Bandidos

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
Random Nick
Remington Steele
Viestit: 222
Liittynyt: Ti Elo 30, 2011 8:51 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja Random Nick »

Ihan hyvä, että opettivat pojille herran pelkoa. Kun nuorena oppii, miltä tuntuu jäädä kakkoseksi, oppii valitsemaan sanansa ja tekonsa viisaammin. Nykyään on aika paljon kakaroita, ketkä ovat kasvaneet siinä luulossa, että heille ei kukaan mahda mitään vain siksi, että isi ja äiti ja opettajat eivät mahtaneet. Toisaalta aika monta oli hattubileissäkin niitä, jotka olisi pitänyt heittää takaisin järveen kasvamaan.
1. Näytä harmittomalta
2. Näytä siltä, niinkuin sinun kuuluisikin olla siellä, missä olet
3. Poistu kävellen, älä juokse
just_one
Poliisikoira Rex
Viestit: 274
Liittynyt: To Syys 01, 2011 9:09 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja just_one »

Poliisikin pelkää Bandidoseja?

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194740 ... a+.html%27

Annettiin pikkuvilppien mennä läpi sormien, ettei tullut isompaa hässäkkää... 8)
flynt-one
Nikke Knakkertton
Viestit: 177
Liittynyt: Su Syys 16, 2007 11:54 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja flynt-one »

eiköhän toi mennyt ihan lievimmän haitan periaatteen mukaisesti, toki pyörät olisi saatu siirrettyä mutta siitä olisi tullut sellainen show että poliisi päätti (fiksusti) antaa asian olla.
juta
Harjunpää
Viestit: 295
Liittynyt: Ke Helmi 15, 2012 1:10 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja juta »

Varmaan on Tampereen poliisin puhelin ollut kuumana kun mummot on soitelleet tuohtuneena etta "on se vaan hirveeta kun ihan joka paikkaan on naa huligaanit parkkeerannu...tulkaa akkia pidettamaan naa kaikki!!"
Ei poliisi taida naita liivimiehia pelata kun suurimman osan ajastaan nayttavat niiden tiloja ratsaavan...talla kertaa poliisi ajatteli oikein etta on niilla partioilla vapun alla parempaakin tekemista kun kytata vaarin parkkeerattuja pratkia vaikka ne sit olisivatkin bandiittien.
Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3860
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja Luupää »

'
Kyllähän erilaisten porukkaa vetävien tilaisuuksien yhteydessä on tähänkin asti pysäköintisäännöissä tarvittaessa joustettu. Rokkifestivaaleista herättäjäjuhliin.

Ei tuossa mitään merkillistä ole.

Kumma juttu kun aina kuulutetaan sen maalaisjärjen perään ja sitten kun sitä oikeasti käytetään niin johan nettipurnaajat heräävät ja aamuhöpö siitä riemastuneena repii raflaavia otsikoita parhaan kykynsä mukaan.
Kun linkität niin kopioi ainakin olennaiset, tapaukseen liittyvät osat tekstistä samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.
annaanna

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja annaanna »

just_one kirjoitti:Poliisikin pelkää Bandidoseja?

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194740 ... a+.html%27

Annettiin pikkuvilppien mennä läpi sormien, ettei tullut isompaa hässäkkää... 8)
Eikö armottomat parkkipirkot pikemminkin hoida lahjomattomaan tapaan näitä väärinpysäköintejä. Ei siitä ole kuin kuukausi aikaa kun saimme lukea Tampereen pysäköinninvalvonnasta vastaavan katutarkastaja Jaakko Eskolan uhoavia kommentteja Aamulehdestä. Armottomia oikeudenpuolustajia ollaan, kuulutti herra katutarkastaja.
http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite?c= ... KALWrapper
Nyt kummastusta herättääkin, miksei tämä herra Jaakko Eskola johtanut valvonta-armeijaansa sinne missä epäkohtia ilmeni. Olisivat huutoonsa vastanneet. Pirkot mitään pelkää. Pilkuntarkkoja vastuunkantajia.

Kyssäriä kehiin Aamulehti!
(eli missä oli se maalaisjärki kuukausi takaperin, siis silloin kun helpolla sai kolikon kilahtamaan veroja maksavien palkansaaja-autoilijoiden työpaikkapysäköinnistä verrattuna tähän poliisin rikollisjengeiksi nimittelemän porukan järjestämään sakkorysään)
Niceguy-72
Scooby-Doo
Viestit: 22
Liittynyt: Ti Elo 16, 2011 11:50 am
Paikkakunta: Outback

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja Niceguy-72 »

