Teemu Torssonen sai ehdollista useista rikoksista - nyt ihmiskauppaepäily

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Hermione
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5118
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 6:38 pm

Re: Teemu Torssonen sai ehdollista useista rikoksista - nyt ihmiskauppaepäily

Viesti Kirjoittaja Hermione »

Mutta kyllä herää kysymys, että Porin poliisiko sinne Jyväskylään on mennyt hääräämään, kun koko ajan löytyy yhtä jos toista epäilyä Torssosesta.

Mitä tulee murhayrityksestä tuomitun valituslupaan korkeimmasta oikeudesta, niin hyvä juttu. Oli mennyt minulta aikaisemmin ohi.

Eli siis Katajan pahoinpitelystä tuomio on edelleen vailla lainvoimaa.
Psykopaatti
Harjunpää
Viestit: 317
Liittynyt: Ma Marras 28, 2022 12:14 pm

Re: Teemu Torssonen sai ehdollista useista rikoksista - nyt ihmiskauppaepäily

Viesti Kirjoittaja Psykopaatti »

Täysi mulkkuhan tuo tyyppi vaikuttaa olevan ja varsinainen herrasmies rouvia kohtaan. Tainnut ottaa vaikuttaa lähi-idästä, jossa nainen toimii eteisen mattona. Näin Suomessa on oikeus aina toiminut. Näitä juttuja on loputtomiin. Jos jotain ei saada kiinni, jostain tietystä rikoksesta ja poliisilla on varsin vahva tuntuma henkilön syyllisyyteen, silloin Suomessa (varmasti muuallakin) toimitaan näin. Tämä henkilö on tutkan alla yötä päivää ja jostain kaivetaan ne toissijaiset rikokset esiin. Näin se menee. Tekijä kun tiedetään, niin rikoskin kyllä löytyy jollain nimikkeellä.
annaanna

Re: Teemu Torssonen sai ehdollista useista rikoksista - nyt ihmiskauppaepäily

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Toki on mitä luultavimmin syyllinen Katajan murhayritykseen, joten hyvä se on täälläkin päivittää siihen asti kunnes se Lindroos tulee järkiinsä ja kertoo Teemun osallisuudesta.

Äärioikeistolainen, rajusti radikalisoitunut Teemu Torssonen on ketjunsa ansainnut pahoinpitelemällä ihmisiä eri lokaatioissa, lavastamalla automurtoja, kätkemällä aseita, valehtelemalla ja narsistiseen tapaansa ilmeisesti kohtelemalla vaimoaan. Jatkaa itseensä keskittyvää rikollista elämäntapaa, jossa muut ihmiset ovat vain hyväksikäytettäviä typeryksiä ja Teemu yli-ihminen, jonka toimintatapoja, mielipiteitä, käsityksiä ja standardeja muut eivät yksinkertaisuudessaan ymmärrä!

Näin maikkari uutisoi

Poliisin mukaan ”olosuhteet suhteessa” ovat olleet sellaiset, että kyse on ollut ihmiskaupasta.

Hermiolle tiedoksi prosessin etenemisestä. On tehty rikosilmoitusta tai käynyt asioita selväksi edellisen tutkinnan yhteydessä. Poliisi harkinnut tutkinnan käynnistämistä, poliisi aloittanut perustellun tutkinnan, joka loppusuoralla. Vaikuttaa siltä, että olosuhteet olleet sellaiset, että poliisi epäilee rikoksen mahdollisuutta. Todistaja ei ehkä ole ollut aluksi halukas todistamaan, päättelen ajankulusta. Ehkä muutkaan kuultavat eivät ole heti todistustaan antaneet. Kuten Torssosen veli. Lupaavalta vaikuttaa :D

Saattaa kasassa olla todisteita syytteen nostoon. Eli elää toivo Torssosen saamien korvausten sulamisesta seuraavaan prosessiin, jos mitään säästöön jäänyt.
annaanna

Re: Teemu Torssonen sai ehdollista useista rikoksista - nyt ihmiskauppaepäily

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Psykopaatti kirjoitti: Ti Syys 26, 2023 2:11 pm ...
...
Näin Suomessa on oikeus aina toiminut. Näitä juttuja on loputtomiin. Jos jotain ei saada kiinni, jostain tietystä rikoksesta ja poliisilla on varsin vahva tuntuma henkilön syyllisyyteen, silloin Suomessa (varmasti muuallakin) toimitaan näin. Tämä henkilö on tutkan alla yötä päivää ja jostain kaivetaan ne toissijaiset rikokset esiin. Näin se menee. Tekijä kun tiedetään, niin rikoskin kyllä löytyy jollain nimikkeellä.
Jaaha.

