HALME KUOLI! :(

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

ulrikeM
Nikke Knakkertton
Viestit: 187
Liittynyt: La Marras 29, 2008 3:59 pm

Re: HALME KUOLI! :(

Viesti Kirjoittaja ulrikeM »

Damien kirjoitti:
Kake kirjoitti:Mitäköhän sä sitten olet ansainnut jos kerran sankarisi on vielä paljon suuremman luokan rikollinen Ulrike Meinhof.
Saako nauraa?En oikein usko että ketään pelkän avan tai nimimerkkinsä perusteella voidaan arvioida noin.

Niin minäkin nauran 8).
Minkä taakseen jättää, sen netistä löytää.
TooToo
Sofia Karppi
Viestit: 442
Liittynyt: Ti Tammi 08, 2008 1:28 am
Paikkakunta: Stadi

Re: HALME KUOLI! :(

Viesti Kirjoittaja TooToo »

pahis kirjoitti:
Viimeiset vuodet Toni veti viinaa ja piriä itsetuhoiseen tyyliin, mikä tosin on ymmärrettävää, invalidisoituneet ihmiset usein sortuu tuollaiseen elämään sairastumisen jälkeen. Jokainen voi miettiä olisiko itse hoitanut elämänsä paremmin tollasena vihanneksena millaisena Toni 2003 vuodesta eteenpäin eli.

Ainutlaatuinen persoona ja ura, kukaanmuu suomalainen ei ole elättänyt itseään jenkeissä tolla alalla millä Toni toimi. Viimeiset vuodet murheellista alamäkeä, joka lähestyi vääjäämättä pohjaa, joka nyt sitten koettiin.

Se pitää kuitenkin muistaa että Toni eli absolutistina melkein kaksivuotta onnettomuuden jälkeen, tällöin hänellä meni suht hyvin ja alamäki alkoi vasta kun päihteidenkäyttö taas astui kuvaan aja voimistui järjettömiin mittoihin. Eli siltä osin omat valinnat Tonin vei turmioon. Jokatapaukses onnettomuutta edeltävä ura oli kunnioitettava.

Hyvin kirjoitettu. Tuttu kundi eräällä tavalla oli ja kyllähän Viikingin jutuissa ja touhuissa oli showta mukana erittäin paljon, mutta monet menivät juuri siihen miinaan, minkä Tony kiusallaan useasti teki.
Jyrkkä alamäki tosiaan alkoi 2003 ja päättyi nyt viimeiselle pysäkilleen..
Kake
Armas Tammelin
Viestit: 81
Liittynyt: Ma Joulu 10, 2007 2:11 pm

Re: HALME KUOLI! :(

Viesti Kirjoittaja Kake »

Saahan sitä nauraa mutta faktat faktoina.
Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4913
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Re: HALME KUOLI! :(

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

Kyllä minäkin lähden sille kannalle, että kyseessä oli lopukseltaan ahkera ja työtäpelkäämätön mies, jolla oli yritystä (eikä pelkkää yritystä) monellakin saralla. Tony oli näytöspainissa mukana, näyttelijä, laulaja, nyrkkeilijä, politiikkaan pyrkinyt ja sinne myös päässyt. Ei voi kovinkaan moni suomalainen sanoa tehneensä samaa, useimmat kun saavat aikaiseksi elämässään sen yhden ainoan ammatin, jos sitäkään. Lisäksi olivat ne ammatit, jotka olivat ns. vähemmän julkisia, joita hän teki ennen kuuluisuuteen astumistaan. Julkisuudessa Tonyn CV oli suomalaisella saralla ihan omaa luokkaansa tämän päivän BB-tähtien ja hetken-heilojen maailmassa. Äkkiseltään ei tule ihan montaa suomalaista mieleen, jonka kuolema olisi noteerattu myös ulkomailla näin nopeasti, niin kaukana kuin missä Tonyn kuolemasta tiedotettiin.

