Karoliina Kesti, Tampere 31.7.2011 - Tiedotteet ja artikkeli

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
neitix
Poliisikoira Rex
Viestit: 257
Liittynyt: La Elo 11, 2007 11:53 pm
Paikkakunta: =)

Re: Karoliina Kesti, Tampere 31.7.2011 - Tiedotteet ja artikkeli

Viesti Kirjoittaja neitix »

En mä nyt tiedä onko tämmönen välttämättä rinnastettavissa tohon sääntöpykälään. Tai siis...se alkuperänen ketju on lähteny ihan lapasesta aika päivää sitten eikä siellä saa mistään enää mitään selvää. Mun mielestä isompaa sääntöjen rikkomista on se, että haukutaan toisia kirjottajia ja mennään henkilökohtasuuksiin. Tai kirjotetaan ihan täysin ohi aiheen. Vaikkakin säännöissä to yhden ketjun pykälä onkin..
lonkeroinen
Lauri Hanhivaara
Viestit: 148
Liittynyt: La Helmi 14, 2009 4:52 pm

Re: Karoliina Kesti, Tampere 31.7.2011 - Tiedotteet ja artikkeli

Viesti Kirjoittaja lonkeroinen »

Siepattiinko Karoliina?

Keskiviikko 10.8.2011 klo 18.59

Karoliina Kestin katoamiseen liittyy monia outoja yksityiskohtia, jotka maallikon silmin voisivat viitata rikokseen.
Karoliina Kesti, 15, on ollut kateissa sunnuntaista lähtien. Poliisi pyytää Kestin katoamisesta tietäviä tai hänen liikkeistään havaintoja tehneitä ihmisiä ottamaan yhteyttä poliisiin p. 07187 45800 tai 050-3954177 tai sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa (at) poliisi.fi.
Karoliina Kesti, 15, on ollut kateissa sunnuntaista lähtien. Poliisi pyytää Kestin katoamisesta tietäviä tai hänen liikkeistään havaintoja tehneitä ihmisiä ottamaan yhteyttä poliisiin p. 07187 45800 tai 050-3954177 tai sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa (at) poliisi.fi. (POLIISI)

Poliisi on kuitenkin kiistänyt rikoksen mahdollisuuden.

Rikoskomisario Hannu Kallioniemi, mitkä seikat viittaavat katoamisessa siihen, että Karoliina ei olisi joutunut rikoksen uhriksi?

- Mitkä seikat sitten viittaavat siihen, että hän olisi joutunut?

Esimerkiksi skootteri, joka oli oudossa paikassa kantoon törmänneenä, kuin hän olisi paennut jotakuta.

- En lähde erittelemään yksityiskohtia. Tutkimusten aikana on syntynyt kokonaiskuva, eikä konkreettisia syitä siihen ole, että hän olisi joutunut rikoksen uhriksi. Hän on kateissa.

- Syy miksi skootteri oli siinä paikassa on, että paikka oli hänelle outo. Varma fakta on, että hän oli lähtenyt yksin illanvietosta. Hän oli vahvasti humalassa ja eksyneenä ajautunut pihalle. Minne hän siitä on joutunut, emme tiedä.

Entä jos hän on noussut jonkun kyytiin skootterin hajottua, jos joku on siepannut hänet?

- En lähde spekuloimaan. Sillä perusteella mitä tietoa meillä on, ei ole perusteltua syytä epäillä rikosta.

- Nyt etsintä on kohdennettu sille alueelle, mistä skootteri löytyi. Jos tietoon tulee muita vihjeitä, etsintä kohdennetaan sinne.

Epäileekö poliisi Karoliinan seurassa olleita poikia?

- Ei. Poliisi on vakuuttunut, että poikien kertomus pitää paikkansa.

Lähde: Iltalehti


----

Alicelle: - Moderaattorit toimivat sitten parhaaksi katsomallaan tavalla. Aihe on mielenkiintoinen ja on tuonut paljon uusia lukijoita sekä kirjoittelijoitakin tälle forumille. Jos uusille lukijoille annetaan tästä forumista suoli24-tasoinen käsitys viestiketjun nykymuodon vuoksi, on melko varmaa että tulevaisuudessa parhaat kirjoittelijat avaavat sanaisen arkkunsa jossain muualla. Useita lukijoita, itseni mukaan luettuna, kiinnostaa faktat, ei tunnemyrskyissä keksityt liian kaukaa haetut spekulaatiot saati tarpeettomat vänkäämiset. Tälle ketjulle oli selkeästi tarvetta, selkeämpiä perusteluita ei tarvinne esittää.
Crishelle
Neuvoja-Jack
Viestit: 571
Liittynyt: Su Tammi 10, 2010 7:29 pm

Re: Karoliina Kesti, Tampere 31.7.2011 - Tiedotteet ja artikkeli

Viesti Kirjoittaja Crishelle »

Niinpä. Homma siel on karannu käsistä ihan täysin. En itse ainakaan kestä sitä lukea.
"You say stick to the highway. I say we should take my shortcut.
Why don't we just flip a coin?"
lonkeroinen
Lauri Hanhivaara
Viestit: 148
Liittynyt: La Helmi 14, 2009 4:52 pm

Re: Karoliina Kesti, Tampere 31.7.2011 - Tiedotteet ja artikkeli

Viesti Kirjoittaja lonkeroinen »

Skootteritytön katoaminen: Miksei koira haukkunut kaatumista?
10.08.2011 17:28

15-vuotias tamperelaistyttö Karoliina Kesti on kadoksissa jo yhdettätoista päivää. Hänen skootterinsa löytyi heinäkuun viimeisenä päivänä rivitaloasunnon pihalta, aivan yhden asunnon ikkunan alta.

