Adolf Hitler, pikkupoika New Jerseystä.

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

paksupoika
Susikoski
Viestit: 46
Liittynyt: Su Kesä 24, 2007 12:19 am

Viesti Kirjoittaja paksupoika »

Mimi kirjoitti:Jossain olivat perustelleet sen, että ei tule kiusatuksi sillä, että nimi kuulema herättää automaattista kunnioitusta.

Aikovatkohan he leipoa pojasta "uuden hitlerin"? Ihan ajatusmallia myöten? En kyllä tiedä montaakaan jolla tuo nimi synnyttäisi kunnioitusta. (Muutamaa skiniä lukuunottamatta, mutta niissä porukoissahan tuo perhe tuntuu elävän).

Ymmärrän jotenkuten vahingossa annetut kamalat nimet, kuten Meleena (veriripuli), Joni (vaginan syvyys), (eiks kukaan googleta ennen kastetta?) mutta en ymmärrä edes Yrjöä nykyaikana.... saati sitten Ridgejä ja Hitlereitä...
Timo tarkoitta Thai kielellä pillun lyömistä, ja Ilkan yleinen lempinimi Ile tarkoittaa muistaakseni valehtelijaa ( tai jotain muuta shittiä). Kulli ja Muna ovat "ulukolaisilla" yleisiä naisten nimiä. Joten ei nimi miestä eikä naistakaan pahenna.
Avatar
Yavanna
Armas Tammelin
Viestit: 74
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 1:16 pm

Viesti Kirjoittaja Yavanna »

Mitä tohon nyt vois sanoa, muuta kuin, ettei vanhemmilla taida olla kaikki kotona.
Mutta asiasta kukkaruukkuun, muistan yhdellä foorumilla(olisiko ollut Naikkarit) ketjus hullunkurisista nimistä ja siellä oli sitten niitä vähemmän noloja ja sellaisia, mistä sai muutaman kirjaimen heitolla aika kiusallisia (ja kieltämättä hauskoja) nimiä. Eräs tälläinen oli Anu Saukko, josta myös englantilaista versiota käytettiin Charlie's Angles:issa ja no myös sitten nämä takamus aiheiset vitsitkin siellä lensi.
Lisäksi tiedän erään henkilön jonka nimi on Yrjö Allas. En tiedä onko tämä herra enää hengissäkään, kun oli jo silloin aika iäkäs, kun oli jotain 20 vuotta sitten mun korvalääkärinä ja mä olin silloin ala-aste ikäinen varmaan jotain about 7-9 vuotias.
Tavallaan tätä tohtoriakin käy sääliksi, kun on varmasti saanut kuulla kuittailuja nimestään.
Voitte vaan kuvitella, miten mun mutsilla on ollu pokassa pitämistä, kun lekuri esitteli sille itsensä. Itsehän en silloin penskana sitä ihan täysin tajunnut, joskin kyllä ihmettelin nimeä aika lailla.
Voi vaan miettiä, että mitä ihmettä ne vanhemmat oikein ajattelee nimetessään lapsiaan.
Minä haluan tietää tarpeeksi, että pystyn valehtelemaan värikkäästi. - Mike Noonan, Kalpea Aavistus SK.
Kataja
Neuvoja-Jack
Viestit: 554
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 10:58 pm

Viesti Kirjoittaja Kataja »

D-Day koitti New Jerseyssa ja viranomaiset rantautuivat Adolfin kotiovelle.

Little 'Hitler' removed from home

by Lakisha Bostick; Eyewitness News

HOLLAND TOWNSHIP (WABC) -- A story that gained a lot of attention after a family in New Jersey couldn't get a supermarket to make a birthday cake for a little boy named "Adolf Hitler," is back in the news.

Only this time, it's because 3-year-old Adolf and his two younger sisters were removed from their parents' home.

Holland Township police say Adolf and his two younger sisters, JoyceLynn Aryan Nation Campbell and Honszlynn Hinler Jeannie Campbell, were taken by state Division of Youth and Family Services.

The three siblings were removed on Tuesday, but police say family services has not told them why.

State workers didn't tell police why the children were taken, police Sgt. John Harris said. A family court hearing is scheduled for Thursday.

