Kansanmurhien kieltäminen rangaistavaksi

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Psykopaatti
Harjunpää
Viestit: 317
Liittynyt: Ma Marras 28, 2022 12:14 pm

Re: Kansanmurhien kieltäminen rangaistavaksi

Viesti Kirjoittaja Psykopaatti »

Juuri näitä lampaita tarkoitin, jotka määkii muiden mukana, ymmärtämättä maailman menosta hevon vittua. Tällaisten lampaiden sekopäiset kirjoitukset, ovat juuri loistavia esimerkkejä, minkälaista tekstiä syntyy lampaiden aivoissa, jos todellisuus on hiukan karannut mielen ulottumattomiin. Nämä lampaat loukkaavat muiden ihmisten kunniaa, kirjoittamalla omia ajatuksiaan eri foorumeille. Tällaiset lampaat aikoinaan suljettiin erilaisiin rakennuksiin omiensa joukkoon, jossa muut samankaltaiset lampaat olivat aina asioista täysin samaa mieltä. Tällaiset kullinaamat kehotan aina painumaan hevon vittuun ja tunkemaan persereikäänsä omat ajatuksensa.
Samira
Theo Kojak
Viestit: 1152
Liittynyt: Pe Marras 22, 2019 1:33 pm

Re: Kansanmurhien kieltäminen rangaistavaksi

Viesti Kirjoittaja Samira »

Ei mikään yllätys että palstan kajahtaneet ryssätrollit kokevat tämän lain ongelmalliseksi. Ukrainan laiton hyökkäyssota ei tuota tunnontuskia, mutta tämä sitäkin enemmän. Mitä pitää ihmiselle olla tapahtunut, jotta todellisuudentaju heittää noinkin pahasti.
Sikis:
Faktahan on kuten NATO:kin tunnustaa ettei jonkin Ukrainan haltuunottoon mene puoltatuntia kauempaa. Näin ei kuitenkaan ole näillä näkymin tapahtumassa vaikkakin länsipropagandakoneisto nyt yrittää muuta surkuhupaisasti esittää.
Sverdlov
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1443
Liittynyt: Pe Marras 11, 2016 9:28 am

Re: Kansanmurhien kieltäminen rangaistavaksi

Viesti Kirjoittaja Sverdlov »

Kuka kieltää armenialaisten kansanmurhan? Käsi ylös?
Anteeksi nimimerkkini, mutta en tiedä mihin päin sen pitäisi viitata?
Avatar
KokenutMies
Nikke Knakkertton
Viestit: 199
Liittynyt: Pe Tammi 01, 2021 4:07 pm

Re: Kansanmurhien kieltäminen rangaistavaksi

Viesti Kirjoittaja KokenutMies »

Tästä tulee mielenkiintoista, kun ensimmäinen viedään oikeuteen holokaustin kiistämisen johdosta. Riippuen Euroopan maasta, niin tuomioita on annettu ihan jonkun ns. virallisen yksityiskohdan kiistämisestä, tai siitä, että haluat käydä ryhmän kanssa keskustelemassa holokaustin virallisen tarinan mahdottomuuksista. Tämä lakihan on 99% juuri juutalaisia ja holokaustia koskeva ja taustalla ovat tyypilliset tahot, jos asian haluaa jotenkin ilmaista.

Jos länsimaiselta ei-juutalaiselta olisi kysytty 1960-luvulla, että "Mikä on holokausti", niin käytännössä kukaan ei olisi osannut sanoa oikeaa vastausta. Mediassa maininnat holokaustista alkoivat lisääntymään räjähdysmäisesti vasta 1970-luvun alussa ja sitten pian tuli lukuisia elokuvia Hollywoodista, jossa holokausti oli keskiössä. Tätä ryyditettiin lukuisilla kirjoilla "Tositarinoilla", kuten niitä mainostettiin aikoinaan ja myöhemin moni kirjan tarina on paljastunut täydeksi valheeksi. Tämä operaatio, joka on käsittääkseni käynnistynyt 1970-luvun alussa, jolloin vaikutusvaltaiset juutalaisjärjestöt ja -vaikuttajat tapasivat New Yorkissa, on hyvin onnistunut, koska valtavirtayleisö pitää Schindlerin listan kaltaista elokuvaa faktana siitä mitä tapahtui. Kyseinen elokuva pohjautuu kirjaan, joka voitti fiktio kategoriassa palkinnon. Se kertoo jo melkoisen paljon. Liittoutuneiden sotajohtajien sotamuistelmissa ei yhdessäkään puhuta holokaustista, vain Yhdysvaltalaiskenraalin kirjassa puhutaan saksalaisesta leiristä, jossa oli satoja ruumita säilöttö huoneessa ja näky oli kuvottava. Tämä oli ilmeisesti krematoria, jossa olevia kuolleita ei ehditty rintaman lähestyssä polttaa.

