Mies ammuttiin kadulle Helsingin Puotilassa 23.11.2022 - 10 v 6 k tuomio taposta

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Ack4ever
Nikke Knakkertton
Viestit: 189
Liittynyt: Ti Loka 11, 2022 1:14 pm

Re: Mies ammuttiin kadulle Helsingin Puotilassa 23.11.2022 - murhana tutkitaan

Viesti Kirjoittaja Ack4ever »

Likeavirgin kirjoitti: Ma Tammi 02, 2023 3:13 pm
Tavallinen Virtanen kirjoitti: Ma Tammi 02, 2023 12:50 pm Täytyypä vielä oikein kommentoida : )

Käsitinkö nyt oikein, että nimimerkki "like a virgin" kertoo tuossa ylempänä olevansa arkkitehti. Ja ei silti tiedä edes rakennuspuolen yksinkertaisimpia perusasioita. Eli, että suunnilleen ketä vaan tuollaisen työnjohtaja lapun voi itselleen printata : ) Jopa vähän aikaa sitten huumerikoksista, ja suomalaisen pojan vapauden riisto rikoksesta ym törkeyksistä, vuosia vankilassa istunut, reilu 30-vuotias, läpi tatuoitu kurdi muslimi.


Sama nimimerkki kirjoittaa 28.12.2022:
"Jos Veijola istutetaan Milanin kanssa samalle osastolle niin Milan pistelee steroidikalluun sormella reikiä kostoksi. Jaff on paljon kovempi luu kuin Veijola ikinä! Panee vielä perseeseen reikien tökkimisen jälkeen."

Miladi ja Milan Jaffhan ovat tunnetusti saman henkisiä ystäviä. Heitä on yhdistänyt jo sama tausta. Ovat kurdi pakolaisia, Suomen Helsingissä. Sekä rikollisia.

Ja Milan Jaff on myös vankilan osastolla. Istuu siellä mm Suomalaisen lapsen törkeästä raiskauksesta sekä normaali raiskauksesta.

Ovatko nämä siis älykkäitä, kovia luita ja Mensaan kuuluva Arnold, erilaisine saavutuksineen, typerä : )
Toki lapun voi jokainen printata, mutta sillä lapulla ei pääse töihin vaan vaaditaan työnjohtajan koulutus, joka Miladilla mitä ilmeisimmin oli kaikkien esille tulleiden seikkojen mukaan.

Ei sen enempää Veijola, Milad kuin Milankaan eivät ole älykkäitä. Ja nyt taisit sekoittaa Arnoldin esim. Sylvesteriin. Arnold on kuuluisa, ei älykäs.
Pistetään nyt stoppi tälle eipäs juupas leikille, eli työnjohtajana voi rakennustyömaalla toimia ihan kuka vaan, siihen ei tarvi olla edes peruskoulua käytynä! Työmaan mestarina ja vastaavana toimivalta sen sijaan vaaditaan rakennusmestarin/inssin paperit! Työmailla toimii, isommilla siis, usein monia aliurakoitsijoita ja niillä jokaisella pitää olla nimetty vastuuhenkilö eli n.s. työnjohtaja, ja siihen voidaan porukasta nimetä ihan perus-pertti tai maamies-martti.
Tavallinen Virtanen
Alibin satunnaislukija
Viestit: 53
Liittynyt: Ti Joulu 06, 2022 9:40 pm
Paikkakunta: Rauma Finland

Re: Mies ammuttiin kadulle Helsingin Puotilassa 23.11.2022 - murhana tutkitaan

Viesti Kirjoittaja Tavallinen Virtanen »

Minä en sekoittele mitään, toisin kuin eräs : )
Enkä pidä Suomalaisen lapsen törkeää kurdi raiskaajaakaan kovana luuna, vielä julkisesti ; ) En myöskään usko, että tällaisten julkisten kommenttien antaja on kovinkaan älykäs. Olenkin aika varma, että Jari Veijolan ÄO on sinua korkeampi. Puhumattakaan fiksuudesta ja käytöstavoista.

Nykyisen uudehkon, keskihajonnan (15) käytännöllä Mensan raja on +130.
Arnold on ylittänyt tämän selvästi.

On myös arvioitu, että jo Suomen vaativan Aukin käyneiden ÄO on hieman keskivertoa korkeampi. Ja Suomen Rukin käyneiden selvästi keskivertoa korkeampi. Jari Veijola on juuri Rukin eliittiä.

