Mustalaiset

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
berro
Alibin satunnaislukija
Viestit: 61
Liittynyt: To Heinä 19, 2012 3:57 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja berro »

Poeka kirjoitti:Ei ole mustalaisia hyysätty 500v. Itseasiassa mustalaisia on vainottu Suomessa iät ja ajat. Jos joku on kateellinen hamerahoista tai (erityisasemasta) niin menee lääkäriin. Ja ne mustalais ja saamelaisvaatteet on ainoat asiat mitä Suomalaisuudesta on enään jäljellä joten varjeltakoon niitä kuin kansallisaarretta.
Vai ei tummia hyysätä? sulla taitaa olla kuppi vajaana? mihis perustat väittees että tummia on vainottu iät ja ajat? onko se vainoomista ku pääsevät täysiikäisenä "sairaseläkkeelle"? tosin sairaus ei vaikuta heidän rötöstelyynsä :roll: Hamerahoistakain olen kanssasi eri mieltä, esim. huonompituloinen valtaväestöön kuuluva joutuu ostamaan kamppeensa kirppikseltä/kierätyskeskuksesta, mutta taas näille ttosi sairaille"tummille" annetaan rahat sossusta!
Tohon eläkejuttuunkin valtaväestöön kuuluva OIKEESTI SAIRAS saa taistella eläkkeestään, ja tuskinpa silloinkaan hyvin helposti pääsee! Kuinka monta mannea olet tavanut esim. tehtaassa työskentelemässä? veikkaan että tasan NOLLA! kyllä siellä muita kansalaisuuksia pyörii töissä , muttei yhtään mustalaista saatikka somalipoikaa! :mrgreen:
Milana
Nikke Knakkertton
Viestit: 150
Liittynyt: To Huhti 29, 2010 10:16 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Milana »

vandaali kirjoitti:
Milana kirjoitti: Huvittaa vain jotenkin tämä keskustelu. Siis siltä osin, että ei kai se tyhmä ole, joka pyytää, vaan se, joka antaa? Miksi Suomessa on koko ajan kohdeltu romaneja tyyliin ääripäästä toiseen? Olisiko joku järkevämpi tapa parempi?
Noniin..sieltähän se Milanankin tausta kummasti pongahti esille :lol: . Eli me olemme niitä "tyhmiä" kun maksetaan ton sakin eläminen ja suljetaan perseilyltä simmut ja se jotenkin oikeuttaa kummasti mustalaisten rikolliset toimet? Onkohan toi muidenkin mustalaisten "pätevä" perustelu toimilleen..
Testasinkin, mikä on reaktio. Eipä kauan tarvinnutkaan kummasti odotella. Ehkäpä missasit sen todellisen pointin kuitenkin tuossa, mitä sanoin?
Avatar
vandaali
Nikke Knakkertton
Viestit: 155
Liittynyt: To Helmi 12, 2009 4:39 pm
Paikkakunta: Vantaa

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja vandaali »

