Mies puukotettiin hengiltä kadulla Jyväskylässä 2011

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Avatar
Teresa Banks
Sofia Karppi
Viestit: 403
Liittynyt: Ke Loka 29, 2008 7:08 pm

Re: Mies puukotettiin hengiltä keskellä Jyväskylää

Viesti Kirjoittaja Teresa Banks »

Rezah kirjoitti:Oliko tässä nyt jostain nappikauppakärhämästä kyse, vai mistä aiemmista kränistä?
Ja kuka kävi ensin kenen päälle? Ja olivatko porukalla vai eivät?
Tuolla edellisellä sivulla taisi ollakin jo tästä, mutta laitan vielä. Tästä poliisitiedotteesta ilmenee aika selkeästi tapahtumien kulku:

http://www.poliisi.fi/poliisi/keski-suo ... EF00416FC7


Jyväskylän henkirikos
17.08.2011

Jyväskylän käräjäoikeus on tänään vanginnut 14.8.2011 tapahtuneeseen henkirikokseen
syylliseksi epäillyn 18-vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä tappoon.

27-vuotias jyväskyläläinen mies menehtyi puukotuksen uhrina Jyväskylän keskustassa
sunnuntaina 14.8.2011 aamuyöllä. Henkirikokseen johtaneet tapahtumat käynnistyivät 27-vuotiaan hyökättyä entuudestaan tuntemansa 18-vuotiaan ulkomaalaistaustaisen miehen kimppuun seurauksella, että miesten kesken syntyi tappelu. Molemmat miehet olivat omissa seurueissaan ravintolaillan päätteeksi Väinönkadulla ja heidän kohtaamisensa oli sattuma. Tämän todistajien tasaväkiseksi luonnehtiman nyrkkitappelun aikana muut seurueiden jäsenet pyrkivät menemään tappelijoiden väliin.

Kamppailu oli hetkeksi rauhoittunut asianosaisten seurueineen siirtyessä Väinönkatua ylöspäin. Miehet olivat kuitenkin pian eronneet muusta seurueesta siirtyen kahdestaan ajoradalle keskelle Yliopistonkadun ja Väinönkadun risteystä. Siinä 18-vuotias oli paikalla olleiden todistajien mukaan lyönyt 27-vuotiasta rintaan seurauksin, että 27-vuotias menehtyi saamiinsa vammoihin ennen kuin ambulanssi saapui paikalle.

Rikoksesta epäilty 18-vuotias oli poistunut juosten paikalta välittömästi lyöntien jälkeen. Matkalla hän oli piilottanut tekovälineen, joka on sittemmin tutkimuksissa löydetty. Mies otettiin muutamia tunteja myöhemmin kiinni Kangasvuoressa eikä tehnyt vastarintaa.

Esitutkinta mm. asianosaisten motiivien selvittämiseksi on edelleen kesken.

Seuraava tiedote asiassa annetaan, kun uutta tiedotettavaa ilmenee.
The king is gone but he's not forgotten
Is this the story of Johnny Rotten?
otus
Axel Foley
Viestit: 2329
Liittynyt: Ke Tammi 02, 2008 7:00 pm
Paikkakunta: Youranus

Re: Mies puukotettiin hengiltä keskellä Jyväskylää

Viesti Kirjoittaja otus »

välillä jotain muutakin, kuin jotain vitun tuplapostauksia lukuvammaisia varten...
Poliisi: Uhri hyökkäsi tekijän kimppuun ensin

Jyväskylän puukotuksesta epäilty vangittiin

Keski-Suomen käräjäoikeus vangitsi tänään kuolemaan johtaneesta puukotuksesta todennäköisin syin epäiltynä 18-vuotiaan miehen.

Paikkakuntalainen 27-vuotias mies menehtyi puukotuksen uhrina Jyväskylän keskustassa sunnuntain vastaisena yönä.

