65-vuotias Marja-Leena Salminen katosi Ylläksell

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Gladys
David Starsky
Viestit: 4508
Liittynyt: To Loka 01, 2009 6:53 pm

Re: Kadonnut 65v naishiihtäjä Ylläkseltä

Viesti Kirjoittaja Gladys »

Lapin kansa: "Poliisi lähtee tutkimuksissaan siitä, että Salminen on kadonnut hiihtoretkellään tai on lähtenyt jonnekin täysin muualle. Mitään rikokseen viittaavaa ei poliisi ole tutkimuksissaan löytänyt."

Ei varmaan ole löytänyt kun ei ole edes käynyt mielessä. Ehkä kohta kuitenkin kannattaisi avata muitakin tutkintalinjoja. Esim. mitä tapahtui keskiviikkona, missä, milloin ja kenen kanssa jne.

Mitä ilmoitusten repimisiin tulee, niin ymmärtäisin kyllä, jos joku vanha tuttu järkytyksissään repäisisi yhden ilmoituksen irti. Mutta nyt saa sen kuvan, että repiminen on ollut toistuvaa ja kenties muuallakin kuin kaupassa.

No, poliisi seuraa silti torstaista hiihtoretkeä. Okei....?
All is pretty.
- Andy Warhol
Scilla
Martin Riggs
Viestit: 627
Liittynyt: Pe Huhti 24, 2009 12:22 pm

Re: Kadonnut 65v naishiihtäjä Ylläkseltä

Viesti Kirjoittaja Scilla »

Eikös tuosta ilmoitusten repimisestä ollut jotain jossain kirjoituksessa (täällä), että ei ole varmaa onko ne revitty kolme kertaa (3 eri ilmoitusta eri aikoina), vai että onko kyse yhdestä ilmoituksen repimisestä josta tullut kolme havaintoa?
Scoopy
Alibin satunnaislukija
Viestit: 69
Liittynyt: To Tammi 01, 2009 4:39 pm

Re: Kadonnut 65v naishiihtäjä Ylläkseltä

Viesti Kirjoittaja Scoopy »

Aargh.. luulis nyt perhana olevan aika helppo selvittää onko sinne hiihtämään edes lähdetty vai ei. Olivatko sukset Salmisen kämpillä kun sinne mentiin vai ei? Oliko hänellä ylipäänsä omia suksia mukana? Jos ei niin oliko katoamisaamuna (tai jossain vaiheessa lomaa) käyty vuokraamossa vai ei.. joku tositehan tuosta on kuitenkin vuokraamoon jäänyt jos sieltä on sukset haettu.

Ihmeellisesti tuntuvat kyllä muuttuvan nämä tuttavapariskunnan ja tutkijoiden jutut koko ajan.. luulen että suurin osa on kuitenkin vain kommunikaatiokatkoksia tai iltakakkalehtien toimittajien "suoraksivetoja" - ei ole jaksettu tarkistaa faktoja tai kuunnella/lukea tiedotteita loppuun asti. Esim. toi mainosten repiminen - ei niitä varmaankaan sieltä latujen varsilta ole revitty vaan on ensin haluttu todeta että ilmoituksia on jätetty sekä latujen varsille että kauppoihin mutta sitten jätetty tarkentamatta että vain jälkimmäisiä on hävinnyt. Näin itse olen ajatellut siis esim. tämän aiemmin esillä olleen lauseen: "Aamulehti kertoi eilen, että viime viikon torstaina kadonneesta turkulaisesta Marja-Leena Salmisesta kauppoihin ja latujen varsille jätettyjä kadonnut-ilmoituksia oli revitty pois."
skoone
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4648
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 9:59 pm

Re: Kadonnut 65v naishiihtäjä Ylläkseltä

Viesti Kirjoittaja skoone »

Scoopy kirjoitti:Aargh.. luulis nyt perhana olevan aika helppo selvittää onko sinne hiihtämään edes lähdetty vai ei. Olivatko sukset Salmisen kämpillä kun sinne mentiin vai ei? Oliko hänellä ylipäänsä omia suksia mukana? Jos ei niin oliko katoamisaamuna (tai jossain vaiheessa lomaa) käyty vuokraamossa vai ei.. joku tositehan tuosta on kuitenkin vuokraamoon jäänyt jos sieltä on sukset haettu.

