Helsinki Ullanlinna - psykiatri syytteessä vaimonsa murhasta 12/2022

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
Avatar
Anti-Bini Laden
Jack Bauer
Viestit: 980
Liittynyt: Pe Kesä 07, 2013 8:49 pm
Paikkakunta: Pakistan
Viesti:

Re: Helsinki Ullanlinna - psykiatri syytteessä vaimonsa murhasta 12/2022

Viesti Kirjoittaja Anti-Bini Laden »

135piispa kirjoitti: To Helmi 01, 2024 3:07 pm
Anti-Bini Laden kirjoitti: Ke Tammi 31, 2024 4:38 pm Tästä ei tule tuomioksi kirjaimilla alkavaa tuomiota.
Oli se väli tuomio mitä tahansa.
Se nyt näyttää aika varmalta.
Pikku hiljaa tiputellaan tiedon rippeitä.
Ei suunnielmallisuutta, eikä raakaa väkivaltaa, ei edes joidenkin "toivomaa" mustasukkaisuutta.
Ilmaisesti vapaamuurari tai vastaamotapauksia. Hoitanut oikeuden jäseniä.
Tai mp jengiläisiä? Höpöhöpö etkö sinäkään usko meidän oikeusjärjestelmään?
" Paha asettaa tekijän mytologiseen narratiiviin joka on
epävarmuutta siedettävämpi vaihtoehto "
päätuomari
Alokas
Viestit: 8
Liittynyt: Ma Tammi 02, 2023 11:01 pm

Re: Helsinki Ullanlinna - psykiatri syytteessä vaimonsa murhasta 12/2022

Viesti Kirjoittaja päätuomari »

Poliisi on tänään lähettänyt tietopyynnön tehneille 62+5 sivua esitutkintamateriaalin julkistettuja osia.
rumilus
Martin Riggs
Viestit: 615
Liittynyt: Ti Helmi 17, 2015 9:22 am

Re: Helsinki Ullanlinna - psykiatri syytteessä vaimonsa murhasta 12/2022

Viesti Kirjoittaja rumilus »

Hätkähdyttävän huonoa uutsointia:
Psykiatri osti ennen surmatekoa köyttä, kaksi kangasteippirullaa ja kevytpeitteen eli pressun. Syyttäjä katsoi, että mies hankki kyseiset tarvikkeet vaimonsa ruumiin paketointia ja hävittämistä varten.
Siis jos IS:n väite pitäisi paikkansa, tuomio harkitusta rikosesta olisi paljon vahvemmissa kantimssa, mutta kun vaimo kuoli 15.-16. välisenä yönä ja kuvassa on kassakuitin päiväys 12:58 16-12-2023.
Lomallelompsis
Alibin satunnaislukija
Viestit: 69
Liittynyt: Ti Elo 22, 2023 3:30 pm

Re: Helsinki Ullanlinna - psykiatri syytteessä vaimonsa murhasta 12/2022

Viesti Kirjoittaja Lomallelompsis »

vanhavakanssi kirjoitti: To Helmi 01, 2024 11:33 am Uhrin ystävä huomasi Ullanlinnan psykiatrin käytöksessä kylmääviä piirteitä

Ystävän mukaan Ullanlinnassa surmattu nainen oli suhteen alussa valtavan ihastunut psykiatriin, mutta noin vuoden päästä hän oli alkanut epäröidä ja puhunut jopa suhteen lopettamisesta.

UHRIN läheisen ystävän ja murhasta syytetyn psykiatrin kertomukset paljastavat uutta tietoa Ullanlinnan epäillyn murhan taustoista.

Kertomukset tulevat ilmi oikeuden välituomiosta, jossa oikeus katsoi 49-vuotiaan psykiatrin surmanneen vaimonsa pariskunnan kodissa joulukuussa 2022.

Asiakirjoista paljastuu, että psykiatri ja henkirikoksen uhriksi joutunut 47-vuotias nainen olivat tavanneet toisensa deittisivuston kautta.

Uhrin ystävä kertoi, että pari oli alkanut ensin viestitellä toisilleen, ja vappuna 2020 he olivat menneet yhdessä juhliin. Alussa uhri oli ollut valtavan ihastunut psykiatriin, mutta noin vuoden päästä hän oli alkanut epäröidä ja puhunut jopa haluavansa lopettaa suhteen.

