Pekka Tuukkanen, kadonnut Kinnulassa 2004

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
tturpo
Harjunpää
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Maalis 18, 2011 5:56 pm

Re: Pekka Tuukkanen, kadonnut Kinnulassa 2004

Viesti Kirjoittaja tturpo »

Joo varmasti on muitakin todisteita, kuin se että ovat polttaneet auton.. Sillä ei olisi vangittuna tödennäköisin syin epäiltynä.. Mutta mitä??

Mitenköhän päästy näiden autonpolttajien jäljille?
aniko
Agentti Scully
Viestit: 651
Liittynyt: To Kesä 18, 2009 10:52 pm
Paikkakunta: Gamla Motown

Re: Pekka Tuukkanen, kadonnut Kinnulassa 2004

Viesti Kirjoittaja aniko »

katjuska.84 kirjoitti:Ja, kun kerran mukana autoa on ilmeisesti ollut useampi hlö polttammassa, niin miksi kummassa nämä eivät ole menneet paikan päälle autolla, vaan ovat jatkaneet sieltä kävellen matkaa? Ja vielä paikkaan jonka sijaintia eivät tiedä? Ei kovin huolellisesti suunnitellulta kuulosta..ja toisaalta, mitä useampi asiasta on tiennyt, sitä omituisempaa on, ettei kukaan ole hiiskunutkaan asiasta näinä vuosina.
Loogisimmalta tuntuisi että nämä neljä "sankaria" ovat kaikki olleet Hondan kyydissä heidän kohdatessaan Pekan. Ei ketään autotonta olisi hälytetty apuun keskelle korpea auttamaan auton poltossa, eikä siihen nyt kai neljää tarvita. Joten auton poltettuaan nämä neljä ovat sitten olleet jalkamiehinä, ja tosiaan pyrkineet pakoon jonnekin mökille, ehkä tilanne on ollut se että joku sanoo että "hei mä tiedän mihin mennään, osaan sinne", ja sitten käy tietysti vähän ajan päästä ilmi että ei tämä tyyppi sitä reittiä ihan niin hyvin muistakaan. Ja paluumatkallakin on vielä niin paniikki että yksi jätetään joukosta jälkeen.. Jotenkin kyllä tuntuu että ihan selvinpäin ei ole toimittu.

Sinänsä en ihmettele tuota puhumattomuutta. Voi olla että jokainen seurueen verisissä vaatteissa tms. nähnyt on ajatellut olevansa ainoa todistaja, ja neljää on vähän paha lähteä vasikoimaan, kun ei voi olla varma että kaikki edes saavat tuomion, ja kun luulee olevansa ainoa niin arvelee että syylliset heti tietävät kuka vasikka on. Jos kyseessä on neljän tunnetun pikkurikollisen joukko vs. Pekan kohtalo, niin aika moni varmaan valitettavasti laskee että menetys ei ollut niin suuri, ei kannata Pekan takia ottaa riskejä.

Mietin että mistähän poliisi tuon "todennäköisin syin" on saanut.. pelkkä auton poltto ei mitenkään riitä. Tuskin nyt pidätetyt ovat itse kertoneet kyselleensä tietä mökille, joten eiköhän tämä tieto ole peräisin joltain neuvojista. Samoin naisen saama kyyti Perhoon on sellainen seikka, että se varmaankin on tullut tietoon kyydin antajalta. Mutta herää kyllä kysymys että miten armottoman tyhmiä nämä surmaajat ovat, kun ensin jäljet hävitettyään he alkavat _kysellä tietä_ paikkaan johon heidän piti mennä _piiloon_? Tai että kuinka käsittämättömän hyvä tuuri heillä on käynyt. Tai että kuinka tosiaan pikkupaikkakunta on vaiennut, ja tapaus joka olisi voinut selvitä parissa päivässä on nyt vienyt vuosia.
Scoopy
Alibin satunnaislukija
Viestit: 69
Liittynyt: To Tammi 01, 2009 4:39 pm

Re: Pekka Tuukkanen, kadonnut Kinnulassa 2004

Viesti Kirjoittaja Scoopy »

