Baltimore, US: Musta naispoliisi ammuttiin partioautoonsa 16.12. kuoli 23.12. - media vaikenee

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Baltimore, US: Musta naispoliisi ammuttiin partioautoonsa 16.12. kuoli 23.12. - media vaikenee

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Annetaan edes täällä hieman näkyvyyttä, jotta suomalaiset rikosharrastajat paremmin näkisivät kieron pelin, mitä valtamedia on vuosikausia pelannut. Chicagossa, Baltimoressa, NYC:ssa ja vaikkapa St. Louisissa surmataan mustia kuin kärpäsiä, mutta media ja sen rakit ovat hiljaa. Ovat hiljaa, vaikka mustia poliiseja surmataan salamurhatyyliin.

Ilmiö on on viime vuosina ollut alati kiihtyvä, ilmiössä mustien tekemiä rikoksia hyssytellään, valkoisten rikoksia nostatetaan ja pyritään rakentamaan rasistinen, valkoisen ylivallan narratiivi, vaikka väkisin eli johtamalla kiireen ja aivosumun keskellä olevia ihmisiä harhaan.

Monet näkyvät tahot ovat äänekkäästi puhuneet sen puolesta, ettei mustien tekemistä vakavistakaan rikoksista tule uutisoida ja linja on monessa mediassa tämä. Pieni uutinen voidaan haudata jonnekin, mutta 24/7-rummutus puuttuu, mikä alkaa heti, jos mustiin kohdistuvaa rasismia voidaan edes valehtelemalla luoda uutiseen.

Ilmiön tuore esimerkki tapaus nostatussuunnassa on Kyle Rittenhouse ja kolmen häntä jahdannen VALKOISEN RIKOLLISEN miehen oikeutettu itsepuolustuskeissi, minkä täysin kieroontunut käsittely valtamedioissa johti siihen, että monet ihmiset uskovat Rittenhousen olleen joku rasisti, joka ampui kolme kivaa mustaa miestä. Tästä näette muutaman esimerkin siitä, mihin median valheet johtavat. Palstalla aikansa valheitaan ja valkoisia natseja joka paikassa nähnyt nimimerkki Sinikka kenties parhaimpana:
https://murha.info/rikosfoorumi/viewtop ... 4#p1131044

Hyssyttelysuunnassa taas Waukeshan jouluparaatin oletettu rasistinen terroriteko:
https://murha.info/rikosfoorumi/viewtop ... 20&t=34323

Ja tuoreimpana hyssyttelyn maksimointina Baltimore, US ja MUSTAN naispoliisin Keona Holleyn teloitus autoonsa viikko sitten 1:30 aikoihin aamulla. Uhrin, mustan naispoliisin, kerrotaan otetun hengityskoneesta irti eilen. #BLM ???

Tämä näyttää olevaan woke-vasemmiston suosimaa tasa-arvoa ja Bidenin hallinnon luomaa suurta yhtenäisyyttä, redullista suosimista, unitya ja equitya, jos reaktioista tulkitsee? Ei ainakaan missään kuulu kirkunaa tekoa tai tekijöitä koskien.

Baltimoren poliisi muistaa mielipuolisen teloituksen kohteeksi joutunutta kollegaansa.

Oletetut poliisimurhaajat otettiin kiinni myöhemmin, kun miehet olivat tappaneet uudestaan noin 16 km päästä poliisinaisen teloituspaikasta.
Poliisin ampumisesta kiinniotetut Travon Shaw, 32v ja Elliott Knox, 31v .jpg
Poliisin ampumisesta kiinniotetut Travon Shaw, 32v ja Elliott Knox, 31v .jpg (33.35 KiB) Katsottu 5515 kertaa
https://nypost.com/2021/12/24/baltimore ... atrol-car/

Hah, mitäs luulette, olisiko media ja demokraattipuolueen liekassa räkyttävät ja rikostelevat rasistiset rakit blm&antifa samalla tavalla hiljaa, jos edes toinen epäillyistä olisi sattumalta ihonväriltään valkoinen, eikä tapaus liittyisi silloinkaan mitenkään rasismiin?
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Baltimore, US: Musta naispoliisi ammuttiin partioautoonsa 16.12. kuoli 23.12. - media vaikenee

Viesti Kirjoittaja poikani »

Holley oli Aunt Jemima - pelasi valkoisten säännöillä. Sellaiset ihmiset ovat vapaata riistaa. Anarkistiset terroriliikkeet ja niitä sympatisoiva väki arvostavat enemmän rikollisia, sellaisia kuin poliisimurhaajat Shaw ja Knox, koska he pistävät hanttiin järjestykselle.