Minua vähän ihmetyttää tuo, että vain tetä olisi mukaansa ottanut. Olisiko ollut ripuli? Ehkä tosiaan joutui poikkeamaan ladulta asioille kanssahiihtäjiltä piiloon, meni turhan pitkälle, humsahti johonkin puronuomaan eikä päässyt ylös, tai sitten pyllistellessään kellahti hankeen eikä päässyt ylös?

Ruotsissa kuuluisa naistoimittaja (66 vee) kaatui Tukholman lähistöllä pari viikkoa sitten hiihtolenkillä ja mursi lonkkansa. Huuteli apua ja pääsi hoitoon vasta tuntien päästä.

Olisiko kuitenkin näin, ei vaan ole satuttu löytämään sitä kohtaa, missä vahinko tapahtui?
Muista lähdekritiikki!
tturpo
Harjunpää
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Maalis 18, 2011 5:56 pm

Re: Kadonnut 65v naishiihtäjä Ylläkseltä

Viesti Kirjoittaja tturpo »

Mtv3 uutisesta kauppiaan kommentti:

Se on hämärä keissi. Katoamisilmoitukset on revitty jo kolmesti pois kaupan seinältä, kertoo kauppias Sampo Kaulanen.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtm ... o-kolmesti

En viitsi koko juttua kopioida tänne, koska se löytyy jo aiemmilta sivuilta jos en muista täysin väärin..
Avatar
Rorschach
Hetty Wainthropp
Viestit: 497
Liittynyt: Ma Syys 08, 2008 9:29 am

Re: Kadonnut 65v naishiihtäjä Ylläkseltä

Viesti Kirjoittaja Rorschach »

skoone kirjoitti:Minua vähän ihmetyttää tuo, että vain tetä olisi mukaansa ottanut. Olisiko ollut ripuli?
Ainakin silloin, kun itse vielä hiihtelin latuja pitkin hiihtokeskuksissa, tuo oli aivan tavallista. Suurimmalla osalla ihmisistä oli mukana ainoastaan juotavaa, koska latujen varsilla oli jos jonkinlaista paikkaa, joista sai syötävää, jos matka venähti ja tarvitsi ravintoa. Tosin en usko, että poliisi osaa sanoa, onko mukaan otettu vaikka pari leipäsiivua. Erikoista olisi, jos he jostain tällaisen asian tietäisivät.
"Eikä liene rangaistus / jos käymme hetken yhtä matkaa / kun hirviöiksi paljastumme / onko hyvät päivät valhetta sittenkään" A.W. Yrjänä / CMX
aniko
Agentti Scully
Viestit: 651
Liittynyt: To Kesä 18, 2009 10:52 pm
Paikkakunta: Gamla Motown

Re: Kadonnut 65v naishiihtäjä Ylläkseltä

Viesti Kirjoittaja aniko »

Osa näistä sekoiluista voi tosiaan olla toimittajien mokailuja, mutta ei kai nyt katoamisilmoitusta tehtäessä kommunikaatio poliisin kanssa ole niin pahasti tökkinyt, että suunnilleen kaikki tiedot ovat menneet väärin. Kai nämä oudosti vaihtuvat "nähtiin klo 14 tänään eikun edellisenä iltana, klo 14 piti tavata eikun siis lähteä" -jutut ovat saaneet poliisin epäilemään pariskunnan tarinaa. Jos he ovat syyttömiä, niin aika hyvin ovat onnistuneet keräämään epäilyttävyyttä.

Jos kaikki muu täsmäisi, niin jotenkuten menisi läpi vielä se, että pariskunta on katoamispäivän aamuna vaikka tullut vähän myöhässä ML:n mökille, todenneet että ML ei ole kotona, ja ovat ajatelleet että hän varmaan lähti jo edeltä. "Eiköhän me se tuolla matkalla tavoiteta tai viimeistään nähdään Kotamajalla, mitä tässä nyt olisi voinut käydä, lähdetään hiihtämään..". Sitten kun ML ei saavu tapaamispaikkaan, niin hiihdetään takaisin mökille (jos klo 14 on lähdetty, ja jonkun aikaa tapaamispaikalla odoteltu, niin sopiiko tähän se että mökillä oltaisiin takaisin klo 18?). Naapurit antavat toisilleen silloin tällöin vara-avaimia siltä varalta että oma unohtuu, joten pariskunnalla on avainkin voinut olla. Tai sitten ovat muuten todenneet että ML ei ole mökissä ainakaan kunnossa, eikä puhelimeen vastata, joten ovat soittaneet poliisit. Kysymys kuuluukin että miksi tämä jotenkuten toimiva tarina on vaihtunut niin moneen kertaan? Ei kai pariskunta niin pahaan sokkiin mennyt katoamisen havaittuaan, etteivät saaneet enää selvää kuvaa siitä mitä oli tapahtunut päähänsä? Epätodennäköistä..