Lisäksi on arvioitu, että esim säveltäjät, tutkijat/keksijät ja yrittäjät ovat keskiverrosti kaikkein älykkäimpiä. He kun joutuvat luomaan täysin uutta, ja toimivaa, tyhjästä. Toisin kuin vain "kirjoja opiskelevat". Jari Veijolalla on ollut useita eri alan toimivia yrityksiä. Normaali hieno kuntosali, jonka hän rakensi täysin tyhjästä. Naisten kuntosali. Sekä kuntosali Turussa, siinä kauppatorin laidalla, Hamburger Börsin vieressä. On ollut turvallisuus alan, sekä rakennus alan yrityksiä. Hän on myös yksin esim. luonut tyhjästä oman amerikkalaisen jalkapallo seuran, ja tuttujensa kanssa yhä toimivan, menestyneen urheiluseuran jne. Myöskin kouluissa häntä on pidetty älykkäänä. Samaa kertoo geeniperimä ja sukutausta.

Ja monet rikolliset ja linnavenkulat pyrkivät juuri rakennuksille, Hesassa.
Puolivitseinä titteleinä on jopa toimitusjohtajaa : )

PS. Kevennykseksi vielä, asian tiimoilta. Keenu Reevesin ÄO:ta en tiedä, mutta Jarkko Veijola ehkä voisi sitä kysästä, kun kahdestaan ovat jenkki palloakin heitelleet...: )
Like a virgin, 28.12. lasten pyhänä, ihannoiden suomi lapsen törkeää kurdi raiskaajaa:
"Milan pistelee steroidikalluun sormella reikiä kostoksi. Jaff on paljon kovempi luu kuin Veijola ikinä! Panee vielä perseeseen reikien tökkimisen jälkeen."
Oppenheimer
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1360
Liittynyt: To Syys 26, 2013 5:27 pm

Re: Mies ammuttiin kadulle Helsingin Puotilassa 23.11.2022 - murhana tutkitaan

Viesti Kirjoittaja Oppenheimer »

Likeavirgin kirjoitti: Su Tammi 01, 2023 11:23 am
JailMind kirjoitti: La Joulu 31, 2022 1:10 am
aarre1234 kirjoitti: To Joulu 29, 2022 10:43 am Milad on ollut rakennusmestari kyseisessä firmassa. Fiksu jätkä oli . Raha asiat enemmän kuin kunnossa elämän tyylistä päätellen ja näkyen , joten olettamus jartsan rahoille olleen tarvetta on pelkkää paskaa . Alamaailma tuttu tuomioista päätellen , mutta velka ei ole ilmeisesti ollut sen . Taitaa ollut UB:n kiristäjän velka , ei mannella riittäny munaa itse kiristää/periä piti tätä toista pyytää mukaan jeesaan . Kaikille kusihousu jartsa faneille , jartsa oli lähiössä asuva luuseri . Ei tainnu ego kestää kun pakolaisella asiat paremmin, 120t autot alla jne ja jotain mannen velkoja vielä perimässä jeesinä .Tunnen Milattin jonkin verran . Kyse sis faktoista . Lojaalimpaa tyyppiä kuin tämä milatti en ole koskaan tavannut , samaa voi varmasti sanoa joka ikinen muukin joka on hänen kanssaan lausetta vaihtanut!
Lisää milattin kaltaisia miehiä maailmaan !
Näitä milatteja ja teikäläisiä ei todellakaan tarvita suomeen enää yhtään.
Työnjohtajaksi rakennuksille pääsee kyllä ilman mitään koulutuksiakin.
Ei pääse. Työnjohtajaa ylempänä ovat vain kaksi henkilöä. Minä arkkitehtinä ja sitten on vielä isommilla työmailla työmaajohtajat erikseen.
Menee OT: ksi, mutta kommenttisi osoittaa sataprosenttisella varmuudella, että et ole arkkitehti. Sellaista nimikettä tai henkilöä kuin työmaajohtaja ei olekaan. Ilmeisesti tavoittelet vastaavan työnjohtajan nimikettä. Sekään ei ole riippuvainen työmaan koosta, vaan siitä, tarvitaanko rakennustyöhön rakennuslupa. Arkkitehdit tuntevat rakennusalan hierarkian ja osaavat käyttää oikeita nimikkeitä.

