Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolema oli mm. törkeä kuolemantuottamus - 7 v 9 kk ja 3 v 7 kk vankeutta

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
sivusta_seuraaja
Martin Beck
Viestit: 781
Liittynyt: Ti Kesä 19, 2012 11:20 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja sivusta_seuraaja »

Pullervo Pönttinen kirjoitti: La Helmi 17, 2024 10:34 am
JudgeCooper kirjoitti: La Helmi 17, 2024 10:16 am
Pullervo Pönttinen kirjoitti: La Helmi 17, 2024 10:04 am Äitini on silti ainoa äitini. Vihaan häntä sydämeni pohjasta, minun maailmassani "äiti" on kirosanoista rumin. Sanalla "äiti" ei ole minulle muuta tarkoitusta, kuin että se on vihaamani ihmisen nimi. Haluatko sinä riistää minulta oikeuteni kutsua biologista äitiäni äidikseni vain siksi, koska minun äitini ei sovi sinun ruusunpunaiseen mielikuvaasi siitä, millaisia oikeat äidit ovat?
En ole riistämässä sinulta mitään. Etkä tiedä millainen mielikuva minulla äideistä on. Saasta on silti saastaa.
En tiedäkään, mutta oletan, että jos itse pidät omaa äiti-näkemystäsi aiheeseen liittyvänä asiana, niin varmasti kerrot sen itse.

Saasta on saastaa ja joskus sen saastan nimi on "äiti". Turha halkoa hiuksia siitä, millä nimellä sen uhri on opetettu sitä kutsumaan. Uhri tarvitsee apua, vaikka kutsuisikin pahinta vihollistaan nimellä "äiti", mutta valitettavasti tämä ymmärrys puuttuu monilta. Se muistetaan vain hetkellisesti AINA sen jälkeen, kun joku Milo tai Vilja Eerika murhataan.

Sitten kun Milonkin murhaajat tulevat saamaan lopulliset tuomionsa hovioikeudesta, niin asiasta jaksetaan kilpajärkyttyä kahden kuukauden ajan ennen, kuin Milo unohtuu ja äidit nostetaan jälleen kultajalustalle. Milo jää Vilja Eerikan tavoin pelkäksi nimeksi, joka vedetään aina Hitler-korttimaisesti esiin lastensuojelua koskevissa keskusteluissa, jotka eivät johda mihinkään.
ON muistettava kuitenkin, että useammat saavat sen avun, sosiaalitoimesta-joko lastensuojelusta tai rahana. On osa, joihin Milo ja Vilja Erika kuuluvat, jotka eivät saa. Se aiheuttaa tuskaa kaikille meille.
Lasten-ja nuortenkodeissa tälläkin hetkellä on täyttä ympäri maata.
Pullervo Pönttinen
Lauri Hanhivaara
Viestit: 145
Liittynyt: Pe Kesä 16, 2023 9:30 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Pullervo Pönttinen »

sivusta_seuraaja kirjoitti: La Helmi 17, 2024 10:41 am ON muistettava kuitenkin, että useammat saavat sen avun, sosiaalitoimesta-joko lastensuojelusta tai rahana. On osa, joihin Milo ja Vilja Erika kuuluvat, jotka eivät saa. Se aiheuttaa tuskaa kaikille meille.
Lasten-ja nuortenkodeissa tälläkin hetkellä on täyttä ympäri maata.
Useammat saavat avun?

Tuosta on mahdoton ottaa tilastoa. Ensinnäkin siksi, koska ilman apua jäävien lasten määrää on mahdoton arvioida luotettavasti, ja toisekseen siksi, koska ainakin joissain noista laitoksista on pahemmat oltavat kuin perheissä, joista lapset on täytynyt kiireellisesti pelastaa.

