Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

kotiteurastaja
Harjunpää
Viestit: 292
Liittynyt: Su Syys 05, 2021 11:45 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja kotiteurastaja »

]Ahne lammas. Ei oikea vapausoturi. Nimensä perusteella vähintään toisen polven maahantunkeutuja.
"Pakon edessä rokote on nyt otettava" – lähihoitaja Julie Rislakeus, 27, ei ota riskiä, että palkanmaksu keskeytyisi

Hoitajien "pakkorokotuslain" siirtymäaika päättyy tammikuun lopussa. Silloin selviää, kuinka paljon rokottamattomia sote-ammattilaisia jää pois poitilas- ja asiakastyöstä.

Rokotevelvoitteen piiriin kuuluvilla sote-ammattilaisilla on tammikuu aikaa hankkia rokotesuoja.

Eduskunta hyväksyi joulukuun lopulla tartuntatautilakiin väliaikaisen muutoksen, jonka mukaan hoitajilta ja muilta sote-työntekijöiltä edellytetään koronarokotusta, jos he ovat työssään lähikontaktissa vanhusten ja muiden koronan riskiryhmiin kuuluvien kanssa.

Seinäjokelainen lähihoitaja Julie Rislakeus, 27, kuuluu siihen sote-henkilöstön joukkoon, joka ei ole halunnut ottaa koronarokotetta. Hänelle eduskunnan päätös oli pettymys, ja hän sanoo suoraan, että tilanne harmittaa ja ahdistaa.

Rislakeus työskentelee vanhusten ympärivuorokautisessa asumispalveluyksikössä.

– Pakon edessä rokote on nyt otettava.

Rislakeus varasi pian lain tultua voimaan ajan rokotukseen. Hän kokee, että käytännössä ainakin hänen kohdallaan kysymys on pakosta, vaikka periaatteessa muitakin vaihtoehtoja olisi tarjolla.

Lakipykälän mukaan työnantajan on tarjottava rokottamattomalle työntekijälle muuta työtä, mutta jos sitä ei ole järjestettävissä, palkanmaksu voidaan keskeyttää. Ketään ei voida kuitenkaan irtisanoa.

Onko korvaavaa työtä?
Kunnissa ja erikoissairaanhoidon yksiköissä listataan parhaillaan niitä yksiköitä, joita rokotevelvoite koskee. Samalla hahmottuu se, onko korvaavaa työtä tarjolla niille, joilla ei ole osoittaa todistusta rokotuksista kuun vaihteessa.

Seinäjoen kaupungin ikäpalveluiden johtaja Tarja Palomäki toteaa, että vanhuspuolella korvaavaa työtä on vaikea löytää.

– Sitä ei ole ainakaan yksiköiden sisällä.

Työpaikalla käytyjen keskustelujen perusteella Julie Rislakeus on päätellyt samoin. Hän ei ole kysynyt, olisiko työnantajalla tarjota korvaavaa työtä.

– En tiedä olisiko vakityöntekijöille jotain tarjolla, mutta ei ainakaan sijaisille. Yksi työkaveri ei ota rokotetta, ja hän joutuu jäämään kotiin.

Rislakeus sanoo, että hän ei voi ottaa sitä riskiä, että korvaavaa työtä ei tarjottaisi ja palkan maksaminen loppuisi.

– Kun palkka ei ole suuri muutenkaan, ja pitää elättää perhe ja selvitä arjesta, niin ei vaan pysty jäädä palkattomalle.

Kaikki hoitajat tarvitaan
Kun "pakkorokotuspykälää" valmisteltiin, arvioitiin, että noin 55 000 sote-alalla työskentelevää on vailla suojaa covid-19-tautia vastaan.

Mikä on tilanne nyt, sitä ei tiedä kukaan.

Muun muassa Super-liiton puheenjohtaja Silja Paavola on todennut, että palkanmaksun keskeytyminen on niin kova sanktio, että sillä todennäköisesti on vaikutusta.

Terveydenhuollon piirissä on kannettu huolta työvoiman riittävyydestä, jos moni rokottamaton jää pois hoitotyöstä. Huoli on erityisen akuutti tällä hetkellä, kun koronatartuntojen ja altistumisien takia hoitajia on rivistä pois muutenkin.

Ikäpalveluiden johtaja Tarja Palomäki toteaakin, että nyt tarvitaan kaikki hoitajat.

– Jos rokottamattomia jää pois, en tiedä mistä saadaan ammattitaitoista työvoimaa tilalle.

Seinäjoella vanhusten hoivayksiköissä on vältytty tartunnoilta, mutta kotihoidossa altistumisia ja karanteeneja on ollut.