Esitutkinnassa on käynyt ilmi, että auton polttamisessa mukana olleet henkilöt ovat saaneet auton polttamisen jälkeen kyydin Pahkalammin erämaakämpälle. Poliisin tiedossa on, että he ovat kyselleet matkan varrella tietä kämpälle. Matkan erämaakämpältä takaisin kohti Penninkilampia he ovat kulkeneet kävellen.
Minä vähän ihmettelen minkä takia nämä jantterit ovat sinne Penninkilammen rikospaikalle vielä takaisin kävelleet? Hautaamaan Pekan hiiltyneen ruumiin, erämaatorpalta löytynyt lapio messissä? Nimittäin kun karttaa (alla) katselee niin aika paljon viisaampaa olisi ollut liueta paikalta pohjoisreittiä Halsua-Lestijärvi -tien kautta esim. tilaamalla kyyti sinne (tai ajamalla ko. tien kautta suoraan erämaakämpälle, näyttäähän tuonne tie tuovan melkein kohdalle). Samoin luikkimalla Salamajärven kautta olisi päässyt paljon vähemmällä. Vai toimittiko taksin virkaa kenties tämä paikalta aiemmin livistänyt nainen, joka ulkopaikkakuntalaisena ei olisi osannut hakea kavereitaan muualta kuin siitä mihin Hondalla yhdessä ajettiin?

http://kansalaisen.karttapaikka.fi/kart ... te&lang=fi
Nämä siis sillä olettamuksella, että kyseinen Pahkalampi on tuon merkkaamani Kumpuharjuntien vieressä oleva pläntti. Tuo toinen paikkahan on se mistä auto löytyi.

edittinä uudet linkit kun ei tuo ylläoleva taida toimia:
Pahkalampi: http://kansalaisen.karttapaikka.fi/link ... 53&lang=fi
Auton löytöpaikka: http://kansalaisen.karttapaikka.fi/link ... 33&lang=fi
Viimeksi muokannut Scoopy, To Huhti 07, 2011 10:39 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
LAWoman
Christopher Lorenzo
Viestit: 1604
Liittynyt: To Maalis 11, 2010 5:36 pm
Paikkakunta: Länsirannikko

Re: Pekka Tuukkanen, kadonnut Kinnulassa 2004

Viesti Kirjoittaja LAWoman »

Mieleeni tulee tämä nainen, joka on jäänyt joukosta.

Perso viinalle, ollut remmin mukanakin vain tämän vuoksi. Sitten on tapahtunut jotain ja yhtäkkiä on ollut ruumis mukana jutuissa. Nainen pelkää, jää jälkeen, ahdistuu, ei uskalla puhua, mutta pakko on päästä pois. Hän saa kyydin ja kuljettaja panee naisen ahdistuneisuuden ja oudon käyttäytymisen viinan höyryjen poistumisen piikkiin. Toivottavasti tämä kuljettaja muistaa nyt naisen mieleen ja kertoo mitä muistaa.
There's a killer on the road
His brain is squirmin' like a toad
Take a long holiday
Let your children play
If ya give this man a ride
Sweet memory will die
Killer on the road, yeah.
Myrskylintu
Sofia Karppi
Viestit: 405
Liittynyt: Su Huhti 12, 2009 12:56 pm

Re: Pekka Tuukkanen, kadonnut Kinnulassa 2004

Viesti Kirjoittaja Myrskylintu »

Mikseivät nämä miehet kerro, kuka tuo nainen oli?
Jos jutussa kerran ei ole kyse muusta, kuin autonpoltosta..
Vai oliko ihan satunnainen naikkonen tuosta noin vain liikekannalla keskellä korpea kaukana asutuksista? Kukaan ei tunne?
Hehän ovat kuskanneet, tavanneet tuon naisen. Luulisi että jonkunlainen kuva on jäänyt. Todennäköisesti siis Perhosta kotoisin tämä nainen, kun on kerta sinne halunnut. No, eihän konna konnaa vasikoi, se on selvää.
Mutta toisaalta, jos kyseessä on vain jo vanhentunut pikkujuttu...
Poliisi siis tietää tästä naisesta, mutta ilmeisesti miehet eivät kerro.
Myöntävätkö edes hänen olemassaoloaan tuolloin?
En kyllä ymmärrä kuinka kukaan haluaisi lähteä päiviksi piiloon jonnekin korpeen pitkän kävelymatkan päähän jollekin tuntemattomalle metsäkämpälle, jos tosiaan on vain auto poltettu. Luulisi, että tekisi mieli kotiin. Jäädä nyt tekopaikan läheisyyteen metsäkämpälle piiloon...uskon että moni lähtisi kauas pois kotiin.
estate
Susikoski
Viestit: 36
Liittynyt: Ma Maalis 28, 2011 9:45 am

