Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Jokainen, joka on VAERS-järjestelmään tutustunut, tietää sen olevan varsin kömpelö, mutta kyllä nuo luvut ihan oikeita ovat. Katsotaan joku sopiva lähde teille lapsensurma- ja vammautusmyönteisillekin ja aletaan käsittelemään lisäksi yksittäisiä rokotehaittailmoituksen tapauksia, niin useammat näkevät mitä nämä ovat saaneet aikaan. Toki ymmärrän, että useat teistäkään ei näitä tuotteita aktiivisesti promotoisi ja puolustelisi, mikäli te tietäisitte vähän enemmän niistä. Yritän parhaani mukaan auttaa ja minua motivoi terveiden ihmisten terveyden maksimointi!

Tuore tutkimus immuunisairauksista kärsivien saamista hyödyistä rokotteen saatuaan tuli näyttäneeksi varsin surullista dataa taulukossaan, kun se näytti todeksi sen, mitä osa on osannut odottaa: ns. koronarokote ei ole koskaan estänyt sairaalaanjoutumista tai kuolemaa siinä määrin kuin meille ollaan uskoteltu. Tämä näkyy lähinnä tässä pienessä taulukossa, mikä on haudattu tutkimukseen:
Taudin vakavuus ennen rokotuksia ja läpilyöntisairastumiset rokotusten jälkeen.jpg
Taudin vakavuus ennen rokotuksia ja läpilyöntisairastumiset rokotusten jälkeen.jpg (38.03 KiB) Katsottu 1013 kertaa
https://jamanetwork.com/journals/jamain ... erm=122821

En ehdi käydä lukuja läpi sen enemmän, mutta sekä siihen että massakampanjaa edeltäneen kliiniseen kokeen suorittamiseen liittyviin asioihin (myös rokotteen hyödyt ARR, RRR, selitettyinä) pääsee käsiksi tuolta, kanadalaisten lääkäreiden ja asiantuntijoiden järjestön materiaalista, missä viitataan myös mainitsemaani tutkimukseen ja rokotteiden hyötyä pohtiessa pointti on se, että niiden hyödyt leikkaantuvat erittäin tehokkaasti ja muuttuvat nettohaitoiksi, jos rokote aiheuttaa itse kuolemia ja vakavia sairastumisia:
https://www.canadiancovidcarealliance.o ... 6-2021.pdf

Sama videolla selitettynä:
https://rumble.com/embed/voaxg5/?pub=qdzr7

Valitettavasti nyt kutsuvat oikeat työt, heippa kaikki höpönassut, palaan taas ja alan käymään rokotehaittailmoituksia läpi yleisön pyynnöstä! Kiitos tästä kiinnostuksesta ja motivoinnista!
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Ghost hunting
Angus MacGyver
Viestit: 6556
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

holmesin haamu kirjoitti: To Joulu 30, 2021 11:52 am
Ghost hunting kirjoitti: To Joulu 30, 2021 8:45 am https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/hus ... #gs.k8ig9i
HUSin ylilääkärin ehdotus: Perustetaan koronasairaaloita Suomeen – "Paljon tyhjiksi jääneitä tiloja"

Vihdoinkin ehdotuksia asian parantamiseski eikä aina kansan kyykyttämistä, tosta paikkojen lisäämisestä juuri puhuin viime viestissä josta tuli haukut 8) . Eduskunta ja hallitus toimikaa!
Kun luin ensin niin pidin tuota hyvänä ajatuksena. Sitten aloin miettimään miksi Krista Kiurun johdolla ei nostettu tehohoitopaikkojen määrää vuonna 2020 ja viimeistään 2021. Ilmiselvä syy tälle oli, kun ei ollut tarvetta missään vaiheessa.

Varmaan tälläinen erityisyksikkö voisi toimia isolla alueella.
Kuitenkin sitä laitetaan syyksi että hoito ja teho-paikat täyttyy. Tässä on ollut kaksi vuotta aikaa hoitaa asiaa kuntoon.
holmesin haamu
Hercule Poirot
Viestit: 7515
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

^
Kun tehtäisiin tuollainen oma yksikkö niin loppuisi ainakin ne puheet. Se olisi paljon kustannustehokkaampi ratkaisu.
Avatar
Tilpehööritirehtööri
Alibin satunnaislukija
Viestit: 54
Liittynyt: Su Marras 17, 2019 7:59 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Tilpehööritirehtööri »

Käykeepä kahtomassa Instagramin puolelta semmonen ryhmä kuin @sinunpuolella.

Sieltä saa melko ajankohtaisen katsauksen siitä mitä on hoitoalalla luvassa, kun pakkorokotusten myötä alalta lähtee porukkaa pois.
Ennestään oli n. 5000 paikkaa auki sote-alalle.

Kyllä teki hallitus nyt virheen tässä asiassa, kun meni puuttumaan ihmisten itsemääräämisoikeuteen.
Samira
Theo Kojak
Viestit: 1152
Liittynyt: Pe Marras 22, 2019 1:33 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Samira »

Tilpehööritirehtööri kirjoitti: To Joulu 30, 2021 2:40 pm Käykeepä kahtomassa Instagramin puolelta semmonen ryhmä kuin @sinunpuolella.

Sieltä saa melko ajankohtaisen katsauksen siitä mitä on hoitoalalla luvassa, kun pakkorokotusten myötä alalta lähtee porukkaa pois.
Ennestään oli n. 5000 paikkaa auki sote-alalle.

