Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6860
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Ei ihme jos Anolla meni sukset ristiin Jouko Pihon kanssa. Pihohan ennustaa tulevaa Suur-Suomea jossa Suomelta ryövätyt alueet otetaan takaisin.


https://www.joukopiho.fi/profetioita-12/



30.1.2024

Suomessa nousee Mooseksen kaltainen profeettajohtaja. Suomessa tulee nousemaan profeettajohtaja, joka toimii monissa asioissa samalla tavalla kuin Mooses eli sekä hengellisenä että poliittisena auktoriteettina. Tulevan Suomen johtajan tehtävänä on vapauttaa Suomi EU:n ja WEfin orjuudesta sekä Suomelle vahingollisesta NATO-liittolaisuudesta ja johdattaa Suomi itsenäiseen Suur-Suomeen, johon kuuluvat sodissa menetetty Petsamo, Karjala, Suomenlahden neljä saarta ja sen lisäksi myös Vienan ja Aunuksen Karjala sekä Kuolan niemimaa Arkangelin ollessa itärajana.



Alla Pihon aikaisempia näkytulkintoja. Piho käsittelee Tukholman profetiaa 6.4.2023 kirjoituksessaan otsikolla "Venäjän tuleva miehitys". Anon 'profetiat' omalle 'seurakunnalleen' ovat sekoitus tätä 1980-luvulla kasetille luettua Tukholman profetiaa, profetiaa Suomessa levittäneiden tulkintoja sekä osin myös lienee Kremlin propagandaa, jota on kansan pelottelemiseksi 2010 alkaen todennäköisesti syötetty.

Omaa profeetan kykyähän on helppo todistella jälkeenpäin niin, että selittelee sukulaisen nähneen unta siitä ja tästä vaikka 10-20 vuotta sitten, mikä sitten on johtanut sen ja tämän toteutumiseen myöhemmin. Piholla tuskin on konkreettista todistetta olemassa siitä, että hän olisi tuota appensa näkyä yli 20 vuotta sitten jossain julkisesti käsitellyt niin, että joku muu olisi siitä tiennyt. Kyse voi olla Pihon omasta mielikuvituksesta tai harhoista. Toki ei mahdotonta että hänen kaltaisensa olisi muilta horiskoilta kaikenlaisia tarinoita kirjeitse jo vuosikymmeniä sitten saanut.




6.4.2023

Jukka Rokan v. 2001 näkemä näky Suomen ruumisarkusta


Järkyttävä näky

Aamulla 16.03.2001 näin järkyttävän näyn. Heräsin kuin joku olisi tönäissyt minua olkapäähän. Katsoin kelloa, se oli tasan 06.00. Vaimoni nukkui vielä sikeästi; minä sen sijaan tuijotin eteeni ilmestynyttä järkyttävää näkyä. Näky oli seuraava:

Metsäaukeamalta työnnettiin esiin mustaan verhottua ruumisarkkua, jossa jalat tulijaan päin oli ”ruumis”, jonka rinnassa luki: Finland!
Edesmenneen Jukka Rokan (joka oli ennen avioeroani appeni vuosina 1973-1982) järkyttävä näky vuodelta 2001 on tänä päivänä entistäkin ajankohtaisempi, koska Suomen Natoon liittymisen seurauksena Venäjä tulee reagoimaan itselleen sopivaksi katsomana aikana, mikä tulee merkitsemään Tukholman profetian ja yli sadan muun samansisältöisen sanoman mukaan sitä, että Venäjä tulee miehittämään Itä- ja Pohjois-Suomen itselleen puskurialueeksi oman Nato-pelkonsa ja turvallisuutensa takia.

Näyssä Jumala sanoi: ”Apu ei tule sieltä, mistä kansasi uskoo sen tulevan. Ellei Suomen kansa tee totista parannusta, se joutuu jälleen kokemaan kuoleman kauhut.”

Juuri näin on käynyt, nyt kun Suomi on hakenut apua ja turvaa Natosta eikä Jumalalta. Suomen kansa ei ole myöskään tehnyt parannusta, vaan on tullut entistäkin jumalattomammaksi vuoden 2001 jälkeen, joten tuomion ja rangaistuksen tulo on varma asia. EU ei kykene auttamaan eikä myöskään Nato, vaan Jumalan rangaistusruoskana toimiva Venäjä saa miehittää Suomen osittaisesti suomalaisten syntien ja jumalattomuuden takia.

