Adoptiohuijari

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Angaroth
Susikoski
Viestit: 44
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 1:40 pm

Adoptiohuijari

Viesti Kirjoittaja Angaroth »

Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7240
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Huh. On se toisaalta hyvä että Suomessa on tiukka tuo adoptiohomma... Vaikka aika ajoin jotkut valittaa että liiankin tiukka kun sosiaalitädit käy kotona/parisuhteessa tutkimassa ja tongimassa joka paikan/asian ennen adoptioita. :?
Angaroth
Susikoski
Viestit: 44
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 1:40 pm

adoptio

Viesti Kirjoittaja Angaroth »

Tiina kirjoitti:Huh. On se toisaalta hyvä että Suomessa on tiukka tuo adoptiohomma... Vaikka aika ajoin jotkut valittaa että liiankin tiukka kun sosiaalitädit käy kotona/parisuhteessa tutkimassa ja tongimassa joka paikan/asian ennen adoptioita. :?
Mun mielestä adoptio asioissa ennemmin liian tiukka kontrolli kuin liian vähäinen kontrolli.
Sadie_Manson
Olivia Benson
Viestit: 742
Liittynyt: La Kesä 23, 2007 7:02 pm
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sadie_Manson »

Juuri tuollaisten paskapäitten takia se on hyvä pitää linjat tiukkoina, tuossakin meni monta elämää pihalle, ja ihan turhaan. Tunnen kyllä myötätuntoa niitä tulevia vanhempia kohtaan, jotka joutuu odottamaan, mutta uskon ettei kukaan meistä halua, että ketään kohdeltaisiin noin.
Living is what scares me. Dying is easy. -Charles Manson
Herkkis
Jane Marple
Viestit: 1068
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2007 3:07 pm

Viesti Kirjoittaja Herkkis »

Kontrolli ei voi olla koskaan liian tiukkaa! Kuten taas nähtiin, lepsuilu johtaa turmioon.
I am an African!
kahvitar
Jane Marple
Viestit: 1002
Liittynyt: Ke Huhti 11, 2007 12:14 pm

Viesti Kirjoittaja kahvitar »

Adoptio on nykypäivänä luisumassa yhä enemmän ja enemmän lapsikaupaksi, valitettava tosiasia. Tätä asiaa ei yhtään helpota se, että superjulkkikset kuten Angelina Jolie ja Madonna ostavat lapsia välittämättä yhtään kyseisen maan laista. Angelinakin on käyttänyt huijarifirmoja adoptioissaan (mm. Lauryn Galindo -niminen nainen järjesti Maddoxin adoption). Lisäksi adoptiosta on tulossa keino näyttää muille ihmisille kuinka hyvä minä nyt olenkaan kun adoptoin köyhästä maasta lapsen. Moni suorastaan koreilee niillä lapsillaan. Angelinakaan ei muuta tee kun vaan adoptoi ja adoptoi, lapsista on tullut hänelle leikkikaluja, joita on kiva näyttää julkisuudessa ja leikkiä suurta hyväntekijää. Angelinan oma velikin on huolissaan hänestä, samoin Brad Pitt. Hurjimpien puheiden mukaan Angelina ei juuri huomioi edes biologista tytärtään, sillä hän on niin hurahtanut adoptiolapsiinsa.

Tämä rouvahan yleensä vaan menee ja valitsee adoptiolapsen hänelle sopivien piirteiden mukaan (tyttö, poika, vaalea, tumma jne.) Avustusmatkallaan Venäjällä hän meni lastenkotiin ja näki suloisen pikkupojan ja ilmoitti haluavansa heti hänet mukaansa, kun tämä ei sopinut Venäjän lain mukaan niin rouva jätti lapsen siihen paikkaan. Siis aivan järkyttävää, että joku kuvittelee, että lapsia voi noin vain valita ja viedä.

Minulla on hieman kaksijakoinen tunnelma adoption suhteen, mielestäni lapsia pitäisi auttaa ensisijaisesti kotimaassaan, ei niin, että heitä raahataan toiselle puolelle maailmaa täysin erilaisiin kulttuuriin. Mm. Ruotsissa on jo iso joukko aikuisiksi kasvaneita adoptoituja, jotka vastustuvat kansainvälisiä adoptioita.

Vielä tuohon alkuperäiseen tapaukseen, niin aivan järkyttävä. Tuskinpa lapset koskaan toipuvat tuosta täysin.
Angaroth
Susikoski
Viestit: 44
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 1:40 pm

Shawn poika?

Viesti Kirjoittaja Angaroth »

Shawn poika? muistaako kukaan enempää tapauksesta?
kahvitar
Jane Marple
Viestit: 1002
Liittynyt: Ke Huhti 11, 2007 12:14 pm

Re: Shawn poika?

Viesti Kirjoittaja kahvitar »

Angaroth kirjoitti:Shawn poika? muistaako kukaan enempää tapauksesta?
Tässä tarkoitetaan varmasti Shawn Hornbeck -nimistä poikaa. Hän katosi 11-vuotiaana syksyllä 2002 ja löytyi nyt tammikuussa 2007 reilun neljän vuoden jälkeen. Mukana oli myös 13-vuotias poika, joka ehti olla siepattuna vain muutaman päivän. Shawn oli auttanut Michael Devlinia (siis sieppaajaa) 13-vuotiaan Ben Ownbyn sieppaamisessa.

Shawn pääsi ihan vapaasti nettiin, kävi koulua ym. tietenkin toisella nimellä, mutta hänellä olisi ollut lukemattomia tilaisuuksia paeta. Täällä tämä Shawnin tapaus vähän tarkemmin, erittäin mielenkiintoinen juttu ainakin minun mielestäni. Shawn oli jo heti joskus viikko vapautumisen jälkeen Oprahin ohjelmassa äitinsä kanssa.

http://www.shawnhornbeck.com

http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_J._Devlin
Vastaa Viestiin