Uusnatsit ja vasemmistolaiset kahakoivat Etelä-Ruotsissa

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
ShipWreck
Martin Beck
Viestit: 789
Liittynyt: Ma Elo 06, 2007 11:58 pm

Viesti Kirjoittaja ShipWreck »

Kyllä uusnatseja saa vastustaa, mutta se pitäisi tehdä sivistynein keinoin, eikä kiviä ja pulloja heittelemällä varsinkaan virkavaltaa kohtaan.

Tosiasia on, että uusnatsit veivät tämän erän nimiinsä sivistyneellä käytöksellään.
loneliness
Jessica Fletcher
Viestit: 3206
Liittynyt: Ti Kesä 03, 2008 12:30 am

Viesti Kirjoittaja loneliness »

Zodiac kirjoitti:
loneliness kirjoitti:Uusnatsithan ovat pääsääntöisesti täysiä pellejä, mutta mennyt kyllä vasemmistollakin nyt homma överiksi. Olisivat hommanneet asianmukaiset luvat mielensä ilmaukseen. No ei niitä katukiviä ja pulloja silti luvan kanssa saa heitellä, mutta pidän silti positiivisena ilmiönä, että jotkut pistävät natsipelleillekin vastaan.
Enpä olisi muunlaista kommenttia sinulta odottanutkaan. Onneksi tuollakin jotkut näyttävät punavihreille rtteivät kaikki ole kanssanne samaa mieltä... punaroskat ovat melko kuvottavaa sakkia.

Miksi ihailet islamia niin paljon?
Uutisessa ei ainakaan mainittu kyseisten kivittäjien olleen muslimeja. En fanita muslimeja, islam on uskonto muiden joukossa. Natseja ja skinejä en oikein ymmärrä, vaikka tässä tapauksessa olikin hommattu asianmukaiset luvat mielenilmaukseen. Usein vasemmistolaiset ja natsit ovat yhteiskunnassa suurinpiirtein samalla viivalla. Matalasti koulutettuja, työttömiä tai ongelmaisia. Vasemmistolaiset ymmärtävät suvaitsevaisuuden päälle, kun skinit ja natsit pitävät itseään selkärankana, vaikka meriitit yhteiskunnassa ovat usein pieniä. Olisivatkohan natsifanittajat kummemmissa töissä sittenkään, jos ulkomaalaisia olisi nolla Ruotsissa tai Suomessa.

Kerroin myös, että oli vasemmistolla mennyt jutun perusteella överiksi.
Jardine
Susikoski
Viestit: 47
Liittynyt: Ma Loka 13, 2008 10:34 am

Viesti Kirjoittaja Jardine »

Zodiac kirjoitti:
Jardine kirjoitti:Itse ainakin olisin tuon 50 hengen natsijoukon maalitaulu syystä johon en voi itse vaikuttaa, eikä se mielestäni ole mielyttävä ajatus.
Entä sitten? miksi minua kiinnostaisi jos natsit hakkaisivat kaltaisesi kommunistin?
Lue tarkemmin: vai kuvitteletko, että kommunismi näkyy päällepäin?
albaanisissi
Frank Drebin
Viestit: 382
Liittynyt: Ma Syys 10, 2007 8:59 pm

Viesti Kirjoittaja albaanisissi »

Yhtä pahoja molemmat osapuolet. Kumpikaan ei ole parempi toistaan.
millä perusteella???
jos natsit on hoitaneet itelleen asianmukaiset luvat jnejne ja vissiin muutenki olivat nätisti olleet ni millä perusteella ne on yhtä pahoja?

jos sä et usko niiden aatteeseen ja tarkotusperiin ei tarkota mitään. ite alan koko ajan enemmänja enemmän kallistuun noiden puolelle, ei oo pitkä ku on sama paskaa suomes ku ruotsiski, ei voi ees kytät mennä rauhas joka paikkaan ku tulee heit stemua maija kattoon. johan ne on jossain päin suomee vissiin lopettaneet joulujuhlat kouluista näiden takia, miks meidän pitäs sopeutua heidän kulttuuriin omassa maassamme?eiköhän se oo niiden asia sopeutua tänne jos kerran ittensäkki tänne raahaavat.
This one time, i shot a guy to his adams aple just to see how long it takes to him to die. I was with other guy and we had 15 dollar bet on it, i lost. It tooked a few minutes, he drowned in hes own blood actually.
-richard kuklinski-
aga
Adrian Monk
Viestit: 2767
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 11:21 am

Viesti Kirjoittaja aga »

Suomen kielen oppiminen on myös tärkeä osa mielestäni Suomeen sopeutumista, mutta sinulla, albaanisissi, se taitaa vielä olla vaiheessa.