Rokan näyssä arkun takaosaan ilmestyi sirppi ja vasara -tunnus, mikä merkitsee sitä, että Venäjä palaa Neuvostoliitoksi ja vanha sirppi ja vasara -tunnus otetaan jälleen käyttöön. Tai vaikka nimi ei muuttuisi Neuvostoliitoksi, niin vanha kommunistinen tunnus näkee uuden tulemisensa.
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6860
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

VKK_Ano_Suomesta_toinen_V_V.jpg
VKK_Ano_Suomesta_toinen_V_V.jpg (65.71 KiB) Katsottu 474 kertaa



Anon tytär on tehnyt paitoja Anon kissoista. Paitoja tulee myyntiin GoMetaliin ja Youtubeen.

(Osaako joku muuten anoa miten GoMetal voi yhä postimyydä tavaraa jos yritys on konkurssissa? Ano tuskin perheineen itse on konkurssipesän hoitaja?)


Ano alkaa lukea Telegram-uutisia. Ensimmäinen Anon mielestä ‘aika tykki uutinen’ liittyy Slovakian pääministeriin, joka kritisoi koronapiikityksiä. Pääministeri on ilmoittanut että piikit tutkitaan. “Joo, niinkuin tuon tuossa esille ja mediakin on tuonut ylikuolleisuutta mutta yksikään presidenttiehdokas ei näistä puhunut eikä mediakaan halunnut heiltä kysyä tästä”, Ano aloittaa.

Ja varmaan alkaa kuumottaa viime kauden ministereitä. Tässä yritetään varmaan saada sota aikaiseksi että menisi huomio tästä. Voisko se olla yksi syy siihen että meidän valtiojohto haluaa sotaa. Jos sotaan mentäs niin sen jälkeen voitas pyyhkiä sinne maton alle ne vastuut. Kyllä tää tuolta lähtee purkautuun. Kaikki on edessä. Kaikki on edessä.


Kuvittelin eduskuntakauden lopulla että siellä alkaa järki voittamaan että ois hyvässä hengessä yhdessä käyty asiat läpi ja todettu että on toimittu virheellisesti. Mutta ei. Sitten kun saatiin puliveivattua uus eduskunta sinne semmonen joka on oikeesti hiljaa näistä kun ajatellaan että näistä selvitään.


Ette selviä. Tää on kaikki edessä. Tää likapyykki on edessä. Olen sanonut tän eduskunnan pöntössäkin että tää on edessä. Likapyykki tulee vielä.


Toinen uutinen liittyen Amerikkaan. Ano esittelee videoita Texasin siirtolaisriisistä. Anon mukaan mahdollinen Texasin irtautuminen USA:sta olisi ‘viimeinen naula Amerikan talouden ruumisarkkuun’. Jos osavaltio olisi itsenäinen valtio sitä pidettäisiin maailman 9. taloutena. Miettikääpäs sitä mitä siellä tapahtuu.

Olen puhunut siitä että Amerikasta ei tule apuja.”Meidän valtiojohto on kuvitellut että Amerikka auttaa, voidaan vittuilla itänaapurille ja puhua niiden tappamisesta”, Ano lässyttää. Miten nyt on käymässä kun Amerikasta ei tule apuja. Amerikka on hirveessä kaaoksessa ja kohta siellä vaihtuu valta totaalisesti. Niillä ei oo mitään kiinnostusta lähtä sotimaan teidän kanssa. Teillä ois nyt hyvä aika valtiojohto kävellä sivuun tuosta ja todeta että ollaan tehty paha moka, ollaan tehty hirveä moka (Ano kurkottaa kohti kameraa).

Lukasenka ja Putin on tapailleet viime aikoina, Ano summaa.

Kannattaa kuunnella Ano siteeraamassa uutista kohdasta 9:10 “88 alakohtaisen unioniohjelman onnistuneen toimeenpanon…”, tässä jää Kelan kapulakielikin kakkoseksi luetun tekstin rinnalla.

Kyse on maiden Venäjän ja Valko-Venäjän (V-V) lakien harmonisoitumisesta.

Ano ylistää Venäjän ja V-V:n kauppaa ja selittää Venäjän isännöimässä itsenäisten valtioiden liittoumaa. Liittoumassa on 70 maata, joiden kanssa Venäjä tekee yhteistyötä.

