TV-ohjelmasuosituksia

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Anilè
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 116
Liittynyt: To Maalis 18, 2010 5:51 pm

Re: TV-ohjelmasuosituksia

Viesti Kirjoittaja Anilè »

Dokumentti tekijänoikeuksista:

http://areena.yle.fi/ohjelma/89f5ac02ee ... 58a5036a17

Tämä dokumentti, joka on uusinta, sai ainakin minut vakuuttuneeksi siitä, että piraattipuolue on oikealla asialla.
Anile= Anilé. Unohdin salasanani siksi tämä uusi lookki.

Mieskuoro Kuuntelijat.
Kiiski Vastaranta
Olivia Benson
Viestit: 710
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2010 12:50 am

Re: TV-ohjelmasuosituksia

Viesti Kirjoittaja Kiiski Vastaranta »

A-studio
TV1 ma 5.7.2010 klo 21.00
A-studion reportaasi: Imaami ja profeetan piirtäjät

Tänä kesänä tulee kuluneeksi viisi vuotta siitä, kun tanskalainen päivälehti Jyllands-Posten julkaisi pilapiirroksia profeetta Muhammadista, ja islamilainen maailma raivostui. A-studio kävi katsomassa, mitä profeetan piirtäjille kuuluu tänään.

Jyllands-Postenin piirroksista eniten loukkaavaksi koettiin Kurt Westergaardin teos, jossa profeetta Muhammadilla oli turbaanissaan pommi. Westergaard istui Yhdysvalloissa poikansa uima-altaalla, kun hän kuuli piirroksensa herättämästä reaktiosta: Tanskan liput ja suurlähetystöt paloivat eri puolilla islamilaista maailmaa ja mellakoissa kuoli yli sata ihmistä.

Westergaard elää yhä ympärivuorokautisessa poliisivartiossa, koska terroristit ovat luvanneet hänestä miljoonan dollarin tapporahan. Uhkaukset eivät ole jääneet puheiden tasolle: kirveellä aseistautunut muslimimies yritti murhata Westergaardin tammikuussa.

Pari vuotta myöhemmin oman Muhammed-pilakuvansa piirsi ruotsalaistaitelija Lars Vilks, ja hänkin sai osansa äärimuslimien vihasta. Maaliskuussa poliisi pidätti seitsemän ihmistä Vilksin murhan suunnittelusta. Vilksin kotitalo yritettiin polttaa kuukausi sitten. Myös Suomessa vierailleen Vilksin Iissä rakentama lautatorni yritettiin polttaa juhannuksen jälkeen.

Oululainen sarjakuvapiirtäjä Ville Ranta on osallistunut keskusteluun käyttämällä Muhammad-hahmoa omissa töissään ja paheksumalla Suomen poliittista johtoa, joka meni pyytelemään anteeksi profeetasta tehtyjen kuvien julkaisemista.
http://atuubi.yle.fi/ohjelmat/a_studio_maanantai

Niille joita närästää ja kauhistelevat kun joku piirtää Muhamadin kuvia kun tietää että se loukkaa muslimeja voisi suositella tämän lukemista.
Mika Ebeling oli ensimmäisiä älähtäjiä ruotsalaisen valokuvaajan Elisabeth Ohlsonin Ecce homo -teossarjasta. Ecce homo -näyttely on osa Helsingin kulttuurikaupunkivuotta, ja valokuvissa Jeesus on kristillisten mielestä epäsopivassa seurassa

