Tuusulan työpaikkamurha 12.11.2021 - surmaaja Petri Pirinen pakkohoitoon

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17154
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Murha Tuusulassa 12.11.2021 - Petri Pirinen etsintäkuulutettiin ja tavoitettiin

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Jatkoa aamupäiväisestä...
Tuusulan työpaikkasurmaaja löi uhria 18 kertaa veitsellä: Uhrin poika lähti etsimään isäänsä surmailtana – syytetty "ei pystynyt" tulemaan kuulluksi oikeudessa

Äärimmäisen sulkeutunut työkaveri
Klo 10.33 Nyt kuullaan ensimmäistä todistajaa. Mies oli tapahtuma-aikaan töissä samassa paikassa, missä Pirinen ja uhri olivat töissä. Hän tunsi uhrin lähes 10 vuoden ajalta.

Viimeiset 3–4 vuotta mies työskenteli todella tiiviisti uhrin kanssa. Yhteistyö sujui hyvin.
– Ei ollut tiedossa, että uhri olisi ollut kenenkään kanssa huonoissa väleissä, todistaja kertoi.

Uhri ei ollut esimiesasemassa, mutta hän toimi tietynlaisena työnohjaajana.

Todistajana kuultava mies oli sairauslomalla, kun Pirinen tuli töihin tehtaalle vajaa vuosi sitten. Hän ehti tuntea Pirisen muutaman kuukauden ajan.
– Petri oli hyvin sulkeutunut. Hän vastasi kaikkeen vain joo tai ei. Hän ei välttämättä vastannut mitään, kun hänelle sanoi huomenta. Jos häneltä kysyi jotain, ei häneen saanut mitään tarttumapintaa, todistaja kuvaili.

Työtehtävistä Pirinen suoriutui hyvin vaihtelevasti. Välillä häntä kiinnosti työnteko, toisinaan ei ollenkaan.
– Hän ei ottanut neuvoja lainkaan vastaan. Hänen työsuorituksissaan oli jatkuvasti huomauttelemista ja hän laiminlöi tehtäviään, todistaja kuvaili.

Klo 10.40 Todistaja kertoo nyt tilanteesta työpaikalla, josta Pirinen oli hermostunut. Hänen tehtävänsä oli pestä lattioita höyrypesurilla. Todistajan mukaan Piriselle joutui perustelemaan useita kertoja, että jokainen tekee sen vuorollaan.

Todistajan mukaan mikään ei indikoinut työpaikalla sitä, että Pirinen olisi väkivaltainen.
– Kyllä me kaikki häntä outona pidimme, mutta tämä teko tuli täytenä yllätyksenä, mies kuvaili.

Klo 10.42 Todistajan mukaan ilmapiiri työpaikalla oli yleisesti hyvä. Pirinen vietti aikaa omissa oloissaan eikä hän tullut esimerkiksi muiden työntekijöiden kanssa lounaalle tai kahville. Jos hän tuli ruokalaan, hän istui aina eri pöydässä kuin muut.

"Ei joutunut kiusatuksi"
Klo 10.43 Henkirikospäivänä 12. marraskuuta todistaja oli kuullut, että Pirinen oli valinnut itselleen helpompia tehtäviä ja uhriksi joutunut mies oli joutunut tekemään vaativampia tehtäviä. Uhri oli myös kieltänyt Piristä lyömästä vasaralla tiettyä "kappaletta" töissä.

Näistä huomautuksista Pirinen ei ollut pitänyt. Samana iltana työpäivän jälkeen hän puukotti uhrin.

Klo 10.45 Kiusattiinko Petri Piristä tuolla työpaikalla? syyttäjä kysyi todistajalta.
– Ei, todistaja vastasi.

"Pirinen ei selvinnyt hyvin töistään"
Klo 10.55 Nyt kuullaan toista todistajaa, joka on työskennellyt teknologiateollisuuden tehtaalla Tuusulassa vuodesta 2018 saakka. Todistajan mukaan työpaikan ilmapiiri on hyvä.
– Onhan se sellaista kuittailua toisille, mutta olen viihtynyt siellä hyvin.