Kyllä teki hallitus nyt virheen tässä asiassa, kun meni puuttumaan ihmisten itsemääräämisoikeuteen.
Siinä vaiheessa kun päätös olla rokottautumatta vaikuttaa muihin ihmisiin ja saattaa heidät vaaraan, kyse ei ole omasta asiasta. Aivan keskenkasvuinen tapa katsoa asiaa.
Sikis:
Faktahan on kuten NATO:kin tunnustaa ettei jonkin Ukrainan haltuunottoon mene puoltatuntia kauempaa. Näin ei kuitenkaan ole näillä näkymin tapahtumassa vaikkakin länsipropagandakoneisto nyt yrittää muuta surkuhupaisasti esittää.
jhou
Perry Mason
Viestit: 3843
Liittynyt: Ti Maalis 31, 2015 3:09 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja jhou »

holmesin haamu kirjoitti: To Joulu 30, 2021 12:14 pm
jhou kirjoitti: Ke Joulu 29, 2021 8:29 pm Täälläkin aiemmin todisteltiin "valtamedian" valheellisuutta esim. sillä, että siellä on jouduttu korjaamaan uutisia JSN:n "käskystä". Koska vaikkapa UMV ei ole tällaisia julkaissut, se ilmeisesti tekee UMV:stä jotenkin luotettavamman median. :D
JSN on täysin toimittajien oma rinkirunkkukerho. Se puuttuu lähinnä niihin juttuihin, joiden katsotaan olevan ideologisesti vääriä jonkun toimittajien pienen piirin mielestä. Mitenkään yleisesti ei puututa väärän tiedon levittämiseen jäsenmedioissa.

Syy miksi koko laitos on tehty, niin haluttiin välttää oikeusjuttuja jos levitettiin väärää tietoa valtamedioissa. Kun on tälläinen toimittajien oma höpökerho määrittämään tiedon oikeellisuuden, niin se on luonut suojakilven toiminnalle.
Minustakin erilaiset itsesääntely- tai itsevalvontakonklaavit ovat lähtökohtaisesti epäilyttäviä. Mutta oikaistaan nyt pari väärinkäsitystä kuitenkin. JSN käsittelee asioita sen mukaan, mistä sille on kanteluja tehty. Mielipidekysymyksiin ("ideologia") ei puututa. Jos tehdään kanteluita väärän tiedon levittämisestä, ne käsitellään. Toki kantelijan pitää ensin vaatia oikaisua suoraan ko. medialta. JSN:lle voi kantelun tehdä kuka tahansa. Kantelulla ja sen lopputuloksella ei ole mitään roolia mahdollisessa oikeusprosessissa, eli ei sillä mitään oikeusjuttuja vältetä.

En ottanutkaan kantaa siihen, kummoinen itsetyydytysmuodostelma tässä mahtaa olla kyseessä. Totesin vain, että UMV:n tyyppisen median toiminta olisi mahdotonta, jos se joutuisi millään tavalla vastaamaan sisältönsä oikeellisuudesta. On suorastaan hupaisaa, että JSN:n jäsenmedioiden julkaisemia oikaisuja pidetään merkkinä epäluotettavuudesta, vaikkapa UMV:hen verrattuna, kun asia on täsmälleen päinvastoin.
Hyvin suunniteltu on edelleenkin tekemättä.
jhou
Perry Mason
Viestit: 3843
Liittynyt: Ti Maalis 31, 2015 3:09 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja jhou »

On Anoi Kaa kirjoitti: To Joulu 30, 2021 12:27 pm Jokainen, joka on VAERS-järjestelmään tutustunut, tietää sen olevan varsin kömpelö, mutta kyllä nuo luvut ihan oikeita ovat.
Olen sanonut tämän jo monta kertaa ennenkin, mutta mennään vielä: niissä luvuissa ei ole mitään vikaa. Ongelma on siinä, että sinne tilastoidaan jotain ihan muuta kuin mitä täällä toistuvasti yritetään väittää. Ne lukumäärät ovat järjestelmään tehtyjä ILMOITUKSIA, joita ei ole varmistettu miltään osin.

Tokentubet, zerohöhhööt, UMVt jne toistuvasti oikaisevat tämän pienen mutkan ja julistavat, että ne ovat aitoja rokotehaittoja, aitoja rokotteista aiheutuneita kuolemantapauksia yms. Eivät ne ole, ja tämä on hyvin selkeästi todettu kaikkien haittailmoitusrekisterien selosteissa. Luvuista sellaisenaan ei voi vetää näitä johtopäätöksiä, ilman tarkempaa tutkimista ja taustatietoja.

Viranomainen tilastoi, että tänään on myyty 100 kiloa tuoretuotteita. UMV uutisoi, että viranomaisten juuri julkaiseman tilaston mukaan appelsiinien myynti on holtittomassa kasvussa, puhutaan jo sadasta kilosta. Lähteenä on linkki Infowarsiin, jossa on linkki jonkun oman risöötsin tekijän blogiin, josta viimein löytyy ehkä linkki siihen viranomaisen tilastoon, joka sitten kertookin jotain ihan muuta kuin mitä väitettiin. :D
Hyvin suunniteltu on edelleenkin tekemättä.
Avatar
jukuripää
Christopher Lorenzo
Viestit: 1652
Liittynyt: Pe Loka 05, 2012 6:30 am
Paikkakunta: Nyhtänköljä

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja jukuripää »

Samira kirjoitti: To Joulu 30, 2021 4:50 pm
Siinä vaiheessa kun päätös olla rokottautumatta vaikuttaa muihin ihmisiin ja saattaa heidät vaaraan, kyse ei ole omasta asiasta. Aivan keskenkasvuinen tapa katsoa asiaa.