Joku jo sanoikin, että vuoden 2003 jälkeen Tonyn elämä meni alamäkeä. Tämä on totta, ja uskon myös siihen mitä kirjoittaja itsekin sanoi; vammautuneilla alkoholi tulee helposti kuvioihin, kun ei enää pystytä siihen mihin ennen pystyttiin ja tämä tiedostetaan tuskallisen tarkasti. Töissä käyminen usein loppuu ja elämässä ei ole muuta kuin kotona istuskelu. Vielä jos on nuori heppu kuten Tony oli, helposti se ryyppyputki napsahtaa sitten päälle. Kahden vuoden raittiina olo oli hienoa, mutta sen katkaisi minusta varsin epäilyttävä lehtikuva missä Tony kehui tämän olevan ensimmäinen kaljansa kahteen vuoteen. Miksi siis lopettaa se hyvänä ollut raittius yhtäkkiä?

En ole koskaan ollut Tonyn fani, mutta en vihollinenkaan. Kirjoitan nämä asiat siltä kantalta miten ne näen ja olen todella sitä mieltä, että vaikka joidenkin mielestä Tony oli kelvoton ja surkea äijä, niin kyllä hän sai silti huomattavasti enemmän aikaan kuin monikaan muu meistä suomalaisista. Ehkä se, että hänen päätyönsä julkisuudessa painottui sinne 90-luvun alkuun ja osa palstan kirjoittajista on vasta syntynyt niillä paikkeilla, aiheuttaa sen, ettei hänen tekemäänsä työtä osata arvostaa. Kirjoittajat ovat yksinkertaisesti niin nuoria, etteivät muista niitä lauantaita kun Gladiaattorit tulivat telkkarista ja kaupoissa myytiin Gladiaattori-purkkaa.

Tonyn myöhempi ura ei toki ollut yhtään sen halveksuttavempi, mutta jossain vaiheessa hänkin havahtui totuuteen siitä, ettei kaikki ollut ok. Oliko se sitten 2003, vai vasta sen jälkeen? Selkeästi se kuitenkin kaiveli häntä ja hän yritti parannusta, muttei enää kokenut elämänlaatuaan niin hyväksi, että minkäänlaista rannalle selviämistä olisi enää nähtävissä. Ehkä Tonynkin kannalta parempi, niin ei tarvitse enää yrittää väkisellä räpiköidä, jos ei siihen ole enää voimia. RIP.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.

Judge Dredd
Hetty Wainthropp
Viestit: 481
Liittynyt: Ma Kesä 23, 2008 9:14 pm

Re: HALME KUOLI! :(

Viesti Kirjoittaja Judge Dredd »

Dormeator kirjoitti: Mitähän tapahtuisi? Kerroppa mitä Halme teki eduskunta aikanaan argadianmäellä, seurasin tosi tiukkaan muutama vuosi sitten politiikkaa ja voin kyl sanoa että Halme ei kyllä eduskunta ajallaan tehnyt yhtään mitään.
http://www.puhevalta.fi/view_articles.php?id=3

"Kesäkuun 27. päivänä 2003 eduskunta teki päätöksen, jonka mukaan seurakunnat voivat myöntää veteraaneille vapautuksen hautamaksusta 1.1.2004 lukien."
On vaikea katsoa, kun Stalin makaa vain murtuneena sohvalla.
"Ovatko suomalaiset pystyneet tekemään niin suuria tuhoja kunniakkaalle puna-armeijalle? Selittäkää minulle," vaatii Stalin.
John Doe
Christopher Lorenzo
Viestit: 1595
Liittynyt: Su Helmi 22, 2009 4:28 pm
Paikkakunta: Desert Island

Re: HALME KUOLI! :(

Viesti Kirjoittaja John Doe »

Video Tonyn "kokkeli"kärystä:
http://www.iltasanomat.fi/videot/kotimaa/1740580
Tiettävästi viimeinen haastattelu:
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotim ... id=1864393

Tässä on Tony Halmeen viimeiseksi jäänyt haastattelu
11.01.2010 10:15, päivitetty 11.01. 11:48

Ilta-Sanomat tapasi Tony Halmeen tiettävästi viimeisenä tiedotusvälineenä tiistaina 1. joulukuuta. Haastattelu tehtiin Halmeen kotimaisemissa Helsingin Herttoniemenrannassa.
Seuraavassa Halmeen haastattelu kokonaisuudessaan. Haastattelu on julkaistu Ilta-Sanomissa 2. joulukuuta.

