WinClub/WinCapital

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6671
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Iltalehti kirjoitti:http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009021 ... 0_uu.shtml

WinCapita-epäilty piileksii Thaimaassa
12.2.2009 3:13

Viimeinen WinCapita-etsintäkuulutettu elää IL:n tietojen mukaan vaatimattomasti.

Poliisin etsimä monitoimiliikemies Risto Hentunen, 41, on yhä karkuteillä. Rikollista sijoitusvyyhtiä tutkiva keskusrikospoliisi ei vahvista miehen henkilöllisyyttä, mutta sanoo, että tällä hetkellä vain yksi WinCapita-epäillyistä on kansainvälisesti etsintäkuulutettu.

Oulun käräjäoikeus vangitsi Hentusen poissaolevana toukokuun lopussa. Törkeästä petoksesta ja rahankeruurikoksesta epäilty mies on heti tavattaessa toimitettava oikeuden eteen Suomessa.

Hentunen asuu virallisesti Varkaudessa. Samassa osoitteessa asuu myös hänen sukulaisensa.

"Iso potti jäi saamatta"

Iltalehden eri lähteistä saamien tietojen mukaan Risto Hentunen oleskeli ainakin vielä tammikuussa Thaimaassa. Hänen omaisuutta on takavarikoitu noin miljoonan euron edestä.

Päinvastoin kuin Thaimaan rannikkoseudulla oleilleet WinCapita-miljonäärit, joulupukkimieheksi kutsutun Hentusen sanotaan nykyisin olevan vähissä varoissa.

- Hän on ihan persaukinen. Ajaa skootterilla ja elää vaatimattomasti, yksi Hentusen tunteva suomalaisliikemies kertoo.

Joulupukkien välitysfirmaa aiemmin Suomessa pyörittäneen Hentusen tiedetään hiljattain yrittäneen lainata rahaa kavereiltaan aina kotimaata myöten. Hän on kertonut olevansa eläkkeellä.

- Hän sijoitti pitkään WinCapitaan tarkoituksenaan nostaa kerralla isompi potti. Se jäi ilmeisesti saamatta, tuttu kertoo.

Lue päivän Iltalehdestä (12.2.2009), Hentusen toiminnasta WinCapitassa ja miten "joulupukkimies" eli Suomessa.

RISTO KUNNAS
[email protected]
KARRI LEHTIÖ
KARRI.LEHTIÖ@ILTALEHTI.FI
Ilkka kirjoitti:http://www.ilkka.fi/Article.jsp?article ... ettelyj%E4

WinCapitalaiset paheksuvat viranomaisten menettelyjä

Julkaistu: 12.02.2009 06:04
(Päivitetty: 12.02.2009 07:53)

Viime sunnuntaina Seinäjoella kokoontuneet parisataa sijoitusklubi WinCapitan toimintaan osallistunutta henkilöä paheksuvat viranomaisten menettelytapoja WinCapitan tutkinnassa. Kokoukseen osallistuneiden laatima kirjelmä on lähetetty muun muassa kaikille kansanedustajille. Kirjelmä on otsikoitu tiedonannoksi koskien sijoitusklubin toiminnan tutkintaa ja jäsenten syyllistämistä.

Klubilaisten mielestä viranomaisten lausunnot ovat olleet selvästi tavoitehakuisia ja syyllisyyteen mustamaalaavia. Kirjelmässä paheksutaan esitutkinnan ollessa vielä kesken viranomaisten julkisuuteen antamia lausuntoja rikollisesta menettelystä, joiden on katsottu syyllistäneen kaikki noin 10 000 toimintaan osallistunutta henkilöä.

Klubilaisten mukaan tässä julkisuuspaineessa enemmän kuin viisi ihmistä on päättänyt päivänsä oman käden kautta.

Kirjelmän mukaan WinCapitaan sijoittaneet ovat kokeneet myös uhkailuja ja maineen tahrimisia.
Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6671
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: WinClub/WinCapital.