Voi sanoa, että osa saa apua ja osa ei. Osien suuruudesta ei ole totuudenmukaista tietoa.
Älkää jakako nuorista lapsistanne mitään kuvia tai videoita nettiin. Se on peruuttamaton päätös, johon lapsi ei kykene antamaan suostumustaan.
Elizabeth
Neuvoja-Jack
Viestit: 596
Liittynyt: To Huhti 30, 2015 8:40 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Elizabeth »

Helunaa kirjoitti: La Helmi 17, 2024 10:26 am
Pullervo Pönttinen kirjoitti: La Helmi 17, 2024 10:24 am
Helunaa kirjoitti: La Helmi 17, 2024 10:11 am Ihan hirveetä 😭 Voimia sulle selvitä tosta kaikesta ❤️
Mua kans ärsyttää suunnattomasti, että aina eka oletus on ettei äiti vois satuttaa lastaan. Ihan yhtälailla voi kuten kaikki muutkin.
Kiitos, mutta säästä voimasi jollekulle, jolle niistä voisi vielä olla apua. Minähän selvisin jo, hengissä (toisin kuin monet muut) ja vieläpä päihteettömänä (toisin kuin useimmat muut).

Mutta täällä on joka hetki lukuisia lapsia, tulevia minuja, sekä myös heitä joista tulee uusia Miloja, joilla on vielä pitkä odotus omaan aikuisuuteensa. Jos meillä olisi oikea hyvinvointivaltio ja maailman onnellisin maa, niin nuo lapset pelastaisi joku muu aikuinen kuin se, joksi he itse kasvavat ja jonka jaloilla lähtevät menneisyyttään pakoon.
Tää maa alkaa olee kaukana hyvinvointivaltiosta. Lapsiperheiden asemaa poljetaan alas kokoajan ja sit ihmetellään kun syntyvyys laskee. Tähän maahan tarvitaan enemmän tukea ja apua lapsiperheille. Mut nykyseltään noi resurssit ei vaan riitä.
Jossain määrin hyväkin ettei syntyvyys nouse jos ne lapsen kotiolot on sitä että kokee väkivaltaa, kaltoinkohtelua ja sitä vielä kaikintavoin peitellään. Tukea on tällöin myös vaikea tarjota jos tarjotaan silmälumetta.

Vilja-Eerikan tapauksen myötä ihmettelen ettei vieläkään puututa siihen kumppaniin eli isäpuoleen tai äitipuoleen. Ne yhtälailla mukaan sossutapaamisiin kuin myös huumeseuloihin jos vähääkään antaa ymmärtää että päihteet vie. Jos ollaan yhtä suurta perhettä ni silloin on otettava kaikkien tilanne huomioon.
Jokukukavaan
Martin Riggs
Viestit: 641
Liittynyt: Ke Joulu 15, 2021 1:49 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Jokukukavaan »

Lynx123 kirjoitti: La Helmi 17, 2024 9:55 am
BoringProphet kirjoitti: La Helmi 17, 2024 8:59 am
Ahmi kirjoitti: Pe Helmi 16, 2024 10:51 pm


Siitä se vasta soppa syntyisi jos kynnys ilmoittaa lastensuojeluun on niin matala, että pienestäkin mustelmasta pääsee sossun asiakkaaksi. Ajatelkaa omalle kohdalle jos joku tuntematon tekee teistä perusteettomia ilmoituksia. No ei tietenkään ollut perusteeton tässä tapauksessa, ennen kuin joku näsäviisas pääsee huomauttamaan, mutta noin niinku yleisesti ottaen. Itse tulee aina ajateltua entä jos osuu omalle kohdalle niin mitä sitten. No tähänkin joku näsäviisas voi huomauttaa kuinka täydellinen on eikä ole mitään salattavaa ennen kuin on kusi sukassa.
Ei tietenkään joka naarmusta, vaan silloin kun on on jotain arveluttavaa. Esim. isoja jälkiä naamassa ja lapsi sanoo että ”isi kiusaa”.
Ja korjaan vielä vähän, päiväkodin työntekijä on suoraan kysynyt uudelleen "miksi sinulla on pipi otsassa", johon lapsi on vastannut "isi kiusaa" tai "isä mua kiusaa".