Mitenkähän moneen kertaan se pitää rokotefanaatikoille toistaa, että rokotettu ihminen saattaa aivan yhtä lailla vaaraan ihmisiä, kuin rokottamatonkin, jos näillä molemmilla on koronatartunta ja sattuvat levittämään sen sitten toisille. Rokotus ei suojaa koronan levittämiseltä, eikä myöskään sairastumiselta koronaan. JA sekin väite on aika epämääräinen ja mitenkään todistamaton, että koronapiikillä käynyt sairastaisi lievemmän koronan. Kun ei ole verrokkia, millainen sairauden tila hänelle olisi tullut, jos piikillä ei olisi käynyt.
Tämän hysteriaksi levinneen piikkivimman takana ovat taitavat lobbarit, ja rahaa kääritään kokoon jossain toisaalla niin paljon, että ranteita pakottaa.
Kaikki eiliset ovat menetettyjä päiviä.
Samira
Theo Kojak
Viestit: 1152
Liittynyt: Pe Marras 22, 2019 1:33 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Samira »

jukuripää kirjoitti: To Joulu 30, 2021 5:45 pm
Samira kirjoitti: To Joulu 30, 2021 4:50 pm
Siinä vaiheessa kun päätös olla rokottautumatta vaikuttaa muihin ihmisiin ja saattaa heidät vaaraan, kyse ei ole omasta asiasta. Aivan keskenkasvuinen tapa katsoa asiaa.

Mitenkähän moneen kertaan se pitää rokotefanaatikoille toistaa, että rokotettu ihminen saattaa aivan yhtä lailla vaaraan ihmisiä, kuin rokottamatonkin, jos näillä molemmilla on koronatartunta ja sattuvat levittämään sen sitten toisille. Rokotus ei suojaa koronan levittämiseltä, eikä myöskään sairastumiselta koronaan. JA sekin väite on aika epämääräinen ja mitenkään todistamaton, että koronapiikillä käynyt sairastaisi lievemmän koronan. Kun ei ole verrokkia, millainen sairauden tila hänelle olisi tullut, jos piikillä ei olisi käynyt.
Tämän hysteriaksi levinneen piikkivimman takana ovat taitavat lobbarit, ja rahaa kääritään kokoon jossain toisaalla niin paljon, että ranteita pakottaa.


Rokotettu sairastuu pienemmällä todennäköisyydellä ja rokotetulla viruskuorma myös laskee nopeammin läpilyönti-infektion jälkeen. Tämä laskee edelleen tartuttamisen riskiä. Nämä asiat on todettu jo tuhanteen kertaan asiantuntijoiden suusta. Mistä johtuu ettei mene viesti perille? Rokotteen tai suojan ei tarvitse olla täydellinen ollakseen hyödyllinen, suositeltu tai pakollinen. Kyse on siitä, että tehdään se mikä voidaan taudin leviämisen ehkäisemiseksi. Vai pitäisikö hoitajien luopua muistakin työasut kuuluvista suojavarusteista, koska ”virukset saattavat levitä varusteista huolimatta”?
Sikis:
Faktahan on kuten NATO:kin tunnustaa ettei jonkin Ukrainan haltuunottoon mene puoltatuntia kauempaa. Näin ei kuitenkaan ole näillä näkymin tapahtumassa vaikkakin länsipropagandakoneisto nyt yrittää muuta surkuhupaisasti esittää.
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10855
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja damfin »

Onanoikaa tuossa aiemmin olikin jostain kaivanut taulukon joka hyvin osoittaa rokotteiden hyödyn
...
Taudin vakavuus ennen rokotuksia ja läpilyöntisairastumiset rokotusten jälkeen.jpg
Taudin vakavuus ennen rokotuksia ja läpilyöntisairastumiset rokotusten jälkeen.jpg (38.03 KiB) Katsottu 574 kertaa
Eli tuon taulukon mukaan tilastoidusta ryhmästä rokottamattomia (sisältää myös yhden rokoteannoksen saaneita) oli sairaalahoitoon joutunut 563027 "normaalia" eli ilman immuunipuutosta olevaa henkilöä, sekä 24969 immuunipuutoksesta kärsivää henkilöä.

Rokotettuja oli joutunut sairaalaan 2276 "normaalia" ja ainoastaan 380 immuunipuutoksesta kärsivää henkilöä.

Vakavia tai kuolemaan johtaneita oireita oli rokottamattomista saanut 49820 + 4249 henkeä (norm.im + immuunipuutos)
Rokotetuista vakavia tai kuolemaan johtaneita oireita oli vastaavasti saanut 109 + 39 henkeä (norm.im + immuunipuutos)

En tiedä mistä tuo taulukko on repäisty, ja kuinka luotettava se on, mutta tuon mukaan rokotteiden hyöty myös immuunipuutteesta kärsiville on huomattava.

Onanoikaahan tuon oli kylläkin päätellyt osoitukseksi siitä että rokotteiden hyöty olisi olematon, mutta miten sen nyt sitten kukin ottaa, minun mielestäni esimerkiksi tuo 4249 vs. 39 henkeä on melko suuri ero.
Avatar
Nokus
Poliisikoira Rex
Viestit: 278
Liittynyt: Su Helmi 28, 2021 6:10 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Nokus »