Milana kirjoitti:
vandaali kirjoitti:
Milana kirjoitti: Huvittaa vain jotenkin tämä keskustelu. Siis siltä osin, että ei kai se tyhmä ole, joka pyytää, vaan se, joka antaa? Miksi Suomessa on koko ajan kohdeltu romaneja tyyliin ääripäästä toiseen? Olisiko joku järkevämpi tapa parempi?
Noniin..sieltähän se Milanankin tausta kummasti pongahti esille :lol: . Eli me olemme niitä "tyhmiä" kun maksetaan ton sakin eläminen ja suljetaan perseilyltä simmut ja se jotenkin oikeuttaa kummasti mustalaisten rikolliset toimet? Onkohan toi muidenkin mustalaisten "pätevä" perustelu toimilleen..
Testasinkin, mikä on reaktio. Eipä kauan tarvinnutkaan kummasti odotella. Ehkäpä missasit sen todellisen pointin kuitenkin tuossa, mitä sanoin?
Ai testasit? No olitpa hei ovela..aplodeja :lol: :lol: Pidätkö sä sitten itseäsi jotenkin esim minua parempana vaikka kovasti puhut sellaista käytöstä vastaan? Jos peität ton sun heittos "testaamiseksi"? Etkö voinut vaan myöntää että sä tasan tarkkaan ajattelet noin typerästi ja pysyä sanojesi takana kun jäit siitä kiinni? No et vaan sun piti kääntää se ylimielisesti muita vastaan :D Väitätkö tosiaan että mustalaisten käytös johtuu vain ja ainoastaan siitä että me "valkolaiset" olemme kohdelleet heitä väärin? Eikös tämä järkevä tapa ole mitä itsekin peräänkuulutat olisi vaikka sellainen että mustalaiset alkaisi käyttäytymään yhteiskunnan normien ja lakien mukaan niinkuin me muutkin rehelliset veronmaksajat teemme? Vai pitääkö taas "teikäläisten" tässäkin sitten vedota johonkin vitun ikiaikaiseen "sortoon" mikä vaikuttaa vielä nykypäivänä? Sais se sorto jatkua munpuolesta vaikka sitten niiden tukien poistamisella koska ne on täysin perusteettomat nyky-yhteiskunnassa työkuntoisille ihmisille. Ja turha mustalaisten nillittää etteivät pääse töihin..voisvat katsoa hetken peiliin ja etsiä sieltä sitä syypäätä ja muuttaa toimintatapojaan eikä aina olettaa että muut maksaa kaiken ja he saavat elää kuin siat pellossa! :evil:
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8299
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Rangaistusten muuttaminen kovempaan suuntaan uusioilla tekisi ihmeitä, ihan kaikille. Sakot takaisin istuttavaksi, suora vaikutus myymälävarkauksiin. Jos sakko kertymä ylittää 100 päivää istuttavaksi 200 päivää.
Eläkeläisten ryöstäminen koventamisperustaksi. Laittaisi miettimään jos kakkua olisi tulossa 5-10 vuotta, eikä ehtoollista kuten nyt. Uusiat istumaan päivästä päivään, aina.
Noi muutokset koskemaan kaikkia tekijöitä rodusta riippumatta, vaikka ne koskettavatkin mustalaisia ehkä eniten.
Kyllä se päivä tulee eteen mustalaisillekkin jolloin on sopeuduttava yhteiskuntaan.
Talous kiristyy ja etuisuuksien leikkaminen tulee koskettamaan heitäkin, toivottavasti riittävän tuntuvasti jotta he huomaavat kissanpäivien olevan taakse jääneet.
Edelleen ihmettelen miksi vanhemmat eivät halua lapsilleen parempaa elämää kuin mitä on itse elänyt? Onks se nyt niin kivaa vaeltaa tuomiolta tuomiolle ja linnasta linnaan?
Milana on oikeassa siinä ettei se ole tyhmä joka pyytää, tai pikemminkin vaatii joka luukulla, vaan se joka antaa. Ton vois toimittaa kukkahatuille. Tuskinpa se heihin vaikutusta tekisi, tietävät olevansa tyhmiä ilman totakin.
Onko tännekkään kukaan kukkahattu laittanut YHTÄÄN järkevää ehdotusta tähän ongelmaan mikä vallitsee kulttuurien ristiriitojen varjolla? No eipä ole, näitä rasisti syytöksiä näyttää tulevan solkenaan. Mites taas toisenpuolen kannattajat? Jotain vitun lopullisen ratkaisun ehdotelmia. Näyttäisi kummatkin ääripäät käyvän hiukkasen vajaalla, tai sit koulut on unohtunut käydä.
Odota vain, sinäkin kuolet. Ajankohta on vielä hiukan auki, mutta kuolet kuitenkin. :mrgreen:
Milana
Nikke Knakkertton
Viestit: 150
Liittynyt: To Huhti 29, 2010 10:16 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Milana »

Kirjoitin Vandaalille vastauksen, joka katosi sitten bittiavaruuteen. Juuri nyt en jaksa käydä uutta väsämään. Enkä ehdikään.

