Ah Venäjää!

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

jhou
Perry Mason
Viestit: 3843
Liittynyt: Ti Maalis 31, 2015 3:09 pm

Re: Ah Venäjää!

Viesti Kirjoittaja jhou »

Tunnelissa ruohikkopalo Venäjällä.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/6f8 ... ab0ea758d7
Venäjän tärkeimmässä rautatietunnelissa räjähdys
Baikalin–Amurin radalla sijaitsevassa tunnelissa sattunut räjähdys vähintäänkin viivästyttää Venäjän rahtikuljetuksia Kiinaan.


Ukrainan turvallisuuspalvelun (SBU) sanotaan sabotoineen Venäjän tärkeimmän rautatieyhteyden Kiinaan torstain vastaisena yönä, kertoo ukrainalainen uutissivusto RBK-Ukraina lähteisiinsä vedoten.

Julkaisun mukaan SBU aiheutti räjähdyksen Severomuiskin tunnelissa Venäjän Burjatian tasavallassa.

Tuhotyö toteutettiin julkaisun mukaan iskemällä tunnelin läpi menossa olleeseen polttoaineita kuljettaneeseen junaan. Tavarajunassa kerrotaan olleen yli 40 polttoainesäiliötä.

Venäjän turvallisuuspalveluun linkitetty Baza-Telegram-tili taasen väittää, että räjähdys ja sitä seurannut tulipalo tunnelissa saattoivat johtua myös kaapeliverkon oikosulusta.

Sen mukaan kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa, mutta kolme säiliövaunua vaurioitui, joista yksi paloi kokonaan. Pelastus- ja sammutustöiden kerrotaan olevan yhä käynnissä tunnelissa. Useat junat ovat myöhässä tilanteen vuoksi.
Hyvin suunniteltu on edelleenkin tekemättä.
Anoteus
Jack Bauer
Viestit: 959
Liittynyt: Su Tammi 20, 2019 8:12 pm

Re: Ah Venäjää!

Viesti Kirjoittaja Anoteus »

Veikkaan että tunnelityömaalla on poltettu vähän sähkötupakkaa vaan ja tapaus liittyy Krimin sillan korjaukseen.. :mrgreen:
URSA
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11515
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Ah Venäjää!

Viesti Kirjoittaja URSA »

Venäjä väitti, että Suomella on suunnitelmia hyökätä Venäjälle – ”Täyttä puppua”, puolustusministeri Häkkänen täräyttää

Suomenlahden turvallisuutta valvoo lähiaikoina 20 sota-alusta. Ne ovat siellä Suomen ja Euroopan muuttuneen turvallisuustilanteen takia. Tästä on kyse.

17:50

Suomi ja JEF-puolustusyhteistyömaat lisäävät Itämeren valvontaa 20 sotilasaluksen voimin.

Turvallisuustilanne on muuttunut Suomen lähialueilla Venäjän aloittaman Ukrainan sodan, lokakuisen kaasuputkivaurion ja marraskuisen itärajan selkkauksen takia.

Muun muassa näiden syiden takia Itämeren partiointia, eli erityisesti kaasu- ja energiaputkien ja telekaapelien valvontaa, lisätään. Itämerta turvataan myös ilmavalvonnan vahvistamisella.

Itämeren valvonnalla halutaan lähettää myös viesti Venäjälle, jonka valtiollisessa mediassa vastikään vihjattiin, että Suomi suunnittelisi hyökkäystä Venäjälle, koska Itämerelle on lisätty sota-aluksia. Puolustusministeri Antti Häkkänen (kok.) torppaa Venäjän puheet.

– Se on täyttä puppua. Suomi ja läntiset kumppanit ja liittolaiset tekevät toimenpiteitä ainoastaan puolustautuakseen. Me haluamme, että meidän alueelle ei tulla vihamielisessä tarkoituksessa. Suomella ja Natolla ei ole minkäänlaisia hyökkäystarkoituksia, vaan ainoastaan omaa aluetta suojellaan. Venäjä yrittää aina näillä tarinoilla kääntää asioita päälaelleen.
https://yle.fi/a/74-20063187?utm_medium ... link-share

Onneksi kaikki liikenevät ryssät päätyvät Ukrainan rintaman multiin.
Kummisetä
Jessica Fletcher
Viestit: 3278
Liittynyt: Ma Joulu 16, 2019 4:52 pm

Re: Ah Venäjää!

