Nora Bhatia

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
lost
Olivia Benson
Viestit: 714
Liittynyt: Ti Huhti 17, 2007 5:11 pm

Viesti Kirjoittaja lost »

Perus teini ainakin tuosta playboy korusta päätellen. Luultavasti jossain angstaamassa tai ryypiskelemässä
Ihmiset valehtelevat, todisteet eivät.
debbie

Re: veikkausta veikkausta

Viesti Kirjoittaja debbie »

ABC kirjoitti:
neponen kirjoitti:
susse kirjoitti:Jos veikkaan väärin, lupaan syödä hatullisen paskaa.
Minäpä veikkaan että isänsä kaapannut jonnekin Irakiin tms. Vai kaapataanko näin vanhoja lapsia?
En syö hatullista vaikka veikkaus mehtään menisikin.
Tuon ikäiset naitetaan väkisin ulkomaille jollekin vanhalle ukolle.
Onpa Akaalla kummia tapoja!
hipsulainen
Axel Foley
Viestit: 2383
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 2:29 pm
Paikkakunta: Lahti

Viesti Kirjoittaja hipsulainen »

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotim ... id=1639628

Nora on edelleen kateissa, poliisi pyytää silminnäkijöiden apua

Poliisi on saanut runsaasti vihjeitä kadonneesta Nora Bhatiasta, mutta ne eivät ole johtaneet tytön löytymiseen.

Viimeinen varma havainto Norasta on Toijalan rautatieasemalla torstaina 29.1.2009 klo 13.20-13.35.

Kaikki havainnot tytöstä pyydetään soittamaan Pirkanmaan poliisille Akaan palvelupisteeseen numeroon 07187 46298, lähimmälle poliisille tai hätäkeskukseen numeroon 112.
IS
Olet sietämätön tyyppi ja mielipiteesi ovat vääriä
Älä soita tänne enää koskaan - Ultra Bra
sapo
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: La Tammi 31, 2009 8:36 am

Viesti Kirjoittaja sapo »

Valitettavaa lukea tuosta lehdestä. Satuin Noran äidin kanssa samaan junaan torstai iltana ja tahtomattani kuulin äidin puhelut kavereille ja keskustelut hänen matkakumppaninsa kanssa. Puheista ymmärsin, että tyttö oli yrittänyt jotain jo jouluna. Ja on ehkä syytä olettaa, että jostain vakavasta on kyse, koska muutaman tunnin kateissa olon jälkeen oli poliisit jo hälyytetty paikalle. Toivottavasti tyttö löytyy kunnossa.
harry
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: Ti Kesä 17, 2008 6:03 pm

Viesti Kirjoittaja harry »

tyyppi85 kirjoitti:On muuten ihan nätin oloinen tytsy tämä:)

Juu..Toivottavasti tässä käy kuten kävi myös tämän Joni laurosen tapauksessa että löydetään suht pian ehjänä jostain piilopaikastaan:)

Kovia karkailijoita näyttää olevan siellä pirkanmaalla :wink:
Todella arvelluttavaa ja huonoa makua aikuiselta, ja varsinkin mahd. mieheltä kutsua 14v. kakaroita "näteiksi tytsyiksi". Toivottavasti katoamisen taustalta ei löydy mitään juuri sellaiseen liittyvää... On kyllä ikäisekseen ainakin kuvassa tarpeettoman maalattu, ja sekös vetää kaikenmaailman setiä puoleensa.
Maybrick
Perry Mason
Viestit: 3828
Liittynyt: Ti Loka 23, 2007 4:44 pm

Viesti Kirjoittaja Maybrick »

Toivottavasti katoamisen taustalta ei löydy mitään juuri sellaiseen liittyvää... On kyllä ikäisekseen ainakin kuvassa tarpeettoman maalattu, ja sekös vetää kaikenmaailman setiä puoleensa.
Näin nimenomaan. Jos 14-vuotiaat alkavat näyttää ja esiintyä kokeneen ilolinnun tavoin, se juuri houkuttelee setiä. Toiv. tämä tyttö saa vielä mahdollisuuden.
Nothing is quite what it seems
tyyppi85
Martin Beck
Viestit: 848
Liittynyt: Ke Elo 27, 2008 2:37 am
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja tyyppi85 »

