Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

damfin kirjoitti: Su Tammi 02, 2022 4:02 pm...
Ja mitä tulee tuohon ajanjakson/tapausten tilastoinnin vakioimiseen, niin miten muuten tuo tilasto olisi mielestäsi laadittu kuin poimimalla tiettynä ajanjaksona sairastuneet ja erottelemalla niistä rokotetut ja rokottamattomat?
Se käsittää myös ajanjakson ennen kuin rokotuksia oli edes markkinoilla, mutta tätä ette halua ymmärtää.

Huomaa, että tuo luku terveiden luku tuli esiin tutkimuksessa sattumalta, lisätaulukosta. Ikävästi rampauttaa "rokottamattomien pandemia" -narratiivin jo tämä, vaikka nyt omikron aikana voidaan todellakin puhua jo "rokotettujen pandemiasta", jos haluamme käyttää yleisesti käytettyä kieltä ja kutsua erityisesti rokotettuja kulkutautimyönteisiksi, jotka haluavat pitkittää pandemiaa.

Itse en näin aio tehdä, vaan haluan, että yhteiskuntamme alkaa keskittyä varhaisen vaiheen hoitoihin, sillä talven kuluessa yhä useampi tulee huomaamaan, että kyseessä on itseasiassa "hoitamattomien pandemia" ja lähes kaikki vakavat tapaukset ja kuolemat olisivat olleet estettävissä jo aiemminkin, saati omikronin tultua.

Edit. Lisätty linkki kirjoitukseen, missä selvennetään hoidettavuutta, missä yhteiskuntamme on pettänyt meidät lääketeollisuuden ohjaamana ihan kuin Yhdysvalloissakin, missä hoitamattomuus varsinkin on realisoitunut, koska ylipainoisia ja siten korkeimpaan riskiryhmään kuuluvia on niin paljon.
Ylipaino pitää kehon jatkuvassa tulehdustilassa, mutta THL ei ole osannut edes 2 vuodessa neuvoa ihmisiä painonpudotuksen tärkeydestä covid-vastatoimena.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja dazu »

On Anoi Kaa kirjoitti: Su Tammi 02, 2022 4:10 pmHuomaa, että tuo luku terveiden luku tuli esiin tutkimuksessa sattumalta, lisätaulukosta. Ikävästi rampauttaa "rokottamattomien pandemia" -narratiivin jo tämä, vaikka nyt omikron aikana voidaan todellakin puhua jo "rokotettujen pandemiasta", jos haluamme käyttää yleisesti käytettyä kieltä ja kutsua erityisesti rokotettuja kulkutautimyönteisiksi, jotka haluavat pitkittää pandemiaa.
Loka-marraskuussa oli käynnissä rokottamattomien pandemia. Silloin oli EUssa nolla omikron-tapausta. Nyt omikronin iskiessä sisään rokotusten rooli on muuttunut.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

^
Ei tuo pidä paikkaansa sitten mitenkään, koska ns. rokotetut ovat koko ajan olleet se suurin porukka joka tautia levittää. Taudin jo sairastanut ei tautia taas levitä, ellei kuulu siihen joukkoon joka sairastuu toiseen kertaan. Näitä tapauksia ei kuitenkaan voi oikein todistetusti löytää, sillä diagnoosit ovat olleet todella epäluotettavia, koska meilläkin paljon käytetty PCR-testipaneeli jouduttiin nolosti vetämään pois markkinoilta, kun havaittiin ettei se pysty erottamaan kausi-influenssaa koronasta. Poisveto lähti yli vuoden käytön jälkeen USA:sta, eikä Suomessa oltaisi varmaan vielä tänäkään päivänä tätäkään ymmärretty, kun he apinoivat ihan kaiken diagnooseista hoitoihin, suoraan USA:sta ja WHO:sta, mikä toki sama asia, tosin WHO:ta ohjaa Gates rahoineen myös. Kaikki eli Faucin järjestö, CDC, WHO, THL, jne. kuitenkin samaa porukkaa eli KV-vasemmistoglobalisteja.