Viesti Kirjoittaja Kummisetä »

Kun ryssä kerran niin kovasti pelkää Suomen uhkaavaa hyökkäystä niin miksi ihmeessä se ei miinoita ja linnoita vaikkapa 10, mieluummin 50 kilometrin levyistä kaistaletta omalta puoleltaan rajaa? Sillähän ryssäkkä voisi erittäin tehokkaasti estää maahansa tunkeutumisen.

Vai olisiko se ehkä sittenkin hankala este heidän omaa Suomeen suunnittelemaansa hyökkäystä ajatellen?
Knobster:
Äläs nyt sössötä. Tässäkihän äiti on kai siis näitä seonneita "persuuntuneeita" hörhöpuolueissa pyöriviä kristallihippejä. Ja tämä ilmiöhän on Persujen siittämää sekasikiötä. En tosin tiedä paljonko tämä vaikutti itse kuolemaan.
C. Semmmone
Neuvoja-Jack
Viestit: 502
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 10:45 am

Re: Ah Venäjää!

Viesti Kirjoittaja C. Semmmone »

Sosialismin ja luonnovarojen kirouksen köyhdyttämä Venezuela ottaa mallia Venäjästä ja haluaa liittää osan naapurimaasta itseensä.

Uutta on, että "kansanäänestystä" liittämisestä ei järjestettäisi liitettävällä alueella, vaan Venezuelassa.

Naapurimaa Guayanassa sijaitseva liitettävä Essequibon alue on pinta-alaltaan valtaosa (60%) Guayanasta.

Ennen niin rikas öljymaa ja nykyisin rutiköyhä Venezuela himoitsee liitettävältä alueelta löydettyä öljyä. Lisäksi itsevaltainen presidentti haluaisi lisätä kansansuosiotaan.

Erikoinen äänestys Venezuelassa: Liitetäänkö maahan puolet naapurista?
https://en.wikipedia.org/wiki/Guayana_Esequiba
C. Semmmone kirjoitti: To Marras 23, 2023 11:57 am Venäjän (Moskovia) köyhtyminen ja taantuminen kehitysmaadiktatuuriksi johtuu luonnonvarojen kirouksesta.

Niin ristiriitaiselta kuin se kuulostaakin, mittavat luonnonvarat johtavat usein heikkoon talouskasvuun, vähenevään demokratiaan ja huonoihin kehitystuloksiin. Niin myös Venäjällä, jolla on runsaasti öljyä ja kaasua.

Luonnonvarojen vienti kasvattaa keskushallinnon osuutta vientituloista ja näin ylläpitää hallituksia ja vallanpitäjiä, jotka muutoin kaatuisivat.

Luonnonvarojen myynnistä saadut varat nostavat valuutan arvoa ja aiheuttavat inflaatiota. Muiden vientialojen kilpailukyky heikkenee ja vienti vähenee. Venäjä on yhä riippuvaisempi luonnonvarojen viennistä. Kysynnän ja hinnan vaihtelut ovat suuri riski.

Helppo raha altistaa vallanpitäjät korruptiolle, minkä vuoksi kansalliset luonnonvarat hyödyttävät vain harvoja. Rahojen käyttö keskittyy harvoille teollisuudenaloille ja muut näivettyvät investointien puutteeseen.

Teollinen ja tekninen kehitys hidastuu tai pysähtyy. Venäjä on yhä riippuvaisempi ulkomaisesta tekniikasta ja osaamisesta.

Venäjällä matka kehitysmaaksi on ollut pitkällä jo ennen hyökkäystä Ukrainaan. Venäjä himoitsee nimenomaan Ukrainan kehittynyttä teollisuutta ja osaamista. Siksi Venäjä haluaa itselleen teollistuneet Ukrainan itäosat. Tämä kateus on ehkä suurin syy sotaan: Ukrainassa on muutakin varastettavaa kuin pesukoneet ja vessanpytyt.

Venäjän kyvykkäimmät ihmiset näkevät kehityksen suunnan ja pakenevat ulkomaille, jossa tulevaisuudessa on toivoa ja mahdollisuuksia. Nyt olisi oikea hetki myös Venäjän trollien poistua maasta, jos se on yhä mahdollista.

