa". Juuri eilen näin Prevenar 13:n rokotteen, joka on pneumokokkirokote. Tämän tyyppinen grafeenin rakenne ilmestyi myös sinne. Ja sitten myös tässä kuvassa, joka on erityisesti Chilessä jaettava AstraZeneca -koronarokote.

Pablo Salinas: Kyllä. Etiketti on näkyvissä.

Ricardo Delgado: No sitten... Epäilemättä se mitä katsot kuvassa, niin se on tässä tapauksessa on eräänlainen mikroarkki (litteä suikale). Aiomme nyt puhua grafeenista, jolla on tietynlainen kuoriutumisominaisuus. Tämä tarkoittaa sitä, että kuten näet joissakin kuvan yksityiskohdissa, voidaan sanoa että se on läpikuultavampi, se johtuu siitä, että se on hieman kuoriutunut. Se ei ole toisen kerroksen päälle asetettu kerros, joka muodostaa tummemman, hiilipitoisen tiheyden, kuten nähtiin muissa kuvissa, ja jotka olivat myös positiivisia grafeenioksidispektrissä. Nämä kuvat eivät ole yhteensopiva, mutta yksiselitteisesti niillä on ratkaisevia yhtäläisyyksiä grafeenioksidin kanssa, koska grafeenioksidilla on kaksi sille ominaista ja mitattavaa huippua. Toinen on 1580 cm-1 ja toinen noin 1340 cm-1. Tämä seikka on epäilemättä hyvin ominaista grafeenille.

Joka tapauksessa meidän ei pitäisi olla yllättyneitä. Ensinnäkin, koska puhumme AstraZenecasta. Ja toiseksi, koska rokotteet ovat yleismaailmallisia, eikö niin? Lisäksi olemme globalismissa, ja olemme globaalissa tilanteessa. Siksi jossakin muualla käyttöönotettavat rokotteet, niin ne saapuvat lopulta myös tänne. Siksi sanomme, että tämä on nanoteknologiaa, joka on otettu käyttöön rokotteissa, ja on löydettävissä injektiopulloissa. Tämä näkyy kuvassa, jota katsot, se on sitä nanoteknologian raaka-ainetta.

Oletetaan, että se on polttoainetta jonkinlaisen monimutkaisemman nanoteknologian kehittämiseen organismin sisällä. Ja se huolehtii toisaalta nanosensoreista, jotka mittaavat yksilön fysiologisia ja biolääketieteellisiä vakioita. Mutta ne eivät ainoastaan ​​aio kerätä näitä tietoja, vaan lähettävät ne jollekin palvelimelle näiden näkyviin tulevien MAC-osoitteiden kautta, vaan myös... Tämä sana, myös. Sanon, että tämä nanomateriaali, ja sillä on hyvin ominaispiirteisiä tunnisteita (eli selkeästi tunnistettavissa olevaa). Jokainen asiantuntija, todellinen asiantuntija ainakin tällä alalla, ja joka työskentelee tämän nanomateriaalin kanssa optisen mikroskoopin alla, kertoo sinulle, että tämä on grafeenia.

Keskustelua videolla:

Jorge Osorio: Kyllä. Katsotaanpa...

Ricardo Delgado: Mitä muuta...

Jorge Osorio: Mene eteenpäin, Ricardo. Mene eteenpäin.

Ricardo Delgado: Olemme myös nähneet... Olemme myös nähneet Graphene Boxin (tuotemerkintä) kuvia käytettynä positiivisena kuviona – ja joka ostettiin kaupoista – grafeenioksididispersiosta. Ja nämä kuvat täällä ovat melko samanlaisia. Toisin sanoen tätä yhteistä matriisia käytetään kaikissa injektoivissa tai käyttökelpoisissa valmisteissa, aivan kuten eri maiden terveysministeriöiden julkaisuissa todetaan. Eli se ei ole ollenkaan outoa. Se on sama asia. Tämä on epäilemättä grafeenia. Ja on todennäköistä, että jotkin niistä pisteistä, joita näet kuvissa, ne pienet jäljet, jotka näyttävät Daavidin tähdeltä täällä kuvassa? Tuossa kuvassa se näyttää todella tähdeltä.

Jorge Osorio: Kyllä, näin on.