Voi älkää pliis sotkeko ketjua asioilla mitkä ei pidä paikkaansa. Menee kaikki sekaisin. Kommentoi vain minkä tiedät pitävän 100% paikkaansa. Nyt menee tällä korjaajalla puurot ja vellit sekaisin.

Homma menee niin että Miloa vastassa oli aamulla päiväkodin hoitaja (ei opettaja).

Hän näki Milon vammat ja äiti ei sanonut niistä mitään päiväkodille. Hoitaja lähti äidin perään aamulla ja äiti kertoi ne tuli kaatumisesta potkulaudalla. Milollta tässä kohtaa kukaan ei kysynyt vielä mitään.

Ulkoilussa Milo tulee ITSE SPONTAANISTI SAMALLE työntekijälle toteamaan/kysymään "Miksi isi kiusaa koko ajan?". Tämä hoitaja olisi halunnut jatkaa keskustelua, mutta Milo aloitti jo leikin hoitokaverin kanssa.

Vammoista on siis ollut aamupäivän aikana puhetta myös ryhmän/talon opettajan kanssa.

Ulkoilun aikana varhaiskasvatuksen opettaja lähestyy seuraavaksi Miloa asian toimesta itse ensimmäisen kerran.

Hän seuraa Miloa ulkopihan leluvarastoon ja kysyy Milolta miteb pipi on tullut. Milo ei vastaa muuta kuin laittaa käden otsalle pipon päälle ja sanoo "pipi". Keskustelu ei jatku tästä.

Vammat ovat hieman maanantaina huolettaneet 5.6 ryhmässä. He ottivat Milosta valokuvan ja seuraavana päivänä vasta alkoivat tavoittaa lasua ti 6.6.
Helunaa
Nikke Knakkertton
Viestit: 169
Liittynyt: La Marras 18, 2023 11:13 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Helunaa »

Oon täs miettiny, että kuinkahan paljon siitä esitutkinnasta on jätetty kertomatta medialle (kuulustelut ym). Oon ihmetelly sitä, miten se Muusa oli niin ilmeetön ja eleetön koko oikeudenkäynnin ajan. Onkohan hän sitten esitutkinnassa edes osottanut jotain katumusta tai surua 🤷🏻‍♀️
Ja tyhmän esittäminen on kyllä typerintä mitä molemmat ovat tehneet. Oon yrittäny ajatella tät asiaa vaikka miten mut en vaan saa mitenkään tota juttua menemään ymmärtämättömyyden/osaamattomuuden piikkiin Muusan osalta. Uskoikohan hän tosissaan sen nisti isäpuolen selitykset hankaamisesta vai onko kenties peloteltu olemaan hiljaa totuudesta. Yleensä kun noihin huumepiireihin lähtee mukaan, etenkin kun huumeiden myynnistä kyse niin sieltä ulospääsy ei helpolla käy..
Pullervo Pönttinen
Lauri Hanhivaara
Viestit: 145
Liittynyt: Pe Kesä 16, 2023 9:30 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Pullervo Pönttinen »