"Luonnonvarojen kirous (resurssien kirous, resurssikiro, resurssiloukku) kuvaa sitä että mailla, joilla on runsaasti luonnonvaroja (kuten fossiilisia polttoaineita ja tiettyjä mineraaleja), on yleensä heikompi talouskasvu, vähemmän demokratiaa ja huonompia kehitystuloksia kuin muilla mailla."
https://fi.wikipedia.org/wiki/Luonnonvarojen_kirous
SDP pitäisi kieltää hyvien tapojen vastaisena.
jotunheimen
Harjunpää
Viestit: 332
Liittynyt: Ma Loka 19, 2020 8:34 am

Re: Ah Venäjää!

Viesti Kirjoittaja jotunheimen »

Ylivoimaisesti suurin osa, varsinkin suomalaisista, ovat täydellisiä pölvästejä. Kun kymppiuutisissa sanotaan tai jossain iltaroskalehdessä lukee, että Venäjä paha ja NATO hyvä, niin näinhän se sitten on. Niinhän se onkin, siis Venäjän "eliitti", ei siinä mitään. Mutta niin on kaikkien muidenkin maiden "eliitti" jonka ainoa sota, aina, on normaalia väestöä vastaan, jota he inhoavat, halveksivat mutta joutuvat vieläkin sietämään kun AI ei ole sillä asteella, jolloin olisimme turhia. Heillä on sama päämäärä, onneksi ovat vain ihmisiä, jolloin valtataistelua tapahtuu ja meidän normaalin väestön aika toimia pidentyy. Jotkut toiveikkaat ovat sitä mieltä, että ihmiset heräävät ymmärtämään miten maailma oikeasti toimii, itse olen huomattavasti pessimistisempi. Näyttää siltä, että vain hyvin pieni osa väestöstä kykenee käsittämään miten psykopaatit vuosisatojen, ellei -tuhansien, perään pystyvät hallitsemaan muita.

Mutta ei siinä, hybridioperaatio (lol) itärajalla jatkuu, eikä Venäjän "eliittiä" liikuta tippaakaan mitä mieltä maailman normikansalaiset heistä ovat, heidän yltäkylläinen elämänsä säilyy samana, eivätköhän tälläkin hetkellä kilistele hienoa konjakkia EU:n "eliitin" kanssa, naureskellen typeryksille. Mutta kaikki toki voi varmasti muuttua paremmaksi, kunhan vain muistaa äänestää, entistä kovempaa. Eihän koskaan ole niin käynyt, että kansalainen olisi pettynyt äänestämisen tulokseen...
Extremely dangerous to our democracy
C. Semmmone
Neuvoja-Jack
Viestit: 502
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 10:45 am

Re: Ah Venäjää!

Viesti Kirjoittaja C. Semmmone »

Venäjä yrittää lietsoa salaliittoteorioita että SPR ruokkisi suurpetoja itärajan läheisyydessä.

Keijo näyttää mallisuorituksen, miten tunnistaa väärennetty kuva.

https://twitter.com/keijomedia/status/1 ... 1594853464

GAdJsLza8AAKV6O.jpeg
GAdJsLza8AAKV6O.jpeg (136.73 KiB) Katsottu 89 kertaa
Kuvan kokoa kohtuullistettu
-NILS-
SDP pitäisi kieltää hyvien tapojen vastaisena.
C. Semmmone
Neuvoja-Jack
Viestit: 502
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 10:45 am

Re: Ah Venäjää!

Viesti Kirjoittaja C. Semmmone »

Kirjavinkki:

Pekka Virkki, Jälkisuomettumisen ruumiinavaus (Docendo) 2.3.2023
https://suomensotilas.fi/2023/03/02/kgb ... ikemiehet/

Kirjassa syvennytään maamme rooliin Neuvostoliiton ja nyttemmin Venäjän likaisen rahan talletus- ja pesupaikkana.

Käsitellyiksi tulevat niin Suomen kommunistisen puolueen kuin KGB:n rahavirrat, Airiston helmi, Nordean hämäryydet, suomalaisten yleisesti tiedettyä suurempi rooli Viron Danske Bankin rahanpesuskandaalissa sekä Fortumin Uniper-kauppoja kovasti muistuttanut suunnitelma Deutsche Bankin fuusioimiseksi Sampo-konserniin.

