Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Huutaja Jaana
Axel Foley
Viestit: 2036
Liittynyt: Pe Joulu 09, 2022 8:54 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Huutaja Jaana »

Vaikeaahan se on pärjätä koulussa jos ei edes kielen alkeiden opettelu kiinnosta.
soitit 112 vaa kaljarahan perässä
e18
Remington Steele
Viestit: 229
Liittynyt: To Syys 24, 2015 5:54 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja e18 »

kauheinta tuossa pisa testissä on se että tosiasiallisista syistä ollaan hiljaa. Li ihmettelee miten näin on voinut käydä ja samaan aikaan toivotti puoli maapalloa tänne kylään " meillä on tilaa "

jos tuo testi tehtäisiin niin että pitäs olla syntynyt EUn kolmannessa tai useimmissa sukupolvissa ois testin tulos aivan toisenlainen.
Avatar
Yggdrasil
Jane Marple
Viestit: 1021
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 10:31 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Yggdrasil »

e18 kirjoitti: To Joulu 07, 2023 9:05 pm kauheinta tuossa pisa testissä on se että tosiasiallisista syistä ollaan hiljaa. Li ihmettelee miten näin on voinut käydä ja samaan aikaan toivotti puoli maapalloa tänne kylään " meillä on tilaa "
Ei kato ku tosiasioiden myöntäminen on suomessa vihapuhetta. Kun päättäjät kuten se kul-Li on päättämässä on täss tulos, maa täynnä samanlaisia orankeja ja latvalahoja kuten vihervajakit. Tällä maalla ei ole tulevaisuutta vaan se hukkuu tähän ihmispaskaan, turhaan soti isoisämme.
---
URSA
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11515
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja URSA »

:lol:
Lähellä Suomen rajaa pidätetty somalimies kertoo BBC:lle, miten Suomeen pyrkineitä siirtolaisia värvätään Ukrainaan

Sopimuksen allekirjoittaneet siirtolaiset vietiin Suomen itärajan läheisyydestä sotilasleirille lähelle Ukrainan rajaa.

9:05

Britannian yleisradioyhtiö BBC on saanut tietoja, joiden mukaan Venäjän viranomaiset houkuttelevat vanhentuneilla viisumeilla Suomeen pyrkineitä siirtolaisia jäämään Venäjälle, mutta lähettävät heidät Ukrainan sotaan.

Siirtolaiset allekirjoittavat BBC:n mukaan venäjänkielisen sopimuksen, jota he eivät osaa lukea. Sopimusehdoissa on, että allekirjoittaja tekee työtä vuoden ajan Venäjän hyväksi, minkä jälkeen hänelle jää oikeus jäädä Venäjälle.

Käytännössä ”työ” merkitsee sotimista Ukrainan-rintamalla, kertoo BBC:n venäjänkielinen toimitus.

Yhtiö on haastatellut somalimiestä, joka allekirjoitti sopimuksen.

Hän kertoo, että hänen kanssaan samassa ryhmässä oli viisi muuta somalia, viisi arabia ja yksi kuubalainen.

BBC:n mukaan myös tilanteesta huolestuneet ihmisoikeusaktivistit ovat saaneet viitteitä Suomeen pyrkivien siirtolaisten värväämisestä Venäjän armeijaan. Erästä aktivistia lähestyneen irakilaisen kertomus vastaa BBC:n haastatteleman somalin kuvausta.

– Viisumini vanhentui ja päätin lähteä Suomeen hakemaan turvapaikkaa, mutta minut pidätettiin. Tämän jälkeen minulle annettiin kaksi vaihtoehtoa: ryhdy palkkasotilaaksi tai palaa Irakiin, jossa minua odottaa kuolemantuomio.

Irakilaismiehen valinnasta ei ole tietoa.