Jos tilanne olisi mennyt toisin päin, eli Holley olisi tappanut nämä rikolliset, lehdistö olisi takuulla uutis-- ei kun ei mitään. Holleyhan oli musta.
????? ?? ??????.
originalnightstalker
Agentti Scully
Viestit: 655
Liittynyt: Ke Huhti 25, 2018 7:10 pm

Re: Baltimore, US: Musta naispoliisi ammuttiin partioautoonsa 16.12. kuoli 23.12. - media vaikenee

Viesti Kirjoittaja originalnightstalker »

se että media lakasee mustien rikokset maton alle on ihan normaalia, ihan vasta joku musta mies tappo jonku 14v pojan floridassa sen takia että oli valkonen ja mikää media ei tätä asiaa piä mitenkää isona uutisena, sitte vuonna 2017, kaliforniassa musta mies ampu 4 valkosta ihmistä ihan vaan sen takia että ne oli valkosia, vuonna 2010 neljä kalifornialaista mustaa sotilasta tappo pariskunnan joka oli musta nainen ja valkonen mies ja syyksi epäilään rasistista motiivia, sitte tänä vuonna vielä oli kouluammuskelu josa ei muistaakseni ketää kuollu mutta 4 haavottu ja tekijä oli musta ja vapautettiin 75000 dollarin takuita vastaan ja mikää media ei halua puhua asiasta, jos näis ois ollu tekijä valkonen ni vittu mitkä mellakat jenkkeis ois ja iha täälä suomessakin itkettäs kuinka rasistinen maa tuo usa on.

yhtää ihmettele miks poliisit o varovaisempia tummien herrojen kaa tuolla päin, suurin osa poliisimurhista on mustien tekemiä. ois ihan mielenkiintosta tietää kuinka palion oikeasti poliisit tappaa virkatehtävissä tuolla ihmisiä, ihan rotuun kattomatta mutta niistä ei kuule muuta ku jos kuollut o musta. oon kattonu yhen video misä joku mulkku poliisi vetää teiserillä palleille jotai valkosta miestä joka ei laittanu ees hanttiin mitenkää fyysisesti, tuo mies oli vieläpä perheensä kaa sillon.. siitä ois noissu hirvee haloo jos ois mustalle miehelle nuin tehty
aavikkoralli
Harjunpää
Viestit: 324
Liittynyt: Su Maalis 14, 2021 2:07 pm

Re: Baltimore, US: Musta naispoliisi ammuttiin partioautoonsa 16.12. kuoli 23.12. - media vaikenee

Viesti Kirjoittaja aavikkoralli »

Mikä saa mustat miehet tekemään näitä tekoja, vaikka tietävät hyvin sen johtavan loppuelämään vankilassa? Nämä kaksi istuvat kuolemaan asti sellissä tai saavat kuolemantuomion joskus. Onko se seksuaalinen turhautuminen, ovat ns. inceleitä? Naamat ainakin viittaavat siihen suuntaan. Eli naama kerran vielä lehteen, ja sitten vankilaan virumaan, kun naistakaan ei saa, ja naisvihaajien kohteena nainen? Turun terroristi-Bouanane oli samanlainen incel-naisvihaaja, ja vielä enemmän epämuodostuneen näköinen.
BLM-mielenosoitusten aikoihinhan tapettiin ja pysyvästi vammautettiin useampikin poliisi, ja tekijänä oli aina mustaihoinen. Uhrit olivat sekä valko- että mustaihoisia.
holmesin haamu
Hercule Poirot
Viestit: 7515
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Baltimore, US: Musta naispoliisi ammuttiin partioautoonsa 16.12. kuoli 23.12. - media vaikenee

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

On Anoi Kaa kirjoitti: Pe Joulu 24, 2021 12:22 pm Annetaan edes täällä hieman näkyvyyttä, jotta suomalaiset rikosharrastajat paremmin näkisivät kieron pelin, mitä valtamedia on vuosikausia pelannut. Chicagossa, Baltimoressa, NYC:ssa ja vaikkapa St. Louisissa surmataan mustia kuin kärpäsiä, mutta media ja sen rakit ovat hiljaa. Ovat hiljaa, vaikka mustia poliiseja surmataan salamurhatyyliin.