... Esiin nostetaan mm. Tuomiojan, Haaviston ja Lipposen nimet:

Kirjailijan mukaan 1990-luvun alkupuolella vakooja Arne Treholtin parempaa kohtelua, vapauttamista tai armahdusta vaativat julkisuudessa monet silmäätekevät, muun muassa Erkki Tuomioja ja Pekka Haavisto.

Treholt itse vastasi erikoisalaltaan ja kiinnostuksen kohteiltaan lähinnä vuosina 1971–74 SDP:n kansainvälisten asiain sihteerinä toiminutta Paavo Lipposta, joskin ensiksi mainittu operoi journalismin puolella, Työväenpuolueen Arbeiderbladetin toimittajana.”
SDP pitäisi kieltää hyvien tapojen vastaisena.
C. Semmmone
Neuvoja-Jack
Viestit: 502
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 10:45 am

Re: Ah Venäjää!

Viesti Kirjoittaja C. Semmmone »

Onnistuu Venäjän ilmailukin joskus:

Moskovasta lähtenyt Boeing-777-lentokone teki onnistuneen pakkolaskun. Miehistö (14) ja 408 matkustajaa selvisivät hengissä.

Länsimaisilla koneilla hoidetaan yhä 95% Venäjän siviilillentoiikenteestä. Lentokykyisten koneiden määrä Venäjällä on vuodessa pienentynyt 900 koneesta alle 800 koneeseen. Teollisuus ei halua lentää länsimaisilla koneilla.

Lentokoneista 150 on venäläistä tuotantoa ja niillä on lukuisia ongelmia. Aeroflotin koneista neljännes odottaa varaosia.

"Foreign aircraft account for about 70% of the Russian Federation’s civilian fleet, which handles 95% of all air traffic. The Russian air fleet has decreased from approximately 900 aircraft in early 2022 to less than 800 aircraft in just one year. The industry will decline with the departure of Western aircraft.

Russia has only 150 passenger aircraft of their own production, but there are numerous issues with these. ...

At least 50 aircraft, or 25% of the total fleet of the biggest airline Aeroflot, are grounded due to a shortage of spare parts."

Boeing-777 with 422 passengers on board crash-lands in Russia (1.12.23)
https://www.pravda.com.ua/eng/news/2023/12/1/7431167/
C. Semmmone kirjoitti: Pe Marras 24, 2023 5:00 pm Vuoto paljasti: Venäjän siviili-ilmailu on romahduksen partaalla
JULKAISTU 24.11.2023 | 07:10 (Verkkouutiset)

Yli kolmannes Venäjän matkustajalentokoneista on jouduttu purkamaan varaosiksi.
https://www.verkkouutiset.fi/a/vuoto-pa ... partaalla/
...
Venäjän lentoliikenteen vaarallisuus on kolminkertaistunut, HUR:n tiedotteessa todetaan.
...
Venäjä joutuu myös käyttämään yhä enemmän ei-sertifioituja osia pitääkseen lentokoneensa ilmassa. Kun vuonna 2022 vain 10 prosenttissa lentokoneiden korjauksista käytettiin ei-sertifioituja osia, on luku noussut tänä vuonna 70 prosenttiin. Lentokoneita joudutaan myös viemään korjattavaksi Iraniin, koska Venäjällä ei ole riittävästi osaamista matkustajakoneiden ylläpitoon.
...
Kaikesta tästä huolimatta osa lentokoneista on jo lentokelvottomia. An-2 -koneilla ei voida lentää enää lainkaan, sillä niiden moottorit valmistetaan Puolassa, eikä maa suostu myymään Venäjälle varaosia. 21:stä brasilialaisesta Embraer-matkustajakoneesta seitsemällä ei voida lentää enää lainkaan.
...
Vikojen myötä kansainvälinen ilmailujärjestö ICAO nosti jo viime vuonna Venäjän suurimman riskin kategoriaan, jossa ovat muun muassa Bhutan ja Liberia. Näiden maiden siviili-ilmailussa on järjestön mukaan erittäin suuria turvallisuusriskejä.
...
SDP pitäisi kieltää hyvien tapojen vastaisena.
C. Semmmone
Neuvoja-Jack
Viestit: 502
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 10:45 am

Re: Ah Venäjää!

Viesti Kirjoittaja C. Semmmone »

Venäjän varkauden kohteena ovat tällä kertaa Ukrainan mineraalirikkaudet. Vararikkoa kohti taantuva Venäjä (Moskovia) on hyökkäyksellään alunperinkin tavoitellut Ukrainan vauraan itäosan luonnonrikkauksia ja teollisuutta.