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Ilta-Sanomat kirjoitti:http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotim ... id=1645803

WinCapita-etsintäkuulutettu tuli esille blogissaan?
18.02.2009 15:45, päivitetty 18.02. 16:47

Poliisin etsimä WinCapita-epäilty näyttää aloittaneen blogin uusilla kotisivuilla netissä.

Tekstiä on ilmaantunut muutamassa päivässä kohtalaisen paljon, ja uusin kirjoitus on keskiviikolta. STT:n saamien tietojen mukaan ainakin blogissa oleva kuva esittää epäiltyä.

Julkisuudessa olleiden tietojen perusteella kyseinen mies piileskelisi tai olisi ainakin jossain vaiheessa piileskellyt Thaimaassa.

Sijoitusvyyhtiä tutkiva keskusrikospoliisi ei kommentoi väitettä miehen blogin pidosta. Krp vahvistaa ainoastaan sen, että WinCapita-epäillyistä yksi on vielä kansainvälisesti etsintäkuulutettu.

- Me emme kommentoi mitenkään etsintäkuulutettua emmekä tähän liittyviä asioita, keskusrikospoliisin rikostarkastaja Maria Vuorivirta-Heikkinen totesi STT:lle.

Mainituilla kotisivuilla on muun muassa viittauksia WinCapita-tutkintaan ja etsintäkuulutetun mediassa saamaan julkisuuteen. Tarinointi on ajoittain varsin sekavaa.

Pakosalla jo
lähemmäs vuoden


Esittelytekstissä todetaan, että kirjoittaja on "kansainvälisesti etsintäkuulutettu monitoimiliikemies tai ainakin sellainen julkisuuskuva hänestä on muodostunut. Elämäntapaintiaani ja Joulupukki ovat myös hahmoja, joihin hänet rinnastetaan ja Joulupukki on titteli, jonka hän allekirjoittaa myös itse."

Karkuteillä olevan miehen on kerrottu pyörittäneen aiemmin joulupukkien välitysfirmaa.

Oulun käräjäoikeus vangitsi monitoimiliikemiehen poissa olevana toukokuun loppupuolella.

Törkeästä petoksesta ja rahankeräysrikoksesta epäilty on ollut virkavallan ulottumattomissa lähemmäs vuoden.

WinCapita (aiemmin WinClub) markkinoi itseään sijoitusklubina. Sitä pyöritti 10 hengen suomalainen ydinryhmä. Klubi väitti tekevänsä valuuttakauppaa ja lupasi jopa 400 prosentin tuottoja.

Rikosvyyhdin pääepäilty Hannu Kailajärvi on keskusrikospoliisin mukaan myöntänyt, ettei valuuttakauppaa käyty. Kaikki varat olivat peräisin jäsenten sijoituksista.

WinCapitasta tehtyjen rikosilmoitusten määrä on edelleen kasvanut aiemmin kerrotusta noin 1 300:sta.

Täsmällistä lukua tämänhetkisestä tilanteesta poliisilla ei ollut keskiviikkona antaa.

Asianomistajien vahinkojen osalta on puhuttu lähemmäs paristakymmenestä miljoonasta.

STT
Howler
Axel Foley
Viestit: 2291
Liittynyt: Ti Syys 04, 2007 10:42 am

Re: WinClub/WinCapital.

Viesti Kirjoittaja Howler »

^ No eipä ollut kovin vaikea blogia löytää, eräs ihminen pyysi minua etsimään sen ja löytyi naurettavan äkkiä. Huvittavaa luettavaa, suosittelen :mrgreen:
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: WinClub/WinCapital.

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Keväällä 2005 alkoi Espanjan Costa del Solilla, Marbellassa operaatio Valkoinen Valas, jonka ensimäisessä vaiheessa pidätettiin rahanpesusta syytettynä 12 suomalaista. Samana vuonna aloitti toimintansa WinCapital. Onko sattumaa?

Kun rahanpesu kiinteistöihin meni tukkoon, siirryttiinkö suorittamaan samaa toimintaa sijoitustoiminnan nimissä - "voitot" ilmoitettiin vielä verottajalle, näin ne mitä luotettavimmin siirtyivät hankituksi pääomatuloksi.