Ideologialiturgiaa
Kun seurakunta-aktiiveistakin puolueen meno tuntuu liian fundamentalistiselta, ei ole ihme, ettei puolue ole juuri saanut jäseniä hihhulipiirien ulkopuolelta.
Milla Kalliomaan mielestä puolueessa on viisasta minimoida Raamatun siteeraaminen. Puolueen on kristillisdemokratisoiduttava, jos se mielii lisää kannatusta tapaluterilaisten joukosta.Vielä viime puoluekokouksessa ei ollut uudistusten aika: nimenmuutos kaatui äänestyksessä.
Kalliomaa on mukana työryhmässä, joka on valmistellut puolueelle keskustelumateriaalin kristillisdemokraattisesta ideologiasta.Kalliomaasta puolueen olisi syytä keskustella syvästi tulevaisuudestaan. Nimenvaihdos selventäisi hänestä puolueen identiteettiä.
”Ideologiakeskustelu toisi itseymmärrystä tähän joukkoon, kun pohdittaisiin, mitä kristillisdemokratia on, miten se niveltää kristillisen arvomaailman politiikkaan ja mikä asema Raamatulla voi politiikassa olla.”
Keskustelutilaisuuteen kristilliset tarvinnevat pitkäpinnaista eksegeettiä simultaanitulkkaamaan sitä jakeiden ja psalmien loputonta litaniaa, jonka puolueen raamatullinen väki ilmoille kajauttaa.
Milla Kalliomaa on itse toista kautta kristillisten kaupunginvaltuutettuna Lahdessa, ja hän aikoo asettua jälleen syksyllä ehdolle.Jos haluaa politiikassa tehdä kristillisyydelle oikeutta, itse uskosta tulee puhua todella vähän, Kalliomaa miettii. Voimakas hengellinen viritys johtaa hänen mielestään helposti väärinkäsitykseen: yleisö ei enää ymmärrä, mitä tarkoitetaan.
”Minusta uskonnon ja politiikan yhdistäminen voi olla jopa vaarallista”, Kalliomaa sanoo.

Anna-Liina Kauhanen
Kuva: Elisabeth Ohlsonin Ecce homo -teossarja
http://www.ylioppilaslehti.fi/2000/04/2 ... nhaarassa/

Näkisipä sen päivän kun ylioppilaslehti ja kyseiset ihmiset jotka siinä kävivät hanakasti kristittyjen kimppuun ja pitivät jeesuksen esittämästi homona,transvetiittina jne. ihan oikeutettuna alkaisi vaatia tasapuolisuuden nimissä muhamed piirtäjien teoksia taidenäyttelyihin ja "kriittisen" taideapurahataiteilijat tekisi kilvan homomuhamed tai transumuhamed teoksia joita sitten ylistäisivät Helsingin sanomien kulttuurisivuilla jne. kilvan

http://www.ohlson.se/utstallningar_ecce.htm

Nuorilla tytöilla on rohkeutta sentään ottaa kantaa ja Kurt Westergaardin puolesta pelkäämättä saamiaan tappouhkauksia Tanskassa toisin kuin munattomat aikuiset miehet Suomessa jotka pyytelevät anteeksi.

Nikolinenikki-Farlig romance med kurt westergaard (Lady Gaga-Bad Romance)
http://www.youtube.com/watch?v=53xx6NHPiSo
Tiedelehti 27.05.2010 19:00
-Testosteroni vähentää sosiaalista sinisilmäisyyttä
Nepenthe
Neuvoja-Jack
Viestit: 546
Liittynyt: Ke Syys 24, 2008 4:19 pm

Re: TV-ohjelmasuosituksia

Viesti Kirjoittaja Nepenthe »

Sattumalta hoksasin, että kaikki maksukanavat näkyvät nyt viikonlopun ajan ja kanavia selaillessani törmäsin todella kiinnostavaan kanavaan: ID - Investigation Discovery. Kannattaa ainakin vilkaista, muutamat rikos-dokumentit vaikuttivat ainakin todella hyvin tehdyiltä!
"You have robbed my revenge of sweetness, and now I must go hence in bitterness, in debt to your mercy."
Kiiski Vastaranta
Olivia Benson
Viestit: 710
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2010 12:50 am

Re: TV-ohjelmasuosituksia

Viesti Kirjoittaja Kiiski Vastaranta »

"27.9.2010 klo 20:00
MOT: Pohjolan somalien painajainen

Terrorijärjestö al-Shabaab värvää syrjäytyneitä nuoria pohjoismaissa.

