Helsinki Ullanlinna - psykiatri syytteessä vaimonsa murhasta 12/2022

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
Avatar
tuuli
Sofia Karppi
Viestit: 449
Liittynyt: Pe Tammi 28, 2011 1:54 am
Paikkakunta: Pori

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja tuuli »

Veikkaan altaaseen ajoa vahingoksi. Meni varmaan niinkuin sanoi. Vaikea kuvitella, että jollain ajattelu menee sitä rataa, että "onpas tässä lepposa päivä perheen kanssa ja pikkuhiljaa rullailen laiturilla ja ajetaanpas auto mereen, jos päästäis edes vaimosta". Kun keskellä päivää ja muutakin porukkaa oli liikenteessä. Olisi ollut eri, jos ois saanut jonkun raivarin just ennen ja sitten tyyliin "nyt v***u kuollaan kaikki!"
B€st
Olivia Benson
Viestit: 722
Liittynyt: Ke Tammi 29, 2020 9:58 am

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja B€st »

JasseHames kirjoitti: To Joulu 22, 2022 2:36 am En oikein ymmärrä, minkä vuoksi tämä olisi ottanut lääkärinpalkkioita kovin paljon, jos yhtään, muuten kuin firmansa kautta, koska listaamattomien osakeyhtiöiden osingoissa on huomattavat verohelpotukset. Itse näen jo pelkästään liikevaihdon suuruudesta, ettei epäillyn tulot ole niin massiiviset, että voitaisiin puhua varsinaisesti rikkaasta henkilöstä. Toki henkilökohtaiset tulonsa ovat olleet keskimääräistä huomattavasti suuremmat, ja esim. autot kannattaa nimenomaan verotuksellisista syistä hankkia firman nimiiin, ja kyseisellä firmalla taisi olla joku satatonnia varojakin.

Sori, en jaksa lukea koko viestiketjua, joten seuraava on saattanut jo olla esillä täällä. Tsekkasin kansallisbibliografiasta, että eräällä tunnetulla kirjailijalla on kyllä Robert niminen lapsi, mutta hän on syntynyt eri vuosikymmenellä kuin tässä viestiketjussa puhuttu henkilö.
Pienyrityksessä haaste on osakkeen matemaattinen arvo. Eli pitäisi olla todella vahva tase, jotta voisi nostaa osinkoa pääoma-, eikä ansiotulona.

2019 yritys teki hyvää tulosta, kun 273k€ liikevaihdolla syntyi 213k€ voittoa, mutta vastaavanlaista tilannetta ei liene ollut muina tilikausina. Oletin, että korona-aika supisti liikevaihtoa, mutta tässä ketjussa on ollut esillä, että hän oli lopettanut kotivastaanottonsa. Se saattaa johtua avioliitosta, vaimo ei ole halunnut kodistaan paikkaa, missä erinäköiset mt-potilaat ramppaavat, mutta toisaalta on myös voitu pelätä koronatartuntoja. Joka tapauksessa aika äkkiä yrityksen liikevaihto puolittui.
GameOver
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 119
Liittynyt: Ma Joulu 19, 2022 9:00 pm

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja GameOver »

tuuli kirjoitti: To Joulu 22, 2022 3:31 pm Veikkaan altaaseen ajoa vahingoksi. Meni varmaan niinkuin sanoi. Vaikea kuvitella, että jollain ajattelu menee sitä rataa, että "onpas tässä lepposa päivä perheen kanssa ja pikkuhiljaa rullailen laiturilla ja ajetaanpas auto mereen, jos päästäis edes vaimosta". Kun keskellä päivää ja muutakin porukkaa oli liikenteessä. Olisi ollut eri, jos ois saanut jonkun raivarin just ennen ja sitten tyyliin "nyt v***u kuollaan kaikki!"
Aivan hyvin on voinut saada sen raivarin. Ja aivan kuin keskellä päivää se autokin sinne mereen ohjattiin, myös ruumista raahattiin pulkassa aamulla naapurien silmien alla. Täysin tahallisia tekoja molemmat.
tm_astro
Armas Tammelin
Viestit: 76
Liittynyt: Su Joulu 29, 2013 4:39 pm

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja tm_astro »

Mc Mafia kirjoitti: Ke Joulu 21, 2022 11:37 pm
padlock kirjoitti: Ke Joulu 21, 2022 11:26 pm
Mc Mafia kirjoitti: Ke Joulu 21, 2022 12:39 pm

No niin, sinä sen sanoit. Kyseessä ei silloin ole "mielisairaus' vaan biologinen eli fyysinen sairaus. Ei kukaan ole yrittämässä parantaa katkennutta jalkaa puhumalla.