MYÖHEMMIN uhri oli kuitenkin ilmoittanut, ettei hän ollut lopettanut suhdetta. Sen jälkeen, vuoden 2021 lopussa, psykiatri oli kosinut naista. Naimisiin he menivät seuraavana kesänä.

Ystävän mukaan psykiatri oli hyvin ripustautunut uhriin. Kun uhri oli ystäviensä kanssa matkalla syksyllä 2022, psykiatri oli koko ajan lähetellyt tälle viestejä ja kuvia itsestään.

Vähän ennen henkirikosta uhri oli suunnitellut glögijuhlien järjestämistä. Hän oli tehnyt ystävänsä kanssa listan kutsuvieraista, ja listalla oli ollut yli 60 ihmistä. Ystävän mukaan psykiatri oli vaikuttanut hyvin stressaantuneelta.

SYKSYLLÄ 2022 psykiatri oli kertomansa mukaan masentunut, ja myös hänen vaimonsa oli tietoinen psyykkisestä oireilusta. Ennen joulua psykiatrin vointi oli huonontunut, ja tuolloin oli keskusteltu siitä, pitäisikö psykiatrin hakeutua sairaalaan.

Marraskuussa hän oli ollut yhteydessä tuntemaansa lääkäriin, joka oli määrännyt hänelle lääkkeitä. Hän oli kuitenkin sopinut lääkärinsä kanssa, että saisi päättää pitkälti itse lääkityksestään. Psykiatri kuitenkin kiisti, että olisi ottanut liikaa lääkkeitä.

Myös uhrin ystävä kertoi, että psykiatri oli ollut paljon sairauslomilla. Uhri oli stressaantunut, koska joutui huolehtimaan itse kaikesta. Korona-aikaan psykiatri oli alkanut tehdä etätöitä, ja pandemian jälkeen tämä ei enää ollut halunnut lähteä kotoa mihinkään. Sen jälkeen psykiatri oli ystävän käsityksen mukaan alkanut voida huonosti.

Ystävän mukaan uhri ei halunnut juurikaan keskustella psykiatrin terveydentilasta eikä myöskään siitä, kun psykiatri ajoi perheensä mereen Kauppatorin kupeessa kesällä 2021. Tapahtuma tulkittiin aikanaan vahingoksi, ja psykiatri selvisi tapauksesta sakoilla.

UHRIN katoamisesta hän sai tietää, kun hänen toinen ystävättärensä soitti ja kysyi, oliko uhri ollut häneen yhteydessä. Tuolloin kävi ilmi, ettei nainen ollut ollut yhteydessä ystäviinsä tai tyttäreensä.

Ystävä meni käymään psykiatrin ja uhrin asunnolla yhdessä uhrin veljen, pojan, ex-miehen ja toisen ystävän kanssa.

Hän kertoi kiinnittäneensä huomiota siihen, ettei psykiatri vaikuttanut yhtään surulliselta. Psykiatri oli mennyt tekemään katoamisilmoitusta vain siitä syystä, että häntä oli käsketty niin tekemään.

Ystävä kiinnitti huomiota myös siihen, että asunnossa oli huomattavan siistiä. Hän kiinnitti huomiota asiaan siitä syystä, että vieraili asunnossa usein ja tiesi, miltä siellä normaalisti näyttää.
:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010192297.html
Jokin näissä uutisten naimisiin meno kesän vuosiluvuissa ei oikeen täsmää:

ILTASANOMAT
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010192297.html

MYÖHEMMIN uhri oli kuitenkin ilmoittanut, ettei hän ollut lopettanut suhdetta. Sen jälkeen, vuoden 2021 lopussa, psykiatri oli kosinut naista. Naimisiin he menivät seuraavana kesänä.

Ystävän mukaan psykiatri oli hyvin ripustautunut uhriin. Kun uhri oli ystäviensä kanssa matkalla syksyllä 2022.....

ILTASANOMAT
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009276002.html

Poliisi sai vakavasta onnettomuudesta hälytyksen kello 17.10 elokuisena torstaina 2021. Tapauksella oli useita silminnäkijöitä. Muun muassa paikalla ollut poliisipartio havaitsi auton putoamisen mereen....
Pariskunta oli mennyt naimisiin vain muutamia viikkoja ennen onnettomuutta kesällä 2021.