Miksi sitten jos Suomi on itsenäinen miks se ei kuulu tähän. Meillä olisi sama mahdollisuus tehdä kauppaa venäläisten kanssa ja vaalia hyviä suhteita naapuriin. Venäjä on valtavassa lyönnissä taloudellisesti, se ois järkyttävä voimavara - kuten V-V:lle. Minkä takia teidän - Suomen valtiojohto - piti mennä munaamaan nää asiat? Me voitas olla samassa tilamteessa V-V:n kanssa.


No, kyllä me nyt tähän päästään mutta tukkapöllyn kautta. Kohta alkaa nälänhätä, energiapula ja kaikki mahdollinen ahdinko. Onneksi olen pitänyt välit kunnossa tohon naapuriin. Onneksi. Joo. Saadaan edes osassa Suomea hommat pyörimään. Joo.





VKK_Ano_puhuu_virkamiehille.jpg
VKK_Ano_puhuu_virkamiehille.jpg (84.49 KiB) Katsottu 474 kertaa



Ano jauhaa vielä lopussa esivallasta ja puhuttelee Suomen virkamiehiä oikein kameraa kohden ojentuen (todennäkoisesti Anon vaimo käyttää zoomia) :

Ne jotka on Suomessa lain asiantuntijoita tai pitäis olla - eli poliisi ja kaikki ketkä liittyy oikeuslaitokseen - minkä takia te ootte lähteneet tähän korruptioon mukaan? Teiltä lähtee teidän jokapäiväinen leipä kun nää asiat tulee syliin teille kohta. Minkä takia te ette puutu tähän poliitikkojen toimintaan ja korruptioon. Olette itse mukana.

Te olette kansalla töissä. Kansalaiset maksaa teidän palkkion. Teidän pitäs antaa kansalaisille oikeuksia siinä asemassa. Te ootte uineet tähän mukaan. Osa vaan katselee sormien läpi ja on hiljaa tuossa eikä puutu asioihin kun pelkää että toimeentulo lähtee. Ootte korruptiossa mukana. Teidän pitäs vaatia että meidän perustuslain yli ei kävellä. Te ootte karmeessa paikassa te virkamiehet.

Poliitikot ja media tulee pyyhkimään teillä persettä. Teidän pitää kunniottaa perustuslakia. Te ootte tän laittomuuden takana, te ette oo taistelleet poliitikkoja vastaan kun te ootte pelänneet että liksa lähtee.

Mitä sitten vaikka se lähtee? Teidän pitäs olla rehellisiä. Miten te pystytte katsomaan peiliin?

Miten te pystytte katsoman lapsianne silmiin? Miten? Nyt te tiedätte että kaikki on pilalla. Jos te nyt pystytte jatkamaan viroissa puuttumatta asioihin ja nostamatta meteliä ei teille hyvä heilu. Miten te pystytte katsomaan peiliin? Miten te pystytte katsoman lapsianne silmiin että oisitte rehdillä tiellä? Miten? Joo. On meillä rankat ajat edessä. On meillä ukot ja akat rankat ajat edessä. Karmee likapyykki on edessä. Karmee.
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
Avatar
Virdon
Sherlock John Holmes
Viestit: 8190
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja Virdon »

Tarkastaja Levisi kirjoitti: Ke Tammi 31, 2024 5:23 pm Anon tytär on tehnyt paitoja Anon kissoista. Paitoja tulee myyntiin GoMetaliin ja Youtubeen.
Voi kissaparkoja!
Tarkastaja Levisi kirjoitti: Ke Tammi 31, 2024 5:23 pmOlen puhunut siitä että Amerikasta ei tule apuja. Niillä ei oo mitään kiinnostusta lähtä sotimaan teidän kanssa.
Ai nytkö sitä Suomi ja USA ei sitten yhteistyössä olekaan hyökkäämässä sinne Venäjälle?
Tarkastaja Levisi kirjoitti: Ke Tammi 31, 2024 5:23 pmMe voitas olla samassa tilamteessa V-V:n kanssa.
Tulihan se Lukašenkankin ja Valko-Venäjän vuoro saada vuolaat kehut Turtiaiselta.