– Siellä on jouduttu räätälöimään, että on saatu väki riittämään.

Sen sijaan esimerkiksi Vaasassa tilanne on vanhustenhoidossa ollut hyvinkin hankala, jopa kriittinen työvoiman riittävyyden kannalta.

Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymän koti- ja asumispalvelujen toimialajohtaja Tony Pellfolk myöntää olevansa huolissaan lähestyvästä aikarajasta.

– Tilanne voi muuttua entistä kriitisemmäksi, jos rokottamattomia hoitajia jää pois työstä.

Työpaikalla rokotuksista on keskusteltu
Tarja Palomäki ei lähde arvuuttelemaan, minkä verran rokottamattomia hoitajia lopulta on.

– Se nähdään kuun lopussa.

Seinäjoella rokotevelvoitteen piirissä olevien työntekijöiden pitää osoittaa rokotussuojansa toimittamalla kirjallisena koronarokotustodistus tai todistus sairastetusta taudista esihenkilölle viimeistään 31.1.2022.

– Mikäli todistusta ei toimiteta, katsotaan, että työntekijällä ei ole riittävää rokotussuojaa, todetaan henkilöstölle jaetussa tiedotteessa.

Julie Rislakeus kertoo, että hänen työpaikallaan hoitajien rokotuksista on keskusteltu eikä hän ole kokenut, että aihe olisi ollut arka.

– Onhan tästä puhuttu ja kaikilla on omat mielipiteensä.

Rislakeus ei olisi halunnut rokotusta siksi, että hän ei pidä sitä täysin turvallisena.

– Ymmärrän, että rokote suojaa minua, mutta en ole ajatellut, että rokottautuminen olisi tärkeää muiden suojaamisen kannalta varsinkin kun rokotetutkin levittävät virusta.
https://yle.fi/uutiset/3-12268786
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »



Tämä on nyt se homma jolla taudit hoidetaan,doh

Valitettavasti homma ei ole niin yksinkertainen vaan hatsi dataa vaaditaan :mrgreen:

I Like :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
EricBlair
Axel Foley
Viestit: 2044
Liittynyt: Ke Elo 18, 2021 6:44 am
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja EricBlair »

Kansanterveyslaitoksen kuolettavat kokeilut — korona sittenkin laboratoriosta?
Yhdysvaltain koronatsaari, tri Anthony Fauci on valehdellut toistuvasti väittäessään, että kansanterveyslaitos (NIH) tai hänen johtamansa, NIH:in alainen allergia- ja infektiotautien virasto NIAID eivät ole olleet osallisena kiinalaisen Wuhanin virologian instituutin (WIV) tekemässä Gain-of-Function -bioasetutkimuksessa (GoF).

Wuhan on paikka, josta ns. koronapandemian katsotaan alkaneen pari vuotta sitten. Teoriat pandemian laboratorio-alkuperästä lytättiin mediassa salaliittoteorioiksi.

Konservatiivien tutkivan journalismin projektin, Project Veritasin, haltuunsa saamat GoF-tutkimusta koskevat sotilasasiakirjat ovat ristiriidassa Faucin valaehtoisten todistusten kanssa. Asiakirjat tuovat lisävalaistusta Covid-19:n mahdolliseen alkuperään. Asiakirjat vahvistavat sen jo tiedossa olleen tosiasian, että NIAID jatkoi GoF-tutkimuksia Faucin johdolla Wuhanissa Kiinassa ja useissa paikoissa eri puolilla Yhdysvaltoja.

Yhdysvaltain hallitus on pyrkinyt salaamaan asiakirjat. (Toim.huom. Vaikutelmani on, että Yhdysvaltain hallitus ei ole ainoa asiakirjoja salaamaan pyrkinyt.
https://avoin.media/2022/01/13/kansante ... atoriosta/
-Kaikki on nykyään ok-
Syskon S
Jane Marple
Viestit: 1099
Liittynyt: Pe Touko 08, 2015 9:45 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Syskon S »

ExPussinKäyttäjä kirjoitti: Pe Tammi 14, 2022 8:36 pm
Syskon S kirjoitti: Pe Tammi 14, 2022 8:21 pm
OnyxPhoenix kirjoitti: Pe Tammi 14, 2022 1:48 am Se on kyllä hupaisaa että ensin pari kolme vuosikymmentä toitotetaan ja varaudutaan erilaisin harjoituksin pandemiaan jonka tiedetään tulevan 100% varmasti. Kymmeniä jollei satoja elokuvia ja sarjoja aiheesta tuotetaan. Pienempiä varoituksia kuten Mers, SARs ja sikainfluenssakin on tullut muutamia vuosia aikaisemmin.