Nyt on vähän tyhmä kysymys, mutta miten on eri kännykkäoperaattorien verkkojen kanssa tuolla tunturissa? Oma halpisliittymäni kun ainakin tuntuu kadottavan reilusti signaalia heti jos on vähän korkeampia mäkiä vieressä :oops: , ja taajamien ulkopuolella peitto on vähän kyseenalainen. Eli jos oletetaan että ML:n puhelin vielä hälytti klo 18 (vai klo 14?), niin onko jokin säde minkä sisällä hänen on täytynyt olla?

Joka tapauksessa, luotan siihen että etsinnät on tehty hyvin, ja onnettomuuden uhrina ML olisi jo löydetty (jätän tähän silti pienen varauksen, että jos sittenkin oli vain todella huono tuuri). Rikos.. no ei ole vielä mitään konkreettista, pariskunnan oudot selitykset vain. Omaehtoinen katoaminen - on tämäkin vaihtoehto, vaikka hieman kurjalta tuntuisi kadota omalta, luultavasti huolenpidosta riippuvaiselta iäkkäältä äidiltään mitään kertomatta, niin motiiveja voi olla niin monia. Varusteita oli sinänsä riittävästi, jos oli juotavaa, ehkä jotain suklaapatukkaa, ja rahaa, ja vaihtovaatteet vaikka päällimmäisen kerroksen alla. Ja kun näköhavaintoja siis ei ole, niin ei voida tietää oliko ML:llä sittenkin retkeilyvarusteet (no menee jo vähän kaukaa haetuksi).

Ja sitten tätä kommenttiahan multa kaikki ovat jo odottaneet - itsemurha. Setuppi olisi sinänsä hyvä, että sopii seuraavaksi päiväksi jonkun hiihtoretken klo 14, mutta lähtee aamulla klo 5 hiihtämään aivan eri suuntaan. Olettaen että ei tule huomatuksi, tästä voi laskea itselleen monta tuntia etumatkaa. Sitten vain valittuun paikkaan, ja suunnitelman toteutus. Se että ML on ottanut vielä aamulla kuitenkin lääkkeensä ei sinänsä puhu itsemurhaa vastaan - hän ei ole halunnut että lääkkeen puutoksesta mahdollisesti aiheutuvat oireet häiritsevät hänen suoritustaan. Se sitten tietysti että mihin on mennyt että ei ole osattu etsiä - olisiko auto ollut odottamassa jossain tienvarressa? Nämä spekut sopivat toki myös omaehtoiseen katoamiseen.
Arwen
Jack Taylor
Viestit: 19
Liittynyt: To Helmi 05, 2009 6:23 pm

Re: Kadonnut 65v naishiihtäjä Ylläkseltä

Viesti Kirjoittaja Arwen »

Minun on kyllä edelleen vaikea uskoa vilunkipeliin naapuripariskunnan tai kenenkään muunkaan osalta tässä tapauksessa. Tosielämässä rauhalliset suomalaiseläkeläiset tuskin murhailevat toisiaan kovinkaan usein ja kutovat monimutkaisia peitetarinoita. Lienee selvää, että kadonnut ei ole lähtenyt hiihtämään suunniteltua reittiä vaan alueen tuntien ehkä johonkin muuhun suuntaan, josta ei ole osattu etsiä. Itsetuhoisuutta vastaan ei minusta todista lääkkeiden otto, se on monella niin rutiinia, että toteutuu vaikka ihminen olisi ajatuksissaan jo ihan muualla. Tarkoitukselliseen katoamiseen en myöskään usko, koska lääkkeitä ei ollut ottanut mukaan. Äh, en tiedä... Kyllä tässä on monta mahdollisuutta vielä olemassa, toivottavasti löytyy pian.
nuusku-nella
Adrian Monk
Viestit: 2745
Liittynyt: Pe Elo 06, 2010 9:14 pm
Paikkakunta: Etelämpi suomi