Syytön on todistettu syylliseksi :D ja siten saatu tuomioita. Koska ajojahti.
Sinähän olet Teemun syyttömyydestä ennenkin ollut täysin vakuuttunut :wink:

Laaja yhteiskunnallinen salaliitto Torssosen syyllistämiseksi :lol:
Poliisin ja oikeusjärjestelmän ajojahdin uhri on Teemu Torssonen. Mitään ei ole tehnyt.
Onko sitten lavastettu ja päälleen valehdeltu tuomiot julkisissa oikeudenkäynneissä nämä lukuisat tuomiot. Ja muutama muu juttu.
"- VUONNA 2021 Torssonen tuomittiin käräjäoikeudessa vuoden ja viiden kuukauden ehdolliseen vankeuteen törkeästä pahoinpitelystä, laittomasta uhkauksesta, ampuma-aserikoksesta ja lievästä ampuma-aserikoksesta.
Alun perin perussuomalaisten listoilta Jyväskylän kaupunginvaltuustoon valittu Torssonen erotettiin puolueesta jo vuonna 2019. Hän istui kaupunginvaltuustossa kauden loppuun omassa valtuustoryhmässään. Hän ei päässyt läpi enää kuntavaaleissa 2021.
Hermione
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5118
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 6:38 pm

Re: Teemu Torssonen sai ehdollista useista rikoksista - nyt ihmiskauppaepäily

Viesti Kirjoittaja Hermione »



Se on jännä miten konteksti vaikuttaa joillakin syyllisyysolettamaan. Olen ymmärtänyt että pidät Anneli Auerin saamia tuomioita murhasta ja seristä oikeusmurhina, mutta se miten Torssosta kohdellaan onkin oikein koska hän on omasta mielestäsi rasisti ja fasisti ja mitähän muuta vielä eli pakostikin syyllinen johonkin eikä väliä mistä tuomitaan. Minä en kyllä ymmärrä tätä mielenmaisemaa lainkaan, enkä edes halua ymmärtää.

Niihin ampuma-aserikoksiin Torssonen on mitä ilmeisimminkin syyllistynyt. Mutta näiden muiden syytteiden ja tuomioiden kanssa onkin sitten vähän niin ja näin, koska todistajana on ex-avokki joka todistetusti on pyörtänyt puheensa ainakin kerran ja jolla ilmeisesti on pahastikin jotain hampaan kolossa.

Lainaus korvattu nuoliviittauksella
-NILS-
Psykopaatti
Harjunpää
Viestit: 317
Liittynyt: Ma Marras 28, 2022 12:14 pm

Re: Teemu Torssonen sai ehdollista useista rikoksista - nyt ihmiskauppaepäily

Viesti Kirjoittaja Psykopaatti »

Täällä saa taas näille vähäjärkisille kertoa, jotka kiimapäissään ymmärtävät jutut aivan päin vittua, kirjaimellisesti ja hakevat itselleen täältä kirjoittelukaveria. Itseäni ei ole koskaan kiinnostanut vittujakaan mitkään yksittäiset jutut, se mitä kirjoituksellani tarkoitin ja täysipäisille se varmasti aukeni myös oikein. On kyse sitten Auerista, Torssosesta tai näistä lukemattomista jutuista, missä käy tämä saman toisinto. Jos ei jotain tahoa saada kiinni, jostain tietystä rikoksesta, niin näitä toissijaisia rikoksia aletaan kaivamaan esille vaikka väkisin.