No voi hyvänen aika!Jotenkin arvasin että eiköhän joku nipottaja tartu tuohon kun sanoin häntä nätiksi..Kyllä minkä ikäisestä ihmisestä tahansa voi sanoa että onpa söötti tyttö/poika eikä sen tarvitse silloin tarkoittaa mitään namusetää,eikö vaan :)

Se on kyllä totta että on aivan liian paljon tämä tyttö meikannut ja laittanut itseään ikäisekseen..Mutta niin se tuntuu nykyaikana menevän että yhä nuoremmat tytöt pukeutuvat ja stailaavat itseään aikuismaisesti liian varhain.Se on valitettavaa..Itse kun olin tuon tytön ikäinen niin pojilla oli prätkähiiret-paita ja tytöillä vaaleanpunaiset nalle puh-paidat,hiukan on ajat muuttuneet :)

Toivottavasti löytyy pian kunnossa jostakin piilostaan.
blumbe
Scooby-Doo
Viestit: 26
Liittynyt: Su Helmi 01, 2009 2:12 am
Paikkakunta: vantaa

Viesti Kirjoittaja blumbe »

sapo kirjoitti:Valitettavaa lukea tuosta lehdestä. Satuin Noran äidin kanssa samaan junaan torstai iltana ja tahtomattani kuulin äidin puhelut kavereille ja keskustelut hänen matkakumppaninsa kanssa. Puheista ymmärsin, että tyttö oli yrittänyt jotain jo jouluna. Ja on ehkä syytä olettaa, että jostain vakavasta on kyse, koska muutaman tunnin kateissa olon jälkeen oli poliisit jo hälyytetty paikalle. Toivottavasti tyttö löytyy kunnossa.
Jos kerran yrittänyt jotain jo jouluna niin tuskimpa tässä on mitään angsti vaihetta vakavempaa kyseessä... Vähän epäilyttää tuo katoamisen kellon aika, jos karata niin miksi mennä kouluun pariksi tunniksi?
stripe
Alokas
Viestit: 8
Liittynyt: Ma Tammi 26, 2009 6:37 pm

Viesti Kirjoittaja stripe »

Jossain oli mainintaa että asunut hetken aikaa Helsingissä, eli mihinkäs aikaan Toijalan asemalta lähtee juna joka menee / jolla pääsee Helsinkiin?
Kenties, mennyt kouluun ja näin ollen päässyt nettiin tarkistamaan junan aikataulut ?!?

Olikos piilossa Helsingin aikaisten tuttujen luona?
blumbe
Scooby-Doo
Viestit: 26
Liittynyt: Su Helmi 01, 2009 2:12 am
Paikkakunta: vantaa

Viesti Kirjoittaja blumbe »

Olisi hyvä kuulla kauan siitä on kun asui Helsingissä tai käykö siellä useammin... Jos käy useammin luulisi että onkin mennyt ystävillensä piiloon. Myös poikaystävän mahdollisuutta on turha poistaa, varmastikkin Noran äiti sinne soittanut mutta jos tyttö on sinne paennut tuskimpa totta puhuu... Äsh ei sitä pitäisi vielä miettiä mitään monimutkaista kun poliisi saattanut käydä jo monessa paikassa ja kysellyt monelta Noran tutulta. Enemmän tietoa pitäisi saada että voisi mitään pakopaikkojen yksityis kohtia alkaa miettimään.
Tontte
Alibin satunnaislukija
Viestit: 58
Liittynyt: To Tammi 29, 2009 2:36 pm

Viesti Kirjoittaja Tontte »