Sun40 kirjoitti: La Helmi 17, 2024 9:57 am Oliko jollain tarkempaa tietoa että oliko tää uutisoinnissa näkynyt paloauto paita( tän paidan näkeminen sai mut itkemään vuolaasti) Milolla päällä löytöhetkellä? Ensihoitajien kuulusteluissa he mainitsi että huoneeseen tultaessa lapsi oli niin brutaali näky että heti huomasi että hän on kokenut silmitöntä väkivaltaa. Viitataankohan tällä päässä ja kasvoissa näkyviin vammoihin vai rinnassa näkyviin? Mietin siis että oliko Milolla tässä kohtaa paitaa päällä? Jos ei niin miksi paloauto paitaa olisi tutkittu? Onko Milo ollut jo "nukkumaan" mennessä ilman paitaa? Tällöin tämän nais kuvatuksen olisi pitänyt nähdä vammat vaikka hän väitti kuulusteluissa että ei ole nähnyt kun kasvoissa olleet vammat.
Ja miksi mies kuvatus olisi riisunut paidan päältä ennen elvytystä? Ensimmäisenä paikalle tulleet ensihoitajat tämän varmasti olisivat tehneet ja vasta sitten nähneet kokonaisuudessaan vammojen laajuuden.
Niin tai näin ei tälle pojalle ainakaan ole yöpukua päälle laitettu vaan päällä on ollut joko paloautopaita tai hän on ollut vammoineen ilman paitaa.
Tuo paloautopaita on leikattu kaula-aukosta lähtien molemmin puolin auki, joten arvaisin, että ensihoitajat ovat paidan leikanneet Milon päältä irti.

Lisäys: paidan paloautokuviot ovat kellastuneet kaula-aukosta ja rinnuksilta. Ehkä kangas on vain pinttynyt likaiseksi, niin kuin kankaalle on tapana tapahtua valkoisista kohdista... tai ehkä keltainen väri on siitä kun paita on kasvanut kiinni Milon palovammoihin, ja sen vuoksi se on irti jouduttu leikkaamaankin. Leikkausjälkiä on kaula-aukosta hihansuihin, mutta niitä ei ainakaan näy kaula-aukosta helmaan, eli paidan näkyvät leikkausjäljet ovat ainoastaan palovamma-alueella.
Viimeksi muokannut Pullervo Pönttinen, La Helmi 17, 2024 11:23 am. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Älkää jakako nuorista lapsistanne mitään kuvia tai videoita nettiin. Se on peruuttamaton päätös, johon lapsi ei kykene antamaan suostumustaan.
Minerva
Jack Taylor
Viestit: 15
Liittynyt: Pe Helmi 16, 2024 3:10 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Minerva »

Pullervo Pönttinen kirjoitti: La Helmi 17, 2024 10:46 am
sivusta_seuraaja kirjoitti: La Helmi 17, 2024 10:41 am ON muistettava kuitenkin, että useammat saavat sen avun, sosiaalitoimesta-joko lastensuojelusta tai rahana. On osa, joihin Milo ja Vilja Erika kuuluvat, jotka eivät saa. Se aiheuttaa tuskaa kaikille meille.
Lasten-ja nuortenkodeissa tälläkin hetkellä on täyttä ympäri maata.
Useammat saavat avun?

Tuosta on mahdoton ottaa tilastoa. Ensinnäkin siksi, koska ilman apua jäävien lasten määrää on mahdoton arvioida luotettavasti, ja toisekseen siksi, koska ainakin joissain noista laitoksista on pahemmat oltavat kuin perheissä, joista lapset on täytynyt kiireellisesti pelastaa.

Voi sanoa, että osa saa apua ja osa ei. Osien suuruudesta ei ole totuudenmukaista tietoa.

"Vaikka Joensuun tapaus on saanut valtavaa valtakunnallista huomiota ja keskustelua, kyse on myös laajemmasta ongelmasta: Pekkarisen mukaan joka vuosi 2–3 iältään 1–9-vuotiasta lasta kuolee väkivallan seurauksena.

Uudistusten myötä vauvojen ja nuorten väkivaltaiset kuolemat on saatu laskuun, mutta Pekkarisen mukaan leikki-ikäisten lasten kohdalla luvut ovat pysyneet vuodesta toiseen samoina."

Iltalehti 15.2.2024

Lapsiasiavaltuutettu Elina Pekkarinen toteaa näin Iltalehden haastattelussa. Minulle riittää ainakin tämä tilasto kertomaan, että Milon kaltainen kohtalo toistuu vuosittain 2-3 kertaa. Me ollaan täällä järkyttyneitä luonnollisestikin Vilja Eerikasta ja Milosta, mutta täytyy muistaa että väkivaltaan kuolleita lapsia on heidän lisäksi kymmeniä muitakin. Ja sitten lisäksi ne jotka saadaan viime hetkillä pelastettua.

