Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Lukittu
Kylli
Perry Mason
Viestit: 3546
Liittynyt: Ti Maalis 27, 2007 10:28 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Karoliina Kesti 15v, Tampere

Viesti Kirjoittaja Kylli »

Kylli on aika realistisella päällä eikä pidä kovin kummallisena sitä vaihtoehtoa, että skootterilla kaatuminen on aikaansaanut Karoliinan katoamisen. Olivatko vanhemmat suostuneet skootterin hankintaan suosiolla? Miten iso tappelu sen hankkimiseksi oli käyty? Mikäli vanhemmat olivat suostuneet pitkin hampain, en pitäisi lainkaan kummallisena että Karoliina häipyy kovistelujen pelossa ajettuaan tiestä sivuun ja vieläpä jollakin pikkupolulla (etenkin mikäli hän ajoi päihtyneenä).

Kyllin nuoruudessa ajat olivat toki toisin ja pukeutui hän illanistujaisiin miten vain, mokailu ja siitä koitunut yhteydenotto kotiin virkavallan taholta aiheutti kyllä lievän paniikkireaktion (vaikkei Kyllin vanhemmat niitä kaikista julmimpia kai olleetkaan). Yhteydenottoa odotellessa mielessä kävi montakin erilaista karkaamisvaihtoehtoa.

Avainasemassa Karoliinan ystävät, sanoisin. Kuka piilottelee ystäväänsä? Puhelimella saisi yhteyden kavereihin mutta mitäs sitä kotiavaimilla kun sinne ei uskalla ainakaan vähään aikaan mennä.
Yö ja aamu jokainen, jollekin on viimeinen. Joka ilta, joka yö, jonkun sydän riemuin lyö. Jonkun sydän riemuin lyö, jonkun osa ikiyö...
hannu hanhi
Axel Foley
Viestit: 2208
Liittynyt: Ma Kesä 14, 2010 6:01 pm

Re: Karoliina Kesti 15v, Tampere

Viesti Kirjoittaja hannu hanhi »

http://www.poliisi.fi/poliisi/pirkanmaa ... endocument
Tampereella kadonneen Karoliina Kestin tutkinnasta

03.08.2011

Poliisi jatkaa edelleen Tampereella 31.7.2011 kadonneen 15 -vuotiaan Karoliina Kestin tutkintaa. Kesti on edelleen kateissa.

Tutkinnassa on ilmennyt, että Kesti on lähtenyt yksin sunnuntain vastaisena yönä n. klo 02.30 aikaan Villilänniemestä Villilänkadulta tarkoituksena ajaa kotiinsa Lentävänniemeen. Aikaisempi tieto, että Kestin seurassa olisi alkumatkasta ajanut tytön kaveri, ei pidä paikkaansa.

Hänen skootterinsa löytyi kuitenkin sunnuntaiaamuna n. kilometrin päästä Villilänniemestä Likolammenkatu 6 kohdalta tieltä ulos ajettuna.

Kestistä ei ole havaintoja hänen Villilänkadulta lähtemisen jälkeen.

Kestin tuntomerkit:

-165 cm pitkä, hoikkavartaloinen

-punertavanorannist hiukset, runsaasti pisamia kasvoissa

Katoamishetkellä Kestin vaatetus:

-jalassa mustat legginsit ja keltaiset kangaskengät

-musta/ruskea nahkatakki

Poliisi pyytää Kestin katoamisesta tietäviä tai hänen liikkeistään havaintoja tehneitä ihmisiä ottamaan yhteyttä poliisiin p. 07187 45800 tai 050-3954177 tai sähköpostiosoite:[email protected]
Magenta
Poliisikoira Rex
Viestit: 253
Liittynyt: Ke Elo 18, 2010 7:40 pm

Re: Karoliina Kesti 15v, Tampere

Viesti Kirjoittaja Magenta »

Tämän päivän Aamulehti julkaisi lyhyen uutisen,jonka mukaan Nokialla oli lauantaina nuorisoporukasta nuorehko mies käynyt ohi kulkeneen 15 v tytön kimppuun, vaadittu rahaa ja kun ei ollut löytynyt, tyttö oli tempaistu maahan. Tapaus ei välttämättä liity tähän mitenkään, mutta tuli vain mieleen että voihan yksittäisen hullun sijasta törmätä vaikka johonkin porukkaan, ja joukossa on taas tyhmyys tiivistynyt ja homma lähtenyt jotenkin lapasesta.
Tuo Likolammenkatu näyttää aika hiljaiselta tienpätkältä, luulisi että jos siellä on joku seisoskellut tai ollut autolla liikkeellä kolmen aikaan yöllä niin on ollut joku lähellä asuva, muuten varmaan olisi herättänyt kummastusta. Ja tosiaan, jos joku isompi porukka on ollut liikkeellä, niin sekin varmaan olisi herättänyt huomiota. Mitenhän tuon alueen lehdenjakaja, onkohan haastateltu, luulisi että on saattanut samaan aikaan töissään olla ja jotain nähdä?
vandt
Jack Bauer
Viestit: 917
Liittynyt: La Heinä 05, 2008 10:00 pm