SEISKA

https://www.seiska.fi/rikos/uutta-tieto ... en/1256912

Tikkasen mukaan nainen oli sanonut haluavansa muuttaa miehen kanssa yhteen vuoden 2021 alussa, ja Tikkanen oli kosinut naista 15.2.2021.
Tikkanen mainitsi omassa todistelussaan, että jotain joka "ei tuntunut hyvältä" oli tapahtunut ennen kuin he menivät naimisiin.
Kyseinen kohta todistelusta on kuitenkin salattu, joten on epäselvää, mistä on ollut kyse.
– (Salattu osuus) Siitä huolimatta he olivat menneet naimisiin 22.7.2021, asiakirjassa mainitaan.
Keinonen666
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 99
Liittynyt: To Heinä 06, 2023 5:50 am

Viesti Kirjoittaja Keinonen666 »

Pakko sen verran kommentoida että ei katumuusikoksi jääminen etelä-eurooppaan ole mikään mielenterveysongelma vaan terveen miehen terveen järjen alitajuista virtaa, koska siellä on sää olosuhteet niin paljon helpommat, jos Suomessa jo kiristää. Harmi ettei toteuttanut unelmaansa ja tuli Suomeen ja sitten vaimo *pam*.

Psykiatrin hoiteli lopulta psykiatri, koska ei osannut antaa oikeaa hoitoa tälle - on ne niin pillerinpyörittäjiä!
Morans follow the masters path, never realizing anything, but clinging in everything.
MLV
Remington Steele
Viestit: 237
Liittynyt: Su Tammi 08, 2023 10:47 am

Re:

Viesti Kirjoittaja MLV »

Keinonen666 kirjoitti: To Helmi 01, 2024 9:21 pm Pakko sen verran kommentoida että ei katumuusikoksi jääminen etelä-eurooppaan ole mikään mielenterveysongelma vaan terveen miehen terveen järjen alitajuista virtaa, koska siellä on sää olosuhteet niin paljon helpommat, jos Suomessa jo kiristää. Harmi ettei toteuttanut unelmaansa ja tuli Suomeen ja sitten vaimo *pam*.
Tunsin psykiatrin, joka myös olisi halunnut olla muusikko ja hän soittelikin välillä kadulla ja rannalla Etelä-Euroopassa ... Ei kuitenkaan siis ollut RT. Ehkä se olisi monelle ihan hyvä vaihtoehto.
Primum non nocere
Avatar
Miss Holmes #1
Javier Pena
Viestit: 1829
Liittynyt: Ke Tammi 27, 2021 3:23 am

Re: Helsinki Ullanlinna - psykiatri syytteessä vaimonsa murhasta 12/2022

Viesti Kirjoittaja Miss Holmes #1 »

päätuomari kirjoitti: To Helmi 01, 2024 4:14 pm Poliisi on tänään lähettänyt tietopyynnön tehneille 62+5 sivua esitutkintamateriaalin julkistettuja osia.

OT
Pitänee tilata tuo aineisto, ellei joku halua jakaa omaansa kohtuullista korvausta vastaan?🤔
Yt jos kiinnostaa👍

Olen tosissani.
Viimeksi muokannut Miss Holmes #1, To Helmi 01, 2024 11:02 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"Kaikkia ihmisiä voi huijata jonkin aikaa,
joitakin ihmisiä voi huijata kaiken aikaa,
mutta kaikkia ihmisiä ei voi huijata kaiken aikaa."
Abraham Lincoln (12.2.1809 – 15.4.1865)
Justiinsa
Susikoski
Viestit: 41
Liittynyt: Ma Tammi 03, 2022 6:30 pm

Re: Helsinki Ullanlinna - psykiatri syytteessä vaimonsa murhasta 12/2022

Viesti Kirjoittaja Justiinsa »

Tämä on täysin spekulaatiota, mutta en pidä lainkaan mahdottomana etteikö joku asunnolla kävijöistä ole katsonut parvekkeelle ja nähnyt siellä pelottavan käärön mutta ei ole halunnut asiasta mainita. Ihan vain suojellakseen itseään ja muita asunnossa olleita.

Parvekkeella on varmasti ollut tavaraa epäilyttävän paljon näkösuojana. Jotenkin minun päähäni ei vain mahdu ajatus siitä että kaikki muut paikat asunnosta on käyty läpi mutta parvekkeelle ei ole katsottu.