Siirtolaiset vietiin sotilasleireille Ukrainan rajalle


BBC:n haastatteleman somalimiehen mukaan Venäjän poliisi pidätti hänet marraskuussa Lahdenpohjan kaupungissa lähellä Suomen rajaa. Tämän jälkeen hän vietti viisi päivää tutkintavankeudessa, jossa hänet painostettiin allekirjoittamaan sopimus Venäjän kanssa.

Sopimuksen allekirjoittaneet siirtolaiset vietiin myöhemmin sotilasleirille lähelle Ukrainan rajaa. Miehille kerrottiin, että heidän sopimuksensa kestäisivät vuoden ajan. Lisäksi heille luvattiin hyvä koulutus ja palkka, sekä kattava terveydenhuolto.

– Meille ei kuitenkaan kerrottu mitään Ukrainasta ja sodasta. Se kaikki oli valetta, mies kertoo BBC:lle.
https://yle.fi/a/74-20063798
viivahattu
Javier Pena
Viestit: 1788
Liittynyt: Ti Touko 02, 2023 10:10 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja viivahattu »

Pelaa typeriä pelejä, voita typeriä palkintoja. Tätä pitää nyt rummuttaa ihan kaikissa sosiaalisen median kanavissa, että jos yrittää Ryssälän kautta Suomeen, päätyy tosiasiassa Ukrainaan tykinruuaksi.
C. Semmmone
Neuvoja-Jack
Viestit: 502
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 10:45 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja C. Semmmone »

Jep. Nyt niitä Venäjän kautta Suomeen pyrkineitä ulkomaalaisia huijataan Ukrainan rintamalle.
Sääliksi käy piruparkoja, kun joutuvat Venäjän kusettamiksi pelinappuloiksi.

Stalinin hirmutekoihin on kuitenkin vielä matkaa, Stalin tapatti kymmeniä miljoonia ihmisiä.
C. Semmmone kirjoitti: To Marras 30, 2023 10:20 am Nyt kun itäraja on vihdoin saatu vähäksi aikaa kiinni, voidaan pohtia, miksi Putin halusi turvapaikanhakijat Suomen rajalle.

Yksi mahdollinen selitys on, että suureen joukkoon tulijoita voi mahduttaa venäläisiä erikoisjoukkoja, kuten Halla-aho huomautti. Koulutettu desantti voisi tehdä sabotaaseja tai vakoilla hyviä paikkoja sabotaasille.

Jos väkeä tulisi todella paljon, sekaan mahtuisi merkittävä määrä pieniä vihreitä miehiä, kuten Krimillä. Ja kuten alla huomautin, sotilaat voisivat nähtävästi ihan avoimesti asepuvuissa marssia Suomeen ilman mitään vastarintaa.

Venäjällä on paljon väkeä, jota venäläisetkään eivät halua. Kuten esimerkiksi ne Ukrainan rintamalta palanneet, jotka ovat saaneet armahduksen murhista ja vakavista väkivaltarikoksista. Joitakin kannibaalejakin on joukossa. Nämä joutaisivat Suomeen.

Yleensä ottaen Venäjä voi pakottaa Ukrainan rintamalle ne, jotka se haluaa tuhota. Siis jokseenkin kaikki muut, paitsi puhdasrotuiset venäläiset, jotka eivät kyseenalaista ylempää tulevia komentoja. Oletteko muuten panneet merkille, että venäläisten Z-symboli on puolet hakarististä?

Venäjä ei kuitenkaan pysty pakottamaan rintamalle kaikkia Venäjällä oleskelevia maahanmuuttajia, joita on 10 miljoonaa ja joista 1-2 miljoonaa oleskelee maassa laittomasti. Nämä joutaisivat Suomeen.

Halla-aho: ”Miten meillä jotkut voivat olla niin varmoja, että tulijat eivät ole venäläisiä erikoisjoukkoja tai Wagnerin palkkasotilaita?”
https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho- ... sotilaita/
C. Semmmone kirjoitti: Pe Marras 24, 2023 2:41 pm Ovatkohan nämä puumalaiset, stenmanit ja muut Moskovian (Venäjän) desantit oikeasti sitä mieltä, että kaikkien itärajan yli väkisin tunkeutuvien pitää voida halutessaan jättää turvapaikkahakemus?

