Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
sikapäivät2020
Hetty Wainthropp
Viestit: 468
Liittynyt: To Loka 08, 2020 12:02 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja sikapäivät2020 »

Täällä viitattu että pienellä paikkakunnalla,kukaan ei uskalla eikä voi tehdä ilmoitusta virkavallalle.Näin se ei aina kyllä ole.Käsittääkseni ainakaan paimiossa,ei asiasta edes puhuttu.Miksi ei.Ensinnäkin kuten täälläkin on kerrottu, paikallinen lehti osasi jostain syystä "ohittaa"Koko jutun hienosti.Toiseksi jollain ihmeen tavalla,se luokka paimiosta, joka oli ko.Iltana pontelassa.Heistä osaa oli kuulustelu.Mutta kovin hiljaista olivat ne ,jotka olivat kutsuttu.Eli jotkut/joku on pitänyt huolen, että mitään ylimääräistä ei päästetä julkisuuteen.Sen ajan virkavalta ja kenellä oli tarpeeksi massia.Sillä saadaan köyhien suut tukittua.Monelle tuli jälkeenpäin kuulemma yllätyksenä, että epäilyt saattavat olla aika läheisiä ihmisiä silloin.Nyt nämä päättäjät ja viranhaltijat ovat lähes kaikki käsittääkseni mullattu.Mutta olen varmalta taholta kuullut, että kun joku on kysellyt vanhoista asioista/henkilöistä.Pelko tai sairas kunnioitus,on niin juurtunut moniin.Mutta juuri he olisivat avainasemassa,kun puhutaan tämän casen ratkaisusta.
Veikka
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: La Syys 09, 2023 11:41 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Veikka »

Risuluu kirjoitti: Ma Syys 11, 2023 12:10 am Ottakaas nyt järki käteen te jotka olette sitä mieltä että perhe olisi jotenkin tämän takana. Tilastojen puitteissa juuri näin olisi; tekijä löytyy yleensä perhe/lähipiiristä. Tämä on ratkaisematon tapaus, sitä se on juuri siksikin että tämä ei menekään perusoletusten mukaan. Haastetta tuo aina jos tekijä on joku tuntematon. Mitä Heikki isään tulee, minussa hän herättää juuri päinvastaisia tunteita kun osalle täällä. Minusta kyseessä on henkilö joka ei nimenomaan osaisi pitää mitään salaisuutta. Hän tuntuu haastatteluissa juttelevan niitä näitä ja välillä (jopa niissä vanhemmissa, joissa ei vielä voida syyttää täysin vanhuutta) jopa sellaisa lauseita, jotka, kyllä, voisivat puoltaa hänen syyllisyyttään. Täytyy kuitenkin muistaa että hän puhuu Piiasta aina hyvin lämpimästi, kuva on esillä, hän kulki vuosia tapauksen jälkeen Piian kuva kädessä ympäri lähikaupunkeja, kysellen onko kukaan tyttöä nähnyt. Tottakai kyseessä voi olla sairas mieli, joka näin yrtittää peittää syyllisyytensä, tai mielessään kumonnut tämän ja käyttäytyy kuin uhri. Mutta olisiko hänestä siihen? Tuskin, mikään miehen jutustelussa ei viittaa siihen että hän olisi niin nerokas, että olisi poliiseja, tuttaviaan pystynyt huijaamaan näin monta vuotta. Minusta Heikki on saanut uskolleen, sekä itselleen, koettelemuksia elämänsä aikana ihan tarpeeksi. Ja tämä kaikki kuulostaa oudolta minun suustani, koska pääsääntöisesti en yleensä luota ihmisiin, kuulostaa karulta, mutta näillä mennään :D Mitä tulee kirjeeseen, sitä ei pidä miettiä sen sisällön paikkaansapitävyyden nojalla, vaan kuten moni täällä on ymmärtänytkin, kirjeessä on kohdillaan auton merkki, väri ja registerinumero, myös tajuton tyttö, mutta ei kannettuna mihinkään keskiyöllä, - silloin luultavasti ollaan jo kaivamassa hautaa, tai istumassa hiljaa pöydän äärellä ja miettimässä että mitäs tuli tehtyä ja mitäs tämän jälkeen... No, tämän jälkeen on voinut tulla idea haudata tyttö, vaikkapa jonkun näistä "Paimion kerhon" miesten mökille, sehän olisi ollut suotuisaa, siihen aikaan vuodesta kun kausi jo ohi ja hiljaiset tienoot. Olen täällä tuonut esiin Kemiönsaarta, se on yksi paikka, mutta mahdollisesti myös vaikka Sauvo, mutta tämä toki vaan yksi idea muiden joukossa, meriläisvene edelleen toinen.
Kemiönsaari voisi olla varteenotettavin vaihtoehto, on vielä hiljaisempaa. Voisiko kenties ollut kyseessä henkilö, joka on paikallisia, mutta työskennellyt Dahlsbrukissa esimerkiksi?
Ross Sullivan
Vic Mackey
Viestit: 1986
Liittynyt: La Joulu 02, 2017 3:14 am
Paikkakunta: Kirkkonummen räkälät

