Jyväskylän laukkusurma v. 2011

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
jenni82
Agentti Scully
Viestit: 676
Liittynyt: To Huhti 17, 2008 1:28 am
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja jenni82 »

Ei hemmetti mitä kusipäitä nää tappajat ja toivon todella että elinkautiset napsahtaa jokaiselle paskalle joka osallisena tässä! Se kuinka tehdä överit riippuu siitä mitä on vedetty mut jos tuo LSD-huhu pitää paikkansa ni siihenhän on voitu sotkea ties mitä lääkkeitä sekaan jolloin tripit menee todella pahasti pieleen! Mua niin säälittää sen tytön kohtalo vaikka eihän kukaan pakota narkkaamaan mutta se että tahallisesti tapetaan toinen vielä tavalla jolla tiedettiin ettei tyttö kieltäydy on todella julmaa!!
Life. It´s just fucking thing after nother...
hellämustapääfinnilä
Martin Beck
Viestit: 834
Liittynyt: Su Helmi 14, 2010 8:52 pm

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja hellämustapääfinnilä »

nuusku-nella kirjoitti: Olisko joku paikalla ollut käynyt pahoinpitelemässä tiedotonta uhria? Tajusivat ettei mene enää läpi "pelkkänä" yliannostuksena vaan asiaa tutkitaan ja iski paniikki?
Tämä viittaisi siihen, että jotain väkivaltaa olisi uhrille tehty:
Poliisin tutkimukset jatkuvat. Niissä selvitetään muun muassa, miten uhria on kohdeltu ja käsitelty hänen viimeisinä elintunteinaan.
Jos ymmärrät kaeken, oot varmasti käsittännä viärin.
kummajuttu
Susikoski
Viestit: 45
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 11:31 am

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja kummajuttu »

matlockb kirjoitti:
kummajuttu kirjoitti:Onko yliannostuksen saanut henkilö yleensä " ns tiedottomassa" tilassa vai kuinka?
Eri aineet ilmeisesti vaikuttavat erilailla.
Kokemuksesta voinen vastata tähän. Riippuu tietenkin aineesta ja määrästä, mitä uhrille annetaan, mutta yleensä jos tiettyjä lääkkeitä tai huumeita otetaan (varsinkin tarkoituksella) yliannostus, menee henkilö melko pian tiedottomaan tilaan huomaamatta juuri mitään erikoista ennen tajun menoa. Taju siis lähtee kun ainetta imeytyy verenkiertoon tarpeeksi (jos aine on suun kautta otettu, suonensisäisesti otettuna tajunnan menetys tai kuolema voi olla välitön). Henkilö on sitten tämän jälkeen tajuton (ei tunne kipua, ei kuule mitään, siis yksinkertaisesti tajuton, jos henkilö on herätettävissä, voi toipua ilman sairaalahoitoakin). Kuolema sitten seuraa aineesta riippuen tajunnan menetyksen jälkeen usein 1/2-2 tunnin kuluessa kun keskushermoston toiminta on lamaantunut ja sydän pysähtyy, henkilö olisi mahdollista pelastaa jos apu saadaan paikalle, vaikka viime hetkillä. Kuolema seuraa tajunnan menetyksen jälkeen hiljakseltaan, hengitys vähenee, sydämen syke vähenee ja lopulta henkilö ei enää hengitä eikä sydän lyö. Tässsäkin tapauksessa on saatu elvytettyä henkilö elävien kirjoihin ilman pysyviä vammoja asianmukaisella hoidolla.
Näin ollen on edes se hyvä puoli että uhrin ei todennäköisesti ole tarvinnut kärsiä ennen kuolemaansa, vaan on päässyt poistumaan tästä maailmasta rauhallisesti, liian varhain ja ilkeiden ihmisten käsien kautta :(
Kaikki tukeni ja osanottoni uhrin omaisille.
Tätä viimeistä kappaletta juurikin hain takaa.
LAWoman
Christopher Lorenzo
Viestit: 1604
Liittynyt: To Maalis 11, 2010 5:36 pm
Paikkakunta: Länsirannikko

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja LAWoman »

Mutta ilmeisesti niitä oksennuksia siellä on siivottu tai sitten on taas jutut puhdistusaineista aivan höpöä. Ainakin erilaisen tavan ovat keksineet ja väittäisin kyllä, että yliannostusta tässä on yritetty lavastaa. Miksi ihmeessä kuitenkin paikalla on ollut niin paljon porukkaa? Miksi nämä kaikki halusivat tytön hengiltä? Sitähän tässä ilmeisesti haettiin kun paikalle olivat tulleet ja henki oli kaiken järjen mukaan ollut tarkoitus saada pois. En oikein tiedä miten suhtautua tuohon tapaan... :? Toivottavasti tosiaan on edes lähtenyt kivuttomasti, en muuta osaa sanoa.
There's a killer on the road
His brain is squirmin' like a toad
Take a long holiday
Let your children play
If ya give this man a ride
Sweet memory will die
Killer on the road, yeah.
Mallbella
Nikke Knakkertton
Viestit: 161
Liittynyt: Ti Helmi 03, 2009 8:59 pm
Paikkakunta: Itä