Lasten turvallisuuteen tässä meidän oikeusvaltiossa tarvitaan muutosta. Ja myös ihmisesten asenteisiin. Vaikka joku on synnyttänyt lapsen ei se tarkoita että hän automaattisesti olisi hyvä äiti, mutta äiti hän siltikin on.
Cadi John
Roger Murtaugh
Viestit: 864
Liittynyt: Ma Kesä 12, 2023 3:05 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Cadi John »

Pullervo Pönttinen kirjoitti: La Helmi 17, 2024 10:04 am
JudgeCooper kirjoitti: La Helmi 17, 2024 9:46 am
Pullervo Pönttinen kirjoitti: La Helmi 17, 2024 9:36 am
Muusa oli Milon biologinen äiti. Suomen kielessä äiti-sana voi viitata niin biologiseen kuin sosiaaliseenkin äitiin. Äidit voivat olla ihan yhtä sairaita paskoja kuin hämyisät puskaraiskaajatkin, ja maailmassa tulee olemaan asiat heti pikkuisen paremmin kun opettelette hyväksymään tämän faktan.
Maailmasta ei tule yhtään parempaa noilla neuvoilla. Saastaa ei äidiksi kannata kutsua. Synnyttäjä kelpaa aivan hyvin.
Minun äitini oli ihmissaasta, joka pilasi elämäni. Minä anelin apua, ja kukaan ei auttanut, koska "äidinrakkaus ja äitiys ja perhe ja äitisi varmasti toimii sinun parhaaksesi, tulet itsekin ymmärtämään sen kun vain kasvat ja viisastut :) "

Jos yhdelläkin ihmisellä olisi käynyt mielessä, että "hetkinen, voihan äitikin satuttaa lastaan", niin minut olisi saatettu pelastaa. Jos niin olisi tapahtunut, voisin nyt olla pyörätuolista riippumaton, voisin nukkua yöni ilman painajaisia, ja voisin olla sellainen ihminen, joka tälläkin hetkellä tekisi jotain muuta kuin riitelisi netissä lasten murhaamisesta.

Äitini on silti ainoa äitini. Vihaan häntä sydämeni pohjasta, minun maailmassani "äiti" on kirosanoista rumin. Sanalla "äiti" ei ole minulle muuta tarkoitusta, kuin että se on vihaamani ihmisen nimi. Haluatko sinä riistää minulta oikeuteni kutsua biologista äitiäni äidikseni vain siksi, koska minun äitini ei sovi sinun ruusunpunaiseen mielikuvaasi siitä, millaisia oikeat äidit ovat?

Vituttaa aina lukea tätä kun JOKA KERTA ihmiset jaksavat pöyristyä ja järkyttyä ja tarvita kriisiapua, ja sitten näiden tragedioiden välissä eivät kuitenkaan viitsi tehdä yhtään mitään estääkseen niitä tapahtumasta tulevaisuudessa. Jos viitsittäisiin edes myöntää se fakta, että äiditkin voivat satuttaa lapsiaan, niin meidän uhrien ei aina tarvitsisi kuunnella sitä iänikuista jollotusta siitä, miten meidän pitää olla ihkuille äideillemme kiitollisia kaikesta siitä hyvästä, mitä ovat meille tehneet. Kun jollakulla voisi käydä mielessä myös se mahdollisuus, että ehkä me puhummekin totta kun sanomme, että äiti satuttaa.

