Niko Niemi

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
joey
Angus MacGyver
Viestit: 6782
Liittynyt: La Marras 10, 2007 9:55 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja joey »

dmm kirjoitti: Sitten kyllä täytyy hieman ihmetellä tuota kommentointia Nikon koosta. Siis jos mies on 185cm pitkä ja atleettinen, ei kai se vielä miehestä mitään hurjankokoista jässikkää tee? Jos painoa on vaikkapa 120kg, aletaan puhua jo todellakin hankalasti siirreltävästä kohteesta. Nyt kai kyseessä on kuitenkin varsin sopusuhtainen nuorimies.
Oletan, että Niemellä on painoa vähintään 80 kiloa, helposti enemmänkin. Mutta se on oikeastaan sivuseikka.

Tuo koko tuottaa ongelmia, vaikkei ruumis olisi erityisen painava. Noin pitkää ja leveää kappaletta on ylipäätän vaikea piilottaa mihinkään, takakonttiin sitä ei heitetä siinä missä puolitoistametrinen nainen heitettäisiin ja takapenkillekin sitä on elottomana vaikea saada sovitettua. En siis sano, etteikö tuon kokoisen ruumiin siirtäminen olisi mahdollista - tietysti on, etenkin usealta ihmiseltä, mutta joka tapauksessa se vie aikaa. Ja sen takia kiinnittää helposti huomiota.
Moser
Alibin satunnaislukija
Viestit: 58
Liittynyt: La Loka 17, 2009 12:02 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Moser »

Olen tätäkin tapausta niin tarkasti seurannut ja kaikki mahdollisuudet pohtinut, että alkaa jo kaikki sekoontua päässä. Olin meinaan aivan varma että Niko Niemi pyöräili eilen mua vastaan Hämeenlinnan keskustassa. :D Jätkä oli kyllä sen verran lyhyt ettei voinut sama olla, mutta hetken aikaa kyllä ihmettelin että mitä se täällä tekee.

Itsekin pohdin tuota teoriaa, jonka mukaan Niko olisi päässyt kotiin ja lähtenyt sitten uudelleen liikkeelle. Mitä todisteita tätä vastaan on? Onko kotoa löytynyt joku merkki ettei ole siellä illan jälkeen käynyt? En spekuloi pidemmälle, että mitä on voinut sen jälkeen sattua, mutta katoamisaika (ja paikkakin) vaihtuisivat rajusti.
Jumala rankaisee meitä siitä, mitä emme osaa kuvitella.
-- Stephen King (Tapahtumapaikkana Duma Key)
Kakira
Sabrina Duncan
Viestit: 360
Liittynyt: To Touko 14, 2009 9:17 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Kakira »

dmm kirjoitti:Näsinpuistossa on kyllä niin paljon koirien ulkoiluttajia, että on melkoinen ihme, jos siellä jossain puskassa tai vastaavassa saa maata monta viikkoa, ilman että yksikään koira asiaan mitenkään reagoi.
Ihan sivusta seuranneena pakko heittää tähän oma kokemukseni. Muutama viikko sitten löysimme ruumiin mieheni kanssa ja hämmästys oli suuri, sillä koira ei reagoinut siihen mitenkään. Oli kuin sitä ei olisi ollutkaan siinä ja ihmetteli mitä siinä seisomme kun odottelimme poliisia :D
Yleensä koira nostaa rähäkän jos havaitsee jotain outoa (esim. kaatuneen roskiksen, muovikassin maassa, mäyräkoirapahvin nurmikolla jne) myös useimmat ihmiset saavat koiran varuilleen, mutta eloton ruumis, ei mitään huomiota :shock:
Tietysti koirat ovat myös yksilöitä, mutta ruumiskoiraa ei meidän haukusta tulisi 8)
ELÄ ja anna toisten elää
Teleksi
Vic Mackey
Viestit: 1971
Liittynyt: Ma Elo 13, 2007 3:45 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Teleksi »

Jos Nikon kännykkä on simahtanut keskustan alueella, niin siinä taitaa olla kaksi mahdollisuutta:

1) Niko on edelleen jossain keskustan alueella
2) Nikon kännykkä simahti keskustan alueella, hän meni kotiin (ei laittanut lautukseen) ja poistui sitten jonnekin.

