Jani, 30, hyppäsi katolta ja on nyt iloinen eläkeläinen

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

holmesin haamu
Hercule Poirot
Viestit: 7515
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Jani, 30, hyppäsi katolta ja on nyt iloinen eläkeläinen

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Hyvin opettavainen tarina.
Ihminen on monesti sellainen, että ei osaa välttämättä arvostaa sen hetkistä tilannetta. Tekee sitten jotain äärimmäistä, joko selviytyy siitä tai käy huonommin ja alkaakin arvostaa enemmän asioita.

Sinänsä tuo on monesti melko normaalia. Maailma voi olla hyvin ahdistava ja synkkä paikka tai vaihtoehtoisesti äärimmäisen helppo, riippuen siitä miten asiat ovat menneet ja ovat.
Tukulti-Ninurta I
Hetty Wainthropp
Viestit: 488
Liittynyt: Pe Touko 23, 2008 12:26 pm

Re: Jani, 30, hyppäsi katolta ja on nyt iloinen eläkeläinen

Viesti Kirjoittaja Tukulti-Ninurta I »

canis lupus kirjoitti: La Marras 11, 2023 7:28 pm
Wildchild79 kirjoitti: La Marras 11, 2023 9:01 am
Tessu kirjoitti: La Marras 11, 2023 7:17 am
Jos nyt joku tietää oikeasti miten käytetään niin voikin kertoilla.
Höyrystäminen, syöminen ja polttaminen ovat ainoat keinot mitä tälle lääkkeelle tiedän.
Oliskohan suppojakin?
Nestemäinen (siis synteettinen) kannabis varmastikin toimii myös sulavaan pillerinkuoriin annosteltuna. Imeytyy hyvin limakalvoilta.

Ps. en ole kokemusasiantuntija kun tuota synteettistä en ole edes nähnyt livenä, mutta todennäköisesti olisin kyllä testannut JOS olisin nähnyt. :mrgreen:
Synteettinen kannabis on ihan eri tuotetta ja sitä ei kaiketi käytetä lääkitykseen. Se on kemiallisesti valmistettu muistuttamaan kannabista.

Kannabiksesta on uutettu nestemäistä tinktuuraa tmv. nestettä, jota voidaan käyttää suihkeena esimerkiksi suun limakalvoille. Ymmärtääkseni Sativex-suihke olisi tämänlainen lääke.

Kapseleita ei käytetä suun limakalvoille ja ne ei sula niin nopeasti suussa. Kapselit on tarkoitettu sulaamaan ruuansulatuskanavassa tai vatsalaukussa.

Bedrocan plos. on lääkekannabikseksi luokiteltua kukintoa, jota voi polttaa, höyrystää, tehdä kannabisöljyä, kannabisvoita, mistä leipoa jne.

Se mikä enempi huolestuttaa kuin tuon Janin pössyttely, että kuinka vitun sekaisin jengi on ilman huumeita, kun lukee näitä parin ensimmäisen sivun kirjoituksia otsikko mukaanlukien. Tuntuu että täällä alakoulutasolle jääneitä koulukiusaajia, jotka saa kiksejä toisten haukkumisesta ja pönkittää omaa Elämäm-kova_kolu arkea sillä, että haluaa lyödä lisää vielä lyötyä.

Vittuux se teiltä on poies mitä (huumeita) Jani tunkee elimistöönsä ja villi veikkaus, ettei teidän veroeuroilla niitä maksella. Ja persoonallisuushäiriöiset olisivat vielä uudelleen työntämässä Jania alas katolta pyörätuolineen. Kannattais varmaan hakeutua jonnekkin ISIS-leiriin, jos vaikka siellä pääsis kaltaistensa joukkoon tiputtelemaan porukkaa katoilta.
Vittu että alkoi myötähävettämään :|
" Silmä silmästä, Hammaskeiju hampaasta! "
Oppenheimer
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1360
Liittynyt: To Syys 26, 2013 5:27 pm

Re: Jani, 30, hyppäsi katolta ja on nyt iloinen eläkeläinen

Viesti Kirjoittaja Oppenheimer »

ruusumaa kirjoitti: Pe Marras 10, 2023 9:31 pm ^No samaa oon ihmetellyt!

Vapaaseen keskusteluun, tai pois kokonaan. Kaatopaikkakin yks mahdollisuus.
Kaatopaikka voisi saastua näistä hengentuotteista. Toivottavasti saavat kiireellistä apua kirjoittelijat.
Yrjö Yrjönpoika
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1385
Liittynyt: Pe Elo 04, 2023 10:05 am

Re: Jani, 30, hyppäsi katolta ja on nyt iloinen eläkeläinen

Viesti Kirjoittaja Yrjö Yrjönpoika »

Oppenheimer kirjoitti: La Marras 11, 2023 9:58 pm Kaatopaikka voisi saastua näistä hengentuotteista. Toivottavasti saavat kiireellistä apua kirjoittelijat.

