Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
Moparonparsa
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 12
Liittynyt: Ti Joulu 28, 2021 10:38 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Moparonparsa »

Kuka on asettaa "korvakoruhemmon" paikalle niin että.se on edes teoriassa mahdollinen mies vänkärin paikalle?
Miksi "jaakko" ei puhu tai ota osaa etsintöihin?
Sen nyt jotenkin ymmärtää ettei täällä puolusta itseään en itsekään tekisi niin. Siitä syttyisi vaan entistä pahempi sota. Kaikkia taisteluita ei vaan voi voittaa.

Niin sekava soppa ja monella varsinki täällä toisenkädentietoa olevat huhut muuttuu tosiksi.
Mä luulen että Karigasniemellä Antti on ainakin vielä ollut.
Jos tapettu niin matkalla Angeliin tai Angelissa.

Kuinka varma tuo juttu on että Angelissa joku on kävellyt tyyliin ikkunan alta kohti erämaata? Mikä talo se voisi olla ?
Täältä sai sen käsityksen että punainen rintamamiestyylinen talo mikä näkyy kuvassa missä Antin auto on hylkäyspaikassa oli jo 2006 asumaton?

Miks helvetissä Antti ois kävellyt itsetuhoisena metsään hyvin harvinainen tapa päättää päivänsä. No tietty vesistö on yleinen paikka suorittaa oma exodus ..

Tuo Carinan rälläys tuohon kuntoon on vaikea tajuta :mrgreen:
Ja se ehkä verinen penkinpäällinen vaan lisää mysteeriä ja että Carinasta varastettiin Ivalossa seisoessaan vänkärin penkki? Huhuja vai 100% totta?
Penkinsuoja näytti veriseltä mutta the mestarijunttimetsäsalapoliisi sanoi että ei ollut mitään syytä epäillä rikosta jos auto tuossa kunnossa ja penkki tuonnäköinen niin hyvin outo lausunto
Tuota kun miettii niin tuoreen veren kyllä tunnistaa ja jos auto olisi ollut tuoreessa veressä niin jopa vähä puolueellinen poliisi niin pakkohan auto olisi sinetöidä viedä jatkotutkimuksiin kyllähän noista tieto leviäisi ja monoa tulisi
Auto tuossa kunnossa ja tuoreessa veressä joo ei oo syytä epäillä mitään... jos olisikin kiero poliisi kuin korkkiruuvi niin noin tyhmään temppuun en usko hänen sortuneen

Jos rikos on tapahtunut niin siihen ei yksin "Jaakko" olisi varmastikaan ollut osallinen?
Ja koska asia näin ja koska autolla käynyt muutakin porukkaa niin totta helvetissä ne olisi verisen päällisen ottanut mukaansa..vielä kaikki päälliset ettei näytä pahalta että vain vänkärin penkinpäällinen puuttuu tai sitten vielä todennäköisempi jos auto verta ja rikokseen puoltavia asioita täynnä niin todennäköisesti olis tuikattu tuleen kyllä siihen olis konstit löytynyt eikö ?
Vaikea olis ollut selittää verinen auto ja jos vielä Antin verta.
Tietenkin jos poliisi läpeensä mätä niin ehkä nuo kaikki olis mahdollista mutta kumpi on todennäköisempi henkirikos joka noin huonosti suoritettu ja läpimätä poliisi joka edesauttaa ettei rikos selviä vai se että Antti vaan syystä tai toisesta katosi omista syistä katosi erämaahan/metsälampeen

Vaikka kuinka haluaisinkin uskoa kaikessa omaisia ja ettei sympaattinen Antti olisi itseään hukannut erämaahan niin mielestäni historia/elämä on opettanut että tuo tylsempi ja yksinkertaisempi vaihtoehto on todennäköisempi.
Voi kuitenki olla että olen väärässä ja rikos on tapahtunut koska elämässä nyt vain sattuu joskus epätodennäköisiäkin asioita ja sympatiat on Antin perheen puolella. Itsekin olin kerran väärässä paikassa väärään aikaan mikä johti siihen että paras ystävä kuoli syliini.
Paljon on koettu, pahaakin tähän ikään.
Moparonparsa
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 12
Liittynyt: Ti Joulu 28, 2021 10:38 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Moparonparsa »

