Michael Jackson on kuollut.

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

D-Block
Alibin satunnaislukija
Viestit: 54
Liittynyt: Ma Joulu 15, 2008 5:19 pm
Paikkakunta: Tha Great East

Re: Michael Jackson on kuollut.

Viesti Kirjoittaja D-Block »

combat18 kirjoitti:Ehkäpä maailman kuuluisin pedofiili on kuollut. :lol: :lol:
Niin no, nimimerkkisi perusteella nuo hymiöt olisivat varmaanki viestisi jatkeena oli sitten pedofiili tai ei.

Anyway, tuikkaisin vain tähän väliin, että todistusaineisto (tai pikemminkin tämän puute) ei oiken puhu tämän pedofiliateorian puolesta. Jackon miljoonat + muutama "alan" jenkkiasianajaja jotka pystyvät todistamaan maapallon olevan litteä-tyyliin O.J Simpson case- ja siihen päälle muutama hyvä tarina pedofiliasta, niin eiköhän soppa ole valmis.

Hyvin uskottavaa.
Viimeksi muokannut D-Block, Pe Kesä 26, 2009 11:25 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Turri
Remington Steele
Viestit: 208
Liittynyt: To Huhti 17, 2008 2:10 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Michael Jackson on kuollut.

Viesti Kirjoittaja Turri »

Michael Jackson teki hyvää musiikkia. Kaikki lööpit ja kohut on jättänyt tämän tosiseikan jalkoihinsa.

R.I.P

Monella on varmaan ollut jo Lontoon keikalle liput ja lentoliput Lontooseen. Saavat nyt sitten lentää sinne ihastelemaan jotain muuta kuin Michaelia.

Eikös uudet aiheet saa sääntöjen mukaan avata Ajankohtaista-osioon, josta ne sitten ajan kuluessa siirretään muualle? Näin minä olen ainakin käsittänyt.
lost
Olivia Benson
Viestit: 714
Liittynyt: Ti Huhti 17, 2007 5:11 pm

Re: Michael Jackson on kuollut.

Viesti Kirjoittaja lost »

Oon järkyttynyt! :shock: Ei Jackson voi kuolla ikinä!

Itse veikkaisin itsemurhaa. On tämäkin herra kaikkea joutunut kokemaan, mm. juuri nämä pedo syytökset. Pari vuotta sitten luin myös jostain, että hänellä olisi ollut miljoonien velat.
Ihmiset valehtelevat, todisteet eivät.
buracee
Martin Riggs
Viestit: 642
Liittynyt: Ti Heinä 17, 2007 9:47 pm

Re: Michael Jackson on kuollut.

Viesti Kirjoittaja buracee »

Turri kirjoitti: Eikös uudet aiheet saa sääntöjen mukaan avata Ajankohtaista-osioon, josta ne sitten ajan kuluessa siirretään muualle? Näin minä olen ainakin käsittänyt.
Noinhan se tossa Raid:in "Linjanvetoa postauksiin"-threadissa lukee.. Rikoshan tämä ei liene tän hetken tietojen mukaan, mutta ajattelin kyllä kiinnostavan Minfolaisia ainakin sen verran kuin Miika Tenkulan kuolemakin..
Turri
Remington Steele
Viestit: 208
Liittynyt: To Huhti 17, 2008 2:10 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Michael Jackson on kuollut.

Viesti Kirjoittaja Turri »

Niin ja tämän osion otsikko on Ajankohtaista-Juuri Nyt, eikä Ajankohtaista-Rikokset, niin kuin joku tuolla väitti.

Nämä siirtyvät joskus omaan osioon, että älkääpä vetäkö niitä palkokasveja neniinne. Jättäkää lukematta, jos ei kiinnosta. Niih!
Kakira
Sabrina Duncan
Viestit: 360
Liittynyt: To Touko 14, 2009 9:17 pm

Re: Michael Jackson on kuollut.

Viesti Kirjoittaja Kakira »

joey kirjoitti: En suostu uskoamaan sekuntiakaan, että Jackson olisi ollut pedofiili. Ensinnäkin, hän on avoimesti myöntänyt mielellään nukkuvansa lasten kanssa. Jos nukkumiseen liittyisi jotain seksuaalista, miksi Jackson olisi myöntänyt edes tuota? Jacksonin pedofiiliepäilytapauksille on yleistä se, että kaikki uhreiksi epäillyt lapset ovat alkuun puolustaneet Jacksonia. Jokainen. Myöhemmin kuvaan on astunut vanhempi korvausvaatimustensa kanssa.