Joo. Tämä on ihan peruskäytäntö ja joo...tämä tulee varmasti teille tietyille älyköille täytenä ullatuksena. Tämä ei nyt ole teidän vatipäiden salaliittoteorioita, vaan ihan perushuttua. Tämän nyt pitäisi olla aika selvä juttu kaikille, jotka rikosasioista ja niiden käsittelystä ovat yhtään kartalla, mutta kuten nähty täällä palstalla kirjoittelee tyyppejä, tuhansia viestejä, jotka eivät tajua laittaa saapasta edes oikein päin jalkaan. Torssonen? Joo. Ei voisi vähempää tämä tyyppi kiinnostaa.
Enkä ole koskaan Torssosen näistä aiemmista jutuista edes kirjoittanut.
Ghost hunting
Angus MacGyver
Viestit: 6559
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Teemu Torssonen sai ehdollista useista rikoksista - nyt ihmiskauppaepäily

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Jaa että kuuluu tähän kastiin, hyvä tietää että mihinkä kategoriaan tää täällä kuuluu.
Tälläset kiemurat kiinnostaa aina, kun kyse voi olla aina jostain isommasta, kaikkinensa eri tapauksien ympärillä kolisee.
Hämärää puuhaa joka tapauksessa. :mrgreen: :mrgreen:
Collie
Christopher Lorenzo
Viestit: 1695
Liittynyt: Ma Huhti 15, 2019 7:16 pm

Vihreää ex-paikallispoliitikkoa epäillään ihmiskaupasta

Viesti Kirjoittaja Collie »

Marokon Kauhu kirjoitti: Ti Syys 26, 2023 1:28 pm
Ghost hunting kirjoitti: Ti Syys 26, 2023 1:07 pm IS:n tietojen mukaan Torssosen epäillään pakottaneen silloisen vaimonsa erilaisiin tehtäviin, muun muassa hoitamaan kalastuksenvalvontaa.

Sisä-Suomen poliisi vahvistaa MTV Uutisille, että sillä on tutkinnassaan epäilty ihmiskaupparikos, johon liittyy kalastuksenvalvontaa. Poliisi ei vahvista Torssosen tai kenenkään muunkaan nimeä.

Hetkinen :D
Käsket vaimoasi tiskaamaan, ja jos sitä vituttaa niin napsahtaa syyte ihmiskaupasta.
No, mikään ei enää hämmästytä.
Vähän tuo kieltämättä särähti silmään, että mitä että? Vähän omituista koska eikai Raija Toiviainen ole enää johtajasyyttäjänä, että kuka partisaanisyyttäjä siellä nyt oikein on keksimässä tällaisia kummallisuuksia.
Knobster kirjoitti: Ke Joulu 27, 2023 12:31 amPaskon jatkuvasti pihalleni kun en vain osaa tehdä sitä muuten. Jostain syystä pihallani on ollut paskaa vuodesta 2007. Sen määrä on myös jotenkin lisääntynyt.
annaanna

Re: Teemu Torssonen sai ehdollista useista rikoksista - nyt ihmiskauppaepäily

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Nämä litteroinnit on kuulemma tehty niistä Torssosen itsensä nauhoittamista puheluista puolisolleen, jotka löytyivät tutkinnan yhteydessä kovalevyltä. Ovat siis esitutkintamateriaalista, mutta eivät poliisin puhelinkuunteluista.

Joku materiaaliin perehtynyt kertoo, että "Käskee mm. jättää lapsen yksin autoon pakkasessa ja palaamaan pilkkikisoihin takaisin valistamaan ihmisiä. Jos ei heti mene, saa kymmenen lisäkertaa kalastusvalvontaa."
Samankaltaista materiaalia oli paljon.

Löytyykö kiimaisia vähäjärkisiä, joiden mielestä on kyseisen kaltainen viestintä, varsinkin kun tyyppi on äkkipikaisesta väkivallasta tuomioita saanut, ihan vaan ajojahtia ja kaivamalla kaivettua mitätöntä syytä poliisin taholta. Alottaa selvitys vaimon todellisesta tilanneteesta. Varsin alisteisessa asemassa vaikuttaa olleen ja lie pelkotila päällä parhaillaan.
Laissa ihmiskaupasta on juuri noita alisteisessa asemassa henkisesti olemisesn kohtia. Lapsia on voinut käyttää kiristyksen kohteena saadakseen alistettua tahtoonsa.