Hyvä tietää kaikkien, että covid-19 tautia ei voi erottaa oireiltaan muista kausi-influenssoista (jotka tosin lapsille ja nuorille huomattavasti vaarallisempia kuin tämä uusi), eikä selvittää ruumiinavauksenkaan perusteella, mikä taas luo varjon kuolintilastojen päälle.
dazu kirjoitti: Su Tammi 02, 2022 3:36 pm Kysynpä näiltä rokotevastaisilta, että mikä tarve teillä on päästä hoitamaan potilaita sairaalaan ilman rokotetta?
...
Kuka näin muka haluaa tai väittää? Vakava koronatauti on estettävissä varhaisen vaiheen edullisella ja turvallisella hoidolla näitä menestyksellä hoitaneiden mukaan 80-95% todennäköisyydellä ja ero hoitovasteessa riippuu valtavasti potilaan kunnosta eli riskitekijöistä.

Rokote ei myöskään ehkäise vakavia sairastumisia siten, miten meille aina näihin päiviin on uskoteltu eli se 95% teho (alussa) oli tilastokikka, missä halusivat markkinoida rokotetta RRR-luvun mukaan, ei todellisen riskin vähentymisen eli ARR:n mukaan. Rokotettuja on joutunut koko ajan sairaalaan ja nyt talven tultua tämä määrä on kiihtynyt, kuten mRNA-asiantuntijat osasivat jo kesällä kertoa (koska teho hiipuu ja uusia variantteja, talvi on otollinen hengitystievirukselle, kun THL ei valista ihmisiä miten parantaa vastustuskykyään, jne.)

Absoluuttinen riski eli ARR pieneni parhaimmillaankin vain 0,84% ja sen voi kuka tahansa laskea (tai selvittää* esimerkiksi viimeksi eilen tai toissapäivänä linkkamani 2 min videon perusteella) kelvottoman, vain 2 kuukauden jälkeen tarkoituksella tuhotun kliinisen kokeen luvuista.

Korona on ensimmäinen tauti, missä länsimainen lääketiede on nostanut kätensä pystyyn, jättänyt turvalliset ja tehokkaat lääkkeet käyttämättä. AINA ennen ovat olemassaolevat lääkkeet olleet se ensimmäinen keino, mutta nyt ne kiellettiin heti alussa ja otettiin esimerkiksi kokeellinen ja vaaralliseksi tiedetty remdesivir (tehoton ja vaarallinen, maksaa tuhansia euroja/potilas) käyttöön, vaikka siitä ei ollut senkään veroista dataa, millä perusteella lääketeollisuus kielsi turvallisten ja edullisten lääkkeiden määräämisen. Tämäkään ei herättänyt mitään ihmetystä kuoliaaksipelotelluille.

*) Harhaanjohtavasta tavasta kertoa rokotteen tehosta olen itse kertonut jo kesällä ja itse pohjasin tietoni alan ammattilaisten väitteisiin ja selvittämällä miten rokotteiden tehosta ollaan aiemminkin kerrottu. Nämähän eivät mitään rokotteita ole, vaan ennalta otettava lääke, joka parhaimmillaan voi parantaa vastustuskykyä hetkeksi, mutta lääkkeellä on samaan aikaan kammottavan huono haittaprofiili, jota ei sitäkään ole edes kunnolla tutkittu ja käynnistetyt tutkimukset pilattiin tarkoituksella vain kahden kk päästä aloituksesta, vaikkapiti jatkua aina 2023 asti.

Kannattaa ottaa selville, että esimerkiksi nuoria koskevassa koeryhmässä oli vain reilu 1000 nuorta ihmistä, mutta silti yksi heistä (12-vuotias tyttö) sairastui erittäin vakavasti (loppuiäkseen) eli joutui pyörätuoliin ja hänen piti ottaa ruokatuubi mahaan mahanahkan läpi. Tämä rajattiin kuitenkin tutkimuksen ulkopuolelle eli rikottiin taas kerran lähes kaikkia mahdollisia hyviä turvallisuuskäytäntöjä.

Huippu-urheilijoita on kaatunut pelikentille niin suurina määrinä, että niitä on vähän vaikeampi piilotella kuin yksittäisiä taviksia, mutta media ei mielellään raportoi edes näistä, vaikka eiköhän kaikki ymmärrä, että sattumasta ei ole kyse.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
teppo
Perry Mason
Viestit: 3959
Liittynyt: La Heinä 21, 2007 5:38 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja teppo »

PiikkiSika kirjoitti: La Tammi 01, 2022 7:56 pm Huh huh!
Jengi kinastelee kenen kertomaan viestiin saa uskoa ja kenen ei🤣

Uskotteko uutisten lukijaa/toimittajaa joka kertoo presidentin kuolleen - idiootti-lokiikkanne mukaan pitäis perkele olla patologi uutistenlukijana jotta vois uskoa🖕🏻
Joissakin maissa patologin on tosiaan oman turvallisuutensa kannalta hyvä noudattaa Vremjan uutistenlukijan näkemystä hallitsijan kunnosta, vaikka ukko pöydällä vaikuttaisi kovinkin huonokuntoiselta.

