Köyhille "oikeus" varastaa kaupasta??

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Antsa
Harjunpää
Viestit: 293
Liittynyt: To Huhti 24, 2008 2:34 pm

Re: Köyhille "oikeus" varastaa kaupasta??

Viesti Kirjoittaja Antsa »

Amerikan tilanteesta vielä se, että siellä perustellaan "nuorison" näpistelyä ja ryöstelyä nälällä ja lastenhoidollisista syistä. Kuitenkin aina kun joku kauppa putsataan puhtaaksi, niin ainoastaan peruselintarvikkeet ja lastentarvikkeet jäävät hyllyyn. Tietenkin sitten kun kaupat lähtevät pois pahimmilta alueilta, niin syy on rasismissa ja yrityksessä eikä paikallisissa.

Kyllähän mahan kurnintaa helpottaa kun porukalla varastetaan Iphone 20xyz luureja ja Guccia kymmenien tuhansien arvosta.

No samaahan se Amandakin toivoo ja kun kaikki sieltä jenkeistä tänne aina rantautuu, niin katsellaan koska on ensimmäinen "musta tiistai" jossakin Nike tai Iphohe liikkeessä. No oishan se kiva itsekin hakea ihan perus Samsung ilmaiseksi, kun rahaa ei oikein ole enää mihinkään.
Avatar
Ifigeneia
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1323
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 7:16 pm

Re: Köyhille "oikeus" varastaa kaupasta??

Viesti Kirjoittaja Ifigeneia »

Minulla on kaksi kertaa ollut Samsung-puhelin ja kolmatta kertaa ei tule. Eka sippasi ja toka oli totaalisen paska käyttää.

Mitä tulee varasteluun, niin kun myy saaliin, pääsee haluamaansa hamppariravintolaan tai pitseriaan syömään. Ruokakaupasta vaikeampi varastaa kokonaista maukasta ateriaa.

Jos itse heittäytyisin hunningolle, niin kiinnostaisi kyllä poronliha. Lappi vääränään poroja ja silti poronlihan hinta hirvittää.
C. Semmmone
Neuvoja-Jack
Viestit: 502
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 10:45 am

Re: Köyhille "oikeus" varastaa kaupasta??

Viesti Kirjoittaja C. Semmmone »

"Kaupasta saa varastaa, jos ihminen on köyhä -väitettä on helppo kannattaa vasemmistolaisesta ajatusmaailmasta käsin, mutta sen looginen lopputulos on, että jos riittävän moni varastaa, hinnat nousevat tai kauppa laitetaan kokonaan kiinni.

Näin on käynyt monin paikoin Yhdysvalloissa, joissa rodullisten vähemmistöjen asuinalueiden ”ruokatasa-arvo” on vaarassa, koska markettiketjut ovat sulkeneet myymälänsä varkauksien takia. Chicagossa ratkaisuksi ehdotetaan kaupungin omistamaa ruokakauppaketjua.

Yhdysvalloissa tapahtuu hyvin yleisesti isolla jengillä toteutettuja varkauksia, joissa joukko varkaita ryntää kalliita merkkituotteita myyvään kauppaan, kahmii hyllyiltä tuhansien dollarien arvosta tuotteita ja juoksee ulos kaupasta.

Varkaushävikin nousun ja BLM-ideologian yhteyksiä ei ole tutkittu, mutta varastelun taustalla tuntuu vaikuttavan jonkinlainen vasemmistolainen ajattelu, jossa varastaminen koetaan ”oikeutetuksi”, koska kyse on ”orjuuskorvauksista” tai ”rakenteellisen sorron” vastustamisesta.

Eniten myymälävarkauksien määrä on kasvanut demokraattien hallitsemissa Los Angelesissa ja New Yorkissa. Monet liikkeet ovat kuitenkin todenneet tilanteen toivottomaksi ja sulkeneet ovensa pysyvästi myymälävarkauksista kärsivillä ongelma-alueilla.

Isot kauppaketjut ovat sulkeneet myymälöitään erityisesti mustien ja latinojen asuttamilla alueilla, joten ruokatasa-arvo on myös rodullinen kysymys. Ratkaisuksi harkitaan Chicagon kaupungin omistamaa ruokakauppaketjua, joka toimisi näillä ongelma-alueilla."

”Kaupasta saa varastaa” -ajattelu on johtanut kauppojen sulkemisiin Yhdysvalloissa – vähemmistöjen asuinalueiden ruokatasa-arvo on uhattuna
https://www.suomenuutiset.fi/kaupasta-s ... -uhattuna/
Suomen Uutiset, tammikuu 27, 2024


Tekoäly: Young men in Chicago.
chicago.jpeg
chicago.jpeg (57.04 KiB) Katsottu 126 kertaa
SDP pitäisi kieltää hyvien tapojen vastaisena.
Vastaa Viestiin