Olen tietoinen siitä että skitsofreniaa sairastaville syötetään Venlafaksiinia, joka lisää dopamiinin määrää aivokuoressa. Tämä on hieman ristiriidassa juttujesi kanssa.

Vaikutustapa

Venlafaksiini kuuluu selektiivisiin noradrenaliinin ja serotoniinin takaisinoton estäjiin. Se lisää näiden välittäjäaineiden määrää ja vaikutuksia siten, että masentuneen mieliala kohoaa tai paniikki ja ahdistuneisuus lievittyy. 
Kerroit skitsojen kärsivän liiasta dopamiinituotannosta ja lääkkeeksi määrätään kamaa joka nostaa dopamiinitasoa aivokuoressa. Mutta okei, en nyt vissiin tajua, eikä ole tehoja alkaa tutkimaan asiaa, sillä ei se mitään miksikään muuta. Hyvää joulua!

Miksi kukaan ei koskaan ole kysynyt että MIKSI sitä dopamiinia erittyy liikaa ?
Eikö koskaan kenellekään ole tullut mieleen että taustalla olisi jokin torjuttu paha trauma minkä takia aivot psykoosiin paetessaan ryöstäytyvät hurjaan dopamiinin tuotantoon ja SILLÄ ON SYYNSÄ !

Hyvät mentaalimasturbaatio-psykiatrit, luokittelijat ja mielenterveysammmattilaiset, miksi te vain haette joitain epämääräisiä ns biologisia syitä kun vastaus on aivan nenänne edessä ?! Jos henkilöllä on jatkuvasti paha olo ja hän on kroonisesti jännittynyt jotain helvetillistä TORJUTTUA elämän/lapsuuden kokemusta vastaan paeten psykoosiin, bipolariaan ja ties mihin, niin miksi te ette kehitä terapioita joilla näitä tarumoja voidaan kunnolla purkaa ?!

Miksi myrkytetään? Miksi sähköshokkeja edelleen harrastettaan? Miksi eristys ? Miksi lepositeet? Miksi kaikki tämä VÄKIVALTA, loputon kemiallinen lobotomia ja kontrollointi potilaita kohtaan kun ne eivät koskaan ketään kunnolla paranna vaan traumatisoivat ihmisiä lisää jopa heitä suoraan tappaen ????!!!!

McMafia on kritiikissään oikeassa. Nykypsykiatria ja julkinen mielenterveyshuolto ei ole tiedettä vaan taidetta, perustuu pelkkään MUTUUN, _kontrollointiin_, puolivillaiseen kuntoutukseen ja se menee metsään niin että rutisee! Valtava määrä sekavia ja vääriä diagnooseja, hoitovirheitä, arvioita ja hoitoja jopa ihmisille, joilla ei mitään virallista mielisairautta päätyen pakkohoitoon vain koska heillä meneillään jokin ihan tavallinen elämänkriisi. Pelkkää loputonta liukuhihnaa, jota kuplissaan elävät, hommaansaa ryytyneet lääkärit ja turhautuneet sadistisuuteen päätynyt hoitohenkilökunta harrastaa, potilasta edes kunnolla näkemättä ja kuuntelematta. Kipeimmät potilaat palaa aina vain takaisin, koska kunnollista apua ei koskaan saa. NÄHTY ON !

Tässä tietoa siitä mitä säshköshokit oikeasti on ja mitä ne ihmiselle tekee:

https://www.cchr.org/ban-ect/watch/ther ... shock.html

Me elämme jo 2020-lukua. Ei tämä ole enää pimeää keskiaikaa ! Eikä mielenterveyspotilaat ole mielenterveysrikollisia joita pitäisi pakkohoitaa ja rangaista sulkemalla laitoksiin.