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja Mallbella »

En jotenkin jaksa uskoa, että kyseinen huume on ollut LSD. Siitä on hyvin vaikea "sekoittaa" tappavaa annosta. Kyseessä voisi helposti olla Heroiini. Subuteksia tyttö on kuultujen huhujen mukaan käyttänyt, mutta subuilla ei kyllä henki lähde, ellei mukaan ole sekoitettu jotain muuta, esim bentsoja.

Heroiini on helppo sekoittaa valmiiksi ruiskuun (sekoitetaan siis veteen). Ruisku on voinut odottaa pöydällä ja tytölle on vaan huikattu, että sun annos onkin valmiina, sen kun vedät. Eli tyttö on voinut ihan itse pistää tämän annoksen itseensä, tietämättä, että siihen onkin laitettu tappava määrä. Tästä kielisi se, että annos oli sekoitettu valmiiksi, eli sitä ei ole tehty tytön silmien alla, joten tyttö tuskin on itse missään vaiheessa tajunnut, että nyt onkin henki lähdössä.
matlockb
Michael Knight
Viestit: 4476
Liittynyt: Ma Maalis 29, 2010 6:17 am

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja matlockb »

En itsekkään usko että LSD:llä olisi surmattu vaan enemmän kallistuisin lääkkeiden ja/tai huumeiden kannalle, juuri esimerkiksi heroiinin yliannostus on varma tappaja.
On toki sekin mahdollisuus että on oksentanut ja kuollut/tukehtunut omaan oksennukseensa (toivottavasti näin ei ole käynyt) mutta tässäkin on (onneksi) se hyvä puoli että ihminen on niin tokkurassa siinä vaiheessa että ei mistään mitään tajua.
Ikävä että tämä ketju on näin kauhean pitkä enkä ole sitä ehtinyt seurata kunnolla joten en myöskään kauheasti viitsi tuoda nyt spekulointejani ilmi, pitää yrittää saada ketju tässä luettua.
Avatar
Teresa Banks
Sofia Karppi
Viestit: 403
Liittynyt: Ke Loka 29, 2008 7:08 pm

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja Teresa Banks »

Ja nyt kiinnostaa, ketä nämä kolme olivat (jotka olivat vangittujen ja uhrin lisäksi asunnossa murhayönä).
[Lähde: Poliisin tiedote 26.1.]

LSD:stä tuli mieleen jossakin vaiheessa se, että övereiden tarkoituksenahan voisi olla saada ihminen kunnolla psykoosiin. Mene, tiedä. Voihan tietty olla kyse sellaisesta coctailista, että mukana on yhtä sun toistakin. http://www.lycaeum.org/languages/finnis ... t.html#lsd
The king is gone but he's not forgotten
Is this the story of Johnny Rotten?
Lillikki
Alibin satunnaislukija
Viestit: 56
Liittynyt: Ma Loka 12, 2009 1:41 pm

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja Lillikki »

Mulle meinasi tulla itku, kun äsken luin tuosta myrkyttämisestä...
Minulla täysin sama juttu, rupesi jostain syystä enemmän surettamaan. Mielestäni ihminen joka näkee että toinen tekee kuolemaa eikä tee pelastamisen eteen mitään on yhtä sekopää kuin tekijäkin, miten voi vierestä seurata tapahtumaa?! sairasta :cry:
Kyllä itselläni olisi ihan normaali reaktio yrittää estää kenen tahansa tappaminen/soittaa apua mutta tiedä sit noiden narkkien aivotoiminnasta :shock:

Kuulin huhua että tämä uhrin ex (P.L) joka kuoli yliannostukseen, olisi annettu kuolla ilman avun soittamista ainakaan ajoissa, joko siinä pelossa että poliisit löytävät kamaa asunnosta tai siksi että muut paikalla olijat (mm. tämä laukku-uhri?) ei vain ole tajunnut kamapäissään mitä tapahtuu kun tämä P tekee kuolemaa... 8)
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7240
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja Tiina »

^Ehkäpä he juuri tästä exän kuolemasta saivat idean toteuttaa se lähdön tällä tavalla...Mutta tuo laukkuhomma on kyllä vähintäänkin omituinen.

