Suosikki -dj löytyi kuolleena Tampere 2013

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

sukka
Lauri Hanhivaara
Viestit: 128
Liittynyt: To Helmi 21, 2008 12:24 am

Suosikki -dj löytyi kuolleena Tampere 2013

Viesti Kirjoittaja sukka »

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013021 ... 3_uu.shtml
Tamperelaismies löydettiin kuolleena ystävänsä asunnosta.

Tunnettu tamperelainen 26-vuotias DJ löydettiin Tampereella sijaitsevasta asunnosta kuolleena tiistaina.

Yllättävän kuolemantapauksen tutkinta jatkuu tutkinnanjohtaja Juha Myllymäen mukaan kuolemansyyntutkintana ja siihen ei liity tämän hetkisten tietojen mukaan rikosta.

DJ löydettiin hänen ystävänsä asunnosta kuolleena pari päivää sen jälkeen kun ystäväporukka oli ollut yhdessä juhlimassa. Vainaja oli ollut tyhjässä asunnossa pari päivää.

- Kuolemaan ei liittyne rikosta, asiaa tutkintaan kuolemansyyntutkintana. Vainaja löydettiin asunnosta viime tiistaina. Poliisi tutkii asiaa eri menetelmin, Myllymäki kertoi Iltalehdelle.

Vainaja löydettiin asunnosta, jonka omistaa tamperelainen tunnettu kamppailulajin urheilija, joka kuuluu muun muassa Kimi Räikkösen ja Matti Nykäsen tuttavapiiriin.

Vainaja oli soittanut ennen kuolemaansa hyvälle ystävälleen.

- Olimme lauantaina normaalisti viihteellä ja hän soitti yöllä minulle ja kaikki oli silloin vielä hyvin. Kyllä hyvä ystäväni varmasti vain nukkui pois. Hän oli alansa huippu musiikissa, urheilumies ja hyvässä fyysisessä kunnossa. Olemme kaikki järkyttyneitä, vainajan pitkäaikainen nuoruuden ystävä ja työtoveri kertoi Iltalehdelle.

Kuollut DJ ehti soittaa klubikeikkojensa ohella myös Tampereen Pyrinnön koripallo-otteluissa väliaikamusiikkia pari vuotta ja viime keskiviikon ottelussa joukkueen fanit olivat punaisen sijasta pukeutuneet mustiin. Hän oli tehnyt vuosia sitten myös musiikkiyhteistyötä Petri Nygårdin kanssa.

- Ystäväni oli innokas korismies ja Tampereen Pyrinnön kannanttaja pelasi itsekin nuorena. Hänellä oli kaksi vanhempaa veljeä ja hyvät suhteet kotiväkeensä. Kaikki oli kunnossa, kuolemaan ei liity mitään dramatiikkaa, mutta ainahan kun nuori kuolee yhtäkkiä, se on järkyttävää. Saimme viettää hauskan viikonlopun kaveripiirissä ja sitten hänen oli aika lähteä. Oli liikuttavaa, että korisfanit muistivat häntä viime ottelussa, kaveri kertoo.

JUHAVELI JOKINEN
sukka
Lauri Hanhivaara
Viestit: 128
Liittynyt: To Helmi 21, 2008 12:24 am

Re: Suosikki-dj löytyi kuolleena

Viesti Kirjoittaja sukka »

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 62646.html
Tunnettu DJ löytyi kuolleena maailmanmestarin kotoa Tampereelta

Julkaistu: 15.2.2013 13:26, päivitetty: 15.2.2013 13:27

Tunnettu DJ löytyi alkuviikosta kuolleena tamperelaisen, maailmanmestaruudenkin kamppailu-urheilussa voittaneen miehen asunnosta.
Tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta.

Myös Matti Nykänen on juhlinut samassa asunnossa useita kertoja yhdessä kaverinsa kanssa.

Tieto DJ:n kuolemasta levisi muiden muassa miehen kotisivujen ja Facebookin kautta. Pirkanmaan poliisi vahvisti eilen IS:lle tiedon miehen kuolemasta.

- Tällainen ilmoitus on kirjattu. Asiaa tutkitaan kuolemansyyn tutkintana. Tapaukseen ei liity rikosta, rikoskomisario Juha Myllymäki sanoo.

Alle 30-vuotiaan DJ:n kanssa oli kohtalokkaana päivänä juhlimassa maailman-, Pohjoismaiden ja Suomen mestaruuksia kamppailulajeissa voittanut nuori mies.

- Olimme kahdestaan liikenteessä. Hän jäi asuntooni nukkumaan ja minä lähdin jatkamaan, kertoo tamperelainen kamppailu-urheilija.