Ei kemikaalit mitään tunne! Ihminen tuntee! Ja jos tunteet on torjuttu ja sen takia mieli hajoaa ties millä tavalla niin mikä on se lääke jolla tunteet palautuu jatkuvan kontrolloinnin, lisää tukahduttamisen ja ns kuntoutuksen, niin uusilla kuin vanhoilla lääkkeillä myrkyttämisen sijaan? Miten ne tunteet saa auki ja takaisin niin että ihminen saa luvan ja mahdollisuuden lopultakin ne kohdata, kokea ja niistä lopulta parantua ? Ei mikään puhuminen tai puhumisterapiakaan mitään auta jos asiat on totaalisesti torjuttu jo varhain, kokonaan pois päivätajunnasta, eikä niitä edes muisteta. Mielisairaus ei ole mielen sairautta, ei johdu geeneistä, eikä aivoaineenvaihdunnasta, vaan tunneperäistä pakenemista, valtavaa vuosikausia varhain torjuttua lapsuuden ja nuoruuden kipua ja helvetillistä tuskaa väärinkohtelusta, mikä ei koskaan ole saanut mahdollisuutta nähdä päivänvaloa. Ne tunteet pitää kaivaa esiin ja ne pitää purkaa, niin ihminen paranee. Paranee kokonaisvaltaisesti, psyykkisesti ja fyysisesti, puhdistuu, tasapainottuu ja alkaa jälleen ELÄÄ. Löytää itsensä ja todelliset tunteensa, eheytyy.

Vain sellainen hoito ja terapia toimii, minkä henkilö itse täysin vapaaehtoisesti tajuaa todelliseksi ja olevan täyttä totta.
Oikealla terapialla mikään ei ole parantumatonta. Ei psykopatia, ei persoonallisuushäiriöt, koska ne KAIKKI pohjautuu torjuttuihin tunteisiin.

Nykypsykiatria ja hoitomuodot ovat järjettömiä, tehottomia, vain tuhoavat ihmisiä ja ne pitää lopettaa. Nielevät verovarojakin pelkkään toimimattomaan turhuuteen.
Jos kerran psykiatritkin ovat näin kipeitä ja huonossa kunnossa, että tappavat vaimojaan, niin se kyllä kertoo todella vankasti missä mennään.
Olsiko aika lopettaa moinen älyttömyys ja alkaa parantamaan ihmisiä kunnolla, pysyvästi ja oikein ?

Jos jokin meitä ihmisiä sairastuttaa niin se on jo lapsuudessa alkanut, vanhempienkin omassa elämässään omia lapsiaan kohtaan harjoittama henkinen/fyysinen ties mikä yhteiskunnallinen rakenteellinen väkivalta, jonka lonkerot ulottuu psykiatriaan asti. Se minkä vanhemmat aloittaa, sitä julkinen mielenterveystyö jatkaa, eikä helvetti lopu koskaan. Olisiko tullut aika jo kääntää kelkkaa ?

Vakavasti psyykkisesti sairaille tarvittaisiin kunnollisia myötäeläviä tunne - ja kohtaamisterapioita, kunnolla koulutettuja, pelottomia ja osaavia alan ammattilaisia, terapeutteja, jotka uskaltaa auttaa ja tukea asiakasta todella syvälle itseensä, omiin torjuttuihin tunteisiinsa, mutta Suomessa niitä ei ole saatavilla. Ulkomailla toki on. Tunne-ja kohtaamisterapiaa eli deep feeling terapiaa ja primaaliterapiaa saa lähimmin Lontoossa.

http://theresasheppardalexander.com/new-page

https://www.primalinstitute.com/

http://www.primals.org/links.html

primaaliterapiaa (ei "primaalihuuto-terapiaa", koska se on väärä nimitys) käytännössä 1970-luvulta alkaen ja samanlaista se on pitkälti edelleen

https://en.wikipedia.org/wiki/Primal_therapy

https://www.youtube.com/watch?v=wIkm5WL2yCU


kirjoja, tietoa

https://www.google.com/search?q=dr+arth ... e&ie=UTF-8


"The last research conducted on the effects of Primal Therapy on the brain was performed by Dr. Erik Hoffman, former Professor of Neurophysiology at Copenhagen University. This research showed very clear changes in the brain as a result of feeling."


https://www.amazon.com/stores/author/B001HD1CXS/about
Viimeksi muokannut tm_astro, To Joulu 22, 2022 4:12 pm. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Avatar
Skloddi
David Starsky
Viestit: 4562
Liittynyt: Ma Elo 26, 2019 12:20 pm