Pirinen aloitti työt tehtaalla viime vuoden keväällä. Häneen ei saanut kontaktia.
– Jos hänen kanssaan yritti jutella jotain, niin tuli vain lyhyt vastaus ja se oli siinä. Ei hän käynyt meidän kanssa kahvilla tai syömässä. Kuulin, että hän ei suoriutunut hirveän hyvin töistään, nuorehko mies kertoi.

Työkaveri elvytti uhria työpaikan parkkipaikalla
Klo 10.59 Nyt kuultavana oleva todistaja löysi 60-vuotiaan uhrin työpaikan parkkipaikalta autonsa vierestä. Se tapahtui 12. marraskuuta noin kello 21.18.
– Yritin herätellä häntä. Kyselin, mikä hänellä on. Verta oli paljon. Soitin hätäkeskukseen ja aloitin elvyttämisen.
– Oliko tuossa vaiheessa jo selvää, mitä oli tapahtunut? syyttäjä kysyi.
– Ei heti. Ajattelin ensin, että hän on kävellyt takakonttia päin ja kaatunut. Sitten kun elvytin häntä, aloin epäillä, että ei tämä ehkä mikään vahinko ollut. Hän ei reagoinut elvytykseen eikä hänessä ollut mitään elonmerkkejä.

Uhrin auto oli jo käynnissä vieressä.

Klo 11.05 Kaikki todistelu asiassa on otettu vastaan. Enää on jäljellä loppulausunnot.

"Ei mitään järjellistä syytä"
Klo 11.06 Syyttäjän loppulausunto on ensimmäisenä.

Syyttäjä Ari Silvennoisen mukaan ei ole mitään järjellistä syytä siihen, että Pirinen otti tekovälineenä käyttämänsä puukon mukaan työpaikalleen perjantaina 12. marraskuuta. Pirinen pakkasi veitsen kassiinsa jo edellisenä iltana.

Jostakin syystä Pirinen oli tuntenut vihaa ja ärtymystä juuri uhria kohtaan, mutta syy siihen ei ole selvinnyt.
– Näytöstä ei ole tullut mitään tukea siihen, että uhri olisi kiusannut Piristä, syyttäjä totesi.

Uhrin vammat olivat niin vakavat, että tekoa ei ole tehty silmänräpäyksessä.
– Uhri on tuon teon aikana tullut tajuamaan, mitä hänelle on tapahtumassa. Siinä on ehtinyt syntyä pakokauhua, mutta hän ei ole ehtinyt puolustautumaan. Hän ei ole osannut odottaa hyökkäystä.

Syyttäjän mukaan tekovälineen pakkaaminen kassiin jo edellisenä iltana osoittaa suunnitelmallisuutta. Henkirikoksessa oli myös sitkeä surmaamispyrkimys, koska väkivaltaa käytettiin niin paljon.

Syyttäjän mukaan teossa oli kyse murhasta.

Uhrin poika lähti etsimään isää surmailtana
Klo 11.10 Uhrin omaisten asianajaja Hanna Kylmäniemen mukaan asianomistajat yhtyvät syyttäjän vaatimuksiin. Omaisten mukaan Pirisellä oli sitkeä surmaamispyrkimys, koska puukoniskuja oli niin paljon. Teko oli heidän mukaansa myös raaka ja julma.
– Asianomistajat eivät ole tähän istuntoon osallistuneet, koska he eivät kykene. Sitä suositeltiin myös kriisipäivystyksestä, Kylmäniemi kertoi.

Asianajajan mukaan uhrin ja hänen vaimonsa suhdetta voi kuvailla "poikkeukselliseksi rakkaustarinaksi".
– He olivat yhdessä teini-ikäisistä lähtien. Leski on ollut sairauslomalla miehensä kuolemasta lähtien ja saanut siihen ammattiapua.
– Isä oli pojalleen todella läheinen. Isä ja poika harrastivat yhdessä ja viettivät paljon aikaa yhdessä. Poika asui tapahtuma-aikaan vielä vanhempiensa luona.