Sitten kun se pandemia tulee ennustetusti niin hörhöille se on yllätys että on harjoiteltu ja varma merkki jostain äärimmäisen ovelasta ja pahantahtoisesta juonesta ihmisten pään menoksi. :mrgreen:
Näin :D Minä muistan jo nuorena tyttönä lukeneeni varoituksia globaalista epidemiasta, koska niitä nyt vaan on maailmanhistoriassa ollut.monta kertaa aiemminkin ja kaiken todennäköisyyden mukaan tulisi vastakin. Ennen ne taisivat olla jumalan kostoja tai maailmanlopun merkki, mutta tällä kertaa on kyse eliitin salaliitosta :roll: Itse voisin ajatella, että tämä olisi ennemminkin luonnon vastaisku, jolla karsitaan pöhöttynyttä porukkaa pois päiviltä.
kuis meni edelliset harjotukset vuosikymmen sitten ja mitä siitä opittiin?

who sai sakot liioitellessaan taudinkuvaa lääkeyhtiöiden hyväksi ja kuukausia meni ennenkuin myönnettiin että fenolia tässä ruiskutellaan ihmisiin
myös meni aikaa että kukaan sai mitään korvauksia

mitä on mielestäsi toisin nyt?

(ks. event201)
Se on mielestäni toisin nyt, että korona on useammalle oikeasti vaarallinen ja vielä useammalle tosi tuskallinen tauti (ei ole herkkua yskiä keuhkojaan pihalle, syljeskellä verta ja pelätä tukehtumista, siinä joutuu monen potilaan psyyke koville). Koronan pitkäaikaisvaikutukset saattavat myös olla hyvin ikäviä, niistä tosin on vielä vähän tietoa. Minä otin rokotteet, kuten n. 90 % kollegoistani, koska halusimme suojella itseämme. Koronarokote on ollut ehdottomasti pettymys siinä suhteessa,, ettei se ole estänyt koronan leviämistä ilmeisesti tipan vertaa. Rokotteita en silti kadu, koska edelleen luotan, että se auttaa pitämään minut hengissä. Joka tapauksessa tässä tilanteessa pidän suurempaan rokotekattavuuteen pyrkimistä turhana ja minusta ihmiset pitäisi jo jättää rauhaan rokottautumisten suhteen. Eivätköhän ne, jotka oikeasti rokotteet haluavat ottaa, osaa hoitaa sen asian ja ne jotka eivät ota, ovat ratkaisunsa tehneet.

Vallitseva sensuuri harmittaa minua kovasti, se on minusta ollut erittäin huonoa politiikkaa ja on varmasti lisännyt salaliittoteorioiden kannatusta. Jos koronasta olisi ollut lupa keskustella avoimesti, olisivat ehkä virallisen totuuden kanssa eri mieltä olevat asiantuntijat ja terveydenhuollon työntekijät uskaltaneet olla julkisesti äänessä ja oltaisiin saatu ehkä mukaan järjen ääntä ja mielenkiintoisia väittelyitä aiheesta. Minusta esim. koronarokotteiden kohdalla oltaisiin voitu ihan rehellisesti kertoa, että joitain riskejä saattaa olla nyt tai tulevaisuudessa (muutakin kuin kipeä käsi) ja jokaisen pitää itse panna riskit ja edut puntariin. Minusta on hirveän ylimielistä toitottaa rokotteen olevan turvallinen, vaikka siitä ei vielä ole pidemmällä tähtäimellä näyttöjä onko se vai ei.
kotiteurastaja
Harjunpää
Viestit: 292
Liittynyt: Su Syys 05, 2021 11:45 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja kotiteurastaja »

Syskon S kirjoitti: La Tammi 15, 2022 2:52 am . Minusta on hirveän ylimielistä toitottaa rokotteen olevan turvallinen, vaikka siitä ei vielä ole pidemmällä tähtäimellä näyttöjä onko se vai ei.
Kyllä joka paikassa on kerrottu, että mRNA-rokote häviää elimistöstä 1-2 vuorokauden kuluttua. Mitä pitkäaikaisnäyttöä siis kaipaisit, kun rokote häviää elimistöstä 1-2 vuorokaudessa?

Rokotteen mahdollisista haittavaikutuksista:
Koronavirusrokotteiden haittavaikutukset
Kaikilla rokotteilla voi esiintyä haittavaikutuksia. Haittavaikutukset ovat yleensä lieviä ja ohimeneviä.