Eteläisessä Somaliassa valtaa pitävä ääri-islamilainen al-Shabaab -järjestö on ulottanut lonkeronsa eri puolille maailmaa. Sen värvärit ovat toimineet myös pohjoismaissa ja onnistuneet houkuttelemaan kymmeniä nuoria mukaan Somalian taisteluihin ja jopa itsemurhaiskuihin."
http://ohjelmat.yle.fi/mot/taman_viikon_mot

"TANSSIPOJAT
TV2 ma 27.9. klo 22.05
Teini-ikäiset pojat puetaan tytöiksi ja he tanssivat aikuisille mahtimiehille.
Raportti Afganistanin vaietusta pedofiliaperinteestä.

Lue lisää
Katso ote ohjelmasta"
http://atuubi.yle.fi/ohjelmat/silminnakija_avaa_silmasi
Tiedelehti 27.05.2010 19:00
-Testosteroni vähentää sosiaalista sinisilmäisyyttä
Kiiski Vastaranta
Olivia Benson
Viestit: 710
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2010 12:50 am

Re: TV-ohjelmasuosituksia

Viesti Kirjoittaja Kiiski Vastaranta »

No nyt on sitten Ohjelmat jo netissä nähtävissä.

Silminnäkijä: Tanssipojat
http://areena.yle.fi/video/1313587

Kuva

Siinä sitä on kattomista kun isäntä silmät kiiluen osallistuu "tyttönsä" nätiksi laittamiseen, on meikkia, koruja, huivia, hametta.
Ei taida edes oikean vaimonsa laittautumiseen osallistuvan ihan yhtä intensiivisesti, muuten kuin et perkele ämmä nilkat piiloo huoran näköisenä ei tästä talosta poistuta tjs.
Omat vaimot säkitetään suljetaan lukkojen taakse ja sitten miesten illoissa puleerataan pikkupojat näteiksi oikein koko maakunnan mahtimiesten kesken sitten kilpaillen siitä kellä on nätein poika näytillä ja seksileluna :?:
Tiedelehti 27.05.2010 19:00
-Testosteroni vähentää sosiaalista sinisilmäisyyttä
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7240
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: TV-ohjelmasuosituksia

Viesti Kirjoittaja Tiina »

^Heh,kiitos suosituksesta Kiiskelle. Kaikkea sitä näkee, kun vanhaksi elää, voi jo tässä kohtaa sanoa. :o


Puolen tunnin päästä alkaa kolmoselta Kadonneen jäljillä. Siinäpä se vasta hyvä ohjelma, jos ette ole tienneet. Suosittelen. :)
John Doe
Christopher Lorenzo
Viestit: 1595
Liittynyt: Su Helmi 22, 2009 4:28 pm
Paikkakunta: Desert Island

Re: TV-ohjelmasuosituksia

Viesti Kirjoittaja John Doe »

POLIISIT-sarjan kolmas tuotantokausi:

Jimin Poliisit-sarjan kolmannen kauden uudet jaksot ruutuun tammikuussa 2011
Jimin suosittu kotimainen dokumentaarinen sarja Poliisit palaa ruutuun kolmannen tuotantokauden uusilla jaksoilla tammikuussa 2011. Mukana on tällä kertaa kahdeksan kaupunkia ja kuusitoista poliisia. Uudella kaudella poliisien työtä päästään seuraamaan 56 jakson verran. Suuri jaksomäärä nostaa Poliisit-sarjan Suomen suurimmaksi kotimaiseksi dokumentaariseksi sarjaksi. Ohjelman tuottaa Jimille Aito Media Oy.

Poliisit-sarjan kolmannella tuotantokaudella poliisin työtä seurataan Turussa, Espoossa, Oulussa, Helsingissä, Kotkassa, Lahdessa, Porissa ja Vantaalla. Turussa poliisin työtä päästään seuraamaan jo toiselta tuotantokaudelta tutun ylikonstaapeli Joonas Tikan matkaan. Joonaksen uutena aisaparina nähdään vanhempi konstaapeli Juhani Korvela. Espoon puolella matkataan tutun partion kyydissä, kun vanhempi konstaapeli Hannu Väänänen ja vanhempi konstaapeli Sami Söder pitävät järjestystä yllä leppoisalla meiningillä. Tuttu kasvo löytyy myös Vantaan koirapartiosta. Ylikonstaapeli Jarkko Turunen saa uuden työparin vanhemmasta konstaapelista Petri Kajanteesta. Suomen Chicagossa eli Lahdessa partioi niin ikään tuttu pari. Vanhempi konstaapeli Jarno Linnavirta ja ylikonstaapeli Janne Kandén pitävät huolen että rauha säilyy kaupungin yössä.