Kylläpäs tulee nyt paljon ajatuksia kun vihdoin sai tunnukset tänne luotua.
Voihan se olla jos Antti todella "vasikoi" kaverinsa että on solmittu juoni hänen päänmenokseen.
Muuten ei olisi järkeä lähteä viihteelle ja kämppiin missä käytetään kamaa kavereiden kanssa jotka olet vasikoinut
Huonosti suunniteltu juoni paitsi siinä että ei oo Anttia vieläkään löytynyt.
Onko se totta että oli vasikoinut kaverinsa?
Missä tämä tulee faktana ilmi muistaako kukaan?
Ne reissut etelään ja Siskon kertomat että Antin auto täynnä outoja tavaroita ja että puhelimeen ei saisi koskea kertoo että rikollisilla asioilla oltiin liikkeellä.
Kamaa etelästä pohjoiseen?
Viimeinen halaus äidille. Noi kertoo että kusessa oltiin ja epävarma selviääkö enää puhumalla..
tuutis
Lauri Hanhivaara
Viestit: 139
Liittynyt: Ke Loka 23, 2019 3:17 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja tuutis »

Useimmissahan itsemurhatapauksissa omaiset eivät usko ihmisen tehneen itsemurhaa, ennen kuin ruumis on konkreettisesti löytynyt ja kuolintapa selvitetty varmasti itsemurhaksi.
Hyvin usein kuullut omaisilta, että eivät olisi ikinä uskoneet heidän läheisensä pystyneen tekemään itsemurhaa. Mikään ei useimmiten anna viitteitä siihen tai sitten vasta tajutaan jälkikäteen asioita, jotka itsemurhahakuisuuteen viittaavat.
persearska
Martin Riggs
Viestit: 625
Liittynyt: To Helmi 13, 2020 6:29 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja persearska »

tuutis kirjoitti: Ke Joulu 29, 2021 11:28 am
persearska kirjoitti: Ke Joulu 29, 2021 7:59 am --
Monellako miehellä olette nähneet ISOn korvakorun, renkaan tai napin.
--
Itse olen nähnyt monella, todella monella.
Havainto korvakorusta kuitenkin sopii tässä tapauksessa mieheen, joka on ollut autossa mukana. Tästä syystä itse uskon, että havainto korvakorusta ei ole tuulesta temmattu.
2006?
Moparonparsa
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 12
Liittynyt: Ti Joulu 28, 2021 10:38 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Moparonparsa »

2006 oli joo harvinaisempia korvakorut miehillä
Juu ei sitä lähipiiri ikinä uskoisi mitään varsinkaan itsemurhia ja päihteidenkäyttöä omilta lapsiltaan ja kuvitellaan naivisti että ei meidän "matti" kyllä :|
Still love
Roger Murtaugh
Viestit: 885
Liittynyt: Su Syys 02, 2018 12:00 am

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Still love »

tuutis kirjoitti: Ke Joulu 29, 2021 12:34 am
Still love kirjoitti: Ti Joulu 28, 2021 11:26 pm En muista tarkkaan, mitä kadonneet ohjelmassa on sanottu hänen kertoneen. Korjaan omaa kirjoitustani sen osalta, että sanoi autossa olleen kaksi miestä, joista kuskin tunnisti, vänkäriä ei. Vänkäri ei ollutkaan "paikallisia", paikalliset hän tunnisti oman kertomansa mukaan. Anttia hän ei tuntenut. Hän ei nimennyt kuskia Janiksi, vaan "paikalliseksi" jonka tunnisti, se oli minun oma oletus, että Jani kyseessä. En ole ihan varma, mainitsiko hän, että tämä Antin kaveri kyseessä kuskina (eli viittasiko Janiin).