Heh, heh... Nyt tärähti korona... Kaksi piikkiä oli jo otettu... Oireet.... Pientä nuhan tuntuu, ei edes räkä lentänyt... Virun väreitä kun kävi saunassa ja sen jälkeen kun meni suihkuun... Ei kuumetta, ei yskää, ei lihaskipuja... Näitä oireita oli viikko.... Kunnes tuli tiistai ja vesiripuli.... Heh, heh sai juosta pytyllä jatkuvasti, no se oli mukavampaa kun satuttiin olemaan mökillä jossa oli vain ulkohuussi! Pahin ripuli kesti yhden illan ja sen jälkeen helpotti... Nyt kaikki ok, paitsi että keuhkoihin jäi pieni tuntuma ettei kaikki ole ihan kunnossa. Katsotaan mihin päin lähtee kulkemaan. Epäilys mistä taudin sain... Julkisessa saunassa oli samaan aikaan Dubaista tullut henkilö joka kehu surfaileensa siellä. Niimpä rajat ei ole vieläkään kiinni. Kis my ass kusipäälle.
21 polkua pimeyden valtakuntaan
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Ei tätä tautia saada rajoja sulkemalla loppumaan, pitäisi olla jo selvää. Muista Nokus desinfioida esimerkiksi laihalla betadeeniliuoksella nenääsi, esim. spray-pumpulla tai ruiskulla, koska korona viihtyy nenä-kurkkunielussa! Laitan pian enemmän tietoa, tässä covid-potilaita menestyksekkäästi hoitanut ja kaiken aikaa hoitava lääkäri/tutkija Peter McCullough:
https://brandnewtube.com/watch/dr-peter ... CphYa.html
jhou kirjoitti: To Joulu 30, 2021 5:24 pm
On Anoi Kaa kirjoitti: To Joulu 30, 2021 12:27 pm Jokainen, joka on VAERS-järjestelmään tutustunut, tietää sen olevan varsin kömpelö, mutta kyllä nuo luvut ihan oikeita ovat.
Olen sanonut tämän jo monta kertaa ennenkin, mutta mennään vielä: niissä luvuissa ei ole mitään vikaa. Ongelma on siinä, että sinne tilastoidaan jotain ihan muuta kuin mitä täällä toistuvasti yritetään väittää. Ne lukumäärät ovat järjestelmään tehtyjä ILMOITUKSIA, joita ei ole varmistettu miltään osin.
...
Hyvä, että edes sinä ymmärrät etteivät luvut ole sinällään valheellisia. Mutta miten ihmeessä pääset aiemmasta vain murto-osasta (noin 1% todellisista rokotehaitoista on arvioitu ilmoitettavan) VAERS-haittailmoitusten määrästä siihen, että nyt niitä olisikin sitten ilmoiteltu ylimäärä? Kannattaa huomioida, että melkein 90% on hoitavan tahon kirjaamia ilmoituksia ja näiden ilmojen vääristelystä on määrätty liittovaltiotason laissa rangaistus eli jopa vankeuden uhalla noita saa vääristellä.(osa noista on vääriä, mutta samalla moninkertainen osa jää ilmoittamatta/kytkemättä rokotteisiin, jos aiemmat tutkimukset ovat edes suuntaa-antavia)

LUE VAERS:n toimivuutta ja luotettavuutta arvoiva ns. pilgrim-raportti, joka perustuu heinähattukoulu-Harvardin selontekoon, siitä pätkä alla.
Harvard Pilgrim Health Care, Inc. for the U.S. Department of Health and Human Services (HHS), 2011 kirjoitti:...
Adverse events from drugs and vaccines are common, but underreported. Although 25% of
ambulatory patients experience an adverse drug event, less than 0.3% of all adverse drug events
and 1-13% of serious events are reported to the Food and Drug Administration (FDA).


Likewise, fewer than 1% of vaccine adverse events are reported. Low reporting rates preclude or
slow the identification of “problem” drugs and vaccines that endanger public health. New
surveillance methods for drug and vaccine adverse effects are needed.

Barriers to reporting include a lack of clinician awareness, uncertainty about when and what to report, as well as the
burdens of reporting: reporting is not part of clinicians’ usual workflow, takes time, and is
duplicative.
Proactive, spontaneous, automated adverse event reporting imbedded within EHRs
and other information systems has the potential to speed the identification of problems with new
drugs and more careful quantification of the risks of older drugs.

...
https://openvaers.com/images/r18hs01704 ... -20116.pdf
Kuten huomataan, niin tuolloin lääkäreitä ei ole edes kiristetty, uhkailtu, viety oikeuteen, canceloitu oikeuksia, jne, joten mikähän asia olisi muuttunut niin, että haittailmoitusten teko olisi nyt lisääntynyt niin, että merkittävä ilmoitusvaje olisikin nyt kääntynyt selväksi yli-ilmoitteluksi, kun en oikein näe, että th-ammattilaisilla ja lääkäreillä olisi kiirekään juuri pandemia-aikana helpottanut?

Vaatii siis melkoista mentaalista voimistelua, rationaalisen ajattelun toistuvaa raiskaamista sekä lujaa uskoa lääketeollisuuskompeksin agendaan (agendaa pönkittävät esimerkiksi ns. factcheckerit, jotka on factchekattu ja heitä rahoittaa lääketeollisuus, kuten isoja mediatalojakin) kääntää merkittävä vaje haittailmoituksissa ihan toisinpäin, vailla mitään perusteita?

Mutta mikä saa osan meistä tekemään ja uskomaan näin, vaikka kaikki mitä olemme nähneet todistaa, että rokotehaitoista ei saa edes puhua tulematta leimatuksi valehtelijaksi, "antivaxxeriksi", ties miksi? Edes uhreja ei säästellä. Erikoista ollut havaita, että moni palstalainenkin on osa tätä lääketeollisuuden raatelevien rakkikoirien armeijaa, joille totuus ja tieteellinen metodi ovat sivuseikkoja.

Tiedämme varsin hyvin, että rokotehaittoja saaneita, näiden omaisia ellei uhrilla ole ääntä, lääkäreitä (toki myös hoitajia) on uhkailu, kiristetty, canceloitu, viety oikeuteen "väärien lääketerapioiden" käyttämisestä. Ex maastopyörä-pro Kyle Warnerin, 29v, ura päättyi mRNA-piikkiin (hae lisätietoja), kun hän sairastui kaksi viikkoa 2. ruiskeen jälkeen. Näin hän kertoi ja sai siksi vihat päällensä. Itse pääsen tähän selaimella:
https://www.instagram.com/p/CWJwZLeN1Ze/

Hän päätyi lopulta kertomaan asiasta IG-postauksessaan, vaikka tiesikin tulevansa maalitauluksi. On kertonut haastatteluissa tuon jälkeen, että ei olisi siltikään ikinä uskonut säälimättömyyttä, millä jopa rokotehaittoja saaneita lapsia, perhettä, vastaan hyökätään. Hänkään ei taatusti olisi menettänyt terveyttään itse taudista, joten on ihan perusteltua ihmetellä massarokotusten järkevyyttä, kun niillä ei ole epidemian laajuuteen merkitystä.