Oulussa päästään tutustumaan ylikonstaapeli Tommi Heikkilän sekä vanhemman konstaapelin Janne Lammelan työhön. Helsingissä pyöritään itäisessä poliisipiirissä ylikonstaapeli Mika Kasosen ja vanhempi konstaapeli Jani Pahkajärven partioauton kyydissä. Ylikonstaapeli Matti Borodulinin sekä vanhemman konstaapelin Sanna Keskisen arkista ahertamista seurataan Kotkan kaupungissa. Uuteen kaupunkiin ja uuteen partioon tutustutaan myös Porissa. Vanhempi konstaapeli Matti Vanhatalo ja vanhempi konstaapeli Jouni Uusitalo huolehtivat, että rannikkokaupungissa pysyy järjestys yllä.

Poliisit-sarjan kolmas tuotantokausi alkaa Jimillä tammikuussa 2011.
Poliisit-sarjan toisen tuotantokauden uusinnat Jimillä nyt perjantaisin klo 19-21.

http://www.poliisi.fi/poliisi/home.nsf/ ... endocument

http://www.jimtv.fi/ohjelmat/poliisit/etusivu

Suosittelen, jos nyt joku ei ole sarjaa tähän mennessä seurannut. 8)
Kuka,mikä ja missä olen...tiedätkö sinä?
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7240
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: TV-ohjelmasuosituksia

Viesti Kirjoittaja Tiina »

^Onhan tuota tullut seurattua. En ollut aiemmin tajunnutkaan miten työllistävää tuo suomalaisten känniörveltäminen onkaan poliiseille. Mutta onhan tuossakin ammattissa ehkä joskus hauskojakin hetkiä, kuten tässä:

http://www.youtube.com/watch?v=qqPgqQxy0Dk
Kiiski Vastaranta
Olivia Benson
Viestit: 710
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2010 12:50 am

Re: TV-ohjelmasuosituksia

Viesti Kirjoittaja Kiiski Vastaranta »

Ykkösdokumentti: Ihmiset kauppatavarana
Pakkotyö, velkaorjuus, lapsityövoiman käyttö, ihmiskauppa ovat orjuuden nykyisiä muotoja. Sen perimmäinen syy on köyhyys. O: Thomas Robsam. T: Speranza Film, Norja, ja Periferia Productions, Suomi.
http://areena.yle.fi/video/1348146
Tiedelehti 27.05.2010 19:00
-Testosteroni vähentää sosiaalista sinisilmäisyyttä
Avatar
HBIC
Remington Steele
Viestit: 244
Liittynyt: Ti Kesä 26, 2007 5:06 am
Paikkakunta: Blue Ridge Mtns

Re: TV-ohjelmasuosituksia

Viesti Kirjoittaja HBIC »

Tänään (14.10) klo 21.00 JIM D Historia: Bostonin kuristaja.

Bostonin kuristaja. 1960-luvulla kauhua herättäneenä Bostonin kuristajana pidetään Albert DeSalvoa, joka tunnusti murhat. Häntä ei kuitenkaan koskaan tuomittu teoista, ja hänen tunnustuksensa todenmukaisuutta epäillään. Uhrien ja DeSalvon omaiset yrittävät saada tutkimukset uudelleen käyntiin, jotta totuus selviäisi viimein. Amerikkalainen dokumenttisarja.
aga
Adrian Monk
Viestit: 2767
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 11:21 am

Re: TV-ohjelmasuosituksia

Viesti Kirjoittaja aga »

Suosittelen TV1:ltä alkanutta suomalaista Katkolle-dokumenttisarjaa, jossa kerrotaan ja kuvataan katkoleirillä olevia eri-ikäisiä ja erilaisia alkoholisteja. Ainakin ensimmäisen jakson perusteella vaikutti kiinnostavalta, huomenna perjantaina tulee taas klo 21.00.