Tuo on muuten totta, mitä Pa toi esille, että ainakin jossain päin Suomea on miehetkin pitäneet noita klipsikorviksia noihin aikoihin aika lailla, mikä tuntuu jotenkin hassulta näin omasta mielestä, ja juuri sen takia tuon asian muistan, kun olen sitä ääneen joskus ihmetellyt muualla, kun asia on tullut puheeksi, tähän caseen liittymättömänä.
Rajavartija ei kuitenkaan uskonut, että Antti olisi ollut tuo vänkäri, jolla oli korvis.
Pidätkö mahdollisena, että voisi olla kaksi rajavartijan havaintoa; tämä sinun kuulemasi ja tuo, mistä kadonneet-ohjelmassa puhutaan?
Ovat niin paljon ristiriidassa keskenään.
En osaa ottaa tähän kantaa, tulisi ensin katsoa Kadonneet-jakso uudelleen ajatuksen kanssa. Mutta noista seikoista olen varma, mitä minulle on kertonut. Kertoi, että muut hänen kyydissä olijat olivat alaikäisiä. Ihmetteli, että hänen korvisnäköhavaintoa pidettiin jopa keskittynä, vaikka oli aivan varma havainnostaan.
Antin kuvan hän oli nähnyt pitkällä viiveellä tämän havainnon jälkeen, ja sanoi, että ei voinut sanoa, että Antti olisi ollut siinä autossa.
Myös siitä mainitsi, että Antin autolla oli kiemurreltu ihmeellisesti tiellä. En muista, että oliko hän nähnyt ajotyylistä tämän vai ajojäljistä. Oma vahva muistikuva on, että hän olisi nähnyt A. auton "kiemurtelevan" tiellä.
Moparonparsa
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 12
Liittynyt: Ti Joulu 28, 2021 10:38 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Moparonparsa »

Renkaat on ainakin olleet ehjät ohitustilanteessa ei niin rattimies olekaan että jos toiselta puolen puuttuu kumit niin ohitellaan vauhdilla. Se olisi heti lepikossa tai toisen auton kyljessä.
Se on pirun vaikea ajaa kun toiselta puolen kumit paskana, kokeiltu pari kertaa nuorena ja hölmönä.
Se ettei kukaan oo tunnistanut Anttia sotii sitävastaan että olis ollut Carinansa kyydissä.
Sais Suomessakin olla käytössä valheenpaljastin kuulusteluissa. Jos kuulustelut olisi hoidettu paremmin niin meillä ei ehkä olisi tätä arvoitusta.
erämaaetsivä
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1335
Liittynyt: Ke Huhti 21, 2010 5:55 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja erämaaetsivä »

Vaikka on olemassa vaan Janin kertomus viimeisistä tapahtumista, niin lie kiistattomasti Antin ja Janin välillä on ollut riita, edes Jani ei sitä ole kiistänyt on vaan voinut kaunistella tapahtumia. Välit kunnossa, niin kyytiä olis hommattu yhdessä jne...
Yleensä jos riita päättyy toisen osapuolen katoamiseen on se hyvä syy aloittaa laajemmat tutkimukset, auto mm. olisi pitänyt paketoida laitokselle vietäväksi ja suorittaa tarvittavat tutkimukset.
Mitä tulee Janin käynnille Angelissa myöhemmin on vaan hänen kertomus "etsin Antin puhelinta". Puhelinhan saattoi olla jo hävitetty aijemmin, oli vaan tyypillinen pelko autosta löytyvistä "jäljistä" mitä piti lähteä paikkaileen. Muutama päivä morkkiksessa kauhuskenaariot mielessä palasi rikospaikalle.(ehkä)
Kyllä tässä poliisi mokasi pahemman kerran ja täällä jo monesti todettu suvut ja sukulaisuussuhteet ei ole poissuljettuja syitä pohdittaessa miksi näin kävi.

