Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

holmesin haamu
Hercule Poirot
Viestit: 7515
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Ukrainassa tapahtuu koronaan liittyen mielenkiintoisia kokeiluja. Siellä on otettu etuajassa käyttöön länsimaihin suunniteltua vuoden 2018 suunnitelman mukaista järjestelmää, jossa pakkorokotteet ovat ehto jonkinlaiselle perustulolle ja rahansaannille. Siinä olisi yhteyksiä digi-idlompakkorokotepassiin, joka ajetaan läpi Suomeen vuoden 2023-2024- aikana.
Siihen päälle vielä Kiinan mallin mukainen sosiaalinen pisteytys, jota rahoituslaitokset lännessäkin jo käyttävät.
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Kyllä vain ja katsotaan mitä selviää Odessan "bio-labeista" kolmostason sellaisista loppupeleissä.

Kävihän jo ilmi ettei kokeita Kiinassakaan suorittetu käytännössä siellä nelostason labrassa :wink:
Viimeksi muokannut sikakoira, Ma Maalis 28, 2022 3:14 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
holmesin haamu
Hercule Poirot
Viestit: 7515
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

zzrgg kirjoitti: Su Maalis 27, 2022 11:08 am "Terveydenhuollon kantokyky on vaarassa", totesi perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd) 7.1.2022. Lisäksi rokotuskattavuuden pitää Kiurun mukaan olla jopa noin 90 prosenttia, jotta yhteiskuntaa voidaan vapaasti avata. Yle tarttui vihdoin ministeri Kiurun toilailuihin ja valotti pitkähkössä artikkelissa sitä, kuinka Kiuru on toiminut koronapandemian aikana despoottimaisena koronajunttana jyräten omaa agendaansa muista äänenpainoista tai asiantuntijoista mitään välittämättä. Koko artikkeli oli oikein hyvä, mutta alla on siitä muutamia poimintoja.
Krista Kiurun käden­jälki

Krista Kiuru jyräsi usein muita koronaneuvotteluissa - lähimmät työtoverit avaavaat nyt hänen ajatteluaan tiukan linjan taustalla
...
Kaksi lähdettä kertoo, että “valikoidun tiedon esittämistä” tapahtui silloin, kun STM ehdotti koulujen sulkemista korkeiden koronatartuntalukujen vuoksi tai esitti, että mahdollisuutta tulla Suomeen ulkomailta tiukennettaisiin selvästi. THL ei pitänyt tiukennusta pandemian hillitsemisen kannalta järkevänä.
...
Välillä neuvotteluissa on myös sivuutettu THL:n näkemyksiä, jos ne eivät ole olleet sen hetkisten tavoitteiden mukaisia, [kansliapäällikkö Kirsi] Varhila kommentoi.
...
Asiantuntijat jäivät jalkoihin
...
Kiurun toiminta on ollut niin tarmokasta, että esimerkiksi asiantuntijoiden eriävät näkökannat ovat jääneet välillä jalkoihin.

– Jos ministerillä on oma agenda, ei ole mitenkään poikkeuksellista, että sitä (asiantuntijoiden tallomista) tapahtuu, sosiaali- ja terveysministeriön kansliapäällikkö Kirsi Varhila sanoo suoraan.
...
Tammikuun alussa hallituskumppanit keskusta ja RKP halusivat siirtää Kiurun pois koronaministerityöryhmän johdosta ja korvata hänet pääministeri Sanna Marinilla (sd.). Heitä hermostutti Kiurun viestintä etäkoulusuosituksesta.

Kiuru kertoi pitkäaikaista koronatautia koskevassa tiedotustilaisuudessa, että kouluihin palaaminen ei ole turvallista joululoman jälkeen. Useat halllituskumppanit pitivät tätä uhkakuvien maalaamisena ja pelotteluna.
...
Kiuru voi olla jääräpäinen, ja se on näkynyt myös ministeriön virkakunnalle.
...
Yhteistyö on yksi asia, jossa Kiuru on jossain määrin epäonnistunut korona-aikana, arvioi kansliapäällikkö Varhila.
...
https://yle.fi/uutiset/3-12366545 (27.3.2022)
Ministeri Kiuru pelottelee lapsia koronalla tammikuussa 2022.jpg
Pitää lukea Ylen juttu aiheesta.