Äläpä muuta viserrä. Skitsofrenian tunnetuimpia oireita on juuri se, että potilas pitää itseään muita ihmisiä älykkäämpänä ja viisaampana.
JanitaSlim
Jessica Fletcher
Viestit: 3247
Liittynyt: Pe Syys 18, 2020 5:51 pm

Re: Jani, 30, hyppäsi katolta ja on nyt iloinen eläkeläinen

Viesti Kirjoittaja JanitaSlim »

ylämummeli kirjoitti: Pe Marras 10, 2023 9:22 pm Miten tämä aihe liittyy rikoksiin? Vai oliko topicin perustamisen tarkoitus vaan päästä puhumaan paskaa tästä ihmisestä? Ja ei, en tunne häntä, mutta en myöskään ymmärrä miksi tällainen topic pitää perustaa.
Ajankohtaista - Juuri Nyt
Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
Eikö tässä ole keskisuuri onnettomuus veronmaksajille kyseessä.
MrSamba
Armas Tammelin
Viestit: 72
Liittynyt: To Touko 05, 2022 5:51 pm

Re: Jani, 30, hyppäsi katolta ja on nyt iloinen eläkeläinen

Viesti Kirjoittaja MrSamba »

Se onkin sitten kiva elellä yhteiskunnan varoilla loppuelämä. Käytännössä hepulle on siis järjestetty asuminen yksikössä, josta maksaa itse vuokran. Tai siis Kela maksaa vuokran asumistuen ja työkyvyttömyyseläkkeen muodossa. Kaikki muu on maksutonta. No, ateriat maksaa itse. Tähän sitten päälle ilmaiset taksit ja avustajat.

Vammaispalvelut on täynnä näitä päihdeheppuja, jotka vammauttavat itsensä joko suoraan päihteillä tai välillisesti hyppimällä katoilta tai ajamalla autolla miten sattuu. Kalliita palveluita. Suurin osa jatkaa samaa päihde-elämää myös vammautumisen jälkeen. Avustajat työntää alkoon ja taksilla hurautetaan kavereiden luo tai baariin.

Suomessahan palkitaan kaikesta asioiden sössimisestä. Työssäkäyvä veronmaksaja ei ikääntyessään saa mitään palveluita, mutta kaikenlaisia sekopäitä ja maahanmuuttajia elätetään ilmaiseksi. Asunnot maksetaan ja palveluita riittää. Sossut säälii, eikä mitään vaadita. Paska systeemi.
weisses fleisch
Harjunpää
Viestit: 309
Liittynyt: To Loka 20, 2016 5:53 pm

Re: Jani, 30, hyppäsi katolta ja on nyt iloinen eläkeläinen

Viesti Kirjoittaja weisses fleisch »

Tukulti-Ninurta I kirjoitti: La Marras 11, 2023 8:11 pm
Vittuux se teiltä on poies mitä (huumeita) Jani tunkee elimistöönsä
Eihän se ole yhtään keneltäkään pois. Kuten ei sekään, kuinka paljon lapsia kaiken maailman sekokäyttäjät hankkivat. Ei kun hetkinen, se saattaa olla jonkin verran niiltä lapsilta itseltään pois. Hengen verran esimerkiksi.
Random
Poliisikoira Rex
Viestit: 268
Liittynyt: Ma Marras 06, 2023 3:11 pm

Re: Jani, 30, hyppäsi katolta ja on nyt iloinen eläkeläinen

Viesti Kirjoittaja Random »

Tukulti-Ninurta I kirjoitti: La Marras 11, 2023 8:11 pmVittuux se teiltä on poies mitä (huumeita) Jani tunkee elimistöönsä ja villi veikkaus, ettei teidän veroeuroilla niitä maksella.
No se ei kannata sit soitella iltalehtiin että tulevat tekemään juttua samalla kun somessa hehkuttaa huumeita tägeillä ja laittaa jopa kuvia julkisiin huumeryhmiin itsestään jointilla.
Sanoi sille kaverilles, Jani veckmanille,ettei tee itsestään tällaisia iltalehti juttuja niin siitä ei puhuta.


-Millä muuten luulet tuon elävän kuin verorahoilla lopun elämää? Ikinä ole mahtanu duunissa olla,saatika miljoona omaisuutta keränny millä maksaa viulut, kun hoitajaki 247 jutun mukaan.
Helvetin kallis huumeveikko.10,000€/kk kulut valtiolle seuraavat 40 vuotta ja huumeita palaa edelleen.On niin onnellinen nykyään.