Ricardo Delgado: Jotkut näkemistäsi pisteistä ovat todennäköisesti funktionalisoituja metalleja tai ne yrittävät funktionalisoida materiaalia. Se on sama juttu seostetuilla metalleilla, jotta se olisi bioyhteensopivampi. Ymmärsin sen näin? Emme tiedä, olivatko ne alun perin metallien mukana. Myös kehon sisällä luonnostaan olevat metallit sopivat tarkoitukseen .

Täällä, Sinovacissa (kiinalainen koronarokote), se näyttää myös grafeenilta. Mutta se näyttää, sanotaanko, hiilipitoisemmalta. Eli siinä on enemmän päällekkäisiä grafeenin kerroksia.

Kuitenkin kahdessa muussa se näytti vielä selkeämmältä kuin tässä. AstraZenecan ja Pfizerin mallissa sen voi nähdä paljaalla silmällä, mutta tässä se on hieman vaikeampaa. Sillä on kuitenkin myös grafeenin ulkonäkö. Näemme, että tätä edustava asteikko on 10 mikronia, joten sen koko voi olla noin 35 tai 40 mikronia.

Jorge Osorio: Pablo Salinas on nyt meihin yhteydessä. Mutta ensin haluan kertoa lähetyksessä oleville ystävillemme, että tämä on Chilessä tehdyn tutkimuksen tulos. Tietenkin La Quinta Columna -kumppaneidemme yhteistyössä ja avustuksella. Tässä ovat analysoidut näytteet – koska myöhemmin tässä lähetyksessä olleet ihmiset kuitenkin kysyvät asiaa chatissa – ne injektiopullot ovat AstraZeneca, Sinovac ja Pfizer. Ne ovat juuri ne pullot... Itse asiassa aineet, jotka analysoitiin. Mene eteenpäin, Pablo.

Pablo Salinas: Kyllä, luulen, että nämä ovat, jos en erehdy, kaikki kuvat, jotka Alejandrolla on tällä hetkellä. Ne kaikki liittyvät optiseen mikroskopiaan. Siirrytäänpä elektronimikroskopiaan, koska sielläkin olisi erittäin mielenkiintoista nähdä hieman lisää kuvia. Ja olisi erittäin mielenkiintoista kuulla kommenttejasi, Ricardo, koska myös elektronimikroskopialla otetut valokuvat ovat aivan ainutlaatuisia.

Ricardo Delgado: Kyllä, tietysti. No, mene eteenpäin, teen parhaani. En kuitenkaan ole asiantuntija elektronimikroskoopin kuvien kommentoimisessa. Voin tehdä sen vain niiden tietojen perusteella, jotka meillä oli jo professori Pablo Campran alustavista ja lopullisista teknisistä raporteista. Mutta tutkimme grafeenia perusteellisesti tieteellisessä kirjallisuudessa, ja myöhemmin havainnointitasolla optisessa mikroskopiassa. Kun on kiinnostusta ja halua ottaa selvää asioista, niin silloin oppii nopeasti. Täällä myös on näin asia. Voisimme sanoa, että tässä kuvassa on jonkinlainen hiiltynyt puoli, mutta emme voi ottaa riskiä, ​​koska se voi olla myös metallia. Se voisi olla sitä.

Ja sitten riippuen siitä, missä risti näkyy - siellä, mihin kuvittelen laserin säteen osuneen, siis kohtaa mihin se on pyyhkäissyt - se määrittää metallin kemiallisen koostumuksen perusteella sen asian, mitä materiaalia se voisi olla. Se riippuu alueesta, johon laser osuu, että voidaanko materiaalista saada tietoa, vai ei.

Pablo Salinas: Katsotaan. Näyttää siltä, ​​että meillä on siitä kuvallinen todiste.

Ricardo Delgado: Tämä tässä muistuttaa hyvin joitain sellaisia rakenteita, jotka näet myös Pfizerin kuvissa, ja myös jotka professori Pablo Campra havaitsi. Tällä hetkellä teemme kuvien esittämien kohteiden tunnistamista. Koska on olemassa CODEC:eja, siis eräänlaisia logiikkaportteja, jotka toimivat reitittiminä ja nanoviestintäjärjestelminä. Tämä kaikki on rokotteisiin lisättyä nanoteknologiaa. Katsotaanpa tämä kuva. Katsotaan vaikka zoomin avulla kuvaa.

