Iltalehti uutisoi:
Kannibaali kiinni Slovakiassa - söi kaksi naista
Keskiviikko 18.5.2011 klo 13.04
Slovakian poliisin viime viikolla ampuma mies on syyllistynyt ainakin kahteen murhaan.
Poliisi ilmoitti keskiviikkona, että poliisien surmaama mies oli surmannut kaksi naista. Kannibalismia harrastanut mies oli myös yrittänyt houkutella sveitsiläistä miestä Slovakiaan surmatakseen ja syödäkseen hänet.
- Kaikki todisteet viittaavat siihen, että 43-vuotias Matej Curko oli kannibaali, kertoi poliisipäällikkö Jaroslav Spisiak.
Spisiakin mukaan poliisi löysi tiistaina Itä-Slovakiasta kaksi matalaa hautaa, joihin oli haudattu kahden naisen ruumiit. Ruumiit oli leikelty palasiksi, ja niistä puuttui osia. Poliisi kuitenkin löysi kuvia puuttuvista osista Curkon tietokoneelta. Koneelta löytyi myös tietoja, joiden perusteella poliisi löysi naisten haudat. Spisiak ei kertonut tarkempia tietoja naisista suojellakseen uhrien perheitä.
Saalisti uhrejaan internetissä
Curko löysi uhrinsa internetistä. Kannibaali jäi kiinni, kun uhriksi aiottu sveitsiläismies otti yhteyttä poliisin ja kertoi hänen suunnitelmistaan. Sveitsiläismiehen sijasta Curkon luokse saapuikin valepukuinen poliisi, jonka oli tarkoitus pidättää hänet.
Pidätys ei kuitenkaan sujunut ongelmitta. Curko ampui poliisia, joka puolestaan ampui miestä takaisin. Curko kuoli haavoihinsa kaksi päivää myöhemmin. Haavoittunut poliisi on yhä sairaalahoidossa. Spisiakin mukaan hänen on paranemaan päin.
Pää kiinni painajainen -Klamydia-
-
katjuska.84
- Sabrina Duncan
Re: Kannibaali kiinni Slovakiassa - söi kaksi naista
Omaan päähäni ei mahdu, että millaisilla saiteilla nämä kannibaalit ja heidän uhrinsa oikein liikkuvat ja toisiaan tapaavat, kun kerran siltä näyttää että Curko on saanut uhrit houkuteltua luokseen, eli uhrit ovat olleet tietoisia siitä mitä tulee tapahtumaan..näin ainakin päättelisin tuosta pätkästä Curko löysi uhrinsa internetistä. Kannibaali jäi kiinni, kun uhriksi aiottu sveitsiläismies otti yhteyttä poliisin ja kertoi hänen suunnitelmistaan. Sveitsiläismiehen sijasta Curkon luokse saapuikin valepukuinen poliisi, jonka oli tarkoitus pidättää hänet
Entäpä jos elämä onkin vain unta matkalla kuolemaan?
-
hannu hanhi
- Axel Foley
Netissä on mitä ihmeellisimpien alaryhmien sisäisiä nettipalstoja. Pedofiilit jahtaavat uhrejaan tietysti ihan yleisesti tunnetuilla saiteilla, mutta on käynyt ilmi, että he vaihtavat tietojaan myös omilla piilossa toimivilla palstoillaan. On sattuman kauppaa, että poliisi saa vihiä näistä palstoista. Ehkä kannibaaleillakin on omat alakulttuurinsa netissä.katjuska.84 kirjoitti:Omaan päähäni ei mahdu, että millaisilla saiteilla nämä kannibaalit ja heidän uhrinsa oikein liikkuvat ja toisiaan tapaavat, kun kerran siltä näyttää että Curko on saanut uhrit houkuteltua luokseen, eli uhrit ovat olleet tietoisia siitä mitä tulee tapahtumaan..näin ainakin päättelisin tuosta pätkästä Curko löysi uhrinsa internetistä. Kannibaali jäi kiinni, kun uhriksi aiottu sveitsiläismies otti yhteyttä poliisin ja kertoi hänen suunnitelmistaan. Sveitsiläismiehen sijasta Curkon luokse saapuikin valepukuinen poliisi, jonka oli tarkoitus pidättää hänet
Kuvassa on kannibaali Matej Curko. Siinä taitaa olla myös hänen uhrinsa? En ymmärtänyt alkuperäistä tekstiä.