Last December a bakery in Holland Township refused to spell out the name of 3-year-old Hitler on his birthday party. A story in a local newspaper prompted an outpouring of angry online responses directed at his parents, Heath Campbell, 35, and his wife Deborah, 25.
http://abclocal.go.com/wabc/story?secti ... id=6603498
WhoIam
Remington Steele
Viestit: 231
Liittynyt: Pe Elo 08, 2008 6:54 pm

Viesti Kirjoittaja WhoIam »

^ Haluaisikos joku suomentaa pääkohdat tuosta uutisesta :)
Eiliselle emme voi mitään, Huommisesta me ei tiedetä joten pitää elää päivää.
Kataja
Neuvoja-Jack
Viestit: 554
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 10:58 pm

Viesti Kirjoittaja Kataja »

Eipä siinä muuta kuin, että lastensuojeluviranomaiset tai vastaavat ovat ottaneet huostaansa Adolfin ja tämän kaksi nuorempaa siskoa JoyceLynn Aryan Nation Campbellin ja Honszlynn Hinler Jeannie Campbellin, mutta poliisille ei ole kerrottu syytä tähän. Asia on oikeudessa torstaina, jolloin syykin selvinnee.
Sijaltainen
Harjunpää
Viestit: 338
Liittynyt: Pe Maalis 14, 2008 2:08 am

Viesti Kirjoittaja Sijaltainen »

Mahtaakohan tattiaisesta tulla isona ulkomuodoltaan aito arjalainen: vaalea kuten Adolf-kaimansa, pitkä kuin Göbbels, atleettinen kuten Göring?
Jos Sijaltainen nousisi, taivaaseen ota luoksesi.
esmes-
Javier Pena
Viestit: 1817
Liittynyt: Ke Tammi 23, 2008 10:28 am

Viesti Kirjoittaja esmes- »

Adolf Hitler otettiin huostaan
15.01.2009 08:07

Amerikkalainen kolmevuotias pikkupoika Adolf Hitler Campbell on otettu viranomaisten huostaan Yhdysvalloissa. Myös kaksi hänen nuorempaa sisarustaan on haettu pois kotoa.

Pikku-Adolf nousi otsikoihin viime kuussa, kun newjerseyläinen leipomo kieltäytyi valmistamasta hänen nimellään varustettua kakkua.

Natsimyönteiset amerikkalaisvanhemmat ovat nimenneet kaksi nuorempaa lastaan JoyseLynn Aryan Nation Campbelliksi ja Honszlynn Hinler Jeannie Campbelliksi.

Huostaanoton syytä ei ole kerrottu. Osavaltion perhepalvelujen edustaja Kate Bernyk kuitenkin kertoi, että sitä ei tehty lasten nimien takia.

Lasten isä Heath Campbell ei suostunut kommentoimaan asiaa Eastonin kaupungin paikallislehdelle millään lailla.
IS-AP
kyllä toi lasten nimeäminen jo osoittaa ettei vanhemmilla oo kaikki muumit laaksossa.. saapa nähdä mikä sit on ollu lopullinen syy huostaanottoon.
"Jos jokaisen päivän kadoksissa olleen teinin perään laitettaisiin etsintäpartio, niin sillä saataisiin kyllä koko Suomi harrastamaan ulkoiluliikuntaa ympäri vuorokautisesti". -Sergei
Mimi
Alibin satunnaislukija
Viestit: 65
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 1:55 pm

Viesti Kirjoittaja Mimi »

Englannissa riittää huostaanottoon lapsen liikalihavuus, koulun käynnin laiminlyönti jne ja vanhemmat saattavat saada sakkotuomion em. asioista. Kyllä tuokin juttu (hitler) on mun mielestä lapsen henkistä pahoinpitelyä, kun aivan tasan varmasti sitä poikaa tullaan kiusaamaan nimestään.
Turvis
Armas Tammelin
Viestit: 84
Liittynyt: Ma Joulu 01, 2008 11:41 pm
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Viesti Kirjoittaja Turvis »