"Tällä hetkellä 63 prosenttia Ukrainan kaivoksista sijaitsee Venäjän hallitsemilla alueilla. Niiden yhteenlaskettu arvo on noin 12 biljoonaa dollaria."

"Venäjä pyrkii rahoittamaan hyökkäyssotaansa yhä enenevissä määrin Ukrainasta anastetuilla mineraalivaroilla, uutisoi Kyiv Independent."

Näin Venäjä haluaa rahoittaa sotaansa Ukrainan mineraalivaroilla
https://www.verkkouutiset.fi/a/nain-ven ... ivaroilla/
SDP pitäisi kieltää hyvien tapojen vastaisena.
Vili S Pertti
Javier Pena
Viestit: 1770
Liittynyt: La Tammi 23, 2021 4:43 pm

Re: Ah Venäjää!

Viesti Kirjoittaja Vili S Pertti »

Onkohan ryssiä, aatteen miehiä vai ihan vain ahneita kusipäitä?
Tulli epäilee: Kaksi suomalais­yhtiötä järjestellyt Venäjälle pakote­tuotteita – joukossa lähes 3500 dronea

Yhtiöt ovat Tullin mukaan vientiselvittäneet tuotteita muualle, mutta tuotteet ovat silti päätyneet Venäjälle.

Tullin mukaan tapausta tutkitaan törkeänä säännöstelyrikoksena ja puolustustarvikkeiden maastavientirikoksena.

Kahden suomalaisyhtiön viemiä, EU:n pakotteiden alaisia tuotteita on päätynyt Venäjälle yli kolmen miljoonan euron arvosta, epäilee Tulli. Tuotteiden joukossa on lähes 3 500 dronea, joiden arvo on Tullin mukaan yli kaksi miljoonaa euroa ja jotka on vientiselvitetty toiseen valtioon. Tulli epäilee silti, että dronet ovat päätyneet Venäjälle.

Yhtiöiden epäillään myös vieneen tai yrittäneen viedä esimerkiksi mikrokontrolloreiden ja puolijohdekomponenttien kaltaisia tuotteita yli 600 000 euron arvosta.

Kokonaisuudessa on tutkittu myös kauttakuljetusta Venäjältä Kazakstaniin sellaisten tuotteiden osalta, jotka on luokiteltu puolustustarvikkeiksi. Kyse on ollut dronejen pysäyttämiseen tarkoitetuista laitteista, ja Tullin mukaan kauttakuljetus olisi vaatinut puolustustarvikkeiden kauttakulkuluvan. Tulli arvioi tuotteiden olleen arvoltaan yli 350 000 euroa.

Törkeänä säännöstelyrikoksena ja puolustustarvikkeiden maastavientirikoksena tutkittu juttu siirtyy Tullin mukaan syyteharkintaan tässä kuussa.
Tullin epäily: Toimintaa johdettu Venäjällä

Tullin tiedotteen mukaan yhtiöiden taustalla epäillään olevan sama ihminen.

Yhtiöistä toisen tehtävänä on Tullin mukaan ollut hankkia pakotteiden alaisia tuotteita, ja toisen tehtävänä on ollut toimia tavaroiden huolitsijana.

Tullin valvontajohtaja Hannu Sinkkonen kertoo tiedotteessa, että esitutkinnassa on tullut viitteitä siitä, että toimintaa olisi johdettu Venäjältä.

– Toiminnassa on rakennettu laaja kansainvälisten yritysten verkosto, joiden kautta toimintaa on pystytty rahoittamaan muun muassa Venäjältä, kertoo Sinkkonen tiedotteessa.

Sinkkosen mukaan tutkintaa on tehty kansainvälisellä yhteistyöllä muun muassa Yhdysvaltain viranomaisten ja EU:n lainvalvontaviranomaisen Europolin kanssa. Suomessa Tulli kertoo tehneensä yhteistyötä suojelupoliisin kanssa.

Kokonaisuudessa on kaikkiaan kuusi rikosepäiltyä, joista yksi on ollut vangittuna syyskuusta lähtien.