Todettakoon vielä, että rakennuksille kyllä pääsee työnjohtajaksi ilman mitään koulutustakin, mutta vain ns. vähäisiin työnjohtotehtäviin. Tavanomaisetkin työnjohtotehtävät vaativat alan koulutusta tai vastaavien tietojen osoittamista ja riittävää kokemusta rakennusalalta.
Avatar
Mc Mafia
Olivia Benson
Viestit: 715
Liittynyt: Pe Marras 25, 2022 11:46 am

Re: Mies ammuttiin kadulle Helsingin Puotilassa 23.11.2022 - murhana tutkitaan

Viesti Kirjoittaja Mc Mafia »

Oppenheimer kirjoitti: Ma Tammi 02, 2023 8:24 pm Todettakoon vielä, että rakennuksille kyllä pääsee työnjohtajaksi ilman mitään koulutustakin, mutta vain ns. vähäisiin työnjohtotehtäviin. Tavanomaisetkin työnjohtotehtävät vaativat alan koulutusta tai vastaavien tietojen osoittamista ja riittävää kokemusta rakennusalalta.
Pari päivää sitten olit täysin eri mieltä, eikä vieläkään ole tietoa kuinka asiat raksalla menee.
Oppenheimer kirjoitti: To Joulu 29, 2022 3:33 pm
Mc Mafia kirjoitti: To Joulu 29, 2022 3:08 pm
aarre1234 kirjoitti: To Joulu 29, 2022 10:43 am Milad on ollut rakennusmestari kyseisessä firmassa. Fiksu jätkä oli...
Kortissa lukee työnjohtaja. Ero on kuin yöllä ja päivällä.
Ei ole. Rakennusmestari on tutkinnon nimike, työnjohtaja tehtävänimike. Rakennusalalla rakennusmestarin koulutus taitaa olla yleisin koulutus työnjohtajilla.
Vastaava mestari = työmaajohtaja
Oppenheimer kirjoitti: Ma Tammi 02, 2023 8:24 pm Sellaista nimikettä tai henkilöä kuin työmaajohtaja ei olekaan. Ilmeisesti tavoittelet vastaavan työnjohtajan nimikettä. Sekään ei ole riippuvainen työmaan koosta, vaan siitä, tarvitaanko rakennustyöhön rakennuslupa.
Best,
Mäk

You gotta be—”
Tavallinen Virtanen
Alibin satunnaislukija
Viestit: 53
Liittynyt: Ti Joulu 06, 2022 9:40 pm
Paikkakunta: Rauma Finland

Re: Mies ammuttiin kadulle Helsingin Puotilassa 23.11.2022 - murhana tutkitaan

Viesti Kirjoittaja Tavallinen Virtanen »

Tämän ketjun yhteydessä meidän kaikkien on varmaan hyvä muistaa tunnettu, paheneva ja kasvava ongelma. Rakennusalalla jopa toimitus johtajaksi laitetaan ns. kilpimiehiä, eräänlaisia bulvaaneja. He ottavat sitten osumaa niin verottajalta, talousrikos yksiköltä, kuin petetyiltä kumppaneilta, aliurakoitsijoilta, palkatta jääneiltä työtekijöiltä ym.

Hyviä Ilanjatkoja kaikille : )
Like a virgin, 28.12. lasten pyhänä, ihannoiden suomi lapsen törkeää kurdi raiskaajaa:
"Milan pistelee steroidikalluun sormella reikiä kostoksi. Jaff on paljon kovempi luu kuin Veijola ikinä! Panee vielä perseeseen reikien tökkimisen jälkeen."
Miki77
Nikke Knakkertton
Viestit: 194
Liittynyt: Ti Touko 05, 2020 8:32 pm

Re: Mies ammuttiin kadulle Helsingin Puotilassa 23.11.2022 - murhana tutkitaan

Viesti Kirjoittaja Miki77 »

Otetaanhan termit haltuun. Työnjohtajaksi voidaan nimittää vaikka minkälaisen rupufirman ns. nokkamiestä, eli samalla työmaalla voi olla vaikka 10 työnjohtajaa jotka vastaavat omasta osaurakastaan, vaikkapa nyt maalaus.

Vastaava mestari taas on henkilö jonka pääurakoitsija nimittää, hän vastaa urakasta kokonaisuudessaan työn tilaajalle. Lisäksi laajemmissa urakoissa joihin kuuluu esim. tieinfran rakentamista voi olla vielä työpäällikkö joka on vastaavan mestarin esimies.
Salainen_Tietolähde
Neuvoja-Jack
Viestit: 564
Liittynyt: To Tammi 30, 2020 1:52 pm
Paikkakunta: Salainen

Re: Mies ammuttiin kadulle Helsingin Puotilassa 23.11.2022 - murhana tutkitaan

Viesti Kirjoittaja Salainen_Tietolähde »

