Diablos MC

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
hdbiker
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: Pe Tammi 04, 2013 10:29 am

Re: Diablos MC

Viesti Kirjoittaja hdbiker »

Jokunen vuosihan sitten Nokian Diablos muuttui bandidoksen chapteriksi. Jos Nokian Nobody mc muuttunut diablosiksi niin sitten on yhdellä pienellä teollisuusalueella nyt bandidos, x-team ja diablos..
thunder
Alibin satunnaislukija
Viestit: 61
Liittynyt: Ke Loka 31, 2007 6:39 am

Re: Diablos MC

Viesti Kirjoittaja thunder »

Kylläpä niitä tuonne rauhalliselle Tampere-akselille sopinee ja tuohan se tehoa resurssiongelmiensa kanssa painiville viranomaisillekin kun ei tarvitse monilla kulmilla pyöriä :D
sedusamuli
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 109
Liittynyt: Ti Syys 20, 2011 9:47 pm

Re: Diablos MC

Viesti Kirjoittaja sedusamuli »

Diablot saaneet luvan lähteä Oulusta. Asettuneet Oulun kylkeen Kempele nimiselle paikkakunnalle. Muutto taisi tapahtua hieman tämän tapahtuman jälkeen. Tulikohan liian ahdasta Oulussa?

Viikon päästä Oulun Diablosilla 1v juhlat. :twisted: Tallilla voi ainenkin olla ahdasta.
Koskenkorvan kivennäisvesi on valmistettu kirkkaasta, vähänatriumisesta lähdevedestä, siksi sen maku on niin päähännousevan raikas.

Maista Koskenkorvan kivennäisvettä. Tulet hyvälle tuulelle!( Pahkasika).
Morooni
Scooby-Doo
Viestit: 22
Liittynyt: Ti Loka 04, 2011 10:56 am

Re: Diablos MC

Viesti Kirjoittaja Morooni »

Noniin, Vaasassa on kai saatu kerhotilat auki ja muumilimsat tiskin taakse? ilmeisesti olivat olleet monilukuisina vaasan yöelämässä ed viikonloppuna?kertokaas nyt lähipiiri tai sivusta kattelijat lisää tästä poikakerhosta kun on aika vähän tietoa tihkunut.. 8)
Rautasydän
Susikoski
Viestit: 45
Liittynyt: Pe Loka 30, 2009 6:19 pm

Re: Diablos MC

Viesti Kirjoittaja Rautasydän »

Pari viikkoa sitten oli Diablosin porukka liivien kera Hullu Pullo -nimisessä ravintolassa, kun siellä järjestettiin kaikille avoin Lumikihveli motoristi- ja musiikkitapahtuma. Ilta sujui rauhallisesti eikä kukaan mitään töppäillyt. Paikalla oli normi motoristeja ympäri pohjanmaata. Allekirjoittanut myös. Osan näistä Dibluista tunnen ja kerhopaikan viereisessä Teboil huoltoasemassa kun tulee silloin tällöin käytyä niin ainakin ovat rempanneet kerhotilaa ja uudet logot on joka seinällä. Saas nähdä mitä keväämmällä tapahtuu kun pyörät kaivetaan naftaliinista..
Esa666
Scooby-Doo
Viestit: 23
Liittynyt: Pe Loka 05, 2012 6:59 pm

Re: Diablos MC

Viesti Kirjoittaja Esa666 »

Juu, kyllähän siellä kihveli-rockissa reteesti uusissa väreissä tosiaan patsasteltiin.
Nämä tietyt porukat kun jaksavat kyllästymiseen asti hokea sitä mantraa "normaaleista työssäkäyvistä perheen-isistä" jne, niin kyllä se ainakin näiden vaasalaisten kohdalla paikkaansa pitää. Siellähän on nimenomaan näitä uus-bikereita, vanhoista kunnon nobodyista ei mukana taida olla enää ketään. Tai no, onhan siellä tämä nykyinen pressa, Mika i. Mutta mies nyt on muutenkin Pohjanmaalla yleisesti ollut naureskelun kohteena aina. Tai siitä asti kun osti sporsterin joku vuosi sitten, ja yhtäkkiä oli myös tatuoinnit ja kaikki muukin must-jutut hankittuna. Suurin osa näistä näytti olevan ihan pikku-poikia/nuorisoa.
Harmi kun nämä hommat menee siihen, että kaikki halukkaat pääsee mihin vaan nykyään. Ei tarvi antaa näyttöjä, tai omata henkeä ja sydäntä tähän touhuun ja elämäntapaan. Kaupasta kulutusluotolla halvin 883 sportti vaan alle ja liivit niskaan. Kasvatat leukaparran ja hankit tatuoinnin niin se on sitten siinä! Sitte ei muuta kuin brotherihuudia jätkät!
karvakemoni
Sabrina Duncan
Viestit: 361
Liittynyt: To Heinä 05, 2007 5:13 pm

Re: Diablos MC

Viesti Kirjoittaja karvakemoni »

http://goo.gl/maps/EAnfY
Tossa taitaa olla kerhotilat?
Morooni
Scooby-Doo
Viestit: 22
Liittynyt: Ti Loka 04, 2011 10:56 am

