Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Parapsykologia, PSI, rajatieto, kummitukset, salaliitot.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Frank_Cannon
Remington Steele
Viestit: 212
Liittynyt: Su Joulu 23, 2012 11:29 pm

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Frank_Cannon »

https://vaccinewars.com/2021-12-18-thom ... ation.html#

Thomas Renz: Kaikki plandemiassa perustuu pelkoon ja manipulaatioon
18.12.2021 / Toimittaja: Ethan Huff

Mikään Wuhanin koronaviruksesta (COVID-19) ei perustu faktoihin ja syihin, käy ilmi. Asianajaja Thomas Renz sanoi, että koko juttu on pelon ja manipuloinnin harjoitusta.

Äskettäisessä Reawaken America -kiertuetapahtumassa Renz esitteli diaesityksen, jossa selitettiin, kuinka koko järjestelmä, mukaan lukien valtion virastot, valtamedia ja Big Pharma, ovat valehdelleet yleisölle yllyttääkseen tyranniaa ja myydäkseen enemmän huumeita.

Alla oleva Brighteon.comin video sisältää osan Renzin puheesta – muista katsoa (video sivustolla).

Asianajajana Renz tietää, että näihin rikoksiin ihmisyyttä vastaan ​​puuttuminen vaatii paljon enemmän kuin vain yhden oikeusjutun.

"Kun on niin suuria rikoksia, että ne vaikuttavat koko maailman väestöön, niin on alettava tarkastelemaan jotain suurempaa, kuin vain yksittäinen tuomioistuin", hän sanoi.

"Siksi meidän on tarkasteltava jotain kansainvälisessä mittakaavassa ja meidän on laitettava paljon ihmisiä vankilaan."

Renz kutsuu tätä yritystä Nürnberg 2.0:ksi ensimmäisen Nürnbergin oikeudenkäynnin jälkeen, joka tapahtui toisen maailmansodan jälkeen.

"Tämä koko juttu on petos", Renz sanoo koronaplandemiasta. "Pelko, manipulointi ja viime kädessä petos ja kuolemat ohjaavat sitä. Meillä on oltava riippumattomia tutkimuksia henkilöiltä, ​​joilla on valtuudet nostaa syytteitä."

Omicron on näiden rokotteiden tulos: se on "rokote-variantti".
Huijauksen viimeisin segmentti on niin kutsuttu "omicron" tai ns. "idioottimainen variantti". Kuten edellistä "delta" -versiota, ja tätä "idiootti-varianttia" käytetään pelottelemaan entistä enemmän ihmisiä luopumaan oikeuksistaan.

Ja kaikki tämä on kartoitettu toimivaksi taktiikaksi jo kauan sitten, kuten Centers for Disease Control and Prevention (CDC), joka käyttää paljon samaa taktiikkaa myydäkseen influenssarokotteita.

Jatkuvasti levittämällä pelkoa vakavasta loukkaantumisesta tai kuolemasta, CDC ja sen kumppanit Big Pharmassa ja Big Mediassa pystyvät vakuuttamaan miljoonat ihmiset ottamaan kausittaisia ​​injektioita, joista ei ole hyötyä – vain haittaa.

Tuo manipulaatio on jatkunut vuosikymmeniä, ja nyt järjestelmä nostaa käyttöön alkujaan Anthony Faucin kehittämiä influenssarokotteita (koronarokotteet), jotka ovat jälleen nopeasti muuttumassa samanlaisiksi kuin käytössä olleet influenssarokotteet, ja joissa on loputon valikoima "tehosterokotteita".

CDC tekee aktiivisesti yhteistyötä Big Pharman kanssa edistääkseen tätä pelkokampanjaa sekä influenssa- että COVID-rokotteiden osalta. Renz esitti tästä todisteita diaesityksessään, joka kuvasi CDC:n taktiikkaa viraston omin sanoin. (Aiheeseen liittyvä: America's Frontline Doctors -lakimies nosti oikeuskanteen Yhdysvaltain hallitusta vastaan ​​45 000 covid-rokotteen aiheuttamasta kuolemasta.)

"Voit vaihtaa flunssan COVIDiin milloin tahansa", Renz sanoi, kuinka taktiikka on sama sekä influenssa- että COVID-rokotteelle.