Rikollinen palaa aina rikospaikalle.https://www.youtube.com/watch?v=GyiShDNIV1Q

Täällä pyörinyt nuita nimiä, niin senverran tiedän, että tavallisia nuoria enimmäkseen, isommat huumekartellit voi unohtaa.
Mikäli on rikos kyseessä niin ei ole kovin laajan piirin tiedossa, ehkä kahden...
Antin isän tunsin aikoinaan...
Moparonparsa
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 12
Liittynyt: Ti Joulu 28, 2021 10:38 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Moparonparsa »

Hyvää pohdintaa
Totta kyllä olis pitänyt alkaa tutkimukset heti niin sekava soppa.
Puhelimen etsiminen kuulostaa tekosyyltä.
Moni tietää jos rikos taustalla. Kukaan ei halua puhua/itselle vaikutuksia/vasikoida.
Naiset autossa/bileissä vois avata suunsa mitä tietää tapauksesta.
Toivottavasti selviää viedä.
persearska
Martin Riggs
Viestit: 625
Liittynyt: To Helmi 13, 2020 6:29 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja persearska »

"Mutta noista seikoista olen varma, mitä minulle on kertonut. Kertoi, että muut hänen kyydissä olijat olivat alaikäisiä."

Hänen, kenen?
Avatar
LokakuunLapsi
Poliisikoira Rex
Viestit: 270
Liittynyt: Ma Tammi 21, 2019 3:37 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja LokakuunLapsi »

persearska kirjoitti: Ke Joulu 29, 2021 5:16 pm
tuutis kirjoitti: Ke Joulu 29, 2021 11:28 am
persearska kirjoitti: Ke Joulu 29, 2021 7:59 am --
Monellako miehellä olette nähneet ISOn korvakorun, renkaan tai napin.
--
Itse olen nähnyt monella, todella monella.
Havainto korvakorusta kuitenkin sopii tässä tapauksessa mieheen, joka on ollut autossa mukana. Tästä syystä itse uskon, että havainto korvakorusta ei ole tuulesta temmattu.
2006?
Erilaiset (korva)lävistykset oli jo muotia vuonna 2006, alkoivat yleistyä tuossa 2000-luvun vaihteessa, myös miehillä.

PA:lle tiedoksi, että "tunneli" mistä puhuit aiemmin jonain korvaklipsin tapaisena, vaatii korvaan venytyksen, eli siis reiän jota hiljalleen suurennetaan käyttäen isompia venytyskoruja, kuten tunneleita. Nämä ovat hyvin huomiota herättäviä korvakoruja.
- Etsivä löytää -
persearska
Martin Riggs
Viestit: 625
Liittynyt: To Helmi 13, 2020 6:29 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja persearska »

LokakuunLapsi kirjoitti: To Joulu 30, 2021 9:35 am
persearska kirjoitti: Ke Joulu 29, 2021 5:16 pm
tuutis kirjoitti: Ke Joulu 29, 2021 11:28 am

Itse olen nähnyt monella, todella monella.
Havainto korvakorusta kuitenkin sopii tässä tapauksessa mieheen, joka on ollut autossa mukana. Tästä syystä itse uskon, että havainto korvakorusta ei ole tuulesta temmattu.
2006?
Erilaiset (korva)lävistykset oli jo muotia vuonna 2006, alkoivat yleistyä tuossa 2000-luvun vaihteessa, myös miehillä.

PA:lle tiedoksi, että "tunneli" mistä puhuit aiemmin jonain korvaklipsin tapaisena, vaatii korvaan venytyksen, eli siis reiän jota hiljalleen suurennetaan käyttäen isompia venytyskoruja, kuten tunneleita. Nämä ovat hyvin huomiota herättäviä korvakoruja.
Tiedän.
Google löytää valetunneli koruja ja vale lävärikoruja mangneettilla pysyviä.
Oli ennen internettiä ja metallisia internetin jälkeen.
EkiVeijo
Alibin satunnaislukija
Viestit: 53
Liittynyt: Pe Helmi 22, 2019 10:20 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja EkiVeijo »