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Ross Sullivan »

Vanhakansa kirjoitti: Ma Syys 11, 2023 5:39 pm
Ross Sullivan kirjoitti: Ma Syys 11, 2023 5:11 pm Ei varmastikaan poliisi epäile yhtään mitään. Ihan huvikseen vaan käyvät vähän autotallin lattiaa rikkomassa.

Vaikka palstan välkyimmät tyypit tietystikin ovat mestareita päättelyketjuissaan, niin lähtisin silti poliisin itse ilmoittamasta:

"”asioiden tutkimiseksi ja poissulkemiseksi”"

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5259 ... e341ec75f5
Nyt kannattaa muistaa, että paljon muutakin on tässä kesän aikana poliisi tehnyt. Uusi tutkinnanjohtaja on puikoissa ja haluaa ratkaista tapauksen ja käy vanhoja linjoja laajasti läpi. Suurin osa tutkimuksista ei näytä liittyvän perheeseen vaan ihan muihin linjoihin. Eli ei ole kovin perusteltua olettaa, että perheen tutkiminen olisi noussut jotenkin erityisesti tapetille. Oli tuo koira lattian alla silti mielenkiintoinen löytö, tuliko joku uusi vihje vai onko esim vanhat tutkimukset aikanaan jätetty kesken, eli ruumiskoira merkannut paikan, mutta silti lattia jätetty jostain syystä avaamatta? Veikkaan jälkimmäistä.
Eihän se ole oletus, että perheen tutkiminen olisi noussut jotenkin erityisesti tapetilla. Sehän on faktisesti noussut.

Varmastikin on painavat perusteet uudelleen tutkia taloa näin monen vuoden jälkeen.
Hapetan kyttätyyliin
Lønn
Alokas
Viestit: 7
Liittynyt: To Helmi 11, 2021 7:19 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Lønn »

"Viimeinen johtolanka"- podcastin jaksossa 6 mainitaan Heikin autotallin katolle asennetut aurinkopaneelit. Heikki on tuohduksissa paneelit laittaneelle "huijarifirmalle" ja toimittaja mainitsee keskutelleensa paneeleista jo aiemmin (melkein rasittavuuteen asti) Heikin kanssa.
Milloin paneelit asennettiin, kenen toimesta ja tehtiinkö autotallissa tuolloin muuta remonttia?

Oliko kyseessä perus "vanhuksilta pakkomyynnillä rahat pois" - kusetus vai miten Heikkiä huijattiin kun tuntui asiasta olevan kovinkin närkästynyt ja palasi asiaan parikin kertaa haastatteluissa jonka aiheena oli tyttärensä katoaminen?
Risuluu
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: Ma Huhti 03, 2023 9:50 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Risuluu »

Mariangel kirjoitti: Ma Syys 11, 2023 8:38 pm
Otappa sinä itse järki käteesi.