Jackson kasvoi olosuhteissa, jotka olivat otollisia erilaisille mielenterveyshäiriöille. Jacksonin isä oli tiukka ja määrätietoinen mies, joka pahoinpiteli ja haukkui lapsia ja vaati paljon pojistaan perustetulta bändiltä. Jackson on ollut julkisuudessa hieman yli 10-vuotiaasta lähtien ja on itsekin aikoinaan sanonut, ettei omannut lapsena mitään käsitystä siitä, mitä lasten kuuluisi tehdä. Minä uskon, että Jackson oli niin kiinnostunut lapsista siksi, että vanhemmiten hänelle tuli tarve elää lapsuuttaan uudestaan. Uskon hänen olleen suurimman osan elämästään tai ainakin kaikki viimeiset vuotensa aseksuaali. Jacksonin haastatteluista saa kuvan myös henkisesti jälkeenjääneestä (tai takapakkia ottaneesta), hyvin masentuneesta henkilöstä. Ei pedofiilistä.
Puhut asiaa, itsekin tuossa aikaisemmin "yhdyin edelliseen" mutta mitäpä minä tuosta oikeasti tiedän kun en ole asiaa muutenkaan niin aktiivisesti seurannut :|
Iltapulujen "kohu otsikoihin" joskus luottaneena jäänyt väärä käsitys :roll: Eikä lööpeissä ollut Jacksonista mitään vaan "Ex-missi iski huippu-urheilijan!!" Aika hurja tapaus :mrgreen:
ELÄ ja anna toisten elää
Avatar
ABC
Michael Knight
Viestit: 4320
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Re: Michael Jackson on kuollut.

Viesti Kirjoittaja ABC »

Epäilen ns. lopullista ratkaisua. Jackson tiesi, ettei pystyisi vetämään läpi konsertteja. Elviksellä oli muuten kuollessaan täsmälleen samanlainen tilanne, iso kiertue suunnitteilla, vaikka mies oli jo raunio. Tämä yhteys on varmaan käynyt Jacksoninkin mielessä, häntähän kutsuttiin popin kuninkaaksi, viitaten Elviksen manttelinperijään.

Kuten joey jo totesi, Jacksonilla ei ollut lapsuutta ollenkaan. Hänen elämänsä oli valjastettu amerikkalaisen unelman rahantekokoneeksi alusta loppuun asti.
Jackson ja Elisabet Taylor olivat hyviä ystäviä juuri tältä pohjalta, molemmat lapsitähdiksi pakotettuja. Ja uusin versio tarinasta ovat Britney Spears, Olsonin sisarukset, Dakota Fanning ja monet muut. Sekopäisiä aikuisia, jotka eivät tiedä itsekään keitä ovat.

It's a sicko world. :evil:
Every ship must sail a world.
joey
Angus MacGyver
Viestit: 6782
Liittynyt: La Marras 10, 2007 9:55 pm

Re: Michael Jackson on kuollut.

Viesti Kirjoittaja joey »

Jatkan vielä aiheesta:
ABC kirjoitti:Epäilen ns. lopullista ratkaisua. Jackson tiesi, ettei pystyisi vetämään läpi konsertteja.
Kuulemma Jackson oli vahvalla lääkityksellä juuri siksi, että pystyisi selviytymään konserteista ja niihin vaadittavasta treenaamisesta. Joka tapauksessa siis kunnianhimoinen 50 konsertin satsi koitui hänen kohtalokseen, tavalla tai toisella. Ei kukaan täysjärkinen 50-vuotias, joka ei ole vuosikausiin julkaissut uutta materiaalia, lähde huvikseen edes yrittämään tuollaista rupeamaa. Jacksonin oli pakko, sillä hänellä oli tuhlailevan elämäntyylinsä ansiosta satojen miljoonien eurojen velat.

Tuo megalomaaninen velkaantuminen on onnistunut niin, että Jackson on ottanut uusia velkoja käyttämällä vakuuksina omistamiaan pop-musiikkioikeuksia (sis. mm. oikeudet Beatlesin vanhaan tuotantoon sekä osaan Elviksen tuotannosta). Myös Sonyn tiedetään tukeneen Jacksonia rahallisesti siksi, että Jackson omisti osittain yhteisomistuksena Sonyn kanssa oikeuksia, jotka Sony olisi halunnut kokonaan itselleen. Jackson ei suostunut luopumaan osuudestaan ja Sonylla puolestaan tiedettiin, että mikäli Jackson joutuisi vararikkoon, Jacksonin osuus huutokaupattaisiin. Ja Sony olisi epäilemättä ollut ensimmäisessä rivissä huutamassa. Jackson on tuskin tajunnut lainkaan taloudellista tilannettaan, sillä uskon Jacksonin raha-asioiden olleen täysin muiden käsissä jo useiden vuosien ajan. Lisäksi minulle on jäänyt sellainen käsitys, että Jackson olisi haalinut oikeuksia siksi, että olisi siten saanut käyttää niihin kuulunutta materiaalia vapaasti omassa tuotannossaan.