Minusta kännykän simahtaminen keskustassa viittaa siihen, ettei Niko päässyt kotiin asti.
Teleksi
Vic Mackey
Viestit: 1971
Liittynyt: Ma Elo 13, 2007 3:45 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Teleksi »

Jostain syystä minulle on jäänyt se kuva, että Niko oli menossa siskolleen tai vanhemmilleen yöksi. Eli siitä tiedettäisin ettei Niko koskaan tullut perille. Voin olla väärässä. Voisi tietenkin soittaa 020202 ja kysyä Nikon osoitteen, mutta en taida viitsiä tuhlata rahaa moiseen.
joey
Angus MacGyver
Viestit: 6782
Liittynyt: La Marras 10, 2007 9:55 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja joey »

Kakira, tuohon varmasti vaikuttaa sekin, missä ruumis on. Ainakin luulisi, että koira reagoisi herkemmin kalmoon silloin, jos se löytäisi sen esimerkiksi puskan kätköistä, kuin silloin, jos kalmo lojuisi keskellä tietä. Ja tietysti ruumiin ikäkin vaikuttaa: jos ruumis on ehtinyt huonompaan kuntoon, luulisi joka rekun reagoivan voimakkaaseen hajuun. Tuo teidän löytönne taisi olla kohtalaisen tuore?

Tämä tietysti riippuu siitäkin, miten hyvin lenkittäjä koiraa lukee. Oman lenkkireittini varrella on tiheitä, matalia istutuksia, joista koiramme tuntuvat olevan aina äärettömän kiinnostuneita, ja joiden katveeseen ei ihmisen perspektiivistä näe. Olen useamman kerran miettinyt, että puskiin mahtuisi isompikin ruumis, enkä välttämättä edes huomaisi mitään vaikka uteliaita koiria on kaksin kappalein. Ellei koira reagoi jotenkin erityisen innokkaasti tai hermostu, en esimerkiksi pikaisella aamulenkillä jää koskaan tutkimaan, mikä puskassa piskiä kiinnosti.
Viimeksi muokannut joey, To Loka 22, 2009 2:54 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
pumppu
Susikoski
Viestit: 40
Liittynyt: Ma Loka 12, 2009 6:29 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja pumppu »

carpemi kirjoitti:Itse olen miettinyt tuota Särkänniemeä myös, mutta eikös siellä ole kuitenkin korkeat aidat että alueelle ei pääse? Sinällään hyvä "piilopaikka" piilottaa tai piiloutua koska eikös Särkänniemen Elämyspuisto ole suljettu jo (kuten eläinpuisto myös) muut on auki kuten Näsinneula, Delfinaario ym.. :|
Muutamia vuosia sitten kaverin kanssa joku syksy oltiin oikein uhmakkaita teini-ikäisiä, ja käytiin ryömimässä Särkänniemen portin ali. No, heti kun päästiin toiselle puolelle aitaa niin rupes jännittämään ja ryömittiin takaisin.

Ne aidat ei kuitenkaan oo mitään mahdottomia, ja varmasti hyväkuntoinen (tosin sillä hetkellä ei ehkä niinkään) nuori mies siitä yli pääsisi kiipeämään, jos halua vaan on päästä fiilistelemään tyhjään huvipuistoon. Aidan ali luultavasti Niko Niemi ei mahtuisi, kun meilläkin teki silloin vähän tiukkaa vaikka pienikokoisia olimmekin. Tästä on kyllä aikaa kohta kymmenen vuotta mutta Särkänniemi oli silloin jo nykyisen "mallinen".