Eläkkeellä oleva kansanedustaja Tony Halme kärsii pysyvästä aivovammasta. Halme tunnustaa Ilta-Sanomille, ettei ole vieläkään toipunut vuonna 2003 sattuneesta välikohtauksesta, jonka seurauksena hän vaipui kolmeksi viikoksi koomaan.
- Aivovammani johtuu aivojen happivajauksesta, jonka silloin koin. Huomasin että jotain oli vialla, kun rupesin palaamaan elävien kirjoihin, Halme kertoo.
Halme kärsii edelleen vakavista muistihäiriöistä. Hän kertoo kirjoittavansa ylös kaikki sopimansa asiat, sillä muuten ne unohtuvat.
- En muista oikein mitään. Jos olen aamulla käynyt kaupassa, en muista sitä enää iltapäivällä ja käyn kaupassa uudestaan.

Kun Ilta-Sanomat tapasi eilen Halmeen, vaikutti hän suhteellisen hyväkuntoiselta. Puhe sujui mieheltä sujuvasti, tosin kysymyksen ja vastauksen välille jäi aina pitkä tauko.
- On tosi huonoja päiviä ja välillä parempia, Halme kuvailee vointiaan.
Kovin aktiivista elämää Halme ei nykyisellään vietä. Liikkuvuutta rajoittaa ajokielto, joka tuli lokakuussa, kun Halme kärysi huumeiden vaikutuksen alaisena ajamisesta.
- Lepäilen ja nautin eläkkeestä. Käyn kuntoutuksessa kaksi kertaa viikossa ja salilla treenaamassa kolmesti. Kuntoutuksessa käydään läpi sellaisia muistipelejä. Joskus niissä ei jää mitään mieleen, joskus muistaa kaikki.

Halmeella ei ole enää elämässään suuria tavoitteita lukuun ottamatta kirjaa, jonka hän toivoo saavansa valmiiksi ensi vuoden aikana. Muistihäiriö hidastaa työtä pahasti.
- Kirjoittaminen on rankkaa, kun teen sen yksin. Haluan että tämä kirjani tulee suoraan multa itseltäni, vaikka on minulla ollut hyviä haamukirjoittajia.
Kirjassaan Halme aikoo kuvata kansanedustaja-aikaansa.
- Kerron millaista puukotusta politiikka on. Eduskunnassa tullaan aamukahville ja luvataan puoltaa mun vetoomusta, mutta sitten ei puolletakaan. Kirkkain silmin valehdellaan päin pläsiä. Jos tämä on politiikkaa, niin en halua olla siinä mukana.

Amfetamiinia vuosikaudet
Tony Halme kertoo lääkinneensä itseään amfetamiinilla useiden vuosien ajan ennen kuin jäi kiinni poliisin ratsiassa lokakuussa. Huumetesti näytti Halmeen ajaneen amfetamiinin ja kokaiinin vaikutuksen alaisena. Mies odottaa parhaillaan oikeudenkäyntiä.
- Olen lääkinnyt itseäni kolme neljä vuotta. Aloitin sen jälkeen, kun minulta vietiin kipulääkkeet.
Jo vuoden 2003 poliisitutkimuksessa Halmeelta löydettiin useita lääkeaineita, joilla ei ole Suomessa myyntilupaa. Samoin hänen virtsanäytteestään todettiin tuolloin jäämiä amfetamiinista.
- Alaselkäni reistaa, se juontaa nyrkkeilystä ja painista. Olen lääkekiellossa, enkä saa mitään reseptin alaisia särkylääkkeitä.
Amfetamiinin lisäksi Halme sanoo käyttäneensä ainakin kodeiinia ja oksikodonia.
- Mitä pimeiltä markkinoilta vain sai.
Sekä kodeiini että oksikodini ovat erittäin voimakkaita kipulääkkeitä, joita käytetään myös huumausaineina.
Halme kertoo oppineensa lääkkeiden käytön esiintyessään Yhdysvalloissa ja Japanissa show-painijana.
- Esiintymisiä oli joka päivä. Ei sitä hommaa voinut ilman lääkkeitä tehdä.
IS
Kuka,mikä ja missä olen...tiedätkö sinä?
loneliness
Jessica Fletcher
Viestit: 3206
Liittynyt: Ti Kesä 03, 2008 12:30 am

Re: HALME KUOLI! :(

Viesti Kirjoittaja loneliness »