Tässä tapauksessa toki isäpuoli oli pääperse ja äiti tiukkana kakkosena, mutta näinniinku yleisellä tasolla.
Mä muistan kun kerroit täällä aiemmin. Olet rohkea kun kerroit. Äiditkin voi tehdä lapselleen mitä vaan samoin isät. Nythän on ollut Joensuun lasusta ihmettelyä sillä eivät ole puuttuneet vuosia kestäneeseen äidin tekemään kaltoinkohteluun jo nyt kouluikäiseen lapseen. Tästä ei ole puhuttu lööpeissä juurikaan sillä lapsi ei ole kuollut. Asia saa aina yleisön kiinnostuksen kun lapsi kuolee… kuten tässä Milon tapauksessa.

Silti väittäisin isäpuolien ja äitipuolten olevan USEIMMITEN ne pahemmat. Henkistä väkivaltaa käyttävät paljon ja sortoa. Kuuntelen jopa muutaman ystävän juttuja miten eivät voi sietää puolison lapsia. Yksi jopa keksii syitä, ettei lapset tulisi heidän kotiin. Järkyttävää ja olen tästä asiasta heidän kanssa väitellyt. Oma lapsi muiden kakarat.
Cadi John
Roger Murtaugh
Viestit: 864
Liittynyt: Ma Kesä 12, 2023 3:05 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Cadi John »

sivusta_seuraaja kirjoitti: La Helmi 17, 2024 10:13 am
Kaarma kirjoitti: Pe Helmi 16, 2024 11:36 pm
https://www.facebook.com/events/3582583 ... f=newsfeed
Jos muualle ei saa nyt tekstiä, niin laittakaa tuonne. Tämä ketju on jo ihan sekaisin, kun some tuomarit tulee kertomaan, minkä tuomion pitäisi saada ja sen lisäksi vielä ihmiset miettii saako Senaatintorille viedä kynttilöitä. Koskelan tapauksessa oli iso ryhmä Facebookissa, sinne tekemään ryhmä!
Juuri näin. Toivottavasti ylläpitäjät jo puuttuu myös jos tämä jatkuu.

Hyvä. Pitäkää se kynttiläkeskustelu Facebookin puolella!
-NILS-
Villasukat
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 102
Liittynyt: Ke Helmi 14, 2024 1:53 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Villasukat »

Kovin tuntui olevan hauska juttu kaksikosta tämä kidutus...

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010226521.html

Pienen elämän loppu
Joensuussa surmansa saanut 4-vuotias poika sijoitettiin kiireellisesti, mutta palautettiin pian takaisin kaoottisiin kotioloihin. Viestit paljastavat turvattomuuden ja pelon, jonka keskellä lapsi viimeiset kuukautensa eli.

Tuotu esiin uutisen otsikko ja pari riviä tekstiä
-NILS-
Villasukat
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 102
Liittynyt: Ke Helmi 14, 2024 1:53 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Villasukat »

TTTT kirjoitti: La Helmi 17, 2024 12:59 am Osaako muuten kukaan sanoa siitä kansalaisaloitteesta onko edennyt?
Kansalaisaloite on tekeillä, siihen vain menee aikaa...
HIIJOHOI
Alokas
Viestit: 8
Liittynyt: Pe Helmi 16, 2024 10:16 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja HIIJOHOI »

Onko missään vaiheessa ollut puhetta tästä väitetystä "sienestä" jolla mukamas kasvoja pesty? Ihan mielenkiinnosta että onko tutkinta edes sitä kaivannut? Onko mitään sientä edes olemassa? Näiden tutkinnan ilmi tulleiden asioiden myötä, piirtyy kyllä kuva ettå mitä saatanan porukkaa on hoitamassa töitään?

Syyttäjä ihan täysi vitsi, ihan oikeasti ei enään epäpätevämpää toopea sitten löytynyt. Virkavallan toiminnastakin saa kyllä todella epäpätevän fiiliksen.

Todella toivon että tämä menee hoviin ja voidaanko vaikka tehdä varainkeräys jotta bio isä saa pätevän syyttäjän!