En ihmettelisi vaikka sieltä löytyisi, kai siellä jonkun verran vartijat käy kattomassa paikkoja mutta tuskin kovin tarkkaan. Ei ehkä ensimmäisenä ole mielessä katsoa, onko joku sammunut viikinkilaivaan.
Joko
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: Ti Loka 20, 2009 6:25 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Joko »

Täytyy ensin sanoa, etten ole mikään uniin uskoja, mutta joku muukin täällä kertoi oman unensa niin kerron nyt minäkin. Hassua kyllä, että tapaus vaikuttaa niin runsaaseen joukkoon...

Eli itse näin unta, että lenkkeillessäni löysin Nikon siitä Amurin rautatielaiturin vieressä olevesta ryteikkö metsiköstä.

Uni oli sen verran hurja että kävin hiukan kurkkaamassa, mutten sen enempää etsinyt, vaan kävelin lähinnä ohi. Totesin vain, että voi hyvinkin jäädä huomaamatta vaikka joku siellä makaisinkin...

Samoihin aikoihin seurakuntalaisetkin olivat etsimässä Nikoa, mutta kukapa rämpisi tieheässä vaikeakulkuisessa ryteikössä? aika polku johteista näytti etsiminen olevan...

Toisaalta taas voidaan miettiä että mitä joku jossain ryteikössä tekee?

Ja sitten vielä se, kun puhelin asiasta täällä oli keskusteluja, että näyttäisi siltä et veteen puhelin olisi tippunut, niin voihan se asfaltillekin tippua ja hajota samalla tavalla.
pumppu
Susikoski
Viestit: 40
Liittynyt: Ma Loka 12, 2009 6:29 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja pumppu »

Teleksi kirjoitti:Jostain syystä minulle on jäänyt se kuva, että Niko oli menossa siskolleen tai vanhemmilleen yöksi. Eli siitä tiedettäisin ettei Niko koskaan tullut perille. Voin olla väärässä. Voisi tietenkin soittaa 020202 ja kysyä Nikon osoitteen, mutta en taida viitsiä tuhlata rahaa moiseen.
Kurkkasin tuolta (rekisteröitymisen jälkeen) ilmaisesta eniro.fi-palvelusta, Niko Niemiä löytyi Tampereelta vain 2 kappaletta, toinen Irjalasta, toinen Jankasta.


EDIT: Mutta siis tämä Niko Niemi asuu Onkiniemessä, niin myös hänen perheensä, mutta hän kuulemma asuu siellä yksin.
Teleksi
Vic Mackey
Viestit: 1971
Liittynyt: Ma Elo 13, 2007 3:45 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Teleksi »

No tämähän tukisi minun uskomustani. Että siis asuu jankassa tai irjalassa ja oli menossa vanhemilleen tai siskolleen.
yannele
Alibin satunnaislukija
Viestit: 62
Liittynyt: To Joulu 27, 2007 7:06 pm

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja yannele »

Teleksi kirjoitti:Jos Nikon kännykkä on simahtanut keskustan alueella, niin siinä taitaa olla kaksi mahdollisuutta:

1) Niko on edelleen jossain keskustan alueella
2) Nikon kännykkä simahti keskustan alueella, hän meni kotiin (ei laittanut lautukseen) ja poistui sitten jonnekin.

Minusta kännykän simahtaminen keskustassa viittaa siihen, ettei Niko päässyt kotiin asti.
Jos Nikon kimppuun on käyty ja kännykkä pudonnut maahan rikkoutuen, silloin se näyttäisi juuri siltä, mitä joku täällä aiemmin sanoi, että tukiasemalla tietona "bye bye".
Toistan jälleen itseäni, mutta olen varma, että Niko löytyy Pyynikin alueelta.
"Se, että olet vainoharhainen ei tarkoita sitä, etteivät ne kuitenkin olisi perässäsi."
LilyValley
Jack Taylor
Viestit: 17
Liittynyt: To Kesä 04, 2009 8:45 pm
Paikkakunta: Tampere

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja LilyValley »

Näin tamperelaisena ja paljon amurin ja onkiniemen suunnalla kulkeneena haluan puuttua tuohon teidän miettimään reittiin laukontorin kautta. Jos oletamme Nikon lähteneen kotiin tukevassa humalassa hän on varmasti valinnut hämeenkadun kautta kulkevan reitin. Sillä uskoisin että hän on käyttänyt sitä useammin ja näin ollen ei ollut miettinytkään toista reittiä (mikä selvänä voisi tulla mieleen oikein hyvin, mutta humalassa tulee luotettua siihen mihinkä on tottunut muita vaihtoehtoja ajattelematta). Minusta hän on siis lähtenyt hämeenkatua kohti kävelemään ja mahdollisesti kurkannut onko bussia tulossa 5min sisään ja jatkanut matkaansa hämeenkatua tuulensuuhun päin.

