KADONNEET: Madeleinen tapaus ( Ketju 1)

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
tre_1982
Olivia Benson
Viestit: 745
Liittynyt: La Elo 25, 2007 2:51 pm
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja tre_1982 »

MissHolmes kirjoitti: Uskoisin, että jos eivät ole lasta surmanneet, ovat vähinäänin palkanneet yksityisetsivät jo toukokuussa. Siitä nyt vaan ei voi mitään hirmuista mekkalaa pitää, kun se Portugalin laissa on vireillä olevissa rikostutkimuksissa kielletty.
Tottakai joku briteistä on ehdottanut yksityisetsivän palkkaamista, ja asiasta varmasti on otettu selvää (siis onko laillista vai ei). Ja vaikkei olisikaan laillista, jos minun lapsestani olisi kyse, palkkaisin silti!

I am a nobody,
nobody is perfect,
therefore I am perfect.

blackwidow

Viesti Kirjoittaja blackwidow »

--
Viimeksi muokannut blackwidow, Ma Loka 08, 2007 3:39 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
MissHolmes
Ben Matlock
Viestit: 8828
Liittynyt: Ti Syys 11, 2007 2:19 pm
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Viesti Kirjoittaja MissHolmes »

Hyvä Blackwidow!
Tuo filmi oli uskomattoman tyhjentävä.
Mulla on kotikoneella muutamia hyviä linkkejä myös. Yritin laittaa niitä eilen, mutta koska sivuston toiminta on nyt tälläistä ''vajaavaista'' ei postini jäänyt ketjuun.
Teen sen uudelleen illalla tai myöhemmin tänään päivällä, jos ehdin niitä esiin kaivamaan.

Henkilökohtaisesti olen viimepäivinä tullut siihen ehkä lopulliseen johtopäätökseen, ettei Madeleineä siepattu. Tai jos siepattiin vanhemmat tietävät kuka. Perus ''kysymysmerkkien'' jälkeen jää jäljelle vain epäilys heitä kohtaan.
Omat linkkini käsittelevät samoja vastaamattomia kysymyksiä kuin sinun ja niitä muita kummia epäloogisuuksia mitä kaikessa on. From the first day and the first hour.

Hyvää viikon viimeistä työpäivää kaikille. Tavataan viikonlopun aikana
:D
konsta
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4611
Liittynyt: Ma Huhti 02, 2007 1:09 am

Viesti Kirjoittaja konsta »

blackwidow kirjoitti:Nyt poliisi tutkii onko Madde haudattu Espanjaan.
GB
Melkoista hakuammuntaa. Taitaa olla jo 25:s paikka, mihin Maddy olisi haudattu.

Toivottavasti poliisi ei ole väärässä koko perusolettamuksen kanssa, Eurooppa on iso paikka etsiä, oikea syyllinen voi nauraa partaansa, kun pääsee hävittämään rauhassa jälkensä.

Eikös muuten brittilabra abntanut kovat moitteet portugalilaisille noiden DNA-näytteiden tulkintojen osalta?
cicero
Michael Knight
Viestit: 4160
Liittynyt: Pe Syys 07, 2007 2:40 pm
Paikkakunta: ulkomaat

Viesti Kirjoittaja cicero »

niinhän se media briteissä kirjoitti mutta ihan eettisestä näkökulmasta mahdoton juttu. Eli laboratorio tekee hommia juuri niille jotka heidän palveluksiaan tarvitsee, toisekseen nämä yliampuvat jutut dna-näytteistä ja niiden riepottelusta ovat tulleet mccannien ja lehdistön puolelta, poliisi on toppuutellut tuossa asiassa. Eli ilmoittivat heti esim. että mikään ei ole sataprosenttista. On se kumma jos labra ei ole käärmeissään mccannien klaanille joka vähättelee heidän osaamistaan alalla. Tässä kohtaa täytyy miettiä että mikä voi oikeasti olla mahdollista, tuollatavalla saa sensurotua monia juttuja. hävettää myös niiden ihmisten puolesta jotka suureen ääneen miettivät että kuinka TAAS vanhempia epäillään, kun poliisi teki selväksi että epäilykset ovat ja pysyvät vaikka syytteitä vielä ei nosteta...