Vaimo ja poika olivat ihmetelleet, kun isää ei kuulunut kotiin töistä perjantai-iltana 12. marraskuuta. Poika oli ajanut isänsä työpaikalle ja kuullut jo tapahtumapaikalla mitä oli tapahtunut.
– Poika on myös nähnyt tuon tekopaikan kauempaa. Se on ollut hyvin traumaattista hänelle, Kylmäniemi kertoi.

Myös uhrin äiti vaatii kärsimyskorvauksia tekijältä. Äiti oli aikuisen poikansa kanssa hyvin läheinen.
- Omaiset vaativat kärsimyskorvauksia 8000–13 000 euroa.

Klo 11.20 Pirisen puolustus myöntää omaisten kärsimyskorvaukset perusteeltaan oikeaksi, mutta oikeudenmukainen summa olisi jokaisen asianomistajan kohdalla 3000 euroa vaadittua alhaisempi.

Puolustuksen mukaan kyse taposta
Klo 11.21 Nyt on vuorossa Pirisen puolustuksen loppulausunto. Asianajaja Matti Alasentien mukaan teko ei ollut suunniteltu tai vakaasti harkittu.
– Vakaa harkinta vaatisi sitä, että tekoa olisi suunniteltu tarkasti etukäteen. Kysymys on voimakkaasta ärtymystilasta, joka on laukaissut tilanteen. Se ei ole missään nimessä ollut suunniteltu, hän totesi.

Puolustus huomautti, että teossa ei käytetty useaa tekovälinettä, joka oikeuskäytännön mukaan osoittaisi teon raakuutta. Teko tapahtui nopeasti ja se kesti maksimissaan hieman yli kolme minuuttia.
– Pirinen ei ole pyrkinyt pitkittämään tekoa aiheuttaakseen uhrille kärsimystä. Uhri on kuollut vammoihinsa hyvin nopeasti eikä hän ole joutunut ainakaan pitkään kärsimään. Katsomme, että tämän takia tekoa ei voida pitää erityisen julmasti tehtynä.

Puolustuksen mukaan yksi ainoa murhan kvalifiointiperuste, joka voisi teossa täyttyä, on erityinen raakuus lukuisten puukoniskujen takia.
– Murha rikosnimikkeenä tarkoittaa poikkeuksellisen törkeitä tekoja. Tätä tekoa ei voida pitää poikkeuksellisen törkeänä, vaikka tässä on moitittavia piirteitä. Näillä perusteilla katsotaan, että teko tulee tuomita tappona, ei murhana, Alasentie sanoi.

Syyttäjä vaatii tekijää mielentilatutkimukseen
Klo 11.28 Syyttäjä pitää perusteltuna, että Piriselle tehdään mielentilatutkimus.

Klo 11.29 Puolustusasianajaja Matti Alasentie pyysi, että istunto jatkuu sen aikaa suljetuin ovin, kun salissa keskustellaan mielentilatutkimuksen tarpeesta.
Klo 11.34 Suljettu osuus on ohi. Puolustuksen mukaan oikeudenmukainen rangaistus teosta olisi 8–9 vuotta taposta, jos oikeus päätyy siihen, ettei Piristä määrätä mielentilatutkimukseen. Syyttäjä vaatii Piriselle elinkautista vankeusrangaistusta.

Puolustus ei vastusta Pirisen edelleen vangittuna pitämistä.
Klo 11.36 Oikeus totesi, että Pirinen pysyy edelleen vangittuna.

Klo 11.45 Oikeus antaa asiassa välituomion tai tuomion 9. helmikuuta. Välituomiolla oikeus voi määrätä Pirisen mielentilatutkimukseen.

Puolustusasianajaja Matti Alasentie kysyi vielä päämieheltään, haluaako hän sanoa jotain.
– Ei ole mitään, Pirinen vastasi lyhyesti.