-
katjuska.84
- Sabrina Duncan
Kuvissa olevat henkilöt, tuskin ovat uhreja. Jutun mukaan kun molemmat uhrit olivat naisia ja toinen kuvassa olevista on lapsi. Olisiko kuvissa hänen vaimonsa ja poikansa?
-
katjuska.84
- Sabrina Duncan
Cannibal Man Was Ordinary Father of Two
More information has surfaced about the Slovak man who was prepared to kill and eat a willing Swiss volunteer, with suspicions also that he may already have had committed the crime on others.
Neighbours who knew the Slovak man, named as Matej Curko, said he was just an ordinary guy who lived with his wife and two children in their house in the village of Sokol. It is now known that he was a computer expert, but that one of his hobbies was shooting. Acquaintances from his shooting club described him as mild-natured and ordinary.
The man is now fighting for his life after being shot five times by police marksmen, while police searching the vicinity have found two holes dug in the ground, which may have been prepared by the would-be cannibal for the body parts of his planned victim. Police have also found evidence at the man’s home that could be related to his activities.
The man had offered his special ‘service’ on the internet, and so police think he may have already carried out something similar in the past. The Swiss man who reacted to the offer as he wanted to die, backed out and contacted the police after realising how serious the perpetrator’s intentions were.
The shock for the man’s family must be overwhelming, but the whole episode poses the question once again as to how many secret cannibals, murderers, etc. pass as ordinary members of society while planning or carrying out such violent acts, and how long they remain undetected.
http://www.thedaily.sk/2011/05/12/top-n ... er-of-two/
Epäilemättä ollut kova paukku miehen perheelle ja tuossahan tuo selvisi, että netissä tämä kannibaali on tarjonnut palveluksiaan ja kun uhriksi aiottu mies on tajunnut kuinka tosissaan toinen asian kanssa on, on hän perääntynyt ja päättänyt ilmoittaa asiasta poliisille.
More information has surfaced about the Slovak man who was prepared to kill and eat a willing Swiss volunteer, with suspicions also that he may already have had committed the crime on others.
Neighbours who knew the Slovak man, named as Matej Curko, said he was just an ordinary guy who lived with his wife and two children in their house in the village of Sokol. It is now known that he was a computer expert, but that one of his hobbies was shooting. Acquaintances from his shooting club described him as mild-natured and ordinary.
The man is now fighting for his life after being shot five times by police marksmen, while police searching the vicinity have found two holes dug in the ground, which may have been prepared by the would-be cannibal for the body parts of his planned victim. Police have also found evidence at the man’s home that could be related to his activities.
The man had offered his special ‘service’ on the internet, and so police think he may have already carried out something similar in the past. The Swiss man who reacted to the offer as he wanted to die, backed out and contacted the police after realising how serious the perpetrator’s intentions were.
The shock for the man’s family must be overwhelming, but the whole episode poses the question once again as to how many secret cannibals, murderers, etc. pass as ordinary members of society while planning or carrying out such violent acts, and how long they remain undetected.
http://www.thedaily.sk/2011/05/12/top-n ... er-of-two/
Epäilemättä ollut kova paukku miehen perheelle ja tuossahan tuo selvisi, että netissä tämä kannibaali on tarjonnut palveluksiaan ja kun uhriksi aiottu mies on tajunnut kuinka tosissaan toinen asian kanssa on, on hän perääntynyt ja päättänyt ilmoittaa asiasta poliisille.
-
Valdovas
- Axel Foley
Ei, kyllä kuvissa on nimenomaan uhreiksi epäillyt Elena Gudjáková (30 v., vas.) ja Lucia Uchnárová (20 v., oik.). Mikäli tuolla "lapsella" tarkoitat vasemmanpuolista, niin kolmekymppinen Elena olisi moisesta ikäarviosta varmaan aika lailla imarreltu, ellei olisi kuollut, ja ilmeisesti elämä ennen sitäkin oli ollut hänelle aika rankkaa. Oheisten artikkelien mukaan nimittäin hänet oli raiskattu, minkä tuloksena hän oli tullut raskaaksi, mutta oli tehnyt sitten abortin ja saanut siitä traumoja ja itsetuhoisia ajatuksia. Tiettävästi hän oli lähestynyt kannibaaliksi epäiltyä Čurkoa juuri ajatuksella, että tämä olisi auttanut Elenaa itsemurhassa ja hukuttanut tämän.katjuska.84 kirjoitti:Kuvissa olevat henkilöt, tuskin ovat uhreja. Jutun mukaan kun molemmat uhrit olivat naisia ja toinen kuvassa olevista on lapsi. Olisiko kuvissa hänen vaimonsa ja poikansa?