Tiedän työni puolesta kokemuksesta että kun ihmiset etsivät kadonnutta ihmistä he haluavat tiedostamattaan sulkea mahdollisuuden pois jossa he löytävät tämän ihmisen kuolleena. Silloin etsitään vain johtolankoja mutta aivot tuuttaavat jatkuvasti ajatusta mieleen, että toivottavasti tuon kulman takana ei makaa etsittävä henkilö elottomana.

Ymmärrän täysin tilanteen, jossa asunnossa on muutenkin jo pelottavan oloinen henkilö eli tämä psykiatri. Kierrät asuntoa ja yhtäkkiä alkaakin tikittämään päässä että ei helvetti, voisiko etsittävä henkilö voi olla parvekkeella. Vilkaiset ikkunan kautta parvekkeelle ja näet siellä hirmuisen määrän tavaraa. Päähän tulee samantien ajatus, että tätä pidemmälle minä en halua mennä. Kukaan ei halua nähdä itselleen rakasta ihmistä tapettuna jonkun maton/käärön sisällä. Samalla jätät mainitsematta asiasta muille koska et halua, että joku muu menee penkomaan sinne tavaroita ja saa itselleen mahdollisesti loppuiän traumat.

Poliisille kuitenkin kerrottiin että makuuhuoneesta puuttuu matto ja jossakin listassa oli pieni verijälki. Näin ehkä toivottiin, että poliisin on pakko tämän perusteella tutkia asunto ja samalla käydä parvekkeella. Loppujenlopuksi näin ei kuitenkaan käynyt, mutta en tiedä saivatko nämä uhrin läheiset loppujenlopuksi tietää ettei poliisi käynyt eteistä pidemmällä. Kun illan mittaan puhelua ei tullut, että uhri olisi löytynyt niin ehkä silloin luotettiin siihen että poliisi on asunnon tutkinut ja siellä nainen ei ainakaan ole.

Tämä kaikki on ihan vain täyttä spekulaatiota ja hieman omia kokemuksiani töiden kautta. Kun ihmiset etsivät itselleen läheistä ihmistä, he saattavat olla yllättävänkin lähellä löytämistä mutta kun asiat alkavat näyttämään liian pelottavilta he haluavat sulkea ajatuksen pois.

Se on täysin ymmärrettävä reaktio juurikin siksi että harva meistä haluaa olla löytämässä sitä omaa läheistä varsinkin jos alkaa vaikuttamaan siltä että hän on kuollut tai joutunut väkivallan uhriksi. Silloin haluaa vain löytää johtolankoja, joka veisi lähemmäksi mutta ei loppuun asti.
Avatar
Miss Holmes #1
Javier Pena
Viestit: 1829
Liittynyt: Ke Tammi 27, 2021 3:23 am

Re: Helsinki Ullanlinna - psykiatri syytteessä vaimonsa murhasta 12/2022

Viesti Kirjoittaja Miss Holmes #1 »

^ allekirjoitan tuon fiiliksen.

Itse olen ollut tilanteessa ja pyytänyt ulkopuolisia paikalle. Juuri tuon takia.
"Kaikkia ihmisiä voi huijata jonkin aikaa,
joitakin ihmisiä voi huijata kaiken aikaa,
mutta kaikkia ihmisiä ei voi huijata kaiken aikaa."
Abraham Lincoln (12.2.1809 – 15.4.1865)
Doris Watson
Poliisikoira Rex
Viestit: 280
Liittynyt: Ti Joulu 20, 2022 12:43 pm

Re: Helsinki Ullanlinna - psykiatri syytteessä vaimonsa murhasta 12/2022

Viesti Kirjoittaja Doris Watson »

Jos R:llä on epävakaa persoonallisuushäiriö, niinkuin vahvasti näyttää( nopea sitoutuminen, ripustautuminen,mustasukkaisuus, hätävalheet) niin käytöksen murhayönä voisi selittää dissosiatiivinen häiriötila. Epävakailla voimakas stressi voi laukaista tilan johon liittyy epätodellista oloa, muistin menetystä ja mekaanista toimintaa. Vaikka valehteleekin minkä ehtii niin voi olla että oikeasti ei muista kunnolla tapahtumia. Päihteiden sekakäytöllä myös sekoittanut päätään. Ja jotkut masennuslääkkeethän voivat aiheuttaa väkivaltaisuutta. Kun on itse tohtoroinut niin liekkö ollut lääkitys kohdillaan kuitenkaan?
Cadi John
Roger Murtaugh
Viestit: 864
Liittynyt: Ma Kesä 12, 2023 3:05 pm