Medialla on myös osansa luomalla "korkean tason huolta ja ahdistusta" flunssasta ja influenssasta, COVIDista tai mistä tahansa päivän taudista.

Kuten nyt tiedämme, kaikesta on tehty COVID-kuolema. Näin he ovat voineet nostaa lukuja ja pelotella miljoonia ihmisiä maskien käyttöön, ottamaan etäisyyttä, koronarokottautumaan ja nyt tehostamaan koronarokotteilla – kaikki ilman epäilystäkään.

Renz esitti muita huomionarvoisia tietoja verkkosivuillaan, mukaan lukien:

• Puolustusministeriön (DoD) asiakirjat, jotka osoittavat, että hallitus seuraa rokotusten tilaa rodun perusteella
• Whistleblower-tiedot, jotka osoittavat, että COVID-rokotteet ovat paljon tappavampia kuin hallitus myöntää
• Luvut, jotka osoittavat, että COVID-rokotekuolemat jäävät listan ulkopuolelle

"Lakimies Thomas Renz vaatii erityistä riippumatonta syyttäjää tutkimaan tri. Anthony Faucin, FDA:n, CDC:n, DHHS:n ja muiden valtamedian kaltaisten toimijoiden rikoksia ja muita siviilioikeudellisia rikkomuksia, jotka saattavat olla syyllisiä tämän tappavan koronaruiskeen markkinointiin ja hyväksymiseen." verkkosivuilla kerrottiin.

Lisää tähän plandemiaan liittyviä artikkeleita löydät osoitteesta: Corruption.news.

Lähteitä ovat mm.

Renz-Law.com

Brighteon.com

NaturalNews.com
Jason
Poliisikoira Rex
Viestit: 277
Liittynyt: Su Touko 27, 2007 10:15 am
Paikkakunta: Helsinki

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Jason »

Eräs amerikkalainen kertoi minulle taannoin että Koronavirus on peräisin CIA:n salaisesta laboratoriosta, ja koko homman on rahoittanut Bill Gates. Se ei selvinnyt miksi virus oletattavasti on peräisin Wuhanista, Kiinasta. Mutta tätä monologia tuli kuunneltua puolisen tuntia kunnes totesi että "gotta go!".
Avatar
Pink_Panther
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 98
Liittynyt: Su Huhti 08, 2018 6:10 pm

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Pink_Panther »

Aivan uusi koronarokote on astumassa näyttämölle. Ja aivan yhtä hämärä juttu kuin aikaisemmatkin ruiskeet:

(videolla suomenkielinen tekstitys)
https://tokentube.net/v/3118738809/EMA- ... rvallinen-

Sen koronarokotteen nimi on Novavax.
Viimeksi muokannut Pink_Panther, Ti Joulu 21, 2021 2:30 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
Pink_Panther
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 98
Liittynyt: Su Huhti 08, 2018 6:10 pm

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Pink_Panther »

Lisää tietoa saadaan tästäkin videosta. Kannattaa katsoa.

(video tekstitetty suomeksi)
https://tokentube.net/v/2603332497/666- ... hallelujaa
Avatar
tombstone
Susikoski
Viestit: 42
Liittynyt: Su Marras 14, 2021 1:29 am

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja tombstone »

Sairaiden hoito on kriisiytymässä Suomessa.

https://twitter.com/OssiTiihonen/status ... 9830746119

Se on:
Tarkoituksellista
Tilastoja vääristellään
Media levittää valheita
Koronapaniikin lietsontaa
Rikokset ihmiskuntaa vastaan
Bruchsalin toimeenpanolaitoksessa (hirttotehdas) tehty valmisteluja:
https://www.tracesofwar.com/sights/1362 ... Prison.htm
Avatar
Modesty_Blaise
Sofia Karppi
Viestit: 421
Liittynyt: Ke Joulu 02, 2015 9:05 pm

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Modesty_Blaise »

"Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin "lievä sydänlihastulehdus", sanoo kirurgi.
21. JOULUKUUTA 2021

https://www.orwell.city/2021/12/myocarditis.html

Media tekee parhaansa vakuuttaakseen ihmiset siitä, että koronarokotuksen jälkeisestä sydänlihastulehduksesta kärsiminen on normaalia ja ettei ole mitään syytä huoleen.

Virallinen media on rikollista ja valitsee valehtelemisen tien.