Tilanne on nyt pahempi kuin ennen rokotteita ja tämä on totta kaikkialla paitsi niissä paikoissa, missä ollaan panostettu varhaisiin hoitoihin. Tämä on (sairaalan ulkopuolelle) hoitamatta jätettyjen pandemia.

En siis ilman perustelua usko, että korona-aikana selvä ilmoitusvaje todellisiin haittoihin olisikin kääntynyt liioitelluksi. Kaiken lisäksi nuo luvut ovat jo tuollaisenaan niin suuria, että vaikka niistä kaapisi 90% pois jäljelle jäisi merkittävä määrä täysin terveitä lapsia, nuoria, aikuisia, joille itse tauti olisi ollut merkittävä riski.

Kun tiedämme jo täysin varmasti, ettei rokote estä epidemiaa leviämästä, tilastojen valossa täysin päinvastoin, niin ei-riskiryhmäläisten injektointi tuntemattomalla riskillä näiden henki ja terveys vaarantaen on täsmälleen sitä, mitä eräs Dr. Mengele olisi tehnyt!
Olen melkein järkyttynyt, että edes terveiden lasten ja nuorten riskeeraus aiheuta sen kummempaa, vaikka tiedetään, etteivät he mRNA-injektiosta tule saamaan kuin riskit, mutta samapa tuo minulle, kun en tästä voi tehdä muuta kuin yrittää tiedottaa ja herättää ihmisiä ajattelemaan ihan itse, että meille valehdellaan jatkuvasti ja syötetään ainoastaan lääketeollisuuden edunmukaista "tietoa".

Eipä kukaan ole ollut kirkumassa rokotteiden hyötyjä osoittavaa tutkimusta kelvottomaksi tai tajunnut sellaisen edes puuttuvan samalla kun samat keuhkoavat kaikesta muusta.
  • Miksi mRNA-rokotteista ei vieläkään ole RCT-tuloksia ja mielellään myös ne haitat huomioivaa?[/list
    • Miksi tämä on "ihan ok" ja "ymmärrettävää", vaikka aikaa ja resursseja tähän kyllä olisi ollut
    • Missä siis kirkuna tämän tiedon (täydellisestä) puuttumisesta, kun ei ole tietääkseni edes aloitettu uusia tutkimuksia jo sössittyjen tilalle?
    • Näettekö itse ristiriidan käytöksessänne?
      Miksikähän lopettivat jo aloitetun, vuoteen 2023 kestävän RCT-tutkimuksen? Ai, niin, koska oikein tehty.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Heh, kahden viestin kirkuja Topo68 tulee vaatimaan "kerrankin oikeita" lukuja, mutta ei ilmeisesti ymmärrä, että tuli todistaneeksi samalla sen miten vaikeaa tähän "alkuperäiseen dataan" on päästä käsiksi selkeässä tilastomuodossa? Milloinkahan olen jotain valheellisia lukuja muuten tänne kirjannut? :D

    Ohittaa myöskin kaikki muut asiat kirjoituksesta (jätin joitain esimerkkejä alle), vaikka lainaa koko helvetin kirjoituksen. ProTip: Voi deletoida turhat, niin säästyy tilaa. No esimerkiksi tuolta hän pääsee og-dataan käsiksi, mutta luvut eivät valitettavasti tuosta muutu:
    https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-nc ... vents.html
    https://vaers.hhs.gov/data.html

    Ennen kuin perustellaan, että "miljoonia rokotuskertoja ja vähän haittoja siihen nähden" kannattaa miettiä, että miksi täysin terveitä lapsia, nuoria ja aikuisia vedetään läpi massakampanjalla ja painostamalla heitä siihen vastoin kaikkia tunnettuja sääntöjä, mistä Nurnbergin koodisto on se tunnetuin.

    Ehkä jossain liskoaivoissa myös valo syttyi näin "koronarokotteina" VALHEELLISESTI MARKKINOIDUISTA valerokotteista, mitkä parhaimmillaankin ovat vain ennalta otettavia oireita lievittäviä lääkevalmisteita, joilla on JÄRKYTTÄVÄ HAITTAVAIKUTUSPROFIILI. Mikä surkeinta, ns. koronarokotteet aiheuttavat järkyttävän määrän haittoja sekä kuolemia sellaiselle väestönosalle, joka harvoin olisi vaarassa itse taudista. Lisänä tietysti se, että varovaisenkin arvionkin mukaan 80%, jopa 95%, vakavasti sairastuneista olisi hoidettavissa oikeita hoitoprotokollia käyttäen.

    Varhaiseen vaiheeseen (sairaalan ulkopuolella) keskittyvistä hoitoprotokollista, rokotteen hyödyistä ja haitoista sattumalta juuri tänään julkaistu covid-potilaita alusta asti hoitanut ja hoitoprotokollia alati kehittävä Dr. Peter McCulloughin haastattelu Charlie Kirk show -podcastissa;
    https://open.spotify.com/episode/1akoEBlvwLHSZgS2d2Pq6m (Uncencored with Dr. Peter McCullough)

    COVID-lääkäri sekä tiedemies avaa mm. uusinta ja korkeimman lääketieteellisen standardin (ei muuten ns. rokotteesta tällaista ole juuri näkynyt, mutta se ei näytä kultin kirkujia haittaavan :D ) tutkimustietoa taudin hoidosta ja estosta (rokotestatuksesta riippumatta) ja käy läpi rokotehaittaraportteja, sekä niiden luonnetta noin kohdassa 28 min ja ihan samoja lukuja erittäin arvostettu lääketieteen tohtori ja valtavan tuottelias tutkija/tiedemies Dr. McCulloughinkin tuossa siteeraa, mitä eilen tänne monen mielipahaksi julkaisin.