Älkää kertoko tästä Putinille. Muuten rajan yli alkaa tulla suikkapäitä sotilaspuvussa sen minkä Ukrainasta liikenee. Jokainen kun on opetettu sanomaan taikasanat "Asylum aukene!" niin ihme tapahtuu. Rajalla olevat Suomen sotilaat auttavat kantamaan kiväärit ja kassit linja-autoon Orpon kätellessä kaikki tulijat tervetullleiksi.

Linja auto vie tulijat Ouluun tiloihin, josta on juuri häädetty ukrainalaiset pakolaiset pois. Jokaiselle tulijalle annetaaan vastaanottoraha. Papereita tai sormenjälkiä ei tarvita. Nälkä ja jano ei pääse missään vaiheessa yllättämään, tosin aamupuuro ei vastaa parempaan ruokaan tottuneen herrakansan odotuksia.

Jos ei paikka miellytä, voi halutessaan poistua vaikkapa niiden venäläisten tuttavien luokse, jotka sattumalta ovat hiljattain hankkineet tilavan kiinteistön vieraita varten. Hyvä, että näitä majoituspaikkoja riittää, sillä tulijoiden määrää ei ole mitenkään rajoitettu, kuten Pekka Haavisto kertoi. Juha Sipilän luoksekaan kun ei kovin monta lisää enää mahdu asumaan.

Ja helposti todistettavissahan on, että venäläisraukat ovat Ukrainan rintamalla ilmeisessä kuolemanvaarassa ja siten oikeutettuja turvapaikkaan. Niin että taloksi voi asettautua hyvillä mielin pelkäämättä palautuksia. Tosin palautuksia ei ole tarvinnut aiemminkaan pelätä, oli turvapaikka tai ei.

Työministeriö iloitsee, kun "maahanmuuttajien osaaminen voi tuoda kunnalle kultamunia, jotka luovat vaurautta ja hyvinvointia kaikille kuntalaisille."

Viite:

Yhdenvertaisuusvaltuutettu Kristina Stenman:

"Oikeus hakea kansainvälistä suojelua on kuitenkin turvattava kaikissa olosuhteissa. Palautuskielto on Suomea kaikissa tilanteissa ehdottomasti velvoittavaa oikeutta."

”Rajanylityspaikkojen sulkeminen vaarantaa vakavasti oikeuden hakea turvapaikkaa”
https://www.verkkouutiset.fi/a/rajanyli ... vapaikkaa/
SDP pitäisi kieltää hyvien tapojen vastaisena.
Knobster
Theo Kojak
Viestit: 1188
Liittynyt: To Loka 08, 2020 10:19 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Knobster »

^^

Jep sääliksi käy. Ojasta allikkoon. Ei tosin yllätä tuon natsivaltion toiminta läskipää-Putinin vallan alla.
URSA
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11515
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja URSA »

Entäs jos koko houkuttelukampanjan tarkoitus oli koko ajan houkutella nuoria miehiä Venäjälle lähetettäväksi rintamalle? Niitä ei ollutkaan tarkoitus päästää Suomeen kuin sen verran että houkuttelevat lisää muita Venäjälle?
Collie
Christopher Lorenzo
Viestit: 1695
Liittynyt: Ma Huhti 15, 2019 7:16 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Collie »

URSA kirjoitti: Pe Joulu 08, 2023 12:29 am Entäs jos koko houkuttelukampanjan tarkoitus oli koko ajan houkutella nuoria miehiä Venäjälle lähetettäväksi rintamalle? Niitä ei ollutkaan tarkoitus päästää Suomeen kuin sen verran että houkuttelevat lisää muita Venäjälle?
Tuo on aika mielenkiintoinen teoria. Sen todentamiseen pitäisi jotenkin pystyä selvittämään kuinka paljon noita lähtee Suomesta vs. kuinka paljon tulee.
Knobster kirjoitti: Ke Joulu 27, 2023 12:31 amPaskon jatkuvasti pihalleni kun en vain osaa tehdä sitä muuten. Jostain syystä pihallani on ollut paskaa vuodesta 2007. Sen määrä on myös jotenkin lisääntynyt.
Avatar
meitzi
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5295
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja meitzi »