Re: Helsinki Ullanlinna - psykiatri syytteessä vaimonsa murhasta 12/2022

Viesti Kirjoittaja Cadi John »

Justiinsa kirjoitti: To Helmi 01, 2024 11:01 pm Tämä on täysin spekulaatiota, mutta en pidä lainkaan mahdottomana etteikö joku asunnolla kävijöistä ole katsonut parvekkeelle ja nähnyt siellä pelottavan käärön mutta ei ole halunnut asiasta mainita. Ihan vain suojellakseen itseään ja muita asunnossa olleita.

Parvekkeella on varmasti ollut tavaraa epäilyttävän paljon näkösuojana. Jotenkin minun päähäni ei vain mahdu ajatus siitä että kaikki muut paikat asunnosta on käyty läpi mutta parvekkeelle ei ole katsottu.

Tiedän työni puolesta kokemuksesta että kun ihmiset etsivät kadonnutta ihmistä he haluavat tiedostamattaan sulkea mahdollisuuden pois jossa he löytävät tämän ihmisen kuolleena. Silloin etsitään vain johtolankoja mutta aivot tuuttaavat jatkuvasti ajatusta mieleen, että toivottavasti tuon kulman takana ei makaa etsittävä henkilö elottomana.

Ymmärrän täysin tilanteen, jossa asunnossa on muutenkin jo pelottavan oloinen henkilö eli tämä psykiatri. Kierrät asuntoa ja yhtäkkiä alkaakin tikittämään päässä että ei helvetti, voisiko etsittävä henkilö voi olla parvekkeella. Vilkaiset ikkunan kautta parvekkeelle ja näet siellä hirmuisen määrän tavaraa. Päähän tulee samantien ajatus, että tätä pidemmälle minä en halua mennä. Kukaan ei halua nähdä itselleen rakasta ihmistä tapettuna jonkun maton/käärön sisällä. Samalla jätät mainitsematta asiasta muille koska et halua, että joku muu menee penkomaan sinne tavaroita ja saa itselleen mahdollisesti loppuiän traumat.

Poliisille kuitenkin kerrottiin että makuuhuoneesta puuttuu matto ja jossakin listassa oli pieni verijälki. Näin ehkä toivottiin, että poliisin on pakko tämän perusteella tutkia asunto ja samalla käydä parvekkeella. Loppujenlopuksi näin ei kuitenkaan käynyt, mutta en tiedä saivatko nämä uhrin läheiset loppujenlopuksi tietää ettei poliisi käynyt eteistä pidemmällä. Kun illan mittaan puhelua ei tullut, että uhri olisi löytynyt niin ehkä silloin luotettiin siihen että poliisi on asunnon tutkinut ja siellä nainen ei ainakaan ole.

Tämä kaikki on ihan vain täyttä spekulaatiota ja hieman omia kokemuksiani töiden kautta. Kun ihmiset etsivät itselleen läheistä ihmistä, he saattavat olla yllättävänkin lähellä löytämistä mutta kun asiat alkavat näyttämään liian pelottavilta he haluavat sulkea ajatuksen pois.

Se on täysin ymmärrettävä reaktio juurikin siksi että harva meistä haluaa olla löytämässä sitä omaa läheistä varsinkin jos alkaa vaikuttamaan siltä että hän on kuollut tai joutunut väkivallan uhriksi. Silloin haluaa vain löytää johtolankoja, joka veisi lähemmäksi mutta ei loppuun asti.
Käsittääkseni se oli veli joka kävi makuuhuoneessa. En usko hänen pelänneet tätä hullua ja varmasti olisi sanonut jos olisi ruumiin nähnyt. Ovat voineet jälkikäteen ihmetellä miksi verhot oli kiinni partsille kun yleensä ei ole. Luulisi et olisi kurkannut heti jos siinä tilanteessa ihmetteli. Tekijä on varmaan kulkenut ihan ”iholla” koko ajan ettei vaan mene parvekkeen lähelle ja selittänyt omiaan.
Justiinsa
Susikoski
Viestit: 41
Liittynyt: Ma Tammi 03, 2022 6:30 pm