Poliisin mukaan surmaan johtaneet tapahtumat saivat alkunsa, kun 27-vuotias mies hyökkäsi 18-vuotiaan, Keskisuomalaisen tietojen mukaan kosovolaissyntyisen, miehen kimppuun sillä seurauksella, että kaksikon välille syntyi tappelu. Miehet tunsivat toisensa entuudestaan.

Molemmat miehet olivat omissa seurueissaan ravintolaillan päätteeksi Väinönkadulla, kun he kohtasivat sattumalta. Muut seurueiden jäsenet pyrkivät menemään todistajien tasaväkiseksi luonnehtiman nyrkkitappelun väliin.

Kamppailu rauhoittui hetkeksi, kun miehet siirtyivät seurueineen Väinönkatua ylöspäin. Miehet erosivat pian seurueistaan ja siirtyivät kahdestaan ajotielle keskelle Yliopistonkadun ja Väinönkadun risteystä. Siinä 18-vuotias epälty löi teräaseella 27-vuotiasta miestä rintaan. Uhri menehtyi saamiinsa vammoihin ennen kuin ambulanssi saapui paikalle.

Rikoksesta epäilty niin ikään jyväskyläläinen mies poistui juosten paikalta välittömästi lyöntien jälkeen. Matkalla hän piilotti tekovälineensä, jonka poliisi löysi myöhemmin. Poliisi otti taposta epäillyn miehen kiinni muutamia tunteja myöhemmin Kangasvuoresta. Epäilty ei tehnyt vastarintaa.

Surmapaikalla uhkausviesti
Poliisi pitää mahdollisena, että puukotus johtaa uusiin väkivaltaisiin yhteenottoihin. Rikosylikonstaapeli Jussi Hyvönen Keski-Suomen poliisista sanoo, että näkemys perustuu esimerkiksi siihen, että surmapaikalle Yliopistonkadun ja Väinönkadun risteykseen on jätetty uhkaviesti, jossa lukee ”kosto elää!”.

Hyvösen mukaan poliisin tietoon ei ole toistaiseksi tullut uusia kahinoita.

– Minun tietoon uusia tapauksia tai yksilöityjä uhkausviestejä ei ole tullut. Poliisi reagoi mahdollisiin ilmoituksiin asiaankuuluvasti, Hyvönen toteaa.

Hyvönen ei kommentoi puukotuksen motiivia.

http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/jyv% ... iin/695525
Jos alkaa pännii, niin anna bannii..
Petrus
Harjunpää
Viestit: 340
Liittynyt: Ma Elo 18, 2008 10:45 am

Re: Mies puukotettiin hengiltä keskellä Jyväskylää

Viesti Kirjoittaja Petrus »

Tuo yökerho Tigerin puukotus keväällä(?), liittyykö ne puukottajat jotenkin tähän MiddlePointiin?
(Anteeksi OT :oops: )
otus
Axel Foley
Viestit: 2329
Liittynyt: Ke Tammi 02, 2008 7:00 pm
Paikkakunta: Youranus

Re: Mies puukotettiin hengiltä keskellä Jyväskylää

Viesti Kirjoittaja otus »

Blood in blood out?
”Kosto elää!” – Jyväskylässä pelätään väkivallan aaltoa

”Kosto elää!”
Miesjoukon allekirjoittama viesti makaa kukkien ja kynttilöiden keskellä Jyväskylän Yliopistonkadulla Kauppatoria vastapäätä samalla paikalla, jossa sunnuntaina aamuyöstä puukotettiin 27-vuotias mies hengiltä.

Uhri kuoli tyttöystävänsä silmien edessä.

Useat kaupungin alamaailmaa tuntevat lähteet kertovat Aamulehdelle, että Jyväskylässä pelätään nyt väkivaltaisia yhteenottoja, jotka voivat kohdistua kehen tahansa rikollisissa piireissä pyörivään. Paikallinen huumekauppias myöntää, että hän ei liiku enää missään ilman asetta.

Poliisin mukaan puukotuksen tekijällä tai uhrilla ei ole jengitaustaa. Se ei kuitenkaan riitä selitykseksi rikollisjengeille.