Kyllähän jokainen tänne kirjoittaja voi olla mitä mieltä tahansa. Siihen on jokaisella oikeus.

Miksi mielestäsi autotallin lattian alustaa on tutkittu?
Ehkä sinne on kokeiltu ensimäistä kertaa uutta teknologiaa. Maatutka, jota nimimerkki Murheli esimerkiksi ehdotti muutamia sivuja sitten. Ehkä koira on tosiaan merkannut autotallissa aiemmilla tutkimuskerroilla ja tutkinta on päättänyt ottaa varmuuden vuoksi tämän laitteen mukaan ja sitten kun on näkynyt jotain, niin kaivetaanhan se auki tietenkin. Vaihtoehtoja on tuo aiempi merkkaus, vihjesoitto/soitot, vuosien varsilta tai aivan hiljattain. Sitten on se vaihtoehto että tutkinta lähtee purkamaan linja linjalta tätä tapausta ja toivottavasti lähteekin! Ja nyt aloitettu perheen talolta. Jatkakoon siitä sitten muualle, eihän sieltä mitään löytynyt.
Myrskyluodon Maija
Alibin satunnaislukija
Viestit: 59
Liittynyt: To Huhti 04, 2019 1:04 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Myrskyluodon Maija »

Tuntuu kyllä todella oudolta miksi kukaan hautaisi koiran autotalliinsa? Tiedän monia jotka ovat haudanneet koiran omaan pihaansa ja siinä sitten voi kynttilää poltella jouluisin lämmöllä muistaen, mutta, että autotalliin. Miksei mieluummin vaikkapa metsään.

No muurarin ainakin olettaisin tietävän, ettei betonin sekaan jätetä mitään orgaanisia juttuja, ei edes banaaninkuoria.

Harmi, ettei missään ilmoitettu jos vaikka autotalli niin vanha että edellisen asukkaan jäljiltä raato. Tai onko perustukset niin matalat että tosiaan ennen tallin rakentamista edellinen asukas haudannut lemmikkinsä luontevasti kotipihaan.

Joka tapauksessa soisi kyllä vanhukselle jo rauhan.

Minusta olisi kovin vaikea uskoa, että appiukko ja isä yhdessä olisivat teiniveljen läsnäollessa tehneet tätä.

Tom Borat vaikuttaa ihan höpölöpöltä myös.

Sais jo selvitä tämäKin! Kuten myös moni muu katoaminen! Alkaa olla jo melkonen määrä kadonneita Suomessa :shock:
Avatar
Kaarma
Agentti Scully
Viestit: 688
Liittynyt: Ti Touko 11, 2021 10:55 pm
Paikkakunta: kuu

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Kaarma »

Onko Paimion ja Piikkiön lisäksi muut paikkakunnat asukkaineen saanut huomiota Piian suhteen? Mites Vaikka Parainen? Sieltäkin varmaan muutama hullu löytyy, luulisin ainakin näin.

Löysin jostain kaksplussalta jonkun jutun, jonkun rappukäytävässä oli ehkäpä pilailulappu tyyliin : Piia lepää Intian valtameren huomassa.
Kukakohan sinne lienee kiikuttanut?