Re: Helsinki Ullanlinna - psykiatri syytteessä vaimonsa murhasta 12/2022

Viesti Kirjoittaja Justiinsa »

^ Todennäköisesti olet oikeassa, mutta ikinä ei tiedä miten ihminen toimii kun sellainen tilanne tulee oikeasti vastaan. Voi kuvitella itse olevansa vaikka kuinka "kova" ja kaikkea pelkäämätön ihminen, mutta kun oikeasti on läheisestä ihmisestä kyse joka saattaa olla kuolleena parin metrin päässä niin se tilanne ei enää olekkaan ihan niin yksinkertainen. Varsinkin jos on todennäköistä epäillä, että väkivallalla on voinut olla osuutta asiaan.
Avatar
Miss Holmes #1
Javier Pena
Viestit: 1829
Liittynyt: Ke Tammi 27, 2021 3:23 am

Re: Helsinki Ullanlinna - psykiatri syytteessä vaimonsa murhasta 12/2022

Viesti Kirjoittaja Miss Holmes #1 »

Uskomaton pariskunta.
Uhri epäröi ja oli jo lopettamassa suhteen. Surmaajan mielestä ”tapahtui jotain”, mutta menivät silti naimisiin.

Uhri ei ollut halukas puhumaan suhteesta, eikä mereenajosta läheisilleen.

Olisiko ollut kuitenkin niin, että tuona surmailtana uhri länttäsi eropaperit keittiön sievälle saarekkeelle ja se ei Tikkaselle käynyt??
"Kaikkia ihmisiä voi huijata jonkin aikaa,
joitakin ihmisiä voi huijata kaiken aikaa,
mutta kaikkia ihmisiä ei voi huijata kaiken aikaa."
Abraham Lincoln (12.2.1809 – 15.4.1865)
Cadi John
Roger Murtaugh
Viestit: 864
Liittynyt: Ma Kesä 12, 2023 3:05 pm

Re: Helsinki Ullanlinna - psykiatri syytteessä vaimonsa murhasta 12/2022

Viesti Kirjoittaja Cadi John »

Justiinsa kirjoitti: To Helmi 01, 2024 11:33 pm ^ Todennäköisesti olet oikeassa, mutta ikinä ei tiedä miten ihminen toimii kun sellainen tilanne tulee oikeasti vastaan. Voi kuvitella itse olevansa vaikka kuinka "kova" ja kaikkea pelkäämätön ihminen, mutta kun oikeasti on läheisestä ihmisestä kyse joka saattaa olla kuolleena parin metrin päässä niin se tilanne ei enää olekkaan ihan niin yksinkertainen. Varsinkin jos on todennäköistä epäillä, että väkivallalla on voinut olla osuutta asiaan.
Jos olisi ollut yksin asunnossa niin saattaisi olla eri juttu tai jos tuo olisi käynyt tyttärelle. Nyt heitä oli siellä muitakin. Meinaatko siis et veli olisi nähnyt ruumiin parvekkeella mutta ei sanonut muille mitään, edes poliisille?
Cadi John
Roger Murtaugh
Viestit: 864
Liittynyt: Ma Kesä 12, 2023 3:05 pm

Re: Helsinki Ullanlinna - psykiatri syytteessä vaimonsa murhasta 12/2022

Viesti Kirjoittaja Cadi John »

Miss Holmes #1 kirjoitti: To Helmi 01, 2024 11:38 pm Uskomaton pariskunta.
Uhri epäröi ja oli jo lopettamassa suhteen. Surmaajan mielestä ”tapahtui jotain”, mutta menivät silti naimisiin.

Uhri ei ollut halukas puhumaan suhteesta, eikä mereenajosta läheisilleen.

Olisiko ollut kuitenkin niin, että tuona surmailtana uhri länttäsi eropaperit keittiön sievälle saarekkeelle ja se ei Tikkaselle käynyt??
Tuo ”tapahtui jotain” kiinnostaa. Samoin ei tullut ”juttuun” uhrin lasten kanssa. Ovatkohan he olleet vähän epäileväisiä uuteen isäpuoleen sen mereenajon jälkeen?

Ja vaimo on ihan hyvin voinut heittää eropaperit kehiin. Jostain toi silmitön raivo on alkanut.
Vastaa Viestiin