Ongelma on nyt siinä, että koska Jackson eli hyvin salattua ja suojeltua elämää, hänen lähipiirinsä koostui lähinnä ostetuista "läheisistä" ja hänen omasta perheestään, joka on sekopäisen isän ansiosta yhtä harhainen kuin Jacksonkin oli. Tästä johtuen vastauksia Jacksonin ympärillä pyöriviin kysymyksiin ei välttämättä koskaan saada, vaikka oletettavaa olisikin, että tällaisessa tilanteessa läheiset haluaisivat puhdistaa edesmenneen nimen.

Jacksonin kolmesta lapsesta yksikään ei ole hänen omansa, enkä pysty edes kuvittelemaan, minkälainen tarina siinäkin piilee... Kaikki kolme lastahan ovat vaaleaihoisia. Kahden vanhimman kohdalla on mielenkiintoista se, että heidän äitinsä on sairaanhoitaja ja luovutti verattain pientä rahallista korvausta vastaan lasten täyshuoltajuuden Jacksonille. Nuorimman lapsen äidistä ei ole mitään tietoa. Mielenkiintoinen tarina on taatusti myös Jacksonin ja Lisa Marie Presleyn avioliiton takana. Lyhyen avioliiton (jonka häämatka tehtiin muuten Pariisin Disneylandiin) motivaattoriksi epäillään sitä, että Jackson olisi halunnut Presleyn kautta keplotella oikeuden osaan hänen isänsä tuotannosta. Ja tässä Jackson onnistuikin.
Kaikista näkyvimmät outoudet Jacksonissa olivat tietysti hänen nenänsä ja lapsuudesta huomattavasti vaalentunut ihonsa. Jacksonin isän tiedetään pilkanneen lapsiaan avoimesti niin heidän pyöreistä nenistään kuin tummista ihoistaankin. Ilmeisesti pappa-Jackson oli vakuuttunut siitä, että viihdeteollisuudessa ei voi onnistua näyttämättä valkoihoiselta. Lisäksi hän sai piiskattua lapsiaan eteenpäin väittämällä, että lasten tulisi tehdä erityisen paljon työtä menestyäkseen siksi, että olivat tummaihoisia. Sekä Jacksonin vaaleneminen että nenän terävöityminen alkoi silloin, kun maailmanmaine oli ensimmäistä kertaa oikeasti Jacksonin käsillä, pian Thriller-levyn julkaisemisen jälkeen.
Teoriaani tukee se, että nenien selittämätöntä terävöitymistä sekä ihon vaalenemista on ollut havaittavissa myös Jacksonin sisaruksilla, ainakin Latoya ja Janet Jacksonilla. Samoihin aikoihin kun ulkonäön muutos alkoi, alkoivat myös Jacksonin mielenterveydelliset ongelmat - kummallinen käytös, sekavat haastattelut ja playback-keikat. Mietin, oliko maailmanmaine Jacksonin psyykeelle liikaa, vai tapahtuiko tuolloin jotain muutakin hänen mielenterveyttään horjuttanutta.

Jackson oli kiistatta suuruudenhullu, narsistinen ja ehdottoman tietoinen omasta arvostaan ja kirjaimellisesta ainutlaatuisuudestaan. Hän suhtautui Elvikseen pakkomielteisesti ilmeisesti juuri siksi, että Elvis on ainoana ennen Jacksonia saavuttanut vastaavanlaisen aseman popmusiikin jumalhahmona. Siihen Jacksonkin tähtäsi. Lisäksi uskon, että hänen takanaan toimi jokin häntä ohjaillut, hyvin rahanahne taho. Surullista on, että samaan tapaan kuin ihmiset ympäri maailman ovat nyt yllättyneitä ja järkyttyneitä tähden kuolemasta, tuntui Jackson itsekin pitäneen itseään kuolemattomana.
Koiruus
Alibin satunnaislukija
Viestit: 61
Liittynyt: Su Kesä 21, 2009 9:46 pm
Paikkakunta: Dogville

Re: Michael Jackson on kuollut.

Viesti Kirjoittaja Koiruus »

PitBull kirjoitti:Pakko sanoa että en jää kaipaamaan, paras pedofiili on kuollut pedofiili :twisted:

Samaa miältä
One nation under dog
Avatar
Virdon
Sherlock John Holmes
Viestit: 8190
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: Michael Jackson on kuollut.