Joukkoon oli tietysti otettava näitä oikeita "sijoittajia", jotka sitten menettivät rahansa.

WinCapitalla on selkeä yhteys poliisiylitarkastaja Välkin kuolemaan ja hänen puhumaansa (asia, jonka olen linkittänyt muihin ketjuihin, mm. poliisiylijohtaja Salmisen kuolemaa käsittelevään) jättimäiseen rahanpesuun.

Jos rahaa on tullut miljoonia euroa, ja joillekin on vielä maksettu voittoja, on edellä kirjoittamani vielä lähempänä totuutta, jos syytetty kertoo näin (edellä olevan sivun tekstistä):

"Keskusrikospoliisin mukaan WinCapita-jutun pääepäilty Hannu Kailajärvi on myöntänyt kuulusteluissa, että klubi ei koskaan tehnyt väitettyä valuuttakauppaa. Kailajärvi kertoi, että jäsenten saamat tuotot maksettiin uusien jäsenten sijoituksista. Hän itse kertoi kokeilleensa valuuttakauppaa pienellä summalla, mutta sekin oli ollut tappiollista."
Alethes doksa meta logu
Anile
Martin Beck
Viestit: 770
Liittynyt: Ma Heinä 28, 2008 2:30 am

Re:

Viesti Kirjoittaja Anile »

Anile kirjoitti:Katsokaas Ajankohtainen kakkonen

http://areena.yle.fi/toista?id=1808287

"Mä en sano, että Hannu on Jeesus". :D

Katsokaa tämä!

Tämä WinCapital alkaa olla kuuin joku kultti: salaisia tapaamisia, "Hannu ei ole Jeesus mutta..."
Mitä tästä nyt vielä puuttuu? WinCapitalaiset vuokraavat olympiastadionin ja heidän messiaansa johdattaa heidät netin välityksellä tekemään joukkoitsemurhan vastalauseena sille miten törkeästi Hannua on kohdeltu?

Varmasti psykiatreille ja psykologeille töitä vuosiksi.
sqeeze
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 115
Liittynyt: To Touko 17, 2007 12:10 am

Re: WinClub/WinCapital.

Viesti Kirjoittaja sqeeze »

Sirpa kirjoitti:Keväällä 2005 alkoi Espanjan Costa del Solilla, Marbellassa operaatio Valkoinen Valas, jonka ensimäisessä vaiheessa pidätettiin rahanpesusta syytettynä 12 suomalaista. Samana vuonna aloitti toimintansa WinCapital. Onko sattumaa?
Itse asiassa WinCapitalia vai mikä se nyt on edelsi jo aijemmin saman tyyppinen viritelmä jonka ideana oli tehdä rahaa vedonlyönnillä ilmeisesti vedonlyöntipörsseissä. Hyvin nopeasti kävi selväksi, että on siirryttävä isommille markkinoille ja 2005 alettiin sitten "käymään valuuttakauppaa". Eli välttämättä ei ole sattumaa mutta voi ollakin.

Itse kuulin juuri noiden vedonlyönti yhteyksien ansiosta tästä jo hyvin varhaisessa vaiheessa. Jokainen silloin ymmärsi mistä on kysymys mutta muutamat ovat tunnustaneet ottaneensa laskelmoidun riskin ja sijoittaneen varhaisessa vaiheessa tuohon ja saaneen tuottoja. Sinänsä kylmää mutta ei kuitenkaan rikollista, itse en edes harkinnut aikanaan mutta jos nyt voisin tehdä toisin veisin rahat tyhmiltä.
Clowns to the left of me, jokers to the right, here I am
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: WinClub/WinCapital.

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Yritän päästä kärryille tähän juttuun.