Mutta hyvä on muistaa miten Yle oli varmaan ainakin parin vuoden ajan Krista Kiurun linjoilla. Kiuru ja Ylen toimittajat yhdessä muun suomalaisen valtamedian kanssa (varsinkin Sanoman Iltasanomat) vaativat tauotta järeämpiä koronatoimia.

Kiurun episodi eli koko yhteiskunnan lockdownit oli erikoinen. Pidän edelleen mahdollisena kuin presidentti Sauli Niinistö olisi ollut yksi taho Kiurun taustajoukoissa, kun olivat tehneet koronaan liittyviä lakeja vähän ennen. Kiuru oli laitettu myös perustetun koronanyrkin johtoon, idea Salelta.

Mielenkiintoista oli myös Husin Lasse Lehtosen tapaus. Alussa suhtauduttiin hieman vältellen. Sen jälkeen Lehtosesta tuli superjulkkis, joka vaati koko ajan kovempia koronatoimia ja sai valtavasti näkyvyyttä. Myöhemmin kun oli saatu julkinen narratiivi kääntymään koronassa, niin Lehtosellekaan ei ollut oikein käyttöä.
Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja poikani »

Elon Musk kirjoitti:Covid-19 is the virus of Theseus.

How many gene changes before it’s not Covid-19 anymore?

I supposedly have it again (sigh), but almost no symptoms.

11:12 AM · Mar 28, 2022
https://twitter.com/elonmusk/status/1508356357967122434

Vapaa suomennos:

Covid-19 on Theseuksen virus. Kuinka monta geenimuunnosta tarvitaan, jotta ei enää voi puhua Covid-19:stä? Minulla on ilmeisesti se taas (huokaus), mutta ei juuri mitään oireita.

Tässä taustatietoa, jos tuo Theseus-viittaus meni ohi: https://fi.wikipedia.org/wiki/Theseuksen_laiva
????? ?? ??????.
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Ennen rokotteita +500 Coronakuolemaa/ Rokotusten alettua ....

https://www.karjalainen.fi/kotimaa/koro ... n-suomessa
Koronaan liitettyjen kuolemien määrä ylitti 3 000:n rajan Suomessa

Eli n 2500 kuolemaa rokotusten alettua ja kuten tiedämme palstan asiantuntijoiden kertomana niin tapaukset liittyvät takuuvarmasti Coronaan.

Rokotteet toimii :wink:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
OnyxPhoenix
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5397
Liittynyt: Pe Syys 25, 2020 12:16 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja OnyxPhoenix »

holmesin haamu kirjoitti: Ma Maalis 28, 2022 2:54 pm
Samppalainen kirjoitti: Su Maalis 27, 2022 6:34 pm *) On selvinnyt, että Moderna patentoi juuri CoV-SARS-2:lle ominaisen ja tärkeän piikin osan, mikä mahdollistaa CoV-SARS-2:n ärhäkän tarttumisen ihmiseen (ja muihin nisäkkäisiin). Tämä tapahtui KOLMISEN VUOTTA SITTEN eli samoihin aikoihin, kun DARPA hylkäsi Daszakin himon "rokottaa" lepakot nanopartikkelisumulla mm. vaarallisena ja epäeettisenä. Uutinen:
Koko koronapandemia vuoden 2018 Koronapasseineen näyttää enemmän ja vähemmän etukäteen luodulta ja suunnitelmalliselta. Modernan osuus on myös yksi todiste tuohon.
Tarkistin huvikseen vaihteeksi pitääkö tämä paikkansa. Yllätys että oli paskaa taas.
Ei ole sekvenssi juuri CoV-Sars-2:lle ominainen.
https://healthfeedback.org/claimreview/ ... aily-mail/
The identical sequence detected in SARS-CoV-2 and the modified MSH3 gene occurs in nature and can be found in other animals

Overall, the claim seems to be founded on the belief that because the sequence in the spike protein of SARS-CoV-2 was identical to a manmade gene sequence, the sequence couldn’t have occurred by chance, and must therefore have been designed.