Professori Pablo Campran mukaan nanoteknologiaa etsittäessä, sinun on osattava etsiä sitä ja mennä suoraan siihen. Se, mitä aluksi arvelimme – alustavassa raportissa – näytti tyypillisiltä sakkaroosikiteiltä tai miltä tahansa muulta rokotteen suolalta, ja kun tarkastelimme niitä tarkemmin, huomasimme – koska se kiinnitti huomiomme alusta alkaen – että ne näyttivät jonkinlaisilta nanopiireiltä. . Ja kun kävimme läpi kaiken tieteellisen kirjallisuuden, vertailimme niitä. Ja kuvat olivat käytännössä identtisiä. Tästä eteenpäin on siis ymmärrettävää, että MAC-osoitteita luodaan koronarokotettuihin, koska tieteellistä kirjallisuutta ja artikkeleita on tässä mielessä olemassa. Ja myös, no... Tämäkin kuva. Tuo näyttää grafeenilta. Katsotaanpa, voitko suurentaa sitä? Tästä se lähtee. Se menettää hieman tarkkuutta suurennettaessa. Siinä on viiva, jälki.

Kaikki tämä on tutkittava perusteellisesti. Asia on siinä, että sellaista ei kuvissa pitäisi olla. Se on siinä silmiinpistävintä. Mitään sellaista ei pitäisi olla siellä. Se on sama täällä. Tässä puhutaan 20 mikronista tai 20 000 nanometristä. Tai 0,02 millimetriä. Joka tapauksessa en voinut ottaa riskiä, ja sanoa mitään noista elektronimikroskopiakuvista, kuten nyt sanon. Sekin seikka pistää silmään. No... Tässä tämä rakenne on meille tutumpi.
Täällä näet nämä hiilipitoiset rakenteet, ja jotka todennäköisimmin ovat grafeenijohdannaisia ​​tai niiden johdannaisia. Sitten vielä lisäksi. Sinun on ymmärrettävä, että kun haihtuminen käynnistyy, niin kiteytysprosessi alkaa. Se tapahtuu yleensä 15-20 minuutin kuluttua. Kuitenkin rokotteissa, oletetaan, että ne ovat COVID:in vastaisia... He sanovat niiden olevan COVID:in vastaisia, mutta mitään sellaista se ei ole. Olemme vahvistaneet sen, että tämä on se kuuluisa hydrogeeli – joka on hyvin todennäköisesti tämä aine kuvissa – niin se ei haihdu. Eli se jotenkin säilyttää muotonsa koko tämän haihtumisen ajan.

Tässä kuvassa myös. Nuo hiilipitoiset varjostumat näyttävät juuri siltä, minkä jo tiedämme. Tässä kuvassa voit itse asiassa tunnistaa jonkinlaisen kuvion siinä keskellä.

Katsotaanpa toista kuvaa.

Pablo Salinas: Ah, kyllä. Katso, se on yhdennäköinen yhden aiemman valokuvan kanssa, Alejandro, siis se kuva, jonka näytimme teille aiemmin. Sellaisen, jonka keskellä oli risti. Näyttää siltä, ​​​​että alumiini on tämän koostumuksen pääaine, eikö niin?

Ricardo Delgado: Tässä on hiilen, hapen ja alumiinin yhdistelmää havaittavissa. Alumiini, kuten sanot, on tärkein komponentti, siis se, jota kuvassa näkyy täällä eniten. Se on metalli, jota ei myöskään pitäisi olla siellä, okei? Tässä on värikoostumus kuvasta. Katsotaanpa tätä kuvaa. Vähennetään hieman tai oikeastaan pienennetään näytön kokoa.

Hiiltä, ​​happea ja alumiinia. Alumiini vihreänä, happi keltaisena ja hiili purppurana tai lilan värisenä. Vähennä kuvaa... Tarkoitan, tee siitä kuvasta hieman pienempi. Ota se suurennus pois. Kuvassa on enimmäkseen alumiinia. Sitä se todellakin on.

Kiitokset siitä, että luit tämän artikkelin.