Ilmeisesti juuri tuo itsetuhohalu on ollut uhreja ja myös heitä Čurkoon yhdistänyt tekijä, sillä toinen tytöistä eli Lucia oli pari vuotta aiemmin (2008) yrittänyt itsemurhaa aika näyttävällä tavalla eli kiivennyt alastomana erään Michalovcen kaupungin korkeimman rakennuksen katolle ja pyrkinyt hyppäämään sieltä (ks. video alla), mutta hänet oli tuolloin saatu puhuttua ympäri ja otettu useaksi kuukaudeksi hoitoon, mutta tämä ei ilmeisesti ollut auttanut, sillä hänellä oli ilmeisesti itsetuhoisia ajatuksia aina siihen asti kun hän 2010 katosi, ja mitä ilmeisemmin siis Čurko on ystävällisesti "avustanut" häntä ja Elenaa noissa pyrkimyksissään...
- http://www.noviny.sk/multimedia/video/u ... ana-1.html
Lisää aiheesta:
Tragický život Lucie: Chcela skočiť z budovy, zavraždil ju kanibal?
Včera 13:30 - 20-ročná Lucia Uchnárová môže byť jednou z obetí kanibala Mateja Čurka (†42). Dievčina chcela už v októbri 2008 skončiť svoj život skokom z budovy.
Polícia našla v Čurkovom († 42) počítači jeho komunikáciu s nezvestnou Luciou. Pozor, materiál nie je vhodný pre slabšie povahy. viac
Nahé dievča nakoniec od skoku odradili záchranári. No ani pomoc psychiatrov ju túžby po smrti nezbavila.
Táto fotografia šokovala v októbri 2008 celé Slovensko. Nahá, mladá a krásna dievčina sa prechádzala po streche jednej z najvyšších budov v Michalovciach. Na záberoch, ktoré odvysielala televízia Joj, bola viditeľne mimo reality a vyhrážala sa, že skočí.
Úmysel skoncovať so životom nakoniec nezavŕšila. Záchranárom sa totiž podarilo odhovoriť ju od neho. Po pokuse o samovraždu strávila niekoľko mesiacov na psychiatrii. No ani po prepustení z liečebne sa nezbavila svojej túžby po smrti.
Neskôr sa cez internet zoznámila s Matejom Čurkom, ktorý používal na internete prezývku Orion218, v auguste 2010. Podľa prepisu komunikácie medzi Luciou a ním jej sľúbil, že jej túžbu splní a zabije ju. Nemala pritom cítiť ani žiadnu bolesť. Lucia sa s ním v emailovej komunikácii dohodla na spôsobe a podrobnostiach jej odchodu z tohto sveta.
Posledný rozhovor má dátum 1. septembra 2010. O deň neskôr, po stretnutí s Čurkom, Lucia zmizla. Ženské telo, ktoré môže byť Luciine, našla polícia 15. mája 2011.
Lähde: http://krimi.cas.sk/clanok/198352/tragi ... nibal.html
Slovenský kanibal asi SNĚDL Lucii a Elenu! TOHLE MĚL V BATOHU!
Oběťmi Slováka podezřelého z kanibaliství, Mateje Č., byly patrně psychicky narušené ženy Lucia U. a Elena G. Píše to v pátek webový portál deníku Sme.
Ostatky Lucie našla policie ve čtvrtek v lese poblíž domu, kde Matej Č. bydlel. Kromě toho zjistila, že patrně zabil i třicetiletou Gudjákovou z Oravského Veselého.