Katkolle

TV1 Klo: 21.00 Pvm: 15.10.2010

Klinikan asukkailla on ensimmäinen yhteinen aamu, mikä tarkoittaa osalle heistä ensimmäistä selvää aamua pitkiin aikoihin. Susanne avautuu metsäretkellä itsetuhoisuudestaan eikä aihe ole Jannellekaan vieras. 2/11
minttusuklaa
Remington Steele
Viestit: 200
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 4:43 pm

Re: TV-ohjelmasuosituksia

Viesti Kirjoittaja minttusuklaa »

Tänään Inhimillisessä tekijässä on vieraana henkirikoksen uhrien omaisia sekä traumapsykologi Soili Poijula.
ELÄMÄNMITTAINEN SURU

Sunnuntaina 17.10.2010 klo 21:00 YLE TV2
Tiistaina 19.10.2010 klo 14:55 YLE TV2
Torstaina 21.10.2010 klo 18:00 YLE TV2

Kun perheenjäsen kuolee väkivaltaisesti, ovat omaiset monen vaikean asian edessä. Miten tästä selvitään, kun elämä ei enää koskaan ole entisellään? Loppuuko tuska, viha ja suru koskaan? Onko ilossa aina särö?

Eija Niemisen Emilia-tytär lähti harjoittelemaan koripalloa kotinsa lähellä olevalle kentälle. Mieleltään häiriintynyt nuori mies puukotti Emilian hengiltä. Motiivikseen mies kertoi halun päästä hoitoon. Ensishokin jälkeen Eija-äidin mielen on täyttänyt viha ja katkeruus. Hän haluaisi herättää keskustelua mielenterveysasioista koska kokee, että Emilia-tytär kuoli aivan turhaan.

Anne Logrén oli 13-vuotias, kun lähisukulainen surmasi Annen isän riitaisan juopottelun seurauksena. Perheessä ei ollut tapana puhua tunteista eikä vaikeista asioista, joten isän kuolemasta ei paljoa puhuttu. Lähipiirissä ajateltiin, että kuolema oli tavallaan isän omaa syytä, sillä hän oli äkkipikainen ja väkivaltainen luonne. Anne pärjäsi koulussa hyvin, eikä kukaan huomannut lapsen surua. Vasta oman lapsen saaminen laukaisi 17 vuoden takaisen trauman.

Kokenut traumapsykologi Soili Poijula on juuri saanut valmiiksi ainutlaatuisen tutkimuksen henkirikosten uhrien omaisten toipumisesta. Uhrien omaiset unohdetaan helposti, ja avun saaminen on satunnaista.

Poijulan mukaan lähiomaisen väkivaltainen kuolema on suurimpia suruja, joka ihmistä voi kohdata, ja siitä toipuminen kestää vuosia. Moni ei toivu koskaan, ja masennus ja muut psyykkiset ongelmat ovat yleisiä.

Illan ohjelmassa pohditaan sitä, miten vihasta ja katkeruudesta voisi päästä eteenpäin. Voiko viha muuttua lohduttavammaksi suruksi ja painajaisten hälventyä? Eija Nieminen sanoo, että hän pakenee tyhjyyttä kaikenlaiseen tekemiseen ja selviää sillä päivästä toiseen. Mutta mitä tapahtuu sitten, kun virta loppuu?