Ilmiö on on viime vuosina ollut alati kiihtyvä, ilmiössä mustien tekemiä rikoksia hyssytellään, valkoisten rikoksia nostatetaan ja pyritään rakentamaan rasistinen, valkoisen ylivallan narratiivi , vaikka väkisin eli johtamalla kiireen ja aivosumun keskellä olevia ihmisiä harhaan.
Aihe on tosiaan jättimäinen. Tuskin moni edes ymmärtää tämän mittasuhteita.

Propaganda on usein hyvin rajujen väkivaltaisuuksien pimitystä, peittelemistä, vähättelyä ja uutisoimatta jättämistä aina poliisien ja lasten murhista lähtien muihin kepposiin. Mutta lisäksi tässä on toinen olennainen osa eli pyritään määrittämään sopivat poliittiset tahot vihollisiksi (pahimmillaan kaikki tavalliset kansalaiset) ja koko yhteiskunnan poliisivoimat poliittisten takia näitä tahoja jahtaamaan.

Esimerkkinä näistä uusista rikosnimikkeistä on:

- Vihapuhe
Kuka tahansa kansanlainen voi syyllistyä tähän, mutta idea on tarkoitettu sopivien poliittisten ajatusten kitkemiseen yhteiskunnassa.
Rikoslain mukaan nämä olisivat helposti mitättömiä pikkujuttuja, mutta otetaan sotarikosten kohdalta "Kiihottaminen kansanryhmää vastaan", niin kohta kyseessä onkin kuin vakavampi rikos. Vaikka edelleen joku sanoi ainoastaan jotain ärsyttävää, josta ei pidetty. Vielä parempaa jos sanoja oli poliittinen vastustaja.

- Ektremistirikokset
Äärioikeisto on suurin paha. Ainoa huono puoli on vain, kun väkivaltainen äärioikeisto on kokonaisuutena hyvin marginaalinen ilmiö, mutta tietenkin sillä pitää pelotella tauotta. Tämän takia kuka tahansa kuvalautapalstan vitsiniekka voi edustaa "vaarallista ekstremismirikollisuutta".

- Terrorismi
Terrorismi ajateltiin aiemmin isoiksi pommi-iskuiksi jne. Mutta myöhemmin tätä ideaa alettiin käyttää entistä laajempaan tavallisten kansalaisten valvontaan. Viimeisin idea näkyy olevan hämärtää vihapuheen ja terrorismin käsitteitä koskemaan lähemmin toisiaan.

Mikä tässä on ongelma, niin samaan aikaan kun tapahtuu tuollaisia oikeita rikoksia rajuista väkivaltaisuuksista murhiin, niin Supon ja poliisin resurssit laitetaan entistä enemmän poliittisten syiden takia tutkimaan alempia höpöjuttuja.
Jalmari1
Harjunpää
Viestit: 337
Liittynyt: Su Marras 11, 2007 11:09 am

Re: Baltimore, US: Musta naispoliisi ammuttiin partioautoonsa 16.12. kuoli 23.12. - media vaikenee

Viesti Kirjoittaja Jalmari1 »

Media vaikenee, mutta silti tapauksesta löytyy käytännössä kaikkien kansainvälisten, isojenkin, uutismedioiden sivuilta? Kaikkiaan esim. Googlella yli 3 miljoonaa osumaa. Uutiset ovat samaa luokkaa kuin muidenkin Line of duty-tapausten ko. maassa yleensä. Mun mielestäni väite ei nyt ollenkaan stemmaa sen kanssa, mitä jokainen voi omilla silmillään havaita.
Alex Smith
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1438
Liittynyt: Su Helmi 18, 2018 12:05 pm