Edellisen sivun uutisesta poimittua:

"Keskusrikospoliisin mukaan WinCapita-jutun pääepäilty Hannu Kailajärvi on myöntänyt kuulusteluissa, että klubi ei koskaan tehnyt väitettyä valuuttakauppaa. Kailajärvi kertoi, että jäsenten saamat tuotot maksettiin uusien jäsenten sijoituksista. Hän itse kertoi kokeilleensa valuuttakauppaa pienellä summalla, mutta sekin oli ollut tappiollista."

Viranomaiset ovat jäljittäneet WinCapita-rahoja ympäri maailman. Tähän mennessä erilaisin toimin on saatu kasaan 16 miljoonaa euroa. Kaikkiaan klubin kautta rahaa kulki lähes sata miljoonaa euroa.

Esitutkinnan mukaan WinCapitalla on varoja jäljellä noin 4,8 miljoonaa euroa, minkä Kailajärvi on myöntänyt. Nämä varat on asetettu vakuustakavarikkoon jo keväällä 2008."

Minusta homma haiskahtaa, syytetty myöntää syyllistyneensä "pyramidihuijaukseen", niinkö? Mikä olisi ollut se pahempi syytös, kun on parempi myöntää tämä rikos?

Tämä juttu aiotaan lakaista maton alle, vaikka se pitää sisällään paljon enemmän - on minun johtopäätökseni. Ketä henkilöitä tässä on todellisuudessa ollut mukana näiden ihme heppuleiden lisäksi, joista näkee kilometrin päähän, ettei heistä ole kuin kirjoittamaan nimensä paperiin ja kantamaan nyt seuraukset muka.

Mistä nämä rahat tulivat, jos vielä joillekin henkilöille on maksettu voittojakin sijoituksista?
Alethes doksa meta logu
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: WinClub/WinCapital.

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

En ole ennen kuullut kunnon konnasta, joka tunnustaisi - vaikka todisteet olisi kädestä löydetty - ellei hänelle ole siitä jotakin hyötyä. Tai sitten poliisi on ryhtynyt käyttämään uusia kidutukseen perustuvia kuulustelumenetelmiä.

Onko tähän juttuun sotkeutuneena näitä Välkin mainitsemia "korkea-arvoisia poliisivirkamiehiä" tai poliitikkoja?
Alethes doksa meta logu
Mike Manner
Jessica Fletcher
Viestit: 3149
Liittynyt: Ke Touko 28, 2008 10:37 am

Re: WinClub/WinCapital.

Viesti Kirjoittaja Mike Manner »

Sirpa kirjoitti:En ole ennen kuullut kunnon konnasta, joka tunnustaisi - vaikka todisteet olisi kädestä löydetty - ellei hänelle ole siitä jotakin hyötyä. Tai sitten poliisi on ryhtynyt käyttämään uusia kidutukseen perustuvia kuulustelumenetelmiä.
Tarviiko siinä olla mikään ruudin keksijä, että ymmärtää tunnustaa sen mitä on pakko ja istua mahdollisimman pieni kakku, niin pääsee takaisin riehumaan jemmassa olevien miljooniensa kanssa.

Onko tähän juttuun sotkeutuneena näitä Välkin mainitsemia "korkea-arvoisia poliisivirkamiehiä" tai poliitikkoja?
Onko sulla nyt joku tunnepitoinen motiivi yrittää valistaa minfon väkeä tästä Välkki/salaliittoteorioiden sotkusta...?
Kyllä, kyllä me olemme jo ymmärtäneet, että sinun mielestä tässä on joku isompi sotku nyt taustalla jne. ja miksi ei olisikaan, mutta ainakin henk.koht: Aivan sama tässä vaiheessa.
Jos jenkit pystyy täräyttämään WTC:n tornit tonttiin, ampumaan risteylyohjuksen Pentagonin seinään ja saavat sen homman vielä selitettyä jonkun luolissa asustavan partanaaman tekosiksi, niin tälläinen Wincapital puhallus ja Välkin itsemurhailut tuntuu sen rinnalla lastentarhan touhuiluilta.
Viimeksi muokannut Mike Manner, Su Helmi 22, 2009 1:27 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"Mä olen sitä mieltä, et jos 5 senttiä on liikaa OMASTA viestistä Minfoon, kannattaa harkita poistumista kokonaan. Perusteena se, että "harrastuneisuus" palstalle, ei ole likimainkaan riittävä!" -John Doe
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: WinClub/WinCapital.