Löytyykö minfosta eläköityneitä merimiehiä?
Olin, kunnes en ollutkaan.
Risuluu
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: Ma Huhti 03, 2023 9:50 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Risuluu »

Veikka kirjoitti: Ma Syys 11, 2023 9:26 pm Kemiönsaari voisi olla varteenotettavin vaihtoehto, on vielä hiljaisempaa. Voisiko kenties ollut kyseessä henkilö, joka on paikallisia, mutta työskennellyt Dahlsbrukissa esimerkiksi?
Onko sinulla itsellä joku epäilys? Vanhakansa tietää kertoa näistä tarkemmin. Itse vain arvailen, mutta näihin arvailuihin kuuluu se että porukka, - tätä sanaa aina käytän (mutta realistisesti ei kai kyseessä voi ihan hirveä lössi olla, joku olisi puhunut, - no Tom puhuikin, kirjeen muodossa) Mutta katala on ajatus että isompi joukko pitänyt tämän sisällään näin pitkän aikaa, aika monta psykopaattia on silloin yksi Volvo kuljettanut. Ja en tosiaan tiedä miten "reviiri" painotteinen tämä joukkio on ollut, onko siellä vain yhden pitäjän miehiä, vai onko muualtakin tulleita. Jos Tom on oikeasti Tom, eikä esimerkiksi Tomi tai Tommi, tai vaikka Make, niin miksei Kemiönsaarelainen voisi sitten olla kyseessä.
Emelie DeWitt
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 117
Liittynyt: To Tammi 21, 2021 4:11 am

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Emelie DeWitt »

Vanhakansa kirjoitti: Su Syys 10, 2023 12:36 pm
Veikka kirjoitti: Su Syys 10, 2023 11:20 am Ihan mielenkiinnosta kyselen, oliko tämä Hiekkahelmi biletysmökki? Jos näin on, nousee itselläni karvat pystyyn. Tässä yksi päivä moottoripyörällä ajoin vanhaa tietä ja Piikkiön kulmilla kelasin vain, että jaa-a varmaan ollut aika vilkas tie ennen Peimarin motari osaa, siitä jatkoin matkaa Hiekkahelmen paikkaan ja totesin, että olisi kiva päästä tutkimaan maastoa crossilla ja samaan hengen vetoon totesin, jos tänne eksyy ja puhelin häviää, tuskin minua ihan hevillä täältä osattaisiin etsiä… Kävinpähän myös Sähkölähteenmäen hylätyllä tehtaallakin.

Mitä tulee Meriläisveneeseen, ei ainakaan samalle illalle kerkiä mitenkään ajamaan ajoissa Jauhosaaren edustalle, jos vene on joko Paimion lahdessa tai Piikkiönlahdessa ollut. Meriläisvene kulkee 6-8 solmua ja noin äkkiseltään laskettuna yhteensuuntaan menee ainakin puolituntia. Ei voi olla silloin kyseessä Volvo mies välttämättä, tai tarinahan ei kerro palasiko Piikkiöön, eli voi hyvin ollakkin…
Hiekkahelmi oli kuulemma kova biletysmesta, jota sen omistanut yrittäjä auliisti lainaili kaikille kavereilleen ja tutuille. Jossain vaiheessa loppui, koska meno kuulemma yltyi liian hurjaksi. Mutta voihan se olla, että loppui myös, koska jotain pahaa tapahtui. Kyseinen yrittäjäperhe itse ei kuulu epäiltyihin ja on jo kuollutkin.

Veikkaisin, että vene on ollut Paimionlahdella tai jossain yksityisrannassa Paimion suunnalla. Tosin aikaisintaan vasta seuraavana aamuna tapahtui tuon lastin dumppaus, että kyllä siinä ehtisi yhtä sun toista ajelemaan hitaammallakin veneellä...

Mainitsemaasi tehdasta muuten puretaan parasta aikaa.
Onkohan tehtaalla käynyt koskaan poliisikoiria?
Muokkanpa vielä, oliko Piian perheellä koira? Vai joku ihan tuntematon koira haudattu?
Rouva Piilopoliisi
Remington Steele
Viestit: 220
Liittynyt: Pe Loka 02, 2009 10:51 am

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Rouva Piilopoliisi »

Koiran suhteen ainoa lähde on Heikki itse, eikä meillä ole muuten mitään tietoa siitä mistä koiran luut ovat löytyneet, vai onko löydetty edes koiraa haudattuna. Ja jos on löydetty, niin mistä. Tontilla on voitu kaivella muuallakin kuin autotallissa.