Lyhyesti kuitenkin: en pidä itseäni sinua parempana, jos en huonompanakaan.
Redwolf
Scooby-Doo
Viestit: 25
Liittynyt: Ke Tammi 21, 2009 7:03 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Redwolf »

Minä en ole romanien tuille kateellinen. Minua vaan ihmetyttää vaan, että täällä keskustellaa heidän tekemistä rikoksista, ja muista epämiellyttävistä touhuista, ja moni ei näemmä sulata sitä.
Miksi sitten kantaväestön rikoksista voi puhua miten sattuu, mutta juurikin näide "kulttuurin" rikastajien touhuista ei saisi mitään mainita?
Ja minusta tuo hameraha on naurettava, miksi normaali suomalainen vaikka työtön jne saa ite ostaa omalla rahalla vaatteet, mutta noille kulttuurin perinnöille annetaan siihenki rahaa juuri sitä varten?
Toki joutuu työtön käyttää kelan rahoja siihenki, mutta eivät saa sitä ilmaisiksi.
Moni asia pielessä ja ihmettelen miksi ylipäätänsä sellasia pitää suosia jotka ei sopeudu yhteiskuntaan. Minusta ne romanit jotka eivät edes yritä sopeutua ja käyvät koulua vain muodon vuoksi, voisivat painua sinne missä ne alun perinki oli. Miksi edes sallitaan sellasten väestön elättäminen etuuksilla, mitkä tekee vain ja ainoastaan pahaa toisia kohtaa, millo milläki verukkeella. Toki suomessahan ne oppineet, että tehdää mitä vaan, helpolla pääsee.
Ihmettelen miten joku voi edes sanoa romanien olevan jotain kansanaarretta.
Miten ne edes voi ansaita sellasen nimen, saamelaiset ovat sen ansainneet, eivätkä mitkää toisia hyväksi käyttävät, ryöstelevät ja kaikkea muuta laitonta tekevä "kansa", joka ei ole sen aikana mitä täällä ollut, edes parantaa tekojaan, vaan elää miten ne on joskus oppineet. :evil:
Life asked death,
"Death Why do people love me, but hate you?"
Death responded,
"Because you are a beatiful lie and i am a painful truth.."
Porin

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Porin »

Milana kirjoitti:
Hamerahan voisi toki poistaa, ja kulttuuria tukea jotenkin muuten.
Yhteiskuntahan teki päätöksen tukea mannekulttuuria miljoonilla euroilla, kun näpistyksestä saaduista sakoista poistettiin muuntokelpoisuus. Nyt minunkin lähikaupassani helvetin huonosti pukeutuvat kenkäplankkipäät varastavat jokapäivä kaikenlaista. Se on sitä kaikkien tuntemaa mustalaiskulttuuria. Varastaminen.
tattoohell
Armas Tammelin
Viestit: 78
Liittynyt: Ma Syys 10, 2012 12:20 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja tattoohell »

Poeka kirjoitti:Sellaista se meno siellä heinolassa on.
Mistä sä oot saanu päähäs että mä asuisin jossain Heinolassa? sielä ei asu yhtään mun sukua :D
Joka 3 raiskaaja on ulkomaalainen mutta vasemmiston mielestä kyseessä on yksittäistapaus josta ei saisi puhua.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17154
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Sainpa yksityisviestin. Siinä nimimerkiltään mainitsematon henkilö kertoi, että...
--------------
Tuo iänikuinen väite, ettei mustalaiset tee työtä ei liene kokonaan totta. Olen nähnyt arvion tai tutkimuksen, jossa arvoitiin kuinka monta prosenttia Suomen aikuisikäisestä mustalaisväestöstä saa toimeentulonsa palkkatyöllä. Prosentti oli 1,8 - 2 %. Siis eivät aivan kaikki ole työtä vieroksuvia tai työtä kiertäviä. Tiesitkö tämän ? Uskoakseni tämä arvio on hyvin lähellä totuutta.
Eräs selittävä tekijä myös on se, ettei mustalainen "voi" olla toisen komennossa.
- sinä tulet töihin klo 7.oo
- sinä käyt kahvitauolla klo 9.oo ja klo 14.oo
- sinä lounastat klo 11.oo
- sinä lähdet töistä klo 16.00