Mimi kirjoitti:Englannissa riittää huostaanottoon lapsen liikalihavuus, koulun käynnin laiminlyönti jne ja vanhemmat saattavat saada sakkotuomion em. asioista. Kyllä tuokin juttu (hitler) on mun mielestä lapsen henkistä pahoinpitelyä, kun aivan tasan varmasti sitä poikaa tullaan kiusaamaan nimestään.
Täysin OT, mutta;

Edellämainitut syyt ei ole täällä kotimaassakaan huostaanottopäätöksissä täysin vieraita. Jos eskarilainen painaa enemmän kuin normaalikokoinen aikamies, on vanhemmilta karannut mopo käsistä aikaa sitten. Tietenkään liikalihavuus ei ole se syy, vaan seuraus pitkään jatkuneista huonoista oloista etc., samoin tuo koulunkäynnin väliin jättäminen. Nuorisokodeissahan on paljon näitä tapauksia.

Esimerkkimaana enkut tuntuu jännältä, kun viimeaikaisten kohu-uutisten perusteella huostaanottoon ei riitä siellä edes lapsen selän murtaminen.
combat18
Martin Beck
Viestit: 775
Liittynyt: To Helmi 14, 2008 1:07 am
Paikkakunta: Taistelu ei loppunut 1945 ??? se on vasta alkanut!

Viesti Kirjoittaja combat18 »

Varmaan vain sairaalloisen huomion kipeät vanhemmat, mistä lapset kärsivät.
WARNING: THIS MEMBER CONTAINS NATIONALISM
If Multi-culturalism is the answer, It must have been one hell of a stupid question
http://patriootti.com/
Kuva
Mimi
Alibin satunnaislukija
Viestit: 65
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 1:55 pm

Viesti Kirjoittaja Mimi »

Pohdin tässä, että jos lapset saavat pysyvän sijaiskodin, saako uudet vanhemmat vaihtaa lasten nimet? Varmaan ainakin kutsumanimet menee helposti vaihtoon. Kaipa sellanen nimenmuutos on mahdollista vain adoptiossa......
YBJ
Lauri Hanhivaara
Viestit: 136
Liittynyt: Ke Syys 10, 2008 5:23 pm

Viesti Kirjoittaja YBJ »

combat18 kirjoitti:Varmaan vain sairaalloisen huomion kipeät vanhemmat, mistä lapset kärsivät.
Jossain kuvassa isä oli täynnä hakaristi ym tatuointeja + oli se swastikalippu seinälläki, että tuskin iha huomion vuoks tota tekevät, taitaa olla vähä vaa liian överiks menny niillä tuo natsifanitus.

Niin ja ei toi lapsen aivopesu niin helppoo ole, minkä voi todeta esim Prussian Blue:n tytöistä dokumentissa Natsiäidin lapset tjsp (en muista alkuperästä nimee), näiden äitihän oli, no, natsihan tos lukikin, ja tyttäret jostain 11-vuotiaasta alkaen rupes soittaan keikoilla covereita esim skrewdriverin ym tunnettujen skini/natsibändien biiseistä, mutta kyl ne siinä dokkaris (oisko ollu 14v sen aikaan) sano etteivät pidä itteensä valkosina nationalisteina tms ja muutenki vähä ovat äiteensä kans eri mieltä asiasta.

No hyvää musiikkia silti (mulla on kyl kuulemma huono maku), esim gone with the breeze kuulostaa varsin metkalta ~11v tytön laulamana joka tuskin edes tietää kenestä laulaa. Tosin myöhempi tuotanto on huomattavasti parempaa ko niil o muutama vuosi enemmän ikää ja ääniki kuulostaa jo joltain muulta ko pikkulikan kimitykseltä.
Its better to be dead and cool than alive and uncool -Harley Davidson
hipsulainen
Axel Foley
Viestit: 2381
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 2:29 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: Adolf Hitler, pikkupoika New Jerseystä.

Viesti Kirjoittaja hipsulainen »

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/vanh ... 35759.html

Vanhemmat menettivät lapsi-Hitlerin huoltajuuden
Julkaistu: 02.06.2012 22:37

New Jerseyn ylioikeus on määrännyt lapsensa pahamaineisten natsijohtajien mukaan nimenneet vanhemmat menettämään lastensa huoltajuuden.