Heikki ilmoittaa lisäksi itse olleensa pois talosta tutkimusten aikana.

Poliisi ei ole käsittääkseni vahvistanut yhtään mitään näihin etsintöihin liittyvää, eikä tiedottanut asiasta.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5259 ... e341ec75f5
Avatar
Eaglegoat
Remington Steele
Viestit: 237
Liittynyt: To Joulu 15, 2022 7:39 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Eaglegoat »

Rouva Piilopoliisi kirjoitti: Ti Syys 12, 2023 7:01 am Koiran suhteen ainoa lähde on Heikki itse, eikä meillä ole muuten mitään tietoa siitä mistä koiran luut ovat löytyneet, vai onko löydetty edes koiraa haudattuna. Ja jos on löydetty, niin mistä. Tontilla on voitu kaivella muuallakin kuin autotallissa.

Heikki ilmoittaa lisäksi itse olleensa pois talosta tutkimusten aikana.

Poliisi ei ole käsittääkseni vahvistanut yhtään mitään näihin etsintöihin liittyvää, eikä tiedottanut asiasta.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5259 ... e341ec75f5
Iltalehdessä ainakin mainitaan koiran jäänteet löytyneen nimenomaan betonilattian alta.

Piian velihän on ilmeisesti jonkun aikaa asunut yksikseen tuossa talossa. Voihan se jopa olla että koira on hänen jäljiltään jolloin Heikillä ei tietoa/muistia asiasta ole. Muutenkin tuon ikäisillä alkaa muistissa kyllä heikentymistä olla vaikkei dementia diagnoosiin saakka riittäiskään.
Joosua
Jessica Fletcher
Viestit: 3048
Liittynyt: Pe Helmi 15, 2019 11:35 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Joosua »

JasseHames kirjoitti: Ma Syys 11, 2023 5:51 pm
Joosua kirjoitti: Ma Syys 11, 2023 5:00 pm Ei tuommoisen tallin lattian rikkomimen isolla piikkausvasaralla ole mikään kovin iso juttu. Päivässä hajottaa helposti niin ison alan lattiasta että sinne alle pystyisi jotain hautaamaan ja sitten vaan myllyttää uudet betonit päälle uudelleen. Kolmessa neljässä päivässä päivässä onnistuu vaikkei olisi mikään erityisen kovakaan työtahti. Jos lattia on ollut maalaamaton eli pelkällä betonipinnalla niin parin kolmen viikon päästä ei paljoa huomaa enää jos ei ihan tarkasti ala katselemaan. Eikä siinä mitään rak.lupia kukaan kysele jos omassa tallissa ovet kiinni jotain puuhaa.

Joten siinä mielessä ymmärrän että poliisi tutkii jos epäilee.
Olen melkein kyllä sitä mieltä, että jos ruumiin/koiranraadon kaivaa riittävän syvälle maahan, valaa betonia puolisen metriä päälle koko lattiaan pinta-alalta ja lopulta maalaa lattian muutamaan kertaan huolellisesti, niin ruumiskoira ei pysty haistamaan ainakaan siellä autotallissa sisällä.
Kyllä. Kun vaan saa betonivalun liittymään kaasutiiviisti muihin rakenteisiin. Ja kun saa esimerkiksi keskikokoisesta autotallista, ehkä n.20m2, kuljetettua huomaamattomasti suurin piirtein kymmenisen kuutiota maata pois. Ja saa vielä huomiota herättämättä ison betoniautollisen betonia paikalle, esimerkiksi 10m3. Säkeissä valmisbetonia em määrään kuluisi 800-900 säkkiä joten ne on hiukan haasteellista vaikkapa henkilöautolla paikalle tuoda. Ja vielä koko prosessin onnistuu pitämään pois katoamisesta selvillä olevien ihmisten tiedosta, jotka varmasti tämmöistä alkaisivat ihmetellä.
Eli kyllä tuommoinenkin periaatteessa onnistuisi
Rouva Piilopoliisi
Remington Steele
Viestit: 220
Liittynyt: Pe Loka 02, 2009 10:51 am