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus vangitsi syyskuussa miehen, joka toimii kahden Yhdysvaltojen pakotelistalle joutuneen suomalaisyrityksen toimitusjohtajana, epäiltynä törkeästä säännöstelyrikoksesta. Tullin tiistaina ilmoittamasta tiedotteesta ei suoraan ilmene, onko kyse samasta tutkinnasta.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010036694.html
"Ei ole löytynyt todisteita" kiteyttää koko vuoden 2020 yhteen lauseeseen.
viivahattu
Javier Pena
Viestit: 1792
Liittynyt: Ti Touko 02, 2023 10:10 am

Re: Ah Venäjää!

Viesti Kirjoittaja viivahattu »

C. Semmmone kirjoitti: Su Joulu 03, 2023 4:57 pm Sosialismin ja luonnovarojen kirouksen köyhdyttämä Venezuela ottaa mallia Venäjästä ja haluaa liittää osan naapurimaasta itseensä.
Ei muuten tule ihan helpolla onnistumaan. Puolet Guyanan väestöstä on etnisiä intialaisia, ja Intia on jo hyvin selkeästi ilmaissut, että Venezuelan on parempi pysyä omalla puolellaan rajaa. Jatkuvasti voimistuva ydinasevaltio pystyisi hyvinkin maltillisella tuella Guyanalle pitämään huolta siitä, että persaukinen sossuläävä saa vain haaveilla naapurimaansa alueista.

Vaikka Guyanalla ei Intian tukea olisikaan, niin sotilaallinen hyökkäys maahan lännestä olisi painajaismainen operaatio Venezuelan armeijalle. Guyanan länsiosa on läpitunkematonta viidakkoa, jossa ei ole minkäänlaisia tieyhteyksiä. Venezuelan puolella maiden rajan tuntumaan johtaa yksi ainoa kaksikaistainen tie. Valloita siinä sitten alueita, kun pitäisi puskea satoja kilometrejä tiettömän pusikon läpi lähimpään asutuskeskukseen.
C. Semmmone
Neuvoja-Jack
Viestit: 502
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 10:45 am

Re: Ah Venäjää!

Viesti Kirjoittaja C. Semmmone »

"Viisi matkustajakonetta rikkoutui ilmassa kahdessa päivässä.
Venäläisten lentoyhtiöiden ilman huoltoa pakotteiden takia jääneet koneet ovat alkaneet hajota lennoilla." ...

Joulukuun alku oli dramaattinen 900 lentomatkustajalle Venäjällä
https://www.verkkouutiset.fi/a/joulukuu ... venajalla/
C. Semmmone kirjoitti: Ma Joulu 04, 2023 1:12 pm ...
Länsimaisilla koneilla hoidetaan yhä 95% Venäjän siviilillentoiikenteestä. Lentokykyisten koneiden määrä Venäjällä on vuodessa pienentynyt 900 koneesta alle 800 koneeseen. Teollisuus ei halua lentää länsimaisilla koneilla.

Lentokoneista 150 on venäläistä tuotantoa ja niillä on lukuisia ongelmia. Aeroflotin koneista neljännes odottaa varaosia.
...
C. Semmmone kirjoitti: Pe Marras 24, 2023 5:00 pm Vuoto paljasti: Venäjän siviili-ilmailu on romahduksen partaalla
JULKAISTU 24.11.2023 | 07:10 (Verkkouutiset)

Yli kolmannes Venäjän matkustajalentokoneista on jouduttu purkamaan varaosiksi.
https://www.verkkouutiset.fi/a/vuoto-pa ... partaalla/
...
SDP pitäisi kieltää hyvien tapojen vastaisena.
1lpo
Martin Riggs
Viestit: 605
Liittynyt: Su Marras 14, 2021 2:48 pm

Re: Ah Venäjää!

Viesti Kirjoittaja 1lpo »

jotunheimen kirjoitti: Su Joulu 03, 2023 7:29 pm Ylivoimaisesti suurin osa, varsinkin suomalaisista, ovat täydellisiä pölvästejä. Kun kymppiuutisissa sanotaan tai jossain iltaroskalehdessä lukee, että Venäjä paha ja NATO hyvä, niin näinhän se sitten on. Niinhän se onkin, siis Venäjän "eliitti", ei siinä mitään. Mutta niin on kaikkien muidenkin maiden "eliitti" jonka ainoa sota, aina, on normaalia väestöä vastaan, jota he inhoavat, halveksivat mutta joutuvat vieläkin sietämään kun AI ei ole sillä asteella, jolloin olisimme turhia. Heillä on sama päämäärä, onneksi ovat vain ihmisiä, jolloin valtataistelua tapahtuu ja meidän normaalin väestön aika toimia pidentyy. Jotkut toiveikkaat ovat sitä mieltä, että ihmiset heräävät ymmärtämään miten maailma oikeasti toimii, itse olen huomattavasti pessimistisempi. Näyttää siltä, että vain hyvin pieni osa väestöstä kykenee käsittämään miten psykopaatit vuosisatojen, ellei -tuhansien, perään pystyvät hallitsemaan muita.