Sanotaanko että poliisi on onnistunut aika hyvin jos mietitään viimeisten viikkojen saldoa...mccannien klaanissa ihmiset vaihtelevat juttujaan, esiin tulee uusia asioita päivittäin, kuka näki mitä ja aina vähän omituiseen suuntaan menee eli melko varmasti on potaskaa...heillä ei ollut hajuakaan siitä että murat on pääsemässä selville vesille joten vielä lopuksi tekaisivat uusia todisteita (silminnäköhavaintoja ja muita) jotka ohjaavat suoraan muratin luo...Tässä vaiheessa tilanne on kuitenkin se, että poliisi ilmeisesti harkitsee useita ryhmäläisiä vastaan syytteen nostamisesta poliisin tahallisesta harhauttamisesta.. Tämä tuntuu olevan mielipide muun maalaisilla saiteilla joissa keskustelua käydään hieman eri perspektiivistä kuin englannissa. Esim. juuri noihin kaapattujen lasten sivustoihin kannattaa tutustua, heillä on euroopan yli kattavat verkostot niin poliisin kuin muunkin asiaan liittyvän kannalta. Ja ovat varmasti luotettavia.

poliisin toimia arvostellaan koko ajanesim. nyt kun etsivät kuumeisesti maddya joka paikasta niin se leimataan naurettavaksi, mielestäni on hyvä että tekevät hommia. sivusta kuuluu että tämä "mccannien palkkaama iskujoukko" ei ole päässyt tutkimuksissaan puusta pidemmälle. Marokon poliisikin olisi kuulemma aikaa sitten pistänyt pisteen sille asialle että maddy olisi siellä. Länsimaalaiset tytöt joita sinne on kaapattu ovat yleensä marokkolaisen isän omia tuotoksia ja nappaavat lapsensa kotimaahan koska heidän mielestään niin kuuluu olla. Kaikki ihmiset siellä tietävät mitä kukakin tekee on sitten rikollinen tahi ei ja 2.6 miljoonaa avaa kenen tahansa kielenkannat. On se hyvä että aina kun mccannit avaavat suunsa että taas vois sieltä marokosta etsiä niin löytyy silminnäkijöitä...
"jos on pakko tehdä jotain epäsuosittua sen voi saman tien tehdä täydestä sydämestä"
Freyja
Nikke Knakkertton
Viestit: 155
Liittynyt: Su Syys 09, 2007 12:23 am

Viesti Kirjoittaja Freyja »

Eräs havainnoistaan ilmoittanut nainen ihmettelee poliisin välinpitämättömyyttä.

"I reported the incident to the Spanish police the day afterwards, but they did nothing"
"After about a month I had had enough of waiting, and so I called the police in Portugal.
"They said to me: 'It can't be Madeleine, we believe she's dead'.
"I can't imagine how many other leads they might have just ignored.

sama suomeksi:
"Seuraavana päivänä kerroin tapauksesta Espanjan poliisille, mutta he eivät tehneet mitään.
Noin kuukauden odottamisen jälkeen sain tarpeekseni, ja soitin poliisille Portugaliin.
Minulle sanottiin että "Se ei voi olla Madeleine, me uskomme että hän on kuollut".
En osaa kuvitella kuinka monta muuta johtolankaa he ovat yksinkertaisesti jättäneet huomiotta."



Poliisi on siis toukokuun lopussa jo päättänyt että Madeleine on kuollut, ja siitä saakka sitä on vain epätoivoisesti yritetty todistaa vieläkään onnistumatta. Loistavaa työskentelyä.

Tasokas Lähde :roll: löytyy täältä:
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/a ... ge_id=1811
Viimeksi muokannut Freyja, Pe Syys 28, 2007 11:16 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
jamppa
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1327
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 4:05 pm
Paikkakunta: Korpi pohjoisessa

Viesti Kirjoittaja jamppa »

Blackwidow pisti sit video linkin joka kumoaa teoriat katen syyllisyydestä. Ei ainakaan mielstäni hymyillyt kertaakaan tolla videolla. Pistäkääpäs nyt ilme profiloijat jotain kommenttia tosta miten perhe on syyllisiä.
Olette lukinneet itsenne pelon häkkeihin, ja katso, valitatteko nyt vapauden puuttumisesta.
Cicciolina
Neuvoja-Jack
Viestit: 522
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 1:17 am

Viesti Kirjoittaja Cicciolina »

Tuntuukohan portugalin poliisista että koko juttu on todella pahasti pilannut heidän mainettaan, joten nyt olis sitten tärkeämpi puhdistaa maine kuin löytää Madde.. ;)
cicero
Michael Knight
Viestit: 4160
Liittynyt: Pe Syys 07, 2007 2:40 pm
Paikkakunta: ulkomaat

