(IL) Mies ahdisteli 7-vuotiasta rappukäytävässä

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Varma Kylmälehto
Susikoski
Viestit: 45
Liittynyt: Su Kesä 26, 2011 6:15 pm

(IL) Mies ahdisteli 7-vuotiasta rappukäytävässä

Viesti Kirjoittaja Varma Kylmälehto »

Mies ahdisteli 7-vuotiasta rappukäytävässä

Sunnuntai 26.6.2011 klo 16.15

Kuopion poliisi etsii ahdistelijaa.

Kuopion poliisi pyytää tietoja juhannuspäivänä tapahtuneesta lapsen seksuaalisesta ahdistelusta. Poliisin mukaan aikuinen mies ahdisteli 7-vuotiasta tyttöä kerrostalon rappukäytävässä Kelloniemessä lauantaina alkuillasta.

Tyttö oli menossa ulos, kun rappukäytävässä vastaan tullut tuntematon mies kävi häneen käsiksi. Tyttö pääsi irrottautumaan miehen otteesta ja pakeni kotiinsa. Tekijä poistui ulos rappukäytävästä.

Ahdistelija oli silmälasipäinen, noin 180 senttiä pitkä, hoikka mies. Hän oli pukeutunut vihreään takkiin, siniseen paitaan ja harmahtaviin suoriin housuihin. Päässä miehellä oli harmaa lippalakki, jossa oli punaista väriä lipassa sekä punainen teksti otsan kohdalla.

Tekijällä ei ollut partaa eikä viiksiä. Poliisi pyytää ahdistelusta jotain tietäviä ilmoittamaan havainnoistaan Kuopion pääpoliisiasemalle.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011062 ... 2_uu.shtml
Tape
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 12
Liittynyt: To Heinä 17, 2008 1:30 pm

Re: (IL) Mies ahdisteli 7-vuotiasta rappukäytävässä

Viesti Kirjoittaja Tape »

Tässä olisi tälläinen :evil:



Lasten ahdistelija Joensuun Rantakylässä
29.06.2011


Sunnuntaina 26.6.11 iltapäivällä oli Joensuun Rantakylän Riihisärkänkau 1:n rapussa ahdisteltu alle kouluikäisiä lapsia. Lasten ollessa rappukäytävässä heidän luokseen oli tullut keski-ikäinen mies, joka oli esitellyt lapsille sukupuolielintään. Hän oli myös yrittänyt lähennellä toista lapsista. Lasten mukaan mies oli ollut juovuksissa. Miehen tuntomerkit: ikä noin 50- v, hoikka, vaalea, suorakaiteen muotoiset silmälasit, tumma lippis, tummanharmaa yksivärinen kauluspaita, siniset housut ja mustat kengät. Mies on mahdollisesti tullut paikalle Venetien suunnasta.

Muita ahdistelutapauksia ei samalta suunnalta ole poliisin tietoon tullut. Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot tuntomerkkeihin sopivasta miehestä virka- aikana jutun tutkijalle numeroon 0718756332, Pohjois-Karjalan poliisilaitoksen päivystykseen 0718756500 tai muuna aikana Pohjois-Karjalan hätäkeskukseen.
Vastaa Viestiin