Sanna Marin kokoomaketju

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Dante69
Lauri Hanhivaara
Viestit: 125
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2018 12:00 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja Dante69 »

Kummisetä kirjoitti: Ma Elo 22, 2022 9:11 pm Eiköhän se kohta ihan julkisesti paljastu l- tai ainakin bi-oletetuksi. Vaikuttaa ihan kulissille tuo liittonsa "menestyvän" liikemiehensä kanssa.

On kuva missä ovat Macronin kanssa hyvin läheisesti. Osaa hyvin pelata.
Mitä noihin videohin tulee, on laskelmoivaa tyyppiä, ja on todennäköisesti laskenut että tuollainen julkisuus, pääsee lehtiin, ihmisten puheisiin työpaikoilla, kahvipöydissä jne. Koska totuus on, että huonokin julkisuus on hyvästä loppujen lopuksi, kun pysyy ihmisten mielissä. Näitähän on ollut aina.

Toisaalta, Sanna ja Sabina, hieno tanssi, aika usea mies, vaikka moittii, niin ois mielellään tanssinut noiden kanssa yhdessä.
Avatar
Ihtiriekko
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: Su Elo 25, 2019 5:11 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja Ihtiriekko »

Kuka helvetti nyt moisen riisipuikon kanssa haluaisi jorata? 😂
En anna Kuolon suloista vapautusta....herkuttelen vielä.
Kitarisa
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1300
Liittynyt: La Tammi 09, 2021 7:31 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja Kitarisa »

Ihtiriekko kirjoitti: Ma Elo 22, 2022 9:32 pm Kuka helvetti nyt moisen riisipuikon kanssa haluaisi jorata? 😂
Eiköhän siellä ollut tonni Tinni myös esillä muhkumpia kaipaileville..
Likeavirgin
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4632
Liittynyt: Su Huhti 19, 2020 8:18 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja Likeavirgin »

Skloddi kirjoitti: Ma Elo 22, 2022 6:28 pm Eihän Marin olisi mennyt testiin, jos ei tietäisi, ettei ole mitään käyttänyt, oli bileistä sitten minkä verran aikaa hyvänsä. Aina on riski, että aine näkyisi pidempään kuin luulee. Riski on liian iso myös siinä, että yksityiselläkään lääkäriasemalla joku henkilökunnasta lääkäristä laboratorioväkeen ei vuotaisi, jos tuloksia peukaloidaan. Tämä nyt oli ihan selvää jo, kun ilmoitti menevänsä. Jos koko tulos on väärennetty, kuten jotkut jo mehuissansa vihjailevat, se tulee hyvin pian julki.
Bileistä oli yli kaksi viikkoa, ne aineet mitä SannaMarina on mahdollisesti käyttänyt näkyvät testeissä 2-3pv. Ei ollut siis edes mitään kuvitteellista vaaraa, että jotain näkyisi testissä.
Likeavirgin
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4632
Liittynyt: Su Huhti 19, 2020 8:18 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja Likeavirgin »

Skloddi kirjoitti: Ma Elo 22, 2022 7:03 pm Näin alkuun nostan taas esiin, että mielestäni Marin teki biletyksineen pahan virhearvion ja hänen suhteellisuuden- ja tilannetajunsa eivät ole ihan kohdillaan. Myös jonkinlainen vauhtisokeus näyttäisi iskeneen.

Silti todettava, että täällähän on kymmeniä kertoja todettu, ettei hiustestikään näytä totuutta, kun aikaa on kulunut jo yli kaksi viikkoa. Vähän nyt yritystä siihen lynkkaukseenkin. Mikään testi ei tässä vaiheessa olisi enää näyttänyt mitään, joten mitä täällä meuhkataan? Ei hän olisi tuon testin osalta voinut tehdä mitään toisin, mutta nyt suomalaisten suurelle joukolle, sille joka ei tuhlaa aikaansa internetin keskustelupalstoilla, on esittää negatiivinen testi. "Tämä tästä, jatketaan" on pääministerin viesti, ja sillä muuten mennään myös, sanokaapa minun sanoneeni.
Vauhtisokeushan iskee, kun käytetään kamaa. Tulee sellainen jumalainen olo ja voi kuvitella, että pystyy aivan kaikkeen. Siksihän nuo hampaattomat nistit heiluu kadunkulmissa Malmilla ja Itiksessä ihan voittajafiiliksissä.
Lisäksi on olemassa keino, jolla saa tiedon pidemmältä ajalta. Huumetesti voidaan tehdä myös hiusnäytteestä.

– Hiuksista otettava näyte on pitkäaikainen tulos, sillä voidaan tutkia kuukausien takaista päihdekäyttöä, kertoo Simojoki.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a601 ... 080aaf6379
Likeavirgin
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4632
Liittynyt: Su Huhti 19, 2020 8:18 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja Likeavirgin »

Kitarisa kirjoitti: Ma Elo 22, 2022 7:20 pm Testihän ei ollut Marinin idea, joten hän teki mitä pyydettiin ja pyytäjän pitäisi tajuta tilanne. Sitäpaitsi täällä on jotkut kutsuneet Marinia narkkariksi. Mikä narkkari se sellainen on, jonka narkkaamiset ei näy testeissä?