Dvacetiletá Lucia z vesnice Sniny se v minulosti pokusila o sebevraždu a skončila v psychiatrické léčebně, informuje Sme. Trpěla depresemi a říkala, že si přeje zemřít. Jednou se pokusila o sebevraždu.
Loni v září odešla z domova bez dokladů, osobních věcí a peněz. Od té doby byla pohřešována.
Podle verze vyšetřovatelů Uchnárová odjela vlakem do Košic a vystoupila v Kysaku na setkání s kanibalem, kterého našla na internetu. Muž jí oznámil, jakým způsobem ji zabije – setkají se na předem určeném místě, kde ji omámí, zadusí, pro jistotu bodne do srdce a zakope její tělo.
Gudjáková měla také dramatickou minulost - byla obětí znásilnění, při kterém otěhotněla a šla na potrat. Po traumatu měla sebevražedné myšlenky, se kterými se svěřovala na internetu, a tak narazila na Matěje Č., který se nabídl, že ji utopí.
Kromě rozhovorů na internetu s ním také telefonovala. Nakonec loni v červenci zmizela. Podle policie na internetu na svém počítači naposledy hledala vesnici Kysak.
Matej Č. z obce Sokoľ u Košic ve čtvrtek zemřel v košické nemocnici na následky střelného zranění.
Před tím na internetu uveřejnil inzerát, v němž hledal dobrovolníky, které by mohl sníst.
Na inzerát odpověděl Švýcar, který o všem informoval policii. Při úterním zatýkání muž, kterého slovenská média přejmenovala na "kanibala z Kysaku", začal střílet a zranil policistu. Sám byl postřelen a hospitalizován v nemocnici. Lékaři jeho stav od počátku označovali za kritický.
Policisté prohledali okolí místa, kde byl kanibal dopaden, a prostory, ve kterých se zdržoval. Zadržené věci potvrzují, že muž chystal vraždu a už dříve jiné vraždy spáchal.
Lähde: http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/slov ... divku.html
Kanibal Čurko svoje obete rozštvrtil a upiekol
Šokujúci nález! Presne týždeň po prevalení hrôzostrašného prípadu kanibala z Kysaku a v deň jeho pohrebu objavili policajti telá dvoch rozštvrtených žien. Za ich smrťou stojí podľa policajného prezidenta Jaroslava Spišiaka práve Matej Čurko († 43). Dokazujú to informácie, ktoré policajti získali z Čurkovho počítača a z GPS zariadenia.
Telá dvoch žien policajti objavili v plytkej jame v lese pri Kysaku. Boli rozkrájané a prikryté fóliou. Niektoré časti chýbali. Policajný šéf Spišiak prezradil, že chýbajúce časti tiel sa zhodujú s fotografiami, ktoré Matej Čurko poslal svojej ďalšej vyhliadnutej obeti do Švajčiarska.
Oblečenie ako dôkaz
Podľa našich informácií existujú dôkazy o tom, že si údajný slovenský kanibal časti ženských tiel upiekol. Policajný prezident Jaroslav Spišiak sa však k tomu odmietol vyjadriť. Podľa polície by jednou z obetí mohla byť 20-ročná Lucia zo Sniny, ktorá je nezvestná od septembra minulého roku.
„Oblečenie na jednom z tiel sa podobá na popis oblečenia nezvestnej mladej ženy,“ povedal Spišiak. Čurkovou druhou obeťou by mohla byť Elena Gudjáková (30) z Oravského Veselého, nezvestná od júla minulého roku.
Lähde: http://www.pluska.sk/slovensko/krimi/ka ... iekol.html
Sievä tyttö varsinkin tuo Lucia! Sääli...

Lucia ja Čurko (alla Curky) kävivät muuten varsin laajan "avustettua itsemurhaa" ja sen yksityiskohtia käsitelleen keskustelun, joka on myös julkaistu. Koska foorumin lukijoissa on ehkä hieman enemmän englannin kuin slovakian taitoisia, niin tässä raaka Göggeli-käännös noista keskusteluista:
A transcript of the interview: This is how dead cannibal agreed with Lucia
16. August 2010:
Lucia: "Today I saw on TV the other two suicide. As a grandfather drowned in the water tank and the other was hanged. I am doing in healthcare and I think about drugs, but it is not reliable."
Curky: "When you die, under certain conditions, I was able to help you. Voluntary death is my hobby."