Ihmeen hyvin pysyi kuitenkin pimennossa nuo Halmeen lääkeseikkailut pitkään. Oli sen verran uugeeta hemmoa pimeillä markkinoilla ilmeisesti, ettei niistä paljoa lauleltu. Tai sitten Halme pyöri vähän eri pippaloissa kuin Anne-Mari Bergin mainitsemat ihmiset jotka julkkupiireissä sekoilivat. Oli Tonilla viihdekäyttö aika kaukana, mutta ei hän siltä kyllä näyttänytkään. Eikös kodeiinia ole yskänlääkkeessä? Miten sen kanssa pelleillään? Joskus olen muistaakseni jostain lukenut, että aistiharhoja voi tulla jos sen kanssa liikaa läträilee. Hallusinogeeni?
Paavo Arhinmäki on äijä!
apollo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1587
Liittynyt: La Heinä 14, 2007 4:09 am

Re: HALME KUOLI! :(

Viesti Kirjoittaja apollo »

En kyllä tajua miten amfetamiini on auttanut mihinkään särkyihin. Halme aiheutti minussa lähinnä oksennuksen kaltaisia reaktioita, mutta olihan hän ainakin värikäs hahmo. Show-mies viimeisen päälle.

Kodeiini on särkylääke ja kuuluu opiaatteihin. Ei pitäisi aiheutta hallusinaatioita (ellei sitten vieroitusoireissa). Yleisimpiä kodeiinia sisältäviä särkylääkkeitä lienee Panacodit ja Ardinexit. Itselleni on joskus särkyyn määrätty panacodia, mutta en kyllä saanut siitä mitään "oloja". En kyllä rouhinutkaan niitä kourakaupalla, mielestäni erittäin päteviä särkylääkkeitä.
Yökiitäjä
Frank Drebin
Viestit: 394
Liittynyt: To Maalis 29, 2007 7:22 am
Paikkakunta: Kallio

Re: HALME KUOLI! :(

Viesti Kirjoittaja Yökiitäjä »

VoDKa kirjoitti:Vielä jos on nuori heppu kuten Tony oli, helposti se ryyppyputki napsahtaa sitten päälle. Kahden vuoden raittiina olo oli hienoa, mutta sen katkaisi minusta varsin epäilyttävä lehtikuva missä Tony kehui tämän olevan ensimmäinen kaljansa kahteen vuoteen. Miksi siis lopettaa se hyvänä ollut raittius yhtäkkiä?
Aivovammasta voi kuntoutua tiettyyn rajaan saakka. Noin vuoden kuluttua vamman saamisesta näkee että kuinka paljon toimintakykyä pystytään palauttamaan ja mikä se lopullinen taso tulee olemaan mikä voidaan vielä saavuttaa. Olennaista kuntoutumisessa on päihteiden käytön lopettaminen kokonaan. Tony on luultavasti treenannut nuo pari vuotta ahkerasti ja heittänyt sitten pyyhkeen kehään kun on ymmärtänyt että paluuta onnettomuutta edeltäneelle tasolle ei enää ole.

Toinen tekijä on se että ammattilaistason urheilu nuorena on sen verran kovaa rääkkiä että se jättää kehoon vammoja jotka tulevat ainoastaan pahentumaan sen myötä kun ikää tulee lisää. Nelikymppinen kaveri ei tässä suhteessa ole enää kovin nuori. Tätä taustaa vasten katsottuna säännöllinen kovien kipulääkkeiden (oksykodoni, kodeiini) käyttö on ihan ymmärrettävää, ihan päivittäisen toimintakyvynkin kannalta. Amfetamiini ei kipuihin liity suoranaisesti, mutta sen avulla pystyy treenaamaan vaikka jokin paikka olisi hajalla ja estäisi harjoittelun normaalioloissa.
Yökiitäjä
Frank Drebin
Viestit: 394
Liittynyt: To Maalis 29, 2007 7:22 am
Paikkakunta: Kallio