Kaiken kaikkiaan tästä piirtyy vahvasti kuva että Muusa on myös tottunut käsittelee lastansa väkivaltaisesti. Istuu tuppi suuna eikä paljasta Sebua jotta omat tekemiset jää piiloon.

Epäilen myös vahvasti että ei taida ihan täysillä käydä. Vaikuttaa kyllä todella tyhmältä ihmiseltä, minkä puolesta puhuu koko hänen sukunsakin.

Sebu on sairas sadisti, se on selvää mutta kyllä tässä taitaa Muusa olla vielä sairaampi. Yleensäkin ihminen joka antaa tälläistäkin paskaa tapahtua vasta sairas onkin.

Ei muuta kum ota Muusa vähän lisää niitä lääkkeitä niin jaksat elää itsesi kanssa. Kyllä sä vielä vähän saat lisää turvotusta sinne aivoihin asti. Ei muuta kun Muusalle jaxuhali, pärjäile pääs kanssa!
Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6860
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Varsin karmeita ovat nuo tekstiviestit nauruemoijeineen.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010226521.html


Pienen elämän loppu

Joensuussa surmansa saanut 4-vuotias poika sijoitettiin kiireellisesti, mutta palautettiin pian takaisin kaoottisiin kotioloihin. Viestit paljastavat turvattomuuden ja pelon, jonka keskellä lapsi viimeiset kuukautensa eli.


Nauruemoji.jpg
Nauruemoji.jpg (68.33 KiB) Katsottu 756 kertaa
Äiti vaikuttaa olevansa huolissaan pojastaan, mutta käyttää kuitenkin nauruemojia. Hän toruu isäpuolta siitä, että tämä ”aina” satuttaa poikaa. KUVA: POLIISIN ESITUTKINTAMATERIAALI
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
Helunaa
Nikke Knakkertton
Viestit: 169
Liittynyt: La Marras 18, 2023 11:13 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Helunaa »

Villasukat kirjoitti: La Helmi 17, 2024 11:37 am Kovin tuntui olevan hauska juttu kaksikosta tämä kidutus...


https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010226521.html
Toi Muusa on tajunnu selvästi tilanteen vakavuuden kun sanonu siitä ettei lasta saa kohdella paskasti. Mut siltikään se ei tehnyt elettäkään pelastaaksee pienen poikansa. Ei jumalauta että pistää vihaks! :evil:
Pullervo Pönttinen
Lauri Hanhivaara
Viestit: 145
Liittynyt: Pe Kesä 16, 2023 9:30 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittiin ja vapautettiin

Viesti Kirjoittaja Pullervo Pönttinen »

Cadi John kirjoitti: La Helmi 17, 2024 11:25 am Äiditkin voi tehdä lapselleen mitä vaan samoin isät. Nythän on ollut Joensuun lasusta ihmettelyä sillä eivät ole puuttuneet vuosia kestäneeseen äidin tekemään kaltoinkohteluun jo nyt kouluikäiseen lapseen. Tästä ei ole puhuttu lööpeissä juurikaan sillä lapsi ei ole kuollut. Asia saa aina yleisön kiinnostuksen kun lapsi kuolee… kuten tässä Milon tapauksessa.
Tuolle henkiin jääneelle lapsellehan tämä on varmasti kaikkein kovin isku, siis kaikista niistä ihmisistä jotka ovat tällä hetkellä elossa. Vuosien kärsimyksen jälkeen totuus tuli viimein ilmi ja hänen kidutuksensa nostettiin kansalliseksi puheenaiheeksi. Ja kukaan ei reagoi. Ketään ei kiinnosta. Kaikki vain puhuvat siitä, miten jollakulla toisella on asiat pahemmin (siis Milolla).

Tuolle lapselle Suomi välitti viestin, että hänellä ei ole arvoa ennen kuin hän kuolee.
Älkää jakako nuorista lapsistanne mitään kuvia tai videoita nettiin. Se on peruuttamaton päätös, johon lapsi ei kykene antamaan suostumustaan.
Vastaa Viestiin