Tavallisimmin kyseessä olivat paikallisreaktiot pistokohdalle, esimerkiksi

pistoskohdan kipu
pistoskohdan arkuus.
Yleistyneitä reaktiota ovat mm.

kuume
päänsärky
yleinen heikkous
lihaskivut
nivelkivut
pahoinvointi
oksentelu
vilunvärinät.
Yleisoireet ilmaantuvat yleensä viikon kuluessa rokotuksesta. Vakavat yleistyneet haittatapahtumat olivat harvinaisia, totsinameraanin jälkeen alle 2 prosentilla rokotetuista, Moderna covid-19-rokotuksen jälkeen 0.5 prosentilla ja AstraZeneca covid-19-rokotteella alle 1 prosentilla.

Välittömät vaikeat allergiset reaktiot ovat harvinaisia, mutta näitäkin on esiintynyt kaikkien mainittujen rokotteiden jälkeen. Totsinameraanilla vakavia allergisia reaktioita (anafylaktinen reaktio) on esiintynyt noin 11 henkilöllä miljoonaa rokotettua kohden. Nämä tulevat yleensä 15 minuutin kuluessa rokotuksesta, minkä takia rokotettuja tulisi valvoa rokotuspaikalla tuon ajan. Rokotuspaikalla tulee olla myös valmius tunnistaa ja hoitaa näitä reaktioita. Harvinaisina ohimenevinä haittavaikutuksina on mRNA-rokotuksen jälkeen kuvattu kasvohermohalvauksia (noin 1 tapaus/10 000 rokotettua).

Kaikilla kolmella Suomessa käytössä olevalla rokotteella näyttäisi haittavaikutuksia tulevan hieman useammin nuoremmilla henkilöillä. mRNA-rokotteilla haittavaikutuksia esiintyy useammin toisen rokotuskerran jälkeen. Adenovirusvektorirokotteella toisen rokotuskerran jälkeen haittavaikutuksia tulee harvemmin, ja ne ovat yleensä lievempiä kuin ensimmäisen rokotuskerran jälkeen. Rokotuksen aiheuttamia kuumereaktioita nähdään totsinameraanin rokotuksen jälkeen yli 10 %:lla, Moderna Covid-19-rokotteen jälkeen 15.5 %:lla ja AstraZeneca Covid-19-rokotteen jälkeen 7.9 %:lla rokotetuista. Käytännössä ensimmäiseen AstraZenecan rokotteeseen on liittynyt kuumereaktioita hieman useammin kuin mRNA-rokotteiden kohdalla.

Harvinaisina haittavaikutuksina AstraZenecan ja Janssenin adenovirusvektorirokotteiden jälkeen on esiintynyt verisuonitukoksia (mm. aivojen laskimotukoksia) ja verihiutaleiden vähyyttä. Näitä on esiintynyt ennen kaikkea alle 50-vuotiailla. Siksi adenovirusvektorirokotteen käyttö on rajattu vain yli 65-vuotiaille ja he voivat valita ottavatko adenovirus vai mRNA-rokotteen. Tätä haittavaikutusta ei ole tavattu mRNA-rokotteiden jälkeen. Adenovirusrokotteita ei ole enää Suomessa käytetä, eikä näitä haittavaikutuksia ole ilmaantunut mRNA-rokotteiden jälkeen.

mRNA-rokotteisiin liittyy erityisesti alle 30-vuotiailla miehillä sydänlihastulehduksen riski. Näitä on havaittu erityisesti toisen rokotuskerran jälkeen. Tulehduksen riski on harvinaisempi, kuin itse koronavirusinfektioon liittyvä sydänlihastulehduksen riski. Sydänlihastulehdus on yleensä ohimenevä ja varsin lieväoireinen.

Kolmannen rokotteen jälkeiset haittavaikutukset ovat olleet samanlaisia kuin aiemmista rokoteannoksista on raportoitu. Tavallisimmin raportoituja oireita ovat olleet kuume, päänsärky, väsymys ja lihaskivut. Nämä ovat olleet ohimeneviä.
https://www.terveyskirjasto.fi/dlk01284
Viimeksi muokannut kotiteurastaja, La Tammi 15, 2022 3:04 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
kotiteurastaja
Harjunpää
Viestit: 292
Liittynyt: Su Syys 05, 2021 11:45 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja kotiteurastaja »