URSA kirjoitti: To Joulu 07, 2023 10:34 pm – Viisumini vanhentui ja päätin lähteä Suomeen hakemaan turvapaikkaa, mutta minut pidätettiin. Tämän jälkeen minulle annettiin kaksi vaihtoehtoa: ryhdy palkkasotilaaksi tai palaa Irakiin, jossa minua odottaa kuolemantuomio.
Kaikki kuolee heti jos sandaali osuu irakin/iranin/somalian/afganistanin jne. yms. maaperään, paitsi kun turhapaikka on varmistunut. Sen jälkeen voidaan lomailla miten usein ja pitkään tahansa juuri siellä missä mukamas tapetaan välittömästi.
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi
Millavaan
Christopher Lorenzo
Viestit: 1601
Liittynyt: Su Elo 28, 2022 8:31 am
Paikkakunta: Tampere

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Millavaan »

Maahanmuuttaja taksikuski oli raiskannut naisen Lempäälässä. Ei sinä mutta osuu jo aika lähelle. Pian tarvis itsekin mennä taksilla Lempäälään kun joulupäivänä ei kulje bussit. Niin toivon että saa valittua suomalaisen kuskin. En tiiä saako sitä valittua. Vaikka kuka mua nyt raiskaisi mutta silti.
Avatar
MissMallard
Axel Foley
Viestit: 2470
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 4:24 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja MissMallard »

Jos aikaa ja tekemisen puutetta on jollakin niin tässäpä syistä ja seurauksista Euroopan tasolla. Kytkeytyy monen mutkan kautta myös tähän itärajan tilanteeseenkin. Suosittelen katsomaan; silmiä avaava ja tuore dokumentti.

"EU:n siirtolaisongelma"

"Euroopan unionin rajoille nousee yhä korkeampia muureja. EU yrittää ulkoistaa siirtolaisongelman Turkkiin, Nigeriin ja Serbiaan perustetuilla keskuksilla, joihin ohjataan Eurooppaan pyrkiviä siirtolaisia. Miljardeja maksaneet toimet ovat kuitenkin vain lisänneet siirtolaisten ahdinkoa, ja EU itse polkee ihmisoikeuksia estämällä turvapaikan hakemisen. Lisäksi siirtolaiskeskukset antavat mahdollisuuden kiristää EU:ta ihmisten hädällä. Migration: the failures of the fortress Europe, Ranska 2023"


https://areena.yle.fi/1-66695851
Avatar
Ifigeneia
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1311
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 7:16 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Ifigeneia »

Kukahan alkaa ensimmäisenä ulista ja mölistä mediassa että on Suomen syy että Venäjälle hortoilleita tyyppejä huijataan sotimaan Ukrainaan. Että kun me julmat ihmiset emme päästäneet näitä rajan yli, byääh.
Avatar
Wildchild79
Sabrina Duncan
Viestit: 373
Liittynyt: Su Kesä 18, 2023 10:21 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Wildchild79 »

Sari Essayaha, Nasima Razmyar tai Päivi Räsänen
Ennen vaadittiin yrittämään, mutta nykyään opetetaan vaatimaan - Sotaveteraani Gunnar Kotiranta 103-v
Avatar
Yggdrasil
Jane Marple
Viestit: 1021
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 10:31 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Yggdrasil »

Kyllä tää oli ilouutinen että näistä ihmispaskoista päästään eroon kun pääsevät miinanpolkijoiksi. Linkola on edelleen oikeassa, maailmassa on liikaa ihmisiä.
---
Vastaa Viestiin