Holokaustin viralliset fakta pohjautuvat hyvin suurelta osin itäblokin rekistereihin ja dataan. Itse tutkimuksia on tehty minimaalisesti, jos vertaa vaikka Bosnian sodan aikaisiin joukkomurhiin. Näiden rekisterien pohjalta on tehnyt alunperin mm. Nurembergin oikeudenkäynnissä esitetyt luvut. Nämä samat luvut ovat redusoituneet vuosien varrella kaikkien leirien osalta 50-95%, mutta kokonaisluku halutaan itsepintaisesti pitää kuudessa miljoonassa. Edes kattavimpina pidetyt ja juutalaistutkijoiden kirjoittamat kirjat aiheesta eivät esitä yli 6 miljoonan lukua, mutta siitä on tullut pyhä ja sen kiistämisestä on moni saanut sakko ja jopa vankeustuomioita. Voiko olla historiallinen fakta, jota ei saa käsitellä revisionistisessa mielessä, vaan tämä katsotaan kiihottamisena kansanryhmä kohtaan? Ilmeisesti näin halutaan olevan - juutalaiset haluavat ja lampaa määkivät innoissaan.
Mukava valkku
Sofia Karppi
Viestit: 432
Liittynyt: Su Touko 16, 2021 11:22 pm

Re: Kansanmurhien kieltäminen rangaistavaksi

Viesti Kirjoittaja Mukava valkku »

Näistä ideologisista lakihankkeista puuttuu usein normaali logiikka joten lakitekstistä saattaa hyvinkin tulla myös tulevat kansanmurhat salliva.
– Minä olen ihminen ja kaipaan joskus iloa, valoa ja hauskuutta
Avatar
SYLWAR
Adrian Monk
Viestit: 2887
Liittynyt: La Elo 20, 2011 1:24 am
Paikkakunta: Västernorrland SWE

Re: Kansanmurhien kieltäminen rangaistavaksi

Viesti Kirjoittaja SYLWAR »

Tämä kieltämisen kieltäminen ei varmaan koske kuitenkaan Israelin touhuja, Palestiinalaisia saa jatkossakin todennäköisesti kansanmurhata ja kieltää niin tapahtuneen, koska natsit, holokausti ja antisemitismi...
Parsan imeskely on portti kohti kovempien huumeiden käyttöä.
Parsakaalia kannabiksena myyneelle kaksikolle ja sitä ostaneelle miehelle tuomiot huumausainerikoksesta Jyväskylässä
Mach 1
Lauri Hanhivaara
Viestit: 132
Liittynyt: To Tammi 05, 2023 10:58 pm

Re: Kansanmurhien kieltäminen rangaistavaksi

Viesti Kirjoittaja Mach 1 »

Psykopaatti kirjoitti: Ke Helmi 21, 2024 2:24 pm Juuri näitä lampaita tarkoitin, jotka määkii muiden mukana, ymmärtämättä maailman menosta hevon vittua. Tällaisten lampaiden sekopäiset kirjoitukset, ovat juuri loistavia esimerkkejä, minkälaista tekstiä syntyy lampaiden aivoissa, jos todellisuus on hiukan karannut mielen ulottumattomiin. Nämä lampaat loukkaavat muiden ihmisten kunniaa, kirjoittamalla omia ajatuksiaan eri foorumeille. Tällaiset lampaat aikoinaan suljettiin erilaisiin rakennuksiin omiensa joukkoon, jossa muut samankaltaiset lampaat olivat aina asioista täysin samaa mieltä. Tällaiset kullinaamat kehotan aina painumaan hevon vittuun ja tunkemaan persereikäänsä omat ajatuksensa.
Siisti suusi ja palaa ylikselle.
Avatar
acp
Christopher Lorenzo
Viestit: 1585
Liittynyt: Ma Syys 02, 2019 9:48 pm

Re: Kansanmurhien kieltäminen rangaistavaksi

Viesti Kirjoittaja acp »

Kuva
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4671
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Kansanmurhien kieltäminen rangaistavaksi

Viesti Kirjoittaja dazu »

Huutaja Jaana kirjoitti: Ke Helmi 21, 2024 1:32 pm110% asiaa. Plus huomioitavaa että "aurinkopyörä" myös Suomella käytössä.
Natsien hakaristi oli kärjellään. Tosin myös Suomen ilmavoimien vaaleansiniset hakaristit sensuroidaan Saksassa. Nimimerkillä kokemusta on.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
Avatar
Säde-Sisko
Axel Foley
Viestit: 2251
Liittynyt: Ke Kesä 03, 2020 4:50 pm

Re: Kansanmurhien kieltäminen rangaistavaksi

Viesti Kirjoittaja Säde-Sisko »