However, as scientists showed using the same search tools as the authors, this 19-nucleotide long sequence occurs naturally in other living things. For example, the sequence is present in eukaryotes, like a species of birds, contrary to the authors’ statement that it cannot be found in eukaryotes. This raises the question of whether the authors simply failed to check for matches to other organisms.

It's cleary just a coincidence. Anybody willing to join me in writing a paper about the "highly unusual" 19nt perfect match between the SARS-CoV-2 FCS insert and the chimney swift Chaetura pelagica APOPT1 mRNA? I'm sure this would make a great case for some mumbo jumbo conspiracy pic.twitter.com/SMJ5XvDLgM

— Marco Gerdol (@MGerdol) February 22, 2022

It is also present in a bacterium, although bacteria aren’t eukaryotes:

And here is an identical blast match to a sequence in a mycobacterium. These are not 'unique patented sequences' that are not found in nature. pic.twitter.com/rkUtL3OLAo

— Aris Katzourakis (@ArisKatzourakis) February 24, 2022

In short, the 19-nucleotide sequence isn’t unique to the modified MSH3 gene patented by Moderna and isn’t uniquely manmade, as it can occur in nature.
Kitarisa
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1300
Liittynyt: La Tammi 09, 2021 7:31 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Kitarisa »

Miten se Sika sanojesi mukaan menikään, kiinassa naureskellaan länkkäreiden hysterialle? Tällä kertaa ilmeisesti Shanghaissa.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Kun "itselevittyvistä ns. rokotteista" on ollut juttua jo aikakausilehdissä, niin se tarkoittaa yleensä sitä että nämä on jo olemassa. Tiedä vaikka joku näistä nyt pörräävistä bioaseista olisi sellainen? Kuulostaa täsmälleen yhtä hyvälle ajatukselle kuin mutanttihyttyset joita ollaan innokkaasti levittämässä tai ihmisten tai kenenkään eläimen geenimuuntelu.

Harva ymmärtää, että juuri nämä nyt kuolevat ovat lähes kaikki 2-3 krt. injektoituja eli juuri osa sitä massakuolemaa. Miksikähän emme nyt näe juttuja niistä viimeisistä sanoista, missä "täysin rokoteltu" koviittiin kuoleva sanoo jotain viimeisinä sanoinaan?

Heidänkään ei tosin olisi ollut pakko kuolla, ellei THL&FIMEA olisi pakottanut lääkäreitä amerikkalaistyyliseen "yksi koko sopii kaikille"-protokollaan: ota kaikki injektiot ja jos sairastut, mene kotiin ja ole siellä, kunnes huulet siniset. Sitten itkevät, kun ei ole resursseja.

Suomi tekee covid-kuolemien pandemiaennätyksiä tässä vaiheessa, kun monet lapsetkin tietävät jo taudin erinomaisesta hoidettavuudesta, mikäli se olisi Suomessa mahdollista.

Kuolemat ovat yksi osa, toinen on lyhyen aikavälin vakavat injektiohaitat. Pitkän ajan haittoihin tulee lukea nuo rokotettuina kuolevat. Heidän elimistö pyrkii reagoimaan wuhan-varianttiin (nimenomaan piikkeihin), vaikka omikronilla ei ole oikeastaan mitään samaa sen kanssa. Johtuu ns. alkuperäinen antigeeninen synti -ilmiöstä, missä immuunipuolustus reagoi kaikkiin viruksiin sillä tavalla kuin se tällä ohuella piikkiproteiinirokotteella opetettiin ja uusissa varianteissa on muitakin vaarallisia proteiineja kuin ne piikit.