Harmi etteivät etsinnät tuottaneet tulosta. Itsemurhan en usko olevan kyseessä.
Potilas kuuro, muuten asiallinen.
Justina
Nikke Knakkertton
Viestit: 175
Liittynyt: Ma Loka 19, 2009 8:51 am

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja Justina »

Ihmetyttää ettei ole tarjottu vihjepalkkiota. Joku tuollainen 10.000-20.000,- voisi saada joidenkin kielenkannat laulamaan, jos nimittäin rikos on sattunut.
lot of mysteries
Nikke Knakkertton
Viestit: 187
Liittynyt: Pe Maalis 07, 2008 4:56 pm
Paikkakunta: suomi

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja lot of mysteries »

yannele kirjoitti:
Teleksi kirjoitti:Jos Nikon kännykkä on simahtanut keskustan alueella, niin siinä taitaa olla kaksi mahdollisuutta:

1) Niko on edelleen jossain keskustan alueella
2) Nikon kännykkä simahti keskustan alueella, hän meni kotiin (ei laittanut lautukseen) ja poistui sitten jonnekin.

Minusta kännykän simahtaminen keskustassa viittaa siihen, ettei Niko päässyt kotiin asti.
Jos Nikon kimppuun on käyty ja kännykkä pudonnut maahan rikkoutuen, silloin se näyttäisi juuri siltä, mitä joku täällä aiemmin sanoi, että tukiasemalla tietona "bye bye".
Toistan jälleen itseäni, mutta olen varma, että Niko löytyy Pyynikin alueelta.
eikö se"bye bye"tule asemalle silloin jos "hallittu sammuttaminen"tehdään puhelimesta?
Noh..Oli miten oli..
Mutta tuli mieleen tälläinen juttu,että jos Niko on esim. Ryöstetty (esim.4 miehen seurue?)ja tavalla tai toisella hengettömäksi/tajuttomaksi saatu,niin taitaa tuollakin alueella missä mahdollinen rikos on tapahtunut,niin olla kaivoja sun muita viemäreitä melkoista paljon? Kansi ylös ja äijä sinne :shock: Mitenhän tarkkaan etsintäpartio tälläiset otti huomioon?
aniko
Agentti Scully
Viestit: 651
Liittynyt: To Kesä 18, 2009 10:52 pm
Paikkakunta: Gamla Motown

Re: Niko Niemi

Viesti Kirjoittaja aniko »

tyyppi85 kirjoitti:jos niko löytyy vedestä hukkuneena niin miten muka pystytään sanomaan onko kyseessä tapaturma,surma,vahinko?vastaus on:ei mistään.onhan joku voinut tyrkätä nikon järveen,josta ei jäisi mitään jälkiä mutta tapauksen arveltaisiin olevan tapaturma/itsemurha.
Niin, jos Niko löytyy vedestä hukkuneena ilman väkivallan merkkejä niin kyllähän se silloin on lähes varmasti tapaturma tai itsemurha. Henkirikoksen siitä saa nimittäin vain oikeastaan siten, että Niko sai jostain loppumatkan varrella seuraa ja ajautui veden äärelle, ja sitten tämä seuralainen (tuttu?) jotenkin pääsi niin lähelle että sai Nikon tönäistyä veteen ilman kamppailua, silminnäkijöitä tai avunhuutoja - enpä usko. Mutta jos kuolinsyy ei olekaan hukkuminen tai kamppailun tai väkivallan merkkejä löytyy, niin tarina on aivan toinen.
Vastaa Viestiin