Kaikkien rokotteiden vaikutus kohdentuu koronaviruksen piikkiproteiiniin. mRNA-rokotteet sisältävät lähetti-RNA:ta (mRNA) ja ovat kapseloituja nano-lipidipartikkeleihin. Adenovirusvektorirokote sisältää DNA:ta, joka viedään adenoviruksen avulla pistoskohdassa solujen sisään. Molemmissa rokotetyypeissä lihassolut rokotteen pistokohdassa saadaan tuottamaan rokotteen vaikuttavaa ainetta eli koronaviruksen ns. piikkiproteiinia. Elimistön puolustusjärjestelmä tunnistaa tämän pintavalkuaisen vieraaksi ja alkaa tuottaa vasta-ainetta sitä vastaan. Rokotteilla elimistöä opetetaan torjumaan varsinaista koronavirusta, jos tautia aiheuttava virus pääsee elimistöön.
https://www.terveyskirjasto.fi/dlk01284
Avatar
EricBlair
Axel Foley
Viestit: 2044
Liittynyt: Ke Elo 18, 2021 6:44 am
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja EricBlair »

kotiteurastaja kirjoitti: La Tammi 15, 2022 3:03 am
Kaikkien rokotteiden vaikutus kohdentuu koronaviruksen piikkiproteiiniin. mRNA-rokotteet sisältävät lähetti-RNA:ta (mRNA) ja ovat kapseloituja nano-lipidipartikkeleihin. Adenovirusvektorirokote sisältää DNA:ta, joka viedään adenoviruksen avulla pistoskohdassa solujen sisään. Molemmissa rokotetyypeissä lihassolut rokotteen pistokohdassa saadaan tuottamaan rokotteen vaikuttavaa ainetta eli koronaviruksen ns. piikkiproteiinia. Elimistön puolustusjärjestelmä tunnistaa tämän pintavalkuaisen vieraaksi ja alkaa tuottaa vasta-ainetta sitä vastaan. Rokotteilla elimistöä opetetaan torjumaan varsinaista koronavirusta, jos tautia aiheuttava virus pääsee elimistöön.
https://www.terveyskirjasto.fi/dlk01284
Mutta eihän rokotteessa pitänyt eikä voi olla minkäänlaisia nanopartikkeleita? Salaliittoteoria tämäkin taas.
Viimeksi muokannut EricBlair, La Tammi 15, 2022 3:15 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
-Kaikki on nykyään ok-
kotiteurastaja
Harjunpää
Viestit: 292
Liittynyt: Su Syys 05, 2021 11:45 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja kotiteurastaja »

EricBlair kirjoitti: La Tammi 15, 2022 3:12 am
Mutta eihän rokotteessa voi olla minkäänlaisia nanopartikkeleita? Salaliittoteoria tämäkin taas.
Ne on niitä mielenhallintasiruja.
Avatar
EricBlair
Axel Foley
Viestit: 2044
Liittynyt: Ke Elo 18, 2021 6:44 am
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja EricBlair »

kotiteurastaja kirjoitti: La Tammi 15, 2022 3:13 am
EricBlair kirjoitti: La Tammi 15, 2022 3:12 am
Mutta eihän rokotteessa voi olla minkäänlaisia nanopartikkeleita? Salaliittoteoria tämäkin taas.
Ne on niitä mielenhallintasiruja.
Saatat olla kerrankin oikeassa jossakin.
IMG_20211220_030920_109.jpg
IMG_20211220_030920_109.jpg (51.01 KiB) Katsottu 450 kertaa
-Kaikki on nykyään ok-
Insattsgruppen
Martin Beck
Viestit: 802
Liittynyt: Ti Loka 04, 2016 1:42 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Insattsgruppen »

Tähdet kertovat kirjoitti: To Tammi 13, 2022 12:25 pm
Insattsgruppen kirjoitti: To Tammi 13, 2022 10:17 am
Kitarisa kirjoitti: To Tammi 13, 2022 9:45 am Jos nyt mietitään minkä tason todisteita täällä vaaditaan heti, kun joku esittää edes hypiteettisesti jonkun asian, mutta sitten vastatannan kiiskien omille väitteille riittää kyllä se, että joku on jossain syvässä päädyssä sanonut, tai se, että asian kyllä ”ymmärtää” kun vähän paneutuu.