Tällälailla ei voi mustalaista määrätä. Ei siis voi olla toisen komennossa. Mustalaisen pitää saada olla vapaa kuin taivaan lintu.... menemään ja tulemaan...
Jne. . . . jne...

------------------

Missään vaiheessa ei ole sanottu, että kukaan ei tee mitään työtä. Oma arvioni on 99 prosenttia on rikollisia. Joku saattaa tehdä työtä. Se ei siis ole mikään fakta, vaan arvio - tämä tiedoksi heille jotka tilastoja kysyvät.

Jos manneista noin 2 pros on palkkatöissä, niin kiinnostaa että miten heihin suhtautuu oma suku ja muut mannet? Halveksivatko?

Tuo mitä kerrottiin ettei mustalainen sopeudu työaikoihin ja toisten komentoon, kertoo heidän kuvitelmistaan valittuna kansana, joita pitäisi palvella. Herrakansaa julleihin nähden...

Mutta! Kyllä mustalaistenkin pitää sopeutua työ- tai siis virka-aikoihin. Ei sossu 24 h päivystä vaan sinne mennään virka-aikana, jotta voivat saada sen "heille kuuluvan osan" hiellä hankituista veroeuroista.

Mustalaisperinteet ovat kuin islamin uskonto. Suku määrää ja häärää, perinteet ovat niin lujassa että niiden uhmaaja on henkipatto; jos vanhemmat eivät käyneet koulua, niin ei sinne mene lapsetkaan. Kantaväestöllä lähes poikkeuksetta vanhemmat haluavat lapsilleen koulutusta, ts. ns. parempaa elämää. Mustalaisilla on rikoksia tehdessään jopa lapsia mukana. Kait oppimassa kuinka kantaväestöä (ruokkivaa kättä) pitää kohdella. Eikä tuo lasten mukanaolo rajoitu vain Suomen smuguihin vaan nämä Itä-Euroopan mustalaiset tekivät samoin.
- Olisi mielenkiintoista kuulla tähän suvaitsevan paremmiston edustajan mielipide miksi näin tehdään? a) jo äidinmaidossa imetään viha kantaväestöä kohtaan b) heihin kohdistuvat rikolliset teot - millaiset tahansa - eivät ole rikoksia, vaan sillä "kuitataan velkojen korkoa" c) rasismia muita ihmisryhmiä kohtaan = julleille saa näin tehdä, jolloin kohteeksi valittu ihmisryhmä edustaa heille mitä alhaisinta saastaa.

Toki mustalainen voi olla vapaa kuin taivaan lintu. Mennä ja tulla, mutta tehkööt sen ja ilman yhteiskunnan loputonta hyysäämistä ja vailla rikoksia.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Redwolf
Scooby-Doo
Viestit: 25
Liittynyt: Ke Tammi 21, 2009 7:03 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Redwolf »

Tutulta kuulin, että hänen tuttunsa on junassa töissä, ja törmää hänen mielestää liianki usein manne nuoriin, jotka ovat juuri täyttäneet 18 vuotta ja antavat ihan virallisen eläkekortin, jota luuli eka huijaukseksi, mutta aivan totta on :evil: .
:shock: Ja vain siksi, koska he eivät voi tehdä töitä.
Life asked death,
"Death Why do people love me, but hate you?"
Death responded,
"Because you are a beatiful lie and i am a painful truth.."
Studiojoukkue
Susikoski
Viestit: 45
Liittynyt: Ke Maalis 21, 2012 5:26 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Studiojoukkue »