Nyt omikroniin sairastuvien elimistö tuottaa suuret määrät piikkiproteiinin vasta-aineita, mutta jättää muut elimistölle vaaralliset proteiinit huomioimatta. Siksi injektoidut kuolevat nyt puhdasveriselle harmittomaan nuhaan ts. useasti injektoitujen elimistö ei osaa enää reagoida muihin kuin piikkiproteiiniin kuten ennen, koska se on ohjelmoitu geneettisellä injektiolla uusiksi. Kukaan ei tiedä kauanko palautuminen kestää tai että palautuuko edes, mutta mitä useammin on injektoitu, sen voimakkaammin vastustuskyky on sorkittu. Se tiedetään, että synteettinen piikkiproteiini pyörii kaikkialla kehossa ainakin 2 kk injektion jälkeen ja sama koskee synteettisiä nanopartikkeleita. Hajoamisaikaa ei ole kukaan tutkinut tai ainakaan raportoinut tämän pidemmälle.


Nämä injektiovammat ovat onneksi sen verran vakavia, että eivät jätä valehtelulle sijaa, jos kyseessä urheilija ts. jos Nadal ei palaa enää takaisin huipputasolle, niin tiedämme, että Rafan luustossa ei ollut vikaa. Toivotaan Nadalle parasta ja ettei ota enää yhtään turhaa injektiota, sillä pumpun yskähtämisiä on huippu-urheilijoilla nykyään enemmän kuin ikinä. Ajoitus kaikilla pian injektion jälkeen - usein just se pfizerin synteettinen ja geneettinen myrkky.

Greg Luyssen, nuori ammattipyöräilijä
Greg Luyssen - 22-vuotiaan ammattilaispyöräilijän oli pakko lopettaa koko alkava ura injektiosta johtuvan sydänvaurion takia.jpeg
Greg Luyssen - 22-vuotiaan ammattilaispyöräilijän oli pakko lopettaa koko alkava ura injektiosta johtuvan sydänvaurion takia.jpeg (12.23 KiB) Katsottu 700 kertaa
22-vuotias ex-ammattipyöräilijä kertoi tilanteestaan näin:
“Tunsin suurta painetta rinnassa ja se oli niin paha, että minun täytyi jättää kilpailu kesken. Minut vietiin sairaalaan, missä todettiin sydänvaurio. Minulla oli ollut kuumeilua jo useita kertoja ilman selvää syytä toisen covid19-rokotteen jälkeen, mutta en ollut ikinä ajatellut näiden liittyvän toisiinsa. Lisätutkimukset osoittivat, että sydänlihakseni on vaurioitunut ja kehoni reagoi heikosti raskaisiin aktiviteetteihin... Sydämeni työskentelee vain 75% teholla ja rinnassa on puristava tunne joka päivä, mikä yleensä johtaa vakaviin päänsärkykohtauksiin.”
https://wielerverhaal.com/2021/09/15/be ... orzaak-is/

Vapaasuksellushuippu ja ME-mies Florian Dagoury
Vapaasukeltaja ja ME-mies Dagoury Florian menetti noin kolmasosan suorituskyvystään pfizer-injektion aiheuttaman sydänvamman takia.jpg
Vapaasukeltaja ja ME-mies Dagoury Florian menetti noin kolmasosan suorituskyvystään pfizer-injektion aiheuttaman sydänvamman takia.jpg (71.57 KiB) Katsottu 700 kertaa
https://www.instagram.com/p/CUrJkJ-FuFd/

Brasilialaisen jiujitsun maailmanmestari, 30-vuotias Graig Jones
Brassijujutsun maailmanmestari Graig Jones ei voi kilpailla vammauduttuaan injektiosta.jpg
Brassijujutsun maailmanmestari Graig Jones ei voi kilpailla vammauduttuaan injektiosta.jpg (49.69 KiB) Katsottu 700 kertaa
https://www.instagram.com/p/COJafoMlxvn/
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Ex-maastopyöräammattilainen, nykyinen rokotevammainen - elimistö täysin sekaisin
Kertoo paljon ajasta ja rokoteaktivistien järkyttävästä itsekkyydestä, raakuudesta sekä tunne-elämän vammoista, kun injektion takia terveytensä menettäneet joutuvat joko olemaan piilossa tai sitten pyytelemään anteeksi, kuten ex-urheilija, nykyinen injektiovammainen, Kyle Warner.