Uudessa ohjelmassa La Quinta Columna jakoi lyhyen otteen haastattelusta, jonka espanjalainen kirjailija Colin Rivas teki kirurgi Juanjo Martinezin kanssa, koskien näitä niin sanottuja "lieviä sydänlihastulehduksia".

Tohtori tekee sen asian meille selväksi, että sydänlihastulehdus, jopa lieväkin, on pohjimmiltaan sydänlihastulehdus ja voi aiheuttaa välittömiä, keskipitkän tai pitkän aikavälin komplikaatioita.

Lisätietoja tästä on Orwell Cityn sinulle tuomassa uudessa videossa.

Linkki: Rumble (video sivustolla)
Ricardo Delgado: Kirurgin kanssa on tehty tämä lyhyt haastattelu – ja tässä lyhyessä videossa, jonka aiomme teille näyttää –, upea Colin Rivas, joka tekee todella upeaa työtä, teki tämän videon. Se on haastattelu kirurgi Juanjo Martínezin kanssa, joka minulla oli tilaisuus tavata henkilökohtaisesti yhdessä monista mielenosoituksista Espanjan Madridissa. Ja nimenomaan hän puhuu tähän pistokseen liittyvästä sydänlihastulehduksesta, joka liittyy näihin koronarokotteisiin. Voin puhua näistä asioista, koska moni muu ei voi, eikä pysty. Katsotaan mitä mieltä on tämä henkilö, joka on myös nähnyt tämäntyyppisiä tapauksia.

Colin Rivas: Näitä medioiden valheita keksitään, kuten että sydänlihastulehdus on hyvin normaali asia, eikä sinun pitäisi huolehtia siitä.

Tohtori Martínez: Minusta tämä asia näyttää olevan jotain hyvin tulenarkaa keskustelunaiheena. Se, että media sanoo sydänlihastulehduksen olevan vain lievä ja täysin merkityksetön haitta, sitä ei voida sallia. Media on täynnä oikeita ja paatuneita rikollisia. He valehtelevat paljon. Olen varma siitä, että he tietävät valehtelevansa, mutta he eivät välitä ja jatkavat valehtelua.

Sydänlihastulehdus on sydämen, sydänlihaksen sairaus, ja se jättää sydänlihakseen "arven", fibroosin, ja ihmiset on saatava ymmärtämään tämä asia. Ja sillä (fibroosilla) on keskipitkän tai pitkän aikavälin seurauksia. Välittömiä seurauksia, mahdollisesti nuorilla, kuten näemme sen tapahtuvan rokotetuilla iältään 12- ja 17-vuotiailla. Näillä lapsilla tulee olemaan komplikaatioita tulevaisuudessa, ja aivan ehdottoman varmasti, koska sydänlihaksen jääneet "arvet" vaikuttavat asiaan, ja riippuen tulleista vaurioista heidän sydänlihaksessaan – ne tulevat aiheuttamaan suurempia tai pienempiä komplikaatioita (jälkiseurauksia).

Mutta he saavat ne komplikaatiot vasta tulevaisuudessa. Heille tulee varmasti komplikaatioita. Se asia on todettu lääketieteellisissä tutkimuksissa. Näin varmasti on. En tiedä mikä tilanne lapsilla tulee olemaan tämän asian suhteen, mutta aikuisilla sydänlihastulehdukseen liittyy melko korkea kuolleisuus viiden vuoden jälkeisellä aikajanalla. Meille ei pitäisi valehdella, että ne ovat vain lieviä oireita, ja ettei hoitoa tarvitse potilaille antaa.

Lääkeyhtiö Pfizer sanoi myös sen heti rokotuskampanjan alussa: "No, mutta nehän ovat vain lieviä sydänlihastulehduksia."

Mutta ne ovat kuitenkin sydänlihastulehduksia, hemmetti!

Ja sillä on seurauksia. Ja mitä tarvetta lapselle on ottaa riski saada tämä sairaus, joka jättää jälkiä hänen loppuelämäänsä? Ei mitään. Koska lapsia ei ole mitään syytä tai tarvetta rokottaa. Tämä on ensimmäinen asia, joka on tehtävä jokaiselle selväksi.

Ricardo Delgado: No... Ja me olemme puhuneet tässä vain sydänlihastulehduksesta.

