Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Paikalla
Joosua
Jessica Fletcher
Viestit: 3047
Liittynyt: Pe Helmi 15, 2019 11:35 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Joosua »

Älkää nyt moittiko. Eiks ne pärjää hyvin esimerkiksi Dödspatrullenissa. Osaavia ja työlleen omistautuneita. Monet varmasti myös yksityisyrittäjiä.
Avatar
Ifigeneia
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1311
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 7:16 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Ifigeneia »

Kantsis varmaan alkaa jo pohtimaan että miten levottoman aineksen aggressiivisuutta ja oman voiton tavoittelua voisi hyödyntää. Palkka-armeija Suomeen...?
Mariangel
Martin Riggs
Viestit: 601
Liittynyt: Ma Marras 03, 2008 2:00 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Mariangel »

Toivottavasti joskus tulisi hetki, että somalit jälkipolvineen voisivat kaikki muuttaa Suomesta takaisin Somaliaan.

Onko heiltä kysytty asiasta?

Tämä ja 4 seuraavaa viestiä siirretty Hakunilan tulipalo-ketjusta
-NILS-
canis lupus
Vic Mackey
Viestit: 1922
Liittynyt: Pe Tammi 10, 2020 11:35 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja canis lupus »

Mariangel kirjoitti: Ke Loka 11, 2023 10:34 pm Toivottavasti joskus tulisi hetki, että somalit jälkipolvineen voisivat kaikki muuttaa Suomesta takaisin Somaliaan.

Onko heiltä kysytty asiasta?
Jos somalit olisivat juutalaisia, olisivat jo perustaneet menestyvän valtion sinne somalimaalle. Luvatun maan. Mutta kun somalit eivät ole juutalaisia luvattu maa onkin kaukana pohjoisessa, jossa sataa mannaa taivaasta puikulapoloisille ihan pankkitilille. Ja lastenvaunut maksuosoituksena myös.
Mens malus in corpore sano
Peni
Neuvoja-Jack
Viestit: 571
Liittynyt: La Joulu 17, 2022 2:49 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Peni »

MrSamba kirjoitti: Ke Loka 11, 2023 6:51 pm Kulttuureissa on eroja. Somalimies juoksee palavasta talosta ulos ja jättää vaimon lapsineen sisälle hiiltymään. Israelissa isältä on viety raa´asti vaimo ja tyttäret panttivangeiksi, tarjoaa itseään vastakaupaksi terroristeille, jotta pelastaisi vaimon ja lasten hengen. Jokainen voi tahollaan miettiä, kumpaa kulttuuria haluaisi vahvistaa Euroopassa ja Suomessa...
Nytkö sinä olet viikolopun uutisten innoittamana tuomassa israelilaisia ja sitä kautta Hamasin suomeen? Alkaako olemaan jo tylsää irakilaisten kans? Miksei me eurooppalaiset voitas olla täällä ihan omien kans ja nuo tapelkoot ja tappakkoot lapsetki siellä omilla mailla?

Tässä sulle niiden tapoja elää esimerkiksi viime viikonlopulta,kun kovasti haluat ne tänne:
-Hamas tappoi satoja nuoria festivaaleilla viikonloppuna
-Hamas teki raa'an iskun Gazan läheiseen israelilaiskommuuniin, kokonaisia perheitä tapettiin – "Se oli verilöyly"

Ja ennenkö joku sanoo,että ne on terrorristeja,niin niin on,israelilaisia, niin luuletteko että ne ei tänne tule jos niitä aletaan kuskaan niinkö irakilaisia kuskattiin eurooppaan ja nyt on mm koko ruotsi kusessa ja kohta suomi.

Oletta te vittu idiootteja,teät pitäs lopettaa hyvin äkkiä ennenkö aivopesette lapsetki suosimaan noita tänne.

Ja ei,en ole rasisti,olen roturealisti.
Euroopassa on ollu kaikki niin kauan hyvin koko maailman historian ilman terroria kunnes noita vajakkeja alettiin raahaan tänne "ku ne on niin ihania,lutusia ja eksoottisia"

Ja sit ne leikkaa teiltä kaulat poikki,pommittaa rakennuksia,tappaa viattomia,raiskaa lapsia ja tuo huumeita tonneittain. Ja puupäät uskoo vaan hyvää,niillä on vähän soputumisvaikeuksia...
Somalit on neekereitten mustalaisia.
Avatar
Che Guevara II
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 97
Liittynyt: Ke Joulu 07, 2022 12:06 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Che Guevara II »

Mariangel kirjoitti: Ke Loka 11, 2023 10:34 pm Toivottavasti joskus tulisi hetki, että somalit jälkipolvineen voisivat kaikki muuttaa Suomesta takaisin Somaliaan.