Valko-Venäjälläkö toteutuu siis se Anon kaipaama itsenäisyys? No, toteutuu siellä ainakin paremmin se Anon kaipaama Venäjän vallassa oleminen toisin kuin täällä "pilatussa Suomessa".
Tarkastaja Levisi kirjoitti: Ke Tammi 31, 2024 5:23 pmKohta alkaa nälänhätä, energiapula ja kaikki mahdollinen ahdinko.
Jååjåå, piti olla jo viime vuonna ja alkaa tänäkin vuonna.
Tarkastaja Levisi kirjoitti: Ke Tammi 31, 2024 5:23 pmOnneksi olen pitänyt välit kunnossa tohon naapuriin. Onneksi. Joo. Saadaan edes osassa Suomea hommat pyörimään. Joo.
Kylläpäs Anolla on taas suuret harhaluulot itsestään ja vaikutusvallastaan!
Tarkastaja Levisi kirjoitti: Ke Tammi 31, 2024 5:23 pmTeidän pitäs antaa kansalaisille oikeuksia siinä asemassa.
No onpas tämä nyt söpöä kun Ano "ei tällaiselle kansalle valta kuulu" Turtiainen yrittää taas esittää olevansa kansan puolella!
Tarkastaja Levisi kirjoitti: Ke Tammi 31, 2024 5:23 pm Miten te pystytte katsomaan peiliin? Miten te pystytte katsoman lapsianne silmiin että oisitte rehdillä tiellä? Miten?
Sitäkin voi kyllä ihmetellä että miten Turtiainen pystyy katsomaan peiliin ja lapsiaan silmiin kaiken tämän jatkuvan härskin valehtelunsa jäljiltä ja eritoten maanpetturina.
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.
OnyxPhoenix
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5397
Liittynyt: Pe Syys 25, 2020 12:16 am

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja OnyxPhoenix »

Tarkastaja Levisi kirjoitti: Ke Tammi 31, 2024 5:23 pm
Me voitas olla samassa tilamteessa V-V:n kanssa.
Repesin ihan täysin tähän enkä enää pystynyt jatkamaan videon katsomista. :lol:

Miten sairas ja tietämätön tuo ukko voi oikein olla? :roll:
Kylläpä tekisinkin mieli olla samassa tilanteessa Valko-Venäjän kanssa! Voi hyvä vittu sentään.

Valko-Venäjä bruttokansantuote 2021: 64 miljardia euroa, 9.3 miljoonaa ihmistä
Suomi bruttokansantuote 2021: 251 miljardia euroa, 5.5 miljoonaa ihmistä

Oltaisiinpa tosiaan samassa tilanteessa kuin Valko-Venäjä!

Eniten kuitenkin käy sääliksi noita Anon paria sataa lahkolaista komppaajaa jotka on älykkyydeltään suunnilleen lapamadon luokkaa. Ei käy kateeksi elää tuollaisissa harhoissa.

Avatar
Virdon
Sherlock John Holmes
Viestit: 8190
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja Virdon »

OnyxPhoenix kirjoitti: To Helmi 01, 2024 12:53 amEniten kuitenkin käy sääliksi noita Anon paria sataa lahkolaista komppaajaa jotka on älykkyydeltään suunnilleen lapamadon luokkaa. Ei käy kateeksi elää tuollaisissa harhoissa.
Ano odottaa varmaan rahanhimoissaan että tämä on se porukka joka haluaa ostaa noita hänen uusimpia bisneksellisiä neronleimauksiaan, eli t-paitoja kissakuvilla.

Toki kyllä sitä voi edistysaskeleeksikin kutsua kun paidoissa on Anon pärstä vaihtunut kissan pärstäksi.

Muuten, eikö se Ano ole vieläkään paennut Juvalta sitä "kaameaa myrkytystä joka siellä tehtiin"?
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.
Hank Voight
Javier Pena
Viestit: 1841
Liittynyt: Pe Tammi 13, 2023 9:34 pm

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja Hank Voight »

Mä olen Tarkastajan tavoin ihmetellyt tuota GoMetalia. Konkurssiin meni, mut kauppa käy ja kissapaitoja tehtaillaan.

Muuten tuosta tyttärestä sen verran, että hänellekin nyt ehdottomasti anomainen "valoja päälle"-kehoitus. Eikö perkele näe miten sekaisin äijä on? Vai olisiko jopa niin, että tytärkin on yhtä lailla pihalla kaikesta?
#FreePlato
Eskobar
Armas Tammelin
Viestit: 83
Liittynyt: Ti Marras 07, 2023 9:44 pm

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja Eskobar »

"Anon tytär on tehnyt paitoja Anon kissoista. Paitoja tulee myyntiin GoMetaliin ja Youtubeen"

Ai vittu kissankuva t-paitoja myyntiin. HEH HEH
Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6860
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

EX_VKK_JV_valuuttojen_tuho.jpg
EX_VKK_JV_valuuttojen_tuho.jpg (57.94 KiB) Katsottu 303 kertaa


VKK:n entisen vaikuttajan Jarno Vähäkainun mielestä on mahtavaa kun valta Suomessa ja muuallakin Euroopassa kuuluu kansalle, nimittäin Saudi-Arabian kansalle. Liitän tuohon uutista kommentoineen Jarnon kaverin kaksi ilkeilykommenttia Suomesta. Vähäkainun Facebook -tili on kyllä eräänlainen tollouden runsaudensarvi. Jarno jaksaa yllättää silti kerta toisensa jälkeen.