Tri Sevillano: Hän on täysin oikeassa.

Ricardo Delgado: On myös perikardiitteja... sekä monia muita asioita.

Tri Sevillano: Aivan. Se on sitä... Toki olemme puhuneet tässä vain sydänlihastulehduksesta, mutta siellä (asiakokonaisuudessa) on mukana myös aiemmin mainitsemani ongelma.

Sydämen johtokudos koostuu impulssien johtamiseen erikoistuneista myosyyteistä. Jos nämä tulehtuvat, niin tapahtuu äkillinen kuolema. Se on yksi seurauksista. Se ei ole vain sydänlihaksen seinämän osallisuutta fibroosissa, ja tähän asiaan liittyen esiintyy enemmän tai vähemmän sydämen vajaatoimintaa... Korkea- tai matala-asteinen sydämen kammioon liittyvä reaktio. Se määrittää sairauden vakavuuden. Se voi vaikuttaa johtuvaan kudokseen. Ja jos se vaikuttaa, niin seurauksena on nykyään usein jalkapallostadioneilla nähty sydämeen liittyvän komplikaatio (sydänkohtaus).

Ymmärrätkö? Yksi asia vaikuttaa sydämen seinämään — kammioon — ja toinen asia vaikuttaa johtuvaan kudokseen. Ja tämä mekanismi on molemmissa sama. Etiopatogeeninen mekanismi on tarkasti ottaen sama. Tämä asia koskee myös kaikkia muita havaittuja ilmiöitä esim. vasta-aineisiin liittyen, ja nyt vain yhden seikan mainitakseni.

Ymmärrätkö? Kysymys kuuluu, mihin se (rokote) vaikuttaa. Mikä tulehtuu? Missä se toimii? Jos se toimii väärässä paikassa, niin jokin lievä asia voi muuttua sellaiseksi, joka vie sinut Tuonelan virran toiselle puolelle (kuolema). Ja ilmiön olemme nähneet mm. jalkapalloilijoiden ja lasten osalta, sekä monta muuta juttua.

Kiitos, että luit!

— Orwellito.
Hevosen pää minun, pirun pää hevosella, minun pää pirun.
Avatar
Pink_Panther
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 98
Liittynyt: Su Huhti 08, 2018 6:10 pm

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Pink_Panther »

Avatar
Pink_Panther
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 98
Liittynyt: Su Huhti 08, 2018 6:10 pm

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Pink_Panther »

Sain viestin luotettavalta taholta, että 5g-mikroaallot eivät pysty läpäisemään edes kaksinkertaista ikkunalasia. Läpäisyyn tarvitaan erityistä tekniikkaa, joka on oltava asunnon sisäpuolella buustaamassa 5g-säteilyä.

Tällä videolla korona-asiaa alkaa tulla alun löpinöiden jälkeen kohdassa 36 minuuttia. Kannattaa katsoa.

(tekstitys suomeksi)
https://tokentube.net/v/1563792827/-91- ... -Rokotteet

Kiitokset katselusta.
Avatar
Modesty_Blaise
Sofia Karppi
Viestit: 421
Liittynyt: Ke Joulu 02, 2015 9:05 pm

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Modesty_Blaise »

Lääkäri Vernon Colemanilla on asiaa.

(video on tekstitetty suomeksi)

https://tokentube.net/v/1889851842/What ... on-Coleman

Thank you for watching video. (Kiitos kun katsoit videon.)
Hevosen pää minun, pirun pää hevosella, minun pää pirun.
Avatar
Frank_Cannon
Remington Steele
Viestit: 212
Liittynyt: Su Joulu 23, 2012 11:29 pm

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Frank_Cannon »

https://z3news.com/w/third-vatican-insi ... ent-190154

JO KOLMAS Vatikaanin sisäpiiriläinen, vanhempi kardinaali, varoittaa maailman eliittiä koronapandemian käyttämisestä keinona saavuttaa ihmisten "täydellinen valvonta".

16. joulukuuta 2021 13:00 (​​51 kommenttia)

Artikkeli on julkaistu alkujaan humansarefree.com -sivustolla.