Big Health Update / Checking In

38-vuotias lentopalloammattilainen Francesca Martini
Sydän meni injektiosta vähän niinku vaan sököksi, silleen lievästi vaan. Paitsi että kukaan ei voi sanoa noin, koska tulevaisuus ja vamman vakavuus tulevaisuudessa, on auki.

Kuva
Francesca silloin, kun kykeni vielä pelaamaan huipulla.
38-vuotias lentopallopro Francesca-Marcon-Instagram-story.jpg
38-vuotias lentopallopro Francesca-Marcon-Instagram-story.jpg (20.47 KiB) Katsottu 700 kertaa
Suomeksi:
“Tämä on ehkä hieman rienaavaa, mutta kysyn: eikö ole mitään mekanismia kompensaatioon, jos on rokotteenjälkeisiä terveysongelmia? Korostan, että en ole rokotevastainen, mutta en ole koskaan ollut luottavainen tähän rokotteeseen ja olen saanut tästä vahvistuksen. En tiedä kiinnostaako, mutta minulla on ollut ja yhä on rokotteenjälkeinen sydänlihastulehdus (perikardiitti). Kuka korvaa tämän?”


Brandon Goodwin, 22v. Nousevan nuoren NBA-staran kausi päättyi kipusyndroomaan, suorituskyvyn romahdukseen ja tukoksiin
22-vuotias NBA-pelaaja Brandon Goodwin joutui lopettamaan kauden kesken suorituskyvyn romahdettua ja kipujen alettua injektioiden jälkeen aiemmin terveelle miehelle
22v NBA-tähti Brandon Goodwin joutui lopettamaan saatuaan suonitukoksia injektion jälkeen tuloksena suorituskyvyn alenema ja kivut.jpg
22v NBA-tähti Brandon Goodwin joutui lopettamaan saatuaan suonitukoksia injektion jälkeen tuloksena suorituskyvyn alenema ja kivut.jpg (55.36 KiB) Katsottu 700 kertaa
https://www.msn.com/en-us/sports/more-s ... ar-AAP5ADP


Loppuun pieni koronakatsaus, kun joku kaipasi tietoa rokotettujen joukkokuolemista. Vertailussa rämeihmisten eläinlääkkeita suosivat maat ja huipputeknologinen terveydenhoidon johtotähti Suomi, missä annetaan vain tehottomia ja kalliita lääkkeitä, sis. geneettisen injektion, mikä ei ole rokote.

En vaan ymmärrä, että miten nuo ennätyslukemat tässä vaiheessa koronaa on mahdolliset, kun on "täysin tutkittu ja tehokas rokote" ja lapsetkin tietävät miten tauti olisi hoidettavissa kotona?
Koronakuolemat, maailman parhaan terveydenhuoltojärjestelmän huipputeknologinen Suomi vs. hevoslääkettä syövät idiootit.jpg
Koronakuolemat, maailman parhaan terveydenhuoltojärjestelmän huipputeknologinen Suomi vs. hevoslääkettä syövät idiootit.jpg (61.83 KiB) Katsottu 700 kertaa
https://ourworldindata.org/covid-deaths
Lisätty linkki kiinnostuneille.
Viimeksi muokannut On Anoi Kaa, Ma Maalis 28, 2022 8:09 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Kuten moni on huomannut, niin hollywoodjulkkiksia käytetään aktiivisesti mielipiteen muokkaamiseen. Olipa kyse sitten politiikasta, kulttuuripolitiikasta tai psykologisesta operaatiosta, millä pyritään saamaan mahdollisimman suuri joukko tekemään juuri niin kuin "mestarit" halusivat. Hollywoodin lastenn*ussijat olivat yksi näkyvimmistä kauhunlietsojista, maskittomien tai injektoimattomien syyllistäjistä ja injektioiden markkinoijista.