Keskustele nyt näiden kanssa..
Miten ne keskustelut ovat menneet kun "salaliittokonspiraatiofoliohattu-teoriat" ovat aiemmin olleet tapetilla ja teorioiden esittelijät ovat sanoneet että niitä voi ymmärtää kun vähän paneutuu asioihin?
Niinpä. Naurettu, haukuttu, ryssaätrollitettu ym.
Ja kas kumma, 90% "salaliittokonspiraatiofoliohattu-teorioista" ovat jo toteutuneet! Jostain syystä näille seuraaville "salaliittokonspiraatiofoliohattu-teoriat" joita taas voi hyvin ymmärtää kun vähän paneutuu asioihin taas nauretaan, niitä haukutaan, ryssätrollitellaan...
Kuinka sokea sitä voi olla siellä omassa päädyssä missä uskotaan vain valtioon, hallitukseen, aktivisteihin, valtamediaan, EU'hun? Kuinka saatanan syvällä se pää oikein on perseessä?
Autolla ei ole varaa ajaa, kokeellisia rokotteita vedetään kuin katukamaa, pakolaiset raiskaa, verot nousee, viherfemakot kieltää poikia ja tyttöjä olemasta pokia ja tyttöjä, mamujengit ryöstelee kaduilla ja niitten vanhemmat lypsää sossua, rahaa viedään ulkomaille, ryssä ostaa kiinteistöjä strategisten kohdeiden läheltä, hinnat nousee... Silti ollaan niin hengessä mukana nykymenossa, ai että kun ihqua!!
Pää niin syvällä perseessä että vain paska enää maistuu.
Kaikki pandemian aikana levitetyt salaliittoteoriat on kerta toisensa jälkeen ammuttu jo alas. Kaikki ne vastuuttomat markkinahörhöjen käsidesien juomis-ohjeet ja matolääkkeiden syömis-ohjeet, kuten myös ne rokotteissa väitetyt -tappavat myrkyt, 5G -sirut tai nanorobotit.
Uutisklippejä täyttää jo rokottamattomien sairastuneiden omakohtaiset tai heidän omaisten kertomukset; kuinka hullujen ja trollien levittämät salaliittoteoriat, veivät ihmisiä sairaalaan tai hautaan. Järki hävisi ja mielikuvitus (trollien avustuksella) otti ohjat.
Meillä on rokotuskattavuus jo nyt sillä tasolla, että tämän voi todeta täällä avoimesti. :mrgreen:
Sinä taidat olla hulluista hulluin, en ole kertaakaan ollut kallella 5G, nanorobotti, tappavat myrkyt teorioihin. Jätetään ne omaan arvoon koska hyvin, hyvin harva on edes ollut vahvasti näiden teorioiden puolella tässä viestiketjussa.

Kaikki tämä oli salaliittoteoriaa:

Koronapassi
Pakkorokotukset
Sosiaalien eriarvoisuus
Kansalaisten valvonta
Siruttaminen
Sakot ja vankilarangaistukset rokotteiden kieltäytymisestä
Insattsgruppen
Martin Beck
Viestit: 802
Liittynyt: Ti Loka 04, 2016 1:42 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Insattsgruppen »

Syskon S kirjoitti: La Tammi 15, 2022 2:52 am
ExPussinKäyttäjä kirjoitti: Pe Tammi 14, 2022 8:36 pm
Syskon S kirjoitti: Pe Tammi 14, 2022 8:21 pm

Näin :D Minä muistan jo nuorena tyttönä lukeneeni varoituksia globaalista epidemiasta, koska niitä nyt vaan on maailmanhistoriassa ollut.monta kertaa aiemminkin ja kaiken todennäköisyyden mukaan tulisi vastakin. Ennen ne taisivat olla jumalan kostoja tai maailmanlopun merkki, mutta tällä kertaa on kyse eliitin salaliitosta :roll: Itse voisin ajatella, että tämä olisi ennemminkin luonnon vastaisku, jolla karsitaan pöhöttynyttä porukkaa pois päiviltä.
kuis meni edelliset harjotukset vuosikymmen sitten ja mitä siitä opittiin?

who sai sakot liioitellessaan taudinkuvaa lääkeyhtiöiden hyväksi ja kuukausia meni ennenkuin myönnettiin että fenolia tässä ruiskutellaan ihmisiin
myös meni aikaa että kukaan sai mitään korvauksia

mitä on mielestäsi toisin nyt?