Tietenkin vähänkään fiksuimmat tajusivat tämän heti, mutta asiasta jaksettiin silti meuhkata.
Viihdekäyttäjän ja narkkarin ero on kuin veteenpiirretty viiva. Narkkarilla toki olisi aineet näkyneet myös pissatestissä.
Avatar
Universal Exports
Nikke Knakkertton
Viestit: 179
Liittynyt: La Helmi 19, 2011 12:43 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja Universal Exports »

sikakoira kirjoitti: Ma Elo 22, 2022 8:43 am Palander kertoo mielipiteensä Marinin touhuista :lol:

https://v.ylilauta.org/08/2a/082a38ed55613549.mp4

Olen pitkälti samaa mieltä

Kuva
Tuleeko kenellekään muulle pienet sävärit tuosta kuvasta?
Tietämättömille tiedoksi, että kunnon kolasta tai vahvasta swimbasta voi tulla uudet sävärit vuosienkin päästä, jos vaikka taustalla soi sama musa kuin silloin kun hitit otti.

Wanhat hörhöt tietää!

Ja kyllä ne kunnon testit otetaan hiuksista.
Näkeehän että Sanna ei niinkään ole kovin kännissä niissä kotibileissä, mutta vauhti on päällä ihan kirjaimellisestikin.
"Et sinä syntejäsi kirkossa sovita, vaan kadulla "
- Mean Streets

"My ghosts have become my teachers"
-Gavin de Becker
Likeavirgin
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4632
Liittynyt: Su Huhti 19, 2020 8:18 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja Likeavirgin »

Villeri kirjoitti: Ma Elo 22, 2022 7:32 pm
sikakoira kirjoitti: Ma Elo 22, 2022 6:47 pm https://www.kaypahoito.fi/nix00462
Huumetestien aikarajoja

Virtsatesti siis yllättäen oli kyseessä :lol:
Onhan meillä nyt ainakin varmuus, että Sannan jokainen aamu ei ala viivalla. Mutta muutenhan tällainen huumetesti herättää vain kysymyksiä: Miksi otettiin testi, jossa ei voinut näkyä humuviikkojen edesottamuksia?
Koska, jos hiustestissä olisi näkynyt jotain niin olisi ilmeisesti sen kokoluokan vahinko, että virkanimike siirtyisi jollekkin, jolla ei ole päihdeongelmaa.
Likeavirgin
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4632
Liittynyt: Su Huhti 19, 2020 8:18 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja Likeavirgin »

Pääministeri hiiltyi, kun Seiskan toimittaja käytti kömpiä-sanaa pääministerin aamuviideltä tapahtuneen kotiutumisen yhteydessä.

- Tämä on mielestäni aika kohtuutonta ja asiatonta tällaista kieltä käyttää. Minä en ole kömpinyt kotiin. Kuten sanoin, minä olen kävellyt ihan itse autoon ja ihan itse mennyt kotiin. Olen herännyt seuraavana päivänä ihan hyvävointisena ihan hyvissä ajoin aamulla, pääministeri ripitti.

Tiedotustilaisuudessa Marin korosti, että hän on koko kesän herännyt aamuisin aina ennen kello yhdeksää hyvävointisena ja energisenä.

- Yhtenäkään aamuna ei ole ollut krapulaa.
Kahden päivän bilettämisen jälkeen kömpii viideltä aamulla kotiinsa ja herää aamulla ennen kello yhdeksää ilman krapulaa hyvävointisena ja energisenä..

..no periaatteessa tuo ilman krapulaa voinee pitää paikkansa, kun krapula ei ihan vielä yhdeksään aamulla ehdi, jos on tinattu 2 päivänä aamuviiteen.
Chikatilo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1517
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja Chikatilo »

Likeavirgin kirjoitti: Ma Elo 22, 2022 10:16 pm
..no periaatteessa tuo ilman krapulaa voinee pitää paikkansa, kun krapula ei ihan vielä yhdeksään aamulla ehdi, jos on tinattu 2 päivänä aamuviiteen.
Joku jonkin sortin punkistilaulaja taisi aikoinaan hoilata: ”Ja tänään on kuin eilen, taas kännissä heräsin…”

Mutta nyt peli seis! MTV:n kansantribuunin 1200 valittua (joiden mielipide määrää myös eduskunnan päätökset), ovat päättäneet, että päihtyneenä saa olla töissä - tai ainakin päivystää.

Mikä riemuvoitto tämä onkaan kaikille - erityisesti päihteisiin meneville - päivystäville sydänkirurgeille, palomiehille, ambulanssinkuljettajille, lentäjille, sotilaille jne… Pääministeri oli yksi teistä, ja hänen johdollaan romutettiin homeiset rakenteet!

SDP = Saa Dokailla Päivystysvuorossa

Edit: miksi myös rattijuopumuksesta epäillyt eivät voisi käydä puhaltamassa vaikka viikoa myöhemmin?
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.
Avatar
H.Moilanen
David Starsky
Viestit: 4537
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

sikakoira kirjoitti: Ma Elo 22, 2022 8:19 pm Vielä ei ole myöhäistä käydä ottamassa se oikea testi :wink:
Juu, mutta riippuuhan tulos testin suorittajistakin.