Klo 11.46 Istunto on päättynyt.
Täällä enemmän: mtvuutiset.fi
Viimeisin päivitys 31.1.2022 12:15
Kyllä me kaikki häntä outona pidimme
Siis hän ei ollut sellainen kuin te olitte. Normeihin sopiva. Harmi. Mikä taho lie katsonut, että tässä olisi hänelele sopiva työ-ja/tai harjoittelupaikka?
- Oliko niin, että annettiin joku 6 kk:n työ, josta sen jälkeen fudut, mutta sitten saisi ns. liiton rahaa (vitut se mitään liiton rahaa ole) ja voi taas pari vuotta makoilla muitten piikkin?

Tässä työpaikassa harjoittelijoiden - jos ja kun harjoittelijoita sinne enää tulee/otetaan - työsuoritteille "naureskelu" lienee jatkossa melko vähäistä...

Poliisin ottamia kuvia oli Iltalehdessä:

Tuusula_tehdas.jpg
Tuusula_tehdas.jpg (86.45 KiB) Katsottu 2779 kertaa
Tuusula_puukko.jpg
Tuusula_puukko.jpg (39.38 KiB) Katsottu 2779 kertaa
Tuusula_kaappi.jpg
Tuusula_kaappi.jpg (41.13 KiB) Katsottu 2779 kertaa
Minusta kaikki käyttäytyivät häntä kohtaan ystävällisesti ja asiallisesti. Paitsi ehkä sitten siinä vaiheessa, kun Pirinen alkoi perseilemään töissä, jätti hommia tekemättä ja kiukutteli.
Työkaverit kuvailivat Tuusulan epäillystä työpaikkamurhasta syytettyä Petri Piristä syrjäänvetäytyväksi ja hankalaksi ihmiseksi.
Joillakin työpaikoilla saa tuollaisen leiman, jos ei kuulu ammattiliittoon ja/tai ei ole SDP:n jäsen.
- Pirisen tapauksessa ei liene kyse siitä. Ihan vaan sillä, että ulkopuolelle sulkeminen voi johtua myös "talon tavoista". Ei henkilöstä itsestään.

Ahdistavaa oli lukea lesken ja pojan tilanteesta:
...vainaja ja tämän leski olivat olleet yhdessä teini-ikäisistä lähtien, yhteensä 43 vuotta.
- Suhde oli kestänyt kaikki vastoinkäymiset. Suhteen laatua kuvaa se, että he soittivat aina toisilleen työpaikan tauoilla, Kylmäniemi kertoo.
- Suhdetta voi kuvailla poikkeukselliseksi rakkaustarinaksi.

Uhrin pojan kärsimystä lisää Kylmäniemen mukaan se, että hän oli lähtenyt paikalle ja nähnyt surmapaikan, vaikkakin vähän etäämmältä. Poika on ollut sairauslomalla tapahtuman jälkeen
IltaSanomat

Tämä toi vääjäämättä mieleen muutaman vuoden takaisen teon - sekin Tuusulasta - jossa ravintolaillasta kotiin lähtenyt nainen surmattiin vailla mitään muuta syytä kuin "huvin vuoksi".
- Siinä leskeksi jäänyt miehensä kertoi koskettavasti heidän yhteisestä elämästä käräjäoikeuden istunnossa.

Tässä tulee taas ns. iholle se, että henkirikos on muutakin kuin yhden ihmisen kuolema. Tämä(kin) vaikuttaa monien ihmisten elämään heidän loppuelämän ajan.
- Sekin, että tapahtuu siellä missä ei pitäisi eikä kukaan hakeutunut ehdoin tahdoin hankaluuksiin, tai oltu missään ryyppy- ja/tai hörhöporukoissa.