Onko heiltä kysytty asiasta?
Valitettavaa mutta realistista on, he käyvät jo lomailemassa Somaliassa. Toki Kelan kustantamana, syynä siodokset omaan kulttuuriin. Hämmentävää asiassa on se, että ensin lähdetään pakoon turvaan ja tulevaisuutta rakentamaan kylmään Pohjolaan, sitten vuosien jälkeen voidaan levollisin mielin palata "turistina" lähtömaahan. Jos päättäjillä olisi selkärankaa, ilmoittaisivat heille; jos nyt lähdet kotimaahan, jossa sortoa väkivaltaa, sotaa, tuhoa ja kauhua olet ilmoittanut olevan, takaisin ei tarvinne sitten tulla. Piste. "

Mutta kun vihervasemmistolaisten pitää ymmärtää ja höösätä paappoa ja laittaa se kukkahattu päähän.
Kannattaa tutustua Vahteran tekstiin:

https://www.vahtera.blog/post/mill%C3%A ... anmuuttaja

Matkustaminen ulkomailla sosiaalituella
Erityisen ärsyttävää kantasuomalaiselle on lomamatkailu oleskeluluvan saaneen turvapaikan hakijan kotimaassa, josta on muka tultu turvaan Suomeen. Turvapaikkajärjestelmän uskottavuuden kannalta jokaiselta, joka käy kotimaassaan tulee poistaa oleskelulupa Suomessa. Kansalaisuuden saannin ehtoja tulee muuttaa siten, että Suomen kansalaisuus poistetaan, jos henkilö matkustaa kotimaahansa. Hänhän on saanut valheellisin perustein turvapaikan.

Mutta millä rahoilla matkustetaan? Suurin osa matkustaa sosiaalitukirahoilla yksinkertaisesti siksi, että he eivät ole töissä Suomessa. Kunnat eivät toivottavasti anna sosiaalitukea matkustamiseen, mutta eläminen Somaliassa on käytännössä ilmaista (asutaan sukulaisten luona), joten somalit tarvitsevat vain matkarahaa. Sen voi säästää hulppeista sosiaalitukirahoista. Puhumattakaan kaikenlaisista rikollisin keinoin hankituista rahoista.
En revolución, los métodos han de ser callados; y los fines, públicos.
Avatar
Ifigeneia
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1311
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 7:16 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Ifigeneia »

Mariangel kirjoitti: Ke Loka 11, 2023 10:34 pm Toivottavasti joskus tulisi hetki, että somalit jälkipolvineen voisivat kaikki muuttaa Suomesta takaisin Somaliaan.

Onko heiltä kysytty asiasta?
Eikös tällä foorumilla ollut joku kuva teksteineen somaliperheestä joka oli menossa kesäksi Somaliaan, ja mainitsi että "syksyllä sitten tavataan taas"? Syttyykö Somaliassa tai Somalimaassa sota aina talvisin? Vai mikä tekee kesästä niin turvallisen että silloin siellä voi vierailla? On niin kuuma ettei jakseta sotia, vai?
Sverdlov
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1443
Liittynyt: Pe Marras 11, 2016 9:28 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Sverdlov »

Kissinger: Eurooppa teki vakavan virheen siirtolaisten vastaanottamisessa

Julkaistu 12.10.2023 14:56, 7048 lukukertaa, 4 kommenttia
Yhdysvaltain entinen ulkoministeri, geopolitiikan suuri taustavaikuttaja Henry Kissinger, on sanonut, että Euroopan valtiot tekivät väärin ottaessaan vastaan suuria määriä siirtolaisia, jotka nyt tukevat Hamasin toimia Israelia vastaan.
”Ellei Hamasin militanttiryhmää rangaista panttivankien ottamisesta, eurooppalaiset ovat vaarassa joutua samalla tavalla kohteeksi”, Kissinger sanoi.

Saksalaisen mediakonsernin Axel Springerin toimitusjohtaja Mathias Dopfner kysyi keskiviikkona julkaistussa haastattelussa Henry Kissingeriltä ”arabien juhlinnasta” Berliinin kaduilla Hamasin hyökättyä Etelä-Israeliin viime lauantaina operaatiolla ”Al-Aqsa Flood”. Kissinger, joka on juutalainen, sanoi pitävänsä tällaisia liikehdintöjä, joilla tuetaan hänen mukaansa rikollisia tekoja – ”tuskallisina”.