    Muistetaan vielä ennen lisäkirkumista "huonosta datasta", että vain noin 1% haitoista on laskettu yhdistettävän rokotteisiin ja että näiden ilmojen vääristely on liittovaltion rikos (felony), ihan vankilan uhalla. Vajaa 90% ilmoituksista on potilasta hoitavan tahon raportoimia. Muistetaan samalla se, että rokotekultin kirkujille on "täysin ok" se, että itse rokotteen hyödyt kertonut kliininen tutkimus on täysin kelvoton, eikä täytä alkeellisiakaan tieteellisiä vaatimuksia, koska mm. sokkoryhmä avattiin!
    • Voisipa kenties joku rokottaja avata meille, miten näkee sen ilmoitetun "95% tehon vakavaa tautimuotoa kohtaan" tms. eli kuvittelevatko itse saaneensa tuon edun ottamalla osaa tähän lääketieteelliseen kokeeseen?
      Jos ymmärtää, että näin ei ole, niin olisipa kiva lukea miten mRNA-geeniterapioiden kannattaja kertoo millaisen suojan rokote hänelle tai isommalle ryhmälle antaa. En pidätä hengitystäni.
    Palataas vielä tähän, Dr. McCullough on "kohtuullisen" arvostettu kardiologi, sisätautilääkäri, sekä tuottelias tutkija/tiedemies, jonka kannukset ovat tiedeyhteisön mittareilla todella kovat. Mies alkoi hoitamaan heti covid-potilaita, kun uusi sairaus ilmestyi. Sama lääkäri oli kongeressin kuultavana valaehtoisesti, minkä youtube muuten bannasi "haitallisena" tms. :D

    Dr. McCulloough oli muuten kaikkien aikojen 2. eniten katsottu vieras Joe Rogan showssa, missä tämä oli vastikään vieraana aikaansaaden kirkunaa, ainakin ilmaisella sovelluksella katseltavissa kuunneltavissa vapaasti. Tästä jakso:
    https://open.spotify.com/episode/0aZte37vtFTkYT7b0b04Qz

    Tätä valerokotetta sitten meidänkin yhteiskuntamme lääkärit ja thl vastoin Nurnbergin säännöstöä painostavat jopa ei-riskiryhmäläisiä ottamaan, vaikka taatusti tietävät rokotteen olevan täysin kykenemätön pysäyttämään epidemiaa. On nimittäin niin, että lähes kaikki maat ovat pärjänneet ilman rokotteita paremmin kuin rokotteen kanssa ja tilastot näyttäisivät huononevan, kun oikein ollaan innostuttu "rokottamaan" massoja. Varsinaisia menestystarinoita löytyy vain maista/osavaltioista, missä ollaan otettu käyttöön muitakin lääkevalmisteita ja ennenkaikkea varhaisen hoidon hoitoprotokolla.

    Topo68 kirjoitti: Ke Joulu 29, 2021 10:38 pm
    On Anoi Kaa kirjoitti: Ke Joulu 29, 2021 8:45 pm Jos asiaa tieteellisesti katsoo eli siten, että asian voi kestävästi perustella potentiaalisine hyöty vs. haittoineen, niin lasten olisi hyvä ollut päästä käymään tauti läpi jo kauan sitten, monet toki ovat huomaamatta sen tehnytkin, mutta THL.FI ei selvitä lasten vasta-aineita, vaan ruiskuttaa heihinkin täysin ajattelemattomasti ja järjenvastaisesti sokkona nanopartikkeli-geeniterapiaa, mikä voi koitua terveelle kohtaloksi.

    On olemassa tukevaa dataa siitä, että lapset aniharvoin sairastuvat edes keskivaikeasti ja toisaalta siitä, että he saavat yleensä huomaamattomasta tai lievästä sairaudesta vielä tukevamman immuniteetin, mikä heillä oli valmiiksi. Tuore tutkimus voisikin olla yhtä hyvin nimeltään "älä vaan anna terveen lapsesi ottaa mRNA-terapiaa":
    Lapset saavat infektiosta vielä tukevamman vastustuskyvyn kuin aikuiset, tuore tutkimus kertoo.jpg
    https://www.nature.com/articles/s41590-021-01089-8

    • Millä näitä lasten piikkaamisia mRNA/LNP-liuoksella oikein perustellaan, kun me tiedämme jo varsin hyvin, ettei itse taudista ole normipainoiselle terveelle lapselle kuolemanriskiä ja myös vakavan sairastumisen riski on minimaalisen pieni?
      En ymmärrä tätä lainkaan, mutta tiedän tuon olevan mielipuolinen riski sekä lyhyellä, että pitkällä tähtäimellä, kun lapsi saama hyötyaspekti on mitätön, mutta haittapotentiaali on moninkertainen sairaaseen aikuiseen verrattuna!
    • Monenko lapsen henki on muutamien lapsipotilaiden hoidon arvoista? Vai oliko se nyt korona-aikana niin, että lapsen on ok kuolla tai vammautua ns. rokotteesta, kunhan ei ole "kuorma"? Uudella mRNA-teknologialla tapetut toki tajuan, että he eivät ole enää ilmaston tai yhteiskunnan kuorma, mutta miten he, jotka vammautuvat loppuiäksi - ovatko he "hyväksytty kuormitus" yhteiskunnalle vai onko heidät tarkoitus jättää oman onnensa nojaan?
    Jätin tuon lainauksen yllä vain siksi, että näkisivät itsekin kuinka yksisilmäistä heidän ajattelu on. Näihin ei tarvitse ottaa kantaa, kun rokottehaittojen tiedot olivat heille väärillä sivuilla.
    Miksikähän muuten Suomen rokotehaittailmoituksien määrästä tai niiden vakavuudesta ei kirjoiteta MISSÄÄN VALTAMEDIASSA, vaan niiden penkominen ja esiintuonti on täysin kansalaisten harteilla? Tämä siitä huolimatta, että meillä on ne parraimmat virkamiehet (jotka eivät joko tiedä miten koronapotilaita hoidetaan tai halua heitä hoitaa niin, että sairaalojen kantokyky olisi mahdollisimman hyvä.