Nettikeskusteluita kun lukee (esim. Facebook), niin siellä pauhaa todellakin kokonainen armeija Sannan puolustajia. Mielenkiintoisinta oli katsoa, keitä tuttuja siellä kirjoittelee ja mitä näkökulmaa he ajavat. Aika paljon oli äänessä niitä, jotka ovat itsekin mukana huumebisneksessä :wink: Heidän joukossa on monen alan edustajia mm. juristeista lääkäreihin... :?
Etsivän Keskuspoliisin mukaan Suomeen jääneet emigrantit olivat poliittisesti epäluotettavia. Lisäksi monet olivat juutalaisia, joita Etsivä Keskuspoliisi luonnehti lausunnoissaan ”epämieluisiksi henkilöiksi”.
Aiheesta lisää täällä.
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Juu eihän se Sannukka nyt testeihin enään mene . Asia on nyt loppuun käsitelty :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Paikalla
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4671
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja dazu »

Chikatilo kirjoitti: Ma Elo 22, 2022 10:53 pmJoku jonkin sortin punkistilaulaja taisi aikoinaan hoilata: ”Ja tänään on kuin eilen, taas kännissä heräsin…”

Mutta nyt peli seis! MTV:n kansantribuunin 1200 valittua (joiden mielipide määrää myös eduskunnan päätökset), ovat päättäneet, että päihtyneenä saa olla töissä - tai ainakin päivystää.

Mikä riemuvoitto tämä onkaan kaikille - erityisesti päihteisiin meneville - päivystäville sydänkirurgeille, palomiehille, ambulanssinkuljettajille, lentäjille, sotilaille jne… Pääministeri oli yksi teistä, ja hänen johdollaan romutettiin homeiset rakenteet!

SDP = Saa Dokailla Päivystysvuorossa

Edit: miksi myös rattijuopumuksesta epäillyt eivät voisi käydä puhaltamassa vaikka viikoa myöhemmin?
Tuo väittämäsi siitä, että Marin olisi ensimmäinen joskus kännissä ollut pääministeri, on valheellinen, mutta senhän sinä jo tiesitkin.
Mutta miksi et kritisoi muita pääministereitä samasta asiasta? Miksi Marinista tehdään tässä jotain poikkeustapausta? Onko kaikilla mulla paitsi Marinilla oikeus olla kännissä pääministerinä?
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
Salomonin Tuoma
Harjunpää
Viestit: 333
Liittynyt: To Elo 09, 2018 9:03 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja Salomonin Tuoma »

Lähteeköhän avustajakaarti hyökkäykseen medioita vastaan ja jopa kaiveleen kunnianloukkauksia. Narkkariksi leimaaminen on aika kova juttu.

Kovakuntoinen täti joraan ja skarppina ylös ysiltä. Tulispa itsekin noin estottomaksi miedoilla ja ilman rapulaa sekä väsymystä. Jotkut vaan osaa!

Se että soppiiko tuo asemassaan olevalle on ihan oma juttunsa, ja että taju lähtee miedoista niin ettei osaa suojella itseään turhalta julkisuudelta, herättää kyllä kysymyksen soveltuvuudesta vastuuasemaansa.
Salomonin Tuoma
Harjunpää
Viestit: 333
Liittynyt: To Elo 09, 2018 9:03 pm

Re: Sanna Marin kokoomaketju

Viesti Kirjoittaja Salomonin Tuoma »

Heisenberg420 kirjoitti: Ma Elo 22, 2022 6:35 pm
Skloddi kirjoitti: Ma Elo 22, 2022 6:28 pm
Heisenberg420 kirjoitti: Ma Elo 22, 2022 6:21 pm

Tuskin niitä ryssistä tulee, sinulla on ilmeisesti netti niin kaiveleppa ihan itse.
Ylilaidalta? En näe tarpeelliseksi tehdä propagandatyötä venäläisten hyväksi.

Eihän Marin olisi mennyt testiin, jos ei tietäisi, ettei ole mitään käyttänyt, oli bileistä sitten minkä verran aikaa hyvänsä. Aina on riski, että aine näkyisi pidempään kuin luulee. Riski on liian iso myös siinä, että yksityiselläkään lääkäriasemalla joku henkilökunnasta lääkäristä laboratorioväkeen ei vuotaisi, jos tuloksia peukaloidaan. Tämä nyt oli ihan selvää jo, kun ilmoitti menevänsä. Jos koko tulos on väärennetty, kuten jotkut jo mehuissansa vihjailevat, se tulee hyvin pian julki.
Kannabis taitaa öljyliukoisena olla ainut "huume" josta ei voi olla täysin varma kuin kauan se näkyy.
Joo ja sitä kukaan edes yhdistä moiseen joraamiseen. Myssyväki on aika hillittyä ja vähän omissa oloissaan sitä sauhutellaan ja meditoidaan 🤭
Vastaa Viestiin