Paikallinen mies, joka tunsi puukotuksen uhrin ja tekijän, jutteli uhrin kanssa vielä pari tuntia ennen tämän kuolemaa. Hän väittää vastoin poliisin tietoja, että uhri oli epävirallisen Middle Point MC -jengin johtajan erityissuojeluksessa.

Miehen mukaan kaksi tuntia puukotuksen jälkeen jengin johtaja ilmestyi tapahtumapaikalle ja uhosi kostoa ulkomaalaisille. Puukotuksesta epäillyllä on ulkomaalaistausta, vaikka hän ei olekaan kurdi niin kuin kaupungissa aluksi huhuttiin.

Riitaa huumeista
Paikallisen huumekauppiaan mukaan riidat ulkomaalaisten ja moottoripyöräjengiläisten välillä liittyvät aineiden myyntiin. Pieni joukko ulkomaalaisia huijasi alkuvuodesta huumekaupoissa. Ottivat rahat tai aineet, mutta eivät maksaneet sovittua hintaa.

Lisäksi Cannonball MC -moottoripyöräjengi etsii parhaillaan toimitiloja Jyväskylästä. Huumekauppiaan mukaan se tarkoittaa väkivallan lisääntymistä.

Jengeille maine on tärkeä. Pelkästään solvaus väärässä paikassa voi johtaa pahoinpitelyiden ketjuun, jossa kyse on jengien kunniasta. Mukana on nuoria ja vanhoja. Nuorimmat huumekauppiaat ovat 15-vuotiaita.

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194692 ... altoa.html
Jos alkaa pännii, niin anna bannii..
corppi
Olivia Benson
Viestit: 729
Liittynyt: To Tammi 20, 2011 8:14 pm

Re: Mies puukotettiin hengiltä keskellä Jyväskylää

Viesti Kirjoittaja corppi »

Joopajoo...Tosi vakuuttaavaa...Kyllä täytyy olla M.O.R.E;ssa ja pierupalloissa pöljää porukkaa jos alkavat mokoman takia jotain isompia kosto offensiivejä suunnittelemaan...Jotenkin en oikein usko,että asiat on ihan noin,tai että tämä uhri olisi niin mahdottoman "tärkeä" ja "kovassa" asemassa,että hänen takiaan moisia kostoretkiä olisi suunnitteilla...Faktahan on se,että uhri oli reilu parikymppinen hormooneita popsiva ja mitä suurimmalla todennäköisyydellä huumehia käyttävä wannabe kovis,joka on kattellu(kavereineen)liikaa elokuvia...Jos jollain isommalla ja varteenotettavalla "jengillä"on ollut tähän apinaan jotain intressejä,niin veikkaampa että ne ovat olleet ihan vaan "jengin" omia hyötymistarkoituksia varten,ja samanlaisia apinoita kasvaa joka kylässä,joten uusi vain tilalle...

Näistä paikallisista hormoonipäistä ja muista vipeltäjistä ei siten tiedä mitä keksivät,mutta tuskimpa tässä nyt tarvitsee kulma taskussa alkaa vielä prisman reissuja heittelemään...

Viimeisimpien poliisin tietojen mukaanhan uhri oli aloittanut tappelun,joten ihan voipi itseään syyttä,että joutuu nyt kylmässä köllimään...Ei tietänkään ole kovin reilua alkaa nyrkkitappelussa puukkoa heiluttelemaan,mutta toisaalta taas "katutappelussa" ei taida nykyään enää hirveesti sääntöjä olla...
Pirhonen
Olivia Benson
Viestit: 734
Liittynyt: Su Joulu 14, 2008 5:52 pm

Re: Mies puukotettiin hengiltä keskellä Jyväskylää

Viesti Kirjoittaja Pirhonen »

Oliko tämä puukottaja muuten myös joku hormooni- tms. kaveri jos kerran tasaväkinen ollut tuo nyrkkitappelu poliisin tiedotteen mukaan. Mietin vaan kun tässä ketjussa oli jossain linkki uhrin kuvaan ja kylhän kaveri näytti siltä että löis keskiverto äijän kerrasta katuun...
Säteri
Nikke Knakkertton
Viestit: 192
Liittynyt: La Loka 03, 2009 4:21 pm