    Suomessa ei joko tiedetä tai kerrota, että valtaosa sairaalassa hoidetuista oikeista koronatapauksista olisi ollut estettävissä varhaisen puuttumisen hoitoprotokollilla?! Noista McCullough-haastatteluista yltä ihan viimeisin tieto ja voin todeta, että meidän tulisi kaikkien olla hyvin vihaisia, kunhan kuulette miten yksinkertaista viruskuormaa olisi ollut vähentää (tämä korreloi erittäin hyvin taudin vakavuuden ja oireiden kanssa).
    Saatan kaivaa tutkimusdatan tästä uusimmasta helposta ja edullisesta keinosta, niin voitte auttaa itseänne ja lähimmäisiänne rokotusstatuksesta riippumatta, kun meidän thl-henkilöt eivät tätä valistustyötä joko osaa tai halua tehdä.

    Eivät ole osanneet kertoa edes sinkin, d-vitamiinin tai ylipainon/liikunnan merkityksestä edes prosentilla siitä vyörytyksestä, mitä hengenvaarallisiin injektioihin ovat satsanneet. Heidän luulisi tietävän, että alle 65-vuotiaat saavat Dr. McCulloughin (hänen lähteensä VA, veterans affairs) mukaan vain 1% edun ns. rokottamattomiin verrattuna, kun ottavat samalla vastaan kaikki rokotteiden potentiaaliset haitat ja tuo koskee sitten kaikenkuntoisia ihmisiä, mutta ei niitä rokotehaittoja, koska tällaista tutkimusta ei ole "jostain syystä" haluttu edes ainakaan USA:ssa aloittaa.
    • Miksikähän ihmisiä ei kiinnosta luotettava tutkimustieto ns. koronarokotteiden hyödyistä, missä on kirkuna huonosta rokotetutkimusdatasta ja miksikähän se aloitettu, vuoteen 2023 asti suunniteltu tutkimus paskottiin tahallaan jo 2kk jälkeen?
    • Miksi hyöty-/haitta -tutkimusdataa ei ole olemassa edes surkealaatuisena, saati luotettavasti korkeimpien tutkimusstandardien mukaisesti (RCT) koskien eri ikäryhmiä tai vaikkapa ylipainoisuuden mukaan?
      Miksi RCT-tuloksia ollaan vaadittu kaikelle muulle paitsi upouudelle teknologialle, jonka haittaprofiili on täysin kelvoton, etenkin terveille ihmisille?
    Tieteellistä metodia ja rehellistä uusinta tietoa janoaville vinkiksi: vasta twitterissä ikibannattu mRNA-keksijä, tiedemies, lääketieteen tohtori Robert W Malone, joka on etukäteen osanut kertoa juuri ne ongelmat, mihin olemme törmänneet mRNA-massakampanjassa, on huomenna Joe Roganin haastateltavana ja varmaan siksi siellä, että miehellä on erittäin tärkeää asiaa jota lääketeollisuuden ja big techin muodostama kompleksi (vieläpä valtion tuella=mussolinifasismia) ei "jostain syystä" haluaisi ihmisten kuulevan? Taitaa vaan tulla ns. Barbara Streisand -efekti tästä vaiennusyrityksestä lopputuloksena... :D


    Elämme aikoja, missä portinvartijat valvovat, kenellä on oikeus puhua ja kenellä ei, vaikka käytäntö olisi todistanut oikeutettujien äänessäolijoiden, kuten vaikkapa US-dr-Fauci, olevan monestakin syystä kelvottomia valetiedehenkilöitä. Tiede ei ole mikään kirja, ei ihminen, kuten Fauci esittää. Tiede on menetelmä.

    Tuolta voi seurata Robert W Malonea suoraan, ohittaa portinvartijat:
    Ajatuspoliisi twitter päätti juuri, että tohtori RW Malone on ajatellut liikaa.jpeg
    Ajatuspoliisi twitter päätti juuri, että tohtori RW Malone on ajatellut liikaa.jpeg (23.69 KiB) Katsottu 1001 kertaa
    https://rwmalonemd.substack.com/p/perma ... on-twitter

    Malonen ajojahdista ja canceloinnista lisää:
    https://thesecondnews.com/twitter-suspe ... rt-malone/
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
PiikkiSika
Adrian Monk
Viestit: 2808
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

Ghost hunting kirjoitti: To Joulu 30, 2021 12:42 pm
.....
.....
Kuitenkin sitä laitetaan syyksi että hoito ja teho-paikat täyttyy. Tässä on ollut kaksi vuotta aikaa hoitaa asiaa kuntoon.
Kun on kerran vallan-kahvaan päästy (koko maailmaan ja Suomen "terveysväki"), niin kyllähän sitä hillotolppaa myös hinkataan ja nylkytetään.

Perus byrokraatti venkoiluna tämä kaikki on, eikä oikeasti ole tahtoa muuhun kuin terveysväen omien norsunluutornien vahvistamiseen - lisää resursseja, sanavaltaa ja uusia tärkeys-titteleitä?

#älä_koskaan_luota_byrokraattiin
! ! ! Eläköön EU-direktiivit ja kansan syväkyykky ! ! !
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Jos olet sairastunut koronaan, niin nenän ja nielun limakalvojen desinfiointia on käytetty menestyksekkäästi taudin pitämiseen lievänä ja tämä on auttanut myös lieventämään oireita. Useat koronapotilaita menestyksekkäästi hoitaneet lääkärit suosittelevat nenäonteloiden desinfiointia nenäsumulla tai ruiskuttamalla laihaa desinfiointiliuosta nenän kautta kurkkuun ja kurlaamalla sen ulos.