Re: Pekka Tuukkanen, kadonnut Kinnulassa 2004

Viesti Kirjoittaja estate »

Myrskylintu kirjoitti:En kyllä ymmärrä kuinka kukaan haluaisi lähteä päiviksi piiloon jonnekin korpeen pitkän kävelymatkan päähän jollekin tuntemattomalle metsäkämpälle, jos tosiaan on vain auto poltettu. Luulisi, että tekisi mieli kotiin. Jäädä nyt tekopaikan läheisyyteen metsäkämpälle piiloon...uskon että moni lähtisi kauas pois kotiin.
Jos ovat olleet maistissa niin ei järjenjuoksu ole ollut aivan terävimmillään. Vai voiko joku väitää, että on aina toiminut aivan virheettömästi ja järkevästi humalassa :lol: Itse ainakin epäilen, etteivät ole aivan selvinpäin olleet, ainakaan sen jälkeen kun ovat Pekalta hengen riistäneet.
Helmie
Adrian Monk
Viestit: 2915
Liittynyt: Ti Tammi 06, 2009 5:55 pm

Re: Pekka Tuukkanen, kadonnut Kinnulassa 2004

Viesti Kirjoittaja Helmie »

Tapettinko Pekka Tuukkanen?
Kinnula 26.7.2004

Kuva

Katoaminen

Seitsemän vuotta sitten Pekka Tuukkanen istui iltaa Kinnulassa, Hiilingin kylässä. Talosta oli varattu hänelle yösija, mutta jostain syystä Tuukkanen päätti poistua paikalta ja vieläpä jalkaisin. Matkaa kotiin, Perhoon, oli kilometritolkulla ja se vain piteni, koska mies kääntyi jo ensimmäisestä risteyksestä väärään suuntaan.

Tuukkanen pysähtyi kyselemään oikeaa reittiä tien varsien taloista ja löysi lopulta oikean suunnan. Viimeinen havainto kadonneesta on läheltä Perhon rajaa. Havainnon teki ohiajanut rekkakuski maanantaina 26.7.2004 klo 05.30 aamulla. Jäljet päättyvät tähän eivätkä useat laajat maastoetsinnät ole tuottaneet mitään tulosta. Pekka Tuukkasen kohtalo on säilynyt mysteerinä lähes seitsemän vuotta.

Käänne

Pari viikkoa Pekka Tuukkasen katoamisen jälkeen Perhosta, Penningintieltä löytyi poltettu Honda Accord EX 2.0, vm -87. Jo esitutkinnan alkumetreiltä poliisia on kiinnostanut, ketkä autolla ajelivat, missä ja kuka sen poltti? Osaan kysymyksistä tutkijat ovat hiljan saaneet vastauksia, mutta monta tärkeää palasta puuttuu edelleen.

Kuva
Maaliskuun lopulla tänä vuonna poliisi otti kiinni kaksi keski-ikäistä kokkolalaismiestä. Keski-Pohjanmaan käräjäoikeus vangitsi miehet todennäköisin syin epäiltynä Pekka Tuukkasen taposta. Molemmat ovat kiistäneet syyllisyytensä henkirikokseen. Vangitut miehet ovat kuuluneet neljän hengen seurueeseen, joka ajeli Hondalla Tuukkasen katoamisyönä. Lisäksi he ovat myöntäneet olleensa paikalla, kun auto poltettiin.

