Saksan maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Keinonen666
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 99
Liittynyt: To Heinä 06, 2023 5:50 am

Re: Saksan maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja Keinonen666 »

Sekasorto taitaa olla näiden toinen virallinen kieli
Morans follow the masters path, never realizing anything, but clinging in everything.
ManHalen
Poliisikoira Rex
Viestit: 252
Liittynyt: La Huhti 17, 2021 11:19 am

Re: Saksan maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja ManHalen »

Rehellisesti, koittakaa löytää Youtubesta luotovideoita missä simpanssit lähestyvät outoa kohdetta, liikehdintä on yks yhteen täysin samanlaista, kun noissa videoissa Saksasta.
Tämä on ihan puhdas toteamus ei muuta.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17163
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Saksan maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Mannheimin puukotuksen myötä saksalainen maahanmuuttopolitiikka sai taas aikaan tyrmistyksen. Kertovat että 1930-luvulla Saksassa ei ollut yhtään islamistien tekemää puukotusta, eikä lähi-itäläisten saati afrikaanojen tekemää joukkoraiskausta.

Nyt on. Saksan sisäinen turvallisuustilane on siis heikentynyt. EU:sta huolimatta. Saksa ei ole saksalaisille enää se turvallinen tila.

Jaa, mutta olihan siellä 1970-ja 1980-luvuilla vasemmistoterroristien tekemiä kidnappauksia ja kapitalistisikojen murhaamisia.
- Nyt rikoksia tekevät hyvinkin runsaasti vasemmistopoliitikkojen halinallet; ählämit ja neekerit. Kaikki tämä valtiovallan suosiollisella avustuksella.

Ovat onnistuneet paskomaan oman maansa. Mutta aivan kun jostain kuuluisi nalkutusta työvoimapulasta ja että "ilman maahanmuuttoa me emme selviä" -hokemaa. Selviä mistä? Nyt tuohon nalkutukseen kuuluu sivuääni; "meidän velvollisuutemme on auttaa hädänalaisia". Miksi? Siksikö, että he pääsevät raiskaamaan, perseilemään ja muodostamaan varjoyhteiskuntia?
Syyrialainen maahanmuuttaja pahoinpiteli seksuaalisesti 78-vuotiaan naisen – pääsi vapaaksi ja heti seuraavana päivänä raiskasi 23-vuotiaan naisen

Berliinin syyttäjä päästi miehen yksinkertaisesti vapaaksi raiskausyrityksen syytteistä ja sitten hän raiskasi nuoren naisen vain tunteja myöhemmin.
Syyrialainen maahanmuuttaja murtautui iäkkään naisen asuntoon ja kävi 78-vuotiaan naisen kimppuun seksuaalisesti. Hänet pidätettiin välittömästi ja päästettiin sitten vapaaksi, mutta poliisin mukaan hän raiskasi seuraavana päivänä 23-vuotiaan naisen. Mies on nyt syytteessä rikoksista.

Berliner Zeitungin mukaan Syyriasta kotoisin oleva 25-vuotias maahanmuuttaja Ayman Al-K pidätettiin sen jälkeen, kun iäkäs nainen pystyi torjumaan hänet, kunnes apu saapui. Miehen kerrotaan tunkeutuneen iäkkään naisen asuntoon ensimmäisessä kerroksessa, mutta kun nainen näki miehen, hän huusi apua. Miehen väitetään ottaneen naisen niskalukkoon ja peittäneen hänen nenänsä ja suunsa. Naapurit ryntäsivät paikalle ja puuttuivat asiaan, ja mies pidätettiin lähellä tapahtumapaikkaa.

Berliinin syyttäjä kieltäytyi kuitenkin pitämästä miestä vangittuna ja vapautti hänet lähes välittömästi. Syyttäjä väitti, että ”henkilöllisyyttä ei ole pystytty varmistamaan riittävän hyvin”, kuten perusteltiin sen jälkeen, kun mies oli pidätetty raiskauksesta seuraavana päivänä.

Ayman Al-K oli lähetetty takaisin turvapaikka-asuntoonsa Ostpreußendammille, jossa hän raiskasi 23-vuotiaan naisen, joka ei onnistunut puolustautumaan, ja puri häntä voimakkaasti kaulaan. Tämän jälkeen mies pidätettiin ja häntä vastaan nostettiin syyte.

Miestä odottaa 10 päivän oikeudenkäynti ruumiinvammoista, murrosta, seksuaalisesta väkivallasta ja raiskauksesta. Tuomio annetaan 12. elokuuta.