Tässä porukassa aika harvalla on resursseja tehdä asiassa "omaa tutkimusta".
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Jos haluatte ymmärtää nykyistä tilannetta, ihmisten käytöstä, erityisesti omaanne, isossa kuvassa, niin uskokaa edes alan ammattilaista, kun ette selvästikään halua uskoa anonyymejä, jotka pyrkivät ohjaamaan teitä tietoihin käsiksi ja osoittavat jatkuvasti narratiivin olevan valheellinen. Ei nämä epäkohdat ole meidän itsemme keksimiä, vaan alan asiantuntijat ovat havainneet ihan samat asiat, mutta ongelma on siinä, ettei heitä yksinkertaisesti päästetä ääneen, vaan heidät vaiennetaan eri tavoin, leimataan, jne. Kaikki normaalit keinot, mitä vaikkapa USA:n hallintoa arvosteleville ilmiantajille on yleensä tehty (jo vuosikymmeniä).

Antakaa edes kliinisen psykologian professorin, Mattias Desmetin, Ghentin yliopistosta (Belgia) kertoa mitä meille on tapahtunut eli tehty. Desmetillä on maisterin tutkinto myös tilastotieteestä, koska hän tuskin on "ryssätrolli" tai "folio".
Taustastaan ja perehtyneisyydestään johtuen hänen oli kenties helpompi nähdä "erikoisen" tiedotuksen läpi kuin monen "tavallisen ihmisen", jolla ei ole ollut niin hyviä mahdollisuuksia itsenäiseen mielipiteenmuodostukseen, vaan on ollut täysin ääneen päästettyjen auktoriteettien kertoman armoilla. (harmi, ettei ole suomeksi txt, mutta usein voi selventää, jos laittaa automaattisesti engl. luodut txt:t päälle katsoessa videota)

Lisään kuvauksen englanniksi, mutta kerron yhden ydinkohdan suomeksi: kyseessä on "massaformaatio" eli massojen aivopesu, mikä ei ole ilmiönä mikään uusi, vaan sitä on usein tarvittu totalitaristisen yhteiskuntien syntymiseen (jotka muuten yleensä AINA sosialistisia, esimerkkinä Stalin ja Hitler ja nyt olemme vaan menossa kohti kv-sosialismia, mitä globalistinyrkki ohjaa).

Noitavainot ovat ilmiöstä yksi esimerkki ja todiste siitä, miten järjenvastaisiin asioihin ihminen on kykenevä, jos joku pelottelee aluksi riittävästi ja osoittaa sitten näille vihollisen, johon purkaa kaikki ahdistus ja viha. Vihan projisointi muualle päättäjistä on todella tärkeää, minkä päättäjät ovat hienosti kyllä taas osanneet.

Nythän "rokottamattomia" on syytetty ihan kaikesta, milloin mistäkin, vaikka mikään niistä ei ole kestänyt kriittistä tarkastelua edes aluksi, ellet ole "ohjelmoitu uskomaan" heidän olevan syyllisiä tähän tilanteeseen.
What are the conditions in any society that will cause a people to willingly sacrifice their freedoms? Mattias Desmet has studied and lectured extensively on this phenomenon. He is a professor of clinical psychology at Ghent University has and holds a masters degree in statistics. After noticing some anomalies in the statistical analyses conducted during the pandemic, he became concerned by the consensus narrative. He joined me today to discuss his expertise in a phenomenon called ‘mass formation’, a type of collective hypnosis essential for the rise of totalitarian regimes. He provides the step by step formula for this collective psychosis to take hold and how this relates to our current situation. He cautions against the dangers of our current societal landscape and offers solutions both individually and collectively to prevent the willing sacrifice of our freedoms.
Time Stamps:
00:00- Intro
1:22- Statistics not adding up
3:30- Psychological Dynamics
9:50- Mass formation
17:45- Something very specific can happen under these conditions
25:10- 19th century mass formation
31:55- Mentacide
37:27- Asch experiment
41:35- Dangers of our current landscape
47:42- You need mass media for mass formation
53:53- A Third Way
58:49- Mechanism of totalitarianism
1:05:10- The importance of parallel structures
1:19:13- Consequences of speaking out?
(tiivistetty/OAK)
Jos haluatte ymmärtää nykyhetken isoa kuvaa, niin video on erittäin hyvä. Jos haluatte pelätä, vihata ja sulkea silmänne todellisuudelta, kuten tähänkin asti, niin sivuuttakaa toki.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja dazu »