Kysymykset

Poliisi kaipaa yleisöltä havaintoja Hondan liikkeistä katoamispäivältä 26.7.2004. Lisäksi tutkijoita kiinnostaa, millainen porukka autolla kurvaili. Näiden lisäksi uudet käänteet ovat herättäneet uusia kysymyksiä.

Poliisin tietojen mukaan Hondalla ajeli neljän hengen seurue. Auton polttamisen jälkeen porukka on saanut kyydin Pahkalammen metsästysmajalle. Maja on vaikean taipaleen pää ja niinpä seurue pysähteli kysymään reittiä. Poliisi toivoo, että porukkaa opastaneet tai siitä jotain tietävät ilmoittautuisivat.

Kuva
Neljän hengen seurue viipyi Pahkalammin metsästysmajalla yön tai kaksi. Seuraavan merkin itsestään he jättivät poistuessaan sieltä. Paluumatka piti taittaa jalan ja niinpä seurueeseen kuulunut tukevahko nainen jättäytyi muista jälkeen. Hän sai kyydin yhdeltä tai useammalta metsässä liikkuneelta henkilöltä. Poliisi toivookin nyt, että tukevahkoon naiseen törmänneet tai häntä kyydinneet ihmiset kertoisivat kaikki tietonsa tutkijoille.

Auta selvittämään seitsemän vuotta vanha henkirikos.

071 878 56 15

***
Sellainen erämökki...
Löysin jutut Poliisi-TV:n sivuilta (http://ohjelmat.yle.fi/poliisitv/haemme_vihjeita)

Pekan tapauksesta oli juttua Poliisi-TV:ssä torstaina. En nähnyt jaksoa, mutta katsoin juuri Poliisi-TV:stä.
Löytyy Yle Areenan sivulta, alkaen n. kohdasta 18:15:
http://areena.yle.fi/video/1302206418323
Scoopy
Alibin satunnaislukija
Viestit: 69
Liittynyt: To Tammi 01, 2009 4:39 pm

Re: Pekka Tuukkanen, kadonnut Kinnulassa 2004

Viesti Kirjoittaja Scoopy »

Itse itselleni vastaten, tuosta Helmien postistahan se selviää että tämä nainen ei ole kuskina toiminut vaan jäi vasta paluumatkalla jälkeen muista.. Muttta edelleen ihmettelen mikä tämän porukan veti takaisin sinne Penninkilammen maastoon, missä Honda oli päivä-pari aikaisemmin poltettu. Tuossahan olisi ollut mahdollisuus jäädä jopa ihan rysän päältä kiinni, jos joku olisi sattunut löytämään auton jo tuolloin ja tehnyt poliisille ilmoituksen. Ja kun tosiaan metsästysmajalta olisi lähtenyt parikin vaihtoehtoista reittiä joita pitkin olisi päässyt paljon vähemmällä vaivalla takaisin ihmisten ilmoille. Mahtoikohan reittivalintaan olla syynä se, että joku seurueen jäsenistä asusteli tuolloin Penningintien eteläpäässä? Sillähän selittyisi tuokin, että tiesivät tuon kämpän (jonne mennä piiloon pariksi päiväksi) olemassaolon, vaikkakaan eivät tarkkaa reittiä sinne kun ei metsästely muuten juuri harrastuksiin kuulunut.. Metsässä haahuillessa paikalle on sitten huristellut sattumalta puolituttu saman seudun asukas, joka tarjoaa kyydin kämpälle ihmettelemättä asiaa sen enempää - kuin vasta nyt vuosia myöhemmin (näin siis ymmärsin tuosta poliisi-tv:n jutusta että tätä kuskia oli kuultu vasta aivan hiljaittain)?
Kötti
Remington Steele
Viestit: 221
Liittynyt: La Syys 11, 2010 2:36 am

Re: Pekka Tuukkanen, kadonnut Kinnulassa 2004

Viesti Kirjoittaja Kötti »