On hyvä tietää, että jo suuvedellä on havaittu olevan merkittäviä hyötyjä koronavirustautia vastaan ja tästä todistaa jo useat tutkimukset, missä myös RCT-standardin mukaan tehtyjä. Aluksi koeputkitutkimus* (in vitro), missä ollaan osoitettu eri desinfiointiaineiden vaikutus CoV-SARS-2 -virukseen:
Koeputkitutkimus:
Koeputkitutkimus:
Eri tuotteiden teho SARS-CoV-2 vastaan.jpg (149.25 KiB) Katsottu 909 kertaa
https://europepmc.org/article/PMC/PMC8498745

Koska koronavirus asuu myös nenän limakalvoilla, tulee myös nenän limakalvoja desinfioida etenkin, jos olet saanut tartunnan. Tätä suositellaan tehtäväksi myös, jos olet liikkunut väkijoukoissa tartuntamäärien ollessa nykytasolla. Nenän ja suun koronaviruskuormaa saadaan vähennettyä merkittävästi käyttämällä halpoja ja helposti kaikkien saatavilla olevia desinfiointiaineita.
Helposti saatavilla olevilla desinfiointivalmisteilla
Helposti saatavilla olevilla desinfiointivalmisteilla
SARS-CoV-2 saadaan ajettua alas nenän ja nielun limakalvoilta desinfioimalla niitä nenäsumutevalmisteilla ja kurlaamalla.jpg (50.62 KiB) Katsottu 909 kertaa
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7842245/

Tämä ei ole mitään uutta, vaan sekä virus- että bakteeritulehduksia on hoidettu näin jo vuosia. Joku muuttui korona-aikana, ettei tätäkään enää ole suositeltu.

Voimakkaiden steroidipohjaisten nenäsumutteiden käyttö korreloi lievemmän tautimuodon kanssa ja näitä ennen sairastumistaan käyttäneet joutuvat sairaalaan muita harvemmin
Useat oikeat, potilaan parasta ajattelevat eli varhaisen vaiheen hoitoa tekevät/ohjeistavat lääkärit ovat käyttäneet astmalääkkeitä jo kauan osana hoitoprotokollaa. Nämä ovat hyvin siedettyjä, turvallisia ja edullisia valmisteita, joita olisi helppo määrätä kotiin kaiken varalle, tukemaan muuta lääketerapiaa ja lääkärin ohjeistamaa hoitoprotokollaa.
Erityisesti steroidipohjaisia spraylääkkeitä käyttäneet sairastavan koronaa selvästi verrokkeja lievemmin.jpg
Erityisesti steroidipohjaisia spraylääkkeitä käyttäneet sairastavan koronaa selvästi verrokkeja lievemmin.jpg (101.07 KiB) Katsottu 909 kertaa
https://www.nhlbi.nih.gov/news/2021/pri ... alizations

Ihmisiä on hoidettu ja tullaan kiihtyvällä tahdilla hoitamaan rokotusstatuksesta riippumatta, joten liikunta, D-vitamiini, sinkki, quercetin sekä tietysti reseptilääkkeet, joilla niihin pääsy, etukäteen kuntoon ja pyrkikää puuttumaan varhain, koska näin pysytään kaikki poissa sairaaloista, missä kuolemanvaara on todellinen.

Viranomaiset eivät meitä ajattele tai sairaaloiden kuormitusta valitettavasti joko osaa tai halua pyrkiä minimoimaan, joten se on meidän itsemme vastuulla. Pyritään auttamaan toisiamme eikä riitelemään, koska negatiivisuudesta on aina nettohaittaa. Viranomaiset ovat karvansa jo näyttäneet ja heillä ei ole kuin se tasan yksi neuvo ja mihin se on meidät johtanut?

Haluan uskoa heidän olevan vain epäpäteviä pysymään tilanteen tasalla, koska en halua edes ajatella että he tietoisesti jättäisivät toimivat ja kustannustehokkaat varhaisen puuttumisen hoitokeinot käyttämättä!
Millä ajalla he edes perehtyisivät toimiviksi todistettuihin varhaisen puuttumisen hoitokeinoihin, kun lääketeollisuus jättää nämä kaikki huomioimatta, dissaavat milloin milläkin perusteella tai ovat vain kertomatta lääkäreille?

Kuitenkin samaan aikaan maailmalla jatkuvasti hoidetaan menestyksekkäästi niin yksilöitä kuin pidetään sairaalakuorma minimissä ja tämän voisi kuka tahansa terveysviranomainen ihan itsekin saada selville.

*) Juuri tällaisesta alkoi myös antiviraalisia ominaisuuksia todistetusti omaavan Nobel-palkitun ihmisten "ihmelääke"/"wonder drug" ivermektiinin voittokulku monella alueella koronataudin ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32251768/
Kävi myös niin, että tuosta koeputkitutkimuksesta alkoi myös lääketeollisuuden sota ivermektiiniä vastaan, sillä mikäli jonkun lääkkeen olisi todistettu tuolloin toimivan, niin kamalat mRNA-injektiot eivät olisi saaneet hätäkäyttölupia (EUA usassa).
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
anaboliantti
Hetty Wainthropp
Viestit: 454
Liittynyt: To Tammi 24, 2013 1:01 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja anaboliantti »

Rokotevastaiset hörhöt ovat hyvä puskuri ja mittari viruksen vaarallisuudesta. Vaikka korona kaataa kyllä runsaasti hörhöjä sairaalaan ja tappaakin osan, niin pääosa niistäkin pysyy vielä tolpillaan. Niin kauan kuin useimmat suojaamattomat ihmiset selviää viruksesta hengissä, ei tilanteen suojatulle eli rokotetulle pitäisi niin kovin paha olla. Sitten alkaa huolestuttaan jos hörhöjä alkaa enemmän tipahdella.

Vähän kuin rintamalla on takarivistä hyvä seurata miten eturivissä marssivien miinanpolkijoiden käy.

Kiitos rokotevastaiset hörhöt! Teette tärkeää virologista työtä.
Vastaa Viestiin