Viesti Kirjoittaja cicero »

eikös kyse ollut juuri tästä samaisesta valokuvaajanaisesta, hän oli lähettänyt valokuvan mccannien lakimiehelle sekä brittipoliísille. Poliis oli tutkinut asiaa ja tämä maanviljelijäperhe löytyi ja naiselle lähetettiin sanaa että kuvan tyttö ei ollut madeleien, nainen oli kuityenkin niinvarma asiasta että pisti myöhemmin valokuvan espanjalaiselle saitille josta lehdet sitten vaativat että kuva pitää tarkistaa...meinaatteko oikeesti että tuo nainen ja lapsi löydettiin nyt pari päivän viiveellä?? Tämän jutun luin afrikan reutersin sivuilta...harmi kun tässä välissä ei päässyt tänne murhahainfoon niin olisin voinut pistää linkkiä. Eli siinä vaiheessa kun kuva tuli julkisuuteen se oli jo selvitetty. Brittipoliisi oli ottanut yhteyttä marokon poliisiin joka etsi kuvan hlöt käsiinsä...

toinen aivan varma "madeleinen näkijä" marokkolaisella bensa-asemalla on pari viikkoa häirinnyt paikallisia asukkaita näköhavainnoillaan. kukaan muu ei ole tyttöä sielläpäin nähnyt ja paikalliset ovat varmoja että jos tyttö siellä olisi ollut niin joku siitä tietäisi. Marokossa madeleinen katoaminen tiedetään ja ihmiset ovat vaivautuneita ja ihmeissään siitä että miksi ihmiset oikeesti luulee että joku kidnappaisi 4vuotiaan tytön marokkoon? Ihmisten vuoden palkka ei riitä matkustamiseen portugaliin ja jos ihmisten salakuljetusta on niin se toimii toisinpäin eli ihmiset pyrkii pois afrikasta, ainoana poikkeuksena tosiaan nuo puoliksi eurooppalaiset ja puoliksi marokkolaiset lapset. Jos joku paikallinen pohatta haluaa vaalean lapsen niin se on pienellä rahalla kuitattu paikallisesta maanviljelijäperheestä...Olisikin kiva tietää mihin katen olettamus siitä että madeleine olisi siepattu marokkoon..olisiko vähäinen yleissivistys???

onko kukaan ajatellut sitä että poliisilla on todennäköisesti varm atieto siitä että madeleine on kuollut? ja että vanhemmat ovat sen tiedon myös poliisilta saaneet???(vaikka uskon että itse ovat kylläolleet jutun takana) Se selittäisi myös miksi muiden maiden poliisit ovat yhtä haluttomia tutkimaan enää näitä silminnäkijähavaintoja??? Varmaa tietoa voi olla vaikka käsissä ei olisikaan oikeudessa pitävää todistusaineistoa. Portugalin poliisi on viime vuosina saanut kiitosta muilt amailta esim. systeemistään jolla he ovat napanneet näitä pedofiileja. heilläon siihen ihan oma osasto käytössä eli paikallinen poliisi ei tutki näitä katoamisisa vaan siihen erikoistunut osasto jolla on suorat yhteydet muiden maiden organisaatioihin.
"jos on pakko tehdä jotain epäsuosittua sen voi saman tien tehdä täydestä sydämestä"
Freyja
Nikke Knakkertton
Viestit: 155
Liittynyt: Su Syys 09, 2007 12:23 am

Viesti Kirjoittaja Freyja »

cicero kirjoitti:eikös kyse ollut juuri tästä samaisesta valokuvaajanaisesta, hän oli lähettänyt valokuvan mccannien lakimiehelle sekä brittipoliísille. Poliis oli tutkinut asiaa ja tämä maanviljelijäperhe löytyi ja naiselle lähetettiin sanaa että kuvan tyttö ei ollut madeleien, nainen oli kuityenkin niinvarma asiasta että pisti myöhemmin valokuvan espanjalaiselle saitille josta lehdet sitten vaativat että kuva pitää tarkistaa...meinaatteko oikeesti että tuo nainen ja lapsi löydettiin nyt pari päivän viiveellä??
Nuo minun laittamat lainaukset on sanonut Isabel Gonzalez, 60, joka oli toukokuussa ilmoittanut nähneensä tytön Zaion kaupungissa.
anayin
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 107
Liittynyt: Ti Syys 18, 2007 9:48 am