VoDKa kirjoitti:
ShipWreck kirjoitti:Sitä vaan ihmettelen, että miten tuossa kuvassa on niin paljon epäpuhtauksia. Poliisisetien skanneri taitaa olla varsin likainen tai muuten vaan epäkelpo.
Tai sitten kyseessä on ns. lompakkokuva, eli isän tai äidin lompakossa kulkenut koulukuva (kuten hymyn ja taustan perusteella voisi päätellä, uusissa passikuvissa ja muissahan ei saa hymyillä, joten pakko olla luokkakuva tai vastaava) ja se on siellä kärsinyt sitten kolhuja.
Joo siis ei todellakaan ole mitään passikuvaa tasoa tämä kuva, itse otan töissä joka päivä passikuvia. 1. pää vinossa 2. kasvot ei kohti kameraa jne jne.. joten turhaan kuvista nurisemaan saapahan selvää jos tyttö kaupungilla marssii vastaan jonkun arjen seksuaalirikollisen kanssa
H.P.
Remington Steele
Viestit: 220
Liittynyt: Ma Heinä 14, 2008 5:20 pm

Viesti Kirjoittaja H.P. »

sapo kirjoitti:Satuin Noran äidin kanssa samaan junaan torstai iltana ja tahtomattani kuulin äidin puhelut kavereille ja keskustelut hänen matkakumppaninsa kanssa. Puheista ymmärsin, että tyttö oli yrittänyt jotain jo jouluna. Ja on ehkä syytä olettaa, että jostain vakavasta on kyse, koska muutaman tunnin kateissa olon jälkeen oli poliisit jo hälyytetty paikalle.
Sikäli mikäli kirjoituksesi on totta, hienoisesti taas kaunistellaan asiaa lehdissä:
Lainaus Ilta-Sanomista otsikolla "Kadonnut Nora on 'kiltti tyttö'":
Nora Bhatia, 14, on ollut kadoksissa jo neljä päivää. Erityisen huolestuttavalta se tuntuu siksi, koska tytöllä ei ole ollut taipumusta karkailuun. Hän ei ole koskaan lähtenyt omille teilleen.

-Nora on kiltti tyttö. Hän ei edes viettänyt iltoja ulkona, Noran äiti kertoo.

Nora erosi koulukaveristaan Toijalan rautatieaseman luona torstaina kello 13.20 - 13.35. Se on viimeinen varma havainto tytöstä.

-Hänen olisi pitänyt tulla kotiin, mutta hän ei koskaan tullut. Nora katosi alle kymmenen minuutin aikana, äiti kertoo.

Poliisi, omaiset ja vapaaehtoiset ovat käyneet läpi kaikki paikat, missä Nora voisi olla.

-Paljon spekulaatioita on ollut. Kaikki on tarkistettu. Johtolangat ovat vieneet umpikujaan.

Nora Bhatian isä asuu Helsingissä. Myös Nora asui siellä ennen kuin muutti äitinsä ja tämän uuden miehen kanssa Akaan Toijalaan.

-Mistään huoltajuusriidasta ei ole kysymys. Noralla on kaksi hyvää kotia, toinen Helsingissä, toinen Toijalassa, äiti kertoo.

Poliisi on etsinyt Noraa myös Helsingistä, mutta sieltäkään tyttöä ei ole löytynyt.

Äidin kertoman mukaan Nora harrastaa tanssimista ja eläinten hoitamista. Hän aloitti mallikoulun Helsingissä asuessaan ja jatkoi mallikoulua Toijalassa.

Ennen katoamistaan Nora oli kärähtänyt tupakanpoltosta ja koulusta lintsaamisesta. Siitä oli tullut sanomista kotona ja koulussa. Äidin mukaan riita ei ollut niin paha, että tyttö olisi sen takia lähtenyt karkuteille.

-On vaikea kuvitella, että hän olisi sen takia lähtenyt, äiti kertoo.

-Nora ei ollut suunnitellut lähtöä. Lompakko, henkilöpaperit, kauneudenhoitovälineet, hygieniavälineet ovat kotona.

-Nora kävi mallikoulua ja hän oli tarkka ulkonäöstään. Kuitenkin meikit ovat kotona. Edes sydänystävälleen Nora ei ole kertonut, että hän aikoo lähteä jonnekin.

Nora ei ole ottanut yhteyttä ystäviinsä, ja hänen puhelimensa on kiinni.