Scoopy kirjoitti:Itse itselleni vastaten, tuosta Helmien postistahan se selviää että tämä nainen ei ole kuskina toiminut vaan jäi vasta paluumatkalla jälkeen muista.. Muttta edelleen ihmettelen mikä tämän porukan veti takaisin sinne Penninkilammen maastoon, missä Honda oli päivä-pari aikaisemmin poltettu. Tuossahan olisi ollut mahdollisuus jäädä jopa ihan rysän päältä kiinni, jos joku olisi sattunut löytämään auton jo tuolloin ja tehnyt poliisille ilmoituksen.
Vanha sanonta "pyromaani palaa rikospaikalle" selittää em. kaltaisen käytöksen.
Scoopy kirjoitti: Ja kun tosiaan metsästysmajalta olisi lähtenyt parikin vaihtoehtoista reittiä joita pitkin olisi päässyt paljon vähemmällä vaivalla takaisin ihmisten ilmoille. Mahtoikohan reittivalintaan olla syynä se, että joku seurueen jäsenistä asusteli tuolloin Penningintien eteläpäässä? Sillähän selittyisi tuokin, että tiesivät tuon kämpän (jonne mennä piiloon pariksi päiväksi) olemassaolon, vaikkakaan eivät tarkkaa reittiä sinne kun ei metsästely muuten juuri harrastuksiin kuulunut.. Metsässä haahuillessa paikalle on sitten huristellut sattumalta puolituttu saman seudun asukas, joka tarjoaa kyydin kämpälle ihmettelemättä asiaa sen enempää - kuin vasta nyt vuosia myöhemmin (näin siis ymmärsin tuosta poliisi-tv:n jutusta että tätä kuskia oli kuultu vasta aivan hiljaittain)?
Syitä epäloogisiin reittivalintoihin voi olla esimerkiksi:

* päihtymystila
* väsymys
* henkilöt eivät ole paikallisia
* henkilöt ovat henkisesti riekaleina rikoksen jälkeen eivätkä ajattele&toimi järkevästi
Minä juon viinaa ainoastaan silloin, kun minulla on juhlapäivä. Silloin minulla on juhlapäivä, kun minulla on viinaa!
smith
Nikke Knakkertton
Viestit: 193
Liittynyt: Su Elo 15, 2010 6:52 am

Re: Pekka Tuukkanen, kadonnut Kinnulassa 2004

Viesti Kirjoittaja smith »

tossa poliisitvssä edelleen väärä hondamalli.poliisitv accordi on mk4 korimallia. mk4 korimalli oli muistaakseni 90-93

vm 87 - 89 mk3 korimalli vähän erinäköinen monissa kuvakulmissa, kuitenkin livenä huomattavan erinäköinen.
Myrskylintu
Sofia Karppi
Viestit: 405
Liittynyt: Su Huhti 12, 2009 12:56 pm

Re: Pekka Tuukkanen, kadonnut Kinnulassa 2004

Viesti Kirjoittaja Myrskylintu »

Scoopy kirjoitti:Itse itselleni vastaten, tuosta Helmien postistahan se selviää että tämä nainen ei ole kuskina toiminut vaan jäi vasta paluumatkalla jälkeen muista.. Muttta edelleen ihmettelen mikä tämän porukan veti takaisin sinne Penninkilammen maastoon, missä Honda oli päivä-pari aikaisemmin poltettu. Tuossahan olisi ollut mahdollisuus jäädä jopa ihan rysän päältä kiinni, jos joku olisi sattunut löytämään auton jo tuolloin ja tehnyt poliisille ilmoituksen. Ja kun tosiaan metsästysmajalta olisi lähtenyt parikin vaihtoehtoista reittiä joita pitkin olisi päässyt paljon vähemmällä vaivalla takaisin ihmisten ilmoille. Mahtoikohan reittivalintaan olla syynä se, että joku seurueen jäsenistä asusteli tuolloin Penningintien eteläpäässä? Sillähän selittyisi tuokin, että tiesivät tuon kämpän (jonne mennä piiloon pariksi päiväksi) olemassaolon, vaikkakaan eivät tarkkaa reittiä sinne kun ei metsästely muuten juuri harrastuksiin kuulunut.. Metsässä haahuillessa paikalle on sitten huristellut sattumalta puolituttu saman seudun asukas, joka tarjoaa kyydin kämpälle ihmettelemättä asiaa sen enempää - kuin vasta nyt vuosia myöhemmin (näin siis ymmärsin tuosta poliisi-tv:n jutusta että tätä kuskia oli kuultu vasta aivan hiljaittain)?
En oikein ymmärrä, miksi he ovat menneet sinne majalle edes ensimmäisen kerran. Pelkän autonpolton takia...Monta ukkoa ja nainen tuollaisessa pienessä kylmässä mökissä yötolkulla, liekkö edes sähköjä tuolla. Tuskin on ollut kavereilla matkassa makuupusseja tai muutakaan. Kylmässä pimeässä mökissä lattialla öitä.
Takka saattaa olla mutta tuskin ovat savumerkkejä halunneet taivaalle lisää.
Plus pitkät kävelymatkat ja hortoilu sinne ja pois..
Tämä kaikki yhden lähistölle poltetun auton takia? Heidän kotinsa olivat hyvin todennäköisesti paljon kauempana tekopaikasta, kuin tämä mökki. Miksi he eivät menneet kotiin? Ilmeisesti pelkäsivät, että poliisi tulee hakemaan kotoa heti voimalla ja väellä.
Autonpoltosta? Ei tule.
Missä on matlockb?
nuusku-nella
Adrian Monk
Viestit: 2745
Liittynyt: Pe Elo 06, 2010 9:14 pm
Paikkakunta: Etelämpi suomi