Re: Mies puukotettiin hengiltä keskellä Jyväskylää

Viesti Kirjoittaja Säteri »

"No jopas, sehän tuli kuin filosofin suusta :D" tai/eli puppugeneraattorista?
Kaalisoppa
Remington Steele
Viestit: 244
Liittynyt: Pe Tammi 14, 2011 7:51 pm

Re: Mies puukotettiin hengiltä keskellä Jyväskylää

Viesti Kirjoittaja Kaalisoppa »

Nyt kun tälläinen rasistinen viharikos on tapahtunut, niin onkos Lipposen Päivi järjestämässä mitään marssia tälläisiä rasistisia rikoksia vastaan?
urashima
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 105
Liittynyt: La Elo 21, 2010 12:26 pm

Re: Mies puukotettiin hengiltä keskellä Jyväskylää

Viesti Kirjoittaja urashima »

Totta tosiaan, kuten olen tainnut aikaisemminkin kirjoittaa, uhri puolusti tyttöystäväänsä mamujen asiattomilta kommenteilta ja uhkailuilta,lyöntejä tuli edelleen vain yksi perille joka osui suoraan sydämmeen, ja oli kohtalokas uhrille.

Paikalla tuskin on ollut MP:n "presidenttiä/johtajaa", koska hyvin suurella todennäköisyydellä MP:n liivejä ei pidä päällä kukaan ja support paitoja ei olekkaan näkynyt noin muutamaan vuoteen.

Joku mamu juoksi kovasti kohti poliisilaitosta eilen, kun ajoin autolla Jyväskylän keskustan kulmilla, ja ei ollut mikään pieni kaveri perässä. Lieneekö liittyy tähän juttuun.
Olivathan poloiset mamut käynyt hakemassa niitä pesäpallomailojakin niin saapi olla kaikki varuillaan.

Uskon itse ainekin hyvin vakaasti,että tämä ei todellakaan jää tähän, syytetty oli tehnyt paljon rottatemppuja,käyttänyt hyväksi nuoria naisia ja luuli todellakin itsestään liikoja. Kävihän tälle mamulle vanhemmatkin mamut sanomassa, että lopettaa kaikkia muita helposti yleistävän alentavan käytöksensä, mutta ilmeisesti omisti jonkin näköisen vamman aivoissansa ja täten ei puhetta yms. ymmärtänyt. :roll:
Outo Enkeli
Sabrina Duncan
Viestit: 362
Liittynyt: Su Touko 22, 2011 12:21 pm

Re: Mies puukotettiin hengiltä keskellä Jyväskylää

Viesti Kirjoittaja Outo Enkeli »

Tämä ketju on mennyt nyt liiaksi kiistelyksi siitä, että kuka tietää eniten/on oikeassa. Myös aikas paljon OT:ksi on päässyt joiltain osin lipsahtamaan. Tietysti on selvää että omaa mielipidettä(tai kaverilta kuultua) puolustetaan viimeiseen asti, mikä sinänsä on oikein, että mielipiteensä takana on seisottava. Mutta niinhän se menee, että jos oma ja naapurin lapsi kinastelee tms, niin oma on aina oikeassa tai naapurikylän ja oman kylän pojat tappelee, niin tappelun on aloittanut se vieras porukka, totuuden ollessa toinen. Huonot esimerkit, mutta kuitenkin.

Oli se puukottaja kurdi, albaani tai hindu, niin se on mulle ihan sama. Se on kuitenkin puukottanut Suomalaista ja tämä helvetin mamu porukka hillunut ja riehunut, kuin olisivat Euroopan omistajia. Silloin sanon, että vitun mutakuonot joutaisi saada opetuksen ja lähdön pois meidän maasta! Viittaan edelliseen kirjoitukseeni muutenkin aiheesta.