Teemu kun täyttää narsistisen persoonan piirteet mennen tullen. Hän ei unohda, hän ei jätä kostamatta poikkiteloin asettuville, hän kokee olevansa syytön, viaton ja uhri koko ajan. Lakien ylä puolella.
Hän on vaaraksi eksälleen.
Uutisoinnista ja eri tallenteista löytyy miten selittelee syyttömyyttään aivan kaikkeen. Valehdellen ja totuutta muuntaen tai siitä piittaamatta.
Varmaan kokeekin noin, vähät välittäen totuudesta. Huippulausunto oli, kun ei äitinsä uskaltanut nostaa syytettä siitä autonsa tuhoamisesta, syystä tai toisesta, niin sekin todisti Torssosen mielestä hänen edukseen. Kun sekin juttu raukesi :lol:

Tämä on oppinut persupiireissä pyöriessään, että puhumalla saa manipuloitua ihmisiä, jopa äänestämään itseään.

Maikkarilla selittelee ja kertoo ettei lapsiansa ole otettu huostaan :shock: mikä minusta olisi ehdottoman välttämätöntä ollut jo pari vuotta sitten. Mutta toki voi valehdella tuossakin asiassa ja totuus on toinen.
Collie
Christopher Lorenzo
Viestit: 1695
Liittynyt: Ma Huhti 15, 2019 7:16 pm

Vihreää ex-paikallispoliitikkoa epäillään ihmiskaupasta

Viesti Kirjoittaja Collie »

annaanna kirjoitti: Ti Syys 26, 2023 8:47 pm Joku materiaaliin perehtynyt kertoo, että "Käskee mm. jättää lapsen yksin autoon pakkasessa ja palaamaan pilkkikisoihin takaisin valistamaan ihmisiä. Jos ei heti mene, saa kymmenen lisäkertaa kalastusvalvontaa."
Samankaltaista materiaalia oli paljon.
Joku materiaaliin perehtynyt kertoi, että "Käski mm. Vihreiden puoluekokouksen baarijatkoilla kaikki Vihreiden jäsenet nelinkontin lattialle konttaamaan ympäri salia. Jos ei heti konttaa, tulee läpsyä Touko Aallolta." Samankaltaista materiaalia taitaa olla paljon.
Knobster kirjoitti: Ke Joulu 27, 2023 12:31 amPaskon jatkuvasti pihalleni kun en vain osaa tehdä sitä muuten. Jostain syystä pihallani on ollut paskaa vuodesta 2007. Sen määrä on myös jotenkin lisääntynyt.
annaanna

Re: Teemu Torssonen sai ehdollista useista rikoksista - nyt ihmiskauppaepäily

Viesti Kirjoittaja annaanna »

:shock: yksikään vatipää ei ole maininnut syypääksi Torssosen ongelmiin edellistä hallitusta.

Hommalta löytyy yksi asiallinen kirjoittaja, joka tutkintamateriaaliin perehtynyt. Löydät tällä hetkellä etusivulta linkin Torssosketjuun ja tuon lainauksen.

Hyvää illanjatkoa Teemulle!
Knobster
Theo Kojak
Viestit: 1192
Liittynyt: To Loka 08, 2020 10:19 pm

Re: Teemu Torssonen sai ehdollista useista rikoksista - nyt ihmiskauppaepäily

Viesti Kirjoittaja Knobster »

Näillä kehitysmaavaimoilla on yleensä joku kehitysvammainen persureikä puolisona. "Jänniä" kuvioita. Onneksi pääsi sika-Torssosesta eroon. Onkohan persureikä-Torssonen kova juomaan kaljaa? Mitä luulette?
Psykopaatti
Harjunpää
Viestit: 317
Liittynyt: Ma Marras 28, 2022 12:14 pm