Apropoo..Mihis ElizaSusi nyt on yhtäkkiä hävinnyt ? Poliisin virallisen tiedotteen ja kuolinsyyn julkaisun jälkeen ei mitään kommenttia ? 8)
ElizaSusi
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: Pe Tammi 21, 2011 11:16 pm

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja ElizaSusi »

Kyseessä ei varmaan ollut heroiini, sillä yliannostus tappaa melko välittömästi. Ei siinä kitumaan jää. Ihmettelen, miten kuollut narkkari saa täällä niin paljon sympatiaa, yleensä niitä vihataan suunnattomasti!
6 millions more!
Justi
Lauri Hanhivaara
Viestit: 136
Liittynyt: To Helmi 14, 2008 2:20 am
Paikkakunta: Päkälä

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja Justi »

Eiköhän se narkomaani ole ihminen siinä missä absolutistiki, ei helkkari mitä ajattelua...
On helppoa olla samaa mieltä, on helppoa olla mieletön. Vaan enemmän löytää kun poikkeaa tieltä ja oikaisee läpi metsikön
Mallbella
Nikke Knakkertton
Viestit: 161
Liittynyt: Ti Helmi 03, 2009 8:59 pm
Paikkakunta: Itä

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja Mallbella »

ElizaSusi kirjoitti:Kyseessä ei varmaan ollut heroiini, sillä yliannostus tappaa melko välittömästi. Ei siinä kitumaan jää. Ihmettelen, miten kuollut narkkari saa täällä niin paljon sympatiaa, yleensä niitä vihataan suunnattomasti!
Hmmm. eikä kyllä varmasti LSD, siihen kun on aika vaikea kuolla :roll:

Tokihan tappavan cocktailin voi helposti sekoittaa ruiskuun myös subuista ja bentsoista ja sellaiseen cocktailiin sopisi sekin, ettei ihan heti ole kuollut.

Oikeastaan tällä ei edes ole väliä.

Kuitenkin uskon, että tappava annos on sekoitettu valmiiksi ruiskuun, muutoin olisi aika vaikea saada yliannostusta. Sitä tosin ihmettelen, kuten muutama muukin, että miksi ei soitettu ambulanssia siinä vaiheessa, kun on varmistuttu, että tyttö on kuollut. Olisi voinut mennä ihan perus övereinä läpi! Huumetuomioita siinä olisi ehkä napsahtanut, mutta mieluummin kai tuollaiset istuisi hetken huumeista, kun vuosia murhasta :roll:
"Jännä" yhteensattuma tuokin, että exä on myös kuollut yliannostukseen. Olisikohan käytetty symbolisesti vielä samaa ainetta/annostusta :?
Lillikki
Alibin satunnaislukija
Viestit: 56
Liittynyt: Ma Loka 12, 2009 1:41 pm

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja Lillikki »

Ihmettelen, miten kuollut narkkari saa täällä niin paljon sympatiaa, yleensä niitä vihataan suunnattomasti!
Enemmän täällä on jauhettu tekotavasta, laukun sijainnista jne., kun sympatisoitu ja voivoteltu uhria sen enempää. Itse en henh.koht. narkkareista perusta mutta en myöskään ymmärrä että sellainen teilataan tietoisesti muiden osaallistumatta minkäänlaiseen pelastamiseen!
ElizaSusi
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: Pe Tammi 21, 2011 11:16 pm

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja ElizaSusi »

Tiina kirjoitti:^Ehkäpä he juuri tästä exän kuolemasta saivat idean toteuttaa se lähdön tällä tavalla...Mutta tuo laukkuhomma on kyllä vähintäänkin omituinen.

Apropoo..Mihis ElizaSusi nyt on yhtäkkiä hävinnyt ? Poliisin virallisen tiedotteen ja kuolinsyyn julkaisun jälkeen ei mitään kommenttia ? 8)
Tai ehkäpä narkkari veti viimeiset vetonsa itse ja muut ei tienneet että se tekee kuolemaa. Jospa lattialla makaaminen oli henkilölle tyypillistä käytöstä ja porukkaa ei hämmästyttänyt edes ryömiminen jenkkikassiin. Ehkä ja jospa ovat päivän sanat! :mrgreen:

*7 §* Odotamme kaikkien kirjoittajien noudattavan yleistä netikettiä ja ymmärtävän hyvän maun käsitteen.

-Dante
6 millions more!
Avatar
Toripolliisi
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1445
Liittynyt: To Touko 20, 2010 8:28 pm

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja Toripolliisi »

ElizaSusi kirjoitti:Ihmettelen, miten kuollut narkkari saa täällä niin paljon sympatiaa, yleensä niitä vihataan suunnattomasti!
Tuollaisia narkkareita, joita tekijät ovat, varmasti vihataankin. Ja aiheesta. Uhri, vaikka näköjään olikin koukussa, ei kuitenkaan tiettävästi ollut muutoin kriminaali ja hoitoonohjauksen kautta ehkä olisi ollut ihan yhteiskuntakelpoinen äiti tulevaisuudessa. En nyt pitäisi E:n jääkaapilla käyntiä kovin kummoisena rikkeenä, ilmeisesti tarjoilut olivat olleet muutoin heikonlaiset..
..saapa nähä..
Lukittu