Jaa tämä artikkeli: Jaa tämä sähköpostitse FacebookTwitterWhatsappRSS
Toimittaja: Steve Watson

Kardinaali Gerhard Ludwig Mueller varoitti, että globalistit haluavat luoda "uuden ihmisen suunnitelmiensa mukaiseksi, ja nämä uudet ihmiset tulevat olemaan vailla demokratiaa ja poliittisia vaikutusmahdollisuuksia". (ns. totalitaarinen kommunismi)

Vanhempi saksalainen kardinaali on varoittanut, että "Bill Gatesin, George Sorosin ja Davosin talousfoorumin johtajan Klaus Schwabin kaltaiset ihmiset käyttävät keksittyä koronaviruspandemiaa pakottaakseen maailman ihmiset globalististen "superrikkaiden eliitin" "täydelliseen hallintaan".

Kardinaali Gerhard Ludwig Mueller, joka toimii myös korkea-arvoisena tuomarina Vatikaanin omassa tuomioistuimessa, kommentoi äskettäin Itävallan St. Boniface Instituten haastattelussa.

Mueller kehotti, että "ihmiset, jotka istuvat rikkautensa valtaistuimella", tarttuvat "tilaisuuteen ajaa asialistansa (Agendat 2021/2030, Great Reset, NWO) läpi".

Kardinaali lisäsi, että keksitty pandemia on johtanut "kaaokseen" ja "myllerrykseen" osittain siksi, että maailman eliitti haluaa "tarttua tilaisuuteen alistaa kaikki ihmiset maailmanlaajuisen "totalitaarisen valvontavaltion" avulla. (ns. totalitaarinen kommunismi)

Mueller totesi myös, että globalistit pyrkivät tuomaan maailmaan täysin "uuden ihmisen", joka on luotu "maailman eliitin tahdon mukaiseksi" (geenimuunneltu ihminen), varoittaen: "Sillä asialla ei ole mitään tekemistä demokratian kanssa".

Katso video (saksaksi sivustolla).

Saksalaiset tiedotusvälineet hylkäsivät kardinaalin kommentit välittömästi "salaliittoteoriana", ja Der Spiegel -lehti ehdotti myös, että hänen kommentit saattoivat olla antisemitistisiä.

Mueller vastasi saksalaiselle uutistoimistolle DPA:lle sähköpostissa, jossa todettiin, että on väärin väittää, että jokainen, joka "arvostelee finanssieliittiä... on automaattisesti väärällä puolella", ja kehotti edelleen, että "eri maiden superrikkaat eliittit" ponnistelevat torjumaan "laiton vaikutus", joka kohdistuu tämän planeetan ihmisiin.

Aiemmin kaksi muuta Vatikaanin sisäpiiriläistä on antanut samanlaisia ​​varoituksia
Mueller ei ole ensimmäinen katolisen kirkon näkyvä henkilö, joka on varoittanut Great Resetin (suuri nollaus) taustalla olevista synkistä tavoitteista.

Kardinaali Raymond Burke, joka on yksi Yhdysvaltojen vaikutusvaltaisimmista katolilaisista, piti puheen, jossa hän arvosteli "maallisia voimia", jotka haluavat "tehdä meistä ihmisistä heidän jumalattoman ja murhanhimoisen esityslistansa mukaisia orjia".

"Sitten on yksi mysteeri. tämä Wuhan-virus, jonka luonteesta ja ehkäisystä joukkotiedotusvälineet antavat meille päivittäin ristiriitaista tietoa", Burke sanoi.

"On kuitenkin selvää, että tietyt perheille ja kansojen vapaudelle haitalliset voimat ovat käyttäneet sitä edistääkseen pahan agendaansa. Nämä voimat kertovat meille, että olemme nyt niin kutsutun "suuren nollauksen", "uuden normaalin" kohteena, joka toteutetaan kansalaisten ja kansakuntien manipuloinnin, tietämättömyyden ja pelottelun kautta." [painotus lisätty]

Kardinaali, joka istuu katolisen kirkon korkeimmassa Apostolisen allekirjoituksen tuomioistuimessa, ja hän on myös katolisen kirkon korkein oikeusviranomainen, arvosteli myös Yhdysvaltojen uskollisuutta Kiinaa kohtaan, ja piti tätä asiaa vaarallisena uhkana kristilliselle identiteetille Yhdysvalloissa.