Natsiaatteen kannattajiksi julistautuneet Heath ja Deborah Campbell olivat otsikoissa ensimmäistä kertaa vuonna 2009, kun he yrittivät tilata pojalleen syntymäpäiväkakkua. Koska vanhemmat olivat nimenneet pojan Adolf Hitler Campbelliksi, kakkukauppa ei suostunut tilattua leivosta toimittamaan.

Hieman tapahtuneen jälkeen paikalliset lastensuojeluviranomaiset ottivat huostaan Adolfin sekä tämän kaksi sisarusta, jotka olivat myös nimetty pahamaineisten natsijohtajien mukaan. Viranomaiset ottivat huostaan myös perheeseen syntyneen Hons-vauvan melkein heti hänen synnyttyään.

ABC Newsin mukaan huostaanoton taustalla oli oikea huoli lasten kotioloista. Käräjäoikeuden mukaan Campbellien kotona oli tavattu useita kotiväkivaltatapauksia. Deborah Campbell oli kerran livauttanut naapurin oven alta lapun, johon hän oli kirjoittanut pelkäävänsä aviomiehensä tappavan hänet. ABC:n mukaan Adolf Hitler Campbell myös oireili huonoja kotiolojaan uhkaamalla tappaa useita ihmisiä.

Huffington Postin mukaan kolmen vuoden mittainen oikeustaisto lasten huoltajuudesta on nyt päättynyt ja New Jerseyn ylioikeus on päättänyt, että Campbellit eivät saa lastensa huoltajuutta takaisin.

Kummankaan puolen asianajajat eivät saa oikeuden määräyksen vuoksi kommentoida tapausta, mutta Heath Campbell rikkoi määräystä ja antoi lausunnon medialle. Siinä hän kertoo olevansa vakuuttunut siitä, että lapsensa nimeäminen Adolf Hitlerin mukaan on ollut syynä huostaanotolle.

- Jos minun täytyy luopua natsiaatteesta lasteni vuoksi, niin sitten teen niin, hän vakuutteli.

IS
Olet sietämätön tyyppi ja mielipiteesi ovat vääriä
Älä soita tänne enää koskaan - Ultra Bra
HenryWho
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: Pe Kesä 15, 2012 4:00 am

Re: Adolf Hitler, pikkupoika New Jerseystä.

Viesti Kirjoittaja HenryWho »

Voi olla että poika saa selkäsaunan jos toisenkin nimensä vuoksi.
Rudy
Alibin satunnaislukija
Viestit: 53
Liittynyt: Ke Marras 16, 2011 6:34 pm
Paikkakunta: Susiraja

Re: Adolf Hitler, pikkupoika New Jerseystä.

Viesti Kirjoittaja Rudy »

Noinkohan vain aatteesta luovutaan lasten takia? Epäilen suuresti. Jos kerran on menty tuon aatteen kanssa noin pitkälle että mukulat nimetään natseihin vahvasti viittaavilla nimillä niin tuskin sitä aatetta ikinä hylätään. Säälittää näiden höyrypäiden kupeiden hedelmät, oli sitten kyse uusnatseista tai hihhulilahkosta, lapset kasvatetaan johonkin tiettyyn oppiin ilman mahdollisuutta valita. Ja tarkoitan nimenomaan näitä äärimmilleen vietyjä juttuja, juurikin natsien ihannointi tai sitten sitä lentävää spagettihirviötä palvovaa kulttia, voi vain miettiä omaksuuko 15 vuotiaaksi tällaisissa olosuhteissa elänyt lapsi ikinä "normaalia" ajattelutapaa.

YBJ mainitsi Natsiäidin tyttäristä. Olen katsonut molemmat dokkarit, tyttöjen elämän pariin palataan kun likat on tosiaan sen 14-15v. ja selkeästi kyseenalaistavat äitinsä oppeja ja ilmaisevat halunsa lopettaa "White powerin" ylistämisen. Onnea heille, toivottavasti ovat pärjänneet elämässään.
When God created a man, She was only kidding.
Vastaa Viestiin