- Orwellito
Avatar
Modesty_Blaise
Sofia Karppi
Viestit: 421
Liittynyt: Ke Joulu 02, 2015 9:05 pm

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Modesty_Blaise »

Koronarokotetun verinäytteen tutkimuksia videolla (suomenkielinen tekstitys). Ihan mielenkiintoista.

https://tokentube.net/v/3968294623/Vere ... nen-näyttö

Kiitos kun katsoit tämän videon.
Hevosen pää minun, pirun pää hevosella, minun pää pirun.
Avatar
Modesty_Blaise
Sofia Karppi
Viestit: 421
Liittynyt: Ke Joulu 02, 2015 9:05 pm

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Modesty_Blaise »

Tärkeä tiedotus. Ulkonaliikkumiskielto tulossa ilman viimeisintä koronapiikitystä vaille jääneille. Seuraavaksi on vuorossa keskitysleirit, kuten Australiassa ja Kanadassa tapahtuu. Tarttis tehrä jotain ja kiireesti.

https://tokentube.net/v/3413499592/Roko ... -tekstitys
Hevosen pää minun, pirun pää hevosella, minun pää pirun.
Avatar
Pink_Panther
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 98
Liittynyt: Su Huhti 08, 2018 6:10 pm

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Pink_Panther »

Rokotepulloanalyysi suoritettu Chilessä
17. JOULUKUUTA 2021

https://www.orwell.city/2021/12/analysis.html

Orwell City on tehnyt epävirallisen käännöksen (espanja - englanti) lyhennetyn version raportista, joka koskee AstraZenecan, Pfizerin ja Sinovacin rokotuspullojen analysointia. Analyysi tehtiin Chilessä, ja se on Radio El Mirado del Gallo -tiimin ponnistelujen ansiota.

Lisäksi tämän analyysin päätelmät – professori Pablo Campran Espanjassa (Almerian yliopisto) tekemän analyysin jälkeen – on nyt myös käännetty ja tekstitetty englannin kielelle.

TÄRKEÄÄ: Tämä on epävirallinen käännös, jonka Orwell City teki suurelle yleisölle tarkoitetusta yhteenvedosta Chilessä suoritetuista AstraZenecan, Pfizerin ja Sinovacin rokotuspullojen analyyseistä. Lisätietoja ja/tai lisätietojen pyytäminen tieteellisiin/tutkimustarkoituksiin saa Radio El Mirador del Gallosta ja/tai La Quinta Columnasta.


Linkki: Rumble (video sivustolla)
Ricardo Delgado: On ensinnäkin huomautettava, että analyysin suorittanutta henkilöä pyydettiin etsimään grafeenia eri rokotepullojen sisällöstä. Tuo henkilö ei kuitenkaan tiennyt, että näytteet olivat rokotepulloja, tietääkseni se asia oli näin. Sanotaan sitten niin, että tämä tutkimus ei ollut kaksoissokkoraportti, vaan se on täysin oma tutkimuksensa, ja suoritettu tutkijan omasta näkökulmasta tutkittavaan asiaan.


Lähde: DocDroid (englanniksi) | Radio El Mirador del Gallo ja La Quinta Columna (espanja)

Konfokaali-lasermikroskoopilla saatujen näytteiden kuvat (kuva 1) analysoitiin suoraan ja tutkimuksessa löydettiin mikrorakenteita, jotka ilmentävät autofluoresenssia voimakkaammin 530 nm:ssä, mikä on ominaista orgaanisen aineen läsnäololle. Kuitenkin tämä 500 nanometrin aallonpituus on ominaista myös muille materiaaleille, joilla on samankaltainen aallonpituus.

Standardointi suoritettiin näytteen suoraa visualisointia varten, SEM, alumiinisessä näytteenpidikkeessä. Tutkittiin satunnainen näyte, ja havaittiin, että se oli ominaisuuksiltaan erittäin väkevä, ja reagoi helposti elektronisuihkuun, muuttaen tutkitun näytteen morfologiaa. Laimennus 1:50 määritettiin ja kiinnitettiin STEM:n suhteen hiilipolymeerillä päällystettyyn kupariritilään. Näytteissä A1 ja A2 – AstraZeneca – on öljymäisiä sulkeumia, jotka todennäköisesti johtuvat uuttoprosessista valmistusvaiheessa, ja ne voivat vastata näytteeseen loukkuun jääneitä haihtuvia aineita.