Ohjelmaan on saatavana suomenkielinen tekstitys ja se on katsottavissa YLE Areenassa.
http://www.yle.fi/inhimillinentekija/
Kiiski Vastaranta
Olivia Benson
Viestit: 710
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2010 12:50 am

Re: TV-ohjelmasuosituksia

Viesti Kirjoittaja Kiiski Vastaranta »

YLE TV1 3.11.2010 19:00 Historiaa: Neuvostoliiton ihmiskokeet Neuvostoliiton alkuvuosina tehtiin maan laboratorioissa salaisia kokeita uuden superrodun kehittämiseksi. Ihmisiä ja apinoita risteytettiin ja naisia hedelmöitettiin älykkäiden miesten spermalla.
http://www.telvis.fi/ohjelmavinkit/_a13 ... miskokeet/
TV1 keskiviikkona 3.11. klo 19.00

Venäjän vallankumouksen jälkeen neuvostohallituksella oli kovat paineet. Takapajuinen maa oli monessa asiassa kilpailijoitaan jäljessä juuri, kun se olisi halunnut näyttää maailmalle tietä uuteen teknologiseen aikakauteen.
Biologia, tiede ja tekniikka tuntuivat vastaukselta kaikkiin ongelmiin, mutta uskottiin myös, että vanhassa kapitalistisessa maassa kasvanut kansa ei yksin riittäisi toteuttamaan muutosta, vaan tarvittiin uudenlaisia ihmisiä.
Näin ihmiskehostakin tuli vallankumouksen näyttämö 1920-luvulla. Maan laboratorioissa tehtiin salaisia kokeita uuden superrodun kehittämiseksi.
Ihmisiä ja apinoita risteytettiin, jotta saataisiin rotu, jota voitaisiin käyttää raskaaseen tai vaaralliseen työhön. Naisia hedelmöitettiin älykkäiden vallankumousjohtajien spermalla. Vanhojen ihmisten verta siirrettiin nuorempiin ja päinvastoin.
Vaikka kokeilu epäonnistui, Neuvostoliiton miljoonat kansalaiset joutuivat sopeuttamaan elämäänsä valtion asettamiin normeihin.
http://tv1.yle.fi/juttuarkisto/dokument ... hmiskokeet
Eli siis kohta alkaa
Tiedelehti 27.05.2010 19:00
-Testosteroni vähentää sosiaalista sinisilmäisyyttä
Maybrick
Perry Mason
Viestit: 3828
Liittynyt: Ti Loka 23, 2007 4:44 pm

Re: TV-ohjelmasuosituksia

Viesti Kirjoittaja Maybrick »

Mtv3 sunnuntaina 7.11. klo 23.45 Viiltäjä-Jack: Tappaja paljastuu
Vuoden 1888 syksyllä Lontoon East Endin syntisillä syrjäkujilla riehui ennennäkemättömän raaka sarjamurhaaja Viiltäjä-Jack, joka on siitä lähtien kiehtonut arvoituksellisuudellaan ihmisten mieliä. Viiltäjä-Jackin tarunomainen maine perustuu paljolti siihen, että hän surmasi ja silpoi julmasti ainakin viisi prostituoitua lyhyessä ajassa ja katosi sen jälkeen jälkiä jättämättä. Historioitsija ja kirjailija Mei Trow on tutkinut haastavaa tapausta kaksi vuotta. Hän on käyttänyt tutkimuksissa apunaan sekä vanhanaikaisia salapoliisitaitoja että nykyaikaisen rikostutkinnan keinoja, kuten psykologista ja maantieteellistä profilointia. Nyt hän vie katsojat Whitechapelin kaduille ja kertoo, kuka pelätty Viiltäjä-Jack todennäköisesti oli.
Telkku.com
Nothing is quite what it seems
Damien
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5197
Liittynyt: Ti Marras 11, 2008 1:26 pm
Paikkakunta: Karvatunturi aka käpykumpu
Viesti:

Re: TV-ohjelmasuosituksia

Viesti Kirjoittaja Damien »

Öbäyt kohta eli 22.50 kakkosella:
Dokumenttiprojekti: Hyönteisten ääni
Metsästä löytyi nälkään nääntyneen miehen muumioitunut ruumis ja päivä päivältä itsemurhan etenemistä seurannut päiväkirja. Kuvitteelliseen tekstiin, mutta tositapahtumaan perustuva elokuva.
"Aika kulkee, kellot laukkaa. Monta raukkaa, hauta haukkaa.
Ennen iltaa, siis kulje siltaa mut varo murhamiesten kiltaa.
Varo liittymästä heihin jotka usko eivät enää mihinkään."
Vastaa Viestiin