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Periaattessa tarvitsi olla - jos lähtee tuollaiseen juttuun mukaan, ja onnistuu sitä pyörittämään niinkin hyvin, että edes poliisi ei saa selville, vasta tietokonenörtit onnistuivat, heh. Jaa-a mutta se taisikin olla Supo, joka tämän jäljille pääsi.

Edellisen sivun uutisesta:

"Viime sunnuntaina Seinäjoella kokoontuneet parisataa sijoitusklubi WinCapitan toimintaan osallistunutta henkilöä paheksuvat viranomaisten menettelytapoja WinCapitan tutkinnassa. Kokoukseen osallistuneiden laatima kirjelmä on lähetetty muun muassa kaikille kansanedustajille. Kirjelmä on otsikoitu tiedonannoksi koskien sijoitusklubin toiminnan tutkintaa ja jäsenten syyllistämistä.

Klubilaisten mielestä viranomaisten lausunnot ovat olleet selvästi tavoitehakuisia ja syyllisyyteen mustamaalaavia.

Klubilaisten mukaan tässä julkisuuspaineessa enemmän kuin viisi ihmistä on päättänyt päivänsä oman käden kautta.

Kirjelmän mukaan WinCapitaan sijoittaneet ovat kokeneet myös uhkailuja ja maineen tahrimisia."

Mikäli arveluissani on mitään perää, tässä valitusjutussa saattaa olla jotakin järkeä.
Alethes doksa meta logu
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: WinClub/WinCapital.

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Toivottavasti nämä jutut ei nyt osu Mike Manneria omaan nilkkaan - joudun tässä muutenkin tekemään melkoista väistöliikettä asioiden penkomisen osalta, kun tuntuu tukevan nokan eteen kaikkea sellaista, jota ei joidenkin mielestä saisi tuoda päivänvaloon lainkaan.
Alethes doksa meta logu
Mike Manner
Jessica Fletcher
Viestit: 3149
Liittynyt: Ke Touko 28, 2008 10:37 am

Re: WinClub/WinCapital.

Viesti Kirjoittaja Mike Manner »

Sirpa kirjoitti:Toivottavasti nämä jutut ei nyt osu Mike Manneria omaan nilkkaan - joudun tässä muutenkin tekemään melkoista väistöliikettä asioiden penkomisen osalta, kun tuntuu tukevan nokan eteen kaikkea sellaista, jota ei joidenkin mielestä saisi tuoda päivän valoon lainkaan.
Netissähän ne salapoliisit tälläiset asiat selvittelee...
"Mä olen sitä mieltä, et jos 5 senttiä on liikaa OMASTA viestistä Minfoon, kannattaa harkita poistumista kokonaan. Perusteena se, että "harrastuneisuus" palstalle, ei ole likimainkaan riittävä!" -John Doe
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: WinClub/WinCapital.

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Juu, kuule niin selvittelee.

"Jos jenkit pystyy täräyttämään WTC:n tornit tonttiin, ampumaan risteylyohjuksen Pentagonin seinään ja saavat sen homman vielä selitettyä jonkun luolissa asustavan partanaaman tekosiksi..."

Missä tätä on selvitelty?

Kyllä kait tämän palstan tarkoitus on vähän tällainen selvittely - eikä vain "ai kun kauheeta" tai "ihan hirveetä" -päivittely.
Alethes doksa meta logu
Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6671
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: WinClub/WinCapital.

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Keskusrikospoliisi on pidättänyt viisi sijoitusklubi WinCapitassa toiminutta jäsentä. KRP:n mukaan pidätetyt ovat toimineet sponsoreina eli he ovat houkutelleet uusia jäseniä mukaan sijoitusklubin toimintaan.