Oman tulkintani mukaan tämän lakihankkeen esitys tuli hallitukselta julki kun Vilhelm Junnilan sanomiset ja pesukarhukravatit loi natsikohua kesällä -23 ja sitä liennyttääkseen pantiin vireille koko typerä hyvesignaloiva humpuuki. Tietääkö kukaan ollaanko tällaisista jaettu muissa maissa yhtään tuomiota?
”En ole puolesta, enkä vastaan, pikemminkin päinvastoin”
Rapsuttaja
Lauri Hanhivaara
Viestit: 125
Liittynyt: La Maalis 26, 2022 1:24 pm

Re: Kansanmurhien kieltäminen rangaistavaksi

Viesti Kirjoittaja Rapsuttaja »

Säde-Sisko kirjoitti: To Helmi 22, 2024 2:17 am Tietääkö kukaan ollaanko tällaisista jaettu muissa maissa yhtään tuomiota?
Kirjailija David Irving istui 13 kuukautta vankilassa holokaustin kieltämisen takia.

Sinällään ymmärrän holokaustin kieltämisen kieltoa, koska holokaustin kieltämistä voidaan käyttää juutalaisia vastaan (holokausti oli juutalaisten salaliitto). Toisaalta historiallisten tapahtumien oikeaa kulkua pitäisi pystyä kritisoimaan ilman sensuuria. Mitä jos seuraava vasurihallitus päättääkin, että Israel toteutti Gazassa kansanmurhan vuosina 2023-2024 ja "faktan" kieltäjät saavat sakkorangaistuksen.
Syntymässä komeaksi ja älykkääksi määritelty vastoin parempaa tietoa.
Hermione
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5112
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 6:38 pm

Re: Kansanmurhien kieltäminen rangaistavaksi

Viesti Kirjoittaja Hermione »

Kyllä minä haluan kieltää kansanmurhat, ei niitä saa tehdä. Näkemykseni ei perusteluja kaipaa, miksi. Mutta kun tässä laissa ei taida olla kyse siitä.

Nyt siis ollaan kieltämässä mielipiteitä, mikä on todella vaarallinen tie, eikä ole taatusti estämässä millään tavalla tulevia, vielä toteutumattomia kansanmurhia, siis niitä jotka itse henkilökohtaisesti haluaisin kieltää.

Mitä tulee Holokaustin kieltämiseen, niin Saksassahan laki on ollut voimassa jo pitkään ja siellä on yksi oikein sarjakieltäjä:

https://en.wikipedia.org/wiki/Ursula_Haverbeck

Suomenkielistä wikipedia-artikkelia ei Ursulasta ole, ja tuo englanninkielinenkin on tynkä koska viimeisimmät tuomiot puuttuu tuosta. Saksankielinen wiki on kattavampi. Joka tapauksessa kyseinen rouva on 95 vuotias ja lieköhän tälläkin hetkellä vankilassa istumassa mielipidevankeustuomiota. Jokainen saa olla hänestä mitä mieltä haluaa, mutta mielenkiintoista on, että koppihoito ei ole saanut häntä muuttamaan julkista kantaansa.

Jos nyt totta puhutaan niin minä en halua Saksan mallia meille, ei kuulu meidän kulttuuriin heittää mummoja vankilaan siksi että sanovat asioita jotka eivät ole julkisesti hyväksyttyjä. Se, että nyt puhutaan häveliäästi kansanmurhien kieltämisestä yleisellä tasolla, niin noinkohan mahtaa olla rangaistusasteikolla samalla viivalla holokausti, Armenian kansanmurha ja Ruandan kansanmurha sekä muut kansanmurhat, jotka ovat meille paljon tuntemattomampia.
Paikalla
canis lupus
Vic Mackey
Viestit: 1922
Liittynyt: Pe Tammi 10, 2020 11:35 pm

Re: Kansanmurhien kieltäminen rangaistavaksi

Viesti Kirjoittaja canis lupus »

Holodovorin kieltäjille koppia kans. Ja kehitysteorian. Ja luomisopin. Aina sen mukaan miten silloinenkin hallitus päättää, demokratiaksi kutsutun enemmistön diktatuurin mukaisesti.
Mens malus in corpore sano
Avatar
Nokus
Poliisikoira Rex
Viestit: 278
Liittynyt: Su Helmi 28, 2021 6:10 pm

Re: Kansanmurhien kieltäminen rangaistavaksi

Viesti Kirjoittaja Nokus »

Vuonna 2015 alkoi suomalaisten kansanmurha! Käsi ylös joka kieltää sen!
21 polkua pimeyden valtakuntaan
Tessu
Christopher Lorenzo
Viestit: 1674
Liittynyt: La Tammi 05, 2013 2:51 am

Re: Kansanmurhien kieltäminen rangaistavaksi

Viesti Kirjoittaja Tessu »

Ennemmin olisin huolissani kaikesta muusta kun kansa vetää huumeita ja voi muutenkin pahoin,siinä ei kielloillakaan ole mitään merkitystä kun alkaa tapahtua
Vastaa Viestiin