(ks. event201)
Se on mielestäni toisin nyt, että korona on useammalle oikeasti vaarallinen ja vielä useammalle tosi tuskallinen tauti (ei ole herkkua yskiä keuhkojaan pihalle, syljeskellä verta ja pelätä tukehtumista, siinä joutuu monen potilaan psyyke koville). Koronan pitkäaikaisvaikutukset saattavat myös olla hyvin ikäviä, niistä tosin on vielä vähän tietoa. Minä otin rokotteet, kuten n. 90 % kollegoistani, koska halusimme suojella itseämme. Koronarokote on ollut ehdottomasti pettymys siinä suhteessa,, ettei se ole estänyt koronan leviämistä ilmeisesti tipan vertaa. Rokotteita en silti kadu, koska edelleen luotan, että se auttaa pitämään minut hengissä. Joka tapauksessa tässä tilanteessa pidän suurempaan rokotekattavuuteen pyrkimistä turhana ja minusta ihmiset pitäisi jo jättää rauhaan rokottautumisten suhteen. Eivätköhän ne, jotka oikeasti rokotteet haluavat ottaa, osaa hoitaa sen asian ja ne jotka eivät ota, ovat ratkaisunsa tehneet.

Vallitseva sensuuri harmittaa minua kovasti, se on minusta ollut erittäin huonoa politiikkaa ja on varmasti lisännyt salaliittoteorioiden kannatusta. Jos koronasta olisi ollut lupa keskustella avoimesti, olisivat ehkä virallisen totuuden kanssa eri mieltä olevat asiantuntijat ja terveydenhuollon työntekijät uskaltaneet olla julkisesti äänessä ja oltaisiin saatu ehkä mukaan järjen ääntä ja mielenkiintoisia väittelyitä aiheesta. Minusta esim. koronarokotteiden kohdalla oltaisiin voitu ihan rehellisesti kertoa, että joitain riskejä saattaa olla nyt tai tulevaisuudessa (muutakin kuin kipeä käsi) ja jokaisen pitää itse panna riskit ja edut puntariin. Minusta on hirveän ylimielistä toitottaa rokotteen olevan turvallinen, vaikka siitä ei vielä ole pidemmällä tähtäimellä näyttöjä onko se vai ei.
Olen samoilla linjoilla kuin sinä. Mutta se on tehnyt minusta ryssätrollin ja foliofatun rokote- ja valtamediauskovaisten silmissä.

Jos koko pandemiaan olisi alusta lähtien suhtauduttu tieteellisesti, faktoja tutkittu asiallisesti ja ajamatta mitään poliittista agendaa elämämme olisi normaalia. Ilman maskeja, massarokotuksia, rajoituksia, koronapasseja, PCR testejä ym hysteriaa. Mutta tämä on vain vielä yksi ylhäältä ohjattu massapsykoosi aivan kuten ilmastopsykopatia, pakolaishyyssääminen, BLM, identiteettipolitiikka y.m hulluudet mitkä uppoaa ns länsimaiden hyvyysnarkomaaneihin.
Tiinas
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1458
Liittynyt: Su Helmi 11, 2018 11:00 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Tiinas »



Suunnilleen tätä mieltä olen ollut alusta saakka mutta koronapelkoiset vaippanaamat saivat välittömästi patoevän johdolla paskahalvauksen ja alkoivat suoltamaan ltmtxt:iä.

Taitaa tilanne olla vieläkin se, että tavalliseen kausi-influenssaan on kuollut enemmän vuodessa kuin koronaan koko aikana. Tämä fakta on vaippanaamoille se kaikista kiperin, siitä alkaa mutku korona, mutku se ja se.

Tieteelinen fakta on että kun virusta estää leviämästä , se muuttaa itseään niin kauan kunnes pääsee leviämään kunnolla, vasta sitten se "sammuu".

Vaippanaamat ovat alkusta saakkaa levittäneet paniikkia, koska ovat itsekin koronapelkoisia ja aivottomia helposti johdettavia pelkureita.

He lotraavat käsidesiä niin paljon että menettävät kaikki käsien luonnolliset bakteerit ja kohta kupsahtavat norosta, mutku käsidesi suojaa koronalta.

He kulkevat vaippa naamalla ja kuvittelevat olevansa turvassa vaikka tuo paperinpala on yhtä tyhjän kanssa. Mutku korona, mutku poliitikot sanovat että suojaa.
Tackleberry kirjoitti: ↑
Eli tänä vuonna poliisi on ampunut 42 valkoista ja 31 mustaa.
Valkoisia maassa on sellaiset 234 miljoonaa ja mustia 40 miljoonaa, mutta ongelma tässä on se, että "valkoisia tapetaan enemmän, saatana!"
Ei helvetti
holmesin haamu
Hercule Poirot
Viestit: 7515
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

EricBlair kirjoitti: La Tammi 15, 2022 2:41 am Kansanterveyslaitoksen kuolettavat kokeilut — korona sittenkin laboratoriosta?
Yhdysvaltain koronatsaari, tri Anthony Fauci on valehdellut toistuvasti väittäessään, että kansanterveyslaitos (NIH) tai hänen johtamansa, NIH:in alainen allergia- ja infektiotautien virasto NIAID eivät ole olleet osallisena kiinalaisen Wuhanin virologian instituutin (WIV) tekemässä Gain-of-Function -bioasetutkimuksessa (GoF).