Re: Pekka Tuukkanen, kadonnut Kinnulassa 2004

Viesti Kirjoittaja nuusku-nella »

Myrskylintu kirjoitti: Missä on matlockb?
Alan kohta epäileen että se on yksi kiinniotetuista :D :D

No ei vaan. Lomaileeko se kun juttu on kuumimmillaan?! Vai olisko matkannut Kinnulaan selvitteleen asioita jotta voi sit viikolla kertoo meille koko skuupin?

Nyt vangittujen toimet auton polton ja erämaakämpän osalta on tietysti hiukan kummallisen tuntuisia.. Mutta ei niistä ihmisten tekosista aina sen kummempaa logiikkaa löydy muutenkaan jos niitä myöhemmin tutkii. Auto todnäk poltettiin koska siellä todettiin olevan niin raskauttavia todisteita ettei niitä pyyhkimällä/pesemällä saa pois (siis verta) ja ehkä sitten päätettiin matkata syrjäiselle mökille (jonka joku ehkä tiesi, luuli tietävänsä paikankin mutta ei sitten osannutkaan) sulattelemaan tapahtunutta ja kenties sopimaan tarinoista yms.

Toivottavasti ratkaisu on nyt löytynyt ja totuus saadaan selville.

Koskas näillä ensin vangituilla on seuraavat vangitsemisoikkarit?
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7241
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Pekka Tuukkanen, kadonnut Kinnulassa 2004

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Myrskylintu kirjoitti: Missä on matlockb?

Matlockb on hiljennetty...huu 8)

Pekalla on kyllä käynyt melkoisen huono tuuri, kun on juuri ollut talssimassa kotia kohti, kun tälläinen retkue on myös ollut liikenteessä. Jos kerta autokin on ollut varastettu, niin siinä tuskin yksi ryöstö (ehkä tarkoitus ei ole alunperin ollut tappaa) enää painaa. Ajattelivat varmaan ohikulkeissaan ottaa vaan rahat pois ja Pekka onkin sitten laittanut hanttiin ja kävikin huonosti.
matlockb
Michael Knight
Viestit: 4476
Liittynyt: Ma Maalis 29, 2010 6:17 am

Re: Pekka Tuukkanen, kadonnut Kinnulassa 2004

Viesti Kirjoittaja matlockb »

nuusku-nella kirjoitti:
Myrskylintu kirjoitti: Missä on matlockb?
Alan kohta epäileen että se on yksi kiinniotetuista :D :D