Re: HALME KUOLI! :(

Viesti Kirjoittaja Yökiitäjä »

loneliness kirjoitti:Ihmeen hyvin pysyi kuitenkin pimennossa nuo Halmeen lääkeseikkailut pitkään. Oli sen verran uugeeta hemmoa pimeillä markkinoilla ilmeisesti, ettei niistä paljoa lauleltu. Tai sitten Halme pyöri vähän eri pippaloissa kuin Anne-Mari Bergin mainitsemat ihmiset jotka julkkupiireissä sekoilivat.
No ihan yleisesti on niin että laittomien aineiden ympärillä pyörivissä piireissä ei toisten tekemisistä lauleta piirin ulkopuolelle, vaikka olisi joku julkisuuden henkilökin kyseessä. Vaikenemisen muuri on edelleen olemassa, kun puhutaan hieman rankemmasta päihteiden käytöstä. Erikseen on sitten BB-julkkikset ja muut jotka omaa hölmöyttään kertoilevat viihdekäytöstään medialle.

Halme oli tässä suhteessa suoraselkäinen mies. Ei pahemmin selitellyt tai hehkuttanut tekemisiään, kertoi vaan lyhyesti mitä tulee joskus otettua.
lonkeroinen
Lauri Hanhivaara
Viestit: 148
Liittynyt: La Helmi 14, 2009 4:52 pm

Re: HALME KUOLI! :(

Viesti Kirjoittaja lonkeroinen »

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic. ... 75#p287667

Ylläoleva linkki 'pahiksen' kirjoitukseen on ainoa viesti tässä viestiketjussa, jossa oli vähääkään järjenhiventä. Vaikka ette olisi pitäneet vainajan elämäntyylistä tai persoonasta, antakaa hänen levätä rauhassa eli R.I.P.

Kaikki eivät halua sitä myöntää, mutta Halme sai paljon aikaan elämässään. Moni meistä nyrkkeileilyn ja voimailun seuraajista muistaa hänet jo 80-luvun puolelta, jolloin Halme oli jossain määrin mukana kehonrakennuspiireissä, mm. kirjoitteli Bodaus-lehteen palstaa 'Massa-Halme' nimellä. Sitten 90-luvun alussa kaveri tuli tunnetuksi wrestlingistä ja koko Suomen tietoisuuten Gladiaattorit tv-ohjelmasta. Gladiaattoreiden ja wrestling-uran sattuneista syistä johtuneiden päättymisen jälkeen Halme oli pari vuotta julkisuudelta pimennossa, mutta 1995 ensiesityksensä saanut Bruce Willisin tähdittämässä Die Hard 3 -elokuvassa pienessä roolissa ollut Halme pääsi taas esiin.

Bodaus-lehtiä seuranneet olivat varmasti 80-luvulta alkaen olleet Halmeen tekemisistä selvillä, mutta suuri yleisö huomasi Viikingin viimeistä vuonna 1996, jolloin hän kohtasi nyrkkeilyn raskaan sarjan SM-ottelussa Jukka Järvisen. Lehdet ja televisio huomioivat tapahtuman hyvin. Suurisuinen Viikinki soitti suutaan ennen matsia siihen malliin, ettei se voinut jäädä iltapäivälehtien lukijoilta huomaamatta. Vaikka ensimmäisessä matsissa tulikin turpaan, sitähän monet varmasti halusivatkin, oli matsi erittäin tärkeä tulevalle ammattilaisnyrkkeilyn suosiolle kotimaassamme.

Seuraavana vuonna Halme varasti jälleen shown. Edellisvuoden diskaus ja häviö olivat unohtuneet suun käydessä entiseen malliin lehdistötilaisuuksissa ennen uusintaottelua Jukka Järvistä vastaan syksyllä 1997. Nämä olivat niitä aikoja jollaisena moni haluaisi muistaa Viikingin: iso, vahvan ja vaarallisen näköinen tatuoitu kaljupää amerikasta, joka oli kaiken lisäksi terävä kaveri suustaan. Halmeen verbaaliakrobatia oli uutta urheilupiireissä siihen aikaan. Osa piti siitä, osa ei. Kaikki eivät ymmärtäneet, että se oli osa showta, Halme markkinoi matsejaan ja itseään siten. Osa ehkä onneksi ymmärsi, että monet Halmeen jutuista ja letkautuksista oli tarkkaan laskelmoitu. Mutta toisaalta, onneksi kaikki eivät ymmärtäneet, se olikin ehkä silloisen suosion salaisuus.