On Anoi Kaa kirjoitti: Su Tammi 02, 2022 4:47 pm^
Ei tuo pidä paikkaansa sitten mitenkään, koska ns. rokotetut ovat koko ajan olleet se suurin porukka joka tautia levittää.
Loka-marraskuussa Suomessa kaksi rokotetta oli noin 70%:lla yli 12-vuotiaasta väestöstä, yksi rokote 15%:lla, ei rokotetta 15%:lla. Koronatartunnoista 70% rokottamattomilla, 15% yhden rokotteen omaavilla ja 15% kaksi rokotetta omaavilla. Vakavista tautitapauksista 90% kokonaan rokottamattomilla.

On Anoi Kaa levittää täällä globalistista Qonanoikaa propagandaa.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
Avatar
nipsunapsu
Axel Foley
Viestit: 2068
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 3:29 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja nipsunapsu »

Vuodenvaihteen tohinoissa on mennyt totaalisesti ohi tämmöinen... :roll:

Lentsu ja korona muhisemassa yhdessä ja samassa ruhossa.
Flurona: Pregnant woman first to be diagnosed with combination of Covid and flu
The first case of 'flurona' has been diagnosed in a pregnant woman in Israel.

Found in a patient at Beilinson Hospital in Petach Tikva, Israel, it's the first reported case of the condition, identified to be a combination of coronavirus and influenza.

The patient was unvaccinated and results from the hospital detected the co-presence of both the flu and the Covid-19 pathogens, reports the Express.
...
Professor Arnon Vizhnitser director of the hospitals' Gynecology Department said: "Last year, we did not witness flu cases among pregnant or birthing women.

"Today, we are seeing cases of both coronavirus and the flu that are starting to rear their head. We are seeing more and more pregnant women with the flu.
https://www.msn.com/en-gb/news/newsmanc ... uxbndlbing
Tätä vielä odotellessa...
nipsunapsu kirjoitti: To Joulu 16, 2021 5:54 pm Naureskelin tuossa tovi sitten ajatukselle omnironttivariantin ilmestyessä, että kohta ne varmaan ilmoittavat miten kaikki variantit voivat yhdistyä Power Rangersien tyyliin yhdeksi megarontiksi - mutta, saatana myöhästyin asiassa. Modernan herra isoherra ehti ensin :lol:
...
Unfit for the Future: The Need for Moral Enhancement
https://academic.oup.com/book/12206
🧐
OnyxPhoenix
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5393
Liittynyt: Pe Syys 25, 2020 12:16 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja OnyxPhoenix »

On Anoi Kaa kirjoitti: Su Tammi 02, 2022 5:11 pm Jos haluatte ymmärtää nykyhetken isoa kuvaa, niin video on erittäin hyvä. Jos haluatte pelätä, vihata ja sulkea silmänne todellisuudelta, kuten tähänkin asti, niin sivuuttakaa toki.
Jahans, taas tällainen "katso tämä yksi video joka kertoo totuuden isosta kuvasta, mutta jos haluatte sulkea silmänne totuudelta älkää katsoko!!!1".

No ei. Jokainen maa toimii omalla tavallaan, joten ei ole mitään geneeristä "totuutta" joka pätisi yleisesti. Tai noh, voi tietysti sellaiseen uskoa, jos olettaa että kaikki valtiot ja niiden asiantuntijaelimet ovat lähes täydellisesti jonkun Klaus Schwabin ja Bill Gatesin globalistieliitti-cabalin kontrollissa.

Kovin nykyään koitetaan luoda sellaista mentaliteettia että kaikissa maissa sama homma; valtionjohto on yksiselitteisesti paha joka koittaa orjuuttaa kansalaiset, tai jotain. Joo, en ole Marinin hallituksen ihailija, mutta ei taida ainakaan Pohjoimaissa mennä suurelle yleisölle läpi tämä tämmöinen. Onneksi ei olla vielä siinä pisteessä täällä. Sen voi kyllä sanoa että Kremlille on kyllä mannaa mitä enemmän länsimaissa saadaan sekasortoa ja epäluottamusta aikaan.
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10826
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja damfin »