Re: Kadonnut 65v naishiihtäjä Ylläkseltä

Viesti Kirjoittaja nuusku-nella »

Kyllähän se aina hieman ihmetyttää kun nuo tiedonantojen tarinat tuntuvat muuttuvan ajan myötä.. Mutta toisaalta se on ihan luonnollistakin. Ensimmäinen tiedote haluttiin varmasti antaa nopeasti ja kun oli vahva, lähes varma olettamus siitä että M-L on lähtenyt sovitusti hiihtämään ja tämä on ilmoitettu. (Tämä olettamus on siis saattanut olla tällä pariskunnallakin, ei siinä heti mieleen tule että kaveri onkin kadonnut jo ennen hiihtolenkkiä). Sitten kun hiihtoladulta ei ole nopeasti löytynyt niin on ollut aikaa puhuttaa katoamisilmoituksen tehnyttä pariskuntaa ja siinä on selvinnyt etteivät he nähneetkään naista enää katoamispäivänä vaan edellisenä iltana jolloin mahdollisesti myös sopivat seuraavan päivän hiihtolenkistä ja tapaamisesta.

Sen jälkeen on vielä pitänyt kysellä muilta, mökkinaapureilta ja henkilökunnalta esim, milloin he ovat viimeksi nähneet naisen. Siellä joku saattaa alkuun sanoa että minä taisin nähdä aamulla ja myöhemmin selviääkin että oli jo edellisenä aamuna tehty havainto tai ei olekaan varma oliko kyseessä kadonnut henkilö. On aika eri tilanne kun henkilö katoaa lomalla, suurin osa ihmisistä on vieraita ja joukossa ehkä muutama tuttu ja siksi havainnotkin on paljon epävarmempia.
Arwen
Jack Taylor
Viestit: 19
Liittynyt: To Helmi 05, 2009 6:23 pm

Re: Kadonnut 65v naishiihtäjä Ylläkseltä

Viesti Kirjoittaja Arwen »

Piti vielä lisäämän tuohon edelliseen viestiini, että ihmetyttää kyllä suuresti, että kadonneesta ei ole löytynyt/julkaistu muuta valokuvaa kuin tuo epäselvä kuva katoamista edeltävältä päivältä. Luulisi, että tässä vaiheessa olisi tärkeää saada niitä luotettavia havaintoja, joissa auttaisi kyllä edestäpäin otettu selkeä kuva. Kai tällainen nyt olisi jo löydettävissä.
katjuska.84
Sabrina Duncan
Viestit: 373
Liittynyt: Pe Touko 21, 2010 8:38 am
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Kadonnut 65v naishiihtäjä Ylläkseltä

Viesti Kirjoittaja katjuska.84 »

Iltalehti kertoo

Marja-Leenan katoamisilmoituksia repinyt nainen löydettiin
Torstai 7.4.2011 klo 17.44
Peräpohjolan poliisi on tavoittanut naisen, joka repi Ylläksellä kadonneen Marja-Leena Salmisen katoamisilmoituksia.

Repijänaista ei epäillä mistään rikoksesta. Poliisin mukaan keskisuomalainen nainen tunsi Marja-Leenan näöltä aiemmilta vuosilta, mutta hän ei liity katoamiseen eikä hänen osuutta enää tutkita.

Nainen oli poistanut ilmoituksia Äkäslompolossa sijaitsevasta Jounin kaupasta luultuaan, että Marja-Leena on löytynyt. .

- Hän oli saanut toisen käden tietoa tuttaviltaan, jotka olivat nähneet etsintäpartion. Väärinkäsitys, komisario Veijo Anunti sanoo.

Poliisi on edelleen kiinnostunut kaikista Marja-Leenan katoamiseen liittyvistä vihjeistä. Anuntin mukaan tähän mennessä tulleista vihjeistä on ollut jo apua, ja hän haluaakin kiittää kaikki vihjeidenantajia.

Marja-Leena katosi viime viikon torstaina.