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja Skloddi »

Hattivatti kirjoitti: To Joulu 22, 2022 9:24 am
Whicher kirjoitti: Ke Joulu 21, 2022 8:53 pm
nevusneither kirjoitti: Ke Joulu 21, 2022 8:22 pm
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/vid ... #gs.l3b95c

Eipä ole kyllä tahallisuudesta enää epäilyä kun näki tämän videon, eikä mene enää selittelyt "vahingosta" läpi...
Nää on sit kai kaikki tahallisia.

https://youtube.com/shorts/JCr75j1lPRY?feature=share
https://youtu.be/_Zahx6w2hzk
https://youtu.be/fmedY2XmJcA
https://youtu.be/KXlb7DA0mAY
https://youtu.be/FL5c4SdxV_U
https://youtu.be/0Z7wVzH-5R4
Tämä tuntuu olevan joillekin aivan käsittämättömän vaikeaa käsittää. Se, että itse kuvittelette olevanne ylimaallisen taitavia autonkäsittelijöitä, ei tarkoita sitä, etteikö näitä vahinkoja tapahtuisi tavallisille ihmisille.
Tämähän nimenomaan näyttää tuon Mtv:n videon perusteella vahingolta. En ollut tätä videota nähnytkään, mutta meni siis just niin kuin sen aiemman videon pohjalta spekuloin: eli lautapömpelin takana ei jatkanut yhtä päätä täysillä mereen vaan sen videon aikavirhe johtui juuri siitä, että pömpelin katveessa on yritetty kääntää. Ärhäkkä hybridi lähtee sähköllä just noin jos vaihde on vahingossa eteen ja painaa kaasua.
Konalan kettu
Scooby-Doo
Viestit: 26
Liittynyt: Ma Marras 28, 2022 7:52 pm

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja Konalan kettu »

Maikkarin videon perusteella saa pikemminkin sellaisen vaikutelman, että peruutusvaihteelle ei edes yritetä vaihtaa, vaan seistään jarrulla ja sen jälkeen painetaan talla pohjaan. Tuolla peruutusvauhdilla olisi takana taatusti kolissut. Oli niin tai näin, niin lasten kannalta tämä on aivan karmaisevaa, jos heillä herää ajatus, että R.T ajoikin mereen tahallisesti. Saattaahan se olla, että ovat sitä epäilleet jo ihan tapahtumasta asti.
JasseHames
Christopher Lorenzo
Viestit: 1596
Liittynyt: Ke Tammi 06, 2021 5:54 pm

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja JasseHames »

B€st kirjoitti: To Joulu 22, 2022 3:41 pm
JasseHames kirjoitti: To Joulu 22, 2022 2:36 am En oikein ymmärrä, minkä vuoksi tämä olisi ottanut lääkärinpalkkioita kovin paljon, jos yhtään, muuten kuin firmansa kautta, koska listaamattomien osakeyhtiöiden osingoissa on huomattavat verohelpotukset. Itse näen jo pelkästään liikevaihdon suuruudesta, ettei epäillyn tulot ole niin massiiviset, että voitaisiin puhua varsinaisesti rikkaasta henkilöstä. Toki henkilökohtaiset tulonsa ovat olleet keskimääräistä huomattavasti suuremmat, ja esim. autot kannattaa nimenomaan verotuksellisista syistä hankkia firman nimiiin, ja kyseisellä firmalla taisi olla joku satatonnia varojakin.

Sori, en jaksa lukea koko viestiketjua, joten seuraava on saattanut jo olla esillä täällä. Tsekkasin kansallisbibliografiasta, että eräällä tunnetulla kirjailijalla on kyllä Robert niminen lapsi, mutta hän on syntynyt eri vuosikymmenellä kuin tässä viestiketjussa puhuttu henkilö.
Pienyrityksessä haaste on osakkeen matemaattinen arvo. Eli pitäisi olla todella vahva tase, jotta voisi nostaa osinkoa pääoma-, eikä ansiotulona.