Laimennussuhde 1:50 testattiin, näytteet asennettiin SEM:ää varten Cu-tyngään (A3) ja lastumaiset rakenteet, kuten siis... Tämä seikka on grafeenijohdannaisille hyvin ominaista. Rakenteeltaan arkkien kaltaiset helposti toisistaan irrotettavat lastut... Toisin sanoen nanoarkit, ja niitä kutsutaan tässä tapauksessa yleensä grafeenimikrolevyiksi tai grafeeninanoarkeiksi. Suurennettuna kuvissa havaittiin amorfisia verkkoja muodostavia rakenteita. Muodostuminen amorfisina rakenteina, ja se on yksi grafeenin erityinen ominaisuus.

Jatkoimme sekä SEM-Cu:ssa, että STEM:ssä saatujen kuvien vertailua. (Näyte S1 laimennettuna suhteella 1:50 SEM-Cu:lle) osoittaa amorfisia rakenteita, jotka muodostavat verkkoja. Näytteessä on mukana vielä suoloja. STEM-visualisointi näyttää nanorakenteiden amorfisia agglomeraatteja (kuva 4B). Alkuainejakauman kartoitus suoritettiin SEM-Cu:lla tutkituille näytteille, ja laimennettuina 1:50, ja havaittiin, että läsnä olevat amorfiset rakenteet vastaavat hiiltä ja happea. Nämä happi- ja hiiliklusterit ovat myös ominaisia ​​grafeenille. Joistakin näytteissä löydettiin klooria ja natriumia. Ja nämä alkuaineet ovat mukana valmistusvaiheen uuttoprosessien suolojen vuoksi.

Tämä on täysin normaalia. No, jatkan vielä. Tämä on, sanottaisiinko näin, että se on eräänlainen abstrakti analyysityyppi, eikö niin?

Pablo Salinas: Kyllä.

Ricardo Delgado: Korostaisin tässä, huomioiden myös loppuraportin johtopäätöksessä olevaa kuvausta, että se todistaa amorfisista rakenteista tutkituissa näytteissä. Tarkoittaen tässä tapauksessa viittausta noihin grafeenin tunnusomaisiin muotoihin. Riippumaton sokkotutkimus osoitti, että se on grafeenia. Kuten tämä tutkimuksen tehnyt henkilö kuvailee löydöksiä. Ensinnäkin näitä aineita ei pitäisi olla tutkituissa näytteissä. Ja sitten toiseksi, niillä on selkeästi grafeenin kaltainen ulkonäkö.

Tutkimuksessa mainitaan myös, että ne ovat muodostuneet lastumaisiksi levyiksi ja että niissä on amorfisia agglomeroituneita rakenteita. Ja kuten myös näemme ne rakenteet elektronimikroskoopilla, niin niillä on se selkeä hiileen viittaava ulkonäkö, jonka professori Pablo Campra mainitsi.

Jorge Osorio: Aivan.

Ricardo Delgado: Jos yhdistät tämän kaiken saadun tiedon siihen olennaiseen ominaisuuteen, siis joka on se, että käytännössä suurin osa AstraZenecan, Pfizerin ja Sinovacin rokotteen saaneista ilmentää biomagnetismia. Siis on enemmän kuin selvää, että grafeenia on läsnä koronarokotteissa. Sen perusteella, mitä jo tiedämme professori Pablo Campran lopullisista ja alustavista teknisistä raporteista, ja näihin vielä täydennyksenä käyttämällä samansuuntaista Chilen raporttia, tiedämme jo, että Sinovac-rokotteessa on myös grafeenia. Ja kaikissa niissä on sitä. AstraZenecassa, Pfizerissä, ja ihan kaikissa rokotteissa.