Siis tuota, anteeksi mitä että? Saanut toisen käden titetoa tuttavilta jotka olivat nähneet etsintäpartion??? Kukaan etsintäpartiosta on tuskin antanut ymmärtää, että ML olisi löytynyt? Ja minkä takia mennä repimään ilmoitusta kaupan seinältä peräti 3 kertaa! Yhden kerran voisin tuossa vielä ymmärtää, mutta että..ja eikä kyseinen nainen seuraa mediaa ollenkaan? Eikö ole yhtään ihmetellyt, että etsitään jos kerran on jo löytynyt? Ja kun kerran "poliisi on tavoittanut naisen.." niin olettaisin ettei nainen ole itse ilmoittautunut..luulisi että jos ei salattavaa ole, olisi niin tehnyt kun joko hän itse tai joku tuttavistaa olisi kyseiset tuntomerkit ja julisteiden repisen kuullut..
Entäpä jos elämä onkin vain unta matkalla kuolemaan?
Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1885
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Kadonnut 65v naishiihtäjä Ylläkseltä

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Olen samaa mieltä kuin edellinen kirjoittaja - juttu haiskahtaa kuin mätä kala. Poliisi on nyt meitä askeleen edellä, ja heidän tiedotukseensa on tyytyminen.

Edit. Kyseessä voisi tietysti olla paranoidinen sairas henkilö, joka on saanut päähänsä, että ilmoitukset tarkoittavat häntä itseään tai hänen läheistään. Mutta onhan mielenterveysongelmaisten toilailuista ennenkin kerrottu julkisesti, miksi ei siis tässä tapauksessa.

Omaehtoiseen katoamiseen tuntuisi viittaavan se, että katoaminen on tapahtunut loman viime päivinä. Silloinhan angsti arkeen paluusta yleensä iskee. Mutta on silti kerrassaan outoa, ettei kadonneesta ole katoamispäivältä mitään havaintoja paikkakunnalla, jossa hän on kuitenkin vieraillut 33 vuoden ajan. Luulisi hänellä olevan siellä ihmissuhteita, ainakin pintapuolisia sellaisia. Hän siis tuskin on poistunut mökistä muualle kuin metsään.
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.
HerloCCi Solmunen
Theo Kojak
Viestit: 1137
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2009 12:37 pm

Re: Kadonnut 65v naishiihtäjä Ylläkseltä

Viesti Kirjoittaja HerloCCi Solmunen »

Ilmoitusten repijä on tavoitettu Keski-Suomesta.
Hän pahoittelee toimiaan. Ja poliisi tuumaa, että asia ok.
Tietääkö tämä ihminen oikeasti missä ML on, mutta ei kerro? Jos kyseessä ns.omaehtoinen katoaminen niin tällainen sovittu salailu tulisi kysymykseen.

Nuusku-Nellan ansiokkaan selvityksen jälkeen minäkin voisin hiukan kallistua ystäväpariskunnan syyttömyyden puoleen. Eli, kun tapahtuu jotain odottamatonta niin muistikuvat voivat olla sekavia ja, kun poliisi tulee niitä tenttaamaan saattaa oikeesti häplääntyä ja puhua sekoja vaikka olisi ihan syytön.

En löytänyt mistään jutusta tietoa siitä, että mitä oli tapahtunut tuon yhteisen ruokailun jälkeen. Oliko palattu yhdessä mökeille päin vai oliko tämä pariskunta palannut omia aikojaan ja ML palannut myöhemmin tms. Oliko ML mennyt kenties illanviettoon johonkin?

Tuossa kyläkauppiaan haastattelussa silmään pistää eräs asiakkaan arvio, että olisko ML lähtenyt miehen matkaan.
33 vuoden aikana hän on varmasti lomailuineen jäänyt ainakin osan ihmisien mieleen. Ihan kenestä tahansa ei mielestäni tuollaista voi sanoa, että lähtisi miehen matkaan. Vaikka Lapin matkoista onkin kaikkea legendaa liikkeellä.
Luulen, että tässä voi olla joku piiloviesti 8)
Eihän kukaan kehtaa asiaa suoraan sanoa mikäli ei ole satavarma.

Mitäpä, jos hän on tosiaan aamulääkkeet ottanut matkaan "varalta", löysi ihanan miekkosen ja ilta venyi aamuksi jne. Omaishoitajien tilanteen me suurin osa aavistamme. Se on todella rankkaa ja breikki siitä voi olla suunniteltu.
Se onko hän edelleen elossa ja "omatoimimatkalla" vai joutunut rikoksen uhriksi onkin toinen juttu.
Olemme kaikki syyllistyneet suureen rikokseen-suureen rikokseen olla elämättä elämää täydesti. (H. Miller)
nuusku-nella
Adrian Monk
Viestit: 2745
Liittynyt: Pe Elo 06, 2010 9:14 pm
Paikkakunta: Etelämpi suomi