Re: Teemu Torssonen sai ehdollista useista rikoksista - nyt ihmiskauppaepäily

Viesti Kirjoittaja Psykopaatti »

Kyllä tässä Torssoselle on käymässä niin, kun päärikos on kuivunut moneen kertaan kasaan ja virkakoneisto on vetänyt vesiperän... Tarpeeksi pitkään kun roikutaan puntissa kiinni, kyllä sieltä jotain aina saadaan vuosien saatossa raavittua kasaan. Joillekin tätä kuvaamaan käytettyä sanontaakin… kaivamalla kaivetaan, on täysin uutta ja ihmeellistä, sitäkään en ihmettele yhtään. Ei se suomenkielen ummarrus kaikilta suju. Joskus saadaan hieman ohuempia juttuja ja joskus ihan Jackpottejakin tällä roikkumisella ja kaivamisella.
Eiköhän tämäkin selvinne aikanaan, mutta noilla tiedoilla, mitä nyt on esitetty...aika saatanan paksua puhua ihmiskaupasta, jos on vittuillut huolella ex-muijalleen ja ollut totaalinen täysi mulkku, mutta katsotaas nyt...onko tuossa muutakin taustalla vai pelkkää vittuilua poliisin taholta.
Noilla samoilla kriteereillä täällä Suomessa olisi vähän ”joka toinen” äijä syytteessä ihmiskaupasta, sen verran hulluja juttuja perheissä tapahtuu, nämäkin on joillekin ihan ullatus uutisia ja täysin ennenkuulumattomia. Normaalisti nämä menee aivan toisilla nimikkeillä.
Se on ihan normaalia toimintaa…on sitten kyse jostain vaikka huumejutusta tai mistä tahansa, jos ei kaveria saada poltettua siitä, niin sitten alkaa napsumaan muita pienempiä juttuja liukuhihnalta, mitkä eivät ole aiemmin poliisia kiinnostaneet. Ai sulla on hei tämä järjestyksenvalvojakortti, mites tämä sun pahoinpitely menikään silloin...tuletko vähän juttelemaan...jos tuo kortti laitetaan harkintaan...Hei sullahan on nämä jutut hoitamatta...mites oletko paikalla miten...jutellaanko...tai sitten ollaan perheen jäsenten kimpussa ja sieltä kautta sotketaan arkea. Eihän näistä nämä älyköt ummarra mitään, tynnyrissä kun ovat eläneet ja täällä palstalla aikaansa viettäneet.
Kyllä poliisi ja oikeuslaitos Suomessa osaa tämänkin pelin. Vähän tämmöinen haiskahtaa näillä tiedoilla...
Joillekin henkisesti häiriintyneille, parhaille ajattelijoille täällä, nämä rikosjututkin ovat politiikkaa ja maininta ex-perussuomalainen tai oikeistolainen saa jalkovälin märäksi. Osa kirjoittelijoista varmuudella on syyntakeettomia, sen verran jouhevaa tuo päänupin käyttö on.
Jagge
Neuvoja-Jack
Viestit: 542
Liittynyt: Ke Heinä 22, 2020 6:35 am

Re: Teemu Torssonen sai ehdollista useista rikoksista - nyt ihmiskauppaepäily

Viesti Kirjoittaja Jagge »

Knobster kirjoitti: Ke Syys 27, 2023 3:02 am Näillä kehitysmaavaimoilla on yleensä joku kehitysvammainen persureikä puolisona. "Jänniä" kuvioita. Onneksi pääsi sika-Torssosesta eroon. Onkohan persureikä-Torssonen kova juomaan kaljaa? Mitä luulette?
Onko Torssosen vaimo / ex-vaimo ulkomaalaistaustainen?
Ghost hunting
Angus MacGyver
Viestit: 6559
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Teemu Torssonen sai ehdollista useista rikoksista - nyt ihmiskauppaepäily

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Jokaisella on laki ja kyllä se laki tulee kaikille vastaan jossain vaiheessa, varsinki totuuden edessä.
Loppuu se paskan nillitys aika lyhyeen sillo. 8)
Vastaa Viestiin