Tyhmästä päästä usein kärsii koko ruumis, ja niin tulee ollakin... Onhan se nimenomaan niin että, joka leikkiin lähtee, se leikin kestäköön, oli se lopputulema sitten "oikeutettua" tai ei. Nyt peruspellet otti "hallitun" riskin, koska halusivat olla niin perkeleen kovia jätkiä joidenkin silmissä ja päästä kehumaan asialla. Tilanne nyt vaan oli se, että vastapuolen kavereiden vaihtoehdot oli asiaan puuttuminen tai oli kasvojen menetys, eikä jälkimmäinen ole tässä tapauksessa mikään vaihtoehto. Sikäli hyvää oppiahan tuo oli, että joskus jonoissa tai autokaistalla tuntemattomille nokittelusta on saanut palkaksi puukkoa tai luodistakin, nyt meni vaan ihan ansaitusti nenähommiksi. Parempi vaan koittaa käyttäytyä tilanteeseen sopivasti, ja pitää keskarit taskussa ja lärvi supussa, tai sitten vastata seurauksista... Saahan tätä "järjestelmää" moralisoida vaikka ja kuinka, mutta kyllä sen olemassaolo antaa edes pientä rotia tuohon touhuun. Väitän että sen puuttuminen pahentaisi monta asiaa, varsinkin ihan viattomien ihmisten asemaa toreilla ja turuilla pyörittäessä. Nytkään nokkiinsa ei saanut syytön ohikulkija, vaan nimenomaan sellaisen käytöksen omaava sakki, joka paremminkin jossain vaiheessa kävisi sen syyttömän kulkijankin kimppuun, ollakseen niin pirun kovaa poikaa muiden silmissä. Oikeassa elämässä on parempi joutuakin vastaamaan teoistaan, ihan ilman sitäkin että viranomainen tarvitsee olla siinä asiaa selvittämässä, varsinkin kun niillä ei ole resursseja puuttua asioihin... Täällä virtuaalisessa todellisuudessa on helppoa arvostella muita ja olla niin hemmetin ideologinen, tuolla ulkona se maailma vaan on toisen näköinen, ja tulee sellaisena pysymäänkin...
"Hei hei heinäkuu..."
corppi
Olivia Benson
Viestit: 729
Liittynyt: To Tammi 20, 2011 8:14 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja corppi »

Jyväskylän seudulta kiirii "juoruja", että Bandiiteilla jonkinlaista tunnustelua ja kiinnostusta kaupungin suuntaan, ja erityisesti "juoruissa" mainittu muutama jkl,n mies joilla jo pitkä yhteinen historia kerhon suuntaan ja vankka HD-tausta...

Onko muiden korviin kantautunut moisia???
MIF
Alibin satunnaislukija
Viestit: 56
Liittynyt: Ma Touko 11, 2009 10:10 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja MIF »

Mitenköhän hatut reagoivat punavalkoisten Tuusulan valloitukseen? Eikös se ole ollut perinteisesti heidän alueitaan...? Luulisi ettei katso kovin hyvällä. Vai antaako vaan asian olla?
Atari
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 105
Liittynyt: To Tammi 14, 2010 1:34 am

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja Atari »

Ihme neitejä jos vaan antaa olla :roll:
BM81:sten laajentuminen tuusulaan oli kyllä hatuille isku vasten kasvoja mutta kai kyläsaaressa on muuta tekemistä kuin miettiä mitä noille pitäisi tehdä :roll:
lepajoki
Olivia Benson
Viestit: 731
Liittynyt: Su Tammi 13, 2008 10:56 am

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja lepajoki »

MIF kirjoitti:Mitenköhän hatut reagoivat punavalkoisten Tuusulan valloitukseen?
Hieman ot, mutta miten tämä kuulostaa jotenkin niin kornilta. Mitenköhän Etelä-Ranua ja Pohjois-Ranua jaettu? Kaustinenkin vielä ilmeisesti vapaata aluetta, haitareita lukuunottamatta. Tuolla suuressa maailmassa (Jenkkilässä) jaetaan osavaltioita. Suomessa kaupunginosia ja kaikkia vitun hikiöitä. :roll:
MIF
Alibin satunnaislukija
Viestit: 56
Liittynyt: Ma Touko 11, 2009 10:10 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja MIF »

lepajoki kirjoitti:Hieman ot, mutta miten tämä kuulostaa jotenkin niin kornilta. Mitenköhän Etelä-Ranua ja Pohjois-Ranua jaettu? Kaustinenkin vielä ilmeisesti vapaata aluetta, haitareita lukuunottamatta. Tuolla suuressa maailmassa (Jenkkilässä) jaetaan osavaltioita. Suomessa kaupunginosia ja kaikkia vitun hikiöitä. :roll:
Niin no olisihan Tuusulassakin tilaa, mutta jos kerhot majailevat 3km päässä toisistaan, niin onhan se vähän nenille hyppimistä. :roll:
Porin

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja Porin »

Mitäs Ulvilan Panthers MC:lle tapahtuu? Jäsenistöstä lähti 2 kolmasosaa.
PainInAss
Scooby-Doo
Viestit: 21
Liittynyt: Ma Touko 14, 2012 7:37 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja PainInAss »

Panttereilla tapahtui värien vaihdos, kun niistä tuli Diablos Mc ja kaikki ei uusiin väreihin tainnut sopia..
tunari
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:30 pm
Paikkakunta: Stalingrad

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja tunari »

Värinvaihto ei tullu yllätyksenä, mutta se yllätti et noin moni jäi rannalle.
Stalingradin tappio oli käännekohta Saksan sodankäynnille. Sen jälkeen Saksan eteneminen itärintamalla vaihtui jatkuvaksi perääntymiseksi.
Vastaa Viestiin