Re: Diablos MC

Viesti Kirjoittaja Morooni »

Joo kyl toi tutulta näyttää. Kuuleman mukaan on juuri tätä porukkaa joka on lähtenyt tv-sarjan innottamana isojen poikien touhuihin mukaan,
ite tiedän jonku tyypin sieltä eikä todellakaan oo minkäänlaista rikollista taustaa. Pari leimaa käsivarsis ja ekoilla tileillä palkkatyöstä hankitut halvat pyörät, Itsekin sit ihmettelin syytä että miks tää DMC vaasaan halus ja varsinki tollasella porukalla.
Avatar
vandaali
Nikke Knakkertton
Viestit: 155
Liittynyt: To Helmi 12, 2009 4:39 pm
Paikkakunta: Vantaa

Re: Diablos MC

Viesti Kirjoittaja vandaali »

Esa666 ja Morooni..vituttaako kun ei muija anna ostaa prätkää vai mistä tuollainen katkeruus(kateus) Harrikkamiehiä kohtaan? Toisissa topiceissa nauretaan Mongolseille (ihan aiheesta tosin) kun niillä ei ole Harrikoita ja tässä topicissa taas naureskellaan Diabloille jotka ostaa osarilla/ekoilla palkkarahoillaan sporan. Ja toisissa topiceissa nillitetään kun liivijengit on rikollisia ja nyt sitten onkin negatiivinen asia että näillä uusilla Diabloilla ei ole rikollista taustaa. Koittakaa nyt pellet päättää mikä on hyvää ja huonoa (siis yleisellä tasolla pellet..ette juuri te "arvon" Esa666 ja Morooni) :lol: Tuntuu että nää jotka "tietää" joka vitun jengistä jotain ja on suunapäänä nillittämässä ja arvostelemassa niitä on todellisuudessa niitä hissukka insinöörejä jotka ajaa sillä työsuhde Avensiksella ja elää "turvallista" pumpulielämää jossain vitun Nurmijärvellä kyykyttävän akan kanssa. Sisimmässään haluisivat kuitenkin itsekin "repäistä" ja ostaa vaikka sen Harrikan tai käydä edes kerran kuussa kaljalla baarissa muttei uskalla kun muija ei anna lupaa :lol: Ja sitten täällä katkerina tilittää näistä "hurjista" liivijengeistä. Jos nää uudet Diablositkin on nyt niin ressukoita kuten tässä olette tuoneet ilmi niin menkää ihmeessä sanomaan se niille päin naamaa..tai..tiedänhän mä ettette te uskalla..saattais vaimo suuttua ja ottaa sen Avensiksen teiltä viikoksi pois :lol: :lol: :lol:
karvakemoni
Sabrina Duncan
Viestit: 361
Liittynyt: To Heinä 05, 2007 5:13 pm

Re: Diablos MC

Viesti Kirjoittaja karvakemoni »

vandaali kirjoitti:Esa666 ja Morooni..vituttaako kun ei muija anna ostaa prätkää vai mistä tuollainen katkeruus(kateus) Harrikkamiehiä kohtaan? Toisissa topiceissa nauretaan Mongolseille (ihan aiheesta tosin) kun niillä ei ole Harrikoita ja tässä topicissa taas naureskellaan Diabloille jotka ostaa osarilla/ekoilla palkkarahoillaan sporan. Ja toisissa topiceissa nillitetään kun liivijengit on rikollisia ja nyt sitten onkin negatiivinen asia että näillä uusilla Diabloilla ei ole rikollista taustaa. Koittakaa nyt pellet päättää mikä on hyvää ja huonoa (siis yleisellä tasolla pellet..ette juuri te "arvon" Esa666 ja Morooni) :lol: Tuntuu että nää jotka "tietää" joka vitun jengistä jotain ja on suunapäänä nillittämässä ja arvostelemassa niitä on todellisuudessa niitä hissukka insinöörejä jotka ajaa sillä työsuhde Avensiksella ja elää "turvallista" pumpulielämää jossain vitun Nurmijärvellä kyykyttävän akan kanssa. Sisimmässään haluisivat kuitenkin itsekin "repäistä" ja ostaa vaikka sen Harrikan tai käydä edes kerran kuussa kaljalla baarissa muttei uskalla kun muija ei anna lupaa :lol: Ja sitten täällä katkerina tilittää näistä "hurjista" liivijengeistä. Jos nää uudet Diablositkin on nyt niin ressukoita kuten tässä olette tuoneet ilmi niin menkää ihmeessä sanomaan se niille päin naamaa..tai..tiedänhän mä ettette te uskalla..saattais vaimo suuttua ja ottaa sen Avensiksen teiltä viikoksi pois :lol: :lol: :lol:
Joko sulla on pomottava akka joka ei anna käydä kaljalla tai sitten oot born to be wild motoristi. Välimuotoja ei ole!
Avatar
vandaali
Nikke Knakkertton
Viestit: 155
Liittynyt: To Helmi 12, 2009 4:39 pm
Paikkakunta: Vantaa

Re: Diablos MC

Viesti Kirjoittaja vandaali »

Joo..niinhän mä sanoin..älä ole idiootti ja opettele lukemaan ja ymmärtämään mitä luet. Kiitos. :twisted:
Morooni
Scooby-Doo
Viestit: 22
Liittynyt: Ti Loka 04, 2011 10:56 am

Re: Diablos MC

Viesti Kirjoittaja Morooni »

Tarkotus ei ollu kenenkään harrastuksia tai valintoja pilkata, vaan ihmettelin millä syyllä tällasta porukkaa lehtien palstoilla mollataan rikollisjengiksi jos jäsenet ei sellaisia kumminkaan ole.