2019 yritys teki hyvää tulosta, kun 273k€ liikevaihdolla syntyi 213k€ voittoa, mutta vastaavanlaista tilannetta ei liene ollut muina tilikausina. Oletin, että korona-aika supisti liikevaihtoa, mutta tässä ketjussa on ollut esillä, että hän oli lopettanut kotivastaanottonsa. Se saattaa johtua avioliitosta, vaimo ei ole halunnut kodistaan paikkaa, missä erinäköiset mt-potilaat ramppaavat, mutta toisaalta on myös voitu pelätä koronatartuntoja. Joka tapauksessa aika äkkiä yrityksen liikevaihto puolittui.
Joo, no joka tapauksessa kannattaa laskuttaa lääkärintyö firmansa kautta, koska jos firman tase ei ole vielä kunnossa, niin kassavirta vahvistaa sitä.

Milloin sitten niitä osinkoja onkaan jakanut itselleen ei vastaa välttämättä samaa kalenterivuotta/tilikautta, jolloin varsinainen lääkärintyö on tehty, josta siis firma on laskuttanut.

Mutta tosiaan niistä tilinpäätöksistä selviää paljon enemmän kuin netissä julkisesti nähtävillä olevista tiedoista.
Ross Sullivan kirjoitti: Pe Tammi 12, 2024 7:48 pm Esim. yksityisen puolen terapeutit eivät kirjaa kantaan tietoja potilaista
Ketkä terveydenhuollon toimijat lainvastaisesti jättävät tekemättä kirjaukset Kantaan?
Kirmukarmu
Harjunpää
Viestit: 307
Liittynyt: La Heinä 23, 2022 5:25 pm

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja Kirmukarmu »

Verokoneesta kaivettu. Ei mitkään huipputulot, eikä lainkaan pääomatuloja. Melko kädestä suuhun -meininkiä vihjailee.

Tikkanen Roope Bob

Syntymävuosi
1974
Asuinpaikka
Uusimaa
Verovuosi
2 021
Pääomatulo
0
Ansiotulo
120 233
Tulot yhteensä
120 233
Tulovero
22 964
Jäännösvero
48 289
Kunnallisvero
21 535
Verot ja maksut yhteensä
48 954
Veronpalautus
0
Veroprosentti
40,7
Rousku
Theo Kojak
Viestit: 1143
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 11:29 pm

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja Rousku »

Inehmo kirjoitti: Ke Joulu 21, 2022 7:18 pm Lääkärinoikeuksien rajoittamisen syy selvinnyt. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009276615.html

Oli vaikea tavoittaa eikä aina päivystyksen jälkeen kirjannut raportteja vaan piti herättää niin tekemään.
Eli byrokraattiset muodollisuudet eivät kiinnostaneet, eikä muutkaan tylsät tehtävät. Omien sääntöjensä mukaan meni.
Avatar
Skloddi
David Starsky
Viestit: 4562
Liittynyt: Ma Elo 26, 2019 12:20 pm

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja Skloddi »

Kirmukarmu kirjoitti: To Joulu 22, 2022 4:43 pm Verokoneesta kaivettu. Ei mitkään huipputulot, eikä lainkaan pääomatuloja. Melko kädestä suuhun -meininkiä vihjailee.

Tikkanen Roope Bob...
Verojen jälkeen aika tarkalleen 6000 euroa kuukaudessa puhtaana käteen (5 940e), mutta että "melko kädestä suuhun -meininkiä vihjailee"? Näin nämä asiat koetaan, meitä on niin moneen junaan... :mrgreen:
Viimeksi muokannut Skloddi, To Joulu 22, 2022 4:57 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Jaskajokunen82
Alokas
Viestit: 4
Liittynyt: Ke Joulu 21, 2022 11:31 am

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja Jaskajokunen82 »

tuuli kirjoitti: To Joulu 22, 2022 3:31 pm Veikkaan altaaseen ajoa vahingoksi. Meni varmaan niinkuin sanoi. Vaikea kuvitella, että jollain ajattelu menee sitä rataa, että "onpas tässä lepposa päivä perheen kanssa ja pikkuhiljaa rullailen laiturilla ja ajetaanpas auto mereen, jos päästäis edes vaimosta". Kun keskellä päivää ja muutakin porukkaa oli liikenteessä. Olisi ollut eri, jos ois saanut jonkun raivarin just ennen ja sitten tyyliin "nyt v***u kuollaan kaikki!"
Nimenomaan. Joku asiakaskin kuvasi Tikkasta "Hessu Hopona".
Kirmukarmu
Harjunpää
Viestit: 307
Liittynyt: La Heinä 23, 2022 5:25 pm

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja Kirmukarmu »

Skloddi kirjoitti: To Joulu 22, 2022 4:48 pm
Kirmukarmu kirjoitti: To Joulu 22, 2022 4:43 pm Verokoneesta kaivettu. Ei mitkään huipputulot, eikä lainkaan pääomatuloja. Melko kädestä suuhun -meininkiä vihjailee.