Sitä en usko, että MOREn jäseniä olisi tullut Jyväskylään tapauksen takia(tapausta yhtään vähättelemättä). Usein, kun jotain tapahtuu, mikä liittyy jengeihin, niin joku laittaa liikkeelle huhun,että nyt tulee ne kovimmat jätkät kaupunkiin. Uskon, että jos kostoa haudotaan, niin se hoidetaan julkiselle yleisölle huomaamatta. Siten, että koston kohde/kohteet sen kyllä huomaa ja saa tuta nahoissaan, mutta muut ei huomaa sen kummemmin kuin, lukemalla lehdestä, että mamuja on kadonnut oudosti tms. :twisted: . Hölmöjähän ne muuten olisi. Ja pitää muistaa, että MOREn miehiä ei ole itsessään montaa(Silloin kun MORE oli oma instanssi, niin jäseniä arveltiin olevan noin 15. Ja MOREhan kuuluu nykyään United Brotherhoodiin, eikä ole enää ns. asiantuntijaelin, kuten sitä aikoinaan kutsuttiin) ja niistäkin osa linnassa, joten tuskin ne muutama vapaana oleva tulisi näkyvästi kehiin ja ottaisi tuomion jonkin kurdi/albaani saastan takia.

Tapauksena tämä puukotus on vakava. Toistan itseäni, mutta en hyväksy mamujen riehumista täällä. Me on ne tänne huolittu ja annettu kaikki hopeatarjottimella ja tässä kiitos. Karkoitus kaikille, jotka alkaa täällä hillua, niin loppuisi se riehuminen. Jos olisi tiedossa, että esim. taposta/tapon yrityksestä tulee karkoitus, niin uskon, että mamut asettuisi aika paljon. Eihän ne niissä maissa, joista nämä lankkiperseet tulee, niin kohtele valkoista murhaajaa kovin nätisti. Saattaa tulla kuolemantuomio tai uksinkertaisesti vain katoaa tms. kivaa...
el músculo pierde su significado cuando la pólvora se inventó. Así que en lugar de hormonas, comprar un arma buena. por lo que no engañan a nadie que no comprende esto, pero al darse cuenta de esto debe ser un poco desordenado
Avatar
Toripolliisi
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1445
Liittynyt: To Touko 20, 2010 8:28 pm

Re: Mies puukotettiin hengiltä keskellä Jyväskylää

Viesti Kirjoittaja Toripolliisi »

Outo Enkeli kirjoitti:Tapauksena tämä puukotus on vakava. Toistan itseäni, mutta en hyväksy mamujen riehumista täällä.
Oliko rekkamiehen tekemä puukotus hyväksyttävä? Entä muun jyväskyläläisten huumehörhöjen riehunta ja myöhemmin tapahtunut naisen surma vakavaa? Nuoko voidaan sitten hyväksyä?

Toistanpa sitten minäkin itseäni: kaikki huumerikollisuuteen liittyvä toiminta pois kovalla kädellä ja tarkoitan nyt etupäässä lain kouraa!
..saapa nähä..
niamura
Susikoski
Viestit: 33
Liittynyt: Ti Heinä 12, 2011 9:48 pm

Re: Mies puukotettiin hengiltä keskellä Jyväskylää

Viesti Kirjoittaja niamura »

Eikö se just oo siinä, että meillä näitä riehujia löytyy omastakin takaa, ei tarvita enää muista maista tänne niitä riehumaan ja elämään kun siat pellossa ja se, että valtaosa näistä ei arvosta suomalaisia pätkän vertaa, sietäisivät olla kiitollisia, kun täältä saavat helpomman elämän kun mitä esim. suomalaisilla pieni tuloisilla!!
keittiöpsykologi
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: Ti Tammi 18, 2011 3:35 am