Re: Baltimore, US: Musta naispoliisi ammuttiin partioautoonsa 16.12. kuoli 23.12. - media vaikenee

Viesti Kirjoittaja Alex Smith »

Jalmari1 kirjoitti: Ma Joulu 27, 2021 8:55 am Media vaikenee, mutta silti tapauksesta löytyy käytännössä kaikkien kansainvälisten, isojenkin, uutismedioiden sivuilta? Kaikkiaan esim. Googlella yli 3 miljoonaa osumaa. Uutiset ovat samaa luokkaa kuin muidenkin Line of duty-tapausten ko. maassa yleensä. Mun mielestäni väite ei nyt ollenkaan stemmaa sen kanssa, mitä jokainen voi omilla silmillään havaita.
Linkkaapa yksikin uutinen suomen äärivasemmistolaisten lehdistön uutisoimana?
Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Baltimore, US: Musta naispoliisi ammuttiin partioautoonsa 16.12. kuoli 23.12. - media vaikenee

Viesti Kirjoittaja poikani »

aavikkoralli kirjoitti: Ma Joulu 27, 2021 1:15 am Mikä saa mustat miehet tekemään näitä tekoja, vaikka tietävät hyvin sen johtavan loppuelämään vankilassa? Nämä kaksi istuvat kuolemaan asti sellissä tai saavat kuolemantuomion joskus. Onko se seksuaalinen turhautuminen, ovat ns. inceleitä? Naamat ainakin viittaavat siihen suuntaan. Eli naama kerran vielä lehteen, ja sitten vankilaan virumaan, kun naistakaan ei saa, ja naisvihaajien kohteena nainen? Turun terroristi-Bouanane oli samanlainen incel-naisvihaaja, ja vielä enemmän epämuodostuneen näköinen.
BLM-mielenosoitusten aikoihinhan tapettiin ja pysyvästi vammautettiin useampikin poliisi, ja tekijänä oli aina mustaihoinen. Uhrit olivat sekä valko- että mustaihoisia.
Impulssikontrollin puute. Turhautuminen omasta huonommuudesta.
????? ?? ??????.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Baltimore, US: Musta naispoliisi ammuttiin partioautoonsa 16.12. kuoli 23.12. - media vaikenee

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Jalmari1 kirjoitti: Ma Joulu 27, 2021 8:55 am Media vaikenee, mutta silti tapauksesta löytyy käytännössä kaikkien kansainvälisten, isojenkin, uutismedioiden sivuilta? ...
Kuten aloituksessa jo sivusinkin:
Pieni uutinen voidaan haudata jonnekin, mutta 24/7-rummutus puuttuu, mikä alkaa heti, jos mustiin kohdistuvaa rasismia voidaan edes valehtelemalla luoda uutiseen.
Kyse on uutisen näkyvyydestä ja tavasta uutisoida eli on ihan eri asia kirjoittaa standardiformaatin uutisjuttu kuin myllyttää sitä 24/7 eri uutisalustoja käyttäen, sillä tällöin näkyvyys kasvaa eksponentiaalisesti, kun kaikki "rasismia ja natseja" joka puolella näkemään aivopestyt alkavat levittämään juttua ja kauhistelemaan. Vääränlainen todellisuus jatkaa muovautumistaan.

JOS valkoinen olisi tappanut mustan poliisinaisen, vieläpä, niin medialla olisi rasismikeitot ollut kiehumassa heti ampumisesta lähtien ja tietystikin se valkoisen ylivallan narratiivi, mikä valheellisesti rakennettiin jopa Kyle Rittenhouse-uutisointiin, mikä oli massiivista ja harhaanjohtavaa.

Tässä tapettiin musta nainen, mutta median lisäksi toinenkin porukka todistaa naurettavuutensa. Puhun siitä, miten blm osoittaa jälleen, että se on pelkästään radikaali poliittinen järjestö, joka poimii ainoastaan sopivat mustat uhrit, joiden kuolemalla ratsastaa, esimerkiksi Chicagon rapiat 800 henkirikosuhria eivät heille ole kelvanneet, vaikka yleensä mustia. Tämä tietysti siksi, että mustien tappaja on yleensä musta.