Tai että miksi DMC haluaa jäseniä jotka välttämättä ei ole valmiina rikoksien tekoon, kun luulisi että siinä on vaarana vasikat tms. Alkuperäsen viestin tarkotus oli vaan kysyä ihmisiltä jotka asiasta jotain tietävät, minä en tiedä.
Rautasydän
Susikoski
Viestit: 45
Liittynyt: Pe Loka 30, 2009 6:19 pm

Re: Diablos MC

Viesti Kirjoittaja Rautasydän »

Tämähän rupee leviin käsiin, niinku moni muukin aihe täälä. Noh, jokainen saa olla toki mitä mieltä vain ukoista ja nuoremmistakin, mutta eletään nyt kuitenkin jokainen pääasiallisesti sitä omaa elämää. Diabloista sen verran, että mukana tosiaan nuorta uutta verta ja ainakin osa näistä nuorista on ihan "normi jamppoja" eli duunareita, sekä oman ekan H-D'nsa ostaneita. Se on jokaisen oma asia kai, miten sen ostaa. Ei +15k€ pyörä nyt ihan taivaastakaan tipahda eikä täysjäsenet isommissa kerhoissa sitä sulle kaupasta hae/rakenna. Tulevaisuus näyttää mitä Vaasan Diablosin kohdalla tapahtuu, en usko että mitään sen kummempaa. Ei tolla porukalla nyt mitään älytöntä bisnestä tehdä saatika suunnitella mitään mullistavaa.. näin se vaan on. Ja mitä Pressaan tulee (M.I.) niin totta tuokin mitä edellä mainittiin jotta muutaman vuoden ollu "kovis" ja ulkoinen habitus on pelottava. Itse en kyllä tiedä warmaksi sanoa että onko teot/sydän tuossa 110% mukana, mutta tosiaan jos ulkoisen habituksen mukaan katsoo niin on syntynyt johtajaksi :lol:

Offtopiccia: Enemmän mä olisin Vaasalaisena "huolissani" UB'n rantautumisesta tänne.
Pari niiden isoa äijää bongattu v.loppuna yhdeltä Vaasalaiselta kuntosalilta.. juurikin sieltä missä ei käy hyppyritukat ja kuivan kesän oravat.. :roll:
mokoma
Harjunpää
Viestit: 322
Liittynyt: La Loka 24, 2009 2:29 am

Re: Diablos MC

Viesti Kirjoittaja mokoma »

Tämä on mullekin ihan uutta, että naureskellaan sille, miten prätkä on ostettu ekasta palkkatyöstä saaduilla rahoilla tai osarilla. Se on aika terve merkki pärisemään taipuvaisessa nuoressa miehessä, että se fillari olis saatava niin pian kuin mahdollista, ja hinku ajelemaan on kova.

Vaasan veijareita en tunne enkä tiedä, mutta aika faktahan se on, ettei vanhoja pitkän linjan värittömiä bikereita Suomen kokoisesta maasta vaan enää kauheasti löydy. Aika pitkälti alle kolmenkymmenen se Hirsmakin oli hommat aloittaessaan.
juta
Harjunpää
Viestit: 295
Liittynyt: Ke Helmi 15, 2012 1:10 pm

Re: Diablos MC

Viesti Kirjoittaja juta »

Pakko ottaa kantaa...ei tarvitse noin vittuuntua esa666 ja Moroonin kommenteista. En todellakaan tarkoita kaikkia bikereita tai edes noita sporan osamaksulla ostavia mutta...
Nykyaan kylla teilla ja huoltsikoilla pyorii kundeja jotka tossa joskus 30-ikavuoden tienoilla paattivat ruveta "bikereiksi". Vaimo ompelee merkit selkaan, hommataan pari "samanhenkista" kundia ja perustetaan kerho. Keksitaan joku korni tai tekohauska Mc-nimi, tsiigataan pari jaksoa SOA sarjaa jotta opitaan oikeat liikkeet ja liivimerkkien paikat ja sit eikun baanalle. Jos viela uskalletaan bikermeetingiin hyvaksyttamaan varit niin sit ollaankin jo tosi bikereita. Mut ekan kerran kun joutuu vaikeuksiin niin koko jengi katoaa kuten kavi Loimaan Boars Mc:n aikoinaan.
Tipluja tai muitakaan prossakundeja en tohon porukkaan laske.
Vastaa Viestiin