Viesti Kirjoittaja anayin »

siis miks minä en ole päässyt tänne eilen? :(
olin koko päivä kiinni tässä näin http://forums.mirror.co.uk/viewforum.php?f=31
täytyy sanoa paaaljon luettavaa :) sekä roskaa että hyviä kommentteja on tullut :)
joku oli jopa ehdottanut, että madeleine olisi klooni ja sitä sieppasivat mason jäsenet, joihin Garry tietysti kuuluu :lol:
cicero
Michael Knight
Viestit: 4160
Liittynyt: Pe Syys 07, 2007 2:40 pm
Paikkakunta: ulkomaat

Viesti Kirjoittaja cicero »

no lukaisin tuon yhden artikkelin tästä naisesta ja hänen mielestään oli mahdollista että nainen ja tyttö olivat samoja kuin tuossa juuri julkistetussa valokuvassa....
"jos on pakko tehdä jotain epäsuosittua sen voi saman tien tehdä täydestä sydämestä"
Avatar
ABC
Michael Knight
Viestit: 4320
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Viesti Kirjoittaja ABC »

Tuosta Marokon tytöstä sen verran, että kyseessä lienevät berberit, jotka ovat hyvin vaaleita pohjoisafrikkalaisia heimoja, ja asuneet siellä ikimuistoisista ajoista, kauan ennen arabeja. Ja ovat muuten geneettisesti aika läheistä sukua pohjoiseurooppalaisille.
Every ship must sail a world.
Yhdyssana
Alibin satunnaislukija
Viestit: 52
Liittynyt: Ma Kesä 18, 2007 3:50 pm

Viesti Kirjoittaja Yhdyssana »

Maddy-tutkijat selvittävät miljonääri-Fossettin osallisuuden

(KIINNOSTAA) Ihan kaikkia aivan perkeleesti kiinnostavassa Madeleine McCannin katoamisjutussa on jälleen tapahtunut uusi ja pirun mielenkiintoinen käänne, joka viihdyttää kaikkia niitä joilla ei ole tarpeeksi omia ongelmia. Torstaina julkisuuteen tuli tieto, jonka mukaan Portugalin poliisi selvittää äskettäin kadonneen miljonääri Steve Fossettin yhteyksiä Maddy-tapaukseen. Myös Fossett on ollut jo viikkoja kateissa.

Portugalin viranomaisten mukaan juuri tämä yhteys on herättänyt epäilyjä: kaksi katoamistapausta, joista molemmat saavat suhteetonta huomiota mediassa. Lisäksi poliisi huomauttaa, että kaksi miljonääriä on ryhtynyt Madeleinen vanhempien taloudelliseksi tueksi, mikä ennestään syventää rahapiirien yhteyksiä juttuun.

“Mistä tulikin mieleeni nokkela vitsi: mitä eroa on perunalla ja belgialaislapsella? Heh, heh, no miettikääpä sitä", arvioi poliisiupseeri Tania Lusi.

Madeleinesta on saatu viime kuukausien aikana runsaasti havaintoja. Hänet on väitetty nähdyn mm. Marokossa, Espanjassa, oudossa kuviossa paahtoleivässä, Marsin pinnalla sekä Des Moinesissa. Tytön sieppaajaksi on vuoroin veikkailtu pedofiilejä, vapaamuurareita ja maailmanlaajuista juutalaisten salaliittoa. Elvis Aaron Presley on kiistänyt tietävänsä tytön olinpaikasta mitään
http://lehti.samizdat.info/2007/09/27/2091/
tre_1982
Olivia Benson
Viestit: 745
Liittynyt: La Elo 25, 2007 2:51 pm
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja tre_1982 »

Minusta se Marokkoon sieppaaminen "adoptiolapseksi" on aika epätodennäköistä, ja jos on siepattu (esim pedofiilien toimesta), niin voisi kuvitella että jo alkukohun jälkeen olisi aika todennäköisesti tapettu, ettei kukaan pääse sieppaajien jäljille. Rahakasta bisnestä varmaan olisi tuollainenkin touhu, eikä kukaan siitä syitä halua itselleen ottaa. :(

Siitä syystä varmaan on hyvä tutkia marokkolaisiakin (ja espanjalaisia!) havaintoja, että jos vaikka ruumis löytyisi sieltä. On kovin vaikea uskoa että löytyisi enää mistään elävänä...

I am a nobody,
nobody is perfect,
therefore I am perfect.

Lukittu