- Kun miestä ei saatu kahteen päivään kiinni, kaverini meni omilla avaimillaan asuntooni. Ystäväni löytyi sieltä kuolleena, asunnon omistaja kertoo.

- Kaikki ystäväni ovat täysin rikki.

Vainajan löytänyt mies kertoi asiasta Facebookissa.

- Tähänastisen elämäni rankin päivä alkaa olla lopuillaan, tänään kello 13 löysin yhden elämäni tärkeimmistä ihmisistä kuolleena. Poistuit luotamme tapaturman saattelemana.

Asunnon omistava kamppailu-urheilija tutustutti aikoinaan Matti Nykäsen ja Kimi Räikkösen toisiinsa. Miehet ovat juhlineet usein yhdessä. Tällä kertaa Räikkönen ja Nykänen eivät olleet mukana kuvioissa.

- Matti Nykänen tuli tiistaina hakemaan minut taksilla Jyväskylään. En voinut olla omassa asunnossani. Joudun myymään kämppäni. En voi olla asunnossani, koska paras ystäväni on kuollut siellä.

Järkyttynyt kamppailu-urheilija vietti pari päivää Jyväskylässä Matti Nykäsen kanssa.

- Tänään (torstaina) tulin Jyväskylästä taksilla poliisikuulusteluihin, poliisilaitokselta tavoitettu mies kertoo.

Jussi Niiranen
Lovejoy
Susikoski
Viestit: 30
Liittynyt: Ti Tammi 08, 2013 4:01 pm

Re: Suosikki-dj löytyi kuolleena

Viesti Kirjoittaja Lovejoy »

'Tieto DJ:n kuolemasta levisi muiden muassa miehen kotisivujen ja Facebookin kautta. Pirkanmaan poliisi vahvisti eilen IS:lle tiedon miehen kuolemasta.'

Jos kerran on ollut kotisivuilla, facebookissa jne. Niin voisiko joku kertoa vähintään epäsuorasti kenestä on kysymys? Ja kuka Tamperelainen kamppailu-urheilija on hyvää pataa Kimin ja Nykäs Masan kanssa.


L
haamu
Susikoski
Viestit: 39
Liittynyt: Ke Heinä 21, 2010 12:30 pm

Re: Suosikki-dj löytyi kuolleena

Viesti Kirjoittaja haamu »

karvakemoni
Sabrina Duncan
Viestit: 361
Liittynyt: To Heinä 05, 2007 5:13 pm

Re: Suosikki-dj löytyi kuolleena

Viesti Kirjoittaja karvakemoni »

Urheilija taitaa olla thaiboksaaja Jesse Palanto.
Sid79
Susikoski
Viestit: 36
Liittynyt: Ke Syys 17, 2008 11:19 pm

Re: Suosikki-dj löytyi kuolleena

Viesti Kirjoittaja Sid79 »

Muistelen Nykäsen päätöksen vetää mäkisukset jalkaan jälkeen olleen iltapäivälehden nettisivulla kuvaa kun, juoksee portaita jonkin kanssa, ja jokin mainittiin muay thai jäbäks.
Eli karvakemonin kanssa samaa veikkaan.

E: ja muistelen siinä jutussa mainitun masan tuntevan hänet Kimin kautta.
eyes
Harjunpää
Viestit: 305
Liittynyt: Ti Helmi 03, 2009 12:15 am

Re: Suosikki-dj löytyi kuolleena

Viesti Kirjoittaja eyes »

Oliko överit vai mikä kuolinsyynä, kun tapaukseen ei liity rikosta ja kuitenkin kotisivuillaan olevassa muistokirjoituksessa sanotaan "Poistuit luotamme tapaturman saattelemana."? Tai tiedä sitten olisko vaikka sairaskohtauksesta käytetty tuota tapaturma-ilmaisua.
Beetu
Armas Tammelin
Viestit: 88
Liittynyt: Pe Loka 07, 2011 4:47 pm

Re: Suosikki-dj löytyi kuolleena

Viesti Kirjoittaja Beetu »

Luotettavalla Vauva-foorumilla sanotaan (arvaillaan), että olisi tukehtunut oksennukseensa. :(

http://www.vauva.fi/keskustelu/3402169/ ... eppa_kuoli
Cro
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 119
Liittynyt: Ke Kesä 17, 2009 11:23 pm

Re: Suosikki-dj löytyi kuolleena

Viesti Kirjoittaja Cro »

karvakemoni kirjoitti:Urheilija taitaa olla thaiboksaaja Jesse Palanto.
Juu (ex-thaiboxaaja) Jessen kämpillähän se oli tapahtunut. Enkä yhtään ihmettele että aikoo myydä asuntonsa tapahtuneen jälkeen. Niin varmasti joutuisin itsekin tekemään.