Toisin sanoen se on yleinen matriisi (tarkoituksellinen menetelmä), jota he käyttävät kaikissa injektiovalmisteissa. Tämän tarkoituksena on, kuten tiedätte, on kokeilla nanoteknologiaa. Ja tällä nanoteknologialla on kasautumisominaisuus ulkoisten sähkömagneettisten kenttien vaikutuksesta. Siis tietyillä lähetystaajuuksilla, jotka saavat aikaan edelleen monimutkaisempia nanorakenteita. Kun tarkastelemasi grafeenilevyt tai lastumaiset arkit ovat irtautuneet toisistaan (huom. koronarokotus-operaation nimi: operation wrap speed/Donald Trump), niin sen jälkeen niin sanotut grafeenikvanttipisteet, eli GQD:t, muodostuvat. JATKUU
Viimeksi muokannut Pink_Panther, La Joulu 18, 2021 3:36 pm. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Avatar
Pink_Panther
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 98
Liittynyt: Su Huhti 08, 2018 6:10 pm

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Pink_Panther »

Ja näiden sähkömagneettisten aaltojen avulla ensin muodostuneita grafeenin kvanttihiukkasia (GQD), ja sen seurauksena edelleen monimutkaisempia nanorakenteita, kuten esim. nanoreitittimiä ja nanoantenneja. Tästä syystä useimmat "nano"rokotetut ihmiset lähettävät todistetusti MAC-osoitetta heitä ympäröiviin teleteknisiin laitteisiin (esim. älypuhelimet), ja tämä MAC-osoitetekniikka on rekisteröity langattomaan Bluetooth-tekniikkaan.

Kiitokset tämän artikkelin lukemisesta!

- Orwellito.
Avatar
Annabelle_LivingDoll
Susikoski
Viestit: 49
Liittynyt: Su Loka 06, 2019 11:41 pm

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Annabelle_LivingDoll »

Agenda 2021 ja Agenda 2030 tähtäävät ihmiskunnan väkimäärän vähentämiseen. Bill Gates on rahoittanut omista miljardeistaan tätä hyväntekeväisyyshanketta. Myös miljardööri Elon Musk on täysillä mukana tässä.

https://www.henrymakow.com/2021/07/cele ... -into.html

Celeste Solum - Grafeenijohdannaiset rokotteissa voivat tehdä meistä "jotain käsittämätöntä"
8. heinäkuuta 2021

celeste.jpeg
Ihmiset eivät todennäköisesti hyväksy Agenda 2030:n suunnittelemaa dramaattista dystopista ja heidän elämänlaatunsa tuhoamisesta.

Grafeenia sisältävät Covid-rokotteet ovat todennäköisesti tapa hallita meitä.

"Pahimmassa tapauksessa sinusta tulee orja, jolla ei ole omaa tahtoa, olet siinä tapauksessa ihmisrobotti."

Haastattelu entisen FEMA-analyytikon Celeste Solumin kanssa:

"Kun sinulle on annettu grafeeninanoinjektio, on sinun mahdotonta poistaa sitä, koska se sitoutuu pysyvästi kehoon, joka ei pysty poistamaan sitä, koska sitä ei tunnisteta vieraaksi aineeksi. Sen rakenne mahdollistaa sen tunkeutumisen kaikkiin kehon osiin, se läpäisee myös veri-aivoesteen ja tunkeutuu pysyvästi aivoihin."

Kuten Solum sanoo: "Pohjimmiltaan sinusta tulee maalauskangas, johon farmaseuttiset taiteilijat voivat maalata synteettisen taiteellisen mestariteoksen, joka on alistettu tälle vieraalle järjestelmälle, joka ei enää muistuta millään tavalla inhimillistä olentoa."

Almerian yliopiston tutkijat Espanjassa raportoivat havainnoistaan, että Pfizer-covid-19-rokote sisältää enimmäkseen nanokokoista grafeenia eikä sitä luvattua mRNA:ta.

Celeste Solum sanoo, että tämän asian suhteen seuraukset voivat olla vakavia, koska monet hallitukset harkitsevat kansalaisten pakollisia rokotuksia.

MITÄ GRAFEENI ON?

Grafeeni on yksikerroksinen atomitason grafiitin muoto, nanomateriaali, joka koostuu hiiliatomeista, jotka ovat järjestyneet tietyn rakenteen mukaisesti.

Grafeenia käytetään myös hydrogeelien valmistukseen, ja sitä on tutkittu rokotteen nanoadjuvanttina, ilmeisesti stimuloimaan lisääntynyttä immuniteettia.