Doctor Lecter kertoi saaneensa yksityisviestin josta ohessa lainaus:

"Tuo iänikuinen väite, ettei mustalaiset tee työtä ei liene kokonaan totta. Olen nähnyt arvion tai tutkimuksen, jossa arvoitiin kuinka monta prosenttia Suomen aikuisikäisestä mustalaisväestöstä saa toimeentulonsa palkkatyöllä. Prosentti oli 1,8 - 2 %. Siis eivät aivan kaikki ole työtä vieroksuvia tai työtä kiertäviä. Tiesitkö tämän ? Uskoakseni tämä arvio on hyvin lähellä totuutta."

Lyhyesti; jos toimeentulonsa palkkatyöllä ansaitsevien mustalaisien määrä on tuo, niin bisnesmaailmassa ja julkisuuskuvan suhteen sitä tulkitaan niin, että käytännössä mustalaiset eivät käy palkkatöissä.

Mustalaisilla on edessään väistämätön yhteiskuntaan sopeutuminen Suomen taloudellisen eriarvoisuuden ja maahanmuuttajien määrän kasvusta johtuen. Halusivat tai eivät.

Heidän sukupolvia kestänyt muutosvastarintansa kohtaa vertaisensa Suomen epäonnistuneen maahanmuuttopolitiikan seurauksena maahamme päätyneistä ihmisistä.

Taloudellisen tilanteen huononeminen koskettaa veronmaksajia luoden painetta yhteiskunnan tuella eläviä kohtaan. Yhteiskunta joutuu miettimään entistä tarkemmin mihin ja keille tukea kohdennetaan ja mustalaisien "kakkua" saapuvat jakamaan muutkin. Mikäli he jatkavat tietoista yhteiskunnan ulkopuolelle jättäytymistään heillä on suuri vaara niinsanotusti "herätä kasakan nauruun" ja todeta, että sitä mikä aiemmin oli itsestäänselvä etuus, ei enää ole olemassa.
tattoohell
Armas Tammelin
Viestit: 78
Liittynyt: Ma Syys 10, 2012 12:20 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja tattoohell »

Redwolf kirjoitti:Tutulta kuulin, että hänen tuttunsa on junassa töissä, ja törmää hänen mielestää liianki usein manne nuoriin, jotka ovat juuri täyttäneet 18 vuotta ja antavat ihan virallisen eläkekortin, jota luuli eka huijaukseksi, mutta aivan totta on :evil: .
:shock: Ja vain siksi, koska he eivät voi tehdä töitä.

Sodan syttyessä mustalaiset pistetään eturintamalle :)
Joka 3 raiskaaja on ulkomaalainen mutta vasemmiston mielestä kyseessä on yksittäistapaus josta ei saisi puhua.
hannu hanhi
Axel Foley
Viestit: 2208
Liittynyt: Ma Kesä 14, 2010 6:01 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja hannu hanhi »

Doctor Lecter on saanut nimeltä mainitsemattomalta nimimerkiltä yksityisviestin, jossa esitetään arvioita mustalaisten työinnosta. Tämä nimeltä mainitsematon ja yksityisviestin lähettänyt nimimerkki "on nähnyt" arvion noista prosenteista ja hänen "uskoakseen" ne pitävät paikkansa. Tiedemaailmassa tällaisilla lähteillä kauniisti sanottuna pyyhitään peräpäätä.

Studiojoukkue on ehkä fiksuin näistä mustalaiskriitikoista, mutta tuo imagosta puhuminen pistää hieman hymyilyttämään. Mielestäni imagon rakentaminen kannattaa unohtaa, kun puhutaan sosiaalitukien varassa elävistä ihmisistä. Noille ihmisille imagot ovat menettäneet merkityksensä, he joutuvat elämään kädestä suuhun. Oikeasti kukaan ei pidä elämässään tavoitteena sitä, että elää ilman työtä sosiaalitukien varassa. Ilman tukien leikkauksiakin nämä ihmiset elävät todella niukkaa elämää.