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Rouva Piilopoliisi »

Eaglegoat kirjoitti: Ti Syys 12, 2023 9:02 am
Rouva Piilopoliisi kirjoitti: Ti Syys 12, 2023 7:01 am Koiran suhteen ainoa lähde on Heikki itse, eikä meillä ole muuten mitään tietoa siitä mistä koiran luut ovat löytyneet, vai onko löydetty edes koiraa haudattuna. Ja jos on löydetty, niin mistä. Tontilla on voitu kaivella muuallakin kuin autotallissa.

Heikki ilmoittaa lisäksi itse olleensa pois talosta tutkimusten aikana.

Poliisi ei ole käsittääkseni vahvistanut yhtään mitään näihin etsintöihin liittyvää, eikä tiedottanut asiasta.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5259 ... e341ec75f5
Iltalehdessä ainakin mainitaan koiran jäänteet löytyneen nimenomaan betonilattian alta.

Piian velihän on ilmeisesti jonkun aikaa asunut yksikseen tuossa talossa. Voihan se jopa olla että koira on hänen jäljiltään jolloin Heikillä ei tietoa/muistia asiasta ole. Muutenkin tuon ikäisillä alkaa muistissa kyllä heikentymistä olla vaikkei dementia diagnoosiin saakka riittäiskään.
Niin, Iltalehti kertoo Heikin kertoneen, että poliisi kertoi, että löytyi koiran jäännökset.
Rouva Piilopoliisi
Remington Steele
Viestit: 220
Liittynyt: Pe Loka 02, 2009 10:51 am

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Rouva Piilopoliisi »

Rouva Piilopoliisi kirjoitti: Ti Syys 12, 2023 9:09 am
Eaglegoat kirjoitti: Ti Syys 12, 2023 9:02 am
Rouva Piilopoliisi kirjoitti: Ti Syys 12, 2023 7:01 am Koiran suhteen ainoa lähde on Heikki itse, eikä meillä ole muuten mitään tietoa siitä mistä koiran luut ovat löytyneet, vai onko löydetty edes koiraa haudattuna. Ja jos on löydetty, niin mistä. Tontilla on voitu kaivella muuallakin kuin autotallissa.

Heikki ilmoittaa lisäksi itse olleensa pois talosta tutkimusten aikana.

Poliisi ei ole käsittääkseni vahvistanut yhtään mitään näihin etsintöihin liittyvää, eikä tiedottanut asiasta.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5259 ... e341ec75f5
Iltalehdessä ainakin mainitaan koiran jäänteet löytyneen nimenomaan betonilattian alta.

Piian velihän on ilmeisesti jonkun aikaa asunut yksikseen tuossa talossa. Voihan se jopa olla että koira on hänen jäljiltään jolloin Heikillä ei tietoa/muistia asiasta ole. Muutenkin tuon ikäisillä alkaa muistissa kyllä heikentymistä olla vaikkei dementia diagnoosiin saakka riittäiskään.
Niin, Iltalehti kertoo Heikin kertoneen, että poliisi kertoi, että löytyi koiran jäännökset.

"Betonilattian alta tutkijat eivät Heikin mukaan löytäneet mitään muuta kuin koiran jäänteet, mutta Heikillä ei ole mitään käsitystä, miten ne ovat sinne joutuneet."
reaper
Alibin satunnaislukija
Viestit: 54
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 3:20 am

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja reaper »

Kuulemma ihan normaalia, että tallin alta löytyy esim. ketun jäänteet, joita sitten luullaan koiraksi. Eli tässä ei nyt mitään ihmeellistä ollut.
Vastaa Viestiin