”Oli vakava virhe päästää sisään niin paljon ihmisiä, jotka edustavat täysin erilaisia kulttuurisia ja uskonnollisia käsitteitä, koska se luo jokaisen maan sisälle painostusryhmän, joka tekee niin”, hän sanoi.

Kysyttäessä, että mitä Saksan ja EU:n pitäisi tehdä nykytilanteessa, Kissinger sanoi odottavansa länsimailta ”ehdotonta” poliittista tukea Israelille – sekä tarvittaessa sotilaallista tukea.

”On oltava jonkinlainen rangaistus; on oltava jokin vakava rajoitus niiden kykyyn ryhtyä tällaiseen toimintaan”, hän sanoi Hamasin taktiikasta. ”Sanoisin, että jokaisella eurooppalaisella kansalla on sama intressi, koska sama asenne saattaa purkautua Euroopan suuntaan”.

Washingtonin entinen huippudiplomaatti muisteli 50-vuotta sitten alkaneen Jom Kippurin sodan ratkaisseita rauhanneuvotteluja ja sanoi, että länsimaat ja Israel olivat onnekkaita, kun Egyptin entisellä presidentillä Anwar Sadatilla oli ”visio tulevaisuudesta”.

”En usko, että on mahdollista löytää johtajia Hamas-ryhmän joukosta [joilla on samanlainen visio]”, hän sanoi, ”Mielestäni Hamas pitäisi jättää poliittisen roolin ulkopuolelle”.

Palestiinalaismyönteisiä mielenosoituksia on järjestetty useissa Euroopan kaupungeissa keskellä Lähi-idän eskalaatiota. Berliinissä poliisi hajotti heti lauantaina tapahtuneen spontaanin Hamasin tukimielenosoituksen, joka liittyi kansalaisjärjestö Samidouniin. Saksan poliisin mukaan mielenosoittajat muodostivat ”välittömän uhan yleiselle turvallisuudelle” väkivaltaa ihannoivien ”Israelin-vastaisten” iskulauseiden perusteella.

Jos tilanne jatkuu nykyisen kaltaisena eikä rauhanomaisia ratkaisuja lähetä hakemaan osapuolten välillä, huomenna perjantaina 13. päivä odotetaan alkavan maailmanlaajuinen Hamasin julistama mobilisaatio palestiinalaisten tukemiseksi ja Israelin julistaman sodan vastauksena.

UMV/UVM, 12.10.2023
Lähde: RT


Juutalaiset tiesivät mihin "siirtolaisuus" johtaa, mutta silti painostivat Euroopan valtioita hulluuteen.
Anteeksi nimimerkkini, mutta en tiedä mihin päin sen pitäisi viitata?
Paikalla
Yrjö Yrjönpoika
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1496
Liittynyt: Pe Elo 04, 2023 10:05 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Yrjö Yrjönpoika »

Muun muassa Petteri Orpon vaimo oli 2015 mukana pyörittämässä Suomen VOK-bisnestä.

Orpo itse tuolloin julistautui Perussuomalaisten viholliseksi numero yksi, joka "Milloinkaan ei hyväksyisi Persuja samaan hallitukseen".

Että ainahan joku noista maahanmuutoista hyötyy. Siis joku muukin kuin muuttajat. Eihän niitä muutoin katsottaisi läpi sormien.
Totte Svensson
Susikoski
Viestit: 47
Liittynyt: Ma Loka 03, 2016 8:41 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Totte Svensson »

Yrjö Yrjönsuuri kirjoitti: Pe Loka 13, 2023 2:34 pm Muun muassa Petteri Orpon vaimo oli 2015 mukana pyörittämässä Suomen VOK-bisnestä.

Orpo itse tuolloin julistautui Perussuomalaisten viholliseksi numero yksi, joka "Milloinkaan ei hyväksyisi Persuja samaan hallitukseen".