He eivät tehneet tätä puhtaasti valistumattomuuttaan ja tyhmyyttään (he eivät yleensä ole kovin fiksuja), vaan heillä oli muitakin motivaattoreita. Muistanette, heidän uransa ja näkyvyytensä pysähtyi koronaan, joten he alkoivat tehdä muunlaista työtä, kenties?
Liitteet
Hmm - miksikähän hollywood-henkilöt ovat lobanneet lääketeollisuuden agendaa niin voimakkaasti.jpeg
Hmm - miksikähän hollywood-henkilöt ovat lobanneet lääketeollisuuden agendaa niin voimakkaasti.jpeg (9.5 KiB) Katsottu 695 kertaa
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Kaikki injektion takia sydänvammaiset eivät ole miehiä, kuten tuo lentopallopro todistaa. He ovat kuitenkin eräällä tavalla onnekkaita, sillä kuolema on ollut lähellä ja toki on jatkossakin.

Tässä näitä vähemmän onnekkaita, joita on urheilijoissa valtava määrä. Todettakoot, että 18-vuotiaan fysioterapeutiksi opiskelleen kuolemansyystä ei ole kerrottu muuta kuin sydänkohtaus.
18-vuotias WHITNÉE Abriska, ex-käsipallonpelaaja - nykyinen vainaja.jpg
18-vuotias WHITNÉE Abriska, ex-käsipallonpelaaja - nykyinen vainaja.jpg (37.45 KiB) Katsottu 673 kertaa
Alun perin Réunionin saarelta kotoisin oleva Whitnée Abriska oli lomalla perheensä luona. Hänen oli määrä lentää maanantaina takaisin Belgiaan, jonne hän saapui vuonna 2020 opiskelemaan fysioterapiaa. Samaan aikaan 19-vuotias urheilija pelasi Fémina Visén käsipallojoukkueessa.

Muutama tunti ennen lentoa hänen sydämensä lakkasi lyömästä lopullisesti. Kuolinsyy ei ole vielä tiedossa, mutta shokki on äärimmäinen kaikille hänen ympärillään oleville, samoin kuin seuralle, joiden kansssa Whitnée odotti viettävänsä koko kauden. "Olemme kaikki surussa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun tällainen tragedia tapahtuu. ...", seurapomo Véronique Lensen julistaa masentuneena, lisäten:
"Olin ottanut hänet luokseen aluksi muutamaksi päiväksi. Hän piti minua toisena äitinä. Hän integroitui vähitellen ryhmään ja hänellä oli täällä muutamia ystäviä."
https://www.dhnet.be/sports/sport-regio ... 1ce18a21c6
18-vuotiaan sydänkohtaus oli massiivinen, sillä tyty kuoli vain tunteja ennen nousemista koneeseen. Hän olisi lentänyt Belgiaan ja Belgialla oli tuolloin kovat "covidturvatoimet". Kun tähän yhdistää kaikkien laittoman painostuksen lääketieteen koehenkilöksi ja naisen aseman puoliammattilaisena käsipallossa, niin vainaja oli 99,9% varmuudella injektoitu.

Salailu jo naurattaisi, ellei se aiheuttaisi niin paljon haittaa terveille ihmisille, jotka luulevat rokotteen olevan rokote, eikä vaarallinen injektio. Salailun vuoksi meille ei kerrottu tanskalaisen futari-eriksoninkaan injektiosta, vaikka tällä ne olivat elimistössään ja siksi kerran jo kuoli. Onneksi ihan kaikki maailman mediat eivät ole niin raukkamaisia pelkureita, että olisivat ilmiöstä vaiti. Vaiti pysyttelijöillä on terveiden veret käsissään.

Tässä esimerkki oikeasta journalismista (otsikko käännetty):
Salaperäinen sydänsairaus jalkapallossa
Epätavallisen suuri määrä ammattilais- ja amatöörijalkapalloilijoita on viime aikoina lyyhistynyt.
https://www.berliner-zeitung.de/news/ra ... -li.193554
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Tehokkaasti asioista pyritään vaikenemaan ja kuinka ollakkaan on nyt sellainen häiriötekijä päällä ettei ketään kiinnosta :mrgreen:

Mikä helvetin Covid :lol: :lol: :lol:

Ei ole kukaan huutamassa maskeja päälle kenellekkään
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Joo. Eipä ihme, että Suomen jama on mikä se on ollut ysärin alun ajasajon jälkeen. NPC-aasit ovat olleet isänmaallisuutta ja kansallistunnetta vastaan, mutta nyt kirkuvat kuin järjenköyhät Ukrainan nationalismille natseineen. Koronaa ei ole, vaikka ennätysmäärin kuolemia ja liki kaikki ihan taatusti injektoituja monet kerrat. Missä ovat ne tunteisiin vetoavat uutiset vakavasti sairaista, jotka ovat kuoleman porteilla?