Re: Mies puukotettiin hengiltä keskellä Jyväskylää

Viesti Kirjoittaja keittiöpsykologi »

urashima kirjoitti:Joku mamu juoksi kovasti kohti poliisilaitosta eilen, kun ajoin autolla Jyväskylän keskustan kulmilla, ja ei ollut mikään pieni kaveri perässä. Lieneekö liittyy tähän juttuun.
Olivathan poloiset mamut käynyt hakemassa niitä pesäpallomailojakin niin saapi olla kaikki varuillaan.
Heheh, minä näin todennäköisesti saman tapahtuman. Väinönkadun alapäässä, Gigantin nurkalla nauroin, kun karvakäsi juoksi sieltä parkkipaikoilta kohti kyttistä joku perässään. Porukka joka parkkiksella pyöri ei tehnyt elettäkään auttaakseen tätä mutiaista :o
BloodBathLeo
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: Ma Elo 15, 2011 12:49 pm

Re: Mies puukotettiin hengiltä keskellä Jyväskylää

Viesti Kirjoittaja BloodBathLeo »

Ensimmäinen postaus tälle foorumille :roll:

AL: "Tappo Jyväskylässä: Tekijä kuuluu pieneen rikollisjengiin"
http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194693 ... ngiin.html
Useiden silminnäkijöiden mukaan Jyväskylään on kokoontunut iso joukko moottoripyöräkerholaisia, jotka haluavat seuraavaksi etsiä puukottajan kaverit käsiinsä ja kostaa tapon heille.
Taitanee tulla part 2 aika nopsaan. Ainakin odotan ensi vlopun uutisointia ja "sotaa", jota ollaan täälläkin enteilty melkoisen paljon.

Sikäli mielenkiintoinen keissi, sillä ulkopuolisten (huhut), median ja poliisin vetämät johtopäätökset/linjaukset ovat menneet tällä kertaa pahasti ristiin, eikä ole todellista varmuutta monestakaan asiasta. Nämä risteävät asiat ovatkin: montako todellisuudessa oli tappelussa mukana, miten uhri surmattiin, ja kuuluuko uhri MPMC:hen.

Ainoa tosiasia onkin, että yksi kuoli - yksi tappoi. Vielä kaiken kukkuraksi maahanmuuttaja tappoi suomalaisen.

Risteäviä asioita, mitä olen lukenut mediasta/poliisin tiedotuksesta:
Henkilömäärät
  • -1 vs 1
  • -1 vs joukko/jengi
Surmatapa
  • -Lyönti sydämeen
  • -Kurkku auki
Uhri - Jengi välinen yhteys
  • -Uhri kuuluu (satunnaisesti) MPMC:hen
  • -Uhri oli MPMC:n presidentin suojelun alaisena
  • -Uhrilla on kytköksiä M.O.R.E:n väkeen
En itse luota nyt ainakaan suuremmin moneenkaan edellä olevaan väitteeseen 100%-varmasti, enkä luota median tai edes poliisinkaan sanaan. Medialla on omat syynsä "vääristellä" / kaunistella asioita oman menekin edestä. Poliisikin voi kaunistella asioita, ja poliisikaan ei ole aina täysin oikeassa tiedotteissaan tai syytöksissään (kun vertaa Ulvilan surman takapakkeja yms.).

Tässä tapauksessa ehkä eniten ottaa päähän median uutisointi asiasta. Monet iltapäivälehdet uutisoivat, kuinka joku surmasi Jyväskylässä moottoripyöräjengiläisen tai vastaavaa. En halua lietsoa minkäänlaista muukalaisvihaa, tuskin sitä haluaisi kukaan, mutta jotain rajaa voisi vetää lehtien otsikoihin tai juttujen sisältöön. Enemmän toivoisinkin median harrastavan ainoastaan totuuden mukaista uutisointia, niin kuin "ennen vanhaan".

Odotan innolla, että joku nostaa heristävän sormen tähän suuntaan ja huutaa ääneen: "Vihapuhetta!" :roll: :mrgreen:
Nönnöpupu
Armas Tammelin
Viestit: 88
Liittynyt: Ke Elo 17, 2011 6:54 am

Re: Mies puukotettiin hengiltä keskellä Jyväskylää

Viesti Kirjoittaja Nönnöpupu »

Outo Enkeli kirjoitti:Tämä ketju on mennyt nyt liiaksi kiistelyksi siitä, että kuka tietää eniten/on oikeassa. Myös aikas paljon OT:ksi on päässyt joiltain osin lipsahtamaan. Tietysti on selvää että omaa mielipidettä(tai kaverilta kuultua) puolustetaan viimeiseen asti, mikä sinänsä on oikein, että mielipiteensä takana on seisottava. Mutta niinhän se menee, että jos oma ja naapurin lapsi kinastelee tms, niin oma on aina oikeassa tai naapurikylän ja oman kylän pojat tappelee, niin tappelun on aloittanut se vieras porukka, totuuden ollessa toinen. Huonot esimerkit, mutta kuitenkin.

