Toinen kierros: GALLUP

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Haavisto, Niinistö vai jätätkö äänestämättä?

Äänestys päättyi To Tammi 26, 2012 10:47 am

Pekka Haavisto
40
57%
Sauli Niinistö
21
30%
En äänestä ollenkaan
9
13%
 
Ääniä yhteensä: 70

Nooruska
Michael Knight
Viestit: 4108
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 2:57 pm

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja Nooruska »

Saga kirjoitti: On aikamoista äänestäjien aliarvioimista ajatella, että merkittävä osa heistä äänestäisi jotakuta presidentiksi vain siitä syystä, että tämä on homo. Myönnän että heitäkin varmaan on, mutta todella marginaalinen määrä. Sukupuolinen suuntautuminen ei ole syy äänestää ketään presidentiksi, mutta todella monelle se on syy olla äänestämättä. On paljon ihmisiä jotka äänestäisivät Haavistoa muuten, mutta heille on kertakaikkiaan ylitsepääsemätön juttu hyväksyä hänen homoutensa ja puolisonsa. Nämä ihmiset haluavat "maan äidin" mihin rooliin Antonio ei tietenkään sovellu.
En tiedä omasta lähipiiristäni yhtäkään, joka olisi äänestänyt Haavistoa muusta kuin homo-syystä. :D
Jumalauta kakarat me ollaan televisiossa!
Saga
Harjunpää
Viestit: 331
Liittynyt: Ti Marras 18, 2008 2:49 pm

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja Saga »

Nooruska kirjoitti: En tiedä omasta lähipiiristäni yhtäkään, joka olisi äänestänyt Haavistoa muusta kuin homo-syystä. :D
Nooruska kirjoitti:^ Juu ei munkaan opintotuilla paljon Kokkareita äänestellä. :D
Jos Haavisto olisi Kokoomuksen ehdokas, joka olisi kampanjoinut esim. kaikkien tukien, mukaanlukien opintotukien, leikkaamisen puolesta, äänestäisitkö häntä silti? Vain siitä syystä että hän on homo?
Nooruska
Michael Knight
Viestit: 4108
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 2:57 pm

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja Nooruska »

^ Minulla on yksi periaate, tai oikeastaan kaksi, ja se on etten äänestä kokoomusta tai keskustaa ikinä. AINOA tilanne, jossa kokoomus voi saada ääneni on esim. toinen kierros kokoomus vs. keskusta
Jumalauta kakarat me ollaan televisiossa!
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8299
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Mitä kertoo minfon asiakaskunnasta toi ylhäällä oleva galluppi?
No taidanpa jättää kommentoimatta sitä.
Eipä ole mitään olemassa olevaa järkevää vaihtoehtoa Niinistölle, joten numero 6.
Odota vain, sinäkin kuolet. Ajankohta on vielä hiukan auki, mutta kuolet kuitenkin. :mrgreen:
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7240
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Äänestän ihan puhtaasti ja vain ja ainoastaan seksuaalisista syistä :wink:
Siksi Sauli. Oh.
Arlene
Christopher Lorenzo
Viestit: 1688
Liittynyt: Ke Joulu 12, 2007 8:30 pm
Paikkakunta: Pentonville

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja Arlene »

Tiina kirjoitti:Äänestän ihan puhtaasti ja vain ja ainoastaan seksuaalisista syistä :wink:
Siksi Sauli. Oh.
Makunsa kullakin. Mieshän muistuttaa muumiota :? .
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17155
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Peräkylän Maigret kirjoitti:Itse olen hyvätuloinen,varakas,keski-ikäinen , lihaa syövä heteromies ja äänestän Haavistoa.
Itse olen pienituloinen eläkeläinen, lihaa syövä heteromies ja äänestän Niinistöä.

Homous ei ole syy olla äänestämättä Haavistoa, mutta Vihreys on yksi syy. Vihreäksi Haavisto on harvinaisen järkevä ja maltillinen, mutta ehkä hänen aikansa ei ole vielä. Taustajoukkojaan fiksumpi mies. Saa anteeksi nuoren rakastajansa. Päinvastoin kuin mies joka 42-vuotiaana toi Filippiineiltä 20-vuotiaan vaimon. 42-vuotias tuomittiin elostelijaksi, hyväksikäyttäjäksi ja jopa pedofiiliksi.

Onkin ehkä niin, että kun vanha homo tuo Suomeen toyboyn tai puumanainen tuo Suomeen nuoren rakastajan tai rakastajattaren, niin tällöin toiminta on hyväksyttävää. Aivan ihqua! Mutta heteromiehen tapauksessa kaikki on perinjuurin toisin.

En koe Haaviston toimintaa Etelä-Sudanin vapauttajana niin merkitykselliseksi, että sen takia hän olisi pätevöinyt Suomen presidentiksi. Haavistolla on kieltämättä kykyjä neuvotella, joten ehkä jokin YK:n alainen työ sopii hänelle paremmin. Kansanedustajana kykynsä menevät jossain määrin hukkaan.