Mutta ei siinä, hybridioperaatio (lol) itärajalla jatkuu, eikä Venäjän "eliittiä" liikuta tippaakaan mitä mieltä maailman normikansalaiset heistä ovat, heidän yltäkylläinen elämänsä säilyy samana, eivätköhän tälläkin hetkellä kilistele hienoa konjakkia EU:n "eliitin" kanssa, naureskellen typeryksille. Mutta kaikki toki voi varmasti muuttua paremmaksi, kunhan vain muistaa äänestää, entistä kovempaa. Eihän koskaan ole niin käynyt, että kansalainen olisi pettynyt äänestämisen tulokseen...
Ensinnäkin, hienoa että edes sinä tiedät totuuden maailman toiminnasta, hienoa. Otetaan nyt vaikkapa tämä ryssälä esimerkiksi. Ilmeisesti mielestäsi demokratia ei toimi. Ryssälä on sitten osa sitä toista ääripäätä eli diktatuuria vai sanommeko että kallista demokratiaa. Minä en tiedä miten koko maailma toimii, harmi kyllä. Sinä tosiaan tiedät, niin osaisitko kertoa että miten meidän lampaiden pitäisi toimia jotta asiat olisivat hyvin? Mitenkä ryssälästä esim saataisiin tämmöinen sinun mielestäsi toimiva paikka, tai vaikkapa koko maailmasta? Osaisitko nyt antaa konkreettiset ohjeet ilman uutta paatosta josta ei selviä muuta kuin että sinä tiedät asiat ja muut ei?

Minä olen avoin näille asioille mutta kun harvoin teiltä saa konkreettisia vastauksia kysymyksiin. Aina tulee kuitenkin ilmi se oma ylivertainen viisaus verrattuna muihin. Minulla on esim kaksi folioystävää joiden kanssa välillä näistä puhutaan. Kasvotusten kun puhutaan niin saa jopa vastauksia alkuun. Sitten kun kyseenalaistan heidän ehdotuksia=tietoa ja tajuavat ettei homma ehkä toimisikaan, ei tule enää vastauksia vaan paatosta uusista salaliitoista ja lampaiden tyhmyydestä joita vain heidän prosenttinsa näkee. Yhdistävä tekijä näillä kahdella on se että he tajusivat tämän maailman todellisen laidan vasta vuosien syrjäytymisen ja rankan päihteiden käytön jälkeen. Toivottavasti olet niin viisas ettet ole ajautunut syrjäytyneeksi päihdeongelmaiseksi.
Sikakoira: "Välillä on melkein itkua tihrustettu aamukuudelta kun on tullut väsy vastaan"
Avatar
LexVeritas
Michael Knight
Viestit: 4208
Liittynyt: Ke Loka 13, 2021 8:07 pm

Re: Ah Venäjää!

Viesti Kirjoittaja LexVeritas »

Hyvvee itsenäesyyspäevvöö vuan joka iikalle. Katsotaanpa, josko se jää viimeiseksemme.

Muuten olen sitä mieltä, että meidän tulisi tosissamme valmistautua sotaan, joka on epäsuora seuraus fossiilivapaaseen polttoainetalouteen siirtymisestä, mikä eittämättä johtaa Venäjän pirstaloitumiseen, ja pahimmassa tapauksessa elonkehän tuhoavaan, yli kymmenen vuotta kestävään ydintalveen.
5 no viisia Perhettä
Puu elohim jahvella
-Ai, sä oot. Mä en, veli.
Jopi ja genesis
‏אלהים‎ Sten näin Isä
ykseydellä Raidaa
Sepä Elia Me ts. Kaa
naassa ja
Luminol-Lennard

In Omnibus Veritas Suprema Lex Esto
Vastaa Viestiin