Poliisin mukaan pidätetyt ovat kotoisin Savosta sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalta. Pidätettyjen mahdollisesta vangitsemisesityksestä päätetään pian.


http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/ ... /03/831075
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: WinClub/WinCapital.

Viesti Kirjoittaja Sirpa »


WinCapita-sponsoreita epäillään rahankeräysrikoksesta ja petoksesta


06.03. - 17:56 (Luotu: 11:24)

Viisi WinCapita-sponsoria on vangittu perjantaina. Heidän vangitsemisvaatimuksensa oli tänään käräjäoikeuden käsiteltävänä. Neljä tapauksista käsiteltiin Oulun käräjäoikeudessa ja yksi Pohjois-Savossa. Miesten vangitsemista vaati keskusrikospoliisin WinCapita-tutkintaan keskittynyt ryhmä.

Kalevan verkkolehden mukaan rikosepäilyjen nimikkeinä ovat rahankeräysrikos ja törkeä petos. Lisäksi yhtä miehistä epäillään lehden mukaan törkeästä rahanpesurikoksesta.

Aamulehti

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/133753.shtml

Sanottaisiin nyt ihan reippaasti näiden viiden "seuraavan kierroksen" ihmistenkin nimet, kun ei niitä ensimmäisenkään kierroksen kavereita salailtu.

Vai sponsoreiksi heitä nyt kutsutaan, no mikä ettei. Ei taida oikeustalo riittää kun aletaan syytteet lukea kaikille, jotka "houkutteli" ihmisiä tähän mukaan - perheenjäseniä, työkavereita ja tuttavia mm.

MTV3:n uutisesta ed. sivulta: "KRP:n mukaan pidätetyt ovat toimineet sponsoreina eli he ovat houkutelleet uusia jäseniä mukaan sijoitusklubin toimintaan."

Pohdintaa: Maaliskuun lopusta tuleekin Suomessa mielenkiintoinen oikeudenkäyntien kannalta - ilmeisesti tämäkin alku tulee ajoittumaan kyseiseen ajankohtaan, kuten myös Jyväskylän pedofiilisotkut ja tietysti tuo Suomen historian suurin - vain vuoden toiminut - rikollisorganisaatiojuttu sekä tietysti ne poliisien virkarikosepäilysyytteetkin.


WinCapita elää ja voi hyvin - salainen kokous pidettiin sittenkin!

Julkaistu: 8.3.2009

Sanomalehti Ilkan mukaan WinCapitan kokous pidettiinkin sunnuntaina Oulunsalossa. Wincapitalaiset vaihtoivat kokouspaikkaa hämätäkseen tiedotusvälineitä, jotka odottivat klubilaisia Oulun maakuntakirjaston Pakkala-saliin.

Oulunsalon kokoukseen osallistui parisataa klubin jäsentä, Ilkka kertoi verkkosivuillaan. Kokouksessa käsiteltiin todennäköisesti klubin tilannetta ja tulevaisuutta.

Aiemmin sunnuntaina sanomalehti Kaleva kertoi verkkosivuillaan, että kokous olisi peruttu. Wincapitalaiset pitivät oman salaisen kokoukseensa noin kuukausi sitten Seinäjoella.

Keskusrikospoliisi vangitsi viime viikon lopulla viisi sijoitusklubin sponsoria. Heitä epäillään rahankeräysrikoksesta ja törkeästä petoksesta.
Osa klubin jäsenistä epäilee, että keskusrikospoliisi on tietoisesti levittänyt harhaanjohtavaa tietoa klubin toiminnasta.

Klubin tiedottamisesta vastaava Kari Lahtinen Luumäeltä sanoo Kalevassa, että keskusrikospoliisi on vanginnut miehet tietoisesti juuri kokouksen alla.

Osa jäsenistä uskoo, että WinCapita on käynyt valuuttakauppaa, vaikka jutun päätekijä on tämän kieltänyt poliisikuulusteluissa

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/52644-w ... -sittenkin

Tuntuu kuin tässä kulkisi rinnakkain kaksi nyt ihan erilaista teemaa.
Alethes doksa meta logu
Vastaa Viestiin