Mielentilaan menee. Veikkaus; todetaan syyntakeiseksi ja saa elinkautisen. Mutta se nähdään ja kuullaan syksyllä.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Nice shirt
Adrian Monk
Viestit: 2552
Liittynyt: To Joulu 17, 2020 4:58 pm

Re: Murha Tuusulassa 12.11.2021 - Petri Pirinen etsintäkuulutettiin ja tavoitettiin

Viesti Kirjoittaja Nice shirt »

Hurjimus kirjoitti: Ma Tammi 31, 2022 6:25 pm Tuntuu lähes käsittämättömälle, että hän on pystynyt ilm. kotimaassaan välttämään kiinnijoutumisen. Kai hänellä jotain apukavereita täytynyt olla ?
Lienee päivänselvää, ettei hän ihan normaali ole.
Sehän on helppoa, jos ei tosissaan etsitä. Poliisilla ollut tärkeämpääkin tekemistä. Sotilaspoliisit katselleet kimuleita.
Seitsemän kahdeksasta miehestä baaritiskillä kohtaisi mielellään naisen, joka maksaa omat drinkinsä.
Hurjimus
Axel Foley
Viestit: 2242
Liittynyt: La Helmi 22, 2020 10:41 pm

Re: Murha Tuusulassa 12.11.2021 - Petri Pirinen etsintäkuulutettiin ja tavoitettiin

Viesti Kirjoittaja Hurjimus »

No eihän heitä aktiivisesti etsitä, vaikka ovat etsintäkuulutettu. Vuosittain muutamia satoja uusia, kymmenen vuoden kuluttua heistä on tavoittamatta tilaston mukaan viisi. Voisi uskoa, että osa on karussa ulkomailla, joten Pirisen piileskely kotimaassa ? noin pitkään on aika erikoinen tapaus
Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Murha Tuusulassa 12.11.2021 - Petri Pirinen etsintäkuulutettiin ja tavoitettiin

Viesti Kirjoittaja poikani »

Doctor Lecter kirjoitti: Ma Tammi 31, 2022 7:49 pmAhdistavaa oli lukea lesken ja pojan tilanteesta:
...vainaja ja tämän leski olivat olleet yhdessä teini-ikäisistä lähtien, yhteensä 43 vuotta.
- Suhde oli kestänyt kaikki vastoinkäymiset. Suhteen laatua kuvaa se, että he soittivat aina toisilleen työpaikan tauoilla, Kylmäniemi kertoo.
- Suhdetta voi kuvailla poikkeukselliseksi rakkaustarinaksi.

Uhrin pojan kärsimystä lisää Kylmäniemen mukaan se, että hän oli lähtenyt paikalle ja nähnyt surmapaikan, vaikkakin vähän etäämmältä. Poika on ollut sairauslomalla tapahtuman jälkeen
IltaSanomat

Tämä toi vääjäämättä mieleen muutaman vuoden takaisen teon - sekin Tuusulasta - jossa ravintolaillasta kotiin lähtenyt nainen surmattiin vailla mitään muuta syytä kuin "huvin vuoksi".
- Siinä leskeksi jäänyt miehensä kertoi koskettavasti heidän yhteisestä elämästä käräjäoikeuden istunnossa.

Tässä tulee taas ns. iholle se, että henkirikos on muutakin kuin yhden ihmisen kuolema. Tämä(kin) vaikuttaa monien ihmisten elämään heidän loppuelämän ajan.
Jos olisi pakko valita, tulisin ennemmin itse tapetuksi kuin että puoliso tapettaisiin.
????? ?? ??????.
sarah6719
Roger Murtaugh
Viestit: 862
Liittynyt: Ti Tammi 22, 2019 3:48 pm

Re: Murha Tuusulassa 12.11.2021 - Petri Pirinen etsintäkuulutettiin ja tavoitettiin

Viesti Kirjoittaja sarah6719 »

Sherlok kirjoitti: Ma Tammi 31, 2022 12:10 pm Kuten arvelinkin, kiusaamistapaus jossa uhrina Petri Pirinen. Kukapa noista myöntäisi että 'kyllähän me poikien kanssa Petrille naljailtiin melko usein.' En toki puolustele tekoa, Pirinen olisi voinut keksiä toisen ratkaisun kiusaamisen päättämiseen. Ikävä tapaus kuitenkin.
Eipä kai kukaan mitään myönnä. Se selvä. Kuka nyt myöntäisi olleen vittumainen tekijälle........
Hurjimus
Axel Foley
Viestit: 2242
Liittynyt: La Helmi 22, 2020 10:41 pm