Lucia: "If you want, so good. Write the details!"
Curky: "She came to you and me, we went deeper into the forest. I'd like you Hypnogen and when would you fell asleep, I would have choked you. To see death up close has always attracted."
Curky: "Have we would be in Margecany, or Kysak. There are beautiful forests."
Lucia: "That would be me very pleased. So you come to me."
Curky: "It is definitely not. Snina do not know the neighborhood and I can not imagine that I would bore into the wood pickaxe, shovel and you."
31. August, three days before her planned death:
Lucia: "I'm here."
Curky: "While I'm here. So what, you still interested? "
Lucia: "It sounds beautiful."
Curky: "I do not intend to rape you. I'm just a pervert, which excites death. I feel it, touch the dying body."
36 hours before her scheduled death:
Lucia: "And how many you kill them? To satisfy you? How many there were?"
Curky: "Satisfied. I say a name or number. It can not want me. I'll tell you this at a time when we are together and you will remain the last 20 minutes of life. I guarantee you pain relief. I never did not tie anyone. At the time of dying no conscious reaction."
Lucia: "I am convinced that I want to die. You do not have to convince me, but the more I think about it, the more afraid. The idea is so beautiful. Die. But I am afraid."
Curky: "You do not have to worry, you do not first. It is tested, twenty minutes chat about anything, you suddenly fall off and fall asleep. This is not like when you stand in the window, looks down and wondered if you jump. I hate crying, shouting and fear."
Lucia: "I do not want to wake up somewhere in the hospital. I would not survive, I would rather be hanged on their own hair."
Curky: "Don't worry, you won't wake."
Lucia: "I want a lot of medicines that I am at least relaxed and tranquil when you strangle me. And how you strangle me? "
Curky: "Just with my hands. I cover your nose and mouth, the more I like it, I strangle neck. And believe me, so far no one has awakened from me. I don't want to kill people when they are conscious, I hate crying, screaming, fear."
16 hours before her scheduled death:
Lucia: "I think it would be good to agree a date. When can we do?"
Curky: "First I on Monday. So we can Kysak. I look at those connections. The latest about the ninth would have been completed. Kysak then go in less than an hour walking through the woods. Take appropriate footwear, I have prepared the tools."
Lucia: "And you got to work, or you take leave?"
Curky: "Yes, I take a vacation. I got it settled."
Lucia: "I hope that some will not my savior."
Curky: "And how can I prove that I'm your killer, and not your savior? That you got to le pr ** send a photo of the female, I have recesses, as proof that I am a murderer?"
Lucia: "Well. I'm curious."
Curky: "I can not see to it. Basically only the chest with the knife wounds."
Lucia: "I've looked through the pictures, but these are only some small wounds. I thought that they masakrálne."
Curky: "No, prick only on the width of the blade."
Six hours before his death:
Curky: "In front of the station is a park lake. You walk around it."
Lucia: "After a quarter to ten I'll swim there. Now I must go. The result will be wonderful. I'm going to sleep. Good night."
Curky: "Agreed."
Lucia: "Good night."
Lähde: http://www.aktuality.sk/clanok/187322/p ... -s-luciou/
Valitan, että käännöksen laatu on mitä on, mutta eiköhän tuosta tuo idea kuitenkin käy aika hyvin ilmi. Aika hurjaa tekstiä, varsinkin kun ajattelee, että mitä ilmeisemmin kaikki tuo myös toteutettiin ihan oikeasti...
-
katjuska.84
- Sabrina Duncan
Voi jeesus. Juurikin tuota vasemmanpuoleista luulin lapseksi. Pitäisikö tarkastuttaa näkö? Nimittäin, edelleen näen hänet lapsena..
helkutti, meni ruokahalut, hyvä ettei lähteny taju
"Ei kuolema ole paikka..."♫
Oi sitä ironiaa, kun tämä sveitsiläinen saattoi aluksi ajatella elämänsä olevan turhaa ja merkityksetöntä, joten itsemurha olisi oikea ratkaisu. Kuinka kuitenkin ilmoittamalla poliisille Curkon aikeista ja hän saattoi tehdä jotain todella mekityksellistä ja pelastaa kannibaalin kynsistä syyttömiä uhreja.