On myös outoa että moni äänestää Haavistoa erilaisuuden takia. Haavisto on lisäksi mukana salaperäisessä pakkoruotsi-komiteassa. Vaikka koenkin kaksikielisyyden olevan ihan ok, niin nämä kummalliset komiteat, johtokunnat, säätiöt, salaseurat ynnä muut yksioikoiset klubit ovat jotenkin väärin.

RKP:n varapuheenjohtaja kertoi Biaudetin vaalitoimistolla, että mustalaisten omat säännöt ovat hyväksyttäviä, vaikka ne ovat periaatteessa tasa-arvoa vastaan (asumisjärjestykset, pukujen maksattaminen yhteiskunnalla ynnä muu paska). "Juu, tasa-arvo on jätte kiva, mutta kuiteskin jotain poikkeuksia voidaan tehdä". Miksi?
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Peräkylän Maigret
Javier Pena
Viestit: 1846
Liittynyt: Ke Heinä 04, 2007 11:17 pm
Paikkakunta: Pariisi

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja Peräkylän Maigret »

Ei Niinistökään toki huono ole. Eikä Väyrynenkään, joka teki hienon kampanjan, ja otti häviön tyylikkäästi jota ei taas voi sanoa Lipposesta. Väyrysestä voisi sanoa samaa kuin Haavistostakin että huomattavasti taustajoukkoaan fiksumpi..

Äänestin Niinistöä vuonna 2006 molemmilla kierroksilla.
Judge Dredd
Hetty Wainthropp
Viestit: 481
Liittynyt: Ma Kesä 23, 2008 9:14 pm

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja Judge Dredd »

On vaikea katsoa, kun Stalin makaa vain murtuneena sohvalla.
"Ovatko suomalaiset pystyneet tekemään niin suuria tuhoja kunniakkaalle puna-armeijalle? Selittäkää minulle," vaatii Stalin.
onnetar
Harjunpää
Viestit: 338
Liittynyt: Su Maalis 07, 2010 4:32 pm

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja onnetar »

"Onkin ehkä niin, että kun vanha homo tuo Suomeen toyboyn tai puumanainen tuo Suomeen nuoren rakastajan tai rakastajattaren, niin tällöin toiminta on hyväksyttävää. Aivan ihqua! Mutta heteromiehen tapauksessa kaikki on perinjuurin toisin."

Onko Niinistön suhteen asiat "toisin"? Pidetäänkä häntä vanhana elostelijana? Niinistö on vaimoaan 29 vuotta vanhempi, Haavisto puolisoaan 20 vuotta vanhempi (Haavisto on Niinistöä 10 vuotta nuorempi)
Jos Flores on toyboy, onko Haukio lapsimorsian?

Haukio on Floresia vain vuoden vanhempi, mutta kovasti Niinistön rouvaa on stailattu vaikuttamaan vanhemmalta, miltei keski-ikäiseltä. Flores on ihan ikäisensä näköinen/oloinen, mutta Haukio vaikuttaa ja näyttää lähinnä väsähtäneeltä keski-ikäiseltä,huomattavasti ikäistään vanhemmalta. Tämä on varmasti tarkoituksellista, jotta suuri ikäero saataisiin vaikuttamaan todellista pienemmältä, ihmisten silmissä ja Niinistö ei niinkään vaikuttaisi "vanhalta elostelijalta".
Pitäisikö siis Floresille värjätä ohimolle vähän harmaita hapsia,olisiko hän siten hyväksyttävämpi?

Minusta Haukion mummostailaus on pöyristyttävä ja turhan läpinäkyvä ihmisten sumutusyritys.
MissHolmes
Ben Matlock
Viestit: 8828
Liittynyt: Ti Syys 11, 2007 2:19 pm
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja MissHolmes »

:) Olen kyllä niin samaa mieltä kanssasi.

Asia on sama, jos minun pikku tyttäreni olisi naimisissa minun mieheni kanssa.
Ajatuskin on itkettävän vastenmielinen :(

Olen kuitenkin lukenut Jennin exän haastattelun, jossa rivien välistä käy ilmi, että Jenni ''pääsi tavoitteeseensa''. Joten tuskin Jenniä on väkisin Niinistölle naitettu. :mrgreen:

Suomessa kun harvakseltaan on naimattomia kokoomuslaisia, joissa olisi lähitulevaisuuden todellista presidenttipotentiaalia... :)
Nuotio & Äreät Tiput
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17155
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

onnetar kirjoitti:Onko Niinistön suhteen asiat "toisin"? Pidetäänkä häntä vanhana elostelijana? Niinistö on vaimoaan 29 vuotta vanhempi, Haavisto puolisoaan 20 vuotta vanhempi (Haavisto on Niinistöä 10 vuotta nuorempi)
Jos Flores on toyboy, onko Haukio lapsimorsian?
Kyse oli näistä ns. ulkomaanelävistä, ts. yleensä alikehittyneistä maista "tuotetuista" vaimoista, joita eritoten suomalaiset naiset katsovat karsaasti ja syyttävät "tuottajaa" ostetusta rakkaudesta ja hyväksi käytöstä. Kysyvät että mikä on kun ei suomalainen nainen (feministi, paksujalkainen lattaperse) kelpaa.
-Kyllä se vaan niin on, että nuori muodokas vaimo pitää norsun vetreänä. Johan se sanottiin Väinö Linnan kirjassa Täällä pohjantähden alla kohdassa kun maanmittari kävi Koskelan talolla kapinan jälkeen, että "kun vaimo täyttää neljäkymmentä niin se pitäisi voida vaihtaa kahteen kaksikymmentävuotiaaseen..."

Onko Haukio sitten lapsimorsian? Vastaan että ei. Hän on täysi-ikäinen. Lapsimorsian on pikemminkin siitä ns. paremmasta ja vanhemmasta kulttuurista tuttu käsite

En tiedä pidetäänkö Niinistöä vanhana elostelijana, mutta Paavo Lipposta ei kait sellaisena ole pidetty, vaikka hänellä ja tällä rasismia joka paikassa näkevällä vaimollaan on ikäeroa 24 vuotta. Ehkä se raja menee 25 vuodessa ja 30 on ehdottomasti liikaa. Varsinkin jos kyseessä on vanhempi mies ja nuorempi vaimo. Jos taasen mies ja poika, niin "Minfon suvaitsevaiset naiset ry" pitää sitä ihquna ja sillai niiku kivana ja hyväksyttävänä erilaisuutena. Toki samat naiset ovat myös innoissaan maahanmuuttajista ja avioliitot serkkujen sekä kylänvanhimpien kanssa ovat heidän mielestään hieno tapa jonka soisi tulevan Suomeenkin - saisimme kosketuksen rauhan uskontoon ja aitoon kansainvälisyyteen.
MissHolmes kirjoitti:Asia on sama, jos minun pikku tyttäreni olisi naimisissa minun mieheni kanssa.
Tai sinun poikasi naimisissa kuvitellun miehesi ikäisen miehen kanssa. Sekö kuulostaisi paremmalta?
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4913
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

Kävin tänään kuuntelemassa Haavistoa ihan livenä. Ei ollut pahemmin ennakko-odotuksia, en ole seurannut yhtäkään paneelikeskustelua tai ohjelmaa, jossa Haavisto olisi ollut vieraana, joten ns. livepuhetta en ole häneltä kuullut tätä ennen missään tilanteessa.

Ihan hämmästyin sitä, miten positiivinen fiilis Haavistosta jäi. Hän vaikutti helposti lähestyttävältä kaverilta, jolla on jalat maassa eikä mikään itsensä tyrkyttäjä. Haavisto kertoi monia kokemuksiaan niin maailmalta kuin Suomestakin, millaisiin ihmisiin on törmännyt kampanjan aikana ja millaisia ajatuksia hänellä on. Hän käsitteli tärkeitä, isoja kysymyksiä kuin myös pienempien ympyröiden asioita. Kaiken kaikkiaan jäi sellainen fiilis, että en katunut tippaakaan Haavistolle antamaani ääntä. Juttelin jälkikäteen muiden kanssa tässä kokemuksesta, siitä millainen fiilis ihmisillä oli Haavistosta jäänyt ja sain huomata, että moni oli samaa mieltä kanssani. Niinistö, joka tuntuu esiintyvän lähinnä ylimielisenä ja täynnä itseään oli jotain ihan eri maata Haaviston kanssa.

Minä ainakin haluan presidentin, joka työskentelee Suomen hyväksi ja edustaa maataan, enkä presidenttiä, jonka ainoa intressi tuntuu olevan itselleen työskentely ja itsensä edustaminen niin tilanteessa kuin tilanteessa.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.

damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10856
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja damfin »

Niinhän se vaan on, että suurimmat huijarit, hyväksikäyttäjät ja kusettajat, ovat yleensä niitä parhaita puhujia joista heidän puhettaan kuunnellessa saa miellyttävän vaikutelman.
Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4913
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Re: Toinen kierros: GALLUP

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

damfin kirjoitti:Niinhän se vaan on, että suurimmat huijarit, hyväksikäyttäjät ja kusettajat, ovat yleensä niitä parhaita puhujia joista heidän puhettaan kuunnellessa saa miellyttävän vaikutelman.
Ehkä, ehkä ei. Niinistön kuitenkin koen sen verran epämiellyttäväksi henkilönäkin, että mieluummin katson Haaviston kortin kuin jätän katsomatta.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.

Vastaa Viestiin