Re: Kadonnut 65v naishiihtäjä Ylläkseltä

Viesti Kirjoittaja nuusku-nella »

Outohan tämä katoaminen on, siitä ei pääse yli. Yksinkertaisin selitys kuitenkin usein on yllättävän lähellä totuutta ja minusta on vaan aika hurja ajatella että mökkinaapurit ois tappaneet M-L:n ja hävittäneet ruumiin. Ja ainakin toistaiseks noille "sekoiluille" havainnoista yms löytyy mun mielestä ihan luonnollinen selitys tuosta mitä aiemmin kirjoitin. Samoin minusta heidän puolestaan puhuu se että he todella tekivät katoamisilmoituksen ja melko nopeastikin. Tuskin heitä tai heidän puuhiaan oltaisiin suuremmin ihmetelty vaikka olisivat jättäneet katoamisilmoituksen tekemättä ja lähteneet suunnitelman mukaisesti kotiin. Jossain vaiheessa poliisi olisi ehkä ottanut yhteyttä ja kysellyt viimeistä havaintoa yms mutta siinä vaiheessa jäljet olisivat jo paljon kylmemmät kuin nyt on ollut.

En minä itsemurhaan tai tahalliseen katoamiseenkaan usko, aikuinen ihminen olisi voinut ihan hyvin ottaa kaikki tavaransa mukaan ja häipyä jos siltä tuntui. Ei siihen mitään agentti-suunnitelmaa tarvita! Tietysti "rasitteena" on iäkäs äiti mutta eihän hänellä mitään laillista velvoitetta ole äidistään huolehtia, yhteiskuntakin sen tekisi ellei M-L haluaisi. Joten eksyminen, onnettomuus, sairaskohtaus - johonkin sellaiseen itse uskon. Tietysti on outoa ettei häntä ole löytynyt mutta mahdollistahan on että hän vain muutti suunnitelmia viime hetkellä ja lähtikin hiihtämään jonnekin ihan muualle. Tai jos lähtikin jo aamulla kävellen tekemään jonkun lenkin?

Mahdollistahan sekin kai on ettei koskaan mennytkään yöksi mökkiin.. Tai meni vain käymään, nappaamaan aamun lääkkeet mukaansa ja jatkoi matkaa jonkun kanssa?
Paikalla
Avatar
McMann
Sabrina Duncan
Viestit: 351
Liittynyt: Ma Maalis 14, 2011 12:56 am
Paikkakunta: Vaihtelee

Re: Kadonnut 65v naishiihtäjä Ylläkseltä

Viesti Kirjoittaja McMann »

Minkähän ikäisiä tämän tuttava-/ystäväpariskunnan puoliskot ovat? Ovatko ennestään tuttuja ML:n kanssa?

Omaehtoiseen katoamiseen en usko. Onnettomuus voisi tulla kysymykseen. Aiemmin poliisi on maininnut, ettei jokeen pääse jälkiä jättämättä. Entä jos kuitenkin? Tai jälkiä ei olla yksinkertaisesti huomattu (epätodennäköistä).

Onko tuttavapariskunta ollut mukana etsinnöissä?

Oliko ML:llä paljon rahaa mukana?

Henkirikos voisi myös tulla kysymykseen. Illanvieton jälkeen kolmikko on voinut siirtyä tuttavapariskunnan mökille jatkamaan illanviettoa/juhlimaan. ML on voinut hakea lääkkeet varmuuden vuoksi mukaansa siltä varalta, että jäisi sinne yöksi. Emmehän me voi tietää, millaista iloa siellä on kenties pidetty ja millaisia leikkejä leikitty... Ja jos siinä leikin tiimellyksessä tai muusta syystä (esim. riita) on jotain sattunut, on mahd. ruumis kätketty ja jos itse vielä oltu mukana etsimässä, on voitu mennä kätköpaikan seutuville ja olla löytämättä mitään. Saman tien on hävitetty sukset ja luotu tarina yhteisestä hiihtoretkestä jossa on sovittu tapaaminen torstaiksi vasta klo 14.00. Ja koska ML on viimeksi nähty heidän seurassaan ja yhteinen hiihtoretki-tarina luotu, niin on myös ollut loogista 'olla huolissaan' ML:n katoamisesta.

Se torstai-aamuinen teenkeitto kyllä hämää tässä...
Vastaa Viestiin