Siellä näyttää Poliisi oikein etsivän kuvan kanssa silminnäkijöitä tapaukselle! Maikkarin sivuilla kuva kahdesta "silminnäkijästä", jotka Poliisi haluaa näemmä pakolla kuulla. Aika nihee tilanne näille kahdelle kun voi tulla tähtätodistajan status ja velvollisuus käydä oikeudessa osoittamassa sormella kuka teki ja mitä
Avatar
Mc Mafia
Olivia Benson
Viestit: 715
Liittynyt: Pe Marras 25, 2022 11:46 am

Re: Mies ammuttiin kadulle Helsingin Puotilassa 23.11.2022 - murhana tutkitaan

Viesti Kirjoittaja Mc Mafia »

Ainahan voi sanoa ettei ole nähnyt mitään.
Best,
Mäk

You gotta be—”
Tavallinen Virtanen
Alibin satunnaislukija
Viestit: 53
Liittynyt: Ti Joulu 06, 2022 9:40 pm
Paikkakunta: Rauma Finland

Re: Mies ammuttiin kadulle Helsingin Puotilassa 23.11.2022 - murhana tutkitaan

Viesti Kirjoittaja Tavallinen Virtanen »

Lisäys vielä omaan kommenttiini - luonnollisesti tällaiseksi "kilpimieheksi" monesti valitaan se pelottavin ja omatunnottomin. Jolla mielellään on vielä tunnettuja pahoja suhteita, itsensä lisäksi. Siinä on jo sekin "etu", että moni jää pois suosiolla jo urakka kilpailustakin. Ja harva alkaa tällöin taistelemaan oikeuksistaan tai työn laaduista. Ja jos joku näin sitten uskaltaa tehdä, niin siitä tehdään helposti varoittava esimerkki muille. Velat muuttuukin saataviksi jne.
Like a virgin, 28.12. lasten pyhänä, ihannoiden suomi lapsen törkeää kurdi raiskaajaa:
"Milan pistelee steroidikalluun sormella reikiä kostoksi. Jaff on paljon kovempi luu kuin Veijola ikinä! Panee vielä perseeseen reikien tökkimisen jälkeen."
Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Mies ammuttiin kadulle Helsingin Puotilassa 23.11.2022 - murhana tutkitaan

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

Karvasvarvas kirjoitti: Pe Joulu 30, 2022 6:02 pm
Puhelinkortti kirjoitti: Pe Joulu 30, 2022 12:26 pm
John Kimble kirjoitti: Pe Joulu 30, 2022 7:21 am
Keskimääräistä suomalaista pienempi henkilö oli kyseessä. Tämä kurdilainen oli myös huomattavasti pienempi kuin perus raksajampat kuvien perusteella.
Ja 20 vuotta ikäistään vanhemman näköinen. Edustaa niitä lähtömaistaan paenneita reppanoita, jotka pakenee heti pamauksen kuultuaan paikalta ja jättävät naiset ja lapset pulaan. Ukrainassa jää sentään miehet sotimaan ja naiset ja lapset pakenee. Kulttureissa on selvästikin eroja.
Tämä ”keskimääräistä suomalaista pienempi henkilö” (130kg/190cm) taisi kyllä tulla Suomeen jo lapsena vanhempiensa kanssa Iranista. Sieltä mm. kurdeja ja juutalaisia on vuosikymmenten ajan lähtenyt pakoon islamilaista diktatuuria ja etnisten vähemmistöjen sortoa. Helppo tietysti sanoa, että heidän olisi pitänyt jäädä käymään jotain sissisotaa kotimaansa hallintoa vastaan.
"Suomen isoin kurdilainen" oli kuvien perusteella korkeintaan 178cm, eli keskimääräistä suomalaista miestä lyhyempi. Laittakaa joku tähän vielä se kuva missä on selvästi normi raksareiskoja lyhyempi ja pienempi tämä kurdilainen.
Radiopuhelin kirjoitti: Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.
Tornado
Poliisikoira Rex
Viestit: 281
Liittynyt: La Heinä 20, 2019 10:27 pm

Re: Mies ammuttiin kadulle Helsingin Puotilassa 23.11.2022 - murhana tutkitaan

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Aika mysteeri nuo kävelijät on
https://app.mtvuutiset.fi/artikkeli/8603198
Näinköhän koskaan tulee selvyys tuosta kuvan ottajasta
Ryssissä kaikki muu on paskaa paitsi kusi
Oppenheimer
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1360
Liittynyt: To Syys 26, 2013 5:27 pm

Re: Mies ammuttiin kadulle Helsingin Puotilassa 23.11.2022 - murhana tutkitaan

Viesti Kirjoittaja Oppenheimer »

Miki77 kirjoitti: Ma Tammi 02, 2023 10:47 pm Otetaanhan termit haltuun. Työnjohtajaksi voidaan nimittää vaikka minkälaisen rupufirman ns. nokkamiestä, eli samalla työmaalla voi olla vaikka 10 työnjohtajaa jotka vastaavat omasta osaurakastaan, vaikkapa nyt maalaus.