Jättäisin Halmeen urheilu-uran tarkemman muistelemisen 1997 vuoden Järvisen matsiin, koska sen jälkeisillä matseilla ei ehkä ollut samanlaista merkitystä Suomen nyrkkeilyhistoriassa kuin aiemmilla. Olihan siinä toki myöhemmin vastassa mm. kertaalleen hävitty matsi ja myöhemmin sitten voitettu matsi Mika "Kille" Kihlströmiä vastaan, oli Iran Barkleytä jne. Ehkä Viikingin olisi pitänyt ripustaa hanskat naulaan Kihlströmin voitettuaan, koska parista voitosta huolimatta viimeiset matsit olivat turhia. Nobody - Yacine Kingbolle häviäminen oli naula arkkuun, eikä Halmeen matsit jaksaneet ehkä kiinnostaa ihmisiä enää niin paljon kuin vuosina 1996-1999.

Voisin väittää, että juuri noilta ajoilta suurin osa meistä ennen 1980-lukua syntyneistä muistaa Halmeen parhaiten. Myöhemmin syntyneet eivät välttämättä vielä seuranneet kaverin tekemisiä vielä silloin, joten mielikuva voi olla viinanhuuruisista lehtiotsikoista 2000-luvulta. Halmettahan ei pidetty nyrkkeilypiireissä kovinkaan taitavana nyrkkeilijänä. Kaveri vain sattui olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Ilman nyrkkeilytaustaa Viikinki tuskin olisi koskaan ollut edes ehdolla eduskuntaan, saati sitten päässyt sinne. Eduskuntaan pääsemiseen vaikutti varmasti lehtijuttuja enemmän Halmeen kirjat, joita silloin aikanaan sai nauraa ihan vedet silmissä. Ja jälleen oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Koska jätin tarkoituksella nyrkkeilyuran viimeiset vaiheet tarkemmin kertaamatta, hypätään ajassa vähän eteenpäin. 2000-luvun alkupuoli oli siis hiljaista aikaa, välillä lehtien otsikoissa enemmän, välillä vähemmän. Vuonna 2003 tapahtui se mitä odotettiin, kansa äänesti Viikingin eduskuntaan. Lehdistön mielestä Halme äänestettiin sisään protestiäänillä ja suurinpiirtein slummien asukkaiden äänillä, mutta itse en uskonut enkä usko edelleen niihin väitteisiin. Kuten yllä jo totesin, Halme on vain ollu elämässään monta kertaa oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tonyn mielipiteet olivat puolueen nimen mukaisesti perussuomalaisen mielipiteitä ja uskoisin niitä mielipiteitä silloin allekirjoittaneen moni muukin kuin lehdistön nimittämät huonompien alueiden asukkaat.

Eduskuntaan pääsemiseen saakka Halmeen saavutukset ja mielipiteet hänestä olivat olleet lähinnä urheiluun liittyviä. Mutta nyt häneltä odotettiin sanojen sijaan tekoja. Tuliko niitä sitten? En tiedä, ei voi suoralta kädeltä tyrmätä, etteikö olisi tullut. Halmeen tuoman huomion ansiosta Timo Soinikin sai paljon huomiota ja mahdollisesti osin siksi Soini nousi rivipoliitikosta yhdeksi maamme suosituimmista poliitikoista. Viikingin oma poliittinen urahan oli lyhyt kesän 2003 tragedian vuoksi. Sen jälkeen Viikinki ei tainnut juurikaan eduskuntatyöskentelyyn osallistua ja alamäki alkoi.

Kukaan ei muutu kuollessaan pyhimykseksi. Jos ihminen oli eläessään mulkku, se on sitä kuollessaankin. Halme ei ollut minun mielestäni mulkku, mutta ei pyhimyskään. Hyviin tapoihin kuuluu, että kunnioitetaan vainajan muistoa. Ei siis muistella pahalla, vaan muistellaan niitä hyviä asioita. Halme on ihan varmasti ollut monelle kamppailulajien harrastajille ja punttisalilla kävijöille jonkinlainen idoli jossakin vaiheessa. Heikoistakin oloista voi nousta parrasvaloihin. Kovalla yrittämisellä pärjää.