Chicago on erinomainen esimerkki myös median puoluellisuudesta vai kuinka monesta chicagolaismurhasta tai -väkivaltaisuudesta olette lukeneet vs. mikä tahansa uutisoita "valkoisen ylivallan surmaaja"? Kaupunki, minkä tapahtumat media ja blm "unohtavat" ja unohtavat myös pormestarin toistuvat vedot, joita ei taatusti sallisi muunväriselle.
Hyviä mustan nationalistin kidutuspyhiä!
Hyviä mustan nationalistin kidutuspyhiä!
Chicagon pormestari Lightfoot, oik, vaimonsa kanssa toivottamassa mustan kidutuksesta tuomitun nationalistin keksimää joulunajan pyhää.jpg (34.64 KiB) Katsottu 2650 kertaa
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... anzaa.html

Vai mitä tapahtuisi, jos valkoinen poliitikko toivottaisi puolisonsa kanssa seuraajilleen hyviä juhlapyhiä ja juhlapyhät olisivat kidutuksesta tuomitun nationalistin lanseeraamat? Chicagon tapauksessa pormestari puolisoineen toivottaa siis "iloista kwanzaa", missä kwanzaa mustan nationalistin 1966 promoama juhlapyhä ja sama tuomittiin myöhemmin mm. kidutuksista.
Sama pormestari on selvästi aiemminkin promotoinut "mustaa nationalismia" puheissaan, minkä media hyväksyy ja pitää ihan ok:na!

Se olisikin hieno asia, jos kyse olisi vain itseluottamuksen luomisesta, mutta samaan aikaan nainen on antanut kaupunkinsa muuttua surkeasta järkyttävän huonoksi paikaksi asua yleensä juuri niillä seuduilla, missä paljon mustia eli esim. Chicagon eteläpuoli ja on mm. pakottamassa rasistisesti mustat ottamaan osaa lääketieteelliseen kokeelliseen toimenpiteeseen, mitä eivät halua. Etenkin mustilla on syytä olla skeptisiä, kun tietää US terveysviranomaisten heillä suorittamat kuppatutkimukset (lupasivat hoitaa), missä nämä jätettiin hoitamatta, jne., mutta eipä tästäkään media paljoa ääntä pidä eli mustien terveysviranomaisskeptisyydestä ja sen syistä.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Baltimore, US: Musta naispoliisi ammuttiin partioautoonsa 16.12. kuoli 23.12. - media vaikenee

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

On Anoi Kaa kirjoitti: Ma Joulu 27, 2021 11:53 am ...
Chicagon pormestari Lightfoot, oik, vaimonsa kanssa toivottamassa mustan kidutuksesta tuomitun nationalistin keksimää joulunajan pyhää.jpg https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... anzaa.html

Vai mitä tapahtuisi, jos valkoinen poliitikko toivottaisi puolisonsa kanssa seuraajilleen hyviä juhlapyhiä ja juhlapyhät olisivat kidutuksesta tuomitun nationalistin lanseeraamat?
Ei näköjään muuta kuin ylistystä ja hyväksyntää, kun tulevat oikeasti rasistisia mielipiteitä läpi uransa antaneelta presidentiltä, eli kaikkien aikojen ylivertaisesti suosituimmalta Joe Bideniltä koskien mustan kiduttajanationalistin juhlapäivä, joita hän vaimoineen twiittinsä mukaan viettää.

Koko kansaa yhdistävä UNITY-pressa viettää omasta mielestään iloisia mustan kiduttajanationalistin juhlapyhiä perheensä kanssa.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Baltimore, US: Musta naispoliisi ammuttiin partioautoonsa 16.12. kuoli 23.12. - media vaikenee

Viesti Kirjoittaja poikani »

Kuva
Demokraatit - mustien hyödyntämistä jo liki 200 vuoden ajan.
????? ?? ??????.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Baltimore, US: Musta naispoliisi ammuttiin partioautoonsa 16.12. kuoli 23.12. - media vaikenee

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Oi-voi, tämä uhri, Keona H. vaikuttaa olleen oikeasti hyvä ihminen. On ollut aiemmin sairaanhoitoavustaja, mutta alkanut sittemmin poliisiksi tarkoituksenaan tehdä (rikoksen, huumeiden ja muun luomasta paskareikä-)kotikaupungistaan Baltimoresta parempi ja turvallisempi paikka kaikille.