Re: Karoliina Kesti 15v, Tampere

Viesti Kirjoittaja vandt »

Rezah kirjoitti:Noista tavaroista, jos vaatetta on löytynyt, olisiko se ollut huppari/takki, jonka taskussa avaimet ja ajokortti/rahapussi? Mutta missä sitten kännykkää pidetään, housujen taskussa? Ja miksi joku pedo tmss, ottaisi riskin ja veisi juuri puhelimen, joka voidaan johonkin asteeseen asti jäljittää?

Entäs jos tyttö on ajettu kumoon jossain muualla, ja mopedi kamoineen viety tuonne harhautukseksi.
Leggingseissä tuskin on taskuja, ja jos on, niissä tuskin on mukava pitää puhelinta, varsinkin jos laukkukin on vaihtoehtona.
Pedo? Tarkoitat petoa? Peto tuskin tajuaa miettiä mitä vie mukanaan, ja mitä voidaan jäljittää.
Pedo(fiili) taasen – jos sellaista tarkoitit – ei ole kiinnostunut 15-vuotiaista.

Jos skootteri olisi viety tuonne harhautukseksi muualla kolaroinnin jälkeen, miten olisi osattu viedä juurikin oikean reitin varrelle? Toki jos tuttu viejä.
Kuusamon kutsuma jo kohta seitsemättä vuotta
Kyllikki S
Adrian Monk
Viestit: 2652
Liittynyt: Pe Heinä 13, 2007 1:30 am

Re: Karoliina Kesti 15v, Tampere

Viesti Kirjoittaja Kyllikki S »

Ystävä ihmeissään
Kesti oli lähtenyt ajamaan puoli kolmen aikaan kaverinsa luota Villilästä kohti Lentävänniemeä. Hänen kanssaan yhtä matkaa lähti toista skootteria ajanut ystävä.
Ystävysket ajoivat yhdessä Ratakiskonkatua, kunnes heidän tiensä erkanivat.
Kestin ystävä oli rikoskomisarion Köykän mukaan kuulustetluissa yhtä ihmeissään kuin muutkin. Mitään poikkeavaa Kestin käyttäytymisessä ei ole illan aikana ollut.
Aikaisempi tieto, että Kestin seurassa olisi alkumatkasta ajanut tytön kaveri, ei pidä paikkaansa.

Hänen skootterinsa löytyi kuitenkin sunnuntaiaamuna n. kilometrin päästä Villilänniemestä Likolammenkatu 6 kohdalta tieltä ulos ajettuna.
Olen kysymysmerkkinä :shock:
Kunka humalassa ne on siellä olleet!
Viimeksi muokannut Kyllikki S, Ke Elo 03, 2011 5:56 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Totuus
Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Karoliina Kesti 15v, Tampere

Viesti Kirjoittaja poikani »

Mietityttää tuo tytön kuljettaminen pois skootterin löytöpaikalta. Ellei ole kulkenut omin jaloin, hänet on täytynyt kantaa/raahata tai sulloa autoon... kuulostaa vähintäänkin riskialttiilta puuhalta. Luulisi esimerkiksi auton operoinnin umpikujaan päättyvällä tienpätkällä pientaloalueella olevan jotakin, jota potentiaalinen kaappari välttelisi. Kesällä moni pitää ikkunoitakin auki, ja asutusta oli aivan vieressä.

Olisiko Karoliina voinut kohdata ahdistelijan, jota on lähtenyt karkuun ensin skootterilla ja sitten jalkaisin metsään (kunnon kauhuelokuva-hengessä sinne vaarallisimpaan mahdolliseen paikkaan...)?
????? ?? ??????.
Rezah
Christopher Lorenzo
Viestit: 1581
Liittynyt: To Kesä 14, 2007 7:04 pm

Re: Karoliina Kesti 15v, Tampere

Viesti Kirjoittaja Rezah »

Tuona yönä oli uusikuu, joten kuunvaloa ei ollut, mutta katulamppuja näyttää olevan tuolla kääntymispaikalla useampikin, joten ihan pimeä paikka ei ollut. Ja kyllä tuo puomin jälkeinen polku näyttää ihan ajettavalta, jos se siis oli tytön oikoreitti. Yö oli selkeä ja lämpötila 10-15 astetta.


lisäys: kyllä se 15 vuotiastakin hyväksikäyttävä on pedofiili.
Samaa ajattelin kuin poikani, miten joku olisi tuossa kohdin juuri uskaltanut käydä kimppuun? Tosin tarpeeksi hullu varmaan tekee sen missä tahansa. Hyvä pointti vandiltä tuosta, etttä legginssissä ei ole taskuja :mrgreen: , tosin en menis niistäkään enää takuuseen.