"Jani, 30, hyppäsi katolta ja on nyt iloinen eläkeläinen"
Avatar
ruusumaa
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5318
Liittynyt: Ma Elo 31, 2020 5:47 pm

Re: Jani, 30, hyppäsi katolta ja on nyt iloinen eläkeläinen

Viesti Kirjoittaja ruusumaa »

^Joo, koko juttu on perseestä kaikkinensa.

Minfoon tää ei kuulu ja iloinen eläkeläinen pössytelköön hiljaa kotonaan.

Iltapaskojenkaan ei tarviis aivan kaikkeen tarttua! Jumalauta.
Suoraan sanottuna, suurin piirtein, sellaista elämä on.
Staff Meeting
Hetty Wainthropp
Viestit: 486
Liittynyt: Ke Helmi 10, 2021 8:51 pm

Re: Jani, 30, hyppäsi katolta ja on nyt iloinen eläkeläinen

Viesti Kirjoittaja Staff Meeting »

Tukulti-Ninurta I kirjoitti: La Marras 11, 2023 8:11 pm Vittuux se teiltä on poies mitä (huumeita) Jani tunkee elimistöönsä ja villi veikkaus, ettei teidän veroeuroilla niitä maksella.
Kenen veroeuroilla sitten?
Tuo miinusmerkki syö kymppitonnin kuukaudessa verovaroja ja sillä voitais auttaa joitain jotka tuovat yhteiseen hyvään jotain rakentavaa. No muutama vuosi niin tuo sankari on haudassa.
MrSamba
Armas Tammelin
Viestit: 72
Liittynyt: To Touko 05, 2022 5:51 pm

Re: Jani, 30, hyppäsi katolta ja on nyt iloinen eläkeläinen

Viesti Kirjoittaja MrSamba »



Se on juurikin näin. Ja kaikki nämä rahat on pois muusta sote-palveluista hyvinvointialueilla... Jos haluja on hypätä, niin voisivat ainakin hypätä riittävän korkealta.
aavikkoralli
Harjunpää
Viestit: 315
Liittynyt: Su Maalis 14, 2021 2:07 pm

Re: Jani, 30, hyppäsi katolta ja on nyt iloinen eläkeläinen

Viesti Kirjoittaja aavikkoralli »

Kovaa tuomitsemista tässä langassa yhden kuvan jälkeen jossa on kannabissätkä huulessa. Herätkää nykyaikaan, useat normaalina pidetyt julkisuuden henkilötkin ovat julkaisseet someen kannabista tukevia päivityksiä ja jopa sen käyttämisestä kuvia. Joten voisi hieman miettiä niitä omia spekulaatioita jos siitä ei ole mitään todisteita, että tuo mies olisi nyt sitten narkkari joka käyttää jokaista mahdollista huumetta ja lääkepilleriä tässä maailmassa.
Random
Poliisikoira Rex
Viestit: 268
Liittynyt: Ma Marras 06, 2023 3:11 pm

Re: Jani, 30, hyppäsi katolta ja on nyt iloinen eläkeläinen

Viesti Kirjoittaja Random »

aavikkoralli kirjoitti: To Marras 16, 2023 12:17 am Kovaa tuomitsemista tässä langassa yhden kuvan jälkeen jossa on kannabissätkä huulessa. Herätkää nykyaikaan, useat normaalina pidetyt julkisuuden henkilötkin ovat julkaisseet someen kannabista tukevia päivityksiä ja jopa sen käyttämisestä kuvia. Joten voisi hieman miettiä niitä omia spekulaatioita jos siitä ei ole mitään todisteita, että tuo mies olisi nyt sitten narkkari joka käyttää jokaista mahdollista huumetta ja lääkepilleriä tässä maailmassa.
Monet julkkikset,varsinki jenkeissä,vetää kokaiinia,pitäskö meidänki alkaa vetään koska nekin vetää,sen täytyy olla hyvä juttu koska Mcconnorki heiluu jatkuvasti kokkelipäissään ja tappelee. Herää sinäki nykyaikaan jo ja osta kokaiinia,jos fyrkka ei riitä niin piri ajaa asiansa korvikkeena. Ja moni julkkis vetää suomessaki huumeita,ne on tosi hyvä juttu,kysykää vaikka pedofiili jari sillanpäältä,kyllä meta amfetaa kannattaa veivata.ranta-aholta,sofia belorfilta,nacilta.kaikki sanoo että kokkeli on hyvää,piri kakkosena. ostakaa kaikki,sillä hekin ostavat.


Ootko vähän jumalattoman typerä?
Vastaa Viestiin