Tikkanen Roope Bob...
Verojen jälkeen aika tarkalleen 6000 euroa kuukaudessa puhtaana käteen (5 940e), mutta "melko kädestä suuhun -meininkiä vihjailee"? Näin nämä asiat koetaan, meitä on niin moneen junaan... :mrgreen:
Kuudella tonnilla ei pitkälle pääse noilla elintavoilla. Kallis asunto, auto jne. Jää käteen varmaan pelkkää velkaa. Pelkkä parkkimaksu kuukausittain voi ylittää jo jonkun työttömän kokonaisbudjetin.
Mikisu
Martin Riggs
Viestit: 644
Liittynyt: Ti Syys 24, 2013 9:24 pm

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja Mikisu »

Kirmukarmu kirjoitti: To Joulu 22, 2022 4:43 pm Jäännösvero
48 289
Noitahan on ollut kiva maksella tänä vuonna.
JasseHames
Christopher Lorenzo
Viestit: 1596
Liittynyt: Ke Tammi 06, 2021 5:54 pm

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja JasseHames »

Kirmukarmu kirjoitti: To Joulu 22, 2022 5:01 pm
Skloddi kirjoitti: To Joulu 22, 2022 4:48 pm
Kirmukarmu kirjoitti: To Joulu 22, 2022 4:43 pm Verokoneesta kaivettu. Ei mitkään huipputulot, eikä lainkaan pääomatuloja. Melko kädestä suuhun -meininkiä vihjailee.

Tikkanen Roope Bob...
Verojen jälkeen aika tarkalleen 6000 euroa kuukaudessa puhtaana käteen (5 940e), mutta "melko kädestä suuhun -meininkiä vihjailee"? Näin nämä asiat koetaan, meitä on niin moneen junaan... :mrgreen:
Kuudella tonnilla ei pitkälle pääse noilla elintavoilla. Kallis asunto, auto jne. Jää käteen varmaan pelkkää velkaa. Pelkkä parkkimaksu kuukausittain voi ylittää jo jonkun työttömän kokonaisbudjetin.
Auto mieluiten firman nimiin, mutta kantakaupungissa kuluu pelkästään yhtiövastikkeeseen ja asuntolainan lyhennyksiin korkoineen mukavasti rahaa. Taitaa olla helposti noin puolet pois tuosta 6000 e/kk nettotulosta, riippuu tietenkin asunnon hinnasta. Tosin asuntokin taisi olla suomenruotsalaisen vaimonsa omistama.
Ross Sullivan kirjoitti: Pe Tammi 12, 2024 7:48 pm Esim. yksityisen puolen terapeutit eivät kirjaa kantaan tietoja potilaista
Ketkä terveydenhuollon toimijat lainvastaisesti jättävät tekemättä kirjaukset Kantaan?
Mikisu
Martin Riggs
Viestit: 644
Liittynyt: Ti Syys 24, 2013 9:24 pm

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja Mikisu »

Kirmukarmu kirjoitti: To Joulu 22, 2022 5:01 pm
Kuudella tonnilla ei pitkälle pääse noilla elintavoilla. Kallis asunto, auto jne. Jää käteen varmaan pelkkää velkaa. Pelkkä parkkimaksu kuukausittain voi ylittää jo jonkun työttömän kokonaisbudjetin.
No eipä ei. Ja jos elatusmaksut on sovittu (lue: riidelty) tulojen suhteessa, niin voi olla joutunut maksamaan lapsistakin jonkun 400 euroa/pää kuussa. Tai no, en tiedä millaisia summia tuomioistuin vahvistaa riitaisissa tapauksissa ja onko lapsilla erityistarpeita tai -kuluja, mutta joku 300 euroa lapsesta on pienemmilläkin tuloilla ihan tavallinen sopuerossa.
Vastaa Viestiin