Uhri sisko (Sykes) kertoi ampumisen jälkeen tiedotustilaisuudessa, kun epäiltyjä ei vielä tavoitettu, mutta auto haussa mm., että Keona "meni töihin aikaisin ja oli siellä myöhään" ja vetosi kaupunkilaisiin, että tekijät saataisiin kiinni ja on helppoa yhtyä siskon sanoihin:"Keona ansaitsi parempaa":
Kuva
Uhri, 39-vuotias poliisi Keona Holley, oli äiti, tytär, vaimo, sisko ja paljon muuta. Hänen murhaajiensa kiinniottoon johtavista vinkeistä luvattiin 118 000 dollarin palkkio tuoreeltaan.
...
“What I need this city to know and understand is before she was a police officer, she’s a mother,” said Sykes. “She’s a daughter. She’s a sister. She’s a woman. She took on this job; she took on this responsibility. This has been a life-long goal of my sister to serve the Baltimore City Police Department. My sister dedicated herself to this job. She went in early. She stayed late.”

She spent “countless hours away from her children to serve the community…” the sister said. Sykes said the shooting made the family realize how much “she is needed” and loved. Holley “dug her feet into the dirt to serve this city,” said Sykes. “She deserves better.”

“…You know something. You’ve seen something,” Sykes said to the community. “…Don’t leave my family hanging. We’ve got to do better in this city. Baltimore, we are killing ourselves. It should not be like this. I should not have to explain to my children why they can’t go outside.” She said her children “don’t know what tag is… they don’t skate outside.”
...
https://heavy.com/news/keona-holley/
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
ed_gein
Hetty Wainthropp
Viestit: 472
Liittynyt: Ma Touko 30, 2011 2:19 pm

Re: Baltimore, US: Musta naispoliisi ammuttiin partioautoonsa 16.12. kuoli 23.12. - media vaikenee

Viesti Kirjoittaja ed_gein »

aavikkoralli kirjoitti: Ma Joulu 27, 2021 1:15 am Mikä saa mustat miehet tekemään näitä tekoja, vaikka tietävät hyvin sen johtavan loppuelämään vankilassa? Nämä kaksi istuvat kuolemaan asti sellissä tai saavat kuolemantuomion joskus. Onko se seksuaalinen turhautuminen, ovat ns. inceleitä? Naamat ainakin viittaavat siihen suuntaan. Eli naama kerran vielä lehteen, ja sitten vankilaan virumaan, kun naistakaan ei saa, ja naisvihaajien kohteena nainen? Turun terroristi-Bouanane oli samanlainen incel-naisvihaaja, ja vielä enemmän epämuodostuneen näköinen.
BLM-mielenosoitusten aikoihinhan tapettiin ja pysyvästi vammautettiin useampikin poliisi, ja tekijänä oli aina mustaihoinen. Uhrit olivat sekä valko- että mustaihoisia.
Useimpien mustien älykkyysosamäärä ei riitä ammatteihin joissa olisi hyvä palkkaus. Tämä tekee heistä sellaisia jotka haluavat saada kaiken helpolla. Jos tämä ei onnistu, niin he turhautuvat ja se purkautuu väkivaltana. He eivät juuri ajattele seurauksia.
aivoriihi
Axel Foley
Viestit: 2262
Liittynyt: Su Loka 04, 2015 8:16 am

Re: Baltimore, US: Musta naispoliisi ammuttiin partioautoonsa 16.12. kuoli 23.12. - media vaikenee

Viesti Kirjoittaja aivoriihi »

Keonan sisko Sykes puhuu asiaa:

"We've got to do better in this city.

Baltimore, we are killing OURSELVES.

It should not be like this!"
"It is great to be a blonde. With low expectations it's very easy to surprise people."
Pamela Anderson
Vastaa Viestiin