Se elämä tukien varassa on niukkaa riippumatta etnisestä taustasta. Me kantasuomalaiset olemme se merkittävin tukia käyttävä kansanosa. Ei sitä elämää kannata kadehtia, oli kyse sitten mustalaisesta, kantasuomalaisesta tai kenestä tahansa.
Mman
Agentti Scully
Viestit: 692
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 7:55 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Mman »

hannu hanhi kirjoitti:Se elämä tukien varassa on niukkaa riippumatta etnisestä taustasta. Me kantasuomalaiset olemme se merkittävin tukia käyttävä kansanosa. Ei sitä elämää kannata kadehtia, oli kyse sitten mustalaisesta, kantasuomalaisesta tai kenestä tahansa.

Näin on koska kantaväestö on vielä suurin ryhmä :) mutta keltähän ne verot kerätään
jolla sosiaaliturvaa ( oikeuden mukaisesti kohdistettuna hyvä asia) pyöritetään ?
Leisure Suit
Sabrina Duncan
Viestit: 358
Liittynyt: Ti Tammi 29, 2013 4:18 pm
Paikkakunta: Hki FiN

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Leisure Suit »

Karua kieltä kertoo nuo "tilastot". Toki voidaan sanoa, etteivät ne pidä paikkaansa, mutta totuus on varmasti karu. Jostain syystä mustalaisille on sallittu tuo "linnun vapaus" ilman minkäänlaisia vastuita.

Itse olin suvaitsevainen mustalaisia kohtaan niin kauan, kunnes jouduin asumaan samassa rapussa heidän kanssaan. Se yleinen välinpitämättömyys sääntöjä ja normeja kohtaan näkyi kaikessa, kun lukutaidottomat mustalaiset riehuivat ja ryyppäsivät arkisin. Yhteiset pesutilat kokivat myös mustalaisten hyökkäyksen. Rappuun ilmestyi roskaa, paskaa ja kusta. Heidän lapset olivat jo niin vanhoja, ettei lastenvaunuja tarvittu, mutta silti ne oli rapussa ja välillä lähtivät mustalaisen mukaan. En tiedä, mihin tarkoitukseen.

Liian pitkään seurasin, kun porukka heidän "vuokraamassa" asunnossa vaihtui, mutta nimi säilyi samana. Lapsia tuli ja meni. Kerran talvella asunto oli usean kuukauden tyhjänä, pari ikkunaa kovilla pakkasilla täysin auki. Ihmettelin, että kenellä on varaa pitää suurta kaksiota tyhjillään niin pitkään. KAIKKI stereotypiat mustalaisten suhteen tulivat ikävä kyllä tutuiksi.

Aloin kiinnittämään kaupassa yms. mustalaisten liikkeisiin. Eihän sitä halunnut uskoa, että kaikki kävisi niin kuin olisi voinut ajatella. Kahvipaketit katosivat hameen helmoihin ja vaikka kaupassa se huomattin ei vartijaa ollut ja mustalaiset pääsivät pois. Myyjät eivät USKALTANEET tehdä mitään, koska mustalaisten ympärille on luotu tämä pelon ilmapiiri mutkine ja puukkoineen ja se on VÄÄRIN.

Kukaan ei voi mustalaisia nostaa suosta, kuin he itse. Heidän pitää tulla osaksi yhteiskuntaa, koska asenteiden koko ajan koventuessa laman ja työttömyyden keskellä, ei haluta katsoa ikuisia "vapaita lintuja", jotka pitävät itseään muita ylempinä.

Jos haluaa elää yhteiskunnan sääntöjen ulkopuolella, ei tule elää sen varoilla.

Tarkkoja tietoja mustalaisten työttömyysluvuista, tai eläkeiästä, ei voi kertoa, koska se on rasistista.
Vastaa Viestiin