Että ainahan joku noista maahanmuutoista hyötyy. Siis joku muukin kuin muuttajat. Eihän niitä muutoin katsottaisi läpi sormien.
Se on kyllä kipeän totta. Ensin massipussia lihotettiin VOK:eilla ja nyt ihmetellään että mitäs nyt? Ihmettelenkin, että miksi joku vielä uskoo siihen, että somalit esimerkiksi sopeutuvat ja integroituvat yhteiskuntaan? Ensin paskotaan oma ämpäri täyteen ja sitten kipin kapin johonkin toiseen maahaan uutta vaatimaan, sen sijaan että tyhjentäisivät omat paskasankkonsa... Suomen kansa ei vielä silloinkaan avannut silmiään, kun Stubb ihan suoraan sanoi, että "Me tienataan tällä!!"...asiahan on niin, että Stubb ei tarkoittanut meillä "Meitä"...."He" kyllä tienasivat ja rumasti...
URSA
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11516
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja URSA »

Pisti silmään vuoden palomiehen haastattelussa.
– Työ helpottuu, kun tekniikka ja varusteet kehittyvät, mutta maailma menee koko ajan hullummaksi. Ruotsissa palopuoli joutuu menemään usein keikoille poliisin kanssa. Meitä kohtaan uhka alkaa olemaan käsin kosketeltavaa, Rautiala sanoo Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen tiedotteessa.

– Olen itsekin kohdannut väkivaltaa työssäni ja joudumme varautumaan, että ihminen käy päälle, vaikka me yrittäisimme auttaa.
https://www.vantaansanomat.fi/paikalliset/6278376
Ollaan ajautumassa Ruotsin tielle.
Paikalla
Millavaan
Christopher Lorenzo
Viestit: 1611
Liittynyt: Su Elo 28, 2022 8:31 am
Paikkakunta: Tampere

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Millavaan »

Mitä ihmettä, en oo tajunnut että tilanne Ruotsissa on noin paha vaikka kokoajan luen uutisia mutta en oo mitään videoita katsonut mutta nyt katsoin ja näyttää ihan sota-alueelta. Hämmentävää.. 😳
Avatar
Yggdrasil
Jane Marple
Viestit: 1021
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 10:31 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Yggdrasil »

Millavaan kirjoitti: Su Loka 15, 2023 1:00 pm Mitä ihmettä, en oo tajunnut että tilanne Ruotsissa on noin paha vaikka kokoajan luen uutisia mutta en oo mitään videoita katsonut mutta nyt katsoin ja näyttää ihan sota-alueelta. Hämmentävää.. 😳
Meinaakko että suomen media näyttäs jotain oikeita uutisia? Pelkkää propagandaa koko media tuuttaa maahanmuuttajien kiimaa kun pitää saada lisää kun ei perkele pärjätä muka ilman näitä ihmissyöpiä ja samalla peitellään niiden tekemiä rikoksia. Senhän huomaa aina uutisista kun on tuomion saanut että nimeä ei julkasta jos on suojaväri mutta jos ei ole niin kyllä se kovaan ääneen kailotetaan. Tämä maa on tuhon oma johon ei ole ihme ettei ihmiset halua lisääntyä paitti tämä ihmispaska joka tänne tuotu sosiaalietuja kuppaamaan.
---
JJ Top
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: To Elo 31, 2023 3:16 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja JJ Top »

Ainoa keino millä länsimainen sivistys voidaan pelastaa on kieltää Islam. Muuten tämä meidän maat ja suurin osa länsimaista on menetetty tuolle paskasakille.

Itse ainakin kehotan lapsiani käymään koulut suomessa, ja sen jälkeen muuttaa pois täältä. Ei tänne turvattomaan ja koko ajan turvattomaksi käymään maahan kannata jäädä elättämään tänne tullutta pohjasakkaa.

Itsekin muutan pois täältä muutaman vuoden päästä kun lapset täysi-ikäisiä. Mihin, sitä en tiedä. Puola tuntuu hyvältä vaihtoehdolta, siellä ei älähmit hillu.

Jotain konkreettista on tehtävä ja heti!
Avatar
Ifigeneia
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1311
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 7:16 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Ifigeneia »

"Pääministeri Petteri Orpon hallitusohjelman mukaan Suomi kiristää kansalaistamisen ehtoja tällä hallituskaudella. Tarkoituksena on tehdä muutoksia muun muassa asumisaikaa, nuhteettomuutta ja toimeentuloedellytystä koskevaan sääntelyyn. Lisäksi on tarkoitus ottaa käyttöön kansalaisuuskoe. Hallitusohjelmakirjaukset toteutetaan vaiheittain kolmessa sisäministeriön asettamassa hankkeessa."

https://intermin.fi/-/kansalaisuuslain- ... isteriossa

Linkistä lisää.
Vastaa Viestiin