Oli se puukottaja kurdi, albaani tai hindu, niin se on mulle ihan sama. Se on kuitenkin puukottanut Suomalaista ja tämä helvetin mamu porukka hillunut ja riehunut, kuin olisivat Euroopan omistajia. Silloin sanon, että vitun mutakuonot joutaisi saada opetuksen ja lähdön pois meidän maasta! Viittaan edelliseen kirjoitukseeni muutenkin aiheesta.

Sitä en usko, että MOREn jäseniä olisi tullut Jyväskylään tapauksen takia(tapausta yhtään vähättelemättä). Usein, kun jotain tapahtuu, mikä liittyy jengeihin, niin joku laittaa liikkeelle huhun,että nyt tulee ne kovimmat jätkät kaupunkiin. Uskon, että jos kostoa haudotaan, niin se hoidetaan julkiselle yleisölle huomaamatta. Siten, että koston kohde/kohteet sen kyllä huomaa ja saa tuta nahoissaan, mutta muut ei huomaa sen kummemmin kuin, lukemalla lehdestä, että mamuja on kadonnut oudosti tms. :twisted: . Hölmöjähän ne muuten olisi. Ja pitää muistaa, että MOREn miehiä ei ole itsessään montaa(Silloin kun MORE oli oma instanssi, niin jäseniä arveltiin olevan noin 15. Ja MOREhan kuuluu nykyään United Brotherhoodiin, eikä ole enää ns. asiantuntijaelin, kuten sitä aikoinaan kutsuttiin) ja niistäkin osa linnassa, joten tuskin ne muutama vapaana oleva tulisi näkyvästi kehiin ja ottaisi tuomion jonkin kurdi/albaani saastan takia.

Tapauksena tämä puukotus on vakava. Toistan itseäni, mutta en hyväksy mamujen riehumista täällä. Me on ne tänne huolittu ja annettu kaikki hopeatarjottimella ja tässä kiitos. Karkoitus kaikille, jotka alkaa täällä hillua, niin loppuisi se riehuminen. Jos olisi tiedossa, että esim. taposta/tapon yrityksestä tulee karkoitus, niin uskon, että mamut asettuisi aika paljon. Eihän ne niissä maissa, joista nämä lankkiperseet tulee, niin kohtele valkoista murhaajaa kovin nätisti. Saattaa tulla kuolemantuomio tai uksinkertaisesti vain katoaa tms. kivaa...
Rikos on ehdottomasti tuomittava ja väärin ja tekijä nähtävästi Kosovon romani (ei siis albaani) ja ammattirikollisen uralle kovasti pyrkivä. Siihen en ota kantaa miten häntä kohtaan tulisi kostotoimenpiteiden tapahtua, mutta haluan kyllä puolustaa albaaneja. Mieheni on albaani ja ihan ilman hopeatarjottimia joudumme itse käymään töissä ja maksamaan elämämme eikä meistä ole kumpikaan koskaan edes ylinopeussakkoa saanut joten toivon ettei kosto ulotu kaltaisiimme normaaliperheisiin.

Albaniassa muuten suomalaisen murhaava albaani joutuisi ainakin 20 vuodeksi vankeuteen, mutta albaanin murhaava suomalainen pääsisi ainakin puolet lyhyemmällä tuomiolla. Osin siksi että halutaan olla "vieraskoreita" ja osin siksi että suomalaisia ja suomalaista kulttuuria Balkanilla todella arvostetaan.
Vastaa Viestiin