Torstaiaamuna kotona mikään ei viitannut siihen, että tyttö hautoisi karkausaikeita.

-Torstaiaamuna kello 7.30 näin Noran. Hän teki normaalit aamutoimet ja sanoi hyvät huomenet. Ei vaikuttanut siltä, että hän olisi suutuksissa, äiti kertoo.

Noran perhe ja vapaaehtoiset ovat jakaneet julisteita ympäri Toijalaa ja haastatelleet ihmisiä.

-Tosi omituista on, että kukaan ei ole nähnyt mitään.

Noran katoaminen puhuttaa kansaa myös netissä. Erään keskustelun mukaan Noran kaverit ovat paniikissa. Eräällä sivulla kaverit pyytävät: Tuu jo takas! Kaikki kaipaa sua!
Nosce te ipsum!
YBJ
Lauri Hanhivaara
Viestit: 136
Liittynyt: Ke Syys 10, 2008 5:23 pm

Viesti Kirjoittaja YBJ »

Riitoja kotona nyt on aivan varmasti vähätelty, kuka menis sanoon lehdille "huudettiin sille pennulle niin perkeleesti ja ei säästelty ruoskaakaan".. Mut noita kommentteja ihmettelen et vanhemman näkönen, mun silmään toi näyttäis pikemminki 12-vuotiaalta joka koittaa meikata ittensä just about 14-vuotiaaks... Nojoo, ei mul tähän varsinaista asiaa ole, toivottavasti löytyy hengissä ja kunnossa. Jos jotai arvailisin niin ite se sieltä asemalta on junaan hypänny jonku jätkän luo, ei o hirveen vaikee muutamaa viikkoo stadissa piilotella jos on joku joka ruokkii ja majottaa, kuka tuota kahta kertaa tajuais katsoa vastaantulles jos sitä ei tuntisi ?
Its better to be dead and cool than alive and uncool -Harley Davidson
Eilisaamu
Martin Riggs
Viestit: 627
Liittynyt: To Touko 15, 2008 11:06 pm

Viesti Kirjoittaja Eilisaamu »

Tossa lehden jutussa kyllä pisti silmään tuo kommentti että tyttö oli kova meikkaamaan,mutta lompakko ja meikit ovat kotona....
Kun jotenkin ajattelisi että jos suunnittelee karkaavansa pakkaisi koulureppuun meikit ym...
Mitähän ne kaverit on puhuneet siitä asemalla olosta? Kai ne on jutelleet mihin on menossa ym Vai oliko ne kenties tosiaan Kavereita,-ei ystäviä. Että niille ei olisi kertonutkaan mitään.
Onkohan mitä tietoa poikaystävästä? Minkäikäinen? Missä poikaystävä oli katoamispäivänä?
Onko mistään näiden ystävien puheista käynyt ilmi oliko Nora kuinka suosittu tyttö koulussa? Oliko ehkä vihamiehiä?Siis kateellisia saman ikäluokan tyttöjä,jotka olisivat esim kiusanneet suutuspäissään Noraa,-olihan hän nätti ja mallikoulussa. Ja äitihän sanoi ettei viettänyt iltaisin koskaan aikaansa ulkona. Oliko siis niin kiltti ettei viihtynyt kavereiden kanssa iltaisin ulkona,vai oliko siellä niitä tyttöjengejä liikenteessä joita sai pelätä?
Toivottavasti tämä tyttö on tosiaan karannut,-mutta kaivertaa nuo meikit ja lompsa kun jäivät kotiin.
Quellervo
Remington Steele
Viestit: 221
Liittynyt: To Loka 23, 2008 1:24 pm

Viesti Kirjoittaja Quellervo »

Hän ei edes viettänyt iltoja ulkona, Noran äiti kertoo.
Internetissä on helppo pitää yhteyttä vanhoihin kavereihin Helsingissä ja löytää uusia kavereita. Ei tarvitse käydä iltaisin ulkona. Mites IRC-galleria ja vastaavat? Onko Noralla elämää internetissä?
Vastaa Viestiin