Grafeenipohjaisia ​​hydrogeelejä (GBH) käytetään tällä hetkellä monenlaisiin tarkoituksiin jäteveden käsittelystä biosensoriteknologiaan. Tutkijat kehittävät parhaillaan GBH:n ominaisuuksia ihmiselinten 3D-tulostukseen, sillä Maailman talousfoorumin (WEF) surullisen kuuluisan "Et omista mitään ja ole onnellinen" -videon ennustuksen on suunniteltu toteutuvan laajalti vuoteen 2030 mennessä. World Economic Forum Twitterissä: "Näin maailmamme voisi muuttua vuoteen 2030 mennessä. Lue lisää: https://t.co/rkhF5AdSZ3 https://t.co/9jf3XcmRG2" / Twitter

GBH on aine, jolla on näennäisesti loputtomia käyttötarkoituksia, mikä tekee siitä sitäkin vaarallisemman, koska meillä ei ole aavistustakaan lääkeyhtiöiden ja hallitusten tavoitteista.

Voimme vain olettaa, että se ei ole meidän eduksemme, koska muuten sitä ei pidettäisi salassa meiltä.

GBH on myös myrkyllistä, ja toksisuuden taso riippuu annoksen määrästä,kemiallisesta muodosta, altistusreitistä ja puhtaudesta. Koska se leviää kehossa, se voi aiheuttaa tulehdusta, ja myös erilaisia ​​sivutuotteita muodostuu, mikä voi johtaa moniin muihin sivuvaikutuksiin.

GBH ROKOTETUT

Sen lisäksi, että nanorokote ei yksinkertaisesti sairastua tai tapa, niin sitä voidaan käyttää ihmisten muuttamiseksi joksikin "tunnistamattomaksi olennoksi".

Grafeenipohjaiset hydrogeelit voivat olla seuraava askel transhumanismissa. Mahdollisuudet ovat rajattomat, sillä itse kokoontuvat hydrogeelit pystyvät muodostamaan välittömästi kehon sisään "rakennustelineitä", eli GBH-kuituverkostoja, joilla on erityisiä ominaisuuksia, joita tavata luonnossa.

Celeste Solumin mukaan GBH:lla voidaan tehdä ihmiskehosta elävä polymeeri, jonka molekyylirakenne koostuu muoveista ja hartseissa käytetyistä orgaanis-synteettisistä materiaaleista, ja paljon muita grafeeniin liittyviä bioteknisiä sovelluksia.

Tuloksena voi olla kaikenlaisia solujen ​​mutaatioita, joita ei olisi koskaan tapahtunut muuten. Luonnollisen, geneettisen muuntamisen kautta tapahtuvan mutaation sijaan GBH avaa ovet elävien olentojen biologisen rakenteen fyysiselle muuttamiselle millä tahansa kuviteltavissa olevalla tavalla.

5G-VERKOT

5G:tä voidaan käyttää ilkeämpiin tarkoituksiin, kuten kaikkien ihmisten digitalisoitujen kehon toimintojen seurantaan ja sähkömagneettisella säteilyllä saastuttamiseen. GBH-injektoiduista tulee toimintayksiköitä "esineiden internetissä".

Toinen oletus on se, että GBH antaa 5G-verkon välityksellä mahdollisuuden hallita mieltämme ja aivotoimintaamme.

5G ei ainoastaan ​​mahdollista eliittien valvontaa lähes kaikessa tekemisessämme, vaan se, että GBH voi päästä kaikkiin kehon osiin, mukaan lukien aivot, yhdistettynä sen sähkönjohtavuusominaisuuksiin tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää ajatusten ja aivotoiminnan manipuloimiseen.

5G-järjestelmän ohjaama GBH voidaan myös manipuloida prosessilla, jota kutsutaan "elektrospinningiksi". Kehosi ja aivosi ovat ulkopuolisen tahon hallinnassa ja muokattavissa.
Avatar
Modesty_Blaise
Sofia Karppi
Viestit: 421
Liittynyt: Ke Joulu 02, 2015 9:05 pm

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Modesty_Blaise »

Koronarokotteista löydettiin lisää epämääräisiä partikkeleita. Uusin paljastus tutkijoilta. https://thewashingtonstandard.com/south ... ism-video/

Videolla suomenkielinen tekstitys:

https://tokentube.net/v/3231466609/El%C ... epulloista

Kiitos kun katsoit.
Hevosen pää minun, pirun pää hevosella, minun pää pirun.
Vastaa Viestiin