Wuhan on paikka, josta ns. koronapandemian katsotaan alkaneen pari vuotta sitten. Teoriat pandemian laboratorio-alkuperästä lytättiin mediassa salaliittoteorioiksi.

Konservatiivien tutkivan journalismin projektin, Project Veritasin, haltuunsa saamat GoF-tutkimusta koskevat sotilasasiakirjat ovat ristiriidassa Faucin valaehtoisten todistusten kanssa. Asiakirjat tuovat lisävalaistusta Covid-19:n mahdolliseen alkuperään. Asiakirjat vahvistavat sen jo tiedossa olleen tosiasian, että NIAID jatkoi GoF-tutkimuksia Faucin johdolla Wuhanissa Kiinassa ja useissa paikoissa eri puolilla Yhdysvaltoja.

Yhdysvaltain hallitus on pyrkinyt salaamaan asiakirjat. (Toim.huom. Vaikutelmani on, että Yhdysvaltain hallitus ei ole ainoa asiakirjoja salaamaan pyrkinyt.
https://avoin.media/2022/01/13/kansante ... atoriosta/
Tämä oli mielenkiintoista tietoa mitä Project Veritas sai selville. Nykyisin tutkivaa journalismia harjoittavat lähinnä vastamediat.

Tuosta oli aiemmin juttua miten tälläistä tutkimusta olisi tehty Kiinan Wuhanissa ja siellä olisi pyritty luomaan koronaviruksesta mahdollisimman helposti leviävä ihmisten keskuudessa.

Uuden tiedon mukaan tutkimusta olisi tehty muuallakin ja rahoitusta olisi haettu. Pitäisi tutkia tarkemmin mitä tietoa on tullut.

Mielenkiintoista onkin miten paljolti samat tahot ovat luoneet nämä vuoden 2018 suunnitelmat koronapassista ja digitaali-identiteettista, jotka on otettu käyttöön koronapandemian varjolla ympäri maailmaa. EUn suunnitelmat oli ajoitettu vuosille 2018-2022 Koronapassi, 2018-2024 digitaalinen identiteetti, voisi nämä vielä tarkistaa.

Oliko viruksen leviäminen pelkkä vahinko, tiedettiinkö siitä tarkemmin ja oliko jopa variantit tiedossa etukäteen.
holmesin haamu
Hercule Poirot
Viestit: 7515
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Insattsgruppen kirjoitti: La Tammi 15, 2022 4:41 am Kaikki tämä oli salaliittoteoriaa:

Koronapassi
Pakkorokotukset
Sosiaalien eriarvoisuus
Kansalaisten valvonta
Siruttaminen
Sakot ja vankilarangaistukset rokotteiden kieltäytymisestä
Lisänä:
Wuhanin viruslabrasta karannut virus ja muut tutkimukset
Koronarokotteiden huono toimivuus

Kaikki nämä ns. salaliittoteoriat on jouduttu myöhemmin toteamaan faktoiksi.
Tässä vain käy helposti niin, että ensin on valehdeltu viikkoja-kuukausia-vuosia, kunnes yhtäkkiä narratiivi muuttuukin ja kohta kaikki ovat "Näinhän me ajateltiin alusta lähtien!".
Avatar
nipsunapsu
Axel Foley
Viestit: 2069
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 3:29 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja nipsunapsu »

Ei nyt vielä hätäillä, mutta pistetään tämäkin talteen...

Jenkeissä tutkitaan mysteerikalmojen syytä (joka ei tiettävästi liity koronaan...) 18-49 vuotiaita alkanut kyykähtelemään huomattavia määriä, syystä tahi toisesta.
States Investigating Surge in Mortality Rate Among 18–49-Year-Olds, Majority Unrelated to COVID-19

Health departments in several states confirmed to The Epoch Times that they are looking into a steep surge in the mortality rate for people aged 18 to 49 in 2021—a majority of which are not linked to COVID-19.

Deaths among people aged 18 to 49 increased more than 40 percent in the 12 months ending October 2021 compared to the same period in 2018–2019, before the pandemic, according to an analysis by The Epoch Times of death certificate data from the Centers for Disease Control and Prevention (CDC).
https://www.theepochtimes.com/several-s ... 13438.html
Unfit for the Future: The Need for Moral Enhancement
https://academic.oup.com/book/12206
🧐
Vastaa Viestiin