tuutis kirjoitti: Ke Joulu 29, 2021 11:49 am
EkiVeijo kirjoitti: Ke Joulu 29, 2021 11:29 am --
Minusta tämä muistuttaa jopa aika paljon Jari Pesosen katoamistapausta, jossa Jari tapettiin Ilomantsi-Joensuu välillä ja useampi ihminen tiesi mitä on käynyt mutta kukaan ei vain uskaltanut puhua, koska pelkäsi tekijää. Juttu olisi jäänyt ikuisesti pimentoon ellei lopulta tietäjät olisi alkaneet puhua. Tässäkin poliisin linja oli, että Jari käveli pimeään Joensuun yöhön ja katosi. Antin tapauksessa tilanne on uskoakseni sama. On olemassa muutama ihminen joka tietää tarkkaan mitä tapahtui. Niin kauan kuin he ovat hiljaa tämä tapaus ei ratkea.
Tuntematta Pesosen tapausta muuten, kuin pintapuolisesti, kerro, jos olen väärässä. Katsoessani dokumenttia Pesosen tapauksesta, oli poliisi alkanut suorittamaan lisäkuulusteluja ja -tutkintaa kyydissä olleen tekijän tyttöystävän uuden lausunnon toimesta, ja näin päässeet tekijän jäljille. Oli löytynyt ristiriitaisuuksia yhden todistajan lausunnosta, joka lopulta tunnusti valehdelleensa.
Ongelmanahan tässä Antin tapauksessa on se sama, että kukaan ei puhu, mutta että poliisi ei myöskään tutki, vaikka puhuisi.
Jep ihan oikeilla jäljillä olet. Vertasin tapausta Pesosen tapaukseen, koska niissä on joitain yhteneviä piirteitä. Kummassakin "viimeinen havainto" oli, että se vaan käveli pois, myös Pesosen tapauksessa poliisin kanta oli pitkään se, että humalainen mies on vaan onnistunut molskahtamaan pielisjokeen, vaikka omaiset olivat alusta asti henkirikoksen kannalla. Pienellä paikkakunnalla eli Ilomantsissa alkoi myös välittömästi tapauksen jälkeen huhut henkirikoksesta liikkua mutta tekijä on ollut(ja varmaan on vieläkin) paikkakunnalla sellaisessa maineessa, ettei monikaan ole asiaan halunnut sekaantua.
Antin tapauksessa on siis paljon samoja piirteitä, joskin tutkinta on ollut vielä yksipuolisempaa. Toiveet ratkaisusta lepäävät pitkälti sen varassa, että joku joka tietää avaa joskus suunsa. Kuka se sitten voisi olla? Täällä on esitetty nimikirjaimia S.S , joka voisi ehkä olla yksi vaihtoehto. Yksi kysymys on myös se, että onko syy vaikenemiseen pelko, syyllisyyden tunto vai jonkinlainen lojaalius? Jos kyseessä olisi pelko(kuten Pesosen tapauksessa oli), niin silloin "Jaakko" tuskin on mikään rikoksen pää-arkkitehti, vaan pelko kohdistunee jonnekin muualle.
Miehet hallitsevat maailmaa, mutta naiset hallitsevat miehiä...
Avatar
LokakuunLapsi
Poliisikoira Rex
Viestit: 270
Liittynyt: Ma Tammi 21, 2019 3:37 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja LokakuunLapsi »

persearska kirjoitti: To Joulu 30, 2021 9:38 am
LokakuunLapsi kirjoitti: To Joulu 30, 2021 9:35 am
persearska kirjoitti: Ke Joulu 29, 2021 5:16 pm

2006?
Erilaiset (korva)lävistykset oli jo muotia vuonna 2006, alkoivat yleistyä tuossa 2000-luvun vaihteessa, myös miehillä.

PA:lle tiedoksi, että "tunneli" mistä puhuit aiemmin jonain korvaklipsin tapaisena, vaatii korvaan venytyksen, eli siis reiän jota hiljalleen suurennetaan käyttäen isompia venytyskoruja, kuten tunneleita. Nämä ovat hyvin huomiota herättäviä korvakoruja.
Tiedän.
Google löytää valetunneli koruja ja vale lävärikoruja mangneettilla pysyviä.
Oli ennen internettiä ja metallisia internetin jälkeen.

Täysin ot:tä. Miten internetin aikakausi tähän liittyy? Tiesit kai, että internet sellaisena käsitteenä, minkä me tunnemme, on lähtenyt kehittymään jo 60-luvulla?
- Etsivä löytää -
agatonsax
Harjunpää
Viestit: 314
Liittynyt: To Marras 21, 2019 7:05 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja agatonsax »

Internetit ja korvaklipsit on päivän trendi näköjään..
Vastaa Viestiin