Viesti Kirjoittaja Virdon »

Kuullostaahan se aika tyhmältä koettaa vetää noinkin ison konserttikiertueen kun joutuu vielä lääkkeillä koettamaan pysyä esiintymiskunnossa. Varmaan olisi tekemistä 50 konsertissa ihan normaalikuntoisellekin artistille. No, suuret velathan hänet tähän taisivat ajaa....sinänsä aika "hyvä" suoritus täytyy olla että huolimatta niilläkin valtavilla tuloilla mitä hänellä on ollut, saadaan sitten lopulta aikaan satojenkin miljoonien velat.
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.
Judge Dredd
Hetty Wainthropp
Viestit: 481
Liittynyt: Ma Kesä 23, 2008 9:14 pm

Re: Michael Jackson on kuollut.

Viesti Kirjoittaja Judge Dredd »

http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Mu ... 5247208052
Muslimiksi tiettävästi kääntynyt Jackson tulisi haudata viipymättä
Kuva
Michael Jackson kuvattiin viime tammikuussa Bahrainissa Manaman kaupungissa tuntemattoman lapsen kanssa pukeutuneena perinteiseen musliminaisten huntuun.
Kääntyiköhän muslimiksi, että voisi ottaa lapsimorsiamen? :mrgreen: Juu, ei mitään herraa vastaan, tervemenoa vaan. Ihmisiä nyt kuolee tuon tuosta.
On vaikea katsoa, kun Stalin makaa vain murtuneena sohvalla.
"Ovatko suomalaiset pystyneet tekemään niin suuria tuhoja kunniakkaalle puna-armeijalle? Selittäkää minulle," vaatii Stalin.
buracee
Martin Riggs
Viestit: 642
Liittynyt: Ti Heinä 17, 2007 9:47 pm

Re: Michael Jackson on kuollut.

Viesti Kirjoittaja buracee »

Kuva

edit: Kas, jäi toi linkki pois jostain syystä. http://www.etonline.com/news/2009/06/75724/index.html
Avatar
PinkCatz
Harjunpää
Viestit: 338
Liittynyt: To Maalis 27, 2008 9:58 pm
Paikkakunta: Desperation

Re: Michael Jackson on kuollut.

Viesti Kirjoittaja PinkCatz »

Olen samaa mieltä Joeyn kanssa! En usko että Jackson oli pedofiili.
Ja näin ollen, voi vain kuvitella kuinka raskasta hänellä on ollut elää syytösten kanssa.
Toivon kuitenkin että kuolema oli luonnollinen eikä itse aiheutettu.

Sääliksi käy kovasti lapsia... Jos heidän elämänsä on todella ollut niin rajoittunutta kun mediassa on annettu ymmärtää niin heillä on varmasti todella raskasta. Läheisin ihminen, isä, joka on ollut jatkuvasti läsnä on poissa... Onko heillä edes mitään tajua ns. normaalista elämästä?

Olen kyllä jollain tavalla järkyttynyt tästä Jacksonin poismenosta... En ole koskaan ollut mikään suuri fani, mutta olen kyllä pitänyt hänen musiikistaan todella paljon. Pidän häntä Popin kuninkaana.

R.I.P.
"Tits are for fucking, not for breastfeeding" -Rose West-
PitBull
Martin Beck
Viestit: 839
Liittynyt: Ke Marras 28, 2007 2:05 am
Paikkakunta: Uusimaa

Re: Michael Jackson on kuollut.

Viesti Kirjoittaja PitBull »

Tosi fanit kiistää asian, oikeastaan mulle se on ihan sama että oliko jacko pedofiili ja oliko jacko enää michael, ettei vaan olisi ollut mikaela eli ei voisi vähempää kiinnostaa. Mutta syytökset kumminkin pedofiliasta elää joten niillä mennään, en ihmettelisi vaikka olisikin kosketellut jotain poikaa/tyttöä :|

Aika moni viihdetaiteilija on kuollut "tapaturmaisesti" tässä vuoden aikana :|
Kaikki tämän nimimerkin kirjoittamat viestit ovat kyseisen
henkilön omia, yksityishenkilön mielipiteitä, eivätkä
minkään puolueen, yhteisön tai yrityksen mielipiteitä
tai kantoja. Oikeus perustuu PL 12§:ään.

UUSI TUNNUS! REALPITTI
joku muu
Armas Tammelin
Viestit: 81
Liittynyt: Ma Kesä 23, 2008 11:14 pm

Re: Michael Jackson on kuollut.

Viesti Kirjoittaja joku muu »

joey kirjoitti:En suostu uskoamaan sekuntiakaan, että Jackson olisi ollut pedofiili. Ensinnäkin, hän on avoimesti myöntänyt mielellään nukkuvansa lasten kanssa. Jos nukkumiseen liittyisi jotain seksuaalista, miksi Jackson olisi myöntänyt edes tuota?
Josko rahat eivät riittäneet ostamaan tätä asiaa tapahtumattomaksi. Saattoi uskottavuuden kannalta olla siis pakko myöntää.
Vastaa Viestiin