Entäs missä on jutut Suomen injektiovammautuneista tässä avoimuuden ja rehellisyyden pesässä? En ole lukenut kuin siitä yhdistetyn Mutrusta, joka erittäin todennäköisesti sai salailun takia "sponsored by pfizer"-vammat. Tiedämme kuitenkin, että heitä on ja paljon, kun muiden maiden näkyvillä urheilustaroilla on valtavasti pumppuongelmia.


Korjaan: Nadalilla olikin vaan kylkiluun rasitusmurtuma, koska yle kertoi niin ja tuohan on muutenkin erittäin yleinen vamma tenniksenpelaajille. :D Yleensä nuo "kylkiluun rasitusmurtumat" tapahtuvat juuri vasemman etuyläneljänneksen kohdalla ja sallivat rankan manipuloinnin fysiolta ilman sätkimistä. LOL
Rafaa on ottanut viime päivinä rintahan.jpeg
Rafaa on ottanut viime päivinä rintahan.jpeg (9.13 KiB) Katsottu 630 kertaa
Tästä taas tulee ihan mieleen se täysin injektoitu tanskalainen Eriksen, joka kuoli viime kesänä kentälle, saatiin henkiin ja nyt tahdistin:
FC Barcan hyökkääjän ura katkolla sydämen takia.jpg
FC Barcan hyökkääjän ura katkolla sydämen takia.jpg (23.94 KiB) Katsottu 630 kertaa
https://www.eurosport.com/football/liga ... tory.shtml

Tämä taas ei liity yhtään mihinkään ja on ihan tavallista kuin nuo muutkin:
https://twitter.com/MH85Rebooted/status ... PxnFgMXs-Q

Eli uskotaan nyt sitten ihan kiltisti, että injektiot ovat täysin turvallisia, eivätkä ne tapa tai vammauta täydellisen terveitä ihmisiä. Koska media ja thl niin haluavat. Samalla kaavalla kuin se, että geneettinen injektio onkin täysin tehokas rokote, vaikka kaikki tietävät, että se on ollut terveelle ihmiselle aivan mielipuolinen riski.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
palokirves
Axel Foley
Viestit: 2032
Liittynyt: Pe Elo 02, 2019 11:01 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja palokirves »

Kitarisa kirjoitti: Ma Maalis 28, 2022 7:04 pm Miten se Sika sanojesi mukaan menikään, kiinassa naureskellaan länkkäreiden hysterialle? Tällä kertaa ilmeisesti Shanghaissa.
Tähän olisi hyvä saada asiallinen vastaus sialta.
Even Steven kirjoitti: Ke Maalis 01, 2023 10:54 pm Olen ollut pakkohoidossa viimeiset 10 vuotta.
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Kuva

No katsellaanpas taas lukuja

Tässä Kiina

Tartuntoja koko pandemian aikana 144,515 näistä vainajia 4,638 kansalaisia 1,439,323,776


Vertailun vuoksi sitten laitetaan vaikkapa Suomi

Tartuntoja koko pandemian aikana 859,477 näistä vainajia 3,054 kansalaisia 5,555,624


https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries
Reported Cases and Deaths by Country or Territory

Hienoa että mielenkiinto Aasian valtioita kohtaan säilyy koska jotain nämä ovat lukujen perusteella tehneet oikein.

Kuva
Liitteet
COVID Live - Coronavirus Statistics - Worldometer.jpg
COVID Live - Coronavirus Statistics - Worldometer.jpg (8.46 KiB) Katsottu 1037 kertaa
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Vastaa Viestiin