JV: - Melkoisen katastrofaalista lännen federalisteille. Toivottavasti euron ja dollarin tuhoutuminen saa lisää kierroksia.



Janne Leppäkari: - Ihan loistava veto idältä!! Saavat loppumaan tämän klobalistisen maailman hankkeen alkujaas, ku tää eliitti ei osannu varautua tähän ja aika kävi liian tiukille!! Mutta hyvä muistaa, et tämä on tehty käsitykseni mukaan aika ajoin monituhat vuotisessa historiassa, pienemmässä mittakaavassa nykyisyyteen nähden.. Mutta valtavassa mittakaavassa silloiseen.. Historian kirjat sen argeologiassa kertoo.. Valuutta ja hallitsevat maailmat vaihtuneet aika ajoin, toisen päästessä toisen niskanpäälle!!"inflaatio" alusta alkuun hyppimällä!! Jos olen tulkinnut historiaa väärin.. Korjatkoon joku sen... 🙂👍

Janne Leppäkari:
- Eliitti on "nähtävästi ja ulkomaan mediaa haravoiden" nähtävästi aika peloissaan tulevan suhteen.. Kun nämä maanviljelijöiden ja muiden alojen "työntekijät" alkaa pikkuhiljaa heräämään mitä tapahtuu.. Texas ja 24 muuta osavaltiotakin jenkeissä, lyömässä luun kurkkuun keskushallinnolle maan valtaajien suhteen! Älkää hyvät ihmiset olko niin sinisilmäisiä, kuin on johdettu harhaan jo suomessaki 80 luvun alkupuolelta.. No.. Aika näyttää ja karsii jyvät akanoist, se on varma!! Vain ja ainoastaan evoluutio voi muokata tulevaisuutta! Ei eliitti🙂👍
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
Genau
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 95
Liittynyt: Su Touko 24, 2020 2:02 pm

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja Genau »

Tarkastaja Levisi kirjoitti: To Helmi 01, 2024 10:13 am EX_VKK_JV_valuuttojen_tuho.jpg



VKK:n entisen vaikuttajan Jarno Vähäkainun mielestä on mahtavaa kun valta Suomessa ja muuallakin Euroopassa kuuluu kansalle, nimittäin Saudi-Arabian kansalle. Liitän tuohon uutista kommentoineen Jarnon kaverin kaksi ilkeilykommenttia Suomesta. Vähäkainun Facebook -tili on kyllä eräänlainen tollouden runsaudensarvi. Jarno jaksaa yllättää silti kerta toisensa jälkeen.


JV: - Melkoisen katastrofaalista lännen federalisteille. Toivottavasti euron ja dollarin tuhoutuminen saa lisää kierroksia.



Janne Leppäkari: - Ihan loistava veto idältä!! Saavat loppumaan tämän klobalistisen maailman hankkeen alkujaas, ku tää eliitti ei osannu varautua tähän ja aika kävi liian tiukille!! Mutta hyvä muistaa, et tämä on tehty käsitykseni mukaan aika ajoin monituhat vuotisessa historiassa, pienemmässä mittakaavassa nykyisyyteen nähden.. Mutta valtavassa mittakaavassa silloiseen.. Historian kirjat sen argeologiassa kertoo.. Valuutta ja hallitsevat maailmat vaihtuneet aika ajoin, toisen päästessä toisen niskanpäälle!!"inflaatio" alusta alkuun hyppimällä!! Jos olen tulkinnut historiaa väärin.. Korjatkoon joku sen... 🙂👍