Re: Murha Tuusulassa 12.11.2021 - Petri Pirinen etsintäkuulutettiin ja tavoitettiin

Viesti Kirjoittaja Hurjimus »

Näinköhän on uskallettu kiusata?
Aika yrmeä ja pelottavakin näyttää olleen.
Nice shirt
Adrian Monk
Viestit: 2552
Liittynyt: To Joulu 17, 2020 4:58 pm

Re: Murha Tuusulassa 12.11.2021 - Petri Pirinen etsintäkuulutettiin ja tavoitettiin

Viesti Kirjoittaja Nice shirt »

Kuuluiko ay-liikkeeseen? Suomessa on pakko kuulua ay-liikkeeseen. Muuten kiusaus.
Seitsemän kahdeksasta miehestä baaritiskillä kohtaisi mielellään naisen, joka maksaa omat drinkinsä.
Avatar
Villeri
Jessica Fletcher
Viestit: 3100
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: Murha Tuusulassa 12.11.2021 - Petri Pirinen etsintäkuulutettiin ja tavoitettiin

Viesti Kirjoittaja Villeri »

Taitaa Pirinen olla tulkinnut tämänkin kiusaamiseksi.
Surmatuksi joutunut mies oli luonnehtinut vaimolleen myös, kuinka Pirinen tuijotti vihaisesti muita työntekijöitä, jotka taukojen aikaan naureskelivat TikTok-sovelluksen huumorivideoille.
Lemminkäinen kirjoitti: Pe Touko 03, 2024 4:23 pm Jos kantasuomalainen kuski, niin sairaskohtaus. Jos taas mamu, niin ajovirhe, sillä aiemmin eivät ammattiautoilijat ole tehneet ajovirheitä.
Hurjimus
Axel Foley
Viestit: 2242
Liittynyt: La Helmi 22, 2020 10:41 pm

Re: Murha Tuusulassa 12.11.2021 - Petri Pirinen etsintäkuulutettiin ja tavoitettiin

Viesti Kirjoittaja Hurjimus »

Jollain tapaa persoonaltaan häiriintynyt kaveri ilman muuta, mutta ei liene mitenkään syyntakeeton. Tai mistäpä tuota vielä tietää.
Avatar
Kalistinpää
Hetty Wainthropp
Viestit: 473
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 8:16 pm

Re: Murha Tuusulassa 12.11.2021 - Petri Pirinen etsintäkuulutettiin ja tavoitettiin

Viesti Kirjoittaja Kalistinpää »

Puukonvalinnan suhteen on Pirisellä ollut makua. Tuo Peltosen sissipuukko on laatukapistus, palveli vuoden verran armeijassa ja on parikymmentä vuotta roikkunut metsäreissuilla vyöllä.

Pikkurikoksia ja auktoriteettien vastustamista jo nuoresta, intistä luistelu mukaanlukien. Antisosiaalinen pershäiriö/psykopaatti lienee lapussa lukee mielentilareissun jälkeen. Narsistisille loukkauksille kovin tuntuu olevan herkkä. On kyllä harmi jos tapolla selviää murhatuomion sijaan
- Oderint dum metuant -
sarah6719
Roger Murtaugh
Viestit: 862
Liittynyt: Ti Tammi 22, 2019 3:48 pm

Re: Murha Tuusulassa 12.11.2021 - Petri Pirinen etsintäkuulutettiin ja tavoitettiin

Viesti Kirjoittaja sarah6719 »

Tuo erinomainen rakkaustarina - onkohan liiottelua...Sillä nyt ei ole merkitystä kuitenkaaan asian tuomiossa.
Vieno neito
Sabrina Duncan
Viestit: 354
Liittynyt: Ma Elo 04, 2008 3:02 am