Järkyttävä tapaus tuo esiin Saksan ulkomaalaisten tekemien raiskausten ja seksuaalisten väkivaltaisuuksien valtavan määrän ja Saksan viranomaisten haluttomuuden tarjota edes perustavanlaatuista suojelua maan naisille. Liittovaltion sisäministeriön julkaisemien uusien tietojen mukaan väkivaltarikollisuus on noussut ennätyslukemiin, ja ulkomaalaiset ovat vastuussa 41 prosentista kaikista rikoksista.

Joukkoraiskaukset ovat nousseet maassa ennätyksellisen korkeiksi. Berliinin poliisi julkaisi juuri tällä viikolla tilastot, joiden mukaan vuonna 2023 tapahtui 111 joukkoraiskausta ja 54 prosenttia kaikista tällaisista rikoksista oli ulkomaalaisten tekemiä.
Kansalainen.fi
31.5.2024 09:08
Maahanmuuttajat muuttivat saksalaisen Plauenin kaupungin kielletyksi alueeksi

...
Bildin mukaan 65 000 asukkaan kaupungissa paikalliset välttelevät yhä useammin keskustaa. Yritykset valittavat, että niiden myynti laskee väkivaltaisuuksien vuoksi, ja työntekijät käyttävät takaovia välttääkseen keskustaa valtaavia maahanmuuttajajoukkoja. Bild kuvailee aluetta nyt ”no-go zone” – kielletyksi alueeksi monille siellä asuville ja työskenteleville.

Pormestari Zenner vaatii nyt ”maahanmuuton rajoittamista sekä eurooppalaisia ja kansallisia rajaturvallisuustoimenpiteitä, jotka ovat ylikansallisia ja koordinoituja”. Pormestarin mukaan 40 prosentilla kaupungissa asuvista muista kuin ukrainalaisista maahanmuuttajista on karkotusmääräys, mutta heitä ei poisteta. Saksa on tunnettu alhaisesta karkotusprosentistaan, jopa tuomittujen maahanmuuttajien osalta. Kuten Remix News kertoi vuonna 2021, karkotusmääräyksellä varustetut maahanmuuttajat tekivät Saksissa 2 500 rikosta vuonna 2020.
...

Muissa Saksan kaupungeissa on samanlaisia ongelmia, jotka liittyvät Saksan kasvavan maahanmuuttajaväestön aiheuttamiin järjestyshäiriöihin ja rikollisuuteen. Tällaisia ongelmia on esimerkiksi ”vihreässä” yliopistokaupungissa Freiburgissa, jossa on ollut mellakoita ja väkivaltaisuuksia viime vuoden aikana.
Enemmän täällä: Kansalainen.fi
25.5.2023 07:00
Saksassa oleskelee tällä hetkellä kymmeniä tuhansia maahanmuuttajia, jotka ovat syyllistyneet vakaviin rikoksiin, mutta viranomaiset eivät pysty tai halua karkottaa heitä. Näitä maahanmuuttajia suojellaan edelleen sekä vallassa olevan vasemmistoliberaalihallituksen että aiemmin kristillisdemokraattien (CDU) edistämän politiikan avulla.

Hiljattain levinnyt video, jossa Syltin saarella olevat nuoret lauloivat ”Ulkomaalaiset ulos” (saks. ”Ausländer raus”) Gigi D’Agostinon klubikappaleen ”L’amour toujours” tahdissa, aiheutti mediakohun eri puolilla maata, ja huippupoliitikot tuomitsivat nuoret ja vaativat heille ”enimmäisrangaistusta”, Nuorten kasvoja ei videoilla sumennettu siitä huolimatta, että heidät todettiin syyttömiksi missään rikoksessa.
Enemmän täällä: Kansalainen.fi
...ovat syyllistyneet vakaviin rikoksiin, mutta viranomaiset eivät pysty tai halua karkottaa heitä.
Saksa on tunnettu alhaisesta karkotusprosentistaan, jopa tuomittujen maahanmuuttajien osalta.
Koska ihmisoikeudet. Ne ovat jakamattomat. Entä mikä on - ja mikä tulee olemaan - näiden kummallisten ihmisoikeuksien hinta? Kaaos, sekasorto, taloudellinen ahdinko, rikollisuus, varjoyhteiskunnat, yleinen turvattomuus. Muun muassa.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Vastaa Viestiin