Janne Leppäkari:
- Eliitti on "nähtävästi ja ulkomaan mediaa haravoiden" nähtävästi aika peloissaan tulevan suhteen.. Kun nämä maanviljelijöiden ja muiden alojen "työntekijät" alkaa pikkuhiljaa heräämään mitä tapahtuu.. Texas ja 24 muuta osavaltiotakin jenkeissä, lyömässä luun kurkkuun keskushallinnolle maan valtaajien suhteen! Älkää hyvät ihmiset olko niin sinisilmäisiä, kuin on johdettu harhaan jo suomessaki 80 luvun alkupuolelta.. No.. Aika näyttää ja karsii jyvät akanoist, se on varma!! Vain ja ainoastaan evoluutio voi muokata tulevaisuutta! Ei eliitti🙂👍
Näkee noiden urveloiden älykkyyden tason täysin tuon yhden postauksen perusteella. Siis onko tuo Vähäkainu oikeasti noin yksinkertainen? Luuleeko tuo ääliö, että esim saudit hylkää dollarin ja euron ja siirtyvät esim ruplaan. Saudeilla on lähes kaikki sijoitukset dollari sidonnaisia. Rupla on lähinnä vessapaperin verrattava valuutta maailmalla. Sopii sitten Vähäkainun mennä rupla nippu taskussa lomalle Saudi - Arabiaan. Sitten näkee, että mitä ruplilla siinä maassa tehdään. Dollarilla ja eurolla ostat joka paikassa, mutta rupla on huonoa vessapaperiksikin.
Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6860
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Ano on kutsuttu Venäjälle konferenssiin jonka aiheena on on maailmanenemmistön hybriditurvallisuus. Konferenssin aikana keskustellaan Anon saaman tiedon mukaan “USA:n ja sen liittolaisten hybridihyökkäyksistä ei-länsimaisia sivilisaatioita ja Euroopan vapaita kansoja vastaan”. Anolla on kova uho päällä. Hän haukkuu suomalaiset toimittajat ja vaatii näitä "kertomaan mitä paskaa nämä ovat jauhaneet ja pahoittelemaan sanomiansa asioita". Syntien tunnustamisen jälkeen Ano vaatii katuvia toimittajia yhdistymään "sen virkakoneiston kanssa jotka kävelee pois laittomuudesta". Venäjän mahtavuutta ja ihanuutta Ano ei unohda tälläkään videolla.


Katolisen_kirkon_konferenssi_Moskovassa.jpg
Katolisen_kirkon_konferenssi_Moskovassa.jpg (73.93 KiB) Katsottu 226 kertaa


Kumma homma kun Anolle ei ole ongelmana se että Venäjällä järjestetään myös Vatikaaniin liittyviä konferensseja kuten tämä yllämainittu maaliskuun alun International Conference on Catholic Church and Sacraments (ICCCAS). Jos lukijoissa on venäjää taitavia niin joku voisi koettaa kaivella missä tuo Anon hybridiuhkatapahtuma on.



https://internationalconferencealerts.c ... ces/moscow



VKK_Ano_suolaa_toimittajat.jpg
VKK_Ano_suolaa_toimittajat.jpg (91.92 KiB) Katsottu 231 kertaa



Ranskassa ne vaan jatkuu mellakat. Siellä maajussit levittää paskaa poliisilaitokselle… toisella videolla on moottoritielle levitetty multaa. Touhuavat siellä kovasti.

Tyytymättöminä aiheuttavat yhteiskunnalle ongelmia. Vaikka eilen puhuinkin virkakoneistolle, poliisille ja oikeuslaitokselle, täällä ei ole lähetty tähän. Toivottavasti ei lähdetäkään. Järki täytyy saada. Ei jumalattomasti lähdetä hoitamaan asioita.


Ano jo paljastaa että uusimmalla videolla on tarkoitus puhua toimittajille. Sitä ennen:

Venäjältä tuli kutsu konferenssiin, sain sinne kutsun tulla puhumaan. Siellä on tällainen kansainvälinen konferenssi. Aihe on maailmanenemmistön hybriditurvallisuus. Sen aikana keskustellaan “USA:n ja sen liittolaisten hybridihyökkäyksistä ei-länsimaisia sivilisaatioita ja Euroopan vapaita kansoja vastaan”. Aika kova aihe. Itsekin joudun tässä hybridivaikuttamisen alaiseksi kun Suomi on Amerikalle myyty.


Tämä on oikein herkullinen aihe. Varmasti aion osallistua.

Ei ole tarkoitus heikentää suhteita jotka on luotu. Päinvastoin. Tuo on valtava voimavara toi itänaapuri meille. Me mennään vauhdilla niin huonoon tilaan. Koko järjestelmä on niin korruptoitunut, menee väkisin uusiksi. Tää perustuu lännen pahuuteen. Kun länsi kyykkää koko paska sulaa alta.