Re: Murha Tuusulassa 12.11.2021 - Petri Pirinen etsintäkuulutettiin ja tavoitettiin

Viesti Kirjoittaja Vieno neito »

Mielenkiintoinen yksityiskohta, puukotti silmään:

Syyttäjä vaatii Petri Piriselle elinkautista – syytetty lausui ainoastaan kolme sanaa käsittelyn aikana
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008577105.html
OIKEUDESSA kävi ilmi, että Pirinen oli lyönyt uhriaan 18 kertaa puukolla. Iskuista kuusi osui uhria selkäpuolelle ylävartaloon. Loput iskut Pirinen löi uhrin kasvojen ja kaulan alueelle.

Surma tapahtui kello 21 aikaan. Uhri joutui syyttäjä Ari Silvennoisen mukaan yllätetyksi. Syyttäjä pitää tekoa vakaasti harkittuna. Pirinen oli pakannut sotilaspuukon mukaan työkassiinsa jo edellisenä iltana.
...
Piristä itseään ei kuultu oikeudessa. Asianajajansa Matti Alasentien mukaan hän ei pystynyt kuulemiseen.

Pirinen sanoi oikeudenkäynnin aikana vain kolme sanaa, kun hänelle tarjottiin loppulausuntojen jälkeen viimeinen mahdollisuus lausua jotain.

– Ei ole mitään, Pirinen sanoi etäyhteyden päästä. Hän osallistui istuntoon videoyhteydellä Vantaan vankilasta.
...
Syyttäjän haastehakemus: Puukotti silmään

Surmatyö on puolustuksen kertoman mukaan ollut nopeasti ohi, mutta väkivalta on syyttäjän haastehakemuksen perusteella ollut erittäin rajua.

Veitseniskuja oli yhteensä 18. Niistä kuusi osui uhrin selkäpuolelle: yksi niskaan, kaksi oikean hartian takaosaan ja kolme yläselkään.

Loput 12 lyöntiä osuivat kasvojen ja kaulan alueelle. Niistä yksi lävisti silmäkuopan ja tunkeutui syvälle katkaisten aivovaltimon.
Solttuetsivä
Adrian Monk
Viestit: 2510
Liittynyt: La Maalis 19, 2016 1:22 pm

Re: Murha Tuusulassa 12.11.2021 - Petri Pirinen etsintäkuulutettiin ja tavoitettiin

Viesti Kirjoittaja Solttuetsivä »

Jos joutuu vankilaan, niin kuinka käy ?

Ei kestä varusmiehenä kun määräillään ja komennellaan.
Ei kestä työpaikalla kun annetaan työtehtäviä ja arvostellaan jos tekee huonoa duunia.
Yleisesti työntekijöille työpaikassa kuuluvat huolto- ja siivoustehtävät ottaa luonnolle niin et työpaikkaohjaaja pitää listiä.

Kuinkahan kestää vankilan hierarkian ja komentelut sekä uudet "työkaverit".
Even Steven kirjoitti: Pe Touko 17, 2024 4:02 pm Esim. Zelensky julisti sodan Venäjää vastaan - 21 ja sitten ihmetellään miksi joku hyökkää niin laittomasti.
Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Murha Tuusulassa 12.11.2021 - Petri Pirinen etsintäkuulutettiin ja tavoitettiin

Viesti Kirjoittaja poikani »

Kuinka kestää tahdonvastaisen psykiatrisen hoidon? Tyyppi pidetään varmaan sellaisissa lääkkeissä, että ei edes tiedä mikä nisäkäs hän on.
????? ?? ??????.
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10855
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Murha Tuusulassa 12.11.2021 - Petri Pirinen etsintäkuulutettiin ja tavoitettiin

Viesti Kirjoittaja damfin »

En pitäisi aivan mahdottomuutena sitäkään että tuo ei olisi Pirisen ensimmäinen vastaava tappo, ehkä ei vaan jäänyt aiemmin kiinni.
Vastaa Viestiin