Rivitalon asukkaat ihmettelevät yhä, miten kaatuminen on tapahtunut niin hiljaa.

– Asunnossa asunut vanhempi nainen oli kuullut yöllä jonkinlaisen tömähdyksen, mutta hän ei ollut noussut ylös, koska koira ei ollut haukkunut. Se haukkuu yleensä aina, jos havaitsee jonkun kävelevän pihalla. Nyt se ei ollut reagoinut tömähdykseen sen kummemmin, kertoo yhden asunnon asukas MTV3 Uutisille.

Kukaan naapureista ei nähnyt Kestin poistuvan paikalta. Tytön skootterimatkasta ei ole lainkaan havaintoja.
Outo löytö aamulla
Skootteritytön katoaminen: Miksei koira haukkunut kaatumista?

Kumollaan olevan skootterin ja sen oikealla puolella olleen kypärän löysi aamulla taloyhtiön talonmies. Hän kertoo tehneensä löydön vähän ennen aamuseitsemää.

– Aita oli säpäleinä, mutta skootterissa ei juuri ollut vaurioita. Siinä oli vielä vilkku päällä ja kypärä oli sen oikealla puolella. Ilmoitin asiasta poliisille, siirsin skootterin ja korjasin aidan.

Skootterissa oli myös tytön laukku sekä lompakko. Matkapuhelinta sen sijaan ei ole löytynyt. Isännöitsijän mukaan skootteria ei saatu yrityksistä huolimatta käyntiin.
Miksi varusteet jäivät?

Kun poliisia ei aamulla kuulunut paikalle soitosta huolimatta, pihalle kerääntyi useita talon asukkaita ihmettelemään löydöstä.

– Ajattelin, onko isännöitsijä ostanut mopon itselleen. Se oli niin uusi.

Samana päivänä asukkaille selvisi, että skootteri kuuluu 15-vuotiaalle tytölle, jonka olinpaikasta ei ole tietoakaan.

Likolammenkatu on päättyvä tie, jonka päässä on kääntöpaikka.

Karoliina Kesti olisi hyvin mahtunut kääntämään skootterinsa vauhdissa. Umpikujan jälkeen hän olisi voinut jatkaa matkaa takaisin isommalle tielle, jolta hän oli tullut. Jostain syystä hän ajoi kuitenkin alamäkeä yksityisasunnon pihaan, ohuista rimoista tehtyä kaidetta päin. Ja sitten hän katosi.

– Miksi Karoliina olisi jättänyt kaikki varusteet laukkua ja lompakkoa myöten skootterin luokse ja lähtenyt? Miten hän olisi raaskinut ylipäänsä jättää niin uuden skootterin? taloyhtiön asukas pohtii.

Asukkaat pohtivat, onko skootteria ajettu paikalle lainkaan, vai onko tilanne lavastettu.
Olisiko kulkenut metsään?

He eivät myöskään usko, että nuori tyttö olisi yksin lähtenyt Likolammenkadulta metsään yön pimeimpänä hetkenä. Tien päästä lähtee metsään useita polkuja, mutta maasto on vaikeakulkuista.

Kääntöpaikan toisesta reunasta alkaa jyrkkä pudotus soramontulle. Metsässä kulkee myös kävelytie ja lenkkipolku, jota pitkin pääsee oikaisemaan läheisille asuinalueille.

Poliisin koirapartio kävi lähimetsiä läpi vielä tänään iltapäivällä. Toistaiseksi laajatkaan etsinnät eivät olet tuottaneet tulosta.


Skootteritytön katoamispaikkaa haravoitiin taas - katso video
Julkaistu 10.08.2011 21:29 (päivitetty 21:32)

Poliisi ja vapaaehtoiset ovat etsineet kadonnutta Karoliina Kestiä jo useamman päivän ajan Likolammentien maastosta - tuloksetta. Viimeksi tänään iltapäivällä poliisin koirapartio kävi läpi Ylä-Villilän seutua, josta 15-vuotiaan tytön skootteri, laukku ja kypärä löytyivät yksitoista päivää sitten.

Maasto on erittäin vaikeakulkuista tiheine pöheikköineen ja syvänteineen. Skootteri oli hylätty Likolammentien päässä sijaitsevan rivitaloyhtiön pihalle, aivan yhden taloyhtiön asunnon edustalle. Samalla oli rikkoutunut ohuista

Lähde: MTV3
Valhalla
Watson itse
Viestit: 5897
Liittynyt: La Heinä 03, 2010 2:18 pm
Paikkakunta: Tampere

Re: Karoliina Kesti, Tampere 31.7.2011 - Tiedotteet ja artikkeli

Viesti Kirjoittaja Valhalla »

Täytyy sanoa, että kyllä ketjut ns vanhojekin keskustelemina joskus aika sekasortoisia ovat. Ei tämä tulokkaista johdu. Karoliinan ketjuun on vain tullut niin ryöppynä ajatusten purkua, että olishan se aikaa sitten jotain jäsentelyä tarvinnut. Spekulaatiot, tunnetut seikat, jne. Hyvä kun artikkelit edes nyt löytyy erikseen joskin tuntuu toimittajatkin olevan aika sekaisin argumenttiensa kanssa.
Raid

Re: Karoliina Kesti, Tampere 31.7.2011 - Tiedotteet ja artikkeli

Viesti Kirjoittaja Raid »

Niin... kylla se pykala 3 koskee tatakin asiaa ;-) Eli viestiketju lukittu...

RAID
Lukittu