Norjan terrori-iskut 22.7.2011

Aiheet terrorismista ja terroriryhmistä tänne.
urashima
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 105
Liittynyt: La Elo 21, 2010 12:26 pm

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja urashima »

Todellakin pakko myöntää, että tulee raadon hinnaksi aika vähän jos max. tuomio 21v. Tosin en Norskien toimintatavoista tiedä, mutta luulis että vaarallisuusarvion jälkeen ei tota kaveria enää siviilissä nähdä.
NiskaLenkki
Nikke Knakkertton
Viestit: 188
Liittynyt: To Loka 01, 2009 1:50 pm

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja NiskaLenkki »

Säteri kirjoitti:lisää

I have been thinking about my post-operational situation, in case I survive a successful mission and live to stand a multiculturalist trial. When I wake up at the hospital, after surviving the gunshot wounds inflicted on me, I realize at least for me personally, I will be waking up to a world of shit, a living nightmare. Not only will all my friends and family detest me and call me a monster; the united global multiculturalist media will have their hands full figuring out multiple ways to character assassinate, vilify and demonize. They will possibly do everything they can to distort the truth about me, KT and our true objectives, and attempt to make even revolutionary conservatives detest me. They will label me as a racist, fascist, Nazi-monster as they usually do with everyone who opposes multiculturalism/cultural Marxism. However, since I manifest their worst nightmare (systematical and organized executions of multiculturalist traitors), they will probably just give me the full propaganda rape package and propagate the following accusations: pedophile, engaged in incest activities, homosexual, psycho, ADHD, thief, non-educated, inbred, maniac, insane, monster etc. I will be labeled as the biggest (Nazi-)monster ever witnessed since WW2.

I have an extremely strong psyche (stronger than anyone I have ever known) but I am seriously contemplating that it is perhaps biologically impossible to survive the mental, perhaps coupled with physical torture, I will be facing without completely breaking down on a psychological level. I guess I will have to wait and find out.
ABB piti epätodennäköisenä, että jää henkiin iskunsa jälkeen ja pohtii oman käsittämättömän vahvan psyykkeensä kestävyyttä tässä tilanteessa. Miten hyvin hän on varautunut siihen vihaan, mitä tulee kohtaamaan lopun elämänsä muiden taholta? Kuvitteleeko hän, että selitettyään motiivejaan ihmiset ymmärtävät hänen tekonsa?
Kuinka pitkään hän jaksaa, kun vaikeampi varmaan pidetettynä pitää yhteyksiä samanmielisiin..

Voin vain kuvitella, kun tämä luuseri on silmät kiiluen naputellut tätä manifestiaan.. 1500 sivua potaskaa, joka ei kiinnostaisi ketään, jos ei hän olisi tätä tekoaan tehnyt. Kuvottava tyyppi!!
Crishelle
Neuvoja-Jack
Viestit: 571
Liittynyt: Su Tammi 10, 2010 7:29 pm

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja Crishelle »

Kieltämättä tällainen teko huomataan,mutta oikein on jos mikään ei tämän myötä muutu poliittisissa kannanotoissa. Maailmassa tulee aina olemaan sekopäitä. Toivottavasti tekijä saa kunnon tuomion,ei mitään 21 vuotta!!
"You say stick to the highway. I say we should take my shortcut.
Why don't we just flip a coin?"
Säteri
Nikke Knakkertton
Viestit: 192
Liittynyt: La Loka 03, 2009 4:21 pm

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja Säteri »

21 v on ns. maksimi tuomio Norjassa, vapaaksi tuskin pääsee koskaan kun pyttyä pystytään antamaan toistuen vaikka loppuelämäksi.

Teoriassa voitaisiin tuomita kuolemaan ja teloittaa, vaatisi maan julistamista sotatilaan ja sotaoikeudenkäyntiä.
tj_eme
Jack Bauer
Viestit: 919
Liittynyt: Ke Helmi 10, 2010 1:22 pm

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja tj_eme »

Ihailtavaa aktiivisuutta, että manifestia on jaksettu käydä läpi. Näyttää siltä, että ABB on antanut runsaasti vinkkejä tekemisistään etukäteen. Erilaiset solut voivat hyvin olla ABB:n mielikuvituksen tuotetta, mutta joka tapauksessa asian eteneminen näihin pisteisiin asti on edellyttänyt vertaistukea vähintään verkossa.

Olen aika varma, että taustalta löytyy yhteyksiä amerikkalaisiin whiter power porukoihin. Tekotapaan on ainakin valittu kovin paljon samanlaisia elementtejä. Siitä seuraa aika selvästi se, että hän on välittänyt myös eteenpäin jotain. Se lienee synnyttänyt ajatuksen soluistakin. Ihan samalla tavalla on syytä käydä yhteydet läpi kuin islamistiterroristienkin osalta. Tässäkään tapauksessa ei kuitenkaan kannata hyökätä sotilaallisesti valtioihin, joissa hörhöt vaikuttavat.

Tästä Jouluun asti on suuri riski seuraajista ja niiden toteuttamista seuraaja-iskuista. Myös oikeuskäsittelyn ajankohtaan on varmasti syytä pitää tavallista tarkemmin silmällä tämän lajin toimijoita.

ABB:n manifestista saa melko karun kuvan myös Norjan aselupakäytännöistä. Aikamoisia harrastajia nämä aseharrastajat.
MEG
Adrian Monk
Viestit: 2618
Liittynyt: La Huhti 07, 2007 2:01 pm

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja MEG »

[quote="joey"
VPY kirjoitti:Olen muuten ollut jo pidemmän aikaa sitä mieltä, että kristilliset fundamentalistit ovat paljon pahempi uhka ihmisten hengelle, terveydelle ja vapaudelle kuin fundamentalistimuslimit. Asia nähtiin Bushin toimissa ja tämäkin tapaus vahvisti edelleen käsitystäni.
Samaa mieltä. Siinä missä fundamentalistimuslimit oikeuttavat tekonsa sillä, että luulevat Jumalan suoraan niin määränneen, käyttävät kristityt taas täysin vastaavia keinoja omien poliittisten pyrkimystensä vaivihkaiseen läpirunttaamiseen. En oikein osaa päättää, kumpi on idioottimaisempaa ja sokeampaa. Molemmat osapuolet käyttävät myös pelinappuloidensa kouluttamattomuutta ja aivopesua järjestelmällisesti hyväkseen. .[/quote]


Vaikea arvioida miten syvällisesti nuo kristillisen perinteen valtiomiehet jumalalta saaneisiinsa ohjeisiinsa uskovat ja mikä on vain puhetta kannattajille. Itse arvioisin islamin suuremmaksi haitaksi nykyisin, johtuen kristillisyyden laimentumisesta tapauskonollisuuden suuntaan. Ei ole mitään oikeaa ja väärää islamia tai kristillisyyttä vaan hyvää on uskonnon eroosio, etääntyminen lähi-idän verisestä aatetunkiosta joka tämän (nämä) opit on aikoinaan synnyttänyt.
--------
Murhasaarella oli poliittisen nuorisojärjestön leirillä satoja osallistujia. Vaikea kuvitella suomessa vastaavaa. Meidän poliittiset nuorisojärjestömme ovat nykyään pääosin paperijärjestöjä joilla puolueet jakavat valtion avustuksia.
Milana
Nikke Knakkertton
Viestit: 150
Liittynyt: To Huhti 29, 2010 10:16 pm

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja Milana »

Ketjun puolivälissä kahden skitson lähiomainen totesi minun kommenttini Asperger-asiasta olevan "yhtä tietämätön"

Oman ammattini vuoksi olen työskennellyt aikuispsykiatriassa selä aikuis-ja lasten neurologian puolella. Tiedän kyllä, millaisia tutkimuksia kuvantamismenetelmineen käytetään erotusdiagnostiikassa. Tiedän kyllä, että esim. AVH-oireisiin voi kuulua jopa sekavuus, mutta kyllä se lähivuorokausien mittaan selviää, onko kyse psykoottisuudesta vai aivoinfarktista. Ihan oikeasti.

Ja mitä tulee autismikirjon sairauksiin, niin en edelleenkään ymmärrä, kenellä äly voi välkkyä niin, että Norjan ampujalla pitäisi olla diagnosoituna Asperger.

Skitsofreniaakin on erilaisia muotoja. Psykoosin tasojakin on monenlaisia. Esim. paranoidisessa skitsofreniassa persoonallisuus ja toimintakyky on usein paljon koostuneempaa kuin esim. hebefreniassa.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17155
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

VPY kirjoitti:Kyllä se libearaalirangaistupolitiikka jalkapantoineen ihan oikeiston (kokoomus-keskustan hallituskauden aikaansaannoksia), toki en olettakkaan että sitä ymmärtäisit, sillä jos olen sinuan pitänyt yhtä typeränä kuin vasemman jalan saapasta, niin tässä ketjussa olet tuonut vieteissäsi esiin ettei älyllinen elämäsi yllä edes saappaan tasolle.
Kun nyt luin tämän suoltamasi tekstin virheineen kaikkineen, niin minun on vaikea uskoa, että olet - kertomasi mukaan - jättänyt päihteet pois elämästäsi jo kauan sitten. Todennäköisesti et ole, mutta jos olet, niin se on kaikesta päätellen ollut jo myöhäistä. Kerro ihan reilusti mitä tuli vedettyä ennen kuin sinut taas eilen päästettiin tietokoneen ääreen - pyyntösi mukaisesti muumeja värittämään...

Olet mitä oivallisin esimerkki siitä miten alkkoholi, lääkkeet ja huumeet tuhoavat täydellisesti niin ajattelu- kuin ilmaisukyvynkin.

Jatka vain harhojesi kertomista - täytyyhän sivustolla viihdettä olla, vaikka vakavien asioiden parissa ollaankin.
----------------------

Lopullista uhrimäärää ei ole tiedossa, mutta jos ja kun nuo 4-5 kateissa olevaa ovat menehtyneet - kuten poliisi ennakoi - niin kokonaisluku on jo 96 tai 97 ihmistä! Vakavasti loukkaantuneita on kymmeniä. Kuolonuhrien määrä voi nousta yli sadan!

ABB ei uskonut jäävänsä henkiin, mutta se oli kuitenkin hänen tavoitteensa - päästä julistamaan ristiretkeään medialle ja oikeuslaitokselle. Parempi ehkä näin, kuin kuolleena. Asiaa yön yli pohdittuani katson hyvinkin tarpeelliseksi sen, että hän kertoo julkisesti tekojensa vaikuttimet ja millainen olisi hänen Norjansa. Hänellä on oikeus tulla kuulluksi.

Tuossa aiemmin pohdin, että muuttuuko mikään tämän jälkeen Norjassa tai Skandinaviassa. Koulusurmista yms. ei opittu oikeastaan mitään. Ehkä siksi, että niissä ei ollut välitöntä poliittista syytä. ABB:n iskuissa on, ja ehkä poliitikot nyt avaavat silmänsä jopa yli seuraavien vaalien, sillä poliittista järjestelmää vastaan suunnattu isku tuli heille ns. iholle. Iskuissa kuoli heidän ystäviään, läheisiään ja tuttaviaan. Iskut olivat suunnattu suoraan heidän ajatusmaailmaansa vastaan.

Sunnuntain HS on poikkeuksellisesti uhrannut etusivun Surun saaren kuvalle ja lehdessä on kattava usean sivun artikkeli tapauksesta. Ohessa joitain kuvia:

Kuva
Euroopan lehtien kansikuvia.

Kuva
ABB:n vuokraama talo. Todennäköisesti tämä kasvisten ja juuresten viljelyä varten vuokrattu tila ja itse yritys olivat vain mahdollisuus saada lannoitteita helpommin.

Kuva
Leirillä olleita nuoria. Kuvattu torstaina 21.7. päivää ennen tragediaa.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Mooses
Nikke Knakkertton
Viestit: 187
Liittynyt: To Kesä 10, 2010 7:16 pm
Paikkakunta: Neljäs valtakunta / Invisible empire

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja Mooses »

Teko oli suunnitelmallinen ja toteutukseltaan menestyksekäs, ei todellakaan minkään mielenvikaisen hullun kolttonen. Sillä ABB onnistui täydellisesti. Hänen tekonsa ei epäonnistunut missään vaiheessa. Siitä onnistumisesta kielivät median toiminta ja suurin osa keskustelupalstojen kirjoittelusta.

Edelleen on täysin epäselvää, että miksi hän toimi. Te syytätte nyt jo tietokonepelejä, ameriikan white power liikettä, asperger-syndroomaa ja ties mitä. Täällä esitetään toinen toistaan lennokkaampia tulkintoja ABB:n mahdollisista mielisairauksista ja laajentuneista pupilleista.

Lainaus eräältä toiselta keskustelupalstalta (alleviivaus minun);

”Mirja said...

Miksi Brejvik halusi samalla vahingoittaa myös maahanmuuttokriittistä ja islamkriittistä puoluetta, jonka aktiivi oli ollut 10 vuotta. On selvää, että Edistyspuolue ei ole kovin suuressa huudossa tämän teon jälkeen. Se on selvää, että Brejvik antoi hirvittävän kuoliniskun (syystä tai toisesta) työväenpuolueelle, teko oli rationaalinen ja sillä oli selkeä poliittinen päämäärä, mutta miksi ihmeessä ampua myös omaa asiaansa ja omaa puoluettaan jalkaan? Itse uskon, että Brejvik edusti jotain kolmatta osapuolta (ehkä Brejvikin vapaamuurarijäsenyydellä on jotain tekemistä varsinaisen motiivin kanssa), jotain sellaista tahoa jonka asiaa terroriteot ajaa, koska tämä mitä suurimmassa oli koko Norjaan kohdistunut haavoittava isku, psykologista sodankäyntiä EUhun kuulumatonta maata vastaan.

Brejvikistä julkaistut naamakuvatkin ovat kaikki studiopotretteja, ei amatöörikuvia, kuten luulisi ja miksi hän antautui, eikä tappanut itseään kuten loogisesti kuvaan olisi kuulunut.
July 23, 2011 10:15 PM ”


t. mosse

Ps. Tietääkö d_d ja VPY vieläkään että mikä on Strmoberfuhrer?
"Terroristi-Risto huutaa ei saa lyödä naista!, kun Ryydman iskee vanhan tuolin Riston rumaan naamaan. Batman huutaa iske Ryydman vielä toisen kerran, se vie vain meiltä pienen hetken verran!"
Avatar
Marsalkka
Horatio Caine
Viestit: 6317
Liittynyt: To Elo 30, 2007 3:27 pm

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja Marsalkka »

Pitäisi tosiaan olla joku tapa miten auttaa sosiaalisesti lahjattomia poikia, jotka syrjäytyvät ja sitten kohdistavat ahdistuksensa ja pahan olonsa muihin. Ongelmahan ei oikeasti ole esimerkiksi sosialidemokratiassa, vaan siinä, että näillä luusereilla on ihan hirveän huono olo, koska eivät ole jostain itseensä liittyvästä syystä kyenneet muodostamaan ystävyyssuhteita oikeassa elämässä. Netissähän se on näiltä onnistunut, mutta se ei näköjään ihan kauhean hyvin riitä.
Cicero:en ol epahemminkehuskellut saavutuksillani ja vaadittiin linkkiä minulla ei sitä ollut, suoraan en voi sanoa missä työskentelen joten piti kiertotietä kirjoittaa...marsalkka on alusta asti ollut tökerö jossain vaiheessa menee pinna kenellä tahansa.
Arlene
Christopher Lorenzo
Viestit: 1688
Liittynyt: Ke Joulu 12, 2007 8:30 pm
Paikkakunta: Pentonville

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja Arlene »

ABB:stä tulee mieleen se yritys, ABB.
Mooses
Nikke Knakkertton
Viestit: 187
Liittynyt: To Kesä 10, 2010 7:16 pm
Paikkakunta: Neljäs valtakunta / Invisible empire

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja Mooses »

Ai niin. Ja ennen kuin minut tuomitaan ABB:n ihailijaksi, niin toivon herralle mahdollisimman pitkää tuomiota. Ilman ihailua.

t. mosse

Ps. Kuka muuten hyötyy teosta? Äärioikeisto???
"Terroristi-Risto huutaa ei saa lyödä naista!, kun Ryydman iskee vanhan tuolin Riston rumaan naamaan. Batman huutaa iske Ryydman vielä toisen kerran, se vie vain meiltä pienen hetken verran!"
Avatar
Marsalkka
Horatio Caine
Viestit: 6317
Liittynyt: To Elo 30, 2007 3:27 pm

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja Marsalkka »

Doctor Lecter kirjoitti:
Marsalkka kirjoitti:Tätä juuri meinaan. Kyllä demokraattisessakin maassa nämä hommat osataan hoitaa. Jopa sosialidemokraattisessa. Varmaan Norjassakin.
MM ek ja ABB 21 vuotta... Siinä se pieni ero. Varmasti osataan ja keskusteltuani lakia paremmin tuntevan tuttavani kanssa hän sanoi, että joissakin tapauksissa voidaan tuomiota pidentää, mikäli on aihetta epäillä vangin kykyä palata järjestäytyneen yhteiskunnan jäseneksi.
-Mutta kun mainitaan sanat sosialidemokratia ja henkirikostuomio, niin mielikuvaksi tulee vankeusaikojen lyhentämiset, jalkapannat, paljousalennukset, kotiarestit, paljuselleistä valittaminen Amnestyyn...
Niin. Norjassakin voidaan tarvittaessa pitää loppuelämä vankilassa. Ovatko jalkapannat tosiaan tulleet sosialidemokraattisen hallituksen aikana käyttöön? Milloin vankeusajat ovat lyhentyneet? Entä kotiarestit? Nyt kyllä tarvittaisiin oikeasti hieman faktaa.
Cicero:en ol epahemminkehuskellut saavutuksillani ja vaadittiin linkkiä minulla ei sitä ollut, suoraan en voi sanoa missä työskentelen joten piti kiertotietä kirjoittaa...marsalkka on alusta asti ollut tökerö jossain vaiheessa menee pinna kenellä tahansa.
INES 7
Axel Foley
Viestit: 2301
Liittynyt: Pe Elo 13, 2010 5:57 pm
Paikkakunta: Koiruohon kaupunki

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja INES 7 »

Sturmoberführer. Pakko korjata vähän. Muuten asia ei minulle kuulu.

Mitenkään ihannoimatta tapausta, joka sai minut melkein itkemään (kaksi päivää ryyppäystä, kello 02, teksti-tv) aikoihin, niin täytyy sanoa, että tämä ampumamies se toimi, eikä vaan uhonnut netissä, että hän kyllä pistää tuulemaan ja tietää mikä on hyvä poliitiikkanäkökulma joka saattanan onkelmaan.
Mooses
Nikke Knakkertton
Viestit: 187
Liittynyt: To Kesä 10, 2010 7:16 pm
Paikkakunta: Neljäs valtakunta / Invisible empire

Re: Terrori-isku Oslon keskustassa?

Viesti Kirjoittaja Mooses »

Kiitos Ines 7. Sormet näemmä nukkuvat vieläkin (Strmoberfuhrer???).

t. mosse
"Terroristi-Risto huutaa ei saa lyödä naista!, kun Ryydman iskee vanhan tuolin Riston rumaan naamaan. Batman huutaa iske Ryydman vielä toisen kerran, se vie vain meiltä pienen hetken verran!"
Lukittu