Vastaava mestari taas on henkilö jonka pääurakoitsija nimittää, hän vastaa urakasta kokonaisuudessaan työn tilaajalle. Lisäksi laajemmissa urakoissa joihin kuuluu esim. tieinfran rakentamista voi olla vielä työpäällikkö joka on vastaavan mestarin esimies.
Termit eivät nyt kuitenkaan näytä olevan hallussa. Sellaista nimikettä kuin vastaava mestari ei ole. Kysymyksessä on vanha termi ja nykyisin kyseistä tehtävää hoitaa vastaava työnjohtaja. Sen nimittää urakoitsija ja nimitykselle on saatava rakennusvalvontaviranomaisen hyväksyntä.

Työpäällikkö -nimikettä laki ei tunne. Kyseessä on rakennusalalla yleisesti käytössä oleva tehtävänimike. Työpäälliköllä on alaisuudessaan yleensä useita vastaavia työnjohtajia, mutta eri urakointiliikkeiden organisaatiot toki vaihtelevat. Fise Oy, joka ylläpitää rakennusalan pätevyysluokitusta, myöntää asettamillaan perusteilla myös työpäällikön pätevyyksiä.
Veikkohopee
Armas Tammelin
Viestit: 75
Liittynyt: Su Kesä 12, 2022 7:49 am

Re: Mies ammuttiin kadulle Helsingin Puotilassa 23.11.2022 - murhana tutkitaan

Viesti Kirjoittaja Veikkohopee »

Kukaan emme tiedä varmaksi asioita vaikka tänä ynnäillään jo mesun titteleitä yms !

Oma tuntuma on että se kulmahousu manne kusetti tätä isoa tolloa pelottelee JV ja sitten se Audi ei ottanutkaan pakkia ! Ei ole siis tieto vaan luulo ! Niin se sivari soldieri tuossa tarttis sen istunnon jos ois noin käyny mut kai ne selvii ! Pitkiä päiviä putkassa kun perataa koko elämä !
pikilattia
Remington Steele
Viestit: 201
Liittynyt: Ma Syys 13, 2021 4:52 pm

Re: Mies ammuttiin kadulle Helsingin Puotilassa 23.11.2022 - murhana tutkitaan

Viesti Kirjoittaja pikilattia »

Veikkohopee kirjoitti: Ti Tammi 03, 2023 1:31 am Kukaan emme tiedä varmaksi asioita vaikka tänä ynnäillään jo mesun titteleitä yms !

Oma tuntuma on että se kulmahousu manne kusetti tätä isoa tolloa pelottelee JV ja sitten se Audi ei ottanutkaan pakkia ! Ei ole siis tieto vaan luulo ! Niin se sivari soldieri tuossa tarttis sen istunnon jos ois noin käyny mut kai ne selvii ! Pitkiä päiviä putkassa kun perataa koko elämä !
ja sit ku iso tollo sai kuulaa ja manne pääs irti niin syöksyi kutitelemaan RAKKAAN VELJENSÄ siittämää vaahtosammutinta.. :lol: :lol: :lol: ehkä samalla voi kutitella RAKKAAN VELJEN leskeäkin :lol: :lol: :lol:
Liitteet
kiduttajamurhaaja.png
kiduttajamurhaaja.png (146.32 KiB) Katsottu 2065 kertaa
Veikkohopee
Armas Tammelin
Viestit: 75
Liittynyt: Su Kesä 12, 2022 7:49 am

Re: Mies ammuttiin kadulle Helsingin Puotilassa 23.11.2022 - murhana tutkitaan

Viesti Kirjoittaja Veikkohopee »

Mä vaihdan hiukan aihetta mutta todella paljon tapahtunut pienellä ajalla Suomessa henkeen ja terveyteen kohdistuvia rikoksia ! Joko tässä on itse ihan vihreä tms mutta joka pv jotain tappoja yms ympäri kylää ! Ei ole varmaa Poliisin duuni kovin kadehdittavaa millää osastolla kun jatkuvasti jotain !

Onneksi omat lapset on aikuisia niin edes yks murhe vähemmän saati jotain teinejä jotka pyöris tuolla kylänraitillla niin johan sitä joutus tukkaa värjäilee päivittäin kun harmaata tuuppasi urakalla läpi 😅
Vastaa Viestiin