Lisäisi huomattavasti näiden muutamien, tänne foorumillekin kirjoittavien, "isäm maallisten" ihmisten uskottavuutta, jos kunnioittaisivat hienoa ja monipuolista äidinkieltämme edes sen verran, että osaisivat kieltä enemmänkin kuin vain ala-asteen ensimmäisen luokan oppimäärän verran.
Jardine
Susikoski
Viestit: 47
Liittynyt: Ma Loka 13, 2008 10:34 am

Viesti Kirjoittaja Jardine »

Natsit uhkailevat toimittajaa, joka yrittää tiedustella syitä kantaa kilpiä rauhanomaiseksi suunniteltuun mielenosoitukseen.

http://www.youtube.com/watch?v=LQWABX_I5ms&NR=1
odin
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 106
Liittynyt: Pe Kesä 27, 2008 1:21 am

Viesti Kirjoittaja odin »

eipä ne pahat natsit nyt niin paljon sitä toimittajaa uhkaillu...minkäköhän takia yleensä tollanen kilpi vois olla mukana???se kun on yleensä suojautumiskeino pulloja,katukiviä ja muuta paskaa vastaan mitä lentää "mailmaaparantavien ja rauhaa rakastavien afalaisten käsistä"!!! yleensäkkään näillä vastamielenosoittajilla ei ole muuta tarkoitusta kuin halu päästä riehumaan ympäri kaupunkia....


http://uk.youtube.com/watch?v=TWWg9YZT7zA&NR=1
Kake
Armas Tammelin
Viestit: 81
Liittynyt: Ma Joulu 10, 2007 2:11 pm

Viesti Kirjoittaja Kake »

[/quote]

millä perusteella???
[/quote]

Sillä perusteella että sen nyt vaan on helvetin imbesilliä ja lapsellista alkaa kaduilla tappelamaan ja uhoamaan oli niitä lupia tai ei.

Ja aatehistoriallisesti myös. Kaikkien näiden totalitarististen ideologioden väkivallan ja pakkovallan ihannointi sekä käyttäminen matalan kynnyksen ongelmanratkaisukeinona saa ne kaikki muistuttamaan loppujen lopuksi hyvin paljon toisiaan vaikka mukamas niin vastakkain ollaankin.

Todellinen vihollinen niille kaikille on kuitenkin se omaa rauhaa ja vapauttaan rakastava tavallinen ihminen joka on historian saatossa joutunut yhtä uudelleen milloin minkäkin totalitaristisen aatten jyrän alle.
Jardine
Susikoski
Viestit: 47
Liittynyt: Ma Loka 13, 2008 10:34 am

Viesti Kirjoittaja Jardine »

odin kirjoitti:eipä ne pahat natsit nyt niin paljon sitä toimittajaa uhkaillu...minkäköhän takia yleensä tollanen kilpi vois olla mukana???se kun on yleensä suojautumiskeino pulloja,katukiviä ja muuta paskaa vastaan mitä lentää "mailmaaparantavien ja rauhaa rakastavien afalaisten käsistä"!!! yleensäkkään näillä vastamielenosoittajilla ei ole muuta tarkoitusta kuin halu päästä riehumaan ympäri kaupunkia....
Lundin demossa valtaosa oli ei-naamioituneita, väkivallattomia antirasisteja (ikähaitari 0-70-vuotiaisiin).

En myöskään näe mitään järkevää syytä mustamaalata vastamielenosoitusta vaikka, pienenpieni vähemmistö militanteista vastamielenosoittajista heittäisikin kiviä. Lundissa kaikista 1000 vastamielenosoittajasta noin 200 oli AFAlaisia. Loput 800 paikalla olleista oli laidasta laitaan tavallisia ruotsalaisia, jotka eivät lämpeä äärioikeiston edustamasta suvaitsemattomuudesta ja heidän väkivaltaisesta aatteestaan. Natseja oli noin 70.

Koska, monilla oli varmaan tunteet pinnassa natsien Tukholmassa suorittaman tuhopolton (murhapolton yritys) ja kahden sivullisen hakkaamisesta sairaalakuntoon edellisenä päivänä, olen yllättynyt kuinka rauhaisaksi mielenosoitus muodostui.
katupoika
Theo Kojak
Viestit: 1170
Liittynyt: Ma Kesä 11, 2007 6:05 pm
Paikkakunta: päihdehelvetti

Viesti Kirjoittaja katupoika »

Propsit ruotsalaisille tässä asiassa! Se on pelkästään oikein, että natsitkin tietää, ettei jengi diggaa niiden pelleilystä ja "ideologiasta". Näköjään natsitkin ottaneet ilon irti tapahtumasta, kun ovat päässeet paksujen poliisirivien turvin vähän huutelemaan ja heittelemään soihtuja. Pelle porukkaa alusta loppuun.

