Keskustelua Englannin Valioliigasta ja erotuomareista

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
ajanpatina
Jane Marple
Viestit: 1002
Liittynyt: Ma Syys 30, 2013 5:08 pm
Paikkakunta: Loimaa, Tampere
Viesti:

Keskustelua Englannin Valioliigasta ja erotuomareista

Viesti Kirjoittaja ajanpatina »

Kaippa omana topicinaan voidaan keskustella vaikkapa Englannin Valioliigasta ja sen erotuomaritoiminnasta. Kiihokkeeksi heti alkuun voimme liittää eilisen Tottenham vs Liverpool matsin ratkaisijasta omakuvan Simon Hooperista. Entinen Liverpoolin pelaaja Ryan Babel on ryhtynyt sosiaaliseen mediaan pilkkaamaan erotuomari Simon Hooperia Luis Diazin kiistanalaisen kielletyn maalin jälkeen Tottenhamia vastaan.

Kuva


Hylätty maali ei ollut suinkaan paitsiomaali. Hooper teki useammankin kiistanalaisen tuomion, hylätyn maalin lisäksi, jakamalla Liverpoolin kahdelle pelaajille punaiset kortit, jotka tuomiot myös olivat kiistanalaiset. :roll:
Samainen Hooper teki "tuomarivirheitä" jo aikaisemmin kauden alussa, mikä mahdollisti Manchester Unitedin voiton Wolverhamptonista. Siitä hyvästä hän sai parin muun tuomarin kanssa viikon parin tuomarointikiellon.
Sitä pitää ihmetellä, miten näin räikeitä "virheitä" tekevä "tuomari" saa jatkaa tuomarointia.!? :idea: :shock:
Mutta tässä nyt kuva Tottenhamin 12 pelaajasta, joskaan ei ole kirkossa kuulutettu, etteikö Hooper linja- ja VAR-tuomarin kanssa olisi ollut Manchester Cityn laskuun touhuamassa, koska Liverpool olisi voitollaan mennyt sarjakärkeen. :roll:
Liitteet
Simon Hooper, Valioliigan erotuomari ja Tottenhamin 12 pelaaja kaudella 2023-2024..jpg
Simon Hooper, Valioliigan erotuomari ja Tottenhamin 12 pelaaja kaudella 2023-2024..jpg (68.53 KiB) Katsottu 946 kertaa
Kaikella on aikansa.
Avatar
acp
Christopher Lorenzo
Viestit: 1585
Liittynyt: Ma Syys 02, 2019 9:48 pm

Re: Keskustelua Englannin Valioliigasta ja erotuomareista

Viesti Kirjoittaja acp »

ajanpatina kirjoitti: Su Loka 01, 2023 2:39 pm Manchester City
Siinähän se vastaus. Oli cityn vuoro voittaa viime kaudella tripla.

Nämä eivät tietenkään toteutuneet:
Raju rangaistus! Manchester City suljettiin Mestarien liigasta kahdeksi vuodeksi – 30 miljoonan euron sakot päälle
https://www.is.fi/mestarienliiga/art-2000006408370.html
Tästä on kyse skandaalissa: Manchester City voidaan tiputtaa Valioliigasta
https://www.iltalehti.fi/valioliiga/a/e ... 942ec86a73
Avatar
ajanpatina
Jane Marple
Viestit: 1002
Liittynyt: Ma Syys 30, 2013 5:08 pm
Paikkakunta: Loimaa, Tampere
Viesti:

Re: Keskustelua Englannin Valioliigasta ja erotuomareista

Viesti Kirjoittaja ajanpatina »

Cityllä ei syytä huoleen. Sheikit öljymiljoonineen ovat vahvasti vallan kahvassa kiinni, niin FIFAssa kuin UEFAssa.
Ja missä raha, siellä Peppikin viihtyy. Tosin Baijerissa hän ei oikein viihtynyt, kun siellä hän ei saanut vapaasti tyhjentää Baijerin kassaa ja siksipä ei voittoa tullut Mestarien liigassa saksanmaalla ollessa. Barcassa sentään tuomarit jeesasi...
Noh, aukesipa sitten tie hillotolpalle, siis rahasampoon, Qatarin sheikkien pohjattomaan kassaan. Nooh, veihän se nyt aikaa 7-vuotta ja muutaman miljardin, kun sai koottua "voittavan jengin" ja ennen kuin miljardeilla saatiin vastinetta, Cityynkin Mestarien liigan voitto, mutta tulipa kuitenkin. Ja ihan rehellisesti miljardeilla, ei meillä Cityssä napeilla pelata. :lol:
Nooh, eihän ne miljardien pelaajat niitä pokaaleja toisi, jollei Pep "Suuri I" Guardiola valmentaisi, sehän on selvää se. :mrgreen:
Tietty välillä vituttaa, kun kentällä kävelee Cityllä yli miljardin maksava poppoo ja sitten tulee kuokkaan joltain perse aukiselta, alle 100 milliä maksavalta harrastelijaporukalta ja se on vittu kyllä työtapaturma, kun ei ole tarpeeksi sponssattu tuomaritoimintaan, kuten Barcelonassa oli jo vuosikymmenten tapa ja se toimi siellä oikein hyvin. :evil:
Nythän Pep on kovasti huolissaan, kun sairaslista on pitkä..., onko siellä nyt 2-3 pelaajaa loukkaantuneena. Varmaan pitää mennä taas sheikin lompsalle tammikuussa ja tehdä miljardin taalan, ei kun, punnan pelaajakaupat, mut, kun vitun Saudit nykyään rosvoaa pelaajat omille hiekkadyyneilleen potkiin kamelinpaskaa..., siis..., ei ku, futista... Alkaa kohta ne huippupelaajat loppumaan ja toi saatanan Wolverhamptonkin tossa silmille pomppii..., ai vittu, ku riepoo..., ei mee kuin Strömsöössä, täällä miljardienkaan keskellä... :evil:
Kaikella on aikansa.
Vastaa Viestiin