Voimia.
Jos lyöt vielä kerran, niin minä tapan sut. -PMMP
Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2520
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Suosikki-dj löytyi kuolleena

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

Beetu kirjoitti:Luotettavalla Vauva-foorumilla sanotaan (arvaillaan), että olisi tukehtunut oksennukseensa. :(

http://www.vauva.fi/keskustelu/3402169/ ... eppa_kuoli
Luin saman jutun, mutta niin epävarmasta lähteestä, etten pidä asiaa vielä varmana.

Surullinen juttu.
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain
Rappa
Neuvoja-Jack
Viestit: 540
Liittynyt: La Elo 20, 2011 2:48 pm

Re: Suosikki-dj löytyi kuolleena

Viesti Kirjoittaja Rappa »

Ikävä tapaus, kaikin puolin.
lost
Olivia Benson
Viestit: 714
Liittynyt: Ti Huhti 17, 2007 5:11 pm

Re: Suosikki-dj löytyi kuolleena

Viesti Kirjoittaja lost »

Mua kiinnostais myös tietää mikä lopullinen kuolinsyy sitten oli. Kuitenkin on pystynyt soittamaan vielä ennen kuolemaansa kaverilleen ja "silloin kaikki ollut vielä hyvin". Ei kuulostais siltä, että niin humalassa on ollut, että omaan oksennukseen tukehtuisi. Tai no en tiedä kuinka kovaa känniä tuollaiseen tarvitaan.

Itse en häntä henk. koht. tuntenut, mutta joskus ollaan pari sanaa vaihdettu. Kyllä jotenkin oli pysäyttävää kuulla tämä uutinen. Tämä kyseinen herra oli oikea monilahjakkuus ja menestyi omassa jutussaa kyllä todella hyvin. Tosin satun myös tietämään, että Tampereella noissa kyseisissä piireissä on paljon päihteiden viihdekäyttöä, mutta en tiedä käyttikä A itse mitään. Joten voi vain arvailla olisiko huumausaineet jotenkin mukana kuvioissa. Vaikka tokihan ihan sillä alkomahoolillakin saa itseltään hengen :(
Ihmiset valehtelevat, todisteet eivät.
i_i
Nikke Knakkertton
Viestit: 196
Liittynyt: Ma Loka 22, 2012 6:22 pm

Re: Suosikki-dj löytyi kuolleena

Viesti Kirjoittaja i_i »

lost kirjoitti:Mua kiinnostais myös tietää mikä lopullinen kuolinsyy sitten oli. Kuitenkin on pystynyt soittamaan vielä ennen kuolemaansa kaverilleen ja "silloin kaikki ollut vielä hyvin". Ei kuulostais siltä, että niin humalassa on ollut, että omaan oksennukseen tukehtuisi. Tai no en tiedä kuinka kovaa känniä tuollaiseen tarvitaan.
Onhan tuo puhelu voitu käydä vaikka kuinka monta shottia tai drinkkiä ennen sammumista/nukkumaanmenemistä/yksinjäämistä. Ja muutenkin ajattelin, että tuo "kaikki hyvin" on voinut tarkoittaa enemmänkin sitä, että on ollut hyvällä ja iloisella mielellä. :(
Kaalisoppa
Remington Steele
Viestit: 244
Liittynyt: Pe Tammi 14, 2011 7:51 pm

Re: Suosikki-dj löytyi kuolleena

Viesti Kirjoittaja Kaalisoppa »

Päissään sitä pystyy vaikka hukkumaan kylpyammeeseen tai kaatumaan ja lyömään päänsä. Noihan olis sellaisia tapaturmia.
kid

Re: Suosikki-dj löytyi kuolleena

Viesti Kirjoittaja kid »

lost kirjoitti:Mua kiinnostais myös tietää mikä lopullinen kuolinsyy sitten oli. Kuitenkin on pystynyt soittamaan vielä ennen kuolemaansa kaverilleen ja "silloin kaikki ollut vielä hyvin". Ei kuulostais siltä, että niin humalassa on ollut, että omaan oksennukseen tukehtuisi. Tai no en tiedä kuinka kovaa känniä tuollaiseen tarvitaan.
Eiköhän se oo tää DJ:den ja muusikoiden ammattitauti... Keikalla saa aina ilmaset keitot ja sitähän vedetään sitten 7 päivää viikossa mikäli keikkaa riittää. Ei se ihme ole jos elimistö sanoo itsensä irti. Olkoon varoituksena muille alan työntekijöille, että kaikkea ei tarvitse juoda.

Säälittävää, että IS:n pitää myydä tätäkin juttua Matti Nykäsellä ja Kimi Räikkösellä jotka eivät juttuun liity tuon taivaallista.
Vastaa Viestiin