No ei vaan. Lomaileeko se kun juttu on kuumimmillaan?! Vai olisko matkannut Kinnulaan selvitteleen asioita jotta voi sit viikolla kertoo meille koko skuupin?
Ei, en ole kiinniotettuna Tuukkasen taposta eikä Kinnulaan ja Perhoonkaan tarvinut mennä saadakseni lisätietoja jutusta.
Sähköposti ja puhelin auttoivat huomattavasti "tutkimuksissa".
Pidin vain eräiden tiettyjen seikkojen vuoksi luovaa taukoa kirjoittelusta, keskustelua olen kyllä seurannut koko ajan, mutta pakkohan se on nyt todeta tauon päättyneen ettei kohta joku ala uskoakin että todella olen kiinniotettuna :D
Elikkäs, tämä Perhossa syntynyt, Kokkolaan sittemmin muuttanut vangittu, reilu 50 vuotias äijä, E.P. on usealta taholta kuulemani perusteella veljensä P.:n tavoin (joka asuu Perhossa) viinatrokari ja tällä pidätetyllä on ollut tapana ottaa pankkikortteja haltuunsa veljensä tavoin.
Pikkurikoksia ainakin on molemmilla taustalla mutta ei tiettävästi ainakaan mitään vakavaa väkivaltarikostaustaa (tämä ei ole aivan faktaa että onko väkivaltarikostaustaa vai ei, mutta tämänhetkisten tietojen mukaan ei ole).
nuusku-nella
Adrian Monk
Viestit: 2745
Liittynyt: Pe Elo 06, 2010 9:14 pm
Paikkakunta: Etelämpi suomi

Re: Pekka Tuukkanen, kadonnut Kinnulassa 2004

Viesti Kirjoittaja nuusku-nella »

matlockb kirjoitti:
nuusku-nella kirjoitti:
Myrskylintu kirjoitti: Missä on matlockb?
Alan kohta epäileen että se on yksi kiinniotetuista :D :D

No ei vaan. Lomaileeko se kun juttu on kuumimmillaan?! Vai olisko matkannut Kinnulaan selvitteleen asioita jotta voi sit viikolla kertoo meille koko skuupin?
Ei, en ole kiinniotettuna Tuukkasen taposta eikä Kinnulaan ja Perhoonkaan tarvinut mennä saadakseni lisätietoja jutusta.
Sähköposti ja puhelin auttoivat huomattavasti "tutkimuksissa".
Pidin vain eräiden tiettyjen seikkojen vuoksi luovaa taukoa kirjoittelusta, keskustelua olen kyllä seurannut koko ajan, mutta pakkohan se on nyt todeta tauon päättyneen ettei kohta joku ala uskoakin että todella olen kiinniotettuna :D
Elikkäs, tämä Perhossa syntynyt, Kokkolaan sittemmin muuttanut vangittu, reilu 50 vuotias äijä, E.P. on usealta taholta kuulemani perusteella veljensä P.:n tavoin (joka asuu Perhossa) viinatrokari ja tällä pidätetyllä on ollut tapana ottaa pankkikortteja haltuunsa veljensä tavoin.
Pikkurikoksia ainakin on molemmilla taustalla mutta ei tiettävästi ainakaan mitään vakavaa väkivaltarikostaustaa (tämä ei ole aivan faktaa että onko väkivaltarikostaustaa vai ei, mutta tämänhetkisten tietojen mukaan ei ole).

Kihhih, teretulemast takaisin :)

Olisko tässä sitten kuitenkin jotkut viinavelat, Pekan omat tai veljen, taustalla? Eihän ne tarvii mitenkään mittavat olla mutta jos maksu vaan on venynyt niin pitkään että ovat alkaneet niitä jo kaipailemaan.

Toisaalta se että jotain hämäräbisneksiä on antaa kyllä syyn sillekin miksi mahdollisen vahingon jälkeen asia pitää salata ja peittää. Porukka on tulossa viinanhakureissulta, ajelevat sivuteitä ettei tule poliisi niin helposti vastaan ja törmäävät (kirjaimellisesti siis) Pekkaan. Pekka on törmäyksen jälkeen loukkaantunut mutta hengissä, ottavat Pekan autoon ja ajattelevat ettei siinä niin pahasti käynyt ja Pekkahan on helppo vakuuttaa pysymään hiljaa. Sitten Pekka kuoleekin autoon ja porukalle tulee hätä käteen.. Mahdollista?
Vastaa Viestiin