Uskaltaisin vielä tähän loppuun väittää, että Halmeella on suuri merkitys 2000-luvun alussa Suomeen tulleessa tatuointivillityksessä. Tottahan toki tatuointeja on ollut jo ennen Halmettakin, mutta vielä 20 vuotta sitten niillä oli toisenlainen merkitys: kertoi kuvan kantajan olleen joko linnassa tai merillä. Tai muuten erikoinen. Halme oli ensimmäisiä julkisuuden henkilöitä Suomessa, jolla oli useita tatuointeja. Halmeen huippusuosion aikaan ne eivät olleet yleisiä, turha väittääkään muuta. Ensimmäisessä kirjassaan Viikinki selitti kirjan lopussa tatuointien mitä hänen tatuointinsa tarkoittavat. Eipä mennyt aikaakaan kun katukuvassa alkoi olla tatuointeja vähän joka toisella, vakaumuksellisimmat b-julkkikset sitten selittivät kilpaa lehdissä millainen merkitys sillä piikkilangalla on hauiksessa tai mitä se tribaali tarkoittaa olkapäässä. Älkää sitten viilatko pilkkua. Väitin vain, että Halmeella on tässä tatuointivillityksessä jonkinlainen merkitys.

PS. Niinkuin nimimerkki 'pahis' jo sen sanoi: "pitää ymmärtää, että Halme tavallaan kuoli aivoiltaan ja persoonaltaan jo vuonna 2003". Yrittäkäämme siis ajatella, että se nyt kuollut Halme ei ollut se Halme jollaisena osa meistä haluaisi hänet muistaa.

PPS. Minulla ei ole tatuointeja. Vielä. Ehkä sitten kun lähden merille.
Tai joudun kivitaloon. :shock:

PPPS. En kuulu Halmeen fan-clubiin. Halusin vain kantaa korteni kekoon ja muistuttaa kaverin meriiteistä, koska suurin osa tämän ketjun viesteistä on pelkkää paskaa.
otus
Axel Foley
Viestit: 2329
Liittynyt: Ke Tammi 02, 2008 7:00 pm
Paikkakunta: Youranus

Re: HALME KUOLI! :(

Viesti Kirjoittaja otus »

Hyvä kirjoitus lonkeroiselta ja kepeet mullat Tonylle vielä tähänkin ketjuun..
Jos alkaa pännii, niin anna bannii..
Tampereen Tyttö
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5192
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

Vodka oikeastaan sanoikin sen olennaisimman, joka itsellänikin Tonysta mieleen nousee; -"Teki mitä teki, hyvää ja huonoa, mutta se on enemmän kuin keskivertoihmiset saavat aikaan tässä elämässä. Erikoislaatuinen persoona."
-Takuulla, sano Tampereenlikka!
Mat-Lock
Jack Bauer
Viestit: 910
Liittynyt: La Syys 20, 2008 11:15 am

Re:

Viesti Kirjoittaja Mat-Lock »

Tampereen Tyttö kirjoitti:Vodka oikeastaan sanoikin sen olennaisimman, joka itsellänikin Tonysta mieleen nousee; -"Teki mitä teki, hyvää ja huonoa, mutta se on enemmän kuin keskivertoihmiset saavat aikaan tässä elämässä. Erikoislaatuinen persoona."
Tavallaan kyllä, mutta Halmeen "aikaansaannokset" olivat narsistista ego/julkisuustrippailua, joka ei pahemmin muita hyödyttänyt, päinvastoin. Esimerkiksi kansanedustajaksi pääsyy äänivyöryllä, edustajuusajan viettäminen lähinnä saikuilla ja lopulta sairaseläke kyllä hyödytti Tonyä itseään, mutta muita...? Samankaltaisilla julkisuustempausten mittariella Johanna Tukiainenkin on ollut melko aikaansaava.
Susanna
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 115
Liittynyt: Ke Elo 15, 2007 7:37 pm
Paikkakunta: Pori

Re:

Viesti Kirjoittaja Susanna »

Tampereen Tyttö kirjoitti:Vodka oikeastaan sanoikin sen olennaisimman, joka itsellänikin Tonysta mieleen nousee; -"Teki mitä teki, hyvää ja huonoa, mutta se on enemmän kuin keskivertoihmiset saavat aikaan tässä elämässä. Erikoislaatuinen persoona."
komppailen
Osanotot läheisille ja Tonylle hyvää matkaa
Vastaa Viestiin