"Taloudellisten hyötyjen saavuttamiseksi olemme ihmiskuntana sallineet itsemme tulla täydellisen riippuvaiseksi Kiinan kommunistisesta puolueesta, marxilaisesta ideologiasta, joka on täysin vastoin kristillistä perustaa, ja tämän kristillisen perustan varassa perheet ja koko ihmiskunta pysyy turvassa ja menestyksen tiellä", hän sanoi.

Lisäksi muistutamme, että viime marraskuussa, että arkkipiispa Carlo Maria Viganò kirjoitti avoimen kirjeen presidentti Trumpille väittäen, että COVID-19-pandemia on osa salajuonta "terveysdiktatuurin" määräämiseksi ja toimeenpanemiseksi.

"Näemme kansakuntien ja uskonnollisten johtajien edistävän tätä länsimaisen kulttuurin ja sen kristillisen sielun itsemurhaa, kun taas kansalaisten ja uskovien perusoikeudet evätään terveydellisen hätätilanteen nimissä. Ja tämä seikka paljastaa meille sen tarkoituksen, että se on väline yhä täydellisemmän, epäinhimillisemmän ja kasvottoman tyrannian saamiseksi", kirjoitti Viganò.

Hän lisäsi, että The Great Reset (suuri nollaus) yrittää saada aikaan "ihmisten vapauden tappavia toimenpiteitä, jotka piilotettiin houkuttelevien lupausten taakse, siis mukamas varmistamaan kansalaispalkka ja velkojen mitätöinti".

Tässä on erittäin yksityiskohtainen selitys suuresta nollauksesta ja uudesta maailmanjärjestyksestä. (linkki sivustolla)

Myös katolinen kardinaali Robert Sarah varoitti äskettäin, että kristinusko on taantumassa ja länsimainen yhteiskunta on "kadonnut", koska "jos meidät erotetaan Jumalasta, niin silloin olemme eksyksissä ja Jumala on hiljaa".

Kardinaali varoitti myös, että "länsimainen sivilisaatio on syvässä rappion ja raunion tilassa"; sekä ihmisten materialismi (rahan ja tavaroiden palvonta) on heille pakkomielle, ja että tilanne on samanlainen kuin juuri ennen Rooman valtakunnan romahtamista.

"Maailman eliitit eivät välitä muusta kuin päivittäisen elämänsä ylellisyyden lisäämisestä, ja muille tarjotaan television viihdeohjelmia", Sarah sanoi.
Avatar
warbunen
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: La Marras 20, 2021 11:09 am

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja warbunen »

Hyvää joulua kaikille!

Thunderbirds are go!
https://www.youtube.com/watch?v=O3SMkxA08T8

Pois väistyy vääryys, ja siitä muisto vain jää.
Avatar
tombstone
Susikoski
Viestit: 42
Liittynyt: Su Marras 14, 2021 1:29 am

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja tombstone »

Hyvää joulua ja uutta vuotta 2022 toivottaa tombstone. Tuleva vuosi olkoon käänne parempaan suuntaan. Jokaisella on tärkeä tehtävä. Yhteistyöllä, periksiantamattomuudella ja suurella sydämellä. Olemme kaikki voittajia. VKK on voittaja!

Thunderbirds Are Go! (musiikkivideo)

https://www.youtube.com/watch?v=dZXBVSyhyCg
Avatar
Frank_Cannon
Remington Steele
Viestit: 212
Liittynyt: Su Joulu 23, 2012 11:29 pm

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Frank_Cannon »

THUNDERBIRDS ARE GO!

https://www.youtube.com/watch?v=M6LeDxlaig0

Yhdessä me voitetaan tää sota.
Avatar
Dirty_Harry
Nikke Knakkertton
Viestit: 170
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2018 1:57 pm

Re: Koronarokotteet ja salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Dirty_Harry »

Hyvät joulut ja uudet vuodet täältäkin. :D

Japani voitti koronan ja näytti tietä koko ihmiskunnalle, että miten on toimittava tämän asian suhteen. Suuret kiitokset Japanille. Kiitos ja kumarrus.

Thunderbirds are go!

https://www.youtube.com/watch?v=lucsWILQAfk
Chip Taylorin sanoittamaa, säveltämää, sovittamaa sekä esittämää musiikkia:

https://www.youtube.com/watch?v=kCuoNGM ... cCityRoots
https://www.youtube.com/watch?v=8-aJWGS ... cCityRoots
Vastaa Viestiin