Katsoisinko ja ottaisinko vakavasti videon jossa "asiantuntijoilla" on kuvan kaltainen ilme naamoillaan...
Screenshot_2022-01-02-18-04-51-226_com.microsoft.emmx_copy_800x462.jpg
Screenshot_2022-01-02-18-04-51-226_com.microsoft.emmx_copy_800x462.jpg (83.03 KiB) Katsottu 575 kertaa
No tuota... en, koska nuo ilmeet kertoo kaikesta muusta kuin asiantuntemuksesta.
Avatar
Säde-Sisko
Axel Foley
Viestit: 2251
Liittynyt: Ke Kesä 03, 2020 4:50 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Säde-Sisko »

dazu kirjoitti: Su Tammi 02, 2022 5:30 pm
On Anoi Kaa kirjoitti: Su Tammi 02, 2022 4:47 pm^
Ei tuo pidä paikkaansa sitten mitenkään, koska ns. rokotetut ovat koko ajan olleet se suurin porukka joka tautia levittää.
Loka-marraskuussa Suomessa kaksi rokotetta oli noin 70%:lla yli 12-vuotiaasta väestöstä, yksi rokote 15%:lla, ei rokotetta 15%:lla. Koronatartunnoista 70% rokottamattomilla, 15% yhden rokotteen omaavilla ja 15% kaksi rokotetta omaavilla. Vakavista tautitapauksista 90% kokonaan rokottamattomilla.
Onneksi meille marraskuussa havaittu omikron hyppäsi kahdessa viikossa afrikasta suomeen valtavirukseksi syrjäyttäen edellisen jolla voi perustella sitten ihan kaiken. Aika uskomaton juttu.
”En ole puolesta, enkä vastaan, pikemminkin päinvastoin”
Avatar
Pieni liekki
Frank Columbo
Viestit: 9273
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

Onko oheinen artikkeli ehditty jo linkittää tänne:

"On tapauksia, joissa viimeisiksi sanoiksi on jäänyt katumus ottamattomasta rokotteesta"

https://yle.fi/uutiset/3-12253527
teppo
Perry Mason
Viestit: 3959
Liittynyt: La Heinä 21, 2007 5:38 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja teppo »

On Anoi Kaa kirjoitti: Su Tammi 02, 2022 5:11 pm Jos haluatte ymmärtää nykyistä tilannetta, ihmisten käytöstä, erityisesti omaanne, isossa kuvassa, niin uskokaa edes alan ammattilaista,..
What are the conditions in any society that will cause a people to willingly sacrifice their freedoms? Mattias Desmet has studied and lectured extensively on this phenomenon...
Kuvaus ei ole ihan totta. Julkaisuluettelonsa perusteella Desmet on tutkinut lähinnä psykoterapiaa.
Carelin
Rico Tubbs
Viestit: 1262
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 8:37 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Carelin »

Pieni liekki kirjoitti: Su Tammi 02, 2022 7:18 pm Onko oheinen artikkeli ehditty jo linkittää tänne:

"On tapauksia, joissa viimeisiksi sanoiksi on jäänyt katumus ottamattomasta rokotteesta"

https://yle.fi/uutiset/3-12253527
Asiallinen juttu. Toki hänkin varmaan valehtelee öyhöttäjien mielestä.
Jorgos
Susikoski
Viestit: 43
Liittynyt: Su Syys 19, 2021 12:42 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Jorgos »

Aika samoilla potilas määrillä mennään Suomessa kuin sikainfluenssan aikoihin, n.50 teholla ja +300 sairaalassa. Paitsi silloin ei sairaalassa jo olleita laskettu mukaan, HuSin Järvinen toteaa tänään että viidennes sairaalassa olijoista, on siellä jonkun muun syyn takia kuin koronan. Korona löytyy sattumalta.
Avatar
Säde-Sisko
Axel Foley
Viestit: 2251
Liittynyt: Ke Kesä 03, 2020 4:50 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Säde-Sisko »

Carelin kirjoitti: Su Tammi 02, 2022 8:00 pm
Pieni liekki kirjoitti: Su Tammi 02, 2022 7:18 pm Onko oheinen artikkeli ehditty jo linkittää tänne:

"On tapauksia, joissa viimeisiksi sanoiksi on jäänyt katumus ottamattomasta rokotteesta"

https://yle.fi/uutiset/3-12253527
Asiallinen juttu. Toki hänkin varmaan valehtelee öyhöttäjien mielestä.
On sitä pahempiakin syntejä tunnustettu kuolinvuoteella.
”En ole puolesta, enkä vastaan, pikemminkin päinvastoin”
Vastaa Viestiin