Ja nää natsithan muuten marssivat Kaarle XII:n kunniaksi tuolla. Ja silti jotkut suomalaiset luupäät jaksaa sympata näitä pellejä. Kantsis varmaan kerrata historiaa vielä vähän.
odin
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 106
Liittynyt: Pe Kesä 27, 2008 1:21 am

Viesti Kirjoittaja odin »

katupoika sähän itse symppaat ruotsalaisia :D mä olen tääl keskustelemas vaan siitä et miten asiat ovat ruotsis oikein menneet!! ja totuushan on se et nationalistit halusivat pitää rauhaisan kulkueen ja punikit riehuivat siellä ja hajottivat paikkoja pitkin kaupunkia!!
Jardine
Susikoski
Viestit: 47
Liittynyt: Ma Loka 13, 2008 10:34 am

Viesti Kirjoittaja Jardine »

odin kirjoitti:ja totuushan on se et nationalistit halusivat pitää rauhaisan kulkueen ja punikit riehuivat siellä ja hajottivat paikkoja pitkin kaupunkia!!
Odinin mielestä, ja Odinhan sympatiseeraakin varsin avoimesti fasismia, jonka takia voidaan päätellä hänen kritiikkikykyään lukiessaan info14, SMR, FF tai muita vastaavia -sivustoja (osaatko ruotsia?).

Tiedotusvälineet ovat sitä mieltä, että rasisminvastustajat käyttäytyivät yllättävän rauhallisesti, väkivalta oli lähinnä futishuligaanien hommaa ja natsit eivät pysyneet edes omissa säännöissään väkivallattomuudesta. Lisäksi Fria nationalisterna Skånen tyypit uhkailivat ja tönivät toimittajia.

Kuten sanottu silloin taannoin yleiskeskustellessa, ennen kuin meni hermot luku- ja kirjoitustaidottomiin: militantti vasemmisto käyttää väkivaltaa vastauksena väkivaltaan ei huvikseen.
ubuntus
Remington Steele
Viestit: 217
Liittynyt: To Heinä 12, 2007 8:47 pm
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja ubuntus »

katupoika kirjoitti:Propsit ruotsalaisille tässä asiassa! Se on pelkästään oikein, että natsitkin tietää, ettei jengi diggaa niiden pelleilystä ja "ideologiasta". Näköjään natsitkin ottaneet ilon irti tapahtumasta, kun ovat päässeet paksujen poliisirivien turvin vähän huutelemaan ja heittelemään soihtuja. Pelle porukkaa alusta loppuun.

Ja nää natsithan muuten marssivat Kaarle XII:n kunniaksi tuolla. Ja silti jotkut suomalaiset luupäät jaksaa sympata näitä pellejä. Kantsis varmaan kerrata historiaa vielä vähän.
Tässä tapauksessa luuseriporukka näyttäisi koostuneen vasureista. Jos natsit haluavat marssia rauhassa siinäpä marssikoot, ei sinne hamppupäiden tarvitse mennä riehumaan. Kuten moneen kertaan sanottua kumpikin liike on täynnä (hmmm... miten sen nyt sievästi sanoisi) urpoja, ääriliikkeistä ei ole yhtikäs mitään hyötyä.
Retku
Poliisikoira Rex
Viestit: 259
Liittynyt: Su Marras 30, 2008 2:02 am

Viesti Kirjoittaja Retku »

Tuollaisessa mielenosoituksesta löytyy kolmaskin osapuoli... Poliisi. Jos homma riistäytyy mielenosottajilta tai mielenosottajien vastustajilta käsistä ja syntyy tappeluita. Silloin jos poliisi ei ole riittävän skarppina tillanne voi riistäytyä mellakaksi. Sehän tarkoittaa usein, että poliisikin saa syytteitä liiallisesta voimankäytöstä yms. Tosin tällä kertaa homma taisi suoriutua kunnialla ja isommilta ongelmilta vältyttiin.
Jardine
Susikoski
Viestit: 47
Liittynyt: Ma Loka 13, 2008 10:34 am

Viesti Kirjoittaja Jardine »

Natsit peloissaan. Juuri tämän takia on hyvä kerätä massiivinen blokki eristämään natsit. Aika ankeaa olla kaikkien paitsi muutaman testopään mielestä täys luuseri.

http://www.youtube.com/watch?v=I_iuGnbP ... re=related
Vastaa Viestiin