Hienointa tässä on… tää päivittäin kehittyy tiettyyn suuntaan.


Tänään nään asioita eri tavalla kun eilen. Ymmärrys on kasvanut.


Vaikka Suomen sotaherrat ja poliitkot on uhonneet Amerikan mukana provokaatioon Venäjän suuntaan niin ne saa yksin tapella. Nää paskahousut korruptoitunut väki lähtee häntä koipien välissä pakoon.


Ei tuu isompaa verenvuodatusta. Venäläisiä et saa suuttumaan millään. Ne navigoi Taivaan isän pelossa. Ne ei tee mitään laittomasti. Ei mitään laittomasti. Välillä toivoo että unohtaisivat nämä maalliset lait ja pantas homma pyörimään. Ne ei tee mitään ennen kun on pakko. Taivaan isähän laittaa nekin sellaisiin tilanteisiin että ne ehkä joutuu liipasinta painamaan.


Kuitenkin, heillä on se herran pelko siinä hommassa. Tää tuntuu tosi hyvältä. Jos meillä on tommonen suurvalta, sotamahti, tuossa vieressä ja se on vihamielinen ja pahan vallassa silloin ollaan oikeasti kusessa. Nyt on sellainen tilanne että ollaan hyvään menossa ja saadaan suhteet kuntoon.

Nyt puhuttelen median väkeä. Tunnen paljon toimittajia paikallismediasta eduskuntaan, politiikan päätoimittajia. Mitä te luulette, toimittajat, mikä teidän kohtalo on? Mitä te luulette?

Tässä tulee käymään sillä tavalla että kun kaikki asiat tulee reisille poliitikot ja virkakoneisto ja mediatalon omistajat suolaa teidät. Te olette jakaneet tietoa ja olleet jakamatta. Te ette kerro asioita. Teidän pitäs kertoa asioita joita maailmalla tapahtuu. Nyt te kerrotte valmiita mielipiteitä, osasta asioita ette sano mitään.

Minkä takia on ison mediatalon kirjoilla Ivan Puopolo?

Minkä takia hän saa puhua? Hän saa puhua. Kun te ette oo puhuneet kuten Puopolo niin teidät suolataan.


Nythän teidän pitäis kävellä ulos hommista ja alkaa puhua totuuksia kovaan ääneen. Kertoa mitä paskaa te ootte jauhanut ja pahotella näitä asioita ja yhdistyä sen virkakoneiston kanssa jotka kävelee pois siitä laittomuudesta.


Vielä tuun suolaamaan poliittiset päättäjät myös. Rivit alkaa rakoilemaan. Persuissa on ulostuloja. Kauhee suhina on siellä. Muutkin puolueet yrittää vaikuttaa omiinsa ja pitää rivit suorina. Järkyttävä tilanne on edessä.


Järkyttävä likapyykki on edessä. Taivaan isä ilmoitti että alkaa se toisten syyttely kuten kerroin aikaisemmin. Media, virkakoneisto ja poiliitikot - alkaa se toisten syyttely kun ollaan pahuuden tiellä ja kun rivit ei kestä.
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
Avatar
Virdon
Sherlock John Holmes
Viestit: 8190
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja Virdon »

Tarkastaja Levisi kirjoitti: To Helmi 01, 2024 9:04 pm Ano on kutsuttu Venäjälle konferenssiin jonka aiheena on on maailmanenemmistön hybriditurvallisuus.
Onko ne tosiaan Venäjällä niinkin epätoivoisia ja sekaisin että yhäkin Turtiaista kaipaavat sinne höpöttelemään? :D
Tarkastaja Levisi kirjoitti: To Helmi 01, 2024 9:04 pmVaikka Suomen sotaherrat ja poliitkot on uhonneet Amerikan mukana provokaatioon Venäjän suuntaan niin ne saa yksin tapella.
"Suomen sotaherrat" :D

Ja vasta Turtiainen niin messusi että kohta sitä Suomi hyökkää USA:n kera Venäjälle. Joko se hänkin vihdoinkin hokasi ettei näin ole tapahtumassa.
Tarkastaja Levisi kirjoitti: To Helmi 01, 2024 9:04 pmEi tuu isompaa verenvuodatusta. Venäläisiä et saa suuttumaan millään. Ne navigoi Taivaan isän pelossa. Ne ei tee mitään laittomasti. Ei mitään laittomasti. Välillä toivoo että unohtaisivat nämä maalliset lait ja pantas homma pyörimään. Ne ei tee mitään ennen kun on pakko. Taivaan isähän laittaa nekin sellaisiin tilanteisiin että ne ehkä joutuu liipasinta painamaan.

Kuitenkin, heillä on se herran pelko siinä hommassa. Tää tuntuu tosi hyvältä. Jos meillä on tommonen suurvalta, sotamahti, tuossa vieressä ja se on vihamielinen ja pahan vallassa silloin ollaan oikeasti kusessa. Nyt on sellainen tilanne että ollaan hyvään menossa ja saadaan suhteet kuntoon.
Näiden juttujen perusteella voisi päätellä että sekin "Tukholman profetian" toteutuminen on taidettu perua.

Toki kun Ano on kyseessä, niin seuraavaksi voi olla taas sitä samaa kohkausta että kuinka me hyökätään Venäjälle ja Venäjä hyökkää meidän kimppuumme.
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.
Avatar
Virdon
Sherlock John Holmes
Viestit: 8190
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja Virdon »

Tarkastaja Levisi kirjoitti: To Helmi 01, 2024 9:04 pm Kumma homma kun Anolle ei ole ongelmana se että Venäjällä järjestetään myös Vatikaaniin liittyviä konferensseja kuten tämä yllämainittu maaliskuun alun International Conference on Catholic Church and Sacraments (ICCCAS).
Voi sitä syytöksien määrää joita Ano syytää eri asioihin liittyen meidän ja lännen niskaan, mutta kun samoja asioita tapahtuu siellä "Jumalan valtakunnassa" Venäjällä, niin hän onkin hipihiljaa.

Yhden kerran hän vähäsen ilmaisi ettei tykännyt kun siellä erään kerran esiteltiin maata pallona. :D
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.
Genau
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 95
Liittynyt: Su Touko 24, 2020 2:02 pm

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja Genau »

Juva suomi 24 keskusteluissa Anoa luonnehditaan lähinnä kylähulluksi. Se mies ei ole suosittu paikkakunnalla. Siksihän se käy kaupoilla kaukana Juvasta. Porttikieltojakin on paikallisiin liikkeisiin.
Honey_Badger
Sabrina Duncan
Viestit: 357
Liittynyt: Ke Joulu 27, 2023 10:37 am

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja Honey_Badger »

Veikkaan kanssa, että ano on Juvalla suunnilleen yhtä haluttu vieras kuin raju norovirustartunta mannertenvälisen lennon aikana :lol:
Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6860
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Ex-kansanedustaja Ano Turtiainen; twiitit, sanomiset, maskin käyttämättömyys ja VKK

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Genau kirjoitti: Pe Helmi 02, 2024 12:32 pm Juva suomi 24 keskusteluissa Anoa luonnehditaan lähinnä kylähulluksi. Se mies ei ole suosittu paikkakunnalla. Siksihän se käy kaupoilla kaukana Juvasta. Porttikieltojakin on paikallisiin liikkeisiin.

Tässä on ainakin ne kaksi ketjua. Toisessa oli ihan mukiinmenevästi koottu Anon teorioita.


https://keskustelu.suomi24.fi/t/1815920 ... dentti-ano

https://keskustelu.suomi24.fi/t/1809703 ... ri-kylalla!!


Pitäisiköhän kerätä nuo QAnon hurjimmat väittämät yhdelle sivulle. Ei taida itsekkään enää muistaa kaikkia?

- vatikaani varastaa äänet
- maa on litteä
- venäjä tulee pelastamaan meidät
- jopa MV-lehtikin on CIA:n salaliitto
- jne.. jne...



Tässä vielä muutama FAKTA muistin virkistämiseksi:

- Israelin kuusisakarainen tähti on pedon merkki = 666
- venäläiset ja suomalaiset ovat raamatun valittu kansa
- Helsinki peittyy 40 metrisen tsunamin alle pysyvästi, Pietari ei?
- venäläiset eivät ole tehneet koskaan virheitä, eivätkä tee
- venäläiset valtaavat Suomen ja Suomen/Amerikan asevoimat pakenevat
- risti kaulassa = palvoo saatanaa
- kirkot pitää polttaa
- NASA toimitti aikoinaan kaikkiin kouluihin karttapallon
- jos syöt sianlihaa, lihaksesi on täynnä matoja


– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
Vastaa Viestiin