Mutta tuo, että alkumatkan olisi joku ajanut mukanaan :shock: , ööö, eli onko joku ensin kertonut että ajoi, ja sitten perui sanansa? Kuulostaa peitetarinalta...onkohan mopo tosiaan viety tuonne päättyvän tien kohtaan ihan hämäykseksi ja tytölle käynt jotain ihan jossain muualla?
There are no crimes behind enemy lines
Kylli
Perry Mason
Viestit: 3546
Liittynyt: Ti Maalis 27, 2007 10:28 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Karoliina Kesti 15v, Tampere

Viesti Kirjoittaja Kylli »

Mistä ja miksi nämä kaksi täysin eriävää ystävän lauselmaa ovat peräisin? Toistan: nyt ystäviin yhteys ja kovistelu.
Yö ja aamu jokainen, jollekin on viimeinen. Joka ilta, joka yö, jonkun sydän riemuin lyö. Jonkun sydän riemuin lyö, jonkun osa ikiyö...
eyes
Harjunpää
Viestit: 305
Liittynyt: Ti Helmi 03, 2009 12:15 am

Re: Karoliina Kesti 15v, Tampere

Viesti Kirjoittaja eyes »

Veikkaan, että tyttö on siellä Likolammessa. Jotenkin könynnyt mopollaan ja ehkä humalan (+ mahdollisen kaatumisen) seurauksena lähtenyt tokkurassa seikkailemaan ja päätynyt lampeen.

Voisi toki olla myös jossain metsässä, sitä siinä lähistöllä näyttää myös olevan.
Magenta
Poliisikoira Rex
Viestit: 253
Liittynyt: Ke Elo 18, 2010 7:40 pm

Re: Karoliina Kesti 15v, Tampere

Viesti Kirjoittaja Magenta »

Poliisi ei usko, että Tampereella sunnuntaina aamuyöstä kadonnut Karoliina Kesti, 15, olisi eksynyt.

- Lähietsintä on tehty poliisikoirien kanssa, eli aivan lähellä hän ei voi olla, sanoo tutkinnanjohtaja Hannu Kallioniemi Pirkanmaan poliisilaitokselta.
Alueella on paljon metsää, ja siellä risteilee pieniä kinttupolkuja. Kallioniemi ei kuitenkaan usko, että Kesti olisi päätynyt metsään harhailemaan.
- Lähtökohtaisesti terveen, tämänikäisen tytön tapauksessa ei voisi kuvitella, että olisi eksymisestä kysymys. Kyllähän siellä aina asutusta tulee vastaan hyvinkin nopeasti.
Löytöpaikan lähiseutu on haastavaa. Tietä reunustaa jyrkkä pudotus, mutta ei ole viitteitä siitä, että Kesti olisi pudonnyt mäkeä alas. Vieressä on myös pieni järvi, Likolammi. Sitä ei ole ainakaan vielä naarattu.


http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011080 ... 1_uu.shtml
hannu hanhi
Axel Foley
Viestit: 2208
Liittynyt: Ma Kesä 14, 2010 6:01 pm

Re: Karoliina Kesti 15v, Tampere

Viesti Kirjoittaja hannu hanhi »

Kylli kirjoitti:Mistä ja miksi nämä kaksi täysin eriävää ystävän lauselmaa ovat peräisin? Toistan: nyt ystäviin yhteys ja kovistelu.
Ei ole mikään ihme, että tällaisissa jutuissa yksityskohdat tarkentuvat. Poliisin tiedotteita selaamalla pysyy parhaiten kärryillä siitä, mikä on tällä hetkellä varmaa tietoa. Monet muut tietolähteet voivat olla parhaimmillaan jyvällä sellaisesta, mitä poliisi ei suostu tiedottamaan. Toisaalta taas muut tiedotuskanavat toinen toisiaan lukemalla ruokkivat myös virheellistä tietoa.
Nooruska
Michael Knight
Viestit: 4108
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 2:57 pm

Re: Karoliina Kesti 15v, Tampere

Viesti Kirjoittaja Nooruska »

Tuona yönä oli uusikuu, joten kuunvaloa ei ollut, mutta katulamppuja näyttää olevan tuolla kääntymispaikalla useampikin, joten ihan pimeä paikka ei ollut. Ja kyllä tuo puomin jälkeinen polku näyttää ihan ajettavalta, jos se siis oli tytön oikoreitti. Yö oli selkeä ja lämpötila 10-15 astetta.
Itse samaisena yönä olin ulkona (eri kaupunginosassa tosin) ja siellä oli tuohon aikaan säkkipimeätä. Katulamput siellä missä olin menivät pois päältä klo 23.

Tuo kaverin takinkääntö viittaa nyt tähän aika selkeästi, mitä Kylli liputtaa. Kimpassa keksitty peitetarina. 4 päivää on pitkä aika olla pois ja kyllä tyttö jotakin kautta tietäisi, että häntä etsitään. Ja aina joku vuotaisi totuuden. TAHI nyt palaan tähän rajumpaan vaihtoehtooni, että tyttö ei koskaan poistunutkaan bileistä ja kamat jälkikäteen raahattu sinne.
Jumalauta kakarat me ollaan televisiossa!
hannu hanhi
Axel Foley
Viestit: 2208
Liittynyt: Ma Kesä 14, 2010 6:01 pm

Re: Karoliina Kesti 15v, Tampere

Viesti Kirjoittaja hannu hanhi »

Tuohon Magentan linkittämään Iltalehden juttuun vielä lisäyksenä, että poliisi ei epäile rikosta (maininta otsikon alla). Ilmeisesti skootterin lähiympäristöstä ei ole löytynyt autonjälkiä tai mitään muutakaan, joka viittaisi johonkin ulkopuoliseen henkilöön. Aika mystinen juttu.
Rezah
Christopher Lorenzo
Viestit: 1581
Liittynyt: To Kesä 14, 2007 7:04 pm

Re: Karoliina Kesti 15v, Tampere

Viesti Kirjoittaja Rezah »

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194690 ... tiaan.html

Kuva
Poliisi jatkaa edelleen Tampereella sunnuntaina kadonneen 15-vuotiaan Karoliina Kestin etsintää. Kesti on edelleen kateissa.

Tutkinnassa on ilmennyt, että Kesti oli lähtenyt yksin sunnuntain vastaisena yönä noin kello 2.30 aikaan Villilänniemestä Villilänkadulta tarkoituksenaan ajaa kotiinsa Lentävänniemeen.

Aikaisempi tieto, että Kestin seurassa olisi alkumatkasta ajanut tytön kaveri, se ei pidä paikkaansa.

Tytön skootterin löytyi kuitenkin sunnuntaiaamuna noin kilometrin päästä Villilänniemestä Likolammenkatu 6:n kohdalta tieltä ulos ajettuna.

Kestistä ei ole havaintoja hänen Villilänkadulta lähtemisen jälkeen.

Tuntomerkit:

- 165 cm pitkä, hoikkavartaloinen

- punertavanorannist hiukset, runsaasti pisamia kasvoissa

Katoamishetkellä Kestin vaatetus:

- jalassa mustat legginsit ja keltaiset kangaskengät

- musta/ruskea nahkatakki

Poliisi pyytää Kestin katoamisesta tietäviä tai hänen liikkeistään havaintoja tehneitä ihmisiä ottamaan yhteyttä poliisiin 07187 45800 tai 050-395 4177 tai sähköpostiosoite: [email protected].
There are no crimes behind enemy lines
cracker
Remington Steele
Viestit: 213
Liittynyt: Ke Touko 20, 2009 6:28 pm

Re: Karoliina Kesti 15v, Tampere

Viesti Kirjoittaja cracker »

Rezah kirjoitti:lisäys: kyllä se 15 vuotiastakin hyväksikäyttävä on pedofiili.
Itse asiassa ei ole. Pedofilia on kiinnostusta lapsiin, ei nuoriin. Puberteetti on se, joka yleensä tappaa pedofiilin kiinnostuksen (eli rinnat, karvoitusta, aikuisen piirteitä). Oma ryhmänsä on nuorista kicksit saavat, mutta he eivät ole pedofiilejä vaan hebefiilejä tai efebofiilejä (molempia termejä käytetään).

Tuosta kännykästä: tytöllähän oli eri tietojen mukaan huppari tai nahkapusakka, joten taskut kyllä löytyivät ja mielestäni takki tai huppari on luonnollisempi paikka kännykälle kuin laukku